- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 63
- 28
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Görümcedeki iftardan yeni döndük ve anında kendimi buraya attım
Dün gecede 12ye kadar buralardaydım ama fazla kimse yoktu bende oturup bir güzel kuranımı okudum
Nasıl kadir gecesine kadar bitireceğim diye hırs yaptıysam 3 cüz okudum
Hatta bir ara tam ne güzel okurken abdestim kaçtı tekrar gidip abdest aldım üşenmedeneskiden olsa aaa gitti nasılsa diyip otururdum
İnşallah Kadir gecesine yetiştirebilirimtabi elimden geldiğince güzel okumaya çalışıyorum sonuçta sırf bitireceğim diye yalap şap olmaz
Sabah kalkar kalkmaz kızlarla hastanenin yolunu tuttum
Ufaklık malum hafif öksürüyordu büyük cadınında kolunu gitmişken göstereyim dedim
Cildiyeci sağ olsun çok ilgili biriydiAdamcağız bir güzel inceledi ve maalesef o hint kınası adı altında sürdükleri boya kızın teninde alerji yaptığı için deri yanmış :26:
1 iğne, 1 hap birde iki adet krem verdi ve bunları düzenli kullansın bitene kadar dedi. Maalesef iz kalma ihtimali çok yüksekmiş ama önce bir ilaçla gerekeni yapalım çok rahatsız ederse artık lazarle müdahale edecekler sanırım :26:
Ufaklığıda çocuk doktoruna gösterdim ve ondada çok hafif bir hırıltı varmış o yüzden onada yine günde 6 kere hava bağlıyacağız yarın sabahtan itibarensanırım alerjik astım ama işte yaşı ufak olduğu için henüz test yapılamıyor :26: Doktor bir kaç ay daha idare ederiz olmadı artık testi yaparız dedi
Anam bugün birde Görümcenin evini sıçıp batırdıkmecazi anlamda değil hee gerçekten
Benim küçük cimcime yemekten sonra nasıl olduysa birden karnı ağrımış ve bizden habersiz tuvalete gitmiştabi nasıl olduysa kilodunu indirmeye bile fırsatı olmayınca ( ayıptır söylemesi simsiyah ve sulu yapmış ) ne banyo halısı kaldı ne tuvalet nede fayans
Kendi kendine temizlemeye kalkışınca tabi bacaklarından tut kollarına kadar batırıp her yerini maf etmiş
Tuvalete girmeye kalkışınca ben fark ettim ve çığlık atmamak için zor tuttum kendimi
Cimcime beni görünce nasıl korktu anneciğim kızmıyorsun dimi diyeonun o halini görünce zor tuttum kendimi gülmemek için
Hemen orada duşa sokup üzerini temizledimtabi görümcede banyo halısını falan toparladı o arada
Oğlunun ufalanlarından hemen üzerine bir tshirt ve bir eşortman verdibende üzerindekileri yıkayıp poşete koydum tabi
Kadın demiştir ulen kırk yılın başı geldi evimi maf etti diyeama oda çocuğun halini görünce aksine endişelendi ne dokundu acaba diye
Yarında kızkardeşimdeyizyine yırttım yemek yapmaktan
Tabi pazartesiden sonra bende başlarım artık ara ara alacaklarımı iftara davet etmeyesonuçta sayılı gün çabuk geçiyor son haftaya bırakırsam eksik kalırsa üzülürüm şunları alacaktım olmadı diye
Canım müthiş bir tatildi
Bana kalsa bir 15 gün daha kalmak isterdim ama misafirliğin kısa olanı makbuldürbıktırmayalım ki bir sonraki sene yine davet etsinler
Canım çok çok geçmiş olsun
Sabah sabah fena olman gayet normalinşallah kuzu şu anda çok daha iyidir
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnn
Canım sorma bende aynı durumdayım
Zoraki bir iki iş yapıyorumAllahtan 3 gündür yemek derdim yoktuda biraz daha rahatım
Genelde iftardan sonra yapmaya çalışıyorum ki gündüz en azından şurası dağınık burası toparlanmadı diye sinir olmayayım
Ohhh hayırlı olsun canım yeni işinde, saçında
İnşallah herşey gönlüne göre olur ...Aminnnnnn
Canım eğer kaldıramazsan topiğin başındaki pisküüttt arkadaşımıza mesaj ato sanırım sana yardımcı olur
Resimlerin kaldırılamayacağını yeni öğrendiğini söylersen sanırım bir kerelikte olsa silmene yardımcı olurKafana takma hal olur olmadı en azından yüzüne bir yıldız mıldız birşey koydurursun pisküüüttt e
Sende bir daha yayınlarsan kendi albümüne ekleyada buraya koyacaksanda yüzünü paint programıyla boya ki tanınmasın en azından
Ablacim cok tesekur ederim ben yapamadim saolsun bi arkadasim sifremi verdim o sildi hepsini benim icin Allah razi olsun. Ay aynen artik koyarsam albumfelan yaparim cok tesekur ettim abla! ❤💜🙊 piskuut ablayi ben hic tanimiyorum? Yazdimi hic haha. Bu arada abla soyle bi goz atarmisin fotolarim hala duruyormu silindimi diye. Emin olmak istiyorum bende Silindi gorunuyor ama Bilmiorum icim rahat degil nedense, iyiki beni uyardin ablacim Allah razi olsun.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü