80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacim cok tesekur ederim ben yapamadim saolsun bi arkadasim sifremi verdim o sildi hepsini benim icin Allah razi olsun. Ay aynen artik koyarsam albumfelan yaparim cok tesekur ettim abla! ❤💜🙊 piskuut ablayi ben hic tanimiyorum? Yazdimi hic haha. Bu arada abla soyle bi goz atarmisin fotolarim hala duruyormu silindimi diye. Emin olmak istiyorum bende Silindi gorunuyor ama Bilmiorum icim rahat degil nedense, iyiki beni uyardin ablacim Allah razi olsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

aynen canımm..

beraberken göresim gelmez gittimi özlerim..hatta kapıdan çıkarken bile içim bi kötü oluyor...

arasıra ayrı kalmak çok iyi bişey..evde 2 kelam laf etmeyen adam dışardayken günde en az 3 kez arar..

bende arasura mesaj atar,veririm coşkuyu..

seninkide gitsin azıcık,iyi olur özlersiniz birbirinizi..

sizin yeğende gelecek zamanı bulmuş

Arkadasim yapti benim yerime saolsunn,
Ablacim sende bi goz atarmisin fotolar silindimi diye zahmet olmazsa tabi. benim icim hic rahat degil sanki silinmemis. :s bende silinmis gozukuyo ama iste nebilim..

hoşgeldinnn meleğimmm allah kavuştursun enişte yine gitmişş salıya kadar döner inşş :26: gelinimiz bizi bizde onu çok severiz kızkardeşimden farksızdır inş rabbim bir bebiş nasip eder de evi şenlenir cnmm kiraz sapından başka hiçbir bitkisel ürün kullanamıyor cnmm böbrek yetmezliği olduğu için

ay aşk olsun meleğimmm bende görümceyim ama görümce yani deyince üzüldüm şimdi

cecoşum geçmiş olsun prenses ya üşüttü ya da yediği bir şey dokundu sağlık olsun sular neler temizlemiyor

dövme işi inşallah ilaç ve kremle geçerde lazere gerek kalmaz:26:

yaseminnn silmen iyi olmuş cnmmm

Valla bende anlam veremedim hani sanki çocuğa kan ilaçı içirince olur ya onun gibiydi :26: bakalım bir daha olursa artık tekrar doktora götürürüm KV sağ olsun yine bir içimi şişirdi ay yoksa çocuğun iç organlarında mı birşey var diye
Ulen ben iyi davranmaya çalıştıkça hatun beni cıldırtacak torununa yakıştırdığı şeye bak insan teselli verir kızım işte sıcaklardandır kafana takma diye ama nerdeeeee

Bak şimdi sana yazarken aklıma geldi çocuk yemekte ahududu suyu içti ( Cappynin ) acaba o mu bozdu çocuğun midesini çünkü bende biraz içtim ve şekeri çok fazlaydı belki o motoru bozdu

Canım şimdi geçmişe baktım kalmamış için rahat olsun

Sorma canım hayır kız olanlara yakalansaydık sorun yoktuda 20 yaşındaki çocuğa yakalanınca daha bir utandım
Olan var olmayan var

ayyy aşk olsun senn meleksinn melekkk...keşke herkes senin gibi görümce olsa canım..

inan imrendim aranızdaki sevgi muhabbete, allah bozmesın işallah..

genelde biraz şeyy oluyor ya gelin görümcelerin arası ondan şeyettiydim...

allah iyiliğini versin senin..

aman şimdi olmayanmı var sanki..

belki o meyve suyu yapmıştır,farklı bişet yiyip içinde vücut tepki veriyor bi yerde..

menum

sahur
haslanmıs yumurta zeytın peynır yesılçay

iftar
2kepçe corba
2kepçe barbunya 2kasık pilav

bıraz uzum yarım elma

2lıtre su
2bardak yesılçay

aminnn cnm allah bozmasın inşş 6 yıldır en ufak kırgınlığımız olmadı çok şükürr senin görümce gibi olunca sen de haklısın bitanemm

Eylülüm 4 kepçeyi nasıl yedin bitanemmmm sanırım snein kepçe miniklerden

menüm

sabah..ciğer kavurma

ara.kayısı,yoğurt.

akşam..

