ayy kızlarrrrr
benim bu civ civ evcil ve hiperaktif çıktı..
nasıl sevimli bişey bi görseniz..eve bırakınca ev halkını kovalıyor.
halkıda benim kızlarr..benim koca koca danalar parmak kadar civcivden korkuyor...buda bi yürüyen ayak görmeye görsün..arkasından ışık hızıyla koşuyor..
çokk komiklen kızlar kaçıyor civciv kovalıyor..hatta şimdide klavyede iştirak ediyor..sanırım beni anaı sanıyor.oturunca kucağıma gelip oturuyor..birde totosuna sahip çıksa heryere mıçtı cecomun kız gibi..allahdan halı yokda temizlemesi sorun değil..
çokk sevimli yaaa çocuğu olanlara tavsiye edrim..
ayrıca cecomm nasıl tuvalet eğitimi verdin kız sen bunlara,söylede bende yapıyım..yada bez tutacam buna..
ev
aksam aksam guldurdun kız benı kalvyenın ustunde cıvcıv hayal ettım bıde senın kızları kovalamasınıama evde halın yok dıye komık gelıyo halı olsa pişirirdın o cıvcıvı kesın yanı enazından ben oyle yapardım
Kizlar 88,7 kilonun altina gecemedim? Sabrediom persembe gunune kadar ondan sonrasi aclik grevi. Annemle konustuk telden. Goruntulu. Bana dediki kuzummm sen zayiflamissinnn demekki hemen fark ediliyo cunku tombul yanaklarim yok eskisi gibi.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
iben geldimmm..
evde ne kadar halı varsa topladım verdim hepsini..epey tutucak,ama yapıcak bişey yok..hatta hecen zar zor yıkadığım halıyı bile verdim tekrar yıkansın diye..kurutma aşamasında sarılı 2 gün kaldı ikaldırıp sererken çatladık kızla ikimiz,oda suyunu süzmeyince içinde su lekesi kalmış..kötü görünüyor..7 halı 1 yolluk gittii...herifin kesesine şeyettim..
kimm benmi gencecik..
sağolasın canım o senin güzel görüşün..saçımı boyattığımda çekmiştim .normalde kapalıyım ama evdede hiçç örtemem..çokda çekinmedim yani burda hepkızlar var görürse onlar görür diye..
ama sana bayıldımm..maşallahh çokk güzelsin.allah nazarlardan saklasın seni..
maşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
anamm topiği güzeller bastı..
sende çok hoşsun canım,çok asaletli bir hanım görüyorum..
ahh ahhh o yollar çokdandır banada görünüyor ama çekindiğimden gitmiyorum..
5 senedir yani doğumdan beri çokk kanama oluyor..sürekli kansız kalıyorum bende..
var meleğimm..tonbalak ben..hatta kırmızı ben..sağolsun kızın doğumundan sonra yüzümde kızarıklık oldu,,işallah geçer ..
geçmiş olsun canımm..
yaa niye o kadar korkuyorki kameradan..benim kızın canı çok tatlı olduğu halde obileses etmiyor kameraya..
ama korkuyorsa sen tek başına zaptedemezsin ,sonuçta koca çocuk hemde diloşla..
topiğin cesur yüreği maşallahh...
kocada kıskanç bir görse sinirden patlar..
aaaa aşk olsun .
.4 ü bir arada işte..hazır 4 çocuk..aaa ne 4ü kızzz..allahmı söyletti ne...
hatun güzel olunca çocuğukimse görmez..
hee hee heeee
bana kül yutmaz derler:111::111::111::111::86::86::86: nasılda tanıdım seniii
neslihanı menüsünde tanıdım ..
ayy kızlarrrrr
benim bu civ civ evcil ve hiperaktif çıktı..
nasıl sevimli bişey bi görseniz..eve bırakınca ev halkını kovalıyor.
halkıda benim kızlarr..benim koca koca danalar parmak kadar civcivden korkuyor...buda bi yürüyen ayak görmeye görsün..arkasından ışık hızıyla koşuyor..
çokk komiklen kızlar kaçıyor civciv kovalıyor..hatta şimdide klavyede iştirak ediyor..sanırım beni anaı sanıyor.oturunca kucağıma gelip oturuyor..birde totosuna sahip çıksa heryere mıçtı cecomun kız gibi..allahdan halı yokda temizlemesi sorun değil..
çokk sevimli yaaa çocuğu olanlara tavsiye edrim..
ayrıca cecomm nasıl tuvalet eğitimi verdin kız sen bunlara,söylede bende yapıyım..yada bez tutacam buna..
ev
Kizlar 88,7 kilonun altina gecemedim? Sabrediom persembe gunune kadar ondan sonrasi aclik grevi. Annemle konustuk telden. Goruntulu. Bana dediki kuzummm sen zayiflamissinnn demekki hemen fark ediliyo cunku tombul yanaklarim yok eskisi gibi.
kızz çok acele ediyorsun fıstık..bi dur.
