- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
allahh allahhh
görmüyonmu millet totısunu o hale getirmek için estetik yaptırıyor..
arayanın eline geçmez sendeki toto kıymetini bil totonun
şakiramıydı ne :44:.onun poposu ne modaydı..tam erkeklerin hoşlandığı tip işte..
bizim gibi buzdolabı şişesi gibimi olacan...
çok korkunç ya. bende küçükken hayvanlardan az çekmedim o yüzden korkum. yoksa canım cicim geçinsek neden korkalım demi amasende çok tatlısın fıstık..
köpekden bende çok korkarım..:18::18::18:hemen ayetel kürsi olumaya başlarım ve senin hesap yolumu değiştiririm
..arabada bile aklım çıkar..sanki uçup arabanın içine girecek gibi..ama elimde değil işte.
.belkide biz çocukken,ben 6 yaşımdaydım kız kardeşimde 5 ..evin bahçesine köpek yavrulamış..ona bakmaya gidecekdik.
kız kardeşim benden önce uçmuş köpeğin yanına,tabii köpek yavrularını kıskanmış.bizimki ne yaptıysa artık
..eve bi geldi her yeri kan..üstü başı paramparça..koluyla kalçasını ısırmıştı köpek.kuduz aşısı yapıldı günlerce..
benim hınzır kardeşimde bizi korkurtu..kudurdum diye hırlar ağzını köpürtürdü...o zamankar filmi falan vardı kuduz diye..çok korkmuştum..
:44::44:hımmm bak biçocuklığuma indik sorunu bulduk..o olaydan olsa gerek köpek korkum..
yarın kpss var. tek korkum uyanamamak. ya hiç çalışmadım. yüzüne bile bakmadım. herkes yüksek alacağımı söylüyor. bu beklenti nedir benden anlamadım. bir arkadaş var her yıl hazırlanır girer en fazla 70 alır. sen onu geçeceksin diyolar. eğer geçersem yandım o kadın beni burdan osmaniyeye kadar kovalar:18::18::18: aramızda dalgasını bile geçiyoruz eğer geçersen gülay vay senin haline diyorlar
buz dolabı şişesimi. kız nerden geldi bu benzetme aklına
allah zihin açıklığı versin canım
işallah iyi puan alırsın.bazı insan çok çalışır kafası almaz bazısı bi üsten olur şıp diye kazanır..
ahhh ahh yakında olaydın okunmuş pirinç yedirirdim sana..
çok korkunç ya. bende küçükken hayvanlardan az çekmedim o yüzden korkum. yoksa canım cicim geçinsek neden korkalım demi ama
o zaman sana anne diyebilirmiyimannem öyle yapardı sınava giderken yedirdiği şeyler yüzünden mide fesatı geçirecektim
Iyi aksamlar! Uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum ama aktif olmadim simdiye kadar. Neyse univ.den mezun oldugumda 60 kiloydum sonra zamanla kilo aldım umursamadim kendimle barisigim evlenirken 70 kiloydum suan 3.yilimiz bitmek üzere ve ben 84 kiloyum yaklaşık 10 gundur kosu bandi ve kondisyon bisikletiyle spor yapiorum gunde iki lt su iciorum abur cubur minimuma indi Elhamdulillah ekmek gunde bir iki dilim ancak.. gunde 30 40 dk yuruyus+kosu ve 30 dk kondisyon bisikletine biniorum karin kaslarm agrio suan psikolojik olarak zayiflayacagima inaniorum ins! Ilk hedefim agustos a kdr 75 kg olmak.paylasmak istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende çok tatlısın fıstık..
köpekden bende çok korkarım..:18::18::18:hemen ayetel kürsi olumaya başlarım ve senin hesap yolumu değiştiririm
..arabada bile aklım çıkar..sanki uçup arabanın içine girecek gibi..ama elimde değil işte.
