Kiz benim cocuk olursa hic dusunemiyorum esim eve gelince dagiliyor bizim ev koltugun ustundeki yastiklari kaldirip yattigi icin direk salonda bi daginiklik oluyor asiri oyle bi daginiklik olmuyor ama en ufak bi sey bana batiyor bana aliskin olmadigimdan midir nedir:))Ay evet cnm ilk zamanlar alışması zor oluyo gerçi ben hala misafir gelmeden bi telaş bi telaş o telaşla tüm evi temizliyorum bahar temizliği yapmış gibi oluyo böylece :) o bir haftadır dip köşe temizliğine üşendiğim ev iki günde pırıl pırıl oluyo :) sen içini rahat tut kız daha iki kişiyle dağılıyorsa o ev cocuk olunca ne olcak birde onu düşün :))
Iphone dan gönderildi
Kiz ben 2 gunde bir toz alir oldum aynen bana kirli geliyor tozlu gozukuyor gozume bekarken cok onemsemezdim ne misafirim oluyordu nede yanimda biri yavas yavas yavas yapiyordum herseyi ev dagilmasi olmuyordu zaten.bi temizligim oluyordu devamli salonda yasiyoruz yemekti oturmaydi hep orda halilarim acik renkli oldugundan bide yeni oldugunda cok toz gosteriyor bide yeni halinin tuyleri basima bela hergun hali olmayan yerleri viladaliyorum mecburaramiza hos geldin de simdiden mi o ev dagiliyor. hakikaten cocuk olunce napacan o daginikligi:))) ben yeni evliyken bir temizlerdim bir hafta kalirdi. ama dikkatet temiz oldugu halde pis gibi de gelebiliyor. bu da temizlik hastaliginin baslangici. ben elimde bezle gezmeye bazlamistim. cok sukur gectide pasakli bir hatun haline geldim:))))
kız 50metrekare halı cookmus bıde evım ufak dıyosun .benım bıtane 6m2halım var oda yedek pek kullanmıyom buyuk halı daha zor ama bosver dedıgın gıbı yıkamak degıldı kaldırmak asmak toplamak hep saglıga zarar ben bıde fıtıklıyım ustelık 2aydır belım hıc duzelmıyo 14 temmuza randevum var bakalım ne dıycek doktoriyi geceler kızlarr
iftarı yaptık şükür ama yapana kadar göbeğimiz patladı..
kümesin kapısı yapılmamıştı henüz..kocam iftara yakın onu yapmaya kalktı..o arada benim özgür kızların iyice suyu çıktı..
tek sıra halinde benim balkonun merdivenlerinden çıkıp balkon kapısında iştirak ederken bulduk hanımları..
neyse aşağı kovduk ama akılları benim evde kaldı..allahh tam komedi..nasıl uçuyor bunlar..uçup uçup balkon demirine konuyorlar ,sonra ordan bize bakıyorlar..az daha gayret etse 2. kata çıkacaklar..
çok şükür kümesin kapısıda halloldu bunları teker teker balkon demirinden ordan burdan topladık..
ama gel görki biri yine kayıp..bahçenin içini kırkladık yok..yine kaçırdık diye üzülürken derinlerden bi ses..:18::18::18::18:
meğer bu fındık ağacı var bitane bahçede,onun dallarının arasına girmiş ,sıkışmış kamış..
fındıkda çalı gibi içinde zor bulduk tavuğu..çok şükür ekip eksiksiz kümeste..ama bu kızların gözü dışarda,nasıl zaptedicem bunları bilmem..
anamm bu hafta işi bulduk..tiyatroya gitsek bu kadar eğlenmezdik heralde..çok güldüm valla ..
hemde ne özgür tavuk..gezmiyor uçuyor bunlar..
şmdilik folluk yok..zaten özgürlüklerinin tadını çıkardılar heryere mıçmışlaryarın heryeri yıkamam lazım..
önceden hep kendim yıkardım canım..başkasının yıkadığını falan beğenmezdim..ama hem kendi evim hem kv lerinkile hep benim elimden geçerdi..
yıkaması neyse nede onları ıslakken kaldırmak zor..eskiden sırtlayıp 2. katın balkonuna arardım ama şimdi yapamıyorum..zaten karnım yırtık.daha fazla yırtmakdan korkuyorum açıkçası..
geçen gün mutfağın halısını yıkadım..o halıda çok ağırmış kızla ikimiz kaldırıncaya kadar çatladık..yıkadığımı beyenmedimde tekrar yıkatmaya verdim bide üstüne..
aslında harcadığım su parası değil canım. burda m2 3 tl den yıkıyorlar..ben 50 m2 yıkatmışım..
off daha kv lerin halıları var..onların daha çok..
