gunaydin guzeller nasilsinz bakim. ben cok iyi degilim bu sabah. malum sahura kadar oturdum nerdeyse sahuru yapip yattim. hava aydinlanmis oglum nasil yuksek sesle anne burnum kaniyo diye durttu beni. neye ugradigimi sasirdim. kalbim beynim tamamen birbirinden ayri hareket etmeye basladi. o saat bu saatte kendime gelemedim daha. esim bile basimi bekledi oluyomu bu kari diye:))) kalp krizi geciriyorm sandi. yeminle. hos belkide gecirdim. bilmiyom.
günaydın kızlarr
geçmiş olsun Gülay..korktun tabii uykunun arasında ..birde yeni daldıysan neye uğradığını şaşırdın..bende çok yaşarım o duyguyu..sonra akşama kadar içim çarpar hasta gezerim..yüreğin kalktı tabii ..allah korusub canım kalp krizi falan ağzından yel alsın..
gecmıs olsun canım buyuk ıhtımal vıtamın eksıklıgın vardır ben bıara tedavı gördum belkı hatıorlarsın sımdıde cook yuksek degıl degerllerım.mıllet busıcaklarda yanıyo ben cam acık usuyom.halsızım uykusuz gıbıyım kolum kalkmıyo omega 3um vardı yarım kutu dolapta kullancam ama ıftardan sonra unutuyorum bennce görun doktora ınsan depresyonda gıbı dolasıyo ortada mutsuz mutsuzKızlar sızlerı cok ozledım ama ınanın hıc moralım yok bır nedenı de yok cok halsızım kendımı ıyı hıssetmıyorum bu son 2 hafta esımde neyın var dıyo ama bende bılmıyorum nyım oldugunu acıkcası, sadece halsızım, bıtkınım zor hareket edıyorum o da mecburı..
Haftaya pazartesı ınsallah aranıza doncem ve eskısı gıbı aktıf olcam bıraz kafa dınleyıp kendıme gelmem lazım acıl..ne guzel 10 kılo verdım ama sımdı hıc motıvasyonum kalmadı aslında ıstıyorum ama ıcımden bırsey benı engellıyo sadece yat uyu uzan dıyo ev ıslerı yemek cocuk ınanın zorunda olmasam hıcbırsey yapasım yok ama mecbur onları yapıyorum..
Spor yapmayı ozledım ama ne zaman yapmaya yeltensem uyku agır basıyo..belkı de vıtamın eksıklıgı vardır bılmıyorum ama doktora da gorunmem gerek sanırım..hepınızı cok sevıyorum gorusmek uzere..
ınsallah canım sende cook azımlısın oyuzden kesın basarcaz ben ınanıyorum.banunun paylasımlarında vardıya bılınçaltına olumlama göndermekayyyyy ne günlerdi. o seviyede durabileydim götürmeyeydim süt olsun diye helvaları şimdi 75 leri görmüştüm. bu gün akşam üstü tartıda hamilelik öncesi kiloma çok yakın bir kilo gördüm. inşallah cuma daha azını görürüm. inşallah azimleniriz hep beraber yaw
iyi geceler kızlar ben geldim
bugun arkadaslarala sahılde iftar yaptık piknik gibi cok eglencelı ve guzeldı bu gece yahu hepımız cok keyıf aldık ve su saat oldu evlere dagıldık cocukların uykusu gelınce sahuru yapamadık orda artık baska sefere dıyecez hemen sıze menumu yazayım bugun ızınlı oldugum ıcın ıse gıtmedım bakalım yarın ne olur artık allah buyuk bismillah deyıp kaldıgım yerden devam edıcem bakalım ne olur zorlu bır gun olucak sanırım
sahur
patlıcan kebap cay
ıftar
tavuk ve kofte ızgara
2tane sarma
1tane borek
1 dılım baklava
ayran
su caylarrrr
kacamaklı bır menu ama sahurda ve yarn dengelerım acıkcası artık korumadayım dıyete deılım ama tabıkı karatayla yasamaya devam edıcem bole ozel zamnlarda arkadaslarımıda kırmadan sonucda bu ramazan gunu ugrasmıs yapmıslar ve hepsı dogal urunlerle yapılmıss el acması borek ve tatlı vede sarma:)
gecmıs olsun canım buyuk ıhtımal vıtamın eksıklıgın vardır ben bıara tedavı gördum belkı hatıorlarsın sımdıde cook yuksek degıl degerllerım.mıllet busıcaklarda yanıyo ben cam acık usuyom.halsızım uykusuz gıbıyım kolum kalkmıyo omega 3um vardı yarım kutu dolapta kullancam ama ıftardan sonra unutuyorum bennce görun doktora ınsan depresyonda gıbı dolasıyo ortada mutsuz mutsuz
ınsallah canım sende cook azımlısın oyuzden kesın basarcaz ben ınanıyorum.banunun paylasımlarında vardıya bılınçaltına olumlama göndermekzayıflıycaz zayıflıycaz zayıflıycaz
afıyat olsun bence fazla kacırmamısın dengelı beslenmeyı ögrenmesek guzel kılolar veremezdık amac ucunu kacırmamamk.ıstedıklerımızı arada yemezsek hayat cekılmez bence enazından benım için
gunaydin guzeller nasilsinz bakim. ben cok iyi degilim bu sabah. malum sahura kadar oturdum nerdeyse sahuru yapip yattim. hava aydinlanmis oglum nasil yuksek sesle anne burnum kaniyo diye durttu beni. neye ugradigimi sasirdim. kalbim beynim tamamen birbirinden ayri hareket etmeye basladi. o saat bu saatte kendime gelemedim daha. esim bile basimi bekledi oluyomu bu kari diye:))) kalp krizi geciriyorm sandi. yeminle. hos belkide gecirdim. bilmiyom.