.belkide biz çocukken,ben 6 yaşımdaydım kız kardeşimde 5 ..evin bahçesine köpek yavrulamış..ona bakmaya gidecekdik.
kız kardeşim benden önce uçmuş köpeğin yanına,tabii köpek yavrularını kıskanmış.bizimki ne yaptıysa artık
..eve bi geldi her yeri kan..üstü başı paramparça..koluyla kalçasını ısırmıştı köpek.kuduz aşısı yapıldı günlerce..
benim hınzır kardeşimde bizi korkurtu..kudurdum diye hırlar ağzını köpürtürdü...o zamankar filmi falan vardı kuduz diye..çok korkmuştum..
:44::44:hımmm bak biçocuklığuma indik sorunu bulduk..o olaydan olsa gerek köpek korkum..
allahh allahhh
görmüyonmu millet totısunu o hale getirmek için estetik yaptırıyor..
arayanın eline geçmez sendeki toto kıymetini bil totonun
şakiramıydı ne :44:.onun poposu ne modaydı..tam erkeklerin hoşlandığı tip işte..
bizim gibi buzdolabı şişesi gibimi olacan...
Iyi aksamlar! Uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum ama aktif olmadim simdiye kadar. Neyse univ.den mezun oldugumda 60 kiloydum sonra zamanla kilo aldım umursamadim kendimle barisigim evlenirken 70 kiloydum suan 3.yilimiz bitmek üzere ve ben 84 kiloyum yaklaşık 10 gundur kosu bandi ve kondisyon bisikletiyle spor yapiorum gunde iki lt su iciorum abur cubur minimuma indi Elhamdulillah ekmek gunde bir iki dilim ancak.. gunde 30 40 dk yuruyus+kosu ve 30 dk kondisyon bisikletine biniorum karin kaslarm agrio suan psikolojik olarak zayiflayacagima inaniorum ins! Ilk hedefim agustos a kdr 75 kg olmak.paylasmak istedim
de kuzummm deezaten civcivde anası sandı.
hatta istersen babada de..kulakları çınlasın duyum geldi aklıma..
gell yavrum ben senin babanımmmderdi..
yarın kpss var. tek korkum uyanamamak. ya hiç çalışmadım. yüzüne bile bakmadım. herkes yüksek alacağımı söylüyor. bu beklenti nedir benden anlamadım. bir arkadaş var her yıl hazırlanır girer en fazla 70 alır. sen onu geçeceksin diyolar. eğer geçersem yandım o kadın beni burdan osmaniyeye kadar kovalar:18::18::18: aramızda dalgasını bile geçiyoruz eğer geçersen gülay vay senin haline diyorlar
sende çok tatlısın fıstık..
Hahahahahahaha ablaaaa cok tatlisinn. Cooookk sabirsizim cok hemen istiyorum herseyi. Aynennn baskulle yatip kalkiom gunde 6dan fazla cikiom :))) ayy tombul tombul bacaklar popo desen zenci poposuu. Gitmiyo:sssss.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
gelde benim civciv sana spor yaptırsın..
herkesi yemek olarak görüyor. ayağımı yemeye çalışıyor aç gözlü
ördek yavrusuda çok tatlı olur yaaa..totosunu çekemez paytak paytak..geçen yılda öreğimiz ve tavşanımız vardı..arkaşlardı..ördek tavşanı anası sanıyordu..tavşanın peşindezar zor gidiyordu yazık..onsuz uyumazdı..
sende hem korkmuş hemde beslemişin..bende köpekden inekden koyndan ve horozdan korkarım..
sağol canım.güzellik kim ben kim..
neslihan arkadaşın değilmiydi..kızz benimkide herkese açıkmış şimdi toparladım..ben yalnız arkaaşlara sandım rahat rahat koydum resmi ..normalde kapalıyım ya.
Ablaam mecburummmmmm 1 ay icinde 10 kilo vermem lazim. Bu arada 88,3 oldumm :)) alhamdulillah. Demek gram gram yinede gidior. Spor yapmadigim halde. Yarinn spor yapayimmmm iyi bi terliyimmm. Ozluyorum spor bikac gun yapmayinca. Abla warya 77 oliyim yeter bana inanki:)) suu sisko bacaklarla gitmek istemiyorumm.
o kadar acele etme canim benim. kastikca kendini gitmiyo kilolar. bak ben memlekete gitmeden seksen olacam diye kastim kastim sonuc yok gitmeden veremedim. ama simdi seytan kulagina kursun gitmeye basladi. bazi seyleri zamana yayman lazim bitanem. bir an kardesimle konusuyor gibi hissettim. ama o uyuz almaya calisiyo kilo vermeye degil:)))
kızz çok acele ediyorsun fıstık..bi dur.
