- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Çocuğa bir sürü eziyet. Rabbim dayanma gücü versin. Kv lerin yakın olması güzel benimkiler şehir dışındalar. Gerçi komşularla hergün bir yede toplanınca çayın yanına mutlaka birşeyler oluyor. Gerçi bu 4,5 ay öncesine kadardı. Şimdi çayın yanına kayısı badem incir gibi şeyler koyuyoruz. Ben diyete başlayınca arkadaşlar da mecbur kaldılarPasta börek yaparsanız gelmem çaya diyorum. Onlarda yapmıyorlar artık.
kadın doğumcunun yolu görünüyor falında canım..
gerçi o bölümüde hiç birimiz gitmek istemeyiz ama en çokda ihtiycımız olan bölüm o oyrı tabii..
bi ara git canımihmal etme..
ya bende sen boyle yazınca hemen baktım senınde foton varmıs cnm bazen oyle bır yazıyosun kı baya buyuk sandım senı ama daha gencecıkmıssın masallah sana cnm..
Aslında bende foto koymak ıstıyorum ama herkes gorur falan ama sonucta kotu bısey yapmıyoruz ve sadce arkadas olanlar gorebılıyo sanırım dımı
Çocuğa bir sürü eziyet. Rabbim dayanma gücü versin. Kv lerin yakın olması güzel benimkiler şehir dışındalar. Gerçi komşularla hergün bir yede toplanınca çayın yanına mutlaka birşeyler oluyor. Gerçi bu 4,5 ay öncesine kadardı. Şimdi çayın yanına kayısı badem incir gibi şeyler koyuyoruz. Ben diyete başlayınca arkadaşlar da mecbur kaldılarPasta börek yaparsanız gelmem çaya diyorum. Onlarda yapmıyorlar artık.
Menülerimi paylaşıyorum. Bunların dışına arada kaçamak olsa da çok çıkmadım. Ve tabi sporsuz olmuyor. Benim sporum fazla yok maalesef. Haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Bu hafta 1 gün spor yapabildim. Ramazanın da etkisi var tabi. Gündüz işteyim akşam da çocuklardı evdi derken zaman kalmıyor ama en küçük bir boşluk bulunca mutlaka spor yapıyorum. Senin zamanın daha çoktur okulun da bitiyormuş. Daha dikkatli olursan dengeli beslenirsen sonuç alırsın.
günaydınkızlarr..gerçi öğlen ama ben ykın kalktım..
yine çok sıcak yanıyozz..gerçi oruç olmayınca sanki ganimetmiş gibi 2günde bitiriyorum damacanayı..zaten herifle kız akşamdan akşama içtikleri 4, bardak su..olanı ben içiyorum..oruca başlayınca içemiycem ya fazla fazla içiyorum..
kalan halılarım vardı ,onları topladım yıkattırmaya vericem bu gün..çıkartamamıştım koridorunki şukesmelerden duvardan duvara.üstündede dondurucum var..başka yer olmayınca orda duruyor..akşam kocam gitmeden bi çıkar şunu burdan dedim nazlı nazlı çıkardı sağolsun..akşama gelirler almaya..
hoş geldin aramızaa..
yok canım daha denemedim..labne aldığımda deniycem
mutlaka.
tahlillerimiz uzadı..tekrar başka estler istediler canım.
hakkaten düşünmüşün p6asta böreğe..ama evde çocuk olunca çocuklarda yiyince yapılır ..benimkiler uyuz pek iştahlı değiller..yaptışım ilk gün 1 tane yenir gerisi kv lere gider..beni bıraksan yerimde artık yeter..yediğim kadar yemişim zaten..o yüzden gerekmedikçe yapmıyorum bende..
valla 2gün önce düşünmüştüm..yasemin resim koyunca..bir sindiyi görmedik diye..kalıcı olanların çoğunu gördük işallah seninde öncesi sonrası halini görmek kısmet olur.
Kizlar bacaklarindan sorunlu olan varmi yani tombul bacaklar baldirlar. Dizinin ustunden basliyor firlamis boyle :))) ya benim ust bedenim iyi
Memnunum
38 beden bile oluyor hatta zorlasam
36dida. Ama alt bedennn 44((
Yaaaaa napcambennn. Kucuklukten beri tombul bacakliyim. Baldirlarim cokkk. Yan tarafdanda firlamislar off, ben 23 kilo zayifladigimda sadece 2 beden incelmistim alttan. 46dan 42 olmustum. Simdi 44im 11 kilo almadim daha. . 36 38 istiyorum. Bunun icin 50 kilomu olmam lazim
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
baslangic: 93.5
gecen hafta: 83.9
bu hafta: 82.7
giden: 1.2
toplam giden: 10.8
hedef: 80
spor: yok
ayyy sanki yarin geri gelecek gibi geliyor bu kilolar her bildirimde korkuyorum on kilo oldu ya cok sukur bu gunlere. insallah yirmiyide gorurum hep birlikte veririz kilolari bir gun kutlama yapariz ve yeni gelen arkadaslara destek oluruz sweetdimple ve minieksper gibi
Bide menü paylaşayım ama çarşamba günkü menüm. çünkü dün sahuru yaptım ama sabah regl oldum maalesef ve dün ne yediğimi bilmiyorum bile. İş yerinde bir şey yiyemedim zaten. Kızım yanımdaydı ona birşeyler getirmiştim. Aburcubur attıştırdım biraz. Eve gidince de tatlı krizi derken bolca kaçamak yaptım maalesef. Neyseki spor yapabildim 1 saat. Telafi etmiştir inşallah.