menüm
sabah..peynir..8 zeytin..domates..çay..
ara ..yandım dondurmaa..
sonra bahçeye gittik ,şeftaliler olmuşsa toplayalım diye..
1 şeftali 2kaysı..
iftar..
tavuk ızgara..patlıcan salatası..domates .soğan..
boll su
iyi geceler kızlar ben geldim
bugun arkadaslarala sahılde iftar yaptık piknik gibi cok eglencelı ve guzeldı bu gece yahu hepımız cok keyıf aldık ve su saat oldu evlere dagıldık cocukların uykusu gelınce sahuru yapamadık orda artık baska sefere dıyecez hemen sıze menumu yazayım bugun ızınlı oldugum ıcın ıse gıtmedım bakalım yarın ne olur artık allah buyuk bismillah deyıp kaldıgım yerden devam edıcem bakalım ne olur zorlu bır gun olucak sanırım
sahur
patlıcan kebap cay
ıftar
tavuk ve kofte ızgara
2tane sarma
1tane borek
1 dılım baklava
ayran
su caylarrrr
kacamaklı bır menu ama sahurda ve yarn dengelerım acıkcası artık korumadayım dıyete deılım ama tabıkı karatayla yasamaya devam edıcem bole ozel zamnlarda arkadaslarımıda kırmadan sonucda bu ramazan gunu ugrasmıs yapmıslar ve hepsı dogal urunlerle yapılmıss el acması borek ve tatlı vede sarma:)
Ablacimmmm cok tesekkur ederim hepiniz simarttiniz beniii. O sizin guzelliginizzz fistiklaar kknin guzellleriiiii hepinizi cok seviyorum❤💜❤❤
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
iyiyim şükür canım..sen yoksun ne zamandır..sanırım rahatsızsın..
hiç kısmet olmadı,ama isterim öyle bir yerde hep beraber iftar açmayı..
önceden olsaa aslaaaaa..değil iftar çadırı,komşuda misafirlikde bile tabağımdakileri yayemez utanırdım.dışarda yemek yesek utana sıkıla yiyemezdim bile..ama aryık pek aldırmıyorum..
kızın işi uzadı canım salı gün tekrar test yapılacak..yine yarım saat arayla 5,hatta 6 tüp kan alınacakmış..işallah bi sorun çıkmaz..
31-05-2014 buraya katilmisim ve ilk basladigimda 95 kiloydum simdi 88 89 diyelim :)) 1 ayda 6 kilo vermisim. Ben cok az gitigini saniyordum.
ayyyy demlik bitti yanıma su şişesini aldım. birazdan da maden suyuyla aşk yaşamayı düşünüyorum. anam çay içmeyen ben demliğin dibini gördüm
Yok bizde hususi mahalleliye duyuruluyor her sene bir gün iftar bir kerede sahura halkımız davetlidir diye
Valla büyük cadırlara bende henüz giremedim
Kız ne kadar yoklukta olsa o çadırlara girenlerin çoğu zaten durumu iyi olanlarBizim muhtarlık ihtiyaç sahiplerini belirleyip her Ramazanda erzaklarını zaten iletiyor ( durumu iyi olanlar muhtara para verip sen halledersin diyorlar isimleri duyurulmasın diye )
Evde olsaydık kesin az daha fazla yerdimhatta orucu açmadan evvel bizim masada bir tane fazla vardı nasıl acıktıysam içimden ulen gelen olmazsa ondan da tırtıklarım diye düşündüm Rabbim gözümüzü doyursun eczan okunduğu an o düşünce yok oldu hatta hep bakındım acıkta olan biri varsa gel burada yer var diye davet ederim hesabı
Birde masalara dağıtılanların hepsi ellensin ellenmesin çöpe gidiyormuşyemeklerimiz zaten bitti ama masamızda kalan suları ve ekmekleri aldım
Şimdi hatta eşim ulen ekmek almayı unuttuk sahur için dedide yok dedim ben aldım masadakilerden bize ait olanları
Demekki gerçekten bizim kısmetimizmiş oda
ayyyyy ne günlerdi. o seviyede durabileydim götürmeyeydim süt olsun diye helvaları şimdi 75 leri görmüştüm. bu gün akşam üstü tartıda hamilelik öncesi kiloma çok yakın bir kilo gördüm. inşallah cuma daha azını görürüm. inşallah azimleniriz hep beraber yaw
Buda benimmmm :)) tanistiriyim kendimi herkese hahaha. Eki Görüntüle 1175497 Eki Görüntüle 1175505
Kizlar surda 82 83 kiloydumkis baslarken cekildi bu. Foto 6 5 kilom kaldi boyle olmama insha Allah, sacimda bu arada daha cok uzun orda oldugundan. Popomu gecti artik kesmem lazim biraz Eki Görüntüle 1175493
Kızlar sızlerı cok ozledım ama ınanın hıc moralım yok bır nedenı de yok cok halsızım kendımı ıyı hıssetmıyorum bu son 2 hafta esımde neyın var dıyo ama bende bılmıyorum nyım oldugunu acıkcası, sadece halsızım, bıtkınım zor hareket edıyorum o da mecburı..
