80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr

geçmiş olsun Gülay..korktun tabii uykunun arasında ..birde yeni daldıysan neye uğradığını şaşırdın..bende çok yaşarım o duyguyu..sonra akşama kadar içim çarpar hasta gezerim..yüreğin kalktı tabii ..allah korusub canım kalp krizi falan ağzından yel alsın..

vallahi cok kotu bir his. midem bulaniyo kalbim pirpir ediyo halsizim. bu iyilesmis halim ama. o an ne yapacagimi sasirdim. pencereyi actirdim olmadi yere yattim ayaklari yataga koydum olmadi amaaaan sukur gectide. sen napiyon canim

dunku menum
sahur
5sarma peynır 4 zeytın 1bardak ayran

iftar
1kase corba 3kasık tavuk yemegı
salata 1bardak ayran 1parca pide 6sarma
2dılımcık baklava:26::26::26:banu kızmasın dıye dılımcık yazdım

1bardak yesılçay
2lıtre su
1bardak bıberıye

ramazanda mısafırlıkten ve mısafır agırlamaktan kacmak olmaz ama ben sevmıyom.cunkı mutlaka kacamak yapcak bıseler oluyo offffffff
mısafır olmasa sarma sarmazdım tatlıda almazdım. bazı ınsanlar her ıftarın peşıne tatlı ısterler yerler.ben eve almıyom yada yapmıyorum yememek ıcın .nefse hakım olmak cok zor cook hele ramazanda

gecmıs olsun canım buyuk ıhtımal vıtamın eksıklıgın vardır ben bıara tedavı gördum belkı hatıorlarsın sımdıde cook yuksek degıl degerllerım.mıllet busıcaklarda yanıyo ben cam acık usuyom.halsızım uykusuz gıbıyım kolum kalkmıyo omega 3um vardı yarım kutu dolapta kullancam ama ıftardan sonra unutuyorum bennce görun doktora ınsan depresyonda gıbı dolasıyo ortada mutsuz mutsuz
ınsallah canım sende cook azımlısın oyuzden kesın basarcaz ben ınanıyorum.banunun paylasımlarında vardıya bılınçaltına olumlama göndermekzayıflıycaz zayıflıycaz zayıflıycaz

afıyat olsun bence fazla kacırmamısın dengelı beslenmeyı ögrenmesek guzel kılolar veremezdık amac ucunu kacırmamamk.ıstedıklerımızı arada yemezsek hayat cekılmez bence enazından benım için

Slm kizlar nasilsiniz... beni sorarsaniz ben evde skintidan patliyorum oructan canm hic bi iste yapmak istemiyor sabah biraz ustu yaptim camasirlari topladim evi supurcem birazdan yemeklerim hazir zaten cok bunaldim ben ya

Slm güzellerrr dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür vakit geçti bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım maşallah iyi kaynatmışsınız

bana bunlarla gel sevdimmmmm yalnız gelecek zaman il kurarsan hep gelecek zaman olur o yüzden zayıflıyorum diyerek şu anı belirtmelisin olumlamalarda Eylülümmmm

elbette hepimiz insanız sonuçta canımız elbette çekecek fakat kaçamakların zamanına ve miktarına dikkat edersek bir sorun olmaz bence:13:

allah korusun gülayın kalp krizi de ne demek ama bence ihmal etme arada kanıyorsa götür belki damar çatlağı vardır yakarlar bir daha kanamaz

afiyetolsunnn meleğimmm dondurmayı da erken yediğin için bir sorun yokkk

bence kaçamak yok cnmmm gayet kararında tadımlık yemişsin biz bu işi kaptıkkk:13:

Ablacimmmm cok tesekkur ederim hepiniz simarttiniz beniii. O sizin guzelliginizzz fistiklaar kknin guzellleriiiii hepinizi cok seviyorum❤💜❤❤

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bizde snei sveiyoruz bızdıkımmmm

inşallah kolay geçer cnmmm salı günü

31-05-2014 buraya katilmisim ve ilk basladigimda 95 kiloydum simdi 88 89 diyelim :)) 1 ayda 6 kilo vermisim. Ben cok az gitigini saniyordum.

