80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buz dolabı şişesimi. kız nerden geldi bu benzetme aklına

çok korkunç ya. bende küçükken hayvanlardan az çekmedim o yüzden korkum. yoksa canım cicim geçinsek neden korkalım demi ama

allah zihin açıklığı versin canım

işallah iyi puan alırsın.bazı insan çok çalışır kafası almaz bazısı bi üsten olur şıp diye kazanır..

ahhh ahh yakında olaydın okunmuş pirinç yedirirdim sana..

o zaman sana anne diyebilirmiyim annem öyle yapardı sınava giderken yedirdiği şeyler yüzünden mide fesatı geçirecektim

o zaman sana anne diyebilirmiyim annem öyle yapardı sınava giderken yedirdiği şeyler yüzünden mide fesatı geçirecektim

de kuzummm deezaten civcivde anası sandı.

hatta istersen babada de..kulakları çınlasın duyum geldi aklıma..

gell yavrum ben senin babanımmm derdi..

Iyi aksamlar! Uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum ama aktif olmadim simdiye kadar. Neyse univ.den mezun oldugumda 60 kiloydum sonra zamanla kilo aldım umursamadim kendimle barisigim evlenirken 70 kiloydum suan 3.yilimiz bitmek üzere ve ben 84 kiloyum yaklaşık 10 gundur kosu bandi ve kondisyon bisikletiyle spor yapiorum gunde iki lt su iciorum abur cubur minimuma indi Elhamdulillah ekmek gunde bir iki dilim ancak.. gunde 30 40 dk yuruyus+kosu ve 30 dk kondisyon bisikletine biniorum karin kaslarm agrio suan psikolojik olarak zayiflayacagima inaniorum ins! Ilk hedefim agustos a kdr 75 kg olmak.paylasmak istedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoş geldin aramızaa

çok güzel spor yapıyorsun ,yediklerine dikkat ediyorsun..

işallah isediğin kiloya düşeceksin bu gayretle..

Aynenn aynennn ablaaa arabadayken bile aklim cikiyor. Aayyy gercektenmi ne kotuu olay yasamissin trauma gecirmissin resmen kucuken ,Allah korumus kardesinii ablacim oef dusunemiom kanlar icinde:s bende bi kopekbaligindan cok korkarim. Trauma yasadim bende kucukken anaokulda 10 yasindaydim felan. Sinif 5deydim. Biz sinifla yuzmeye gidecez ilk kez. Bende oyle bi seviniyorumm mutluyum gidicez yuzmeye felanlar meryemteyzeyede anlatiyorum 25 yildir komsumuz yada dahafazla. Halada. Teyzem gibi :)). Sonra ogle tenefusde eve gidiliyo. Bende iste annem galiba evde yoktu. Bana demisti merymteyzeye git diye. Gitim. Anlattim bi sevincle yuzecegimi. Birden oglu seyit abimle yasit onlar 8inci sinifdaydi galiba, yuzmeye her hafta gidilecekti bizde. Iste kopek baliklari hakkinda konustular teyzemde. Beni korkuttular. Kopek baliklari arkandan yuzucekler felan. O yuzden ben yuzmeyi ogrenemedim korkumu yenemedim.. Her suyun icinde gozlerimi kapatsam kopekbaligi aklima geliyor. Kalbim duracak gibi oluyorum. Ben bu kotulugu hic unutmiycam.. :s yuzmeyi cok istiyorum. Ya dusda bile simdi dus alsam alttan cikacagini saniyorum. Bazen oyle bi oluyorumki cabucak cikiyorum aceleyle.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Hahha ablambenimya. Ya tamam olsunda benimkisi kim kardashian gibi. Cikik cok belli oluyo karpuz gibi ben disarda yururken nasil bakiyolar haywanlar gercekten disarida rahatsiz ediolar hem popoma hem saclarima. Gecen ayni anda 2 adam rahatsiz etti. Biri bana diokii woooww saclarinnn cok uzunnn. Konusmaya calisti. Bende dimiiii dedim ozguvenle ondan hic rahatsiz olmuormusm gibi. Oda konusmaya calisti. Ben daha sesimi cikarmadim. Sonra digeri motorla takip ediordu turktu galiba genc bir cocuk yakisikliydi. Sana birsey sorabilirmiyim dedii. Bende HAYIRRR dedimm cocuk susakaldii baktii uzaklasti. Yani niye takip ediosun kardesim. Baska insanlar bulamadinmi sormaya. . Bazen zayif arkadaslarmin yaninda nasilda laf atiolar bana. Halbuki onlara atilmasi lazim. Gecen sinif arkadasim benim icin kavga edecekti
Macdonalds da. Adamlar gozlerini dikmisler bana. Sinif arkadasimda erkek gibi kiz mihriban adi. Bagiristi onlarla. Hicmi guzel kiz gormediniz ne bakiosunuz dedi onlarda bakamazmiyiz dedi. Hayir bakamazsin dedi. Zor susturdum rezil oldum direct Ciktim. Erkekler etine dolgun kadinlarimi severlerki. Siz evlisiniz ben bilmiyorummm hahah. Ama abla cidden eritecem popoyu. Cok goze batiyo istemiyorum belim popoma gore baya ince:s kuzenimde pampers popolu dio bana. 😖

