80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..

Merhaba ablacimmm tabiki katilabilirsin! Hosgeldin aramiza, sen menulerine yazarsan artik gerisini ablalarim halleder 💜

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Slm kizlar..

Merhaba ablacimmm tabiki katilabilirsin! Hosgeldin aramiza, sen menulerine yazarsan artik gerisini ablalarim halleder 💜

Wauwww tebrik ederimmmm kac ayda verdin okadar kiloyu ablacim. Masha Allah

Canım çok değil 4,5 ay oldu. İsteyince oluyor sende dikkat edersen kısa zamanda sonuç alacağından eminim. Herşey irade.

baslangic: 93.5
gecen hafta: 83.9
bu hafta: 82.7
giden: 1.2
toplam giden: 10.8
hedef: 80
spor: yok

ayyy sanki yarin geri gelecek gibi geliyor bu kilolar her bildirimde korkuyorum on kilo oldu ya cok sukur bu gunlere. insallah yirmiyide gorurum hep birlikte veririz kilolari bir gun kutlama yapariz ve yeni gelen arkadaslara destek oluruz sweetdimple ve minieksper gibi

Kızzzz beni nasıl düşündün hayalinde şöyle 1.75 boy 90-60-90 en makbulü benim için

sey ben senin saclarin sari rofleli olarak dusundum. boyle duru bir yuzun oldugunu ari gibi hizli bir anne oldugunu dusundum hep. nedense seni dusununce gorumun onune bu sahne geliyor.

sey ben senin saclarin sari rofleli olarak dusundum. boyle duru bir yuzun oldugunu ari gibi hizli bir anne oldugunu dusundum hep. nedense seni dusununce gorumun onune bu sahne geliyor.

Ayy cnm bnm yakında fotomu koyarım :) sarı röfle en son 19 yaşımda yapmıştım genelde bakır- uçlarda sarı tonlarını kullandım 2 yıldır şimdi tekrar kahverengi ama Türkiye'ye gelince kızıl yada sarı tonlarında yapmayı düşünüyorum :)
Bu arı gibi vızırlıgım iki haftadır yok malesef ama kendime dönmeye çalışıyorum yavas yavas :)
Duru güzellik için de seni cok cok öpüyorum cnm :) bitanesin :)

Iphone dan gönderildi

Canım çok değil 4,5 ay oldu. İsteyince oluyor sende dikkat edersen kısa zamanda sonuç alacağından eminim. Herşey irade.

Aayy inanmiyorummmm supersin. Nasil yaptinnnn.. Cok merak ediorum ben bu 89dan asagi gidemedim oruc ayina. Napacam

canim ya acaba hamilesinde ustune mi gordun gibi bise geliyo aklima. hani sinir yorgunluk aklima bunu getiriyor ama. insallah en kisa zamanda gecer bitanem ya.

Kizlar bacaklarindan sorunlu olan varmi yani tombul bacaklar baldirlar. Dizinin ustunden basliyor firlamis boyle :))) ya benim ust bedenim iyi
Memnunum
38 beden bile oluyor hatta zorlasam
36dida. Ama alt bedennn 44 ((
Yaaaaa napcambennn. Kucuklukten beri tombul bacakliyim. Baldirlarim cokkk. Yan tarafdanda firlamislar off, ben 23 kilo zayifladigimda sadece 2 beden incelmistim alttan. 46dan 42 olmustum. Simdi 44im 11 kilo almadim daha. . 36 38 istiyorum. Bunun icin 50 kilomu olmam lazim

Son düzenleyen: Moderatör:
canim ya acaba hamilesinde ustune mi gordun gibi bise geliyo aklima. Hani sinir yorgunluk aklima bunu getiriyor ama. Insallah en kisa zamanda gecer bitanem ya.
ya ben gecen carsambadan berı guya regl oldum
ılk bırkac gun sadece bırkac damla gelıyo sonra hafta sonu baya yogun geldı sımdıde dun tam bıttı dedım baktım bugun yıne bırkac damla olarak akmaya devam edıyo ve bugunde orucum gume gıttı anlayacagın..
Yanı bende anlamadım hamıle olsam bu kadar zamandır (9 gundur ) akıntı gelıyo
off belkı cok stress yaptım bu ay oda olabılır

günaydınkızlarr..gerçi öğlen ama ben ykın kalktım..

