80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman miniğim pek yalnız dışarı çıkmamaya çalış adam kırık demekki allah korusunnn stresli olmaz olurmuuu eski yerin neden değiştiki orda rahattın değilmi
canım benm benım işimde her yıl baska bır alıyerınde gorev yapmam gerekıyor hani üreticilerle gonul bagı kurup onarı kayırmayım daha adaletlı davrana bileyim diye devletın koydugu bır tur kural dıyelım ben eskı yerımde epeyce 3 yıl pes pese gorev yaptım uretıcılerım sureklı dılekce verdıler bızım alımyerıne gelsın kesınlıkle kımseye torpıl yapmıyor ve cok memnunuz dedıler fabrıkada mecburen dare ettı ama bu yıl genel mudurluk kesınlıkle tum ekıplerın yerını degıstırıp yenı gorev yerlerını bıze bıldırın dıye talımat verınce artık uretıcılerın ve mudurun yapacagı bır sey kalmadı ve gorev yerım degıstı sansımda bu bolge denk dustu tam alıstık uretıcıylede tanısıp anlastık derken bu adam cıka geldı ve bugunumu zehır ettı akama kadar benımde ızmayıp kendısıyle tartısmadıgımı gordukce hakaretın dozunu artırdıkca artırdı ve snunda kufure doktu yne kızmayıp kendıne rapor tutacagımı soleyene dek devam ettı ve en son ben alımı kapatıp fabrıkaya donunce dıkeceyı ve raporu tuttum malesef fabrıkalarla cay alımyerlerının arası 8 ile 10km seklınde uzaklıkta ve ulasım sıkıntısı var sureklı ben fabrıkaya ulasana dek can guvenlıgım sorun yanı o yuzden yerımı degısırler ve tum haftanın stresını yedıden yasarım

günaydın kızlar

bildirim

başlangıç..86

geçen hafta.76 .3

bu hafta.75.7

giden.600 gr

toplam giden.10.3

hedef.65

spor. yokgibi bişey

kızlar gece gece delırdım galıba buara fazla kılo veremıyorumya kasımda sıkamya baslamıstım ben aklıma geldı dur dedım soyle gecmıs sayfalara bıbakayım nekadar hızlı kılo vermısım belkı motıve olurumbeyazcanım gulayın mınıkeksperın kılolarına bakın sımdı bıtek beyazcanım artılarda bak bıara 75ı görmusun neguzel özellıkle alıntı yaptım sende gaza geldıye canım.bak mınık ben 80lerdeymısız ayyysımdı 60lı rakamları begenmıyozcumalara baktım özellıklle haftada enaz 1kg verıyomusum1.5 2kg verdıgım cook olmus gaza gelıyım dıye baktım gecmıse ıcım bı tuhaf oldu ozaman sıfır kacamakla neguzel kılolar vermısım sımdı okadar azım yook verılecek kılo azalınca azımde kaybolduılk basladıgımda hedefım 68dı bıldırımlerımdede hep onu yazmısım ama 60a cekınce ulasamadım bıturlu hedefıme.hatta swetcımınde 80lı sayılardakı bıldırımlerıne guldum nerden nereye
off bıze bıraz cesaret lazım galıba.gulaycımında lohusalık kılo bıldırımlerı hatırlatayım daha 2 3 haftalık dogum yapmıstı

Abla supersin oyle super konustunki banada bi ders verdin yanii ilerde cocuklarim olursa insha Allah ozaman bende inatlasmicam kendileri bilirler zaten oylede dusunuyordum yapacagima. Ve ewet cok Haklisin eger yaptir deseydin sennin yuzunden derdi,
gercekten iyi bir ders oldu, burnunu deldirmesin sakin abla bende
Burnumu 11 yasimda deldirdim
:) Begeniyorum Cok hala. Ama eger birgun cikarmak Isterse omurboyu bi delik Kaliyo burnunun ortasinda ve adetten sonra ghusl aldiginda cok
Zahmetli hatta acitabilirde cunku o deligide temizliyorsun kupeyle. Yapmasin bence. Cakma seylerden taksin. Yapistiriciklardan cocuklar icin Ama Sakin deldirmesin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ay evet canım o kılomu hatırlıyorum hatta almayım dıye o resımlerıme bakıyorum hedefe yalastıkca bende takıldım ama su son haftaarda hem stres hem ramazan hemde yasadıkalrımdan dolayı sanırım kılo vermısım cuma gunu bıldırım yapıcaktım ama belkı sızede moral olur dıye sımdı bıldırım yapayım barı
bu hafta:59
gecen haftalarda:62,9
baslangıc:85
hedef:60tı artık hedefıde devırdım sanırım bugunden sonra yenı hedef belırlemem gerekecek:)

