80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kızlarrrrr

benim bu civ civ evcil ve hiperaktif çıktı..

nasıl sevimli bişey bi görseniz..eve bırakınca ev halkını kovalıyor.
halkıda benim kızlarr..benim koca koca danalar parmak kadar civcivden korkuyor...buda bi yürüyen ayak görmeye görsün..arkasından ışık hızıyla koşuyor..

çokk komiklen kızlar kaçıyor civciv kovalıyor..hatta şimdide klavyede iştirak ediyor..sanırım beni anaı sanıyor.oturunca kucağıma gelip oturuyor..birde totosuna sahip çıksa heryere mıçtı cecomun kız gibi..allahdan halı yokda temizlemesi sorun değil..

çokk sevimli yaaa çocuğu olanlara tavsiye edrim..

ayrıca cecomm nasıl tuvalet eğitimi verdin kız sen bunlara,söylede bende yapıyım..yada bez tutacam buna..
ev

menüm

sabah.

ciğer kavurma..domates biber.

ara.1 elma

akşam.

1 tabak. yeşil mercimekli çorba..salata.yoğurt..bikaç kayısı..

menum
sahur
çılbır 1parca pıde az peynır 6 zeytın bol su

iftar
2 hurma 3kepçe yayla corbası salaata az yogurt üzüm

2yesılçay
1bardak hıbıskus
1bıberıye

caylarımı demledım sahura kadar bıter daha bıtırmedım hepsını

aksam aksam guldurdun kız benı kalvyenın ustunde cıvcıv hayal ettım bıde senın kızları kovalamasınıama evde halın yok dıye komık gelıyo halı olsa pişirirdın o cıvcıvı kesın yanı enazından ben oyle yapardım

Kizlar 88,7 kilonun altina gecemedim? Sabrediom persembe gunune kadar ondan sonrasi aclik grevi. Annemle konustuk telden. Goruntulu. Bana dediki kuzummm sen zayiflamissinnn demekki hemen fark ediliyo cunku tombul yanaklarim yok eskisi gibi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

anamm birde canlısını görsen çok gülersin..

bizim atakan çok hızlıı..denizli horozu olacak büyünce teyzesi..

kedinin fareyi kovalaması gibi kovalıyor kızlar yumurta kadar şey..o kadar hızlıki fayanslardan kayıyor birde koşarken.

şimdi banyoya koydum..sepette duramadı bizim özür kız..tamda karay teyzemin tarifindeki tavuklardan olacak bu..özgür özgür koşuyor evde..

halı yok ya rahatız..mutfağı silmeye gidecem birazdan..

kızz çok acele ediyorsun fıstık..bi dur.

.açlık grevide neymişmetebolizmanı yavaşlatmakdan başka bieyyapmazsın aç kalarak unutma..

BANUUU GEL ŞU KIZA BİŞEY SÖYLE...

kiz kocam gorse mahveder heralde o fotolari. hos tek badima degilim cucuklerle beraberim.hep..sen dort cocuk mu dedin kiz agzindan yel alsin bismillah ucuncuyu daha yeni getirdim. dort icin cok erken:)))

gece gece ne guldum varya. bende acayip korkarim hayvanlardan. orda olsam ciglik ata ata birde ben kosardim herhalde:)) gecen arminbercem iki tane ordek yavrusu almis kutunun icindeler donu verince karsi karsiya kaldik bagirivermisim. kadin benle dalga geciyor kucucuk seylerdenmi korkuyon diye. hos korkuyom ama beslemedigim hayvanda kalmadi. hala hayret ediyom nasil baktim ben onlara diye. kedi kopek kus tavsan balik allah ne verdiyse baktim:)))

o kadar acele etme canim benim. kastikca kendini gitmiyo kilolar. bak ben memlekete gitmeden seksen olacam diye kastim kastim sonuc yok gitmeden veremedim. ama simdi seytan kulagina kursun gitmeye basladi. bazi seyleri zamana yayman lazim bitanem. bir an kardesimle konusuyor gibi hissettim. ama o uyuz almaya calisiyo kilo vermeye degil:)))

beyazcan senin o fotonu ben daha yeni gordum ha. fotolarina giriyordum gorunmuyordu. masallah cok guzel cikmissin. sari cok yakismis.
kismetse neslihani da gorecem arkadasligimi kabul ederse:)))

kızz çok acele ediyorsun fıstık..bi dur.

.açlık grevide neymişmetebolizmanı yavaşlatmakdan başka bieyyapmazsın aç kalarak unutma..

BANUUU GEL ŞU KIZA BİŞEY SÖYLE...

