- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ben patlicandan nefret ederim cnm esim istedi ondan yapiyirum bnde senin verdigin tarifide denemek lazim eminim cok guzel oluyordur
Ay bende bayılırım patlıcana ama eşim askerdeken hep patlıcan yedirmişler nefret eder o yüzden :)
Iphone dan gönderildi
bize de su içsek yarar... bunu söylediğimizde ise yiyorsun ondandır derler ya o da bet birşey...
Himm bende acimsi oluyor ya o yuzden sevmiyorum esim baya seviyormus demin anladim: ))
Himm bende acimsi oluyor ya o yuzden sevmiyorum esim baya seviyormus demin anladim: ))
patlıcan candır sevılmezmı hele kızartması ama yemeyelı enaz 1sene olmustur
Dogru diyosun cnm bizim burasıda öyle ama yinede lazer yapanlar yazın yapmıyodu o yüzden söyledim neyseki Türkiye'ye az kalmış :)
Iphone dan gönderildi
Alisverisimin ortasindaa adet oldummmmm.. Ve omg daha yeni tartiya ciktim. Kilom 88.8. Nasil olur. 1 kiloda agirim. Ben dun baktigimda 91 felandim. Yani tuzlucekirdekler yuzunden. Sumu toplamistimki?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Aranizda bi sifre oldu yani:)) bi ara. Pirasa yemegi var nisanliyken bol bol yaptiriyorduBilmem bana acı macı gelmiyo sevdiğim için heralde :)
Ne guzel artık eşine sürpriz yemek listenin içinde patlıcanlı bir yemek var :) benim eşim bulgur pek sevmez bazen sevdiği bi yemeği yapınca tlf da soruyo mesela akşama ne yemek var diye bende bulgur diyorum hım anladım diyo sonra eve gelipte sevdiği yemeği görünce Bayram oluyo ona :)
Iphone dan gönderildi
Geçmiş olsun cnm
Ay sorma bende tartıda fazla çıkıyorum yaaa vermem gerekirken
Iphone dan gönderildi
Her yerimi yaktin ya: ))) bu kadr olur yarina patlican salatasi yapayim dedim kirmizi biberle patlicanlari kozluyorum simdi. Ama onlarla bir kendimide kozluyorum
canım ben közleme işini fırında yapıyorum. ızgara ayarına getiriyorum arada çeviriyorum hepsi o kadar
Slm kizlar kk nin uygulamasini sonunda yukledm evdeki netten. Umidimi kestim artik bugn temizlik yapmam lazim ama canim hic istemiyor yarin misafirlerim var bakalim nasil ustesinden gelicem dugunden sonra hemn ramazana denk gelmesi biraz beni zorluyor sanirum ev hanimligina alismak heleki misafirlerle daha bi yogun yorucu oluyor annemi cok iyi anliyorum simdi tek basimayken hersey cok kolaydi ama simdi farkli bi yer toplaniyor bi yer dagiliyor sabahtan aksama isler hic bitmiyor
Son 1 saat okulumun ve sonra bitti okull. Sadece yarin ve persembe stajjj. Ve sonraaaaa TATİİİİLLLLLLLL :))))
Birazdan lazere gitmek ondan sonra yarim kalan alisverisi tamamlamak:)) hakketttimmm okuldan kurtuluyorum bunu kutlamam lazimm��✨biraz kendimi simartiyimmmm. Victoria secret in parfumunu aldim 250 ml cok hos bir kokusu var. Freshh koku sampuan cicek karisimi. 14uncu parfumum oldu sanirimm. Parfumm colectioncuyumm. Hepside duruyoo daha yaridan fazla bitirmeye calisiyorum. :S nedense cok sevdigin kokular sonradan sevmiyorsun sizdede oylemi? mesela chanel chance cok seviyordum ama simdi normal yani okadar cok sevmiyorum ve dolce gabbana light blue yillardir kulaniyorum ama bi kac aydir kulanmiyorum kokusunu biraz ozleyimmm:s Ve iphoneima cok guzel bir kap aldim altin kap ustunde cok hos seyler var. bu kacinci bilmiyorum ama birdaha almiycam kesinlikle. Ve kocamannnbir sapkami nasil diyim yaz icin. adini bilmiyorum turkcede. Siyah kurdeleli. Cok hosuma gittiii aldimmm. Hanimhanimcik gosteriyor :)))
Bu arada ogretmen seninle gurur duyuyorumm dedi :) sinavi gectim diye halbukii hicbirsey ogrenmemistim. Bide okulda olay cikmisti beni aldilar konusmaya mudur o sinirle sinavi 10 dk icinde yaptim. Hic konsantre olmadan. Bisiler yazip ciktim. Aldim ama:) alhamdulillah. Onun karnesini verdi cok iyi saklamam lazim. Ve normal karne verdi imzami attimm. :)
oeff cok acimmm bu arada.. Karnim gurulduyor ses cikiyor sinifin ortasinda utaniyorum hahahah..
