80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TEBRIKLER CANIM AZ VERMEMIŞSIN BOYLE GIDERE ISSSSSSSSSTEDIGIMIZ HEDEFE ULAŞIRIZ INŞALLAH a.s.a.s.a.s.

Handerya topıge bıraz hareket gerek bence sen kaptan olarak dıyorum bırŞeyler yapsan ıyı olacak eskıssı gıbı kıme gırmıyor gırende bakıp cıkıyor

SÜPERSIN CANIM TEBRIK EDERIM EVET GECTIN BENI BÖYLE DEVAM ŞenizŞenizŞeniz
teşekkürler canım benim haftayada sen geçersin öyle öyle gideriz kurtuluruz bu kilolardan İNŞALLAH,moralim biraz bozuk :çok üzgünüm yüzden kahvaltıyı es geçtim yani yapmadım kızımın aşısı var 3 tane birden aşıdan sonrada ateşleniyor çok korkuyorum çok bide diş çıkarıyor bu sefer daha zor olacak ALLAH yardımcım,yardımcımız olsun

tebrikler kapatanım MAŞALLAH önemli olan vermek aynı kiloda kalmamak devamı gelir İNŞALLAHalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben yürüyüş dışında demiştim ya göbiş eritmek için egzersiz de yapıyorum onları da herkes hergün yapsın olarmı?

Neden moralın bozuk canım sıkma canını herŞey olacagına varır

canım geçenki aşısı 2 taneydi ateş nerdeyse 39.0 çıktı bu sefer 3 tane konu kızım olunca canımı sıkmadan duramıyorum o benim canım herşeyim bide sabah kalkmış tatlı tatlı gülümsüyor MAŞALLAH Kuzum benim:ecrin_bebek:

ben yürüyüş dışında demiştim ya göbiş eritmek için egzersiz de yapıyorum onları da herkes hergün yapsın olarmı?

ben göbeğimi içime çekip geri bırakıyorum,birde basen hareketi ve kondisyon bisikletine biniyorum arada yürüyorum yürüyüşe fazla çıkamıyorum kızımla zor oluyor,bu kadarkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Handerya ben evde yÜrÜyorum hareket yapamıyorum cÜnkı belım sakat bel fıtıgı var ama yapabılen arkadaŞlar yapsın bence

ılk aşıımıydı belkı bu öyle olmaz canım üzülme ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN BEBEGINI

CANIMSINN sağol ALLAH razı olsun ilkinden sayarsak bu 4.aşısı 3.de ateşlendin neyse ALLAH a emanet,biz önlemimizi aldık,eee lahana diyetinemi devam edeceksinCADIARZU

herkes kilo vermiş bi ben kaldım :çok üzgünüm: (gerçi kilo vermek için daha ne yapabilirim onuda bilmiyorum ya) bu hafta kendime ceza veriyorum ve kendime uzaklaştırma veriyorum herkes kendine iyi baksın öpüyrm kilo vermeden dönmiycem :a015:

ıKı SıMGE

Yaşlı kızıldereli reisi kulübesinin önünde torunuyla oturmuş, az ötede
birbiriyle boğuşup duran iki kurt köpeğini izliyorlardı. Köpeklerden
biri beyaz, biri siyahtı ve oniki yaşındaki çocuk kendini bildi bileli
o köpekler dedesinin kulübesi önünde boğuşup duruyorlardı.

Dedesinin sürekli göz önünde tuttuğu, yanından ayırmadığı iki iri kurt
köpeğiydi bunlar. Çocuk, kulübeyi korumak için bir köpeğin yeterli olduğunu
düşünüyor, dedesinin ikinci köpeğe neden ihtiyacı olduğunu ve renklerinin
neden illa da siyah ve beyaz olduğunu anlamak istiyordu artık. O merakla,
sordu dedesine: Yaşlı reis, bilgece bir gülümsemeyle torununun sırtını sıvazladı.

- "Onlar" dedi, "benim için iki simgedir evlat."

- "Neyin simgesi" diye sordu çocuk.

- "ıyilik ile kötülüğün simgesi. Aynen şu gördüğün köpekler gibi, iyilik
ve kötülük içimizde sürekli mücadele eder durur. Onları seyrettikçe
ben hep bunu düşünürüm. Onun için yanımda tutarım onları.

Çocuk, sözün burasında; 'mücadele varsa, kazananı da olmalı' diye
düşündü ve her çocuğa has, bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi:

- "Peki" dedi. "Sence hangisi kazanır bu mücadeleyi?"

Bilge reis, derin bir gülümsemeyle baktı torununa.

- "Hangisi mi evlat?
Ben, hangisini daha iyi beslersem!"

Canım sen hiç merak etme şimdiki aşıların hepsi ithal o eski ateş yapan yerli aşılar gibi değil geçen aşınız niye ateş yaptı ki? zaten hemşirelerde söylüyor biraz ateş yapabileceğini panik yapma daha fazla yükselmez zaten..Allah tüm kuzucuklara sağlık versin..!

ben şimdi gidiyorum kızlar ıNŞALLAH akşama girer yediklerimi yazarım,herkezi tekrar tebrik eder devamını sağlıkla dilerim

güzel kaptanım teşekkür ederim her konuda moral oluyorsunuz iyki varsınız,ıNŞALLAH yapmaz bu sefer çok çok öpüyorum,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

akannehir akannehir
alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrikler rakibem helal olsun beni ezdin geçtin yine ama sen haftaya görürsün bu sefer ben geçeceğim çok fena gaza geldim :jeyyar: kötükedihüso

teşekkür ederim canım da spor yapamadığımdan az veriyorum..bir de spor yapabilsem..hiiiç heveslenme haftaya da ben birinciyim tatlımkötükedihüsokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bugün fazla giremedim iş innaılmaz yoğundur bir de sınav olduk derken anca girebiliyorum..
sabah 5i biyerde çay
kepek ekmekli sanviç
ara:1 grissini
5 i biyerde çay
öğle:az çorba
ızgara tavuk , 2 kaşık ıspanaklı yoğurt,2 kaşık erişte

saolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim ilk 2 gün zor oluyo ama sonra alışıyosun deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…