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

İyi akşamlar fıstıklarrrrrrr

hoşgeldin aramız abitanemmmm buraya gelmekle en doğru kararı vermişsin cnmmm inanmak başarmanın yarısıdır zatennn sporda maşallh güzel yapıyorsunnn ekmek ve şekeri de kestinmiii gitsin kilocuklar

de kuzummm deezaten civcivde anası sandı.

hatta istersen babada de..kulakları çınlasın duyum geldi aklıma..

gell yavrum ben senin babanımmm derdi..

hakikaten çınlasın çok özleidm ben duyumu

Gülayım bugün erken yat kuzummm güzelce uykunu al oruç tutacakmısın bilmiyorum ama allah emeklerini boşa çıkarmasın bitanemm inş güzel bir puan alırsınn inş arkadaşın da sen de güzel puanlar alırsınız cnm benim

ben hayvanlardan hiç korkmamm nedense :44::44: çok severimmm ama köpecik yavrularını korumak için yapmış anne ne de olsa yoks asla yapmaz

o baskülü alıp bir saklayacağım ayda bir tartacağım seni artıkk

eğlence çıktı hem sana hem prenseslere stres topu gibi bak bak gülll

haksızlık yapma kendine bakimmm maşallahhh şimdi görebildim şükür melekliğin yüzüne yansımış cnm benimmm ama ben seni kumral hayal ediyordumm ya hep fotolara bakıyormuşum ondan görememişimm albüme bakınca gördümmm

bebişimmm sne bu kiloları 1 aydamı aldın cnm benimmm yağ değilki bu tavaya koyup erisinnn

1 kilo verebilmen için 7000 kalori yakman lazımm buda nasıl olacak popişi kaldırıp spor yapacağız değilmii
yada yediklerinden 7000 kalori azaltacaksınnn ama burda çok ince birşey var aç kalırsannn kilo alırsın çünkü beynin kıtlık var diye düşünür ve enerji harcamaz sağlıklı kalorisiz yiyecekler seçeceksin cnm benim

hani cadaloz gelecektiii gelide niye bize slm vermediii özledikkk

kızz çok acele ediyorsun fıstık..bi dur.

.açlık grevide neymişmetebolizmanı yavaşlatmakdan başka bieyyapmazsın aç kalarak unutma..

BANUUU GEL ŞU KIZA BİŞEY SÖYLE...

geldim kuzum geldimmmmm yasemin diyoki ilkla ben bildiğimi yapacağımm denesin bklım biz uyarılarımızı yaptıkmı yaptıkkk gençlik böyle işte ilal kendileri tecrübe edecek herşeyiii bizde öyle değilmiydikkk

ya gözümün önüne getiriyorumda hakikaten gülüyorummm ne güzel stres topuuu allahtan halılar yokk

sen hele bir açlık grevine gir o zaman banu ablanı unutttt slm bile vermem ona göre

cidden kıyabilirmisinnn Eylülümmm yazık ya ben hiç kıyamamm

menüm

sabah.

ciğer kavurma..domates biber.

ara.1 elma

akşam.

