Slm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..
Slm kizlar..
Kızzzz beni nasıl düşündün hayalindekız cadı maşallah allah nazarlardan saklasın seni. ben hayalimde seni sarışın olarak düşünmüştüm. hayallerim suya düştüama çok güzelsin be
Wauwww tebrik ederimmmm kac ayda verdin okadar kiloyu ablacim. Masha Allah
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Kızzzz beni nasıl düşündün hayalindeşöyle 1.75 boy 90-60-90 en makbulü benim için
sey ben senin saclarin sari rofleli olarak dusundum. boyle duru bir yuzun oldugunu ari gibi hizli bir anne oldugunu dusundum hep. nedense seni dusununce gorumun onune bu sahne geliyor.
Canım çok değil 4,5 ay oldu. İsteyince oluyor sende dikkat edersen kısa zamanda sonuç alacağından eminim. Herşey irade.
Ayy cnm bnm yakında fotomu koyarım :) sarı röfle en son 19 yaşımda yapmıştım genelde bakır- uçlarda sarı tonlarını kullandım 2 yıldır şimdi tekrar kahverengi ama Türkiye'ye gelince kızıl yada sarı tonlarında yapmayı düşünüyorum :)
Bu arı gibi vızırlıgım iki haftadır yok malesef ama kendime dönmeye çalışıyorum yavas yavas :)
Duru güzellik için de seni cok cok öpüyorum cnm :) bitanesin :)
Iphone dan gönderildi
ya ben gecen carsambadan berı guya regl oldumcanim ya acaba hamilesinde ustune mi gordun gibi bise geliyo aklima. Hani sinir yorgunluk aklima bunu getiriyor ama. Insallah en kisa zamanda gecer bitanem ya.
cnm senın oglusun nasıl olducanim ya acaba hamilesinde ustune mi gordun gibi bise geliyo aklima. Hani sinir yorgunluk aklima bunu getiriyor ama. Insallah en kisa zamanda gecer bitanem ya.
hoş geldin aramızaa..Slm kizlar..
yok canım daha denemedim..labne aldığımda deniycemİşlerim ancak bitti önce kilo bildirimi yapayım dedim. Gelemedim iki gündür konulardan yine geri kaldım.Geçmiş yapmaya çalışacam iş yeri ya gelen oluyor yarım kalıyor sonra.
Sağol canım denedinmi tarifi. Takip edemedim tahliller ne oldu. Herşey yolundadır inşallah.
Canım menümde ekmeği fazla buluyorsun galiba ama diyetim kalori hesabı olduğu için doktor da mutlaka yiyeceksin dediği için yiyorum. Tahminim doktorun düşüncesi kilo vermem yavaşladığında ekmekleri azaltacak. Geçen gittiğimde bir dilimini düşürmüştü. Artık neye göre veriyor bilmiyorum. Benim de işime geliyor ekmeğe fazla düşkünüm.Aslında hamur işine çok düşkünüm diyebilirim. Evimden pasta börek eksik olmazdı. Haftada bir yaşpasta yapardım o derece yani. Çocuklar bahane bende severim. Onların yiyeceği ilk pişince birer tane gerisini ben yerdim. Şimdi düşünüyorum da buna rağmen yine de çok kilo almamışım. Bide her hamilelikte 25-30 arası kilo aldığımı düşününce bu kadarına da şükür diyorum. Şimdi hiçbirini yemiyorum belki haftada bir çok az kaçamağım olur hiç de aramıyorum. Niye böyle abartıyomuşum diye soruyorum kendime. Neyse artık geçti beslenme tarzı değişince herşey düzeliyor. Bazı şeyleri önce beyinde bitirmek gerek.
Kızzzz beni nasıl düşündün hayalindeşöyle 1.75 boy 90-60-90 en makbulü benim için
ya ben gecen carsambadan berı guya regl oldum
ılk bırkac gun sadece bırkac damla gelıyo sonra hafta sonu baya yogun geldı sımdıde dun tam bıttı dedım baktım bugun yıne bırkac damla olarak akmaya devam edıyo ve bugunde orucum gume gıttı anlayacagın..