.açlık grevide neymişmetebolizmanı yavaşlatmakdan başka bieyyapmazsın aç kalarak unutma..
BANUUUGEL ŞU KIZA BİŞEY SÖYLE...
anamm birde canlısını görsen çok gülersin..
bizim atakan çok hızlıı..denizli horozu olacak büyünce teyzesi..
kedinin fareyi kovalaması gibi kovalıyor kızlar yumurta kadar şey..o kadar hızlıki fayanslardan kayıyor birde koşarken.
şimdi banyoya koydum..sepette duramadı bizim özür kız..tamda karay teyzemin tarifindeki tavuklardan olacak bu..özgür özgür koşuyor evde..
halı yok ya rahatız..mutfağı silmeye gidecem birazdan..
Kizlar 88,7 kilonun altina gecemedim? Sabrediom persembe gunune kadar ondan sonrasi aclik grevi. Annemle konustuk telden. Goruntulu. Bana dediki kuzummm sen zayiflamissinnn demekki hemen fark ediliyo cunku tombul yanaklarim yok eskisi gibi.
aksam aksam guldurdun kız benı kalvyenın ustunde cıvcıv hayal ettım bıde senın kızları kovalamasınıama evde halın yok dıye komık gelıyo halı olsa pişirirdın o cıvcıvı kesın yanı enazından ben oyle yapardım
menüm
sabah.
ciğer kavurma..domates biber.
ara.1 elma
akşam.
1 tabak. yeşil mercimekli çorba..salata.yoğurt..bikaç kayısı..
ayy kızlarrrrr
benim bu civ civ evcil ve hiperaktif çıktı..
nasıl sevimli bişey bi görseniz..eve bırakınca ev halkını kovalıyor.
halkıda benim kızlarr..benim koca koca danalar parmak kadar civcivden korkuyor...buda bi yürüyen ayak görmeye görsün..arkasından ışık hızıyla koşuyor..
çokk komiklen kızlar kaçıyor civciv kovalıyor..hatta şimdide klavyede iştirak ediyor..sanırım beni anaı sanıyor.oturunca kucağıma gelip oturuyor..birde totosuna sahip çıksa heryere mıçtı cecomun kız gibi..allahdan halı yokda temizlemesi sorun değil..
çokk sevimli yaaa çocuğu olanlara tavsiye edrim..
ayrıca cecomm nasıl tuvalet eğitimi verdin kız sen bunlara,söylede bende yapıyım..yada bez tutacam buna..
ev
tesadüf işte..
karataycıların sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yorum yapmış..
o günde kan şekerini düştüğünü topiğede yazmıştı.
. topiğe yazdığı şeylerin benzerini orayada yazınca..
menüsü bilince ordada aynısını yazınca bu bizim nesli dedim ve doğru çıktı..
normalde mahalle yansa haberim olmaz, ama demekki burası denk geliyor..
Cok sagolun kizlar..firsat buldukca yazmaya calisacagim ins...
yuz hayalimdeki gibi masallah cok guzelsin yaaa rabbim sevdiklerine bagislasin insallah. yalniz bi korkmadan foto paylasan benim heralde herkes tirsti bir ben deli gibi paylasiyom aciktan.
anormallik olunca aklima.direk o geldi. ilk zamanlarda dusuk ihtimali oluyor malum
ya genelde psikolojik sıkıntıya girdiginde oluyordu. gecen sene yazin kp ler burdayken her gece kanardi. coktandir olmuyordu. bu hafta uc dort kere oldu. dr a babasinin goturmesi alzim malum ben dilayla nasil onu goturecem. burnuna kamerayla bakacaklar bu baktirmayacam diye tutturacak ooooo bir suru is. babasi bas eder ancak. ama sanirim bu gunlerde de iyiden iyiye sıkıldı evde. bir yerede cikartamiyorum ramazan dolayisiyla
Slm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..
