80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm

sabah.2 yumurta.
1 dlm peynir
9 zeytin
biraz fındık
çay

ikindin.kızın yemediği simit parçası

iftar

az patates yemeği

yaprak sarma
salata
yoğurt

çayy

Slm fıstıklarrrrrr ben geldimmmmm ne gündü tam kk keyfi yapacakken hoppp teyzemler geldi iftarı birlikte yaptık iyi olduuu bizim sülalede bir adet var iftara habersiz gidilir allah ne verdiyse öyle iftar yapılır ama işte öyle olmuyor o yüzden buzluk sürekli hazır olmak zorunda neyseki 4 saat vardı hallettim çay içip kalktılar haftaiçi olduğu için otursak iyiydi çalışanlar olunca böyle oluyor

nasılsınız bakalımmmm herşey yolundadır inşşş

menüm

sabah.2 yumurta.
1 dlm peynir
9 zeytin
biraz fındık
çay

ikindin.kızın yemediği simit parçası

iftar

az patates yemeği

yaprak sarma
salata
yoğurt

çayy

menülerinde hiç ekmek görmemek beni çok mutlu ediyor meleğimmmm tşkler cnmmmm

iyi akşamlar meleğim tam geçmiş yapmadan daldımmm hemennn civcivmi aldınız tek başına korkar o cnmmm bikaç tane daha al birde karanlıkta kalmamaları gerekirmişşş:26:

işte bu bızdıkımmmmmm tbrk ederimmm sporsuz çok zor gidiyoru kilolar kuzummm devam devammm

selam kızlar hıc halım yook ıftara 2 saat kala dısarı cıktım market ıslerımvardı kafam tuttu hala gecmedı basım off mıgrenım azacak dıye korkuyorum uzun surelı aclık zorluyo mıgrenımı zaten ama calıssam yanmıstım tum gun evde olunca dayanıyo ınsan oruca 2saat dısarı cıktım dengem kaydı.bagırsaklarım hala duzelmedıbugun iclal aydını ızlıyodum gul kaynak vardı orda meger ramazanda cogu ınsanda olurmus kabızlık sebze suyu ıcın dıyo.ben normalde suyuda bıtkı cayınıda cook tuketıyorumya ramazan dıye 18 saat ara verınce kabızlık kacınılmaz oluyo galıba.enerjımı dusuruyo ama

menum

battı balık menusu

sahur peynır zeytın domates yarım tabak makarna

iftar
yarımtabak menemen 3dılım kıymalı borek 1bardak çay 3 catal peynır 1ısırık pıde 3 zeytın

canım borek cektı dıye pastaneden aldım kahvaltı yaptım ıftardada pişman degılım cezama razıyım

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye

kocam su doldurmaya gitti bende buraua kaçtımm..

aaa benim kocada karanlıkda kalıcak dedi şimdi içeri aldık karanlık odayaa..

yarın ilk iş arkadaş bulmak olucak bu civcive..kızın pelüş oyuncağını koydum yanına arkadaş osun diye.ama inanmadı bizim civciv.

aslında çok sevapmış çağrılmadan iftara gitmek..ama tabii ev sahibi hazırlıksız olursa zor bi durum..neyseki dolapda hazırda varmışda ağırlamışsın misafirlerini..bende babaannemlere dedim bizebuyrun diye..yokkk biz gelemeyiz diye diretiyor uyuzlar..bizimkilerde bi gariptir sağolsunlar..

geçmiş olsun canımm

kabızlık oluyor canım..o kadar süresu yok yemek yok kaçınılmaz son..

işallah vücut alışınca geçer..

Aynenn ablaaaaa coksaolll, ablam abim simdi iftar yiyolar ayy bigorsn super yemekler hamburgerler. Ben yemedim hicbirini. Kalktim kendime meyveliyogurt yaptim yedim doydumda ! Alhamdulillah midem doldu. Artik boyle yapacam abla. Ramazandan sonra turkey gidecem insha Allah bari ozamana kadar 10 kilo veriyimm. Haftaya persembe son okul gunu. Ondan sonra sahura kadar uyanikk kalacam su cay spor. :) okul bitince rahatlikla namazimida kalacam... Biraktim okul hersyi mahf edio benim icin engel. Okuldan nefret ediorum ya. Gercekten seneye 2inci ayda meslek alacam. Brdaha hic okula gitmcem. Evde dvam edecem mesleklerle insha Allah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

afferim bızdığım işte böyle sen iradeli bir bızdıksınnn yeterki iste hep böyle güzel seçimler yap cnm benimmm ama okumanı çok isterimmm

iyi yaptın meleğimmmmm alemsin çok güldüm civcive oyuncakmı koydunnnnn evet cnmm bizim aile genelde öyle yapar evsahibine külfet olmasın diye son zamanlarda ramazan iftarları showa dönüştü biliyorsunnn hiçbişey olmazsa kahvaltı bile yenir önemli olan o duyguyu paylaşmak