Haftaya pazartesı ınsallah aranıza doncem ve eskısı gıbı aktıf olcam bıraz kafa dınleyıp kendıme gelmem lazım acıl..ne guzel 10 kılo verdım ama sımdı hıc motıvasyonum kalmadı aslında ıstıyorum ama ıcımden bırsey benı engellıyo sadece yat uyu uzan dıyo ev ıslerı yemek cocuk ınanın zorunda olmasam hıcbırsey yapasım yok ama mecbur onları yapıyorum..
Spor yapmayı ozledım ama ne zaman yapmaya yeltensem uyku agır basıyo..belkı de vıtamın eksıklıgı vardır bılmıyorum ama doktora da gorunmem gerek sanırım..hepınızı cok sevıyorum gorusmek uzere..
makres76 süper menü maşallahh benim 40 ım çıkmadı oruç tutmuyorum daha kahvaltıda 1 yk yulaf kepeği 1 yumurtayla krep yapıyorum 1 kase yoğurtla onu yiyorum öğlen 1 kase yoğurt ne yemek yapmışsam 1 küçük tabak birde meyve yiyorum akşama da salata yoğurt meyve doymazsam birazcık sebze yemeği aralarda yeşil çay kuru kaysı 3tane yiyorum.inşallahh bende 4 ay sonra 60 kilo olduğumu yazabilirim
bırbırımıze destekle geldık bu noktalara canım.ama esın senden gercekten baya buyuk duruyo faceden gördugum kadarıyla neymıs kılo ınsanı yaslı gösterıyomuszayıflayınca yasımızda kuculuyo.benım buhalımebıle 157 boy 67 kıloya yanı genc kız gıbısın 2 cocuklu kadın gıbı durmuyon dıyolar.aslında yıne zayıf degılım ama mıllet 90kılolarda görmeye alıstıgından oyle dusunuyo.saglıgın el verdıgı ölçüde zayıf olmak guzel bence..ama kadın dedıgın 38 beden gıyer bence ben 36 bedenı cook zayıf buluyorum yanı benım fıkrımm.sende s beden dedıgıne göre hedef 34 beden galıba
ah ah su napolyonu allah kahretsın parayı nerden ıcat etmıs.paramız olsa neler yapcaz.sır agdayı caydanlıkta ısıtıyom ben super oluyo hıc makıneye gerek yok bence rolon ballıklı kartus aldım surmesıde cok rahat ama daha bıkını bölgesıne gecemedım yavas yavas bu ay dusunuyorum bakalım ama benım cıldımde hassa bıraz zor olcak galıbaa
canım benım rızede cay zamanı din iman ve insanlık yok olur malesef helede bnim işimi yapıyorsan surgunler yanı caylar bıttıkten sonra ıkıncı cay gelene dek bızı calıstırmaz(maaşimız işler yanı almaya devam edrız) evde kalın dınlenın gelın derler cunku psıkolıjık olarak delırmeye musaıt oluruz o derece malesef bu işi ve stesı yasamama ragmen veremezdım gectıgımız yıllarda ama bu yıl stres benı mavf ettı yanı hele bu olay tuyu bıberı oldu
aslında kılomla memnunum artık cunku s beden gıyıyotum kuculmeyen yerım kalmadı esım ıftardan sonra azcık karnım sısınce leblebı yutmus solucana benzıyyorsun dıye dalga gecıyor hatta arkadaslarım oleceksın dur artık ellerın bıle zayıfladı parmakların kırılacak dıye korkuyoruz demeye basladılar hatta gecen esıme kardesın ne kadar guzel alımlı dedıler esımde o benım esım deyınce ınanmadılar bır arkadası esıme buna yemek vermıyormusun ne oldu bu kıza demıs gecende esımde artık dur dıyor azcık kıkanclık gelırsıtrdı sanırım ama emınım kı vucut kendı duracaktır benım bısey yapmamam gerek kalamadın onun bır dengesı vardır akısına bıraktım ama sızlerı o kadar sevdımkı kopamıyorum o yuzden yedıklerımıde yazıyorum ve bıldırıme devam aslında basarı hıkayesı bolumune sızlerı yazmam lazım benım basarımın sırrıda bu topık:)hepınızı optum ıyı sahurlar top patladı sahur yapalım bız
cok gecmıs olsun canımya onasıl bır ınsanmıs hadı edepsızlıgını gectım bayan olmanadamı saygısı yokmus ıyı yapmısın tutanak tutmakla ödesın cezasını allah yardımcınolsun ama bosu bosuna stres yapıcan
banucum ozel olmazsa bısey sorcam sana ustlerden dertlıoydım deyınce aklıma geldı benımde göğüslerım hep buyuktu anneden abladan kalan mıras malesef.param olsa amelıyat dusunuyodum okadar yanı.95dd takıyodum 93 kıloyken suan 85 c takıyorum ben bıle beklemıyodum bukadar kuculecegını senınde baya kuculdumu göguslerın 60kıloya ınıce 80c yada 80b olsa süper oludu ama bunada sukur
