tatlım bayadır şu kelimeni düzeltmek istemiştim. insha allah değil işallah yazıcaksın okey :)))
:)))) aman hayvana eziyet olmasın canım
çok güzel görünüyorsun hadi bakalım
hahaha abla arabcada oyle soylendigi icin bende aynen oyle yaziyorum. ❤
verzonden vanaf mijn iphone met behulp van kadınlar Kulübü
bilmem senden duydum. Ama türkçesi işallah :)
Kizlar surda 82 83 kiloydumkis baslarken cekildi bu. Foto 6 5 kilom kaldi boyle olmama insha Allah, sacimda bu arada daha cok uzun orda oldugundan. Popomu gecti artik kesmem lazim biraz Eki Görüntüle 1175493
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Cnm maşallah sana cok güzelsin
Iphone dan gönderildi
Buda benimmmm :)) tanistiriyim kendimi herkese hahaha. Eki Görüntüle 1175497 Eki Görüntüle 1175505
kız cadı maşallah allah nazarlardan saklasın seni. ben hayalimde seni sarışın olarak düşünmüştüm. hayallerim suya düştüama çok güzelsin be
Hahah ablamm benim coksaol tesekkur ederimmmm. Hahahah sarisinn nerdeeeee :)) ama yaptirmayi dusunuyorum tam sari degilde kumral. Ama bu yaz sarapkirmizisina boyatacam. Kizilhastasiyim
Kızlar sızlerı cok ozledım ama ınanın hıc moralım yok bır nedenı de yok cok halsızım kendımı ıyı hıssetmıyorum bu son 2 hafta esımde neyın var dıyo ama bende bılmıyorum nyım oldugunu acıkcası, sadece halsızım, bıtkınım zor hareket edıyorum o da mecburı..
Haftaya pazartesı ınsallah aranıza doncem ve eskısı gıbı aktıf olcam bıraz kafa dınleyıp kendıme gelmem lazım acıl..ne guzel 10 kılo verdım ama sımdı hıc motıvasyonum kalmadı aslında ıstıyorum ama ıcımden bırsey benı engellıyo sadece yat uyu uzan dıyo ev ıslerı yemek cocuk ınanın zorunda olmasam hıcbırsey yapasım yok ama mecbur onları yapıyorum..
Spor yapmayı ozledım ama ne zaman yapmaya yeltensem uyku agır basıyo..belkı de vıtamın eksıklıgı vardır bılmıyorum ama doktora da gorunmem gerek sanırım..hepınızı cok sevıyorum gorusmek uzere..
Kizlar surda 82 83 kiloydumkis baslarken cekildi bu. Foto 6 5 kilom kaldi boyle olmama insha Allah, sacimda bu arada daha cok uzun orda oldugundan. Popomu gecti artik kesmem lazim biraz Eki Görüntüle 1175493
Buda benimmmm :)) tanistiriyim kendimi herkese hahaha. Eki Görüntüle 1175497 Eki Görüntüle 1175505
ooooohhhh ne güzel geçmiş iftar. biz iki sene önce erzurumda tam iftar saatinde yola çıkacaz. iftar çadırının yanındayız. eşime dedim burda yiyip gidelim. yok inat etti orda ihtiyaç sahipleri yesin diye. bizde yolda rezil ola ola yaptık iftarıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İftarımı yaptım eve gelir gelmezde kendimi buraya attım
Bugün malum bizim buradaki parkta belediyenin verdiği iftara gittikTabi biz 5 gibi gittik küçük kuzum parkta biraz eğlensin diye
Baktım o arada daha masalar yeni kurulmaya başlamış ve çok az insan oturuyor bende hiç acele etmedim sonuçta kalabalığa göre hareket ederim diyeSaat 7ye doğru kalabalıklaşınca hemen oturup iki masayı tuttuk annemle kızkardeşim, görümcesi, kayınvalidesi, bizim damat, eniştesi falan derken iki masayı doldurduk
Baya eğlenceli geçti yemekler soğuk olmasına rağmen bana güzel geldi
