80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet cnm bende çok ilaç alımına karşıyım insan bi süre sonra bağımlısı oluyo çünkü
İnşallah çok ilaç kullanman gerekmez zaten kiloları verdin mi geçecektir cok sagol cnm hadi ben oğlum uyurken sporumu yapayım :)

Iphone dan gönderildi

Ya kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyo var mı bir bitkisel çözüm

Iphone dan gönderildi

tatlım bilirim o yarayı annemde yıllardır ara ara çıkar. bi vitaminin eksikliğinden kaynaklanıyormuş. annem karadut bulundurur buzluğunda ondan yer geçer. sende karadut bulabilirsen yada hakiki karadut pekmezi onu yut her gün

kızlar bu arada kızımı çocukluğundan beri istediği keman kursuna yazdıracağım. çocuk deli gibi istedi ben hep spora yönlendirdim. hem yüzüyor hem teniz oynuyor alanya sporda sıra kemana geldi artık. hele şu klipteki kızı izledikten sonra hepten karar verdim.sizde bi izleyin kıza bayıldım resmen
http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A kemanı bu kadar izlenir kılmış maşallah valla

Ay bana yine Türk market yolu göründü demek inşallah en yakın zamanda gidince bulabilirsem alcam ama varsa da kurutulmuş vardır cnm olur mu o da

Iphone dan gönderildi

Ay bana yine Türk market yolu göründü demek inşallah en yakın zamanda gidince bulabilirsem alcam ama varsa da kurutulmuş vardır cnm olur mu o da

Iphone dan gönderildi

o zaman köylü birinden bulursan karadut pekmezi al kurusu olmaz canım. tr. gelince bulamazsan haber et sana bi yer sölerim o radan e ticaretle alırsın güvenilirdir. okey

o zaman köylü birinden bulursan karadut pekmezi al kurusu olmaz canım. tr. gelince bulamazsan haber et sana bi yer sölerim o radan e ticaretle alırsın güvenilirdir. okey

Ay evet olmaZsa Türkiye'den alırım artık birde cok teşekkür ederim zaten bulsam da hakiki mi değil mi onu bilemem yazarım sana cnm :)

Iphone dan gönderildi

offf seninki de cok kotu olmus hem hamilesin hemde aldatilma hissi gibi ayyy allah korusun amiiiiiiin.
anam verecez tabi hep birlikte kutulacaz. basladigim gun dun gibi ama on bir kilo yok artik. yani birbirimize destek ola ola bitiyor kilo derdi.
ay bende ikinize birden çok güldüm kızlar alemsiniz. eski defterler yüzünden kocanızla kavgamı ettiniz allah iyiliğinizi versin
ayip ettin eski defterler kadinlarin uzmanlik alani:))))

Ay evet ben zamanında fazla abartmışım ama hormonlardan heralde hamileydim o zamanlar :)

Iphone dan gönderildi
kiz yoksa bendemi haileyimgerci bunun icin bir adet kocaya ihtiyacim var ama:)))) yoksa beyazcanin tavuklari gibimiyim eseysiz ureyen bir solucan yada

Ay evet cnm sen bide beni düşün o ara nasıl oldum yaa neyse geçti gitti diyelim ne diyelim sonucta ortada bir aldatılma yok ikimizinde eskidende ayrı hayatları vardı diyelim medeni bir yorum yapmak gerekirse :)
Evet cnm destek ola ola gitcek bu kilolar ayrıca ben 1 saat koşu bandında maratona hazırlanır gibi yürüdüm ohh miss.. Oğlumda şimdi uyandı gece gec yatsın gündüz hemen uyanmasın iyi oluyo bende sporumu yapıyorum o arada sonra öğle vakti 10 dk tiffany yaparım yapabilirsemde iftardan önce 2 mil leslie ooohh cok iyi olmaz mı
Kızz o son yorumun süperdi 1 adet horoza ihtiyacın var demek :)

Iphone dan gönderildi

ya ben sporu iyice saldim. kalktigim gibi cocuklarla ve ev isleriyle cebellesir halde buluyorum kendimi aksama hic halim kalmiyor. zaten su demir eksikligi anami aglatiyor. nerdeyse hamile kalmadan onceki kiloma dondum ama vucudum o gorunumde degil spor yapmadigim icin pelte gibi duruyor. spora baslayabilsem kaslarim toparlayacak fistik gibi olacam ama malesef. osmaniyeye gitmek kesintiye ugratti bir daha da baslayamadim.
evet bir adet horoza ihtiyacim var. tek basima olmazmis gibi geliyor:))))