1 kase yeşil mercimekliçorba..
ciğer..salata..

biraz kayısı..1 dlm karpuz..

Aynen ablaaa buyuk ders cikardim

menüm

sabah..ciğer kavurma

ara.kayısı,yoğurt.

akşam..

1 kase yeşil mercimekliçorba..
ciğer..salata..

biraz kayısı..1 dlm karpuz..

Afiyetolsun bitanemmm yeterli su içiyorsun umarımmmm hazır oruçlu değilken yürüyüş bandının halini hatırını sorsan diyorummm

olumlamaı degıstırıyorum ozaman ZAYIFLIYORUM ZAYIFLIYORUM ZAYIFLIYORUMbenımde anneden abladan mıras buyuk göguslerımvar malesef 955dd takıyodum 85c takıyorum bana yıne buyuk gelıyo ama herkez kuculunce cok ıyı oldu dıyo bılmemkı.ama nacızane bır sutyen tavsıye edeyım sana 2 sene önce kkda arastırırken kesfetmıstım.berlie b 510 ınternette arastırabılırsın.benımkıler buyuk oldugundan hep kom takardım ama bu sutyen süper bence daha kucuk gösterıyo koma 5 basar .ben bedenımı bıldıgım ıcın alırken zorlanmadım cunkı satan magaza bulamadım yakınımda ınternetten aldım.75 lıraydı bıraz pahalı ama degıyo valla yıka yııka kullan yetıyo.benımkı 95dd oldugundan zayıflayınca takamıyodum.bende görup abımın esıde almıstı 85c oda dogum yaptı emzırıyo buyuduler dıye kendınınkını takamıyodu bana degısmeyı teklıf ettı degıstık ben cook memnunum.ucuz bıseyde degıl sonucta yıkadım kullandım napıyım.60 kıloyu görursem kıyıp paraya 1tane daha alıcam ınsallah
ayy cook gecmıs olsun kucuk kuzuya bısey dokundu kesın dondurma falan yedıyse ackarnı ondan ıshal olmustur.ama görumcenın evıne etmıs resmen ohh sefası olsun cocuk sonucta bılerek olmadı
allah kavustursun canım yıne yalnız kaldın hanı bır laf vrya bencok sevıyorum olafı tam sana göre GÖRMEYİNCE GÖRESİN GÖRÜNCE ÖLDÜRESIN GELIYOSA KOCANDIR dıyehepımız için gecerlı gercı arasıra hepımızı delırtıyolar
kız cokmu 4 kepce anlamadımkı.kepcelerım cook derın degıl ama 2kepce corba 2 kepce barbunya bence cook degıl
yook yook kesın degıl hatta 66.8ı gördukten sonra yedımya dahada lezzetlı geldı

Tamam abla saoll xx

işte buuu bitanemmm zayıflıyorummm

Eylülüm hemen araştıracağım cnmm küçültücü bir sürü aldım ama tam istediğim gibi değill inş bu dediğin derdime derman olur 2 sene ince 75 miydi şimdi ne kadarki op zaman dur hemen bakayım

bilmemmki bitanemm ben su ve çorbayla şişiyorummm genelde 4 kepçe çok geldi sen nasıl biliyorsan öyle tüket cnm benimmm sonuç olarak verdin değilmi hani bir evliya hikayesi var ya onun gibii oldu bu işş

Aynen abla artik albumde felan koyarim eger foto koyarsam. Ben artik uyuyimm. Yarin okul saat 8de okulda olacam (((( biktimm..

bişeyler ye de öyle yat canım sahura kalkmayacaksannn bu arada menülerini yine kaynatıyorsun unutmuş değilim iyi geceler bızdıkımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…