Bugün sohbete biraz erken geleyim ki sonrada rahat rahat sahura kadar kuranımı okurum dedimsahurdan sonra dilim damağım kuruyor ve çok geç yatıncada ona göre geç uyanıyorum bari günüm ölmesin diye yemekten önce okurum diye düşündüm
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım
Sahurda;
2 haşlanmış yumurta
2 parça ekmek ( fazla büyük değildi )
2 KK kadar beyaz peynir
7 zeytin
1 fincan sütlü kahve
İftarda;
1/2 kepçe çorba ( kase değil dikkatinizi çekerim kepçebaya azdı yani )
3 - 4 kaşık etli patates yemeği
4 YK pilav ( yemekler gıdımla olunca yidim valla)
1 hurma
3 misket kadar tatlı vardı ama onunda sadece ikisini yedim
Ekmekte vermişlerdi ama onu yemedimbirde iki bardak su içtim
Sahurdada yine fazla kaçırmadan yerim diye düşünüyorumhatta bu sefer kendime peynirli omlet mi yapsam diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım
Aramıza dönmene sevindimEminim o uyuşuklukta en kısa zamanda yok olacaktır
Benimde arada öyle oluyor. Doktora gittiğinde birde insülin direncine baktırşeker değerlerinin yükselmesi de böyle uyku halleri yapabiliyor insanda en azından ilaç verir de kendine gelirsin
Bizde seni çok seviyoruz ve inanıyoruz ki bir kaç haftaya kalmaz yine eski enerjik haline geri döneceksindir
Abowwwwwww kızzzzzzz ne güzelmişsin sen öyle
Bekar kardeşim olsa direk alırdım seni
Bu arada bir dahakine resim ekleyeceksen profilinde albüm oluşturup ekle istersen canımburaya eklediklerini silemiyorsun ama albümü istediğin anda kaldırabilirsin üstelik sadece arkadaş olarak eklediklerin görebilir albümünüü
Hani sen bekarsın birşey fark etmez ama bazen sitelerden resimleri izinsiz alabiliyorlar o bakımdansonra şaşırma bir yerde kendi resmini şunu kullanarak zayıfladı diye görürsen benim bir arkadaşın başına geldi hatun süper kilolar verdi diyetle ama sonradan bir gördü başka başka sitelerde yok şu ürünle zayıfladı yok bu ürünle zayıfladı diye kızın öncesi ve sonrası resimlerini koymuşlar ekranlara sırf milleti kandırmak için
Hani bazı insan için önemsiz olabilir ama bence çok önemli sonuçta insanlar umut edip alıyor ve kandırılıyor. En azından başka insanların resimlerini kullanıp yapmasınlar
kızlar gece gece delırdım galıba buara fazla kılo veremıyorumya kasımda sıkamya baslamıstım ben aklıma geldı dur dedım soyle gecmıs sayfalara bıbakayım nekadar hızlı kılo vermısım belkı motıve olurumbeyazcanım gulayın mınıkeksperın kılolarına bakın sımdı bıtek beyazcanım artılarda bak bıara 75ı görmusun neguzel özellıkle alıntı yaptım sende gaza geldıye canım.bak mınık ben 80lerdeymısız ayyy sımdı 60lı rakamları begenmıyoz cumalara baktım özellıklle haftada enaz 1kg verıyomusum 1.5 2kg verdıgım cook olmus gaza gelıyım dıye baktım gecmıse ıcım bı tuhaf oldu ozaman sıfır kacamakla neguzel kılolar vermısım sımdı okadar azım yook verılecek kılo azalınca azımde kayboldu ılk basladıgımda hedefım 68dı bıldırımlerımdede hep onu yazmısım ama 60a cekınce ulasamadım bıturlu hedefıme.hatta swetcımınde 80lı sayılardakı bıldırımlerıne guldum nerden nereye
off bıze bıraz cesaret lazım galıba.gulaycımında lohusalık kılo bıldırımlerı hatırlatayım daha 2 3 haftalık dogum yapmıstı
aaaaaa kızılmı bu kadar uzun saçahemide. ay o hatayı bir kere yaptım bir daha da yapmam. çok zor bir renk sürekli akıyor.