.ama senin kuyu varmış ..ve sağlığın yerindeyse elde yıkama gibisi yok tabii..
ben yılda 1 yıkardım ..birde bizim burda halılar çok büyük..ortaya atıpda kenarlar açık kalacak cinsten değil sanki ev üşüycek..
yeni ev döşeyenler ancak ortaya bi 6 m2 halı atıp kenarları açık bırakıyor..bizimkiler eskiden kalma hep çiftiyle..
offffff şu karnımı bi diktirseydim..az kilo veriyim öyle dedim ama kilo verdiğimde yok..
allahh allahhh
benim netim o gün bağlanmıştı..ama telefon hattı vardı tabii,belki ondan kolay oldu..
gerçekden çok yorulmuşun ,daha misafirede hazırlanıcan..allah kolaylık versin canım..
Slm kizlar kk nin uygulamasini sonunda yukledm evdeki netten. Umidimi kestim artik bugn temizlik yapmam lazim ama canim hic istemiyor yarin misafirlerim var bakalim nasil ustesinden gelicem dugunden sonra hemn ramazana denk gelmesi biraz beni zorluyor sanirum ev hanimligina alismak heleki misafirlerle daha bi yogun yorucu oluyor annemi cok iyi anliyorum simdi tek basimayken hersey cok kolaydi ama simdi farkli bi yer toplaniyor bi yer dagiliyor sabahtan aksama isler hic bitmiyor
ah kuzum sen cocuk olunca gör hatta 1den fazla cocuk olunca gör oyastıklar dagınıklık gelmıycek gözune koyvercen bıyerden sonra ah ahKiz benim cocuk olursa hic dusunemiyorum esim eve gelince dagiliyor bizim ev koltugun ustundeki yastiklari kaldirip yattigi icin direk salonda bi daginiklik oluyor asiri oyle bi daginiklik olmuyor ama en ufak bi sey bana batiyor bana aliskin olmadigimdan midir nedir:))
Kiz ben 2 gunde bir toz alir oldum aynen bana kirli geliyor tozlu gozukuyor gozume bekarken cok onemsemezdim ne misafirim oluyordu nede yanimda biri yavas yavas yavas yapiyordum herseyi ev dagilmasi olmuyordu zaten.bi temizligim oluyordu devamli salonda yasiyoruz yemekti oturmaydi hep orda halilarim acik renkli oldugundan bide yeni oldugunda cok toz gosteriyor bide yeni halinin tuyleri basima bela hergun hali olmayan yerleri viladaliyorum mecbur
ole ole geciyor zamanim
Saol ablacim. Ayy hollandami yaz ablacim :) daha yeni nasil yagmur yagiodu bi gorsen. Usuyordum reesmen. Cok bazen sicak olur yaz havasi olur. Bugun son kez yaptiracam obur ay turkey gidiom zaten insha Allah. YaZdan sonra tekrar lazere devam insha Allah
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Kiz benim cocuk olursa hic dusunemiyorum esim eve gelince dagiliyor bizim ev koltugun ustundeki yastiklari kaldirip yattigi icin direk salonda bi daginiklik oluyor asiri oyle bi daginiklik olmuyor ama en ufak bi sey bana batiyor bana aliskin olmadigimdan midir nedir:))
Kiz ben 2 gunde bir toz alir oldum aynen bana kirli geliyor tozlu gozukuyor gozume bekarken cok onemsemezdim ne misafirim oluyordu nede yanimda biri yavas yavas yavas yapiyordum herseyi ev dagilmasi olmuyordu zaten.bi temizligim oluyordu devamli salonda yasiyoruz yemekti oturmaydi hep orda halilarim acik renkli oldugundan bide yeni oldugunda cok toz gosteriyor bide yeni halinin tuyleri basima bela hergun hali olmayan yerleri viladaliyorum mecbur
ole ole geciyor zamanim
kız 50metrekare halı cookmus bıde evım ufak dıyosun .benım bıtane 6m2halım var oda yedek pek kullanmıyom buyuk halı daha zor ama bosver dedıgın gıbı yıkamak degıldı kaldırmak asmak toplamak hep saglıga zarar ben bıde fıtıklıyım ustelık 2aydır belım hıc duzelmıyo 14 temmuza randevum var bakalım ne dıycek doktor
ah kuzum sen cocuk olunca gör hatta 1den fazla cocuk olunca gör oyastıklar dagınıklık gelmıycek gözune koyvercen bıyerden sonra ah ah
Tahmin edebiliyorum canm ya herhalde bende bi yerden sonra salarim kendimi ramazanda hic is yapasim gelmiyor gercide yinede icm rahat durmuyorkız 50metrekare halı cookmus bıde evım ufak dıyosun .benım bıtane 6m2halım var oda yedek pek kullanmıyom buyuk halı daha zor ama bosver dedıgın gıbı yıkamak degıldı kaldırmak asmak toplamak hep saglıga zarar ben bıde fıtıklıyım ustelık 2aydır belım hıc duzelmıyo 14 temmuza randevum var bakalım ne dıycek doktor