önceki geçmişi bitirmeden hemen yazıyorumm

hakkaten öyle canım..
davet baya bi kalabalık menüyle oluyor..halbuki evimizde hergün o kadar çok şeymi yiyoruz..aslında bu kadar külfetli davetler olmasa insanlar birbirinden kaçmaz.. ne güzel olur herkes allah ne verdi yese güle oynaya..dediğin gibi maksat beraber olmak.karnımız neyle olsa doyar..
sizinkilerin huyu hem iyi hem riskli..siz 2 kişisin sanırım..sayı az olunca yemek işide çok teferruatlı olmuyor..benim evde öyle en azından..çat kapı biri gelse aç kalma ihtimali yüksek..yani kocam evde yokken..o yokken ne varsa onu yiyip kaldırıyoz..

civciv ya arkadaşdan korktu yada annesi sandısesini kesti şükür..

baktım karanlıkda uyumuş..hatta öldü sandım ama nefes alıyordu şükürolurya bağır bağır ölüverir yazık ne canı var zaten:26:

evet cnm biz iki kişiyiz annemin yedikleri zaten sınırlı ama dolap buzluk fulldür her zaman gelene gidene alışık olunca idmanlıyız ben ne kadar dikkat etsemde gelen gidene yapmamak olmuyor işte meleğim önceki geçmişi bitiremedim ama prensese rabbim dayanma gücü versinnn minicik nasıl dayanacak yine inş sende de şeker yoktuır bitanemm gerçekten çok zor bir hastalıkkk gözleri böbrekleri çok etkiliyor ne olur dikkat et cnmö benim

aman ölmesinnnn yazıkkk oda anne kuzusu onunda canı var

hosgeldın neguzel bak kalıcı kılo vermısın ben 1.5 senedır buralardayım ama senı hatırlamıyorum demekkı daha eskısın bak yıne donmusun yuvaya ne guzel
kız ben oyufkaları yaptım elımın altında hazır olsun dıye ma tutuyom kendımı yememek ıcın arada esıme yapıyorum cocuklarla yıyo ben yemıyorum.karar verdım sahurda neyersem yıyım o oruc mecbur tutulacak barı hamur işi yemıyımkı az kılo verırım belkı enazından almam.sahurda yalnız oluncada canım pek ıstemıyo.esım 4 senedır oruc tutamıyo sekerı ve hıpoglısemısı var artık yufkalarda ramazan harıcı ve esımle cocuklara pişirilcek
gercekten hamarat kadınmısın bende fena degılımdır hamaratlık konusunda ama hıc su böregı yapmadım artık yapmamda kılo almıyım dıye
ben yenı evlıyken 4 sene ızmıtte oturdum marketım uzaktı mısafırım cook gelırdı helede kısın kayınvalıdeler 4 5 aykalırlardı esımın sulalesıde ordaydı mısafırsız kalmazdım.derındondurucu almıstım can kurtarıcımdı resmen .senın gıbı pasta börek kek sarma yemek hersey koyardım.anıden gelenler soframı göruncesasırırdıı.derındondurucum arcelık 4 senelıkken motoru bozuldu 250 mılyona yaptırdım 15gun önce yıne bozuldu yıne motoru arıza yapmıs 350 mılyon ıstedıler.sınır oldum yaptırmadım.yengemın dondurucusuna koydum ıcındekılerı onunkı cook buyuk oteklıf ettı.bıdaha arcelıkmı asla sokmam eve.ama atmayada kıyamıyom acaba yaptırsammı son bıkezz 300lıtrelık sandık tıpı derın dondurucu benımkı

kızının allah yardımcısı olsun canım ya cook kucuk okadar acı cekcek ama ınsallah sıkıntı onemlı degıldır.senınde ınsallah sekerın yoktur beyazcanım çook zor ayrıca daha yasımıuz kac kız bız gencız daha kaynana olcaz

afıyet olsun ben olsam kafayı yerdım mıgrenımı azdırırdı o cıvcıv benım

Ewet abla yapacam bu sefer soz veriyorum birakmicam 10 kilo verene kadar. Ewet abla devam edecem ama evde devam edecem insha Allah.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmmm :122: :122:

İftar geç olunca çay faslı falan derken haliyle geç geldik eve
Anam annem sağ olsun bir sürü şey hazırlamış Zaten eli bol bizleri çağırdığında ama Ramazanda iyice içinden Ahçı çıkıyor
Bİrde hep bir arada olalım istiyor
Yarın bizim buradaki parkta belediye iftar veriyormuş tutturdu hadi yarında oraya gidelim iftara
Bana kalsa kıvıracaktım da eşim aaa değişiklik olur diyince mecbur kabul ettim
Artık yarında yemek derdi yok bir yandan iyi oldu

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım malum sözümden dönmek olmaz

Sahurda;
2 parça pide
Biraz beyaz peynir
6 zeytin
1/2 dilim hindi füme ( kızdan ancak kurtarabildim )
1 fincan sütlü kahve
Bol su

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
3 YK bulgur pilavı
4 ızgara köfte
2 - 3 Yk şakşuka
2 YK yoğurt
3 adet sarma zeytinyağlı

Aslında önceki günlere rağmen daha fazla ama tadına bakmadanda olmadı artık sahurda iki yumurta haşlar birazda peynir yer bol sıvı takviyesiyle dengelerim diye düşünüyorum

Bu arada bugün anneme yürüyerek çıktım ( sonuçta sokağın başı ) tatilden beri görüşmediğim kuaför komşu ablam beni yürüyerek görünce şaşırdı kız neredeyse tuvalete bile arabayla gideceksin nasıl oldu yürüyorsun dedi dedim abla anamla bir yere gideceksem niye boşuna bir yukarı bir aşağı yapayım tabi arabayla çıkacağım ama annemde oturacaksamda tabiki yürüyerek çıkarım bayırı
Başka bir ablada ( pek sosyetiktir kolay kolay konuşmaz herkesle ) elini belime koydu iyice yaklaşıp kız sen zayıfladınmı baya bir toparlamışsın bak bu tatil sana yaramış falan diye bir başladı beni iltifatlara boğmaya şaşırdım kaldım hatta çok güzelsin ama zayıfladıkça dahada güzel oluyorsun diye verdi çoşkuyu anam o gazla artık keklik gibi seke seke anneme gittim hatta merdivenleride 2 kat hiç dinlenmeden çıktım

Tartıda fark yok ama sanırım yürüyüşler sayesinde az da olsa sıkılaştım
Bakalım yarın parkada inşallah halim olur yürüyerek giderim nasılsa eşim direk oraya gelicek arabayla hani dönüşte halim olmazsa yırtarım olmadı halim varsa yürüyerek dönmeyi düşünyorum hem yediklerimi eritmiş olurum
Park uzak sayılmaz yürüyerek 15 dakika ( tabi benim hızımla )

Canım çok zevkli döşemişsiniz gerçekten şimdiden bile çok güzel
İNşallah herşey gönlünüzce olurda kazancınıza yansır Aminnnn

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz kızınla

Bende bayramdan sonra inşallah tekrar endokrine gideceğim hem kendim hemde büyük kız için
Malum hanım hiç bir yerini göstermiyordu bize tabi tatilde bir kere benim zorumla denize girdi ve ben plajda otururken gözlerime inanamadım kız tevekkeli denize girmeyeceğim diye tutturmuyormuş
Kızın bacaklarının arkası inan poposuna kadar baya baya erkek gibi kıllıydı o an ağlamamak için zor tuttum kendimi :26:
Hayır utandığından söylemiyor bile anne bacaklarımın üstleride çok kıllı diye
Önden pek bir şey yok ama arkaları dolu inan benim herifte okadar kıl yoktur
Gitmeden hatta ağda yaptığımızda ( bacaklarına ) sırf muzurluk olsun diye kız bu ne hal niye bukadar uzattın bunları sanki babana ağda yapıyormuşum gibi hissettim dediğimde güleceğine fena bozulmuştu :26: demekki o yüzden hiç bacaklarını göstermemek için uğraşıyordu. Uzun bol bir alt kıymıştıde paçalarını sıyırmıştı hatta ben git bir şort giy dediğim halde böyle iyi demişti