1 ayda 6 kilo çok güzel fazlası olsa kalıcı olmazdı bızdık tbrkler

ayyyy demlik bitti yanıma su şişesini aldım. birazdan da maden suyuyla aşk yaşamayı düşünüyorum. anam çay içmeyen ben demliğin dibini gördüm

oruçtan sonra akşam bir bardak isteniyor nedense ama fazla sevmem ben çayı

ohhh ne güzel yapmışsınız cecoşummm değişiklik olmuşş ayrıca atılacağına alman çok iyi olmuşşş oruçluyken hepimiz öyle oluyoruz cnmmm bir tek sen değilsinn sanki hiç doymayacakmışız gibiyiz ama su ve çorba yetiyor

oooo trbk ederim tartı güzel bir rakam gösterdi demekki

Buda benimmmm :)) tanistiriyim kendimi herkese hahaha. Eki Görüntüle 1175497 Eki Görüntüle 1175505

maşallah bızdıkımmm allah nazarlardan saklasın seni bana çok benziyorsun sen ama ya da benmi benzettimki

cecoş ablan doğru söylemiş ne olur olmaz cnmm yüzünü gizle öyle ekle buraya

bizde seni özleidk cnmmmm sık gelemiyorsunnn tek iyi olda cnm benimmm ama bence vitamin eksikliğinden tüm bu halsizliğin

elbette yazacaksın bitanemmmm

aynenn cnmmm kilo büyük gösteriyor bencede ama aşırı zayıf olmayıda istememmm38-40 ideal bence

ben yazmıştım başarı hikayeme bu topiği inş sen de yazarsın miniğimmm

neden özel olsun bitanemmm benim göğüzler genetik olarak büyük halalarıma çekmişim en kilolu halimde 100 giyiyordum şu an 85 c oldu ama yine de büyük duruyor

evet cnm bende yeşilçay taze zencefil limon ve tarçın kabuğu atıyorum su şişeme süper oluyor tadı

hakikaten süper kilo verdin Eylülüm dile kolayyyy 60 iyi bence

Kizlar selam bu gun ugrayamadim is degisiklugi kesinlesti 25 tem da burasi bitiyor bayram sonrasi yeni is. Cok mutluyum 4 senedir nasi dayandin bunlara bikmisim yukum hafifledi. Simdi evdeyim sacimi boyadim bekliyomm yeni ben lazim dimi bana. Gene ugrarim optum sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar nasilsiniz... beni sorarsaniz ben evde skintidan patliyorum oructan canm hic bi iste yapmak istemiyor sabah biraz ustu yaptim camasirlari topladim evi supurcem birazdan yemeklerim hazir zaten cok bunaldim ben ya

slm cnmmm iyiyiz hepimiz ramazanda etkilendikkk olsun kuzummm bir hafta olacak yarından sonra bol bol kitap oku diyeceğim ama o da insanın uykusunu iyice getiriyor

Gözümüz aydın neslimmmm hayırlı uğurlu olsun inşşş yeni iş yeni imaj yakışırrr

Coksaol ablacimmm. Kiz abla sen bendende guzelsindir. Yaninda sonuk kalirim ben hihhi ewet dogru bugun aklimi kurcaladi :S bu fotoraflari burdan nasil silebilirim? Ve hesabimi kapattigimda fotolarda gidiyormu yoksa kaliyormu? Ay bak aklimdan cikmaz simdi birdaha hic foto koymicam :)

Abla soylediklerin aklima takildi, bu fotoraflari burdan nasil silebilirim? Ve hesabimi kapattigimda fotolarda gidiyormu yoksa kaliyormu? Ay bak aklimdan cikmaz simdi birdaha hic foto koymicam :)

Sabah Saaat 7,30 gibi stajdaydim 16:45 gibi ciktim. Molada almadim resmen 9 saat. Oldum bittim simdi yatagimda yorgun bitkin uzanmisim galiba sonra uyuyacam iftara kadar. Sonrada annemlee tangodan konusiyimm ozledimm askimi ya. Dun gecede konustum anneanemlede ay nekadar ozlemisim herkesi kesin gidecem bayramdan sonra insha Allah,

baya yorulmuşsun bızdıkımmm uyu dinlen cnmmm

yok senin maşallahın var bitanemm fotografları silmek için kullanıcı kontrol paneline gir eklentilere gir oradan seç eklediğin resimleri ve sil de cnm o zaman silinir fakat sen profilini filan göremiyordun sanırımm bilemedim şimdi:44:

Kizlar selam bildirimler yapilmis ben sabah yapacagim. Ama umitsizim sanirim yine veremedim rahatsizlaninca cok dikkat edemedim bir hafta izinmi alsam acaba napsam.motivem dustu iice
Bu gun menum
Sabah 1 yumurta az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm ekmek
Ara yogurt bir kaysi bes kiraz
Ogle sehriye corba taze fasulye 1 ekmek
Ara yogurt bes kiraz bir kaysi
Aksam yk mercimek corba kiymali karnabahar 1 ekmek
bir kase cekirdek
30 dk yuzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kim yapmış bildirim neslimm:44::44::44: takımla karıştı sanırımm neslim şehriye çorbasına dikkat et annemden biliyorum bir ara çok tüketmişti domatesli hoşuna gitti ama 1 kilo almıştı 3 günde:26:

Menüm

sahur

2 yumurtalı çılbır
7 ceviz
domates salatalık
1 fincan papatya çayı
2 taze kayısı

İFTAR
layla çorbası
15 dk ara
etli bamya
2 kaşık bulgur pilavı
cacıkk
2 dilim karpuz

Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra
yokk

Sıvı
2.5 su
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan papatya çayı
1 maden suyu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Görümcedeki iftardan yeni döndük ve anında kendimi buraya attım
Dün gecede 12ye kadar buralardaydım ama fazla kimse yoktu bende oturup bir güzel kuranımı okudum
Nasıl kadir gecesine kadar bitireceğim diye hırs yaptıysam 3 cüz okudum
Hatta bir ara tam ne güzel okurken abdestim kaçtı tekrar gidip abdest aldım üşenmeden eskiden olsa aaa gitti nasılsa diyip otururdum
İnşallah Kadir gecesine yetiştirebilirim tabi elimden geldiğince güzel okumaya çalışıyorum sonuçta sırf bitireceğim diye yalap şap olmaz

Sabah kalkar kalkmaz kızlarla hastanenin yolunu tuttum
Ufaklık malum hafif öksürüyordu büyük cadınında kolunu gitmişken göstereyim dedim
Cildiyeci sağ olsun çok ilgili biriydi Adamcağız bir güzel inceledi ve maalesef o hint kınası adı altında sürdükleri boya kızın teninde alerji yaptığı için deri yanmış :26:
1 iğne, 1 hap birde iki adet krem verdi ve bunları düzenli kullansın bitene kadar dedi. Maalesef iz kalma ihtimali çok yüksekmiş ama önce bir ilaçla gerekeni yapalım çok rahatsız ederse artık lazarle müdahale edecekler sanırım :26:
Ufaklığıda çocuk doktoruna gösterdim ve ondada çok hafif bir hırıltı varmış o yüzden onada yine günde 6 kere hava bağlıyacağız yarın sabahtan itibaren sanırım alerjik astım ama işte yaşı ufak olduğu için henüz test yapılamıyor :26: Doktor bir kaç ay daha idare ederiz olmadı artık testi yaparız dedi

Anam bugün birde Görümcenin evini sıçıp batırdık mecazi anlamda değil hee gerçekten
Benim küçük cimcime yemekten sonra nasıl olduysa birden karnı ağrımış ve bizden habersiz tuvalete gitmiş tabi nasıl olduysa kilodunu indirmeye bile fırsatı olmayınca ( ayıptır söylemesi simsiyah ve sulu yapmış ) ne banyo halısı kaldı ne tuvalet nede fayans
Kendi kendine temizlemeye kalkışınca tabi bacaklarından tut kollarına kadar batırıp her yerini maf etmiş
Tuvalete girmeye kalkışınca ben fark ettim ve çığlık atmamak için zor tuttum kendimi
Cimcime beni görünce nasıl korktu anneciğim kızmıyorsun dimi diye onun o halini görünce zor tuttum kendimi gülmemek için
Hemen orada duşa sokup üzerini temizledim tabi görümcede banyo halısını falan toparladı o arada
Oğlunun ufalanlarından hemen üzerine bir tshirt ve bir eşortman verdi bende üzerindekileri yıkayıp poşete koydum tabi

Kadın demiştir ulen kırk yılın başı geldi evimi maf etti diye ama oda çocuğun halini görünce aksine endişelendi ne dokundu acaba diye

Yarında kızkardeşimdeyiz yine yırttım yemek yapmaktan
Tabi pazartesiden sonra bende başlarım artık ara ara alacaklarımı iftara davet etmeye sonuçta sayılı gün çabuk geçiyor son haftaya bırakırsam eksik kalırsa üzülürüm şunları alacaktım olmadı diye

Sagol Cnm sende hoşgörülerin dönmüşsün umarım güzel geçmiştir tatilin henüz geçmiş yapamadım

Canım müthiş bir tatildi
Bana kalsa bir 15 gün daha kalmak isterdim ama misafirliğin kısa olanı makbuldür bıktırmayalım ki bir sonraki sene yine davet etsinler

Canım çok çok geçmiş olsun
Sabah sabah fena olman gayet normal inşallah kuzu şu anda çok daha iyidir
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnn

Canım sorma bende aynı durumdayım
Zoraki bir iki iş yapıyorum Allahtan 3 gündür yemek derdim yoktuda biraz daha rahatım
Genelde iftardan sonra yapmaya çalışıyorum ki gündüz en azından şurası dağınık burası toparlanmadı diye sinir olmayayım