Menü
Sahur:
2 bardak ılık su
2 yemek kaşığı çökelek bol maydanozlu
1 tatlı kaşığı pekmez
6 tane badem
5 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
İftar
2 bardak ılık su
1 hurma
1 kase çorba
1 bardak ayran
10 dak. ara
6 yemek kaşığı etli nohut
1 dilim çavdar ekmeği
salata
3 litre su, 1 fincan yeşilçay, 3 bardak siyah çay
İşlerim ancak bitti önce kilo bildirimi yapayım dedim. Gelemedim iki gündür konulardan yine geri kaldım.Geçmiş yapmaya çalışacam iş yeri ya gelen oluyor yarım kalıyor sonra.
Sağol canım denedinmi tarifi. Takip edemedim tahliller ne oldu. Herşey yolundadır inşallah.
Canım menümde ekmeği fazla buluyorsun galiba ama diyetim kalori hesabı olduğu için doktor da mutlaka yiyeceksin dediği için yiyorum. Tahminim doktorun düşüncesi kilo vermem yavaşladığında ekmekleri azaltacak. Geçen gittiğimde bir dilimini düşürmüştü. Artık neye göre veriyor bilmiyorum. Benim de işime geliyor ekmeğe fazla düşkünüm.Aslında hamur işine çok düşkünüm diyebilirim. Evimden pasta börek eksik olmazdı. Haftada bir yaşpasta yapardım o derece yani. Çocuklar bahane bende severim. Onların yiyeceği ilk pişince birer tane gerisini ben yerdim. Şimdi düşünüyorum da buna rağmen yine de çok kilo almamışım. Bide her hamilelikte 25-30 arası kilo aldığımı düşününce bu kadarına da şükür diyorum. Şimdi hiçbirini yemiyorum belki haftada bir çok az kaçamağım olur hiç de aramıyorum. Niye böyle abartıyomuşum diye soruyorum kendime. Neyse artık geçti beslenme tarzı değişince herşey düzeliyor. Bazı şeyleri önce beyinde bitirmek gerek.
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 74,8
bu hafta: 74,0
giden: 800 gr
toplam giden: 19,1
Spor 1 gün leslie 3 mil, 10 dak. tifany 60 squat
Slm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..
tam benim için söylenmiş bi lafniyeyse karı kocalar hep bu durumda sanırım..
85 beden çok değil sanki,ama gerçi vücut zaıflayınca büyük durabilir..
ammann büyük olan göğüs olsa keşke..en azından kadınlık belirtisi..benimki üstü leblebi altı karpuz..karnım kocaman olunca göğüs yok oluyor..
didinn,,
haklısın bacımmm..maymun iştahlımıyım ne.:26:
.ama söz yarın yarın yürüycem..askı oldu benimkide..
yımırtaaaa...isterhaşla ister kır,istersen çiğ çiğ içç..bu gün karatay teyzem vardı tv de..yazık kadın laf anlatcam derken tık diye gidecek..
marulamı sarıcann..:44:
.hımmmm güzel olabilir.:26:.yok yok kesin güzel olur..
çılbır ıyı fıkır nezamandır yapmamıstım sagol canım fıkır oldu.okadar yufka actım ama bak yemıyorum
hakkaten kızlar sadece arkadaşlar görüyorsa bende foto koymak isterim bilen varsa haber etsin okey
kadin olmak ne kadarda zor yaaavallahi benimde bi gitmem lazım sanırım yol göründü bendede dünden beri akıntı vardı fazlalaştı şimdi kaşıntıda çıktı hay allahım ya havuzdanmı kaptım mevsimselmi gene ne olduysa of ya offf
ya ben gecen carsambadan berı guya regl oldum
ılk bırkac gun sadece bırkac damla gelıyo sonra hafta sonu baya yogun geldı sımdıde dun tam bıttı dedım baktım bugun yıne bırkac damla olarak akmaya devam edıyo ve bugunde orucum gume gıttı anlayacagın..
