80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isveç diyeti
1. ve 8.gün
Kahvaltı : 1 fincan kahve

Öğle : 2 katı yumurta,1 kesme şeker,ıspanak,1 domates

Akşam : 1 biftek (200 gr) 1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı,limonlu Yeşil salata

2. ve 9. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 1 dilim salam,100 gr yoğurt

Akşam : 1 biftek (200 gr),Yeşil salata,1 meyve

3. ve 10. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : haşlanmış ıspanak,1 domates,1 meyve

Akşam : 2 katı yumurta,1 dilim salam,yeşil salata

4. ve 11. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : 1 katı yumurta,1 rende havuç,250 gr yağsız peynir

Akşam : 2 dilim portakal suyu,100 gr yoğurt

5. ve 12. gün

Kahvaltı : 1 büyük rende havuç limonlu

Öğle : haşlanmış yağsız balık (200 gr)

Akşam : 1 biftek (200 gr),salata ve brokoli

6. ve 13. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 2 katı yumurta,1 büyük rende havuç

Akşam : derisi alınmış tavuk salata

7. gün

Kahvaltı : şekersiz çay

Öğle : ızgara et (200 gr),1 meyve

Akşam : hiçbir şey

Afiyet olsun canım bende aynı durumdayım arada bir ceee yapıp kaçıyorum:roflol::roflol:
kahvaltıdan sonra ara öğünde 1 grissini 1 yeşil elma yedim
öğlen
1 kase cacık
2 kaşık patlıcan musakka
1 dilim ekmek

ayağım için yarına randevu aldım canım kontrol için dua et bana güzelim sorun kalmamış olsun taktığım şu aparattan kurtulup spora yürüyüşe başlayayım yoksa gitmez bu kilolar kurban bayramına kadar biraz vermek istiyorum kurbanlık niyetine bakılmasın diye:roflol::roflol::roflol:

merhaba,geçen cuma 83
bugün 82
gramları yazmıyorum nedense hep değişik çıkıyor...sizin öyle olmuyormu?spor yapmadım ve herşeyden az az yedim ...haftaya daha çok vereceğimi düşünüyorum eğer boynumun ağrısı geçerde spora başlarsam ...ve şu ısrık ısırık yemelerimide bırakırsam inş.ama emziriyorum napim uyandı benim tombişim haydi bakalım

ben baya niyetlendim isveç diyetine
birşey soracağım tuz konusunda bir açıklama yok diyet boyunca hiç tuz kullanmayacakmıyız

saat 16:00 kahvaltı türü yedim layt bisküvi,1domates,2biber,2salatalık,kibrit kutusu kadar layt peynir,1 bardak yeşil çay.

sen çok yaşa e mi canım güldürdün beni verirsen sen merak wetme moral bozmak yok..dualarım seninle canımkaydirigubbakcemile3

ben bu diyeti hayatta yapamam canım yapsam bile gözüm döner bırakınca saldırırım kesin...kötükedihüso

yok ben yapamam bunu düşer kalırım biyerlerde akannehirakannehirakannehirkahvaltı diye bişey yok ben sabahın 5,30 u kalkıyorum 6 da otobüsteyim 8 30 işbaşı ve öğlene kadar sadece 1 fincan kahve imkansız dayanamam kahve zaten midemi mahvediyor lmaz:lmaz:

Son düzenleme:
Şekerlerrr size doyum olmaz ama ben çıkmak zorundayım herkese iyi haftasonları dua edin bana yarın doktordan iyi haberlerle döneyim tatilde kaçamak yok haaa ona göre hepimiz birer çıtır olcezzz:lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende bi belirgin bi oynama yok .. 76-77 arasi geliyorum surekli.
gecen hafta 77 gelmistm dun 76 bugun 76.5 .. 500 gr. bi oynama var ama oda surekli var .. neyse birdahaki haftaya insallah daha belirgin olur.

gecen hafta 77
bu hafta 76.5
hedef": 63

kızlar uzun zamandır giremiyorum ama annem 2.5 kilo vermiş iyi mi bilmiyorm yazıyım dedim

hoşgeldin aramıza canım..ben nihal..diyet için de tşkler..bunu görmemiştim son derece sağlıklı bence..ben bir diyet listesine bağlı kalmıyorum ama ortalama bunları yapıyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…