Her yerimi yaktin ya: ))) bu kadr olur yarina patlican salatasi yapayim dedim kirmizi biberle patlicanlari kozluyorum simdi. Ama onlarla bir kendimide kozluyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Geçikmelide olsa gelebildim şükür
Malum bugün büyük çakma eltimdeydik iftaraBiraz yardımın dokunsun küçük bebekle zor yetişir diye erken gittim ama bir baktım KVsi ve onun ablası ( yani amcaoğlunun teyzesi ) benden önce gitmişler
Sağ olsun Yengemizin ablası tam bir kaynanatörikisi bir erkenden gidince kadıncağızı afakanlar basmıştı
Teyze tutturmuş ben bu menüyü beğenmedim ille başka birşey yapalım diye eee bizim çakma eltide sinir olmuş doğal olaraksonuçta o hesapta yoktu ve kardeşine birden gelince onuda mecbur davet etmiş ( daha doğrusu etmediği halde KVsi mecbur yanında getirmiş ablasını )
Ben gittiğimde yemek inatlaşması vardıen sonunda yaw boşver elticiğim inat etti bir kere bırak ne yapacaksa yapsın oda bir çeşit olur dedimde ortalık yatıştı
Çakma elti daha evvel büyük misafir ağırlamamıştı tabi ona göre bol çeşit ama az miktarda yapmış ve bir baktık yemekler kıtı kıtına yetti ( bir benim büyük kız sonradan dedi anne bana yemek kalmamıştı bende pilav ve pideye dayandım diye)
Yemekten sonra kıyamadım yine çakma Eltimede sen çocuğunla ilgilen ben bulaşıkları hallederim dedim
Küçük çakma eltide gelmiştioda sofradakileri mutfağa taşıdı sağ olsun ( demekki geçen kandilde şakayla soktuğum laf azda olsa işe yaramış )
Mutfak ufak olduğundan çok sıcaktı ve bulaşıkları yıkıyana kadar kan ter içinde kaldım
Eşimin Yengesi ve ablasıda mutfaktaydılar ve sağ olsun bana bir övgüler bir övgülersanki şişliğim yetmiyormuş gibi bu seferde gururdan kabardım demekki gerçekten senelerdir iyi bir izlenim yaratmışım
İki huysuz ( tabi benim çakmaya karşı öyleler) bana karşı bir iyiler bir iyiler
Bu arada bizim ufak çakmaya Edayı sordumne yaptın gittinmi nikahına diyince aaa sen nerden tanıyorsun onu dedi KKnin adını vermedim tabi rahatım kaçmasın diye ama bir sitede uzun zaman önce tanıştık fırsat buldukça sohbet ediyorduk dünya tatlısı bir kız falan diyince bizimkide evet bende kuran kursundan tanıyorum ama fazla samimiyetimiz olmadığından nikahına gitmedim haberim yok dedi
Bende baktım benle yine biraz mesafeli konuşuyor ( eskiye rağmen daha iyi ama tam kıvamnında değil) hafızlık mevzusunu hiç açmadım çünkü sanırım şu anda söylesem aaa abla şöyle yanlış anladın falan diyecek gibi değil ( hani daha fazla samimi olunca ancak söylerim belki çünkü şu an beni tam tanımıyor sonra kendi kendine triplere girmesin )
Anam yarında KV ve kızları iftara gelecekler diye geldiğimden beri iş yapıyorum
Şekerpareyi pişirdim şerbetini dökeceğim birazdan
Arpa şehriye salatasını hazırladım bir yandan