Yanı bende anlamadım hamıle olsam bu kadar zamandır (9 gundur ) akıntı gelıyo
off belkı cok stress yaptım bu ay oda olabılır
cnm senın oglusun nasıl oldu
anormallik olunca aklima.direk o geldi. ilk zamanlarda dusuk ihtimali oluyor malum
ya genelde psikolojik sıkıntıya girdiginde oluyordu. gecen sene yazin kp ler burdayken her gece kanardi. coktandir olmuyordu. bu hafta uc dort kere oldu. dr a babasinin goturmesi alzim malum ben dilayla nasil onu goturecem. burnuna kamerayla bakacaklar bu baktirmayacam diye tutturacak ooooo bir suru is. babasi bas eder ancak. ama sanirim bu gunlerde de iyiden iyiye sıkıldı evde. bir yerede cikartamiyorum ramazan dolayisiyla
cok sagol cnm benimyuz hayalimdeki gibi masallah cok guzelsin yaaa rabbim sevdiklerine bagislasin insallah. yalniz bi korkmadan foto paylasan benim heralde herkes tirsti bir ben deli gibi paylasiyom aciktan.
evet cnm sikinti birde bazen bir kilcal damardan da olabiliyomus ama cok bsait bir operasyonla kurtulabiliyosun insallah cok onemsiz birseydir sende haklisin cocuk ev is cok zor allah yardim etsin guc kuvvet versin cnm
cok sagol cnm benim
valla tutturmussun demek bak hayalgucun baya kuvvetliymis
aynen inan benim de aklima geldi bi ayyuzlum korkusuz paylasiyo diye
zor zorkadin olmak ne kadarda zor yaaa
anormallik olunca aklima.direk o geldi. ilk zamanlarda dusuk ihtimali oluyor malum
ya genelde psikolojik sıkıntıya girdiginde oluyordu. gecen sene yazin kp ler burdayken her gece kanardi. coktandir olmuyordu. bu hafta uc dort kere oldu. dr a babasinin goturmesi alzim malum ben dilayla nasil onu goturecem. burnuna kamerayla bakacaklar bu baktirmayacam diye tutturacak ooooo bir suru is. babasi bas eder ancak. ama sanirim bu gunlerde de iyiden iyiye sıkıldı evde. bir yerede cikartamiyorum ramazan dolayisiyla
yuz hayalimdeki gibi masallah cok guzelsin yaaa rabbim sevdiklerine bagislasin insallah. yalniz bi korkmadan foto paylasan benim heralde herkes tirsti bir ben deli gibi paylasiyom aciktan.
amaaaan etrafinda bir suru cucugu olan seksen kilo kadini kim ne yapsin :)))
zor zor
vallahi ben bi facede yorum yaptım beyazcanım buldu beni tanıdı bide resim paylaşsam kimler bulur vallahi :)))
Neye yorum yaptın cnm profil herkese acıktı heralde :)
Iphone dan gönderildi
masallah neguzel vermıssınkızlar günaydın
aslında hiç ümidim yoktu çok mutluyum bu gün bildirim yapıyorum şimdi
bu gün kilom: 82,400
giden: 600
hosgeldın canım yeterkı ıste bız bırbırımıze destek olarak geldık bu noktayaSlm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..
uzulma canım bazan olur boyle sıkma canını salma kendını yeter yıne toparlarsınKilo bildirimi
başlangıç: 90
gecen hafta: 80.9
bu hafta: 81.7
Giden:yok
gelen: 800 gr
spor yok
Kızlar koydum bir foto beni merak edenler bakabilirler :))
ama fotoyu gecen yaz çekmiştim o zamanlar 85-86 iken bu foto :))
sonra yeni bi foto çeker koyarım zaten var ama beğenmedim gecen haftalarda çektiğimi :)
evet cnm ayarlarını sadece arkadaşlar olarak ayarladıysan sadece arkadaşların görür
benimkilerde alıştı ama nereye gitsem cıs oluyor bir tane de benim yiyebileceğim bir şık yapıyorlar artık yapacak birşey yok alışkanlşıkların değişmesi zaman alıyor
haftada 3 gün şöyle sıkı bir spor yapsan bile çok faydalı cnmm zaten sen 4 çocıukla her an spor yapıyorsunn
afiyetolsun suyu iç içebildiğin kadar cnmmm heleki yaz aylarında susuz olmazsnein resmin varmı varsa ben neden göremiyorum meleğimm
bitanemm kemik yapısına boya göre değişiyor ama senin spor yapman şart ortalama 5 kiloda 1 beden inceliyor insan
elbette göreceğiz bir tanemmmm hatta hedefine olan herkes kendine birini seçer yaşam koçu olur çıtır olana kadar işkence edernasıl fikir
menünde kaçamak göremedim ama :44::44::44: inş fazla değildir cnmm
ben ekmek yemediğim için nedense çok batıyor gözüme kuzummm ama vardır elbet diyetisyeninin bir bildiği ayrıca kilo vermeye çok güzel devam ediyorsunaynen beyinde bişttimi başarı geliyor ayrıca 4 çocukta kilo al ver bence müthişsin
tiffany ye başladın demek süperr
slm bitanem hoşgeldin aramıza destek bizden azim senden katıldın bile
sen çok yaşa emi meleğim leblebi ve karpuz demekkk
yumurta konusunda evet çinde bayanlar 10 tane yiyormuşşşona rağmen minyatürler:26::26: aman karatay teyzeme birşey olmasınn allah uzun ömür versin kendisine
kimm benmi gencecik..ya bende sen boyle yazınca hemen baktım senınde foton varmıs cnm bazen oyle bır yazıyosun kı baya buyuk sandım senı ama daha gencecıkmıssın masallah sana cnm..