kız bu arada senin sevgili salakmış seni bıraktığına göre. ben olsam yapışırdım sana japon yapıştırıcı gibi
ooooohhhh ne güzel geçmiş iftar. biz iki sene önce erzurumda tam iftar saatinde yola çıkacaz. iftar çadırının yanındayız. eşime dedim burda yiyip gidelim. yok inat etti orda ihtiyaç sahipleri yesin diye. bizde yolda rezil ola ola yaptık iftarı
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İftarımı yaptım eve gelir gelmezde kendimi buraya attım
Bugün malum bizim buradaki parkta belediyenin verdiği iftara gittikTabi biz 5 gibi gittik küçük kuzum parkta biraz eğlensin diye
Baktım o arada daha masalar yeni kurulmaya başlamış ve çok az insan oturuyor bende hiç acele etmedim sonuçta kalabalığa göre hareket ederim diyeSaat 7ye doğru kalabalıklaşınca hemen oturup iki masayı tuttuk annemle kızkardeşim, görümcesi, kayınvalidesi, bizim damat, eniştesi falan derken iki masayı doldurduk
Baya eğlenceli geçti yemekler soğuk olmasına rağmen bana güzel geldi
Bugün sohbete biraz erken geleyim ki sonrada rahat rahat sahura kadar kuranımı okurum dedimsahurdan sonra dilim damağım kuruyor ve çok geç yatıncada ona göre geç uyanıyorum bari günüm ölmesin diye yemekten önce okurum diye düşündüm
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım
Sahurda;
2 haşlanmış yumurta
2 parça ekmek ( fazla büyük değildi )
2 KK kadar beyaz peynir
7 zeytin
1 fincan sütlü kahve
İftarda;
1/2 kepçe çorba ( kase değil dikkatinizi çekerim kepçebaya azdı yani )
3 - 4 kaşık etli patates yemeği
4 YK pilav ( yemekler gıdımla olunca yidim valla)
1 hurma
3 misket kadar tatlı vardı ama onunda sadece ikisini yedim
Ekmekte vermişlerdi ama onu yemedimbirde iki bardak su içtim
Sahurdada yine fazla kaçırmadan yerim diye düşünüyorumhatta bu sefer kendime peynirli omlet mi yapsam diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım
Aramıza dönmene sevindimEminim o uyuşuklukta en kısa zamanda yok olacaktır
Benimde arada öyle oluyor. Doktora gittiğinde birde insülin direncine baktırşeker değerlerinin yükselmesi de böyle uyku halleri yapabiliyor insanda en azından ilaç verir de kendine gelirsin
Bizde seni çok seviyoruz ve inanıyoruz ki bir kaç haftaya kalmaz yine eski enerjik haline geri döneceksindir
Abowwwwwww kızzzzzzz ne güzelmişsin sen öyle
Bekar kardeşim olsa direk alırdım seni
Bu arada bir dahakine resim ekleyeceksen profilinde albüm oluşturup ekle istersen canımburaya eklediklerini silemiyorsun ama albümü istediğin anda kaldırabilirsin üstelik sadece arkadaş olarak eklediklerin görebilir albümünüü
Hani sen bekarsın birşey fark etmez ama bazen sitelerden resimleri izinsiz alabiliyorlar o bakımdansonra şaşırma bir yerde kendi resmini şunu kullanarak zayıfladı diye görürsen benim bir arkadaşın başına geldi hatun süper kilolar verdi diyetle ama sonradan bir gördü başka başka sitelerde yok şu ürünle zayıfladı yok bu ürünle zayıfladı diye kızın öncesi ve sonrası resimlerini koymuşlar ekranlara sırf milleti kandırmak için
Hani bazı insan için önemsiz olabilir ama bence çok önemli sonuçta insanlar umut edip alıyor ve kandırılıyor. En azından başka insanların resimlerini kullanıp yapmasınlar
Yok bizde hususi mahalleliye duyuruluyor her sene bir gün iftar bir kerede sahura halkımız davetlidir diye
Valla büyük cadırlara bende henüz giremedim
Kız ne kadar yoklukta olsa o çadırlara girenlerin çoğu zaten durumu iyi olanlarBizim muhtarlık ihtiyaç sahiplerini belirleyip her Ramazanda erzaklarını zaten iletiyor ( durumu iyi olanlar muhtara para verip sen halledersin diyorlar isimleri duyurulmasın diye )
Evde olsaydık kesin az daha fazla yerdimhatta orucu açmadan evvel bizim masada bir tane fazla vardı nasıl acıktıysam içimden ulen gelen olmazsa ondan da tırtıklarım diye düşündüm Rabbim gözümüzü doyursun eczan okunduğu an o düşünce yok oldu hatta hep bakındım acıkta olan biri varsa gel burada yer var diye davet ederim hesabı
Birde masalara dağıtılanların hepsi ellensin ellenmesin çöpe gidiyormuşyemeklerimiz zaten bitti ama masamızda kalan suları ve ekmekleri aldım
Şimdi hatta eşim ulen ekmek almayı unuttuk sahur için dedide yok dedim ben aldım masadakilerden bize ait olanları
Demekki gerçekten bizim kısmetimizmiş oda
Yaaa siz iftari yaptiniz.bize dha 30 dk var cok acimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?