Kızlar koydum bir foto beni merak edenler bakabilirler :))
ama fotoyu gecen yaz çekmiştim o zamanlar 85-86 iken bu foto :))
sonra yeni bi foto çeker koyarım zaten var ama beğenmedim gecen haftalarda çektiğimi :)
ayy kızlarrrrr
benim bu civ civ evcil ve hiperaktif çıktı..
nasıl sevimli bişey bi görseniz..eve bırakınca ev halkını kovalıyor.
halkıda benim kızlarr..benim koca koca danalar parmak kadar civcivden korkuyor...buda bi yürüyen ayak görmeye görsün..arkasından ışık hızıyla koşuyor..
çokk komiklen kızlar kaçıyor civciv kovalıyor..hatta şimdide klavyede iştirak ediyor..sanırım beni anaı sanıyor.oturunca kucağıma gelip oturuyor..birde totosuna sahip çıksa heryere mıçtı cecomun kız gibi..allahdan halı yokda temizlemesi sorun değil..
çokk sevimli yaaa çocuğu olanlara tavsiye edrim..
ayrıca cecomm nasıl tuvalet eğitimi verdin kız sen bunlara,söylede bende yapıyım..yada bez tutacam buna..
ev
Aynenn aynennn ablaaa arabadayken bile aklim cikiyor. Aayyy gercektenmi ne kotuu olay yasamissin trauma gecirmissin resmen kucuken ,Allah korumus kardesinii ablacim oef dusunemiom kanlar icinde:s bende bi kopekbaligindan cok korkarim. Trauma yasadim bende kucukken anaokulda 10 yasindaydim felan. Sinif 5deydim. Biz sinifla yuzmeye gidecez ilk kez. Bende oyle bi seviniyorumm mutluyum gidicez yuzmeye felanlar meryemteyzeyede anlatiyorum 25 yildir komsumuz yada dahafazla. Halada. Teyzem gibi :)). Sonra ogle tenefusde eve gidiliyo. Bende iste annem galiba evde yoktu. Bana demisti merymteyzeye git diye. Gitim. Anlattim bi sevincle yuzecegimi. Birden oglu seyit abimle yasit onlar 8inci sinifdaydi galiba, yuzmeye her hafta gidilecekti bizde. Iste kopek baliklari hakkinda konustular teyzemde. Beni korkuttular. Kopek baliklari arkandan yuzucekler felan. O yuzden ben yuzmeyi ogrenemedim korkumu yenemedim.. Her suyun icinde gozlerimi kapatsam kopekbaligi aklima geliyor. Kalbim duracak gibi oluyorum. Ben bu kotulugu hic unutmiycam.. :s yuzmeyi cok istiyorum. Ya dusda bile simdi dus alsam alttan cikacagini saniyorum. Bazen oyle bi oluyorumki cabucak cikiyorum aceleyle.