kızına uzuldum cecom demekkı kalıtesız malzeme kullanmıslar ınsallah cıldıyeye gıdınce sıkıntı kalmaz.lazer ısınıde ıyı dusunmusun benım kız 8 yasında ama o yaslara rabbım nasıp ederse bende kıycam paraya rahat etsınler bızım gıbı kılla tuyle ugrasmasınlar.ben bu dolunay epılasyonuyla baya yol katettım cook sukur sımdıde sir agdaya alısmaya calısıyorum dahada azaltıyomus hatta ılk yaptıgımda bıle cook begendım normal agdalardan farklı cook begendım.eger tuy sorunun coksa ve sır agdayla tanısmadıysan arkadas tavsıyesı hee bıde dolunayı takıp et kızınada uygula bak zamanla dua edersın
masallah tuh tuh nazar degmesın kız daha ne hedef koycan sen zaten baya zayıf duruyosun ama önemlı olan senın mutlu oldugun rakam tabıçben 93le basladıgımda 25 kılo verıp 68 olsam mucıze olur yeter bana 2 cocuk dogurmus kadınım nede olsa dıyodum.sımdı67.5 kıloyum ama mutlu degılım verdıkce veresı gelıyo ınsanın boyum 157 hedefım 60 ama asıl hedefım 58 olcak ınsallah yavas yavas
evet banucum benım sıkıntım kacamakların suyunu cıkarıyorum.ozamanlar sıfır kacamak yapıyodum nerdeyse bıde yogurt kurunu devamlı yapıyodum sonuc ortada 67.5 kıloyum ıse yarıyodu yanı.aslında benım ust uste gelen saglık sorunlarım motıvasyonumu dusurdu ama az azda olsa ulascam hedefıme hatta gızlı hedefıme 58.
yesılçayı suyuma bende katıyorum belkıde 1 ay olmustur kımden duydumu hatırlamıyodum demekkı senden duymusum.ıctıgım suyun 2ltresı ne 2 bardak yesılçay lımon bıde kabuk tarcın katıyorum dahada lezzetlı oluyo
Slm kizlar nasilsiniz... beni sorarsaniz ben evde skintidan patliyorum oructan canm hic bi iste yapmak istemiyor sabah biraz ustu yaptim camasirlari topladim evi supurcem birazdan yemeklerim hazir zaten cok bunaldim ben ya
Kizlar selam bu gun ugrayamadim is degisiklugi kesinlesti 25 tem da burasi bitiyor bayram sonrasi yeni is. Cok mutluyum 4 senedir nasi dayandin bunlara bikmisim yukum hafifledi. Simdi evdeyim sacimi boyadim bekliyomm yeni ben lazim dimi bana. Gene ugrarim optum sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm güzellerrrdün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür vakit geçti bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım maşallah iyi kaynatmışsınız
bana bunlarla gel sevdimmmmm yalnız gelecek zaman il kurarsan hep gelecek zaman olur o yüzden zayıflıyorum diyerek şu anı belirtmelisin olumlamalarda Eylülümmmm
elbette hepimiz insanız sonuçta canımız elbette çekecek fakat kaçamakların zamanına ve miktarına dikkat edersek bir sorun olmaz bence:13:
allah korusun gülayın kalp krizi de ne demekama bence ihmal etme arada kanıyorsa götür belki damar çatlağı vardır yakarlar bir daha kanamaz
afiyetolsunnn meleğimmm dondurmayı da erken yediğin için bir sorun yokkk
bence kaçamak yok cnmmm gayet kararında tadımlık yemişsin biz bu işi kaptıkkk:13:
bizde snei sveiyoruz bızdıkımmmm
inşallah kolay geçer cnmmm salı günü
1 ayda 6 kilo çok güzel fazlası olsa kalıcı olmazdı bızdık tbrkler
oruçtan sonra akşam bir bardak isteniyor nedense ama fazla sevmem ben çayı
ohhh ne güzel yapmışsınız cecoşummm değişiklik olmuşş ayrıca atılacağına alman çok iyi olmuşşş oruçluyken hepimiz öyle oluyoruz cnmmm bir tek sen değilsinn sanki hiç doymayacakmışız gibiyiz ama su ve çorba yetiyor
oooo trbk ederim tartı güzel bir rakam gösterdi demekki
maşallah bızdıkımmm allah nazarlardan saklasın senibana çok benziyorsun sen ama ya da benmi benzettimki
cecoş ablan doğru söylemiş ne olur olmaz cnmm yüzünü gizle öyle ekle buraya
bizde seni özleidk cnmmmm sık gelemiyorsunnn tek iyi olda cnm benimmm ama bence vitamin eksikliğinden tüm bu halsizliğin
elbette yazacaksın bitanemmmm
aynenn cnmmm kilo büyük gösteriyor bencedeama aşırı zayıf olmayıda istememmm 38-40 ideal bence
ben yazmıştım başarı hikayeme bu topiğiinş sen de yazarsın miniğimmm
