80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi bende aynı telkinde bulunuyorum hakkaten isteyince oluyor şimdi ikramlar daha masum benimde

kadın doğumcunun yolu görünüyor falında canım..

gerçi o bölümüde hiç birimiz gitmek istemeyiz ama en çokda ihtiycımız olan bölüm o oyrı tabii..

bi ara git canımihmal etme..

vallahi benimde bi gitmem lazım sanırım yol göründü bendede dünden beri akıntı vardı fazlalaştı şimdi kaşıntıda çıktı hay allahım ya havuzdanmı kaptım mevsimselmi gene ne olduysa of ya offf

evet cnm ayarlarını sadece arkadaşlar olarak ayarladıysan sadece arkadaşların görür

benimkilerde alıştı ama nereye gitsem cıs oluyor bir tane de benim yiyebileceğim bir şık yapıyorlar artık yapacak birşey yok alışkanlşıkların değişmesi zaman alıyor

haftada 3 gün şöyle sıkı bir spor yapsan bile çok faydalı cnmm zaten sen 4 çocıukla her an spor yapıyorsunn

afiyetolsun suyu iç içebildiğin kadar cnmmm heleki yaz aylarında susuz olmaz snein resmin varmı varsa ben neden göremiyorum meleğimm

bitanemm kemik yapısına boya göre değişiyor ama senin spor yapman şart ortalama 5 kiloda 1 beden inceliyor insan

elbette göreceğiz bir tanemmmm hatta hedefine olan herkes kendine birini seçer yaşam koçu olur çıtır olana kadar işkence edernasıl fikir

menünde kaçamak göremedim ama :44::44::44: inş fazla değildir cnmm

ben ekmek yemediğim için nedense çok batıyor gözüme kuzummm ama vardır elbet diyetisyeninin bir bildiği ayrıca kilo vermeye çok güzel devam ediyorsun aynen beyinde bişttimi başarı geliyor ayrıca 4 çocukta kilo al ver bence müthişsin

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 74,8
bu hafta: 74,0
giden: 800 gr
toplam giden: 19,1
Spor 1 gün leslie 3 mil, 10 dak. tifany 60 squat

tiffany ye başladın demek süperr

Slm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..

slm bitanem hoşgeldin aramıza destek bizden azim senden katıldın bile

sen çok yaşa emi meleğim leblebi ve karpuz demekkk

yumurta konusunda evet çinde bayanlar 10 tane yiyormuşşş ona rağmen minyatürler:26::26: aman karatay teyzeme birşey olmasınn allah uzun ömür versin kendisine
çılbır ıyı fıkır nezamandır yapmamıstım sagol canım fıkır oldu.okadar yufka actım ama bak yemıyorum

anormallik olunca aklima.direk o geldi. ilk zamanlarda dusuk ihtimali oluyor malum
cnm senın oglusun nasıl oldu

ya genelde psikolojik sıkıntıya girdiginde oluyordu. gecen sene yazin kp ler burdayken her gece kanardi. coktandir olmuyordu. bu hafta uc dort kere oldu. dr a babasinin goturmesi alzim malum ben dilayla nasil onu goturecem. burnuna kamerayla bakacaklar bu baktirmayacam diye tutturacak ooooo bir suru is. babasi bas eder ancak. ama sanirim bu gunlerde de iyiden iyiye sıkıldı evde. bir yerede cikartamiyorum ramazan dolayisiyla

yuz hayalimdeki gibi masallah cok guzelsin yaaa rabbim sevdiklerine bagislasin insallah. yalniz bi korkmadan foto paylasan benim heralde herkes tirsti bir ben deli gibi paylasiyom aciktan.

evet cnm sikinti birde bazen bir kilcal damardan da olabiliyomus ama cok bsait bir operasyonla kurtulabiliyosun insallah cok onemsiz birseydir sende haklisin cocuk ev is cok zor allah yardim etsin guc kuvvet versin cnm

yuz hayalimdeki gibi masallah cok guzelsin yaaa rabbim sevdiklerine bagislasin insallah. yalniz bi korkmadan foto paylasan benim heralde herkes tirsti bir ben deli gibi paylasiyom aciktan.
cok sagol cnm benim
valla tutturmussun demek bak hayalgucun baya kuvvetliymis
aynen inan benim de aklima geldi bi ayyuzlum korkusuz paylasiyo diye

amaaaan etrafinda bir suru cucugu olan seksen kilo kadini kim ne yapsin :)))

kadin olmak ne kadarda zor yaaa
zor zor

vallahi ben bi facede yorum yaptım beyazcanım buldu beni tanıdı bide resim paylaşsam kimler bulur vallahi :)))