Bİrazdanda havuç ve biber kavuracağım yarına hazır olsun sadece sarımsaklı yoğurt yapıp eklerim
Çorba ve soya soslu mantarlı tavuk soteyide öğleden sonra yaparımsonra bir tek salata ve pilav kalıyor
Masayada çıkacakları geceden çıkarır öğleden sonra tek tek tekrar bir elden geçirir sofrayı kurarım diye düşünüyorum
Sağ olsun büyük kızımda yardımcı oluyorda diğer işleri ona havale ettimetrafı düzenli tutup dağıtılanları anında toplamak onun işi
Yarınıda hayırlısıyla atlatayımda Cumartesiye kadar rahatımCumarteside annemle kızkardeşimi alacağım iftara Ondan sonraki Perşembede eşimin amcası ve çakma eltileride aldıktan sonra kafam dinç
Eşim yine her zamanki gibi panik yaptığımı idda etti yattıama her defasında bir aksilik olursa diye çoğu şeyi geceden yapıp ertesi gün gerçekten bir aksilik olsada rahat rahat yetişincede iyiki panik yapmışsın diyor
Sinirinin geçmesine sevindim
Canım sen bu günlerin tadını çıkareminim evlilik yıldönümü için bu sene biraz daha iyi birşey çıkar hazır tüğ dikmişken enişte bey
Bazen bende kendi kendime ulen bir hatasını yakalasamda süründürsem diyoruMtabi çok canım isterse dışarı çıkmamız kafi vay sen nereye bakıyorsun diye ufaktan bir başlıyorum en azından o gece de olsa yine Prenses moduna sokuyor beni adam
Arada bir kıskançlık iyidir ilişkiyi yeniliyortabi abartılı olmamak kaydıyla
Canım inşallah yarın bize hayırlı haberlerle gelirsin
Rabbim hayırlara vesile eder inşallah ...aminnnnnnnnnn
İnşallah kuzunun canı çok fazla yanmazÇocuklara hiç kıyamıyorum ben zaten ne kadarlık canları var ki
haklısın canım hakkaten eşarp markası gibi..arasıra uğrardı armin bercem ama gelmiyor..Aaa yaşlandıkları için midir inşallah öyledir ama ne bilim cok üzüldüm en son taa çocukluğumda görmüştüm canlı tavuk :) birde ben armin perçem yazarken perdem diye çıkmış ama armin perçem sanki bi eşarp markası gibi geldi bana cnm tlf dan yazdığım için gülümsemeleri koyamıyorum güya yazcaktım ama yatmadan 1 kase yoğurt yiyeyim dedim sonra uyanamam :) birde o yoğurda 2 kuru incir 2 kuru kayısı 15 badem ekledim :) Allah sonumu hayır etsin inşallah :)
Iphone dan gönderildi
senin yaşadığında hiç hoş olmamış..ama siz yine iyiniz..Ay sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün cnm şu arkadaşına haber verdin mi milli oldugun gün lafına cok güldüm.. aslında sen pek gülememişsin ya bence erkekler önemsemedikleri kızlarla yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaşırlar hiç bir erkek ( bazı ne yoksunu diyeyim yanlış birşey de yazmak istemem ama istisnalar hariç ) kimse kalkıp namusunu karısıyla yaşadıklarını arkadas ortamında sohbet konusu yapmaz anlatmaz cnm için rahat olsun bence cnm ay dur bende bişey yazim bari kimse bilmiyo bunu bende