Aslında bende foto koymak ıstıyorum ama herkes gorur falan ama sonucta kotu bısey yapmıyoruz ve sadce arkadas olanlar gorebılıyo sanırım dımı
Kızlar koydum bir foto beni merak edenler bakabilirler :))
ama fotoyu gecen yaz çekmiştim o zamanlar 85-86 iken bu foto :))
sonra yeni bi foto çeker koyarım zaten var ama beğenmedim gecen haftalarda çektiğimi :)
anamm topiği güzeller bastı..hakkaten kızlar sadece arkadaşlar görüyorsa bende foto koymak isterim bilen varsa haber etsin okey
ahh ahhh o yollar çokdandır banada görünüyor ama çekindiğimden gitmiyorum..vallahi benimde bi gitmem lazım sanırım yol göründü bendede dünden beri akıntı vardı fazlalaştı şimdi kaşıntıda çıktı hay allahım ya havuzdanmı kaptım mevsimselmi gene ne olduysa of ya offf
evet cnm ayarlarını sadece arkadaşlar olarak ayarladıysan sadece arkadaşların görür
benimkilerde alıştı ama nereye gitsem cıs oluyor bir tane de benim yiyebileceğim bir şık yapıyorlar artık yapacak birşey yok alışkanlşıkların değişmesi zaman alıyor
haftada 3 gün şöyle sıkı bir spor yapsan bile çok faydalı cnmm zaten sen 4 çocıukla her an spor yapıyorsunn
afiyetolsun suyu iç içebildiğin kadar cnmmm heleki yaz aylarında susuz olmazsnein resmin varmı varsa ben neden göremiyorum meleğimm
bitanemm kemik yapısına boya göre değişiyor ama senin spor yapman şart ortalama 5 kiloda 1 beden inceliyor insan
elbette göreceğiz bir tanemmmm hatta hedefine olan herkes kendine birini seçer yaşam koçu olur çıtır olana kadar işkence edernasıl fikir
menünde kaçamak göremedim ama :44::44::44: inş fazla değildir cnmm
ben ekmek yemediğim için nedense çok batıyor gözüme kuzummm ama vardır elbet diyetisyeninin bir bildiği ayrıca kilo vermeye çok güzel devam ediyorsunaynen beyinde bişttimi başarı geliyor ayrıca 4 çocukta kilo al ver bence müthişsin
tiffany ye başladın demek süperr
slm bitanem hoşgeldin aramıza destek bizden azim senden katıldın bile
sen çok yaşa emi meleğim leblebi ve karpuz demekkk
yumurta konusunda evet çinde bayanlar 10 tane yiyormuşşşona rağmen minyatürler:26::26: aman karatay teyzeme birşey olmasınn allah uzun ömür versin kendisine
geçmiş olsun canımm..anormallik olunca aklima.direk o geldi. ilk zamanlarda dusuk ihtimali oluyor malum
topiğin cesur yüreği maşallahh...yuz hayalimdeki gibi masallah cok guzelsin yaaa rabbim sevdiklerine bagislasin insallah. yalniz bi korkmadan foto paylasan benim heralde herkes tirsti bir ben deli gibi paylasiyom aciktan.
aaaa aşk olsun .amaaaan etrafinda bir suru cucugu olan seksen kilo kadini kim ne yapsin :)))
zor zor
vallahi ben bi facede yorum yaptım beyazcanım buldu beni tanıdı bide resim paylaşsam kimler bulur vallahi :)))
sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yapmıştım beyazım beni tanıdı :)))
zor zor
sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yapmıştım beyazım beni tanıdı :)))
beyazcan bizim topigin hafiyesidir. kim kacarsa getirir kim baska yerlerde bise paylassa bulur:)) ama face de nasil buldu hayret ettim.
kizbeyazcan nasil buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?