ah kuzum sen cocuk olunca gör hatta 1den fazla cocuk olunca gör oyastıklar dagınıklık gelmıycek gözune koyvercen bıyerden sonra ah ah
Allah yardımcın oldun cnm ne diyeyim ev işi çok nankör gercekten bi yeri yapıyosun diğer yerin temizliği başlıyo biz kadınlar ev işine harcadığımız enerjiyle varya 200 katlık bina dikerdik :)
Gecen anneme söyleniyodum işler yüzünden sonra annemin teyzeside ordaydı dedi ki sırf kadın hem ev hem iş hem cocuklara baktığı in bir nevi cihat sayılıyormuş yani düşün artık. Belki cümleyi tam yazamadım ama siz anladınız yani savaşır gibi çalışıyoruz ve öyle sevap kazanıyormuşuz :)
Iphone dan gönderildi
kız 50metrekare halı cookmus bıde evım ufak dıyosun .benım bıtane 6m2halım var oda yedek pek kullanmıyom buyuk halı daha zor ama bosver dedıgın gıbı yıkamak degıldı kaldırmak asmak toplamak hep saglıga zarar ben bıde fıtıklıyım ustelık 2aydır belım hıc duzelmıyo 14 temmuza randevum var bakalım ne dıycek doktor
Tahmin edebiliyorum canm ya herhalde bende bi yerden sonra salarim kendimi ramazanda hic is yapasim gelmiyor gercide yinede icm rahat durmuyor
Evet cok nankor ya bi yer bitiyor bi yer basliyor kisir dongu gibi esim isten gelene kadar temizligi bitirip pazara cikicaz. Bosuna dememisler yuvayi disi kus yapar diye cnm: ))
ya ben sporu iyice saldim. kalktigim gibi cocuklarla ve ev isleriyle cebellesir halde buluyorum kendimi aksama hic halim kalmiyor. zaten su demir eksikligi anami aglatiyor. nerdeyse hamile kalmadan onceki kiloma dondum ama vucudum o gorunumde degil spor yapmadigim icin pelte gibi duruyor. spora baslayabilsem kaslarim toparlayacak fistik gibi olacam ama malesef. osmaniyeye gitmek kesintiye ugratti bir daha da baslayamadim.
evet bir adet horoza ihtiyacim var. tek basima olmazmis gibi geliyor:))))
Ay evet cnm sen bide beni düşün o ara nasıl oldum yaa neyse geçti gitti diyelim ne diyelim sonucta ortada bir aldatılma yok ikimizinde eskidende ayrı hayatları vardı diyelim medeni bir yorum yapmak gerekirse :)
Evet cnm destek ola ola gitcek bu kilolar ayrıca ben 1 saat koşu bandında maratona hazırlanır gibi yürüdüm ohh miss.. Oğlumda şimdi uyandı gece gec yatsın gündüz hemen uyanmasın iyi oluyo bende sporumu yapıyorum o arada sonra öğle vakti 10 dk tiffany yaparım yapabilirsemde iftardan önce 2 mil leslie ooohh cok iyi olmaz mı
Kızz o son yorumun süperdi1 adet horoza ihtiyacın var demek :)
Iphone dan gönderildi
Tahmin edebiliyorum canm ya herhalde bende bi yerden sonra salarim kendimi ramazanda hic is yapasim gelmiyor gercide yinede icm rahat durmuyor
Evet cok nankor ya bi yer bitiyor bi yer basliyor kisir dongu gibi esim isten gelene kadar temizligi bitirip pazara cikicaz. Bosuna dememisler yuvayi disi kus yapar diye cnm: ))
canım dikkat et o demir eksikliği sonrasında kilo alımına sebep oluyor ben 28 yaşındayken ilk hamilelik sonrası 15 kilo verdim sonra rahatsızlandım demir eksikliği dediler acil demir başladım hooop 7 kilo zamanlada 3 kilo geri geldi. zaten diyet yaparken çok dikkat etmek lazım vitaminden eksik kalmamak için
sporlar müthiş canım nasıl dayanıyorsun hayret bravooo
bünye alıştı zaten alıp vermeye
Valla henüz 1 saat yürüyüşüm var sadece diğerlerini de yapcam inşallah cnm darısı basınıza diyeyim o zaman:)
Iphone dan gönderildi
valla gözüm yemiyor bu sıcakta terletecek sporu dün 30 dk dayanabildim resmen başım kaynadı havuza zor attım kendimi.
:26: :26: :26: iki topik arasında kayboldum nereye ne yazdım yahu benn
Ay ben burda soğuktan dondum nedense..
Kışın bile evde t-shirt le gezen ben bugun uzun kollu eşofmanları geçirdim birde çorap giydim oğluma da aynı şekilde giydirdim ve ayaklaarım cok üşüyo..
Iphone dan gönderildi
:))
Iphone dan gönderildi
topik topik geziyoz valla
yok canım bu şehzadeler modern değil tam osmanlı hiyerarşisi var ofiste
donmak istiyorumm
Ay evet bugun benim cene baya düşük valla yazmaya doyamadım bazen kendimi frenlim diyorum her lafa da atlamim ama olmuyo işte :)
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?