Yaa B'nde öyleydim gecen hafta ama artık Halim yok dememeye başladım ve İnan daha iiyiyim :) bende dün 3 buçukta yattım ama 9 buçukta uyandım eşim aradı neyse kalkmışken sporu yapayım dedim oğlum uyanmadan insallah gerisi gelir yani yoksa verdiğimi de geri alırım gece yediğimiz için cnm :)inşallah sende toparlarsın en yakın zamanda

Iphone dan gönderildi

Slm kizlar kk nin uygulamasini sonunda yukledm evdeki netten. Umidimi kestim artik bugn temizlik yapmam lazim ama canim hic istemiyor yarin misafirlerim var bakalim nasil ustesinden gelicem dugunden sonra hemn ramazana denk gelmesi biraz beni zorluyor sanirum ev hanimligina alismak heleki misafirlerle daha bi yogun yorucu oluyor annemi cok iyi anliyorum simdi tek basimayken hersey cok kolaydi ama simdi farkli bi yer toplaniyor bi yer dagiliyor sabahtan aksama isler hic bitmiyor

Ay evet cnm ilk zamanlar alışması zor oluyo gerçi ben hala misafir gelmeden bi telaş bi telaş o telaşla tüm evi temizliyorum bahar temizliği yapmış gibi oluyo böylece :) o bir haftadır dip köşe temizliğine üşendiğim ev iki günde pırıl pırıl oluyo :) sen içini rahat tut kız daha iki kişiyle dağılıyorsa o ev cocuk olunca ne olcak birde onu düşün :))

Iphone dan gönderildi

aramiza hos geldin de simdiden mi o ev dagiliyor. hakikaten cocuk olunce napacan o daginikligi:))) ben yeni evliyken bir temizlerdim bir hafta kalirdi. ama dikkatet temiz oldugu halde pis gibi de gelebiliyor. bu da temizlik hastaliginin baslangici. ben elimde bezle gezmeye bazlamistim. cok sukur gectide pasakli bir hatun haline geldim:))))

Son 1 saat okulumun ve sonra bitti okull. Sadece yarin ve persembe stajjj. Ve sonraaaaa TATİİİİLLLLLLLL :))))

Birazdan lazere gitmek ondan sonra yarim kalan alisverisi tamamlamak:)) hakketttimmm okuldan kurtuluyorum bunu kutlamam lazimm🙊✨biraz kendimi simartiyimmmm. Victoria secret in parfumunu aldim 250 ml cok hos bir kokusu var. Freshh koku sampuan cicek karisimi. 14uncu parfumum oldu sanirimm. Parfumm colectioncuyumm. Hepside duruyoo daha yaridan fazla bitirmeye calisiyorum. :S nedense cok sevdigin kokular sonradan sevmiyorsun sizdede oylemi? mesela chanel chance cok seviyordum ama simdi normal yani okadar cok sevmiyorum ve dolce gabbana light blue yillardir kulaniyorum ama bi kac aydir kulanmiyorum kokusunu biraz ozleyimmm:s Ve iphoneima cok guzel bir kap aldim altin kap ustunde cok hos seyler var. bu kacinci bilmiyorum ama birdaha almiycam kesinlikle. Ve kocamannnbir sapkami nasil diyim yaz icin. adini bilmiyorum turkcede. Siyah kurdeleli. Cok hosuma gittiii aldimmm. Hanimhanimcik gosteriyor :)))

Bu arada ogretmen seninle gurur duyuyorumm dedi :) sinavi gectim diye halbukii hicbirsey ogrenmemistim. Bide okulda olay cikmisti beni aldilar konusmaya mudur o sinirle sinavi 10 dk icinde yaptim. Hic konsantre olmadan. Bisiler yazip ciktim. Aldim ama:) alhamdulillah. Onun karnesini verdi cok iyi saklamam lazim. Ve normal karne verdi imzami attimm. :)
oeff cok acimmm bu arada.. Karnim gurulduyor ses cikiyor sinifin ortasinda utaniyorum hahahah..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsun cnm ama yazın lazer yapılmıyo ara veriliyor güneş oldugu için

Iphone dan gönderildi

Gerçi eş dağınık olunca yine dağılıyor cok özenirim yemeği bittikten sonra tabağını alıp mutfağa götüren erkeklere benimki mutfakta nektari yemiştir mesela onun çekirdeğini tezgaha bırakır zahmet edip dolaptaki çöpe atmaz :)

Iphone dan gönderildi

Hayırlı olsun cnm ama yazın lazer yapılmıyo ara veriliyor güneş oldugu için

Iphone dan gönderildi

Saol ablacim. Ayy hollandami yaz ablacim :) daha yeni nasil yagmur yagiodu bi gorsen. Usuyordum reesmen. Cok bazen sicak olur yaz havasi olur. Bugun son kez yaptiracam obur ay turkey gidiom zaten insha Allah. YaZdan sonra tekrar lazere devam insha Allah

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…