Yanı bende anlamadım hamıle olsam bu kadar zamandır (9 gundur ) akıntı gelıyo
off belkı cok stress yaptım bu ay oda olabılır
Aayy inanmiyorummmm supersin. Nasil yaptinnnn.. Cok merak ediorum ben bu 89dan asagi gidemedim oruc ayina. Napacam
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
günaydınkızlarr..gerçi öğlen ama ben ykın kalktım..
yine çok sıcak yanıyozz..gerçi oruç olmayınca sanki ganimetmiş gibi 2günde bitiriyorum damacanayı..zaten herifle kız akşamdan akşama içtikleri 4, bardak su..olanı ben içiyorum..oruca başlayınca içemiycem ya fazla fazla içiyorum..
kalan halılarım vardı ,onları topladım yıkattırmaya vericem bu gün..çıkartamamıştım koridorunki şukesmelerden duvardan duvara.üstündede dondurucum var..başka yer olmayınca orda duruyor..akşam kocam gitmeden bi çıkar şunu burdan dedim nazlı nazlı çıkardı sağolsun..akşama gelirler almaya..
hoş geldin aramızaa..
yok canım daha denemedim..labne aldığımda deniycem
mutlaka.
tahlillerimiz uzadı..tekrar başka estler istediler canım.
hakkaten düşünmüşün p6asta böreğe..ama evde çocuk olunca çocuklarda yiyince yapılır ..benimkiler uyuz pek iştahlı değiller..yaptışım ilk gün 1 tane yenir gerisi kv lere gider..beni bıraksan yerimde artık yeter..yediğim kadar yemişim zaten..o yüzden gerekmedikçe yapmıyorum bende..
valla 2gün önce düşünmüştüm..yasemin resim koyunca..bir sindiyi görmedik diye..kalıcı olanların çoğunu gördük işallah seninde öncesi sonrası halini görmek kısmet olur.
ya bende sen boyle yazınca hemen baktım senınde foton varmıs cnm bazen oyle bır yazıyosun kı baya buyuk sandım senı ama daha gencecıkmıssın masallah sana cnm..günaydınkızlarr..gerçi öğlen ama ben ykın kalktım..
Yine çok sıcak yanıyozz..gerçi oruç olmayınca sanki ganimetmiş gibi 2günde bitiriyorum damacanayı..zaten herifle kız akşamdan akşama içtikleri 4, bardak su..olanı ben içiyorum..oruca başlayınca içemiycem ya fazla fazla içiyorum..
Kalan halılarım vardı ,onları topladım yıkattırmaya vericem bu gün..çıkartamamıştım koridorunki şuKesmelerden duvardan duvara.üstündede dondurucum var..başka yer olmayınca orda duruyor..akşam kocam gitmeden bi çıkar şunu burdan dedim nazlı nazlı çıkardı sağolsun..akşama gelirler almaya..
Hoş geldin aramızaa..
Yok canım daha denemedim..labne aldığımda deniycem
mutlaka.
Tahlillerimiz uzadı..tekrar başka estler istediler canım.
Hakkaten düşünmüşün p6asta böreğe..ama evde çocuk olunca çocuklarda yiyince yapılır ..benimkiler uyuz pek iştahlı değiller..yaptışım ilk gün 1 tane yenir gerisi kv lere gider..beni bıraksan yerimde artık yeter..yediğim kadar yemişim zaten..o yüzden gerekmedikçe yapmıyorum bende..
Valla 2gün önce düşünmüştüm..yasemin resim koyunca..bir sindiyi görmedik diye..kalıcı olanların çoğunu gördük işallah seninde öncesi sonrası halini görmek kısmet olur.
Menülerimi paylaşıyorum. Bunların dışına arada kaçamak olsa da çok çıkmadım. Ve tabi sporsuz olmuyor. Benim sporum fazla yok maalesef. Haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Bu hafta 1 gün spor yapabildim. Ramazanın da etkisi var tabi. Gündüz işteyim akşam da çocuklardı evdi derken zaman kalmıyor ama en küçük bir boşluk bulunca mutlaka spor yapıyorum. Senin zamanın daha çoktur okulun da bitiyormuş. Daha dikkatli olursan dengeli beslenirsen sonuç alırsın.
ya bende sen boyle yazınca hemen baktım senınde foton varmıs cnm bazen oyle bır yazıyosun kı baya buyuk sandım senı ama daha gencecıkmıssın masallah sana cnm..
Aslında bende foto koymak ıstıyorum ama herkes gorur falan ama sonucta kotu bısey yapmıyoruz ve sadce arkadas olanlar gorebılıyo sanırım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?