1 tabak. yeşil mercimekli çorba..salata.yoğurt..bikaç kayısı..

afiyetolsun meleğimmmmm ekmeği unuttun harikasınnn

allahım ya komedi resmennnn kuuzum nasıl bezleyeceksinkiii durdururumuuu

hakikaten çok dikkatliymişsinnnn

Cok sagolun kizlar..firsat buldukca yazmaya calisacagim ins...

her zaman bekleriz cnmmm

yuz hayalimdeki gibi masallah cok guzelsin yaaa rabbim sevdiklerine bagislasin insallah. yalniz bi korkmadan foto paylasan benim heralde herkes tirsti bir ben deli gibi paylasiyom aciktan.

hakikatennn cesaretine hayranım Gülaycımmm

enişteyle birlikte götürün belki sıcaklardan da olabilir cnmmm:44:

Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörekotu
2 yumurta
7 ceviz
domates salatalık
1 bardak süt
2 dilim peynir
5 yaprak marul
2 dilim karpuz biraz kiraz

İFTAR
işkembe çorbası
15 dk ara
yeşil mercimek salatası
1 bardak kefir
2 dilim karpuz

Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany zorlansamda yaptım bugünn

Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 bardak süt
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan hibisküs
1 maden suyu
1 kefir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugünde malum kızkardeşimdeydik iftarlık ve tabiki yine geç geldik
Gündüz şükürler olsun çok iyi hissettim kendimi ve hazır dinçken bir güzel evimin işini yaptım
Yıkanacak sadece bir posta çamaşırım kaldı
Artık kuruyanlarıda bu haftasonu ütülersem ufak ufak misafirlerime gün belirlemeye başlarım menülerini belirledim çoktan

Sanırım önümüzdeki hafta bir gün hafta içi KV ve kızlarını alırım Annemleride 2 - 3 gün sonrasına düşünüyorum
Pazartesi benim ilk çakma elti hepimizi iftara alacaktı artık o pazartesi için kesin alacaksa ( yarın arar sorarım değişiklik varmı diye ) çarşambada ben KVleri alırım diye düşünüyorum Anamlarıda cumartesi aldımmı bir sonraki haftaya bir tek eşimin amcasıyla oğulları kalıcak
Sonuçta son hafta fırsat olmaz hem bayram temizliği hemde kadir gecesi

Aslında hemen kuran okumaya başlayacaktım ama buraya bir göz atmadan olmadı
İkidir sahurdan evvel başlayıp sahurdan sonraya kadar okuyorum iyi oluyor

Slm kizlar..
bende katilabilirmiyim araniza..
kilo vermeye calisan bir garibim:)
Baktim yanliz olmuyor desteklrrinizi bekliyorum..

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz

Kızlar koydum bir foto beni merak edenler bakabilirler :))
ama fotoyu gecen yaz çekmiştim o zamanlar 85-86 iken bu foto :))
sonra yeni bi foto çeker koyarım zaten var ama beğenmedim gecen haftalarda çektiğimi :)

Hemen bende bakıyorum eksik kalmim

Canım valla ben tek civcivle olduğu için ona yoğunlaşma şansım vardı
Resmen deli hatunlar gibi gazete kağıdına onu koyup defalarca buraya yapacaksın diye konuşuyordum hayvanıda kaçmasın diye tuttuğumdan herhalde korkudan mıçıyordu sonra en az bir saat rahat oluyordum sonra tekrar gazeteye alıp bak buraya yapacaksın diye diye bir hal oluyordum anamlar nasıl gülüyordu deli ne anlar civciv laftan diye ama sonradan artık takıntımı oldu yoksa hayvan gerçekten bilerekmi gidiyordu her defasında tuvalete bak onu bilmiyorum ama o oldu bir daha halıya mıçmadı

İnşallah seninkide alıştırabilirsin
Bir kaç tane daha alacağım diyordun ya o bakımdan dedim belki zor olur

Aramıza hoşgeldin sende
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşacağız bu kadar sporla eminim sen hedefini çok kısa zamanda tutturursun

Son düzenleme:

canım benimm..nasıl korkutmular seni..eskiden böyle herşeyen korkuturlardı çocuklaı..

yıllarca elli kıllı diye bişeyden korktum..hele banyoda,gözümü yumamazdım bile elli kıllı gelecek diye..
bunun günah olduğunu bimezmitdi acaba büyüklerimiz..

ben çok korkak büyüdüğümden aslaa çocuklarımı korkutmadım..kendimkaranlıkdan korkaım ama onlar korkmaz..

korkmak öğrenilen bi davranış bence..çocuğa korkarsın gitme desen ,korkacağı yoksada korkar..

kendine cesaret ver canım.bunu aşmaya çalış..başka şeyler düşün suya girdiğinde kafandan atmaya çalış bu düşünceyi..

saçlarım çok güzel gerçekden canım..aynı banu ablanınkiler gibi..

zaten çok benziyorsunuz birbirinize..

güzel kızsın ,rahat bırakmazlar seni tabii.ama sen derslerine bak..allah iyi birini çıkarır karşına nasılsa..

hoşgeldin banuu

ahhh ah keşke kocaman yamyamların kazanı gibi bi kazan olsada içine girsek,yağlarımızı eritseler.

yaa ocakdaki yağlara bi yağ çözüyoz halloyor..keşke öyle bişey olsada içsekde yağlarımız eriyerse ama yokk,emeksiz hiç bişey yok.

valla henüz nasıl beziyceğimi bilmiyom ama çok batırursa ortalığı bi yolunu bulurum..sonuçta bebek,erken tuvalet eğitimi psikolojosini bozar..

kendisi karar versin istiyorum ben..

seninde hayalindeki beyaz doğru canım..
saçımı boyatmıştımya 1 ay önce o zaman çekmiştim.yoksa saçım kahve..ama herifin hoşuna gitti sarı..sanırım bundan sonra boyatıcam hep..

ben yaşlanıp saçımın beyazlamasını bekliyordum boyanmak için..bi arkadaş fırça çekti bana, yaşın 35 şurda 10 senen var,yaptın yaptın yaşlanınca istesende yapamazsın diye.. iyikide fırçalamışsağolsun onun sayesinde boyandım..
bulamadı benim herif civciv ,ondan alamadım daha..yalnız takılıyor bizimki ,,bizi aile görüyor zavallı..

yok canım ben civcivime baskı yapam..onnun korkutursam sonra bize güzel yumurta vermez neme lazım..

bulamadı benim herif civciv ,ondan alamadım daha..yalnız takılıyor bizimki ,,bizi aile görüyor zavallı..

yok canım ben civcivime baskı yapam..onnun korkutursam sonra bize güzel yumurta vermez neme lazım..

Kız benimkilerin hepsi hep horoz çıkmıştı yumurta derdi olmadı o yüzden
Ya ufacık civciv artık takip edeceksin elinde ıslak mendille nasılsa fazla koku yapmaz ancak görmezsen üzerine basınca biraz pislik oluyor

tşkler meleğimmm bızdık hakikaten bana çok benziyor

doğru tahmin etmişim demekki doğru saçını boyatmıştınnn şimdi hatırladımmm eniştede beğenediyse iyi yapmışsın cnmm arkadaşın doğru demişş

şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın ayrıca çok yakışmışşş

bak ya bir de civcivin psikolojisini düşünüyor çok şanslı kerata iyi yere kapak attı

Neyse kızlar bana müsaade

Bİraz etrafı toplayayım ( sağ olsun küçük cadı yatmadan her yeri dağıttı yine ) ondan sonrada iftara kadar hatimime devam edeyim

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah yarın gündüz uğrarım yine nasılsa eşim evde ve hafta sonu oruçlu olduğumdan izinli sayıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…