tünaydınnnnn..
Ne güzel ya topik atağa kalkmış resmen verilen kilolar havada uçuşuyor..:)))
bana gelince
geçen hafta 79
bu hafta 78.2 yani 800 grcık vermişim olsun buna da şükür her hafta bu kadar bile gitse yeter bana
teşekkürler canım benim haftayada sen geçersin öyle öyle gideriz kurtuluruz bu kilolardan İNŞALLAH,moralim biraz bozuk :çok üzgünümSÜPERSIN CANIM TEBRIK EDERIM EVET GECTIN BENI BÖYLE DEVAM ŞenizŞenizŞeniz
tünaydınnnnn..
Ne güzel ya topik atağa kalkmış resmen verilen kilolar havada uçuşuyor..:)))
bana gelince
geçen hafta 79
bu hafta 78.2 yani 800 grcık vermişim olsun buna da şükür her hafta bu kadar bile gitse yeter bana
Neden moralın bozuk canım sıkma canını herŞey olacagına varır
ben yürüyüş dışında demiştim ya göbiş eritmek için egzersiz de yapıyorum onları da herkes hergün yapsın olarmı?
ılk aşıımıydı belkı bu öyle olmaz canım üzülme ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN BEBEGINI
canım geçenki aşısı 2 taneydi ateş nerdeyse 39.0 çıktı bu sefer 3 tane konu kızım olunca canımı sıkmadan duramıyorum o benim canım herşeyim bide sabah kalkmış tatlı tatlı gülümsüyor MAŞALLAHKuzum benim:ecrin_bebek:
Canım sen hiç merak etme şimdiki aşıların hepsi ithal o eski ateş yapan yerli aşılar gibi değil geçen aşınız niye ateş yaptı ki? zaten hemşirelerde söylüyor biraz ateş yapabileceğini panik yapma daha fazla yükselmez zaten..Allah tüm kuzucuklara sağlık versin..!
akannehir akannehir
alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrikler rakibem helal olsun beni ezdin geçtin yine ama sen haftaya görürsün bu sefer ben geçeceğim çok fena gaza geldim :jeyyar: kötükedihüso
günaydın kızlar
başlangıç 87
hedef 60
şuan 82 isveç diyeti yapıyorum bugün 11. günüm 5 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?