.açlık grevide neymişmetebolizmanı yavaşlatmakdan başka bieyyapmazsın aç kalarak unutma..
BANUUUGEL ŞU KIZA BİŞEY SÖYLE...
gelde benim civciv sana spor yaptırsın..gece gece ne guldum varya. bende acayip korkarim hayvanlardan. orda olsam ciglik ata ata birde ben kosardim herhalde:)) gecen arminbercem iki tane ordek yavrusu almis kutunun icindeler donu verince karsi karsiya kaldik bagirivermisim. kadin benle dalga geciyor kucucuk seylerdenmi korkuyon diye. hos korkuyom ama beslemedigim hayvanda kalmadi. hala hayret ediyom nasil baktim ben onlara diye. kedi kopek kus tavsan balik allah ne verdiyse baktim:)))
sağol canım.güzellik kim ben kim..beyazcan senin o fotonu ben daha yeni gordum ha. fotolarina giriyordum gorunmuyordu. masallah cok guzel cikmissin. sari cok yakismis.
kismetse neslihani da gorecem arkadasligimi kabul ederse:)))
o kadar acele etme canim benim. kastikca kendini gitmiyo kilolar. bak ben memlekete gitmeden seksen olacam diye kastim kastim sonuc yok gitmeden veremedim. ama simdi seytan kulagina kursun gitmeye basladi. bazi seyleri zamana yayman lazim bitanem. bir an kardesimle konusuyor gibi hissettim. ama o uyuz almaya calisiyo kilo vermeye degil:)))
aman görmesin seninki..:18::18:kiz kocam gorse mahveder heralde o fotolari. hos tek badima degilim cucuklerle beraberim.hep..sen dort cocuk mu dedin kiz agzindan yel alsin bismillah ucuncuyu daha yeni getirdim. dort icin cok erken:)))
çokk sabırsızsınnnAblaam mecburummmmmm 1 ay icinde 10 kilo vermem lazim. Bu arada 88,3 oldumm :)) alhamdulillah. Demek gram gram yinede gidior. Spor yapmadigim halde. Yarinn spor yapayimmmm iyi bi terliyimmm. Ozluyorum spor bikac gun yapmayinca. Abla warya 77 oliyim yeter bana inanki:)) suu sisko bacaklarla gitmek istemiyorumm.
gelde benim civciv sana spor yaptırsın..
herkesi yemek olarak görüyor. ayağımı yemeye çalışıyor aç gözlü
ördek yavrusuda çok tatlı olur yaaa..totosunu çekemez paytak paytak..geçen yılda öreğimiz ve tavşanımız vardı..arkaşlardı..ördek tavşanı anası sanıyordu..tavşanın peşindezar zor gidiyordu yazık..onsuz uyumazdı..
sende hem korkmuş hemde beslemişin..bende köpekden inekden koyndan ve horozdan korkarım..
sağol canım.güzellik kim ben kim..
neslihan arkadaşın değilmiydi..kızz benimkide herkese açıkmış şimdi toparladım..ben yalnız arkaaşlara sandım rahat rahat koydum resmi ..normalde kapalıyım ya.
aman görmesin seninki..:18::18:
valla bilmem,abdala malum olurmuş derler
..4. niyetin var zaten ..olurmu olur..
çokk sabırsızsınnn
kız sen basküllemi yatıp kalkıyon..
bi kaldır şu baskülü ortadan..nasılsa vericeksin kilolar senden korksun..gencecik kızsın kiloda neymiş..
bacaklarda kiloyla beraber incelecekdir elbette,sen gönlünü feraf tıt fıstık..
Hahahahaha yaaacok tatlisinizz :))) sohbetinizi okumak cokk keyif verici. Bende haywanlardan cook korkarim. Karga goruyimmm yolumu degistiririm sokakta heleki kopek gorsem topuklarima vura vura kacarim eger salik olursa :))) ve pitbullsa. Ama minik kopeklerdende korkarim sessiz sakin hizli yuruyorum beni fark etmesin diye. Ha bide bunu unutmayin. Siz korktugunuzda eger terlerseniz kopekler bunun kokusunu alip anliyorlarmis. Sakin caktirmayin. Kopegingozlerinede bakmayinn:))
Hahahahahahaha ablaaaa cok tatlisinn. Cooookk sabirsizim cok hemen istiyorum herseyi. Aynennn baskulle yatip kalkiom gunde 6dan fazla cikiom :))) ayy tombul tombul bacaklar popo desen zenci poposuu. Gitmiyo:sssss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?