buraya ilk geldiğimde sağolsun kocacım hiç ben eski eşyalarımı falan atayım diye düşünmemiş yada gözünden kaçmış bende buraya geleli 5 ay olmuştu birgün dolap düzenlerken kamera hafıza kartı gördüm sonra kameraya taktım bi bakayım dedim ne var ne yok içinde sonra bi baktım devamlı rahatsız oldugum bi aile vardı nerdeyse sırf eşim için onlarla görüşüyorduum Allah için iyilerde ama kadın arada laf sokuyodu kürtçe güya benim kürtçe bilmediğimi sanıyodu aslında o biliyo da benim sınırlarını zorlamaya çalışıyodu sanki herneyse eşimin yanında 1 kız o aileye beraber dışarda bişeyler içmeye gitmişler bende şok oldum sonucta tamam eskiden olan bişeydi ama benimle evlendiği için eşyalarına dikkat etmesi gerekirdi silip atması gerekirdi tabi o nereye attığını bile unutmuş zamanında ben buna hemen eve gel acil konuşmamız lazım dedim artık nasıl söylediysem bu eve hemen geldi bide 4-5 aylık hamileyim tabi hemen geldi hayırdır aşkım noldu falan sen utanmıyo musun dedim böyle mi olcaktı ben bunlarıda mı görecektim dedim o dan oluyo ya ne gördün derkn ben de gösterdim aa valla hiç unutmuşum bile dedi silmeyi aaa öyle mi tabi ben kendimi kavgaya hazırlamıştım bir kere sinirimi çıkarmam lazım sonra karşılıklı bağrışmalsr ben bunu gömleğinin yakalardan tutarken o gömlek yırtıl arada birde tokat atıvermişim istemsiz bir şekilde allahım baya da küs kaldım ama sonra barıştık sonucta benden önce olan bişeydi ama beni düşünüp evi iyice alt üst edip atması gerekirdi ama gözden kacan bişey illa ki oluyo yine ne alaka maydanoz şeklinde bir saptırma yapıp içimi dökmüş oldum çünkü bunu hiç kimseye anlatmadım içimde kala kala da ben patlicam bari burada anlatayım dedim ama senin konuna dönecek olursak gençlikte kızlar bile ilk öpüşmelerini ballandıra ballandıra kız arkadaşlarına nasıl anlatıyorsa erkeklerde işi bi üst seviyeye getirip arkadaşlarına anlatıyorlar kızlar daha duygusal aşkla yaklaşırken erkekler daha başka yaklaşıyor malesef cnm kendimi çok yaşlı bir kadın gibi hissettim ama gercekten oluyo yani ergen zamanlarında öyle şeyler birkaç yıl sonra gülerek bile hatırlayacaksın cnm :)
Iphone dan gönderildi
otolarını görücez..kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız
gerçi kızlar yazmış ama ..vitamin eksikliğinden oluyor canım.benim küçük kızın ağzındada sürekli olur..dut pekmezi en güzel ilaç..Ya kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyovar mı bir bitkisel çözüm
Iphone dan gönderildi
allahh iyiliğini versin senin..offf seninki de cok kotu olmus hem hamilesin hemde aldatilma hissi gibi ayyy allah korusun amiiiiiiin.
anam verecez tabi hep birlikte kutulacaz. basladigim gun dun gibi ama on bir kilo yok artik. yani birbirimize destek ola ola bitiyor kilo derdi.