neden özel olsun bitanemmm benim göğüzler genetik olarak büyük halalarıma çekmişimen kilolu halimde 100 giyiyordum şu an 85 c oldu ama yine de büyük duruyor
evet cnm bende yeşilçay taze zencefil limon ve tarçın kabuğu atıyorum su şişeme süper oluyor tadı
hakikaten süper kilo verdin Eylülüm dile kolayyyy60 iyi bence
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İftarımı yaptım eve gelir gelmezde kendimi buraya attım
Bugün malum bizim buradaki parkta belediyenin verdiği iftara gittikTabi biz 5 gibi gittik küçük kuzum parkta biraz eğlensin diye
Baktım o arada daha masalar yeni kurulmaya başlamış ve çok az insan oturuyor bende hiç acele etmedim sonuçta kalabalığa göre hareket ederim diyeSaat 7ye doğru kalabalıklaşınca hemen oturup iki masayı tuttuk annemle kızkardeşim, görümcesi, kayınvalidesi, bizim damat, eniştesi falan derken iki masayı doldurduk
Baya eğlenceli geçti yemekler soğuk olmasına rağmen bana güzel geldi
Bugün sohbete biraz erken geleyim ki sonrada rahat rahat sahura kadar kuranımı okurum dedimsahurdan sonra dilim damağım kuruyor ve çok geç yatıncada ona göre geç uyanıyorum bari günüm ölmesin diye yemekten önce okurum diye düşündüm
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım
Sahurda;
2 haşlanmış yumurta
2 parça ekmek ( fazla büyük değildi )
2 KK kadar beyaz peynir
7 zeytin
1 fincan sütlü kahve
İftarda;
1/2 kepçe çorba ( kase değil dikkatinizi çekerim kepçebaya azdı yani )
3 - 4 kaşık etli patates yemeği
4 YK pilav ( yemekler gıdımla olunca yidim valla)
1 hurma
3 misket kadar tatlı vardı ama onunda sadece ikisini yedim
Ekmekte vermişlerdi ama onu yemedimbirde iki bardak su içtim
Sahurdada yine fazla kaçırmadan yerim diye düşünüyorumhatta bu sefer kendime peynirli omlet mi yapsam diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım
Aramıza dönmene sevindimEminim o uyuşuklukta en kısa zamanda yok olacaktır
Benimde arada öyle oluyor. Doktora gittiğinde birde insülin direncine baktırşeker değerlerinin yükselmesi de böyle uyku halleri yapabiliyor insanda en azından ilaç verir de kendine gelirsin
Bizde seni çok seviyoruz ve inanıyoruz ki bir kaç haftaya kalmaz yine eski enerjik haline geri döneceksindir
Abowwwwwww kızzzzzzz ne güzelmişsin sen öyle
Bekar kardeşim olsa direk alırdım seni
Bu arada bir dahakine resim ekleyeceksen profilinde albüm oluşturup ekle istersen canımburaya eklediklerini silemiyorsun ama albümü istediğin anda kaldırabilirsin üstelik sadece arkadaş olarak eklediklerin görebilir albümünüü
Hani sen bekarsın birşey fark etmez ama bazen sitelerden resimleri izinsiz alabiliyorlar o bakımdansonra şaşırma bir yerde kendi resmini şunu kullanarak zayıfladı diye görürsen benim bir arkadaşın başına geldi hatun süper kilolar verdi diyetle ama sonradan bir gördü başka başka sitelerde yok şu ürünle zayıfladı yok bu ürünle zayıfladı diye kızın öncesi ve sonrası resimlerini koymuşlar ekranlara sırf milleti kandırmak için
Hani bazı insan için önemsiz olabilir ama bence çok önemli sonuçta insanlar umut edip alıyor ve kandırılıyor. En azından başka insanların resimlerini kullanıp yapmasınlar
Sabah Saaat 7,30 gibi stajdaydim 16:45 gibi ciktim. Molada almadimresmen 9 saat. Oldum bittim simdi yatagimda yorgun bitkin uzanmisim galiba sonra uyuyacam iftara kadar. Sonrada annemlee tangodan konusiyimm ozledimm askimi ya. Dun gecede konustum anneanemlede ay nekadar ozlemisim herkesi kesin gidecem bayramdan sonra insha Allah,
Coksaol ablacimmm. Kiz abla sen bendende guzelsindir. Yaninda sonuk kalirim ben hihhi ewet dogru bugun aklimi kurcaladi :S bu fotoraflari burdan nasil silebilirim? Ve hesabimi kapattigimda fotolarda gidiyormu yoksa kaliyormu? Ay bak aklimdan cikmaz simdi birdaha hic foto koymicam :)
Kizlar selam bildirimler yapilmis ben sabah yapacagim. Ama umitsizim sanirim yine veremedim rahatsizlaninca cok dikkat edemedim bir hafta izinmi alsam acaba napsam.motivem dustu iice
