80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaa siz iftari yaptiniz. bize dha 30 dk var cok acimmmm...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım sabır inşallah sende birazdan iftarını açacaksın
Gece sahuru erken yapıp yattın ya ondan bu kadar acıkmışsındır sahurunu sağlam yap canım bu gece

iyi yapmışsın ziyan olmamış ekmekler. kız yemektenönce insanın gözü dönüyoda yemek sırasında fazla bilem geliyo tabaktakiler.

Sorma o an gerçekten ulen kuş kadar bunlar ben rahat 3 kişinin hakkını yerim ancak doyarım diye düşünüyorken o bir bardak suyla hurma normale dönmemi sağlıyor
Ramazanda işte her anlamda kendimizi terbiye edebilseydik ne güzel olurdu ama hala gözüm aç hala gözüm aç

ayyyy demlik bitti yanıma su şişesini aldım. birazdan da maden suyuyla aşk yaşamayı düşünüyorum. anam çay içmeyen ben demliğin dibini gördüm

Aynen abla belkide ondandir yada midem buyuk:s sabah saat 10da acikmaya baslamistim bile stajda.

hadi allah kabuletsin canım

Amieen cumlemizin ablacim, ya biraz pisman oldum
Sanki yediklerime,

2 corba tabagi ictim. Tabagimin yarisinda kiymalibezelyeli misirli makarna vardi ve diger yarim tavukgogsuydu. Biraz salata biraz yogurt yedim ve karpuz yedim sonrasinda. Simdide pismanim cokmu kotu yedim. 3 litre suyumu
İcecem ve yesilcayimi. Warya abla hep okul yuzunden boyle oluyo. Haftaya persembe bitiyo okul insha Allah ozaman super yapabilirim.

31-05-2014 buraya katilmisim ve ilk basladigimda 95 kiloydum simdi 88 89 diyelim :)) 1 ayda 6 kilo vermisim. Ben cok az gitigini saniyordum.

sende karbonhidratı fazla kaçırmışsın. aynı hatayı bende yaptım bu gün malesef ve hemen acıkıyorsun onu farkettim
31-05-2014 buraya katilmisim ve ilk basladigimda 95 kiloydum simdi 88 89 diyelim :)) 1 ayda 6 kilo vermisim. Ben cok az gitigini saniyordum.

inşallah az kaldı bebeğim. okul sonrası daha iyi adapte olursun inşallah. bak bir ayda 6 kilo çok iyi sen gitmiyo de dur. ben yedi ayda 8 kilo civarı verebildim. gerçi arada beş kilo alıp tekrar verdim ama neyse

Sagol Cnm sende hoşgörülerin dönmüşsün umarım güzel geçmiştir tatilin henüz geçmiş yapamadım

Aynen abla fazla kacirdim napcam bilmiom yarin zaten meyveliyogurt gunum. Aynen haftaya okul bitiyo insha Allah super ypcm. Simdi 89 im diyelim. Turkey gidecegimde. 80 olim yeter bile. Turkeydede 75 olurum insha Allah. Super olur

iyi geceler kızlarr

bu gün 3 kez alıntı yaptım ama ne hikmetse sistem sildi hepsi gittiihergün selatün tüncina selati tefriciyye oku..belaları def eder..

cecoomm kıza geçmiş olsun.endokrin bi baksın ne diycek..kesin hormonal bi sorun ,işallah iyi olur..

miniğim geçmiş olsun ..çok talihsizlik olmuş hakketen..

Buda benimmmm :)) tanistiriyim kendimi herkese hahaha. Eki Görüntüle 1175497 Eki Görüntüle 1175505

kızzz çok güzelmişin senn maşallahhh..

deniz kızı gibi görünüyordun diğer fotonda..bunlardada maşallah prenses gibisinn..saçların upuzunmuş rapunzel aman maşallah diyim..
afiyet olsun cecoo

ohh ne güzel ne eğlenceli olmuştur iftar çadırı..maksat beraber olmak zaten..azda olsa allah bereket vermiş bak herkes doymuş..

benimde halamlar diyordu olsada iftar çadırına gitsek ,değişiklik olur.akşamda parkda çayımızı içeriz belediyenin yaptığı praogram var onu izlerizdiye..ama sanırım burda yok çadır madır..

olmadı bizde piniğe gider gibi yemeklerimizle gideriz..öbür türlü rahat olurdu sadece termosa çay demlerdik ama yok.

ayyy şu resim işine şok oldumm..insanları nasılda kandırıyorlar..demekki öyle yerlerden buluyorlar fotoları..
ahh bu kocalarrr..benimkide uyuz olur..asla gitmezöyle yerlere,hoş önceden bende çok utanırdım aslaaa gitmek istemezdim...ama şimdi olsa seve seve giderim..mesele ihtiyaç sahibi olmak değilki beraber olmak..hem yolda kalmış bir zengine değil iftar,zekat bile düşermiş..geçen ylllarda hocadan duymuştum..altında Mercedes olsa bile yolda kalmışsa.zordaysa zakatınızı verebilirsiz demişti..

eeee ramazan bereketii,,kalabalığın bereketi hepsi biraya gelince böyle oluyor demek..