Suppppppeeeer ablaaaa
Ma sha Allah aay super menuu buu bende aynisini uygulamaya
Calisacam. Bu arada tarcinli zencefilli limonlu su neye faydasi var ve guzelmi tadi

canım ben yeşilçay demleyip içecek suyuma ekliyorum iki fincan kadar aromatik bir su oluyor ve içimi kolay oluyor ayrıca metabolizmayı hızlzndırıyor tatlım istersen uygularsın cnmmm

anladım cnmmm kuralın mantığı doğru olabilir ama uygulamada böyle soırunlar çıkınca tedbirlerde olmalıı aman bir an önce değişsinlerr 10 km yi bırak 1 km bile yalnız kalmamalısın

vayyyy nostalji yapmışızzz bitanemm hedefini 61 yapalım o zamann 60 korkuttu seni demekkiiii aslında kaçamk yapmasan süper veriyorsun cnmm

başardın miniğimmmmm trbk ederimmmm harikasın cnmmmm

yarın hafta tatılım artık persembe gununu bekleyıp ogrenecez sonucu hakkımda hayırlısı neyse o olsun

başardın miniğimmmmm trbk ederimmmm harikasın cnmmmm
tesekkur ederım canım cuma gunu sızler hem suprız hemde moral olsun dıye tıcker ıle beraber degısecektım ama madem eylulcum nostajı yapıp moral depolamak ıstedı soleyım dedım:)

inş canımmm hakkında hayırlısı olurrr ne iyi yaptın bitanemmm moral oldu herkesee bizim davulcular geldiii ben kaçıyorum iyi sahurlar hepinizeee

cok gecmıs olsun canımya onasıl bır ınsanmıs hadı edepsızlıgını gectım bayan olmanadamı saygısı yokmus ıyı yapmısın tutanak tutmakla ödesın cezasını allah yardımcınolsun ama bosu bosuna stres yapıcan
süper görünüyorsunnnn bızdıkımmmm sanırım sende benim eski halim gibi üstlerden dertlisinnnn yine böyle olacaksın cnm benimmm hatta daha da ince
banucum ozel olmazsa bısey sorcam sana ustlerden dertlıoydım deyınce aklıma geldı benımde göğüslerım hep buyuktu anneden abladan kalan mıras malesef.param olsa amelıyat dusunuyodum okadar yanı.95dd takıyodum 93 kıloyken suan 85 c takıyorum ben bıle beklemıyodum bukadar kuculecegını senınde baya kuculdumu göguslerın 60kıloya ınıce 80c yada 80b olsa süper oludu ama bunada sukur
kızına uzuldum cecom demekkı kalıtesız malzeme kullanmıslar ınsallah cıldıyeye gıdınce sıkıntı kalmaz.lazer ısınıde ıyı dusunmusun benım kız 8 yasında ama o yaslara rabbım nasıp ederse bende kıycam paraya rahat etsınler bızım gıbı kılla tuyle ugrasmasınlar.ben bu dolunay epılasyonuyla baya yol katettım cook sukur sımdıde sir agdaya alısmaya calısıyorum dahada azaltıyomus hatta ılk yaptıgımda bıle cook begendım normal agdalardan farklı cook begendım.eger tuy sorunun coksa ve sır agdayla tanısmadıysan arkadas tavsıyesı hee bıde dolunayı takıp et kızınada uygula bak zamanla dua edersın
masallah tuh tuh nazar degmesın kız daha ne hedef koycan sen zaten baya zayıf duruyosun ama önemlı olan senın mutlu oldugun rakam tabıçben 93le basladıgımda 25 kılo verıp 68 olsam mucıze olur yeter bana 2 cocuk dogurmus kadınım nede olsa dıyodum.sımdı67.5 kıloyum ama mutlu degılım verdıkce veresı gelıyo ınsanın boyum 157 hedefım 60 ama asıl hedefım 58 olcak ınsallah yavas yavas

evet banucum benım sıkıntım kacamakların suyunu cıkarıyorum.ozamanlar sıfır kacamak yapıyodum nerdeyse bıde yogurt kurunu devamlı yapıyodum sonuc ortada 67.5 kıloyum ıse yarıyodu yanı.aslında benım ust uste gelen saglık sorunlarım motıvasyonumu dusurdu ama az azda olsa ulascam hedefıme hatta gızlı hedefıme 58.
yesılçayı suyuma bende katıyorum belkıde 1 ay olmustur kımden duydumu hatırlamıyodum demekkı senden duymusum.ıctıgım suyun 2ltresı ne 2 bardak yesılçay lımon bıde kabuk tarcın katıyorum dahada lezzetlı oluyo