Bu gun menum
Sabah 1 yumurta az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm ekmek
Ara yogurt bir kaysi bes kiraz
Ogle sehriye corba taze fasulye 1 ekmek
Ara yogurt bes kiraz bir kaysi
Aksam yk mercimek corba kiymali karnabahar 1 ekmek
bir kase cekirdek
30 dk yuzme
Sagol Cnm sende hoşgörülerin dönmüşsün umarım güzel geçmiştir tatilin henüz geçmiş yapamadım
Slm kizlar nasilsiniz... beni sorarsaniz ben evde skintidan patliyorum oructan canm hic bi iste yapmak istemiyor sabah biraz ustu yaptim camasirlari topladim evi supurcem birazdan yemeklerim hazir zaten cok bunaldim ben ya
Kizlar selam bu gun ugrayamadim is degisiklugi kesinlesti 25 tem da burasi bitiyor bayram sonrasi yeni is. Cok mutluyum 4 senedir nasi dayandin bunlara bikmisim yukum hafifledi. Simdi evdeyim sacimi boyadim bekliyomm yeni ben lazim dimi bana. Gene ugrarim optum sizi
Abla soylediklerin aklima takildi, bu fotoraflari burdan nasil silebilirim? Ve hesabimi kapattigimda fotolarda gidiyormu yoksa kaliyormu? Ay bak aklimdan cikmaz simdi birdaha hic foto koymicam :)
nasıl oldun canımmvallahi cok kotu bir his. midem bulaniyo kalbim pirpir ediyo halsizim. bu iyilesmis halim ama. o an ne yapacagimi sasirdim. pencereyi actirdim olmadi yere yattim ayaklari yataga koydum olmadi amaaaan sukur gectide. sen napiyon canim
yalnızlığa alışık değilsin ya canım..alışırsın zamanla..biraz zaman geçse arkadaş edinirsin oturur kalkarsın..Slm kizlar nasilsiniz... beni sorarsaniz ben evde skintidan patliyorum oructan canm hic bi iste yapmak istemiyor sabah biraz ustu yaptim camasirlari topladim evi supurcem birazdan yemeklerim hazir zaten cok bunaldim ben ya
Slm güzellerrrdün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür vakit geçti bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım maşallah iyi kaynatmışsınız
bana bunlarla gel sevdimmmmm yalnız gelecek zaman il kurarsan hep gelecek zaman olur o yüzden zayıflıyorum diyerek şu anı belirtmelisin olumlamalarda Eylülümmmm
elbette hepimiz insanız sonuçta canımız elbette çekecek fakat kaçamakların zamanına ve miktarına dikkat edersek bir sorun olmaz bence:13:
allah korusun gülayın kalp krizi de ne demekama bence ihmal etme arada kanıyorsa götür belki damar çatlağı vardır yakarlar bir daha kanamaz
afiyetolsunnn meleğimmm dondurmayı da erken yediğin için bir sorun yokkk
bence kaçamak yok cnmmm gayet kararında tadımlık yemişsin biz bu işi kaptıkkk:13:
bizde snei sveiyoruz bızdıkımmmm
inşallah kolay geçer cnmmm salı günü
1 ayda 6 kilo çok güzel fazlası olsa kalıcı olmazdı bızdık tbrkler
oruçtan sonra akşam bir bardak isteniyor nedense ama fazla sevmem ben çayı
ohhh ne güzel yapmışsınız cecoşummm değişiklik olmuşş ayrıca atılacağına alman çok iyi olmuşşş oruçluyken hepimiz öyle oluyoruz cnmmm bir tek sen değilsinn sanki hiç doymayacakmışız gibiyiz ama su ve çorba yetiyor
oooo trbk ederim tartı güzel bir rakam gösterdi demekki
maşallah bızdıkımmm allah nazarlardan saklasın senibana çok benziyorsun sen ama ya da benmi benzettimki
cecoş ablan doğru söylemiş ne olur olmaz cnmm yüzünü gizle öyle ekle buraya
bizde seni özleidk cnmmmm sık gelemiyorsunnn tek iyi olda cnm benimmm ama bence vitamin eksikliğinden tüm bu halsizliğin
elbette yazacaksın bitanemmmm
aynenn cnmmm kilo büyük gösteriyor bencedeama aşırı zayıf olmayıda istememmm 38-40 ideal bence
ben yazmıştım başarı hikayeme bu topiğiinş sen de yazarsın miniğimmm
neden özel olsun bitanemmm benim göğüzler genetik olarak büyük halalarıma çekmişimen kilolu halimde 100 giyiyordum şu an 85 c oldu ama yine de büyük duruyor
evet cnm bende yeşilçay taze zencefil limon ve tarçın kabuğu atıyorum su şişeme süper oluyor tadı
hakikaten süper kilo verdin Eylülüm dile kolayyyy60 iyi bence
iyi akşamlar kızlarr
tenha bu gün burası..neyse sahura kadar dolar nasılsa.
