80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz benim cocuk olursa hic dusunemiyorum esim eve gelince dagiliyor bizim ev koltugun ustundeki yastiklari kaldirip yattigi icin direk salonda bi daginiklik oluyor asiri oyle bi daginiklik olmuyor ama en ufak bi sey bana batiyor bana aliskin olmadigimdan midir nedir:))
Kiz ben 2 gunde bir toz alir oldum aynen bana kirli geliyor tozlu gozukuyor gozume bekarken cok onemsemezdim ne misafirim oluyordu nede yanimda biri yavas yavas yavas yapiyordum herseyi ev dagilmasi olmuyordu zaten.bi temizligim oluyordu devamli salonda yasiyoruz yemekti oturmaydi hep orda halilarim acik renkli oldugundan bide yeni oldugunda cok toz gosteriyor bide yeni halinin tuyleri basima bela hergun hali olmayan yerleri viladaliyorum mecbur
ole ole geciyor zamanim

kız 50metrekare halı cookmus bıde evım ufak dıyosun .benım bıtane 6m2halım var oda yedek pek kullanmıyom buyuk halı daha zor ama bosver dedıgın gıbı yıkamak degıldı kaldırmak asmak toplamak hep saglıga zarar ben bıde fıtıklıyım ustelık 2aydır belım hıc duzelmıyo 14 temmuza randevum var bakalım ne dıycek doktor

ah kuzum sen cocuk olunca gör hatta 1den fazla cocuk olunca gör oyastıklar dagınıklık gelmıycek gözune koyvercen bıyerden sonra ah ah

Dogru diyosun cnm bizim burasıda öyle ama yinede lazer yapanlar yazın yapmıyodu o yüzden söyledim neyseki Türkiye'ye az kalmış :)

Iphone dan gönderildi

Allah yardımcın oldun cnm ne diyeyim ev işi çok nankör gercekten bi yeri yapıyosun diğer yerin temizliği başlıyo biz kadınlar ev işine harcadığımız enerjiyle varya 200 katlık bina dikerdik :)
Gecen anneme söyleniyodum işler yüzünden sonra annemin teyzeside ordaydı dedi ki sırf kadın hem ev hem iş hem cocuklara baktığı in bir nevi cihat sayılıyormuş yani düşün artık. Belki cümleyi tam yazamadım ama siz anladınız yani savaşır gibi çalışıyoruz ve öyle sevap kazanıyormuşuz :)

Iphone dan gönderildi

Ay benimde ikinci cocuga olan cesaretim kırıldı valla :)
İnşallah doktordan güzel şeyler duyarsın cnm bnm :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmin edebiliyorum canm ya herhalde bende bi yerden sonra salarim kendimi ramazanda hic is yapasim gelmiyor gercide yinede icm rahat durmuyor

Evet cok nankor ya bi yer bitiyor bi yer basliyor kisir dongu gibi esim isten gelene kadar temizligi bitirip pazara cikicaz. Bosuna dememisler yuvayi disi kus yapar diye cnm: ))

vallahi bendede 2 tane canları sağolsun aynen dediğin gibi 2. den sonra koyveriyorsun. eşim bazen diyorki bu bir haftadır neden burda duruyor yerine konmuyor bende koy ben yetişemiyorum koptuğum yerden sen tut da kaldırıver ne olur diyorum bide söyleniyorsun kaynanam gibi. bi kahkaha kopuyor o dediklerim gırgır olup kalıyor.

Aynen cnm :)

Iphone dan gönderildi

canım dikkat et o demir eksikliği sonrasında kilo alımına sebep oluyor ben 28 yaşındayken ilk hamilelik sonrası 15 kilo verdim sonra rahatsızlandım demir eksikliği dediler acil demir başladım hooop 7 kilo zamanlada 3 kilo geri geldi. zaten diyet yaparken çok dikkat etmek lazım vitaminden eksik kalmamak için

sporlar müthiş canım nasıl dayanıyorsun hayret bravooo

canım ufak bir abla nasihatı nasıl başlarsa öyle gider. sen şaka yollu of ne kadar dağıtıyosun benim şuram ağrıyor bram ağrıyor de bir kaç defa toparlar kendini. yoksa ömür boyu çocuklar yetmiyor gibi birde eşinin dağınıklığını çekersin. şu an cicim aylarındayız yapsın gibi şeyler geçiyordıur aklından söyle geçmesin senin ve evinin ilerdeki selametiniz için.

bünye alıştı zaten alıp vermeye

valla gözüm yemiyor bu sıcakta terletecek sporu dün 30 dk dayanabildim resmen başım kaynadı havuza zor attım kendimi.

Ay ben burda soğuktan dondum nedense..
Kışın bile evde t-shirt le gezen ben bugun uzun kollu eşofmanları geçirdim birde çorap giydim oğluma da aynı şekilde giydirdim ve ayaklaarım cok üşüyo..

Iphone dan gönderildi

:))

Iphone dan gönderildi

topik topik geziyoz valla
yok canım bu şehzadeler modern değil tam osmanlı hiyerarşisi var ofiste
donmak istiyorumm

topik topik geziyoz valla
yok canım bu şehzadeler modern değil tam osmanlı hiyerarşisi var ofiste
donmak istiyorumm

Ay evet bugun benim cene baya düşük valla yazmaya doyamadım bazen kendimi frenlim diyorum her lafa da atlamim ama olmuyo işte :)

Iphone dan gönderildi

Ay evet bugun benim cene baya düşük valla yazmaya doyamadım bazen kendimi frenlim diyorum her lafa da atlamim ama olmuyo işte :)

Iphone dan gönderildi

benim çenede düştü. şehzademle padişahımda gitti bi sekreter bi ben kaldık vurdum dibine muhabbetin bende :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…