kızlar günaydın
aslında hiç ümidim yoktu çok mutluyum bu gün bildirim yapıyorum şimdi
bu gün kilom: 82,400
giden: 600
masallah neguzel vermıssın
Slm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..
hosgeldın canım yeterkı ıste bız bırbırımıze destek olarak geldık bu noktaya
Kilo bildirimi
başlangıç: 90
gecen hafta: 80.9
bu hafta: 81.7
Giden:yok
gelen: 800 gr
spor yok
uzulma canım bazan olur boyle sıkma canını salma kendını yeter yıne toparlarsın
Kızlar koydum bir foto beni merak edenler bakabilirler :))
ama fotoyu gecen yaz çekmiştim o zamanlar 85-86 iken bu foto :))
sonra yeni bi foto çeker koyarım zaten var ama beğenmedim gecen haftalarda çektiğimi :)

arkadaslık talebı yolladım nuracım benı eklersen görcem resımlerını ınsallah

Niye bende 23 kilo 2 beden kuculdu sadece

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

iben geldimmm..
evde ne kadar halı varsa topladım verdim hepsini..epey tutucak,ama yapıcak bişey yok..hatta hecen zar zor yıkadığım halıyı bile verdim tekrar yıkansın diye..kurutma aşamasında sarılı 2 gün kaldı ikaldırıp sererken çatladık kızla ikimiz,oda suyunu süzmeyince içinde su lekesi kalmış..kötü görünüyor..7 halı 1 yolluk gittii...herifin kesesine şeyettim..

kimm benmi gencecik..

sağolasın canım o senin güzel görüşün..saçımı boyattığımda çekmiştim .normalde kapalıyım ama evdede hiçç örtemem..çokda çekinmedim yani burda hepkızlar var görürse onlar görür diye..

ama sana bayıldımm..maşallahh çokk güzelsin.allah nazarlardan saklasın seni..
Kızlar koydum bir foto beni merak edenler bakabilirler :))
ama fotoyu gecen yaz çekmiştim o zamanlar 85-86 iken bu foto :))
sonra yeni bi foto çeker koyarım zaten var ama beğenmedim gecen haftalarda çektiğimi :)

maşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hakkaten kızlar sadece arkadaşlar görüyorsa bende foto koymak isterim bilen varsa haber etsin okey
anamm topiği güzeller bastı..

sende çok hoşsun canım,çok asaletli bir hanım görüyorum..
ahh ahhh o yollar çokdandır banada görünüyor ama çekindiğimden gitmiyorum..

5 senedir yani doğumdan beri çokk kanama oluyor..sürekli kansız kalıyorum bende..

var meleğimm..tonbalak ben..hatta kırmızı ben..sağolsun kızın doğumundan sonra yüzümde kızarıklık oldu,,işallah geçer ..
geçmiş olsun canımm..

yaa niye o kadar korkuyorki kameradan..benim kızın canı çok tatlı olduğu halde obileses etmiyor kameraya..

ama korkuyorsa sen tek başına zaptedemezsin ,sonuçta koca çocuk hemde diloşla..
topiğin cesur yüreği maşallahh...

kocada kıskanç bir görse sinirden patlar..
amaaaan etrafinda bir suru cucugu olan seksen kilo kadini kim ne yapsin :)))
aaaa aşk olsun .
.4 ü bir arada işte..hazır 4 çocuk..aaa ne 4ü kızzz..allahmı söyletti ne...

hatun güzel olunca çocuğukimse görmez..

zor zor

vallahi ben bi facede yorum yaptım beyazcanım buldu beni tanıdı bide resim paylaşsam kimler bulur vallahi :)))

sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yapmıştım beyazım beni tanıdı :)))

hee hee heeee

bana kül yutmaz derler:111::111::111::111::86::86::86: nasılda tanıdım seniii

neslihanı menüsünde tanıdım ..

zor zor

sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yapmıştım beyazım beni tanıdı :)))

beyazcan bizim topigin hafiyesidir. kim kacarsa getirir kim baska yerlerde bise paylassa bulur:)) ama face de nasil buldu hayret ettim.
kizbeyazcan nasil buldun

beyazcan bizim topigin hafiyesidir. kim kacarsa getirir kim baska yerlerde bise paylassa bulur:)) ama face de nasil buldu hayret ettim.
kizbeyazcan nasil buldun

tesadüf işte..

karataycıların sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yorum yapmış..

o günde kan şekerini düştüğünü topiğede yazmıştı.

. topiğe yazdığı şeylerin benzerini orayada yazınca..

menüsü bilince ordada aynısını yazınca bu bizim nesli dedim ve doğru çıktı..

normalde mahalle yansa haberim olmaz, ama demekki burası denk geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…