bende kocamı uğurladım ,denizliye gitti ..işallah sağ salim varır..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Görümcedeki iftardan yeni döndük ve anında kendimi buraya attım
Dün gecede 12ye kadar buralardaydım ama fazla kimse yoktu bende oturup bir güzel kuranımı okudum
Nasıl kadir gecesine kadar bitireceğim diye hırs yaptıysam 3 cüz okudum
Hatta bir ara tam ne güzel okurken abdestim kaçtı tekrar gidip abdest aldım üşenmedeneskiden olsa aaa gitti nasılsa diyip otururdum
İnşallah Kadir gecesine yetiştirebilirimtabi elimden geldiğince güzel okumaya çalışıyorum sonuçta sırf bitireceğim diye yalap şap olmaz
Sabah kalkar kalkmaz kızlarla hastanenin yolunu tuttum
Ufaklık malum hafif öksürüyordu büyük cadınında kolunu gitmişken göstereyim dedim
Cildiyeci sağ olsun çok ilgili biriydiAdamcağız bir güzel inceledi ve maalesef o hint kınası adı altında sürdükleri boya kızın teninde alerji yaptığı için deri yanmış :26:
1 iğne, 1 hap birde iki adet krem verdi ve bunları düzenli kullansın bitene kadar dedi. Maalesef iz kalma ihtimali çok yüksekmiş ama önce bir ilaçla gerekeni yapalım çok rahatsız ederse artık lazarle müdahale edecekler sanırım :26:
Ufaklığıda çocuk doktoruna gösterdim ve ondada çok hafif bir hırıltı varmış o yüzden onada yine günde 6 kere hava bağlıyacağız yarın sabahtan itibarensanırım alerjik astım ama işte yaşı ufak olduğu için henüz test yapılamıyor :26: Doktor bir kaç ay daha idare ederiz olmadı artık testi yaparız dedi
Anam bugün birde Görümcenin evini sıçıp batırdıkmecazi anlamda değil hee gerçekten
Benim küçük cimcime yemekten sonra nasıl olduysa birden karnı ağrımış ve bizden habersiz tuvalete gitmiştabi nasıl olduysa kilodunu indirmeye bile fırsatı olmayınca ( ayıptır söylemesi simsiyah ve sulu yapmış ) ne banyo halısı kaldı ne tuvalet nede fayans
Kendi kendine temizlemeye kalkışınca tabi bacaklarından tut kollarına kadar batırıp her yerini maf etmiş
Tuvalete girmeye kalkışınca ben fark ettim ve çığlık atmamak için zor tuttum kendimi
Cimcime beni görünce nasıl korktu anneciğim kızmıyorsun dimi diyeonun o halini görünce zor tuttum kendimi gülmemek için
Hemen orada duşa sokup üzerini temizledimtabi görümcede banyo halısını falan toparladı o arada
Oğlunun ufalanlarından hemen üzerine bir tshirt ve bir eşortman verdibende üzerindekileri yıkayıp poşete koydum tabi
Kadın demiştir ulen kırk yılın başı geldi evimi maf etti diyeama oda çocuğun halini görünce aksine endişelendi ne dokundu acaba diye
Yarında kızkardeşimdeyizyine yırttım yemek yapmaktan
Tabi pazartesiden sonra bende başlarım artık ara ara alacaklarımı iftara davet etmeyesonuçta sayılı gün çabuk geçiyor son haftaya bırakırsam eksik kalırsa üzülürüm şunları alacaktım olmadı diye
Canım müthiş bir tatildi
Bana kalsa bir 15 gün daha kalmak isterdim ama misafirliğin kısa olanı makbuldürbıktırmayalım ki bir sonraki sene yine davet etsinler
Canım çok çok geçmiş olsun
Sabah sabah fena olman gayet normalinşallah kuzu şu anda çok daha iyidir
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnn
Canım sorma bende aynı durumdayım
Zoraki bir iki iş yapıyorumAllahtan 3 gündür yemek derdim yoktuda biraz daha rahatım
Genelde iftardan sonra yapmaya çalışıyorum ki gündüz en azından şurası dağınık burası toparlanmadı diye sinir olmayayım
Ohhh hayırlı olsun canım yeni işinde, saçında
İnşallah herşey gönlüne göre olur ...Aminnnnnn
Canım eğer kaldıramazsan topiğin başındaki pisküüttt arkadaşımıza mesaj ato sanırım sana yardımcı olur
Resimlerin kaldırılamayacağını yeni öğrendiğini söylersen sanırım bir kerelikte olsa silmene yardımcı olurKafana takma hal olur olmadı en azından yüzüne bir yıldız mıldız birşey koydurursun pisküüüttt e
Sende bir daha yayınlarsan kendi albümüne ekleyada buraya koyacaksanda yüzünü paint programıyla boya ki tanınmasın en azından