yine çok sıcak yanıyozz..gerçi oruç olmayınca sanki ganimetmiş gibi 2günde bitiriyorum damacanayı..zaten herifle kız akşamdan akşama içtikleri 4, bardak su..olanı ben içiyorum..oruca başlayınca içemiycem ya fazla fazla içiyorum..

kalan halılarım vardı ,onları topladım yıkattırmaya vericem bu gün..çıkartamamıştım koridorunki şu kesmelerden duvardan duvara.üstündede dondurucum var..başka yer olmayınca orda duruyor..akşam kocam gitmeden bi çıkar şunu burdan dedim nazlı nazlı çıkardı sağolsun..akşama gelirler almaya..

Slm kizlar..
hoş geldin aramızaa..
yok canım daha denemedim..labne aldığımda deniycem

mutlaka.

tahlillerimiz uzadı..tekrar başka estler istediler canım.

hakkaten düşünmüşün p6asta böreğe..ama evde çocuk olunca çocuklarda yiyince yapılır ..benimkiler uyuz pek iştahlı değiller..yaptışım ilk gün 1 tane yenir gerisi kv lere gider..beni bıraksan yerimde artık yeter..yediğim kadar yemişim zaten..o yüzden gerekmedikçe yapmıyorum bende..

Kızzzz beni nasıl düşündün hayalinde şöyle 1.75 boy 90-60-90 en makbulü benim için

valla 2gün önce düşünmüştüm..yasemin resim koyunca..bir sindiyi görmedik diye..kalıcı olanların çoğunu gördük işallah seninde öncesi sonrası halini görmek kısmet olur.

kadın doğumcunun yolu görünüyor falında canım..

gerçi o bölümüde hiç birimiz gitmek istemeyiz ama en çokda ihtiycımız olan bölüm o oyrı tabii..

bi ara git canımihmal etme..

Aayy inanmiyorummmm supersin. Nasil yaptinnnn.. Cok merak ediorum ben bu 89dan asagi gidemedim oruc ayina. Napacam

Menülerimi paylaşıyorum. Bunların dışına arada kaçamak olsa da çok çıkmadım. Ve tabi sporsuz olmuyor. Benim sporum fazla yok maalesef. Haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Bu hafta 1 gün spor yapabildim. Ramazanın da etkisi var tabi. Gündüz işteyim akşam da çocuklardı evdi derken zaman kalmıyor ama en küçük bir boşluk bulunca mutlaka spor yapıyorum. Senin zamanın daha çoktur okulun da bitiyormuş. Daha dikkatli olursan dengeli beslenirsen sonuç alırsın.

Çocuğa bir sürü eziyet. Rabbim dayanma gücü versin. Kv lerin yakın olması güzel benimkiler şehir dışındalar. Gerçi komşularla hergün bir yede toplanınca çayın yanına mutlaka birşeyler oluyor. Gerçi bu 4,5 ay öncesine kadardı. Şimdi çayın yanına kayısı badem incir gibi şeyler koyuyoruz. Ben diyete başlayınca arkadaşlar da mecbur kaldılar Pasta börek yaparsanız gelmem çaya diyorum. Onlarda yapmıyorlar artık.

ya bende sen boyle yazınca hemen baktım senınde foton varmıs cnm bazen oyle bır yazıyosun kı baya buyuk sandım senı ama daha gencecıkmıssın masallah sana cnm..
Aslında bende foto koymak ıstıyorum ama herkes gorur falan ama sonucta kotu bısey yapmıyoruz ve sadce arkadas olanlar gorebılıyo sanırım dımı

Kızlar koydum bir foto beni merak edenler bakabilirler :))
ama fotoyu gecen yaz çekmiştim o zamanlar 85-86 iken bu foto :))
sonra yeni bi foto çeker koyarım zaten var ama beğenmedim gecen haftalarda çektiğimi :)

Anladim ablacim aynenn okul bitiyo ozaman bolbol spor yaparim hergun insha Allah

hakkaten kızlar sadece arkadaşlar görüyorsa bende foto koymak isterim bilen varsa haber etsin okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…