Ablaam mecburummmmmm 1 ay icinde 10 kilo vermem lazim. Bu arada 88,3 oldumm :)) alhamdulillah. Demek gram gram yinede gidior. Spor yapmadigim halde. Yarinn spor yapayimmmm iyi bi terliyimmm. Ozluyorum spor bikac gun yapmayinca. Abla warya 77 oliyim yeter bana inanki:)) suu sisko bacaklarla gitmek istemiyorumm.

gelde benim civciv sana spor yaptırsın..

herkesi yemek olarak görüyor. ayağımı yemeye çalışıyor aç gözlü

ördek yavrusuda çok tatlı olur yaaa..totosunu çekemez paytak paytak..geçen yılda öreğimiz ve tavşanımız vardı..arkaşlardı..ördek tavşanı anası sanıyordu..tavşanın peşindezar zor gidiyordu yazık..onsuz uyumazdı..
sende hem korkmuş hemde beslemişin..bende köpekden inekden koyndan ve horozdan korkarım..
beyazcan senin o fotonu ben daha yeni gordum ha. fotolarina giriyordum gorunmuyordu. masallah cok guzel cikmissin. sari cok yakismis.
kismetse neslihani da gorecem arkadasligimi kabul ederse:)))
sağol canım.güzellik kim ben kim..
neslihan arkadaşın değilmiydi..kızz benimkide herkese açıkmış şimdi toparladım..ben yalnız arkaaşlara sandım rahat rahat koydum resmi ..normalde kapalıyım ya.

Ablacimcok haklisin ama bi soyle 10 kilo versem bbalik etli olarak gitsem konyaya :)) herkes ztn sasirir ilk kilom 100di. 77 kiloyken ben 70 gosteriorum. 10 kilo vermem lazim. Verecem insha Allah. 77 olarak turkey gidersem ordada 7 kilo veririm insha Allah, menulerimi orda paylasirim sizinle. 70 olarak geri donersem benden mutlusu yok. Burdada 15 kilo veririm 55 olurum insha Allah. Yada 20. Ayy hayal sanki...... 50 55 kilolar gormek istiyorummmmm. Zapzayif. Zayifladiktan sonra vucudumu toparlicam kas yaparim belki fit vucud icin.

kiz kocam gorse mahveder heralde o fotolari. hos tek badima degilim cucuklerle beraberim.hep..sen dort cocuk mu dedin kiz agzindan yel alsin bismillah ucuncuyu daha yeni getirdim. dort icin cok erken:)))
aman görmesin seninki..:18::18:
valla bilmem ,abdala malum olurmuş derler

..4. niyetin var zaten ..olurmu olur..
çokk sabırsızsınnn

kız sen basküllemi yatıp kalkıyon..
bi kaldır şu baskülü ortadan..nasılsa vericeksin kilolar senden korksun..gencecik kızsın kiloda neymiş..

bacaklarda kiloyla beraber incelecekdir elbette,sen gönlünü feraf tıt fıstık..

Hahahahaha yaaacok tatlisinizz :))) sohbetinizi okumak cokk keyif verici. Bende haywanlardan cook korkarim. Karga goruyimmm yolumu degistiririm sokakta heleki kopek gorsem topuklarima vura vura kacarim eger salik olursa :))) ve pitbullsa. Ama minik kopeklerdende korkarim sessiz sakin hizli yuruyorum beni fark etmesin diye. Ha bide bunu unutmayin. Siz korktugunuzda eger terlerseniz kopekler bunun kokusunu alip anliyorlarmis. Sakin caktirmayin. Kopegingozlerinede bakmayinn:))

Hahahahahahaha ablaaaa cok tatlisinn. Cooookk sabirsizim cok hemen istiyorum herseyi. Aynennn baskulle yatip kalkiom gunde 6dan fazla cikiom :))) ayy tombul tombul bacaklar popo desen zenci poposuu. Gitmiyo:sssss.

sende çok tatlısın fıstık..

köpekden bende çok korkarım..:18::18::18:hemen ayetel kürsi olumaya başlarım ve senin hesap yolumu değiştiririm

..arabada bile aklım çıkar..sanki uçup arabanın içine girecek gibi..ama elimde değil işte.

.belkide biz çocukken,ben 6 yaşımdaydım kız kardeşimde 5 ..evin bahçesine köpek yavrulamış..ona bakmaya gidecekdik.

kız kardeşim benden önce uçmuş köpeğin yanına,tabii köpek yavrularını kıskanmış.bizimki ne yaptıysa artık

..eve bi geldi her yeri kan..üstü başı paramparça..koluyla kalçasını ısırmıştı köpek.kuduz aşısı yapıldı günlerce..

benim hınzır kardeşimde bizi korkurtu..kudurdum diye hırlar ağzını köpürtürdü...o zamankar filmi falan vardı kuduz diye..çok korkmuştum..

:44::44:hımmm bak biçocuklığuma indik sorunu bulduk..o olaydan olsa gerek köpek korkum..

yarın kpss var. tek korkum uyanamamak. ya hiç çalışmadım. yüzüne bile bakmadım. herkes yüksek alacağımı söylüyor. bu beklenti nedir benden anlamadım. bir arkadaş var her yıl hazırlanır girer en fazla 70 alır. sen onu geçeceksin diyolar. eğer geçersem yandım o kadın beni burdan osmaniyeye kadar kovalar:18::18::18: aramızda dalgasını bile geçiyoruz eğer geçersen gülay vay senin haline diyorlar

allahh allahhh

görmüyonmu millet totısunu o hale getirmek için estetik yaptırıyor..

arayanın eline geçmez sendeki toto kıymetini bil totonun

şakiramıydı ne :44:.onun poposu ne modaydı..tam erkeklerin hoşlandığı tip işte..

bizim gibi buzdolabı şişesi gibimi olacan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…