80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aysun canım buraya kopyalamıyacaksın..yukarda kullanıcı panelı varya oraya gır
ordan kısısel bılgılerını duzenle ordan en altta dogum kılo kontrol yazıyor karsısında bos alan otraya kopyalıyacaksın..img olan kısmı kopyalamaortadakı alanı wwwbaslayan kısımdan baslayacaksın png ıle bıten kısımda dahıl

tartı günümüze 2 gün kaldı kızlar emegimizin karşılığını alıcaz mı dersiniz sabah mı tartılıp bildirecegiz

evet canım sabah tartılmamız daha ıyı olur ınsallah vermısızdır spor yapıyormusun

fatene aynı kilodaymışız:))kilodaş:))sabah 3kayısı birbardak su ile yedim,kahvaltıda menemen 3dilim ekmek arada 2incir,şimdi 3parca biftek 2dilim kepek ekmegi yiyecem.

kızlar arada (f 5) basalım lutfen mesajları cok gec goruyorsunuz

evet bende 86 yım canım ınsallah vercez ben ılk defa bu kıloya cıkıyorum ortalama 70 75 aralarındaydım

serracım benim işler cok yogun oluyor gülüm ben fırsat buldukca girip yazabiliyorum,akşamda 1.5saat spor,yemek hazırlama temizlik bulaşık derken yorgun düşüyorum,yediklerimi aklımdada tutamıyorum eksik falan olur,böle sıcagı sıcagına yazmam benim için iyi olur.o yüzden bana bir ayrıcalık yapılabilirmi gülüm gercekten zamanım cok dar herşeye yetişemiyorum,inan şimdi bile sırf yediklerimi yazayım diye girebildim.tamammı canım,ben akşamda girip akşam yediklerimi yazarım.kocaman öpüldün

nidam ben arda yürüyüşe çıkıyorum benim ufaklı olduğu için malum çıkamıyorum evdede mezdeke açıp yarım saat ve ya45 dakika oynuyorum öyle sen neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…