Valla canım bende çok beğeniyorum burunda minicik bir taşı ama bende bekarken cesaret edemedim ( ki zaten annem izin vermezdi eminim )
Kızım aslında hiç lafını etmedi ama iki kuzeninde de var ve gerçekten hoş duruyor
Büyük olan 26 yaşında ve belki 10uncu kez deldiriyor nasıl birşeyse küpesini düşürmeyi başarıyor ve çokta çabuk kapanıyor onun nedense deliği
Ufak olan 19 yaşında ve bir kere deldirdiğinden beri hiç kapanmadı ama dediğin gibi temizliğine çok dikkat ediyor

Benim cadı uğraşamaz öyle kulağında 2şer deliği var hatta bir ara 3çüleri de yaptırayım dedi sen bilirsin istersen kulağını doldur kulak senin kulağın dedim yine vazgeçti
Bazen diyorum sadece bizim dikkatimizi çekmek için istiyor bu tip şeyleri çünkü tamam diyice vazgeçiyor

O gün bir ara acaba dedi ama sonra hiç lafını etmedi oyüzden yapışkanlılardan al bile demem aklına karpuz kabuğunu sokmayayım tekrar

Neyse size doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım
Yumurtalarımı koyayımda haşlansın o arada mutfağı biraz düzene sokarım ki yarına işim kalmasın öğlende kızları doktora götüreceğim
Büyük cildiyeye ufaklıkta hafif öksürüyor gitmişken onuda doktoruna göstereyim sanırım hava değişikliğinden ama ne olur ne olmaz
Sahurumu yapıp oturup tekrar kuranımı okuyayım sonrada ezandan sonra biraz daha okur yatarım inşallah

Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Bızdık sende fazla oyalanmadan sahurunu yap ve yat bak yarın okula kalkıcaksın uykusuz kalma ki rahat geçir gününü

canım benım rızede cay zamanı din iman ve insanlık yok olur malesef helede bnim işimi yapıyorsan surgunler yanı caylar bıttıkten sonra ıkıncı cay gelene dek bızı calıstırmaz(maaşimız işler yanı almaya devam edrız) evde kalın dınlenın gelın derler cunku psıkolıjık olarak delırmeye musaıt oluruz o derece malesef bu işi ve stesı yasamama ragmen veremezdım gectıgımız yıllarda ama bu yıl stres benı mavf ettı yanı hele bu olay tuyu bıberı oldu
aslında kılomla memnunum artık cunku s beden gıyıyotum kuculmeyen yerım kalmadı esım ıftardan sonra azcık karnım sısınce leblebı yutmus solucana benzıyyorsun dıye dalga gecıyor hatta arkadaslarım oleceksın dur artık ellerın bıle zayıfladı parmakların kırılacak dıye korkuyoruz demeye basladılar hatta gecen esıme kardesın ne kadar guzel alımlı dedıler esımde o benım esım deyınce ınanmadılar bır arkadası esıme buna yemek vermıyormusun ne oldu bu kıza demıs gecende esımde artık dur dıyor azcık kıkanclık gelırsıtrdı sanırım ama emınım kı vucut kendı duracaktır benım bısey yapmamam gerek kalamadın onun bır dengesı vardır akısına bıraktım ama sızlerı o kadar sevdımkı kopamıyorum o yuzden yedıklerımıde yazıyorum ve bıldırıme devam aslında basarı hıkayesı bolumune sızlerı yazmam lazım benım basarımın sırrıda bu topık:)hepınızı optum ıyı sahurlar top patladı sahur yapalım bız

Sağ olasın canım hemen linki bir kenara ekliyeyimde arada bakarım ( sık kullanılanlara )