Ohhh hayırlı olsun canım yeni işinde, saçında
İnşallah herşey gönlüne göre olur ...Aminnnnnn

Canım eğer kaldıramazsan topiğin başındaki pisküüttt arkadaşımıza mesaj at o sanırım sana yardımcı olur
Resimlerin kaldırılamayacağını yeni öğrendiğini söylersen sanırım bir kerelikte olsa silmene yardımcı olur Kafana takma hal olur olmadı en azından yüzüne bir yıldız mıldız birşey koydurursun pisküüüttt e
Sende bir daha yayınlarsan kendi albümüne ekle yada buraya koyacaksanda yüzünü paint programıyla boya ki tanınmasın en azından

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr

tenha bu gün burası..neyse sahura kadar dolar nasılsa.

bende kocamı uğurladım ,denizliye gitti ..işallah sağ salim varır..

vallahi cok kotu bir his. midem bulaniyo kalbim pirpir ediyo halsizim. bu iyilesmis halim ama. o an ne yapacagimi sasirdim. pencereyi actirdim olmadi yere yattim ayaklari yataga koydum olmadi amaaaan sukur gectide. sen napiyon canim
nasıl oldun canımm

iyileştinmi biraz daha..panik atak olmayasın sen..

yalnızlığa alışık değilsin ya canım..alışırsın zamanla..biraz zaman geçse arkadaş edinirsin oturur kalkarsın..

kitap okusan ,kuran okusan elişi falan yapsan olurmu acaba..

ne güzel canımm.

gelininiz sizi çok seviyor demekki.kalın diye ısrar ettiğine göre..
iyi yapmışınız değişiklik olmuştur sizede..şu mübarek ay hürmetine rabbim çocuk isteyenlere çocuk,hastalara şifa versin işallah..

işallah bebeği olur onunda..annenin solunum testi için bitkisel bişeyler varmı acaba canım..bi araştırsan..

iyi akşamlar kızlarr

tenha bu gün burası..neyse sahura kadar dolar nasılsa.

bende kocamı uğurladım ,denizliye gitti ..işallah sağ salim varır..

HOşgeldin canım

Hadi Allah kavuştursun
Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnn

Benimkide bir ara Ispartaya gidecekmiş sanırım bir ihale için bugün söyledi hatta bende neredeyse gece kal ertesi gün gel diye ısrar edecektim şöyle sabaha kadar rahat rahat pc başında oturayım diye ( Tabi Ramazanda giderse gece kalmasada olur nasılsa bulaşmıyor bana )
Patronu alacakmış bileti o yüzden henüz tarih belli değil ama hep diyorum eşime arada şu patron seni şehir dışına göndersede biraz birbirimizi özlesek diye inan bir gece bile ayrı kalınca aşkımız depreşiyor

Tatilde 1 hafta ayrı kalınca skypede görüşürken bile adamın bana bakışları değişiyor
Geldiğinde hatta yeni aşıklar gibi her kuytu köşede sarılıp durdu hatta bir keresinde benim muzurluğum tuttu tam herifi öptüm arkamı bir döndüm kuzeni kapıda hesapta yeni girmiş gibi yaptı ama öyle bir sırıtması vardı ki hani basıldınız dese aynı hesap

film kadınsın sen cecoo

demek görümcenin evine mıçtınız...

valla benimde evime çok mıçarlar ama hiç böyle gerçek anlamda yapan olmadı şükür.

.tamda adamına olmuş..sonuçta görümce yani..:18:

halı yıkamacıların gözü halı görsün .

işallah kızın önemli bi sorunu yoktur..kayısımı yedi kız yoksa pırtlattı...allahh allahhh bu günde çocukların pırtlatma günü heralde.:44::44:.kız kardeşimin oğluda aynından yapmış..sıcaklardan totosu tıtmıyor çocukların..

büyük kızında yazık amma talihsizlik yaşadı su aralar..bileği başına aldığı darbe,döğme hepsi ard arda geldi çocuğun..nazarmı var kız bu çocukda ne..

allah beterinden sakınsın gerçi,bunlar geçer..

Ablacim cok tesekur ederim ben yapamadim saolsun bi arkadasim sildi hepsini benim icin sifremi verdim o sildi hepsini benim icin Allah razi olsun. Ay aynen artik koyarsam albumfelan yaparim cok tesekur ettim abla! ❤💜🙊 piskuut ablayi ben hic tanimiyorum? Yazdimi hic haha. Bu arada abla soyle bi goz atarmisin fotolarim hala duruyormu silindimi diye. Emin olmak istiyorum bende Silindi ama Bilmiorum icim rahat degil nedense, iyiki beni uyardin ablacim Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…