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Görümcedeki iftardan yeni döndük ve anında kendimi buraya attım
Dün gecede 12ye kadar buralardaydım ama fazla kimse yoktu bende oturup bir güzel kuranımı okudum
Nasıl kadir gecesine kadar bitireceğim diye hırs yaptıysam 3 cüz okudum
Hatta bir ara tam ne güzel okurken abdestim kaçtı tekrar gidip abdest aldım üşenmedeneskiden olsa aaa gitti nasılsa diyip otururdum
İnşallah Kadir gecesine yetiştirebilirimtabi elimden geldiğince güzel okumaya çalışıyorum sonuçta sırf bitireceğim diye yalap şap olmaz
Sabah kalkar kalkmaz kızlarla hastanenin yolunu tuttum
Ufaklık malum hafif öksürüyordu büyük cadınında kolunu gitmişken göstereyim dedim
Cildiyeci sağ olsun çok ilgili biriydiAdamcağız bir güzel inceledi ve maalesef o hint kınası adı altında sürdükleri boya kızın teninde alerji yaptığı için deri yanmış :26:
1 iğne, 1 hap birde iki adet krem verdi ve bunları düzenli kullansın bitene kadar dedi. Maalesef iz kalma ihtimali çok yüksekmiş ama önce bir ilaçla gerekeni yapalım çok rahatsız ederse artık lazarle müdahale edecekler sanırım :26:
Ufaklığıda çocuk doktoruna gösterdim ve ondada çok hafif bir hırıltı varmış o yüzden onada yine günde 6 kere hava bağlıyacağız yarın sabahtan itibarensanırım alerjik astım ama işte yaşı ufak olduğu için henüz test yapılamıyor :26: Doktor bir kaç ay daha idare ederiz olmadı artık testi yaparız dedi
Anam bugün birde Görümcenin evini sıçıp batırdıkmecazi anlamda değil hee gerçekten
Benim küçük cimcime yemekten sonra nasıl olduysa birden karnı ağrımış ve bizden habersiz tuvalete gitmiştabi nasıl olduysa kilodunu indirmeye bile fırsatı olmayınca ( ayıptır söylemesi simsiyah ve sulu yapmış ) ne banyo halısı kaldı ne tuvalet nede fayans
Kendi kendine temizlemeye kalkışınca tabi bacaklarından tut kollarına kadar batırıp her yerini maf etmiş
Tuvalete girmeye kalkışınca ben fark ettim ve çığlık atmamak için zor tuttum kendimi
Cimcime beni görünce nasıl korktu anneciğim kızmıyorsun dimi diyeonun o halini görünce zor tuttum kendimi gülmemek için
Hemen orada duşa sokup üzerini temizledimtabi görümcede banyo halısını falan toparladı o arada
Oğlunun ufalanlarından hemen üzerine bir tshirt ve bir eşortman verdibende üzerindekileri yıkayıp poşete koydum tabi
Kadın demiştir ulen kırk yılın başı geldi evimi maf etti diyeama oda çocuğun halini görünce aksine endişelendi ne dokundu acaba diye
Yarında kızkardeşimdeyizyine yırttım yemek yapmaktan
Tabi pazartesiden sonra bende başlarım artık ara ara alacaklarımı iftara davet etmeyesonuçta sayılı gün çabuk geçiyor son haftaya bırakırsam eksik kalırsa üzülürüm şunları alacaktım olmadı diye
Canım müthiş bir tatildi
Bana kalsa bir 15 gün daha kalmak isterdim ama misafirliğin kısa olanı makbuldürbıktırmayalım ki bir sonraki sene yine davet etsinler
Canım çok çok geçmiş olsun
Sabah sabah fena olman gayet normalinşallah kuzu şu anda çok daha iyidir
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnn
Canım sorma bende aynı durumdayım
Zoraki bir iki iş yapıyorumAllahtan 3 gündür yemek derdim yoktuda biraz daha rahatım
Genelde iftardan sonra yapmaya çalışıyorum ki gündüz en azından şurası dağınık burası toparlanmadı diye sinir olmayayım
Ohhh hayırlı olsun canım yeni işinde, saçında
İnşallah herşey gönlüne göre olur ...Aminnnnnn
Canım eğer kaldıramazsan topiğin başındaki pisküüttt arkadaşımıza mesaj ato sanırım sana yardımcı olur
Resimlerin kaldırılamayacağını yeni öğrendiğini söylersen sanırım bir kerelikte olsa silmene yardımcı olurKafana takma hal olur olmadı en azından yüzüne bir yıldız mıldız birşey koydurursun pisküüüttt e
Sende bir daha yayınlarsan kendi albümüne ekleyada buraya koyacaksanda yüzünü paint programıyla boya ki tanınmasın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?