Eşimede çaktırmadan gösterdim oda bana fırça atıyor tabi nasıl olurda anne olarak görmezsin diye ama banyo yaparken yanına dalıp göster bakalım her yerini diyecek halim yok sonuçta artık gelişmeye başladı ve utanıyor :26:
Oruç tutuyoruz diye Ramazanıda atlatalım dedik ondan sonra ikimizde doğru doktora
Onun kesin hormon bozukluğu vardır ondan şüphem yok belkide o yüzden çocuk kilo veremiyor bir türlü okadar harekete rağmen :44:
İnşallah bizde çaresini buluruzda kurtuluruz şu kilolardanda kıllardanda :26: artık ööö geldi valla.
Zaten olmadı kız 18 yaşına gelsin anında epilasyona götüreceğim onuda artık 1 milyarsa vereceğiz yeterki çocuk rahatlasın öz güveni yerine gelsin

Ewet 44 dk yurudummmm 3,5 km :))

Helal kız çitlenbik
Bu gazla sen eminim çok güzel kilolar vereceksin

Bakkkk demekki isteyince oluyormuş
Eminim tatile kadar çok güzel kilolar vereceksin Ha gayret güzelim senin başaramıyacağın şey yok bunu unutma hepimiz sana inanıyoruz

Canım bende eskiden bir kaç kere almıştım biri hatta kocaman horoz olduda ş....siz teyze oğlu kesip yemiş haydarımızı ( sanırım adı oydu )
Çokta güzel eğitmiştim onu adıyla seslenince gelirdi öbür odadan dudağımdan ekmek yerdi hatta devamlı papağan gibi omuzumda gezerdi Çok akıllıydı ilk zamanlar halıya sıçardı ama sonra alıştırmıştımda hep gidip gazeteye yapmıştı

İkinci civicimizin adı Cumaliydi komşumuzun cani oğlu sırf büyük kızım o zaman onunla oynamıyor diye üzerine oturmuştu iç kanamadan gitti hayvancağız hatta evde 1 hafta Cumali gitti diye ana kız ağladık
Üçüncünün adı neydi hatırlamıyorum ama çok ötüyordu o yanlız olduğundan onada çareyi benim kızın peluş ördeğini yanına koyarak bulmuştuk Üzerine hafif bir tülbent örtüyorduk sepetinin oda pelüş ördeğin dibine girip uyuyordu oda bir gün kendini su kabını devirip ıslatmıştı ve hastalanıp öldü maalesef bir daha o oldu almadım ama içim gitmiyor değil yani
Benim ufak cimcimede istiyor her gördüğünde ama yine ölürse diye almak istemiyorum bir kaç taneylede aynı anda uğraşmak zor geliyor
Bİrde ölmezde yaşarsa kime vereceğim onları sonra ancak annemin amca kızına götürmem gerekecek köye

Kız ben niyeti bozacağım hee bak şimdi nasıl özendim alsammı bende bir kaç tane

gerçekten baklava hariç harika bir menü cnmmm oda göz hakkı diyelimmm iftardan sonra sahura kadfar oturabilirsem tamamlıyorum bende insan hemen tıkanıyor suya yer kalmıyor cnm spor yapamasan bile en azında yatağa girmeden önce yerinde 10 dk ya zıpla ya zhılı bir şekild ekoşar gibi yap cnm metabolizman çalışır vaizyette gir yatağa

elbette yaparım cnmmm ama gerçekten ekmek harici menülerin mükemmel bana göre ayrıca 4 bebişle dikkat edebiliyorsun bu süper tbrk ederim

bızdıkkkkk o sahur yapılacak sadeve yoğuryla suyla meyveyle olmaz yine bozuşmayalım

tbrk ederim cnm zoru başarmışsınnn tekrar başarabileceğine eminim evine tekrar hoşgeldin bitanemm kesinlikle zayıflık müthişşş