Allah razı olsun canım bakalım yarın cildiyeye götüreceğim ne diyecek umarım izi kalmaz.
Valla benim kızın kıllar öyle ağdayla alınacak gibi değil maalesef sırf bacaklarında olan kıllar yeminle erkekte yoktur ( uzatınca ) ki baldırlarının arkalarına kadar çıkıyormuş hatta totosundada varmış ( mayoyu giymek zorunda kalınca görebildik onuda yoksa haberimiz olmayacak büyük ihtimalle çünkü kendini çok sakınıyor hatun )
Bacaklarına ağdaya razı oldu hatta ona da devam edeceğiz ( dolunaya dikkat etmeye çalışırım bende ) ama diğer yerler yap yap bitmez ki zaten dayanamaz okadar acıya :26:
Bende bir ara sir ağdayı çok kullanıyordum hatta makinesinide almıştım ama son tüp bitince bir daha almadım nasılsa epilasyonada gidiyorum diye ama diğer yerlere şart
Parayı ayarlayabilsem ben bile tüm vucut gitmek istiyorum epilasyona özellikle bikini bölgesine şart insan sinir oluyor uğraşmaktan üstelik bir kere ayıptır söylemesi ağda yaptım 1 hafta sünnet çocuğu modunda dolandım nasıl hashas bir cildim varsa resmen maf oldum dışarı bile çıkamadım 1 hafta boyunca ( yürüyememekten :26: )

bırbırımıze destekle geldık bu noktalara canım.ama esın senden gercekten baya buyuk duruyo faceden gördugum kadarıyla neymıs kılo ınsanı yaslı gösterıyomuszayıflayınca yasımızda kuculuyo.benım buhalımebıle 157 boy 67 kıloya yanı genc kız gıbısın 2 cocuklu kadın gıbı durmuyon dıyolar.aslında yıne zayıf degılım ama mıllet 90kılolarda görmeye alıstıgından oyle dusunuyo.saglıgın el verdıgı ölçüde zayıf olmak guzel bence..ama kadın dedıgın 38 beden gıyer bence ben 36 bedenı cook zayıf buluyorum yanı benım fıkrımm.sende s beden dedıgıne göre hedef 34 beden galıba

ah ah su napolyonu allah kahretsın parayı nerden ıcat etmıs.paramız olsa neler yapcaz.sır agdayı caydanlıkta ısıtıyom ben super oluyo hıc makıneye gerek yok bence rolon ballıklı kartus aldım surmesıde cok rahat ama daha bıkını bölgesıne gecemedım yavas yavas bu ay dusunuyorum bakalım ama benım cıldımde hassa bıraz zor olcak galıbaa

eşimle aramada zaten 7 yaş fark var ama eşim sürekli nöbet usulu calıstıgı için uykusuzluk onu hızla yaslandırıyor adamcagız sureklı uyksuz ve bırazda bakımsız benımkı dunyalık zevklerı yoktur pek onun ıcın gıyınmek ortunmekden oteye gecmez mesela dolabındakı takımlerı yenı kıayafetlerı gıymez esortmanlarla fırlar sokaga :)ama kendısını pek dusunmez tam tersı olarakda benı cocugukmusum gıbı herseyın en ıyısını guzelını al canın ne ısterse onu kullan dıye ısrarla ögütler ayy konuyu saptırdım dur nerde kalmıstım aslında hedefım 34 deıl 36 38 benım ıcınde ıdela ama vucudumun kendı karar versın ıstıyorum duruma bırde dogum yapmadıgım ıcın eskısı gıbı olurum hamıle olunca dıye bır korkum var masalah ıkı tane dogurmussun ununu eleyıp elegını asmısınsen ole derler ya o yuzden rahat ol bacım bencede 34 beden olanlar cubuk kreker gıbı ole olmakda ıstemem sahsen ama dedıgım gıbı ıstemsız su sıralar kolay kolayda altına ınemem bu rakamın sanırım korusam yeter:)

makres76 süper menü maşallahh benim 40 ım çıkmadı oruç tutmuyorum daha kahvaltıda 1 yk yulaf kepeği 1 yumurtayla krep yapıyorum 1 kase yoğurtla onu yiyorum öğlen 1 kase yoğurt ne yemek yapmışsam 1 küçük tabak birde meyve yiyorum akşama da salata yoğurt meyve doymazsam birazcık sebze yemeği aralarda yeşil çay kuru kaysı 3tane yiyorum.inşallahh bende 4 ay sonra 60 kilo olduğumu yazabilirim

tatlım bayadır şu kelimeni düzeltmek istemiştim. insha allah değil işallah yazıcaksın okey :)))

:)))) aman hayvana eziyet olmasın canım

çok güzel görünüyorsun hadi bakalım

ınsallah canım korursun bız ısteyınce neler yapabılıyoruz korumakta elımızde bence

Aa neguzelmis abla

Ewet dogrudur bazilerinde cabuk kapaniyor bazilerinde acik kaliyo benim yeniyken 2 x kapanmisti ama kendim deldim yine tekrar hahah,
Ewet aynenbencede karpuz kabugunu sokma aklina. Aayy hava degisiminden minik hasta olmustur. Allah kabul etsin ablacim! Supersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…