saçlarım çok güzel gerçekden canım..aynı banu ablanınkiler gibi..Hahha ablambenimya. Ya tamam olsunda benimkisi kim kardashian gibi. Cikik cok belli oluyo karpuz gibi ben disarda yururken nasil bakiyolar haywanlar gercekten disarida rahatsiz ediolar hem popoma hem saclarima. Gecen ayni anda 2 adam rahatsiz etti. Biri bana diokii woooww saclarinnn cok uzunnn. Konusmaya calisti. Bende dimiiii dedim ozguvenle ondan hic rahatsiz olmuormusm gibi. Oda konusmaya calisti. Ben daha sesimi cikarmadim. Sonra digeri motorla takip ediordu turktu galiba genc bir cocuk yakisikliydi. Sana birsey sorabilirmiyim dedii. Bende HAYIRRR dedimm cocuk susakaldii baktii uzaklasti. Yani niye takip ediosun kardesim. Baska insanlar bulamadinmi sormaya. . Bazen zayif arkadaslarmin yaninda nasilda laf atiolar bana. Halbuki onlara atilmasi lazim. Gecen sinif arkadasim benim icin kavga edecekti
Macdonalds da. Adamlar gozlerini dikmisler bana. Sinif arkadasimda erkek gibi kiz mihriban adi. Bagiristi onlarla. Hicmi guzel kiz gormediniz ne bakiosunuz dedi onlarda bakamazmiyiz dedi. Hayir bakamazsin dedi. Zor susturdum rezil oldum direct Ciktim. Erkekler etine dolgun kadinlarimi severlerki. Siz evlisiniz ben bilmiyorummm hahah. Ama abla cidden eritecem popoyu. Cok goze batiyo istemiyorum belim popoma gore baya ince:s kuzenimde pampers popolu dio bana. 😖
hoşgeldin banuuİyi akşamlar fıstıklarrrrrrr
hoşgeldin aramız abitanemmmm buraya gelmekle en doğru kararı vermişsin cnmmm inanmak başarmanın yarısıdır zatennn sporda maşallh güzel yapıyorsunnn ekmek ve şekeri de kestinmiii gitsin kilocuklar
hakikaten çınlasın çok özleidm ben duyumu
Gülayım bugün erken yat kuzummm güzelce uykunu al oruç tutacakmısın bilmiyorum ama allah emeklerini boşa çıkarmasın bitanemm inş güzel bir puan alırsınn inş arkadaşın da sen de güzel puanlar alırsınız cnm benim
ben hayvanlardan hiç korkmamm nedense :44::44: çok severimmm ama köpecik yavrularını korumak için yapmış anne ne de olsa yoks asla yapmaz
o baskülü alıp bir saklayacağım ayda bir tartacağım seni artıkk
eğlence çıktı hem sana hem prenseslere stres topu gibi bak bak gülll
haksızlık yapma kendine bakimmm maşallahhh şimdi görebildim şükürmelekliğin yüzüne yansımış cnm benimmm ama ben seni kumral hayal ediyordumm ya hep fotolara bakıyormuşum ondan görememişimm albüme bakınca gördümmm
bebişimmm sne bu kiloları 1 aydamı aldın cnm benimmm yağ değilki bu tavaya koyup erisinnn
1 kilo verebilmen için 7000 kalori yakman lazımm buda nasıl olacak popişi kaldırıp spor yapacağız değilmii
yada yediklerinden 7000 kalori azaltacaksınnn ama burda çok ince birşey var aç kalırsannn kilo alırsın çünkü beynin kıtlık var diye düşünür ve enerji harcamaz sağlıklı kalorisiz yiyecekler seçeceksin cnm benim
hani cadaloz gelecektiii gelide niye bize slm vermediii özledikkk
geldim kuzum geldimmmmm yasemin diyoki ilkla ben bildiğimi yapacağımm denesin bklım biz uyarılarımızı yaptıkmı yaptıkkk gençlik böyle işte ilal kendileri tecrübe edecek herşeyiii bizde öyle değilmiydikkk
ya gözümün önüne getiriyorumda hakikaten gülüyorummm ne güzel stres topuuu allahtan halılar yokk
sen hele bir açlık grevine gir o zaman banu ablanı unutttt slm bile vermem ona göre
cidden kıyabilirmisinnn Eylülümmm yazık ya ben hiç kıyamamm
afiyetolsun meleğimmmmm ekmeği unuttun harikasınnn
allahım ya komedi resmennnn kuuzum nasıl bezleyeceksinkiii durdururumuuu
hakikaten çok dikkatliymişsinnnn
her zaman bekleriz cnmmm
hakikatennn cesaretine hayranım Gülaycımmm
enişteyle birlikte götürün belki sıcaklardan da olabilir cnmmm:44:
bulamadı benim herif civciv ,ondan alamadım daha..yalnız takılıyor bizimki ,,bizi aile görüyor zavallı.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugünde malum kızkardeşimdeydik iftarlık ve tabiki yine geç geldik
Gündüz şükürler olsun çok iyi hissettim kendimi ve hazır dinçken bir güzel evimin işini yaptım
Yıkanacak sadece bir posta çamaşırım kaldı
Artık kuruyanlarıda bu haftasonu ütülersem ufak ufak misafirlerime gün belirlemeye başlarımmenülerini belirledim çoktan
Sanırım önümüzdeki hafta bir gün hafta içi KV ve kızlarını alırımAnnemleride 2 - 3 gün sonrasına düşünüyorum
Pazartesi benim ilk çakma elti hepimizi iftara alacaktıartık o pazartesi için kesin alacaksa ( yarın arar sorarım değişiklik varmı diye ) çarşambada ben KVleri alırım diye düşünüyorum Anamlarıda cumartesi aldımmı bir sonraki haftaya bir tek eşimin amcasıyla oğulları kalıcak
Sonuçta son hafta fırsat olmaz hem bayram temizliği hemde kadir gecesi
Aslında hemen kuran okumaya başlayacaktım ama buraya bir göz atmadan olmadı
İkidir sahurdan evvel başlayıp sahurdan sonraya kadar okuyorum iyi oluyor
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Hemen bende bakıyorumeksik kalmim
Canım valla ben tek civcivle olduğu için ona yoğunlaşma şansım vardı
Resmen deli hatunlar gibi gazete kağıdına onu koyup defalarca buraya yapacaksın diye konuşuyordumhayvanıda kaçmasın diye tuttuğumdan herhalde korkudan mıçıyordu sonra en az bir saat rahat oluyordum sonra tekrar gazeteye alıp bak buraya yapacaksın diye diye bir hal oluyordum anamlar nasıl gülüyordu deli ne anlar civciv laftan diye ama sonradan artık takıntımı oldu yoksa hayvan gerçekten bilerekmi gidiyordu her defasında tuvalete bak onu bilmiyorum ama o oldu bir daha halıya mıçmadı
İnşallah seninkide alıştırabilirsin
Bir kaç tane daha alacağım diyordun ya o bakımdan dedim belki zor olur
Aramıza hoşgeldin sende
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşacağızbu kadar sporla eminim sen hedefini çok kısa zamanda tutturursun
bulamadı benim herif civciv ,ondan alamadım daha..yalnız takılıyor bizimki ,,bizi aile görüyor zavallı..
yok canım ben civcivime baskı yapam..onnun korkutursam sonra bize güzel yumurta vermez neme lazım..
saçlarım çok güzel gerçekden canım..aynı banu ablanınkiler gibi..
zaten çok benziyorsunuz birbirinize..
güzel kızsın ,rahat bırakmazlar seni tabii.ama sen derslerine bak..allah iyi birini çıkarır karşına nasılsa..
hoşgeldin banuu
ahhh ah keşke kocaman yamyamların kazanı gibi bi kazan olsada içine girsek,yağlarımızı eritseler.
yaa ocakdaki yağlara bi yağ çözüyoz halloyor..keşke öyle bişey olsada içsekde yağlarımız eriyerse ama yokk,emeksiz hiç bişey yok.
valla henüz nasıl beziyceğimi bilmiyom ama çok batırursa ortalığı bi yolunu bulurum..sonuçta bebek,erken tuvalet eğitimi psikolojosini bozar..
kendisi karar versin istiyorum ben..
seninde hayalindeki beyaz doğru canım..
saçımı boyatmıştımya 1 ay önce o zaman çekmiştim.yoksa saçım kahve..ama herifin hoşuna gitti sarı..sanırım bundan sonra boyatıcam hep..
ben yaşlanıp saçımın beyazlamasını bekliyordum boyanmak için..bi arkadaş fırça çekti bana, yaşın 35 şurda 10 senen var,yaptın yaptın yaşlanınca istesende yapamazsın diye.. iyikide fırçalamışsağolsun onun sayesinde boyandım..
bulamadı benim herif civciv ,ondan alamadım daha..yalnız takılıyor bizimki ,,bizi aile görüyor zavallı..
yok canım ben civcivime baskı yapam..onnun korkutursam sonra bize güzel yumurta vermez neme lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?