Saol sweetcimm:)
Ekmegi aramıyorum artık, şeker yerine de kuru meyve yiyorum zaten onlar süt yapıyor. Yemeklerimi yiyorum. Proteine ağırlık verdim. Izgara et vs. İnsallah gider kilolar valla :)

sen bunları yaptıktan sonra kilolar zaten gider cnm benimmm

Ewet 44 dk yurudummmm 3,5 km :))

süpersinnnn

meleğimmm allah miniğine de sana da sabır versinnn tekrar aynı işlemlerin yapılması çok zorlayacak prensesiii inş bu son olur cnmm
3 aylık şekjer takibin yapılsın inşşş şeker yoktur bitanemm

neslim bizler ne kadar tercih etmesekte gelen giden arıyor malesef o yüzden yapmamazlık olmuyor

hemen de atlamış Gülayımmmm canan abla ev yufkasına belli ölçüde izin veriyor cnmmm bu tarif tam senlikkk leptin olayını gözardı edersen abartmadan yiyebilirsin bence

dur bakalım daha yeni gitti cnm benimmmm sende annen gibi olacaksın hiç şüphem yok

çok gzüel bir tarif cnmmm tşklerrrrr ve çok sağlıklı patatesle yapmaktansa bu daha iyi bende kuzenler geldiğinde yapayım

meraba kızlar sahurda ve iftarda nasıl besleniyosunuz yani az kalorili ve tok tutucu tarifleriniz varmı

genelde karatay kahvaltısı yapıyorum cnmmm

evet cnmmm dondurucular en büyük kurtarıcımızz görümcen onuda mı halletti sırf zartar hakikatenn aman meleğim yapma boşbver hepsi cısss

cecoşummm bugünü güzel atlatmana sevindim bünye alışıyor bir süre sonra zatennn haklısın kahve sohbetsiz olmuyor bende yalnız içememm

77 kiloyken boyleydimmmm.. 11 kilo vermem lazimm turkey gidene kadar 1 ay icinde insha Allah, sizce kac kilo gosteriyorum burda ? Belim inceciktiiii.. Ah ah.. Gecen sene bu 3 gun onceydi bu foto cekildiginde Eki Görüntüle 1174669

Son düzenleyen: Moderatör:

hamur işi yemiyoımusunnnnnn bundan sonra yemeyeceksin ama dimiiiii tabikiiii dah hepiniz gelinlerden damatlardan söz edeceksiniz gelecekmniki o günler arçelik ve fakir eve sokmammmm

Ewet abla yapacam bu sefer soz veriyorum birakmicam 10 kilo verene kadar. Ewet abla devam edecem ama evde devam edecem insha Allah.

elbette yapacaksın bızdıkımmm

Hoşgeldin cecoşummmmm menüün gayet güzel bence herşeyden tadımlık almışsın abartı yok

yarın parkta iftar değişiklik olur bence gidinnnn bak ne güzel tatil işe yaramış gözle farkedilir bir incelme var çok sevindim cecoşummm devammmm

prensesin sorunu için dün bdv de bir krem arıyordu kızlarrr 1 sene önce afrikalı biri bir kıza sürdürmüş ve 10 tane filan 1 sene boyunca çıkmış ama adını hatırlamıyordu bend eçok merak ettim adını gerçi onu bulana kadar başka çözümler gerekliii

horozların isimleri de birbirinden ilginç hakikatennnn helall olsun hprozu bile eğitmişsin ya bravo sana

canım kesinlikle 77den az gösteriyorsun o resimde
Bu arada 11 kg veremesende vermiş izlenimi yaratabilirsin yani bir yandan sporunu ve sağlıklı beslenmeni devam ettir birde her gün yapabilirsen Leslie Nelsonmuydu neydi o ablanın videolarıyla birlikte sıkılaşabilirsin yada plates emin ol 5 kg bile versen daha fazla vermiş gibi görünüyorsun
Ayyüzlüm bir ara yapıyordu sanırım o videolardan

Linkleri olan kızlar atar nasılsa olmadı bende bakayım bir

süper görünüyorsunnnn bızdıkımmmm sanırım sende benim eski halim gibi üstlerden dertlisinnnn yine böyle olacaksın cnm benimmm hatta daha da ince

Ouuyycanim ablam yaaaa destegin icin cooook tesekkur ederim senden ve herkesten canlarim benimm. Bu verdiginiz destek bana fena gaz veriyor basaracagim insha Allah ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…