80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bekarken cok fazla ev isinden skildigi icin biraz rahata erdi simdi Allah var ole bi daginikligi yok ilk neyi nereye koymasi gerektigini soyleyince bi dahakine dedim sekilde yapiyor sofra toplarken yardim ediyor kpss ye girdigi gun ben cok fena oldum eve gelince o gun ben uyudm kaldim uyandirmamis yemekleri yapmis sofrayi hazirlamis; )) aslinda elinden geliyor ceyiz duzerken bizle bir temizlik bile yapti kocacim: ))) simdi evliligin saltanatini surruyor

benim çenede düştü. şehzademle padişahımda gitti bi sekreter bi ben kaldık vurdum dibine muhabbetin bende :))))

Ay valla şu şehzade mubabbetine cok güldüm yaaa oğlum tuhaf tuhaf bana bakıyo :) ohh ne güzel vur muhabbetin dibine cnm :)

Iphone dan gönderildi

Aman maşallah de cnm çok pohpohlama alışmasın sonra benimki gibi bi süre sonra kakılmışın kocası gibi koltuğun bi köşesine kuluçkaya yatmış tavuk gibi oluyorlar kendilerini bişey sanıyorlar :)

Iphone dan gönderildi

Alip verme degince bende aldim galiba kilo ya sporuda biraktim bir an once tekrar baslamam lazim: ((

Kızz daha kac günlük evlisin gerçi düğüne az kala spor baya yapamadın aman dikkat et cnm o kadar kilo verdin emeğine yazık valla :)

Iphone dan gönderildi

:))) umarim biz hep boyle devam ederiz ya yok ole abarti bisey solemiyorum tsk ediyorum sadece o kadar: ))

e hadi canım harekete başla bak sindi ye ne kadar spor yapmış bizimde yakalamamız lazım onu.
Aynen cnm bi yerden baslamam lazim aslinda yarin su misafirleride atlatayimda bi tartiya.cikip kilomu gorup sporuma doneyim artik
Kızz daha kac günlük evlisin gerçi düğüne az kala spor baya yapamadın aman dikkat et cnm o kadar kilo verdin emeğine yazık valla :)

Iphone dan gönderildi
aynen cnm son ay yapamamistim nerdeyse 2 ay olmak uzere be spor ne d'yet hak getire
Ay evet olabilir aslında

Iphone dan gönderildi

bi baktir cnm degerlerine

Kizlar bi sorum olcak alinazik yapiyorum da kiyma ile yoksa kucuk dogranmis kusbasi etlemi yapayim hangisi iyi olur agir gelmez bazen kiyma agir tat veriyor kararsiz kldm

Kizlar bi sorum olcak alinazik yapiyorum da kiyma ile yoksa kucuk dogranmis kusbasi etlemi yapayim hangisi iyi olur agir gelmez bazen kiyma agir tat veriyor kararsiz kldm

Valla ben bilmiyorum ama sanırım patlıcan kebabı sormuşsun sanırım o çok kolay

Iphone dan gönderildi

Alinazik kebabi deriz biz cnm patlicani kozleriz. Ustune kiyma yada et kavurruruz ve sarimsakli yohurt koyariz uzerine patlican kebabiyla aynimi bilmiyorum

hehehe biraz gec oldu ama sanirim yapmissindir simdiye yemegini ben kiyma kullaniyorum. ama parca et yiyemedigim icin cocuklar da kiymayi daha cok seviyolar. tamamen zevk meselesi canim. tat olarak farkli oldugunu pek dusunmuyorum ama.

hehehe biraz gec oldu ama sanirim yapmissindir simdiye yemegini ben kiyma kullaniyorum. ama parca et yiyemedigim icin cocuklar da kiymayi daha cok seviyolar. tamamen zevk meselesi canim. tat olarak farkli oldugunu pek dusunmuyorum ama.

Aynen yaptim cnm bende kiymayla yaptim simdi pazara ve alisverise gidicez esimle yarina hazirlik var:))

Alinazik kebabi deriz biz cnm patlicani kozleriz. Ustune kiyma yada et kavurruruz ve sarimsakli yohurt koyariz uzerine patlican kebabiyla aynimi bilmiyorum

Yok cnm alinazik i biliyorum ama evde hiç yapmadım :) ayrıca cok severim ama eşim patlıcan yemediği için cok nadir yaparım patlıcan kebabını :) patlıcan kebabıda kıymaya sarımsak karabiber kırmızı biber tuz ekleyip yoguruyorsun iyice sonra orta kalınlıkta yada seviyorsan kalın dilimler şeklinde kesip bir patlıcan şeklinde tepsiye diziyorsun üstüne dilimlerimi domates ve biber diz onunda üstüne hafif su ve sıvıyağ eklediğin salçaya yine hafif tuz karabiber ekle onlarıda karıstır ve tepsinin üstüne dök fırında pişir afiyet olsun herkes cok beğeniyo cnm Antep'e ait :)
Bi arkadasımda yeni evliydi tarifi ben yaptım oda yanına pilav salata yapmış kaynanası gelmiş cok beğenmiş kız da ben yaptım demiş tabi :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben patlicandan nefret ederim cnm esim istedi ondan yapiyirum bnde senin verdigin tarifide denemek lazim eminim cok guzel oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…