o ekmeklere bende hiç kıyamıyorum..iyi yapmışın almakla sevaba girmişin..yazıl çöpe atlıcağına bi Müslümanın karnı girsin..burda düğünlerde yemekleri kırıtacaz diye hep artık bırakıyorlar hanımlarr.yazık valla içim gidiyor onlar çöpe gidince..bende atılacak diye tabakdakini bitirecem diye uğraşıyom..hanımlar bide göz ucuyla bakıyola..hee evde acımdan öldümde ondan burda hepsini yiyom diycemm..ama diyemiyom..,

yemedikleri gibi fazladan istemeseler bari,yokkk ille çöpe gidecek şeytanı sevinderecez..
ayyyy demlik bitti yanıma su şişesini aldım. birazdan da maden suyuyla aşk yaşamayı düşünüyorum. anam çay içmeyen ben demliğin dibini gördüm

afiyet olsun, çaya arkadaş lazımsa gelebilirim..zaten muş kaç saatlik yol..

31-05-2014 buraya katilmisim ve ilk basladigimda 95 kiloafiyett okaçydum simdi 88 89 diyelim :)) 1 ayda 6 kilo vermisim. Ben cok az gitigini saniyordum.

hadi gayret fıstıkk..6 kilo çok güzel rakam..2 ayda istediğin kiloya gelirsin sen..

Hoşgeldin beyazcanım nasılsın nasıl gidiyo Ramazan ruhunu yaşayabiliyor musunuz Cnm
Kızın nasıl oldu inşallah daha iyidir
Ramazan çadırı güzel olur Cnm ben 13 yaşındayken birgün arefe günü amcam ve yengemle gezmeye gittik ve Eminönü'nde kocaman bir çadır vardı orda sıraya girip iftar yapmıştık ilk başta insan cok utanıyo sonra bi bakıyorsun ki her kesimden insan var ve daha bir rahat oluyorsun değişiklik oluyo işte güzeldi

Son düzenleyen: Moderatör:

iyiyim şükür canım..sen yoksun ne zamandır..sanırım rahatsızsın..

hiç kısmet olmadı,ama isterim öyle bir yerde hep beraber iftar açmayı..

önceden olsaa aslaaaaa..değil iftar çadırı,komşuda misafirlikde bile tabağımdakileri yayemez utanırdım.dışarda yemek yesek utana sıkıla yiyemezdim bile..ama aryık pek aldırmıyorum..

kızın işi uzadı canım salı gün tekrar test yapılacak..yine yarım saat arayla 5,hatta 6 tüp kan alınacakmış..işallah bi sorun çıkmaz..

Ablacimmmm cok tesekkur ederim hepiniz simarttiniz beniii. O sizin guzelliginizzz fistiklaar kknin guzellleriiiii hepinizi cok seviyorum❤💜❤❤

iyi geceler kızlar ben geldim
bugun arkadaslarala sahılde iftar yaptık piknik gibi cok eglencelı ve guzeldı bu gece yahu hepımız cok keyıf aldık ve su saat oldu evlere dagıldık cocukların uykusu gelınce sahuru yapamadık orda artık baska sefere dıyecez hemen sıze menumu yazayım bugun ızınlı oldugum ıcın ıse gıtmedım bakalım yarın ne olur artık allah buyuk bismillah deyıp kaldıgım yerden devam edıcem bakalım ne olur zorlu bır gun olucak sanırım

sahur
patlıcan kebap cay

ıftar
tavuk ve kofte ızgara
2tane sarma
1tane borek
1 dılım baklava
ayran
su caylarrrr

kacamaklı bır menu ama sahurda ve yarn dengelerım acıkcası artık korumadayım dıyete deılım ama tabıkı karatayla yasamaya devam edıcem bole ozel zamnlarda arkadaslarımıda kırmadan sonucda bu ramazan gunu ugrasmıs yapmıslar ve hepsı dogal urunlerle yapılmıss el acması borek ve tatlı vede sarma:)

Evet. Cnm bi tuhafım bu aralar ...
valla bende aynıydım hatta hala bazı zamanlar aynıydım cok utanırım dışlarda yada birinin evinde yemek yemeye ama evlenince biraz değiştim ama her evde rahat olamıyorum yinede :)
allah kızına dayanma gücü versin Cnm sanada sabır gercekten cok zor çünküçünkü

afiyet olsun canım kilo olmasınn..

ne güzel beraber yapmışınız iftarınızı..yarın işallah sorunsuz geçer..

menüm

sabah..peynir..8 zeytin..domates..çay..

ara ..yandım dondurmaa..

sonra bahçeye gittik ,şeftaliler olmuşsa toplayalım diye..

1 şeftali 2kaysı..

iftar..

tavuk ızgara..patlıcan salatası..domates .soğan..

boll su

gunaydin guzeller nasilsinz bakim. ben cok iyi degilim bu sabah. malum sahura kadar oturdum nerdeyse sahuru yapip yattim. hava aydinlanmis oglum nasil yuksek sesle anne burnum kaniyo diye durttu beni. neye ugradigimi sasirdim. kalbim beynim tamamen birbirinden ayri hareket etmeye basladi. o saat bu saatte kendime gelemedim daha. esim bile basimi bekledi oluyomu bu kari diye:))) kalp krizi geciriyorm sandi. yeminle. hos belkide gecirdim. bilmiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…