ayip ettin eski defterler kadinlarin uzmanlik alani:))))
kiz yoksa bendemi haileyimgerci bunun icin bir adet kocaya ihtiyacim var ama:)))) yoksa beyazcanin tavuklari gibimiyim eseysiz ureyen bir solucan yada
sen bu günlerin kıymetini bil..Slm kizlar kk nin uygulamasini sonunda yukledm evdeki netten. Umidimi kestim artik bugn temizlik yapmam lazim ama canim hic istemiyor yarin misafirlerim var bakalim nasil ustesinden gelicem dugunden sonra hemn ramazana denk gelmesi biraz beni zorluyor sanirum ev hanimligina alismak heleki misafirlerle daha bi yogun yorucu oluyor annemi cok iyi anliyorum simdi tek basimayken hersey cok kolaydi ama simdi farkli bi yer toplaniyor bi yer dagiliyor sabahtan aksama isler hic bitmiyor
seni beğendim vee aynı fikirdeyim..şimdi temiz ev pis gelir..önceden her gün süpür her gün siler obalkonlar günde 2 posta yıkanırdı.aramiza hos geldin de simdiden mi o ev dagiliyor. hakikaten cocuk olunce napacan o daginikligi:))) ben yeni evliyken bir temizlerdim bir hafta kalirdi. ama dikkatet temiz oldugu halde pis gibi de gelebiliyor. bu da temizlik hastaliginin baslangici. ben elimde bezle gezmeye bazlamistim. cok sukur gectide pasakli bir hatun haline geldim:))))
öyle koca varmı acaba..Gerçi eş dağınık olunca yine dağılıyor cok özenirim yemeği bittikten sonra tabağını alıp mutfağa götüren erkeklere benimki mutfakta nektari yemiştir mesela onun çekirdeğini tezgaha bırakır zahmet edip dolaptaki çöpe atmaz :)
Iphone dan gönderildi
kızlar haklı canımm..Kiz benim cocuk olursa hic dusunemiyorum esim eve gelince dagiliyor bizim ev koltugun ustundeki yastiklari kaldirip yattigi icin direk salonda bi daginiklik oluyor asiri oyle bi daginiklik olmuyor ama en ufak bi sey bana batiyor bana aliskin olmadigimdan midir nedir:))
Kiz ben 2 gunde bir toz alir oldum aynen bana kirli geliyor tozlu gozukuyor gozume bekarken cok onemsemezdim ne misafirim oluyordu nede yanimda biri yavas yavas yavas yapiyordum herseyi ev dagilmasi olmuyordu zaten.bi temizligim oluyordu devamli salonda yasiyoruz yemekti oturmaydi hep orda halilarim acik renkli oldugundan bide yeni oldugunda cok toz gosteriyor bide yeni halinin tuyleri basima bela hergun hali olmayan yerleri viladaliyorum mecbur
ole ole geciyor zamanim
işallah iyi geçer dr randevun..kız 50metrekare halı cookmus bıde evım ufak dıyosun .benım bıtane 6m2halım var oda yedek pek kullanmıyom buyuk halı daha zor ama bosver dedıgın gıbı yıkamak degıldı kaldırmak asmak toplamak hep saglıga zarar ben bıde fıtıklıyım ustelık 2aydır belım hıc duzelmıyo 14 temmuza randevum var bakalım ne dıycek doktor
ah kuzum sen cocuk olunca gör hatta 1den fazla cocuk olunca gör oyastıklar dagınıklık gelmıycek gözune koyvercen bıyerden sonra ah ah
ahh ahh bu akılları bizede veren olaydı zamandıda..bizde köle gibi her işe kendimiz yetişecez diye uğraşmazdık..canım ufak bir abla nasihatı nasıl başlarsa öyle gider. sen şaka yollu of ne kadar dağıtıyosun benim şuram ağrıyor bram ağrıyor de bir kaç defa toparlar kendini. yoksa ömür boyu çocuklar yetmiyor gibi birde eşinin dağınıklığını çekersin. şu an cicim aylarındayız yapsın gibi şeyler geçiyordıur aklından söyle geçmesinsenin ve evinin ilerdeki selametiniz için.
seni beğendim canımmpatlıcan candır sevılmezmı hele kızartması ama yemeyelı enaz 1sene olmustur
hayırlı akşamlar kızarr
çok şükür bu günü atlattık..sabah erkenden hastaneye gittik..malum kızı testleri vardı.ilkin kromozon testi için dr muayene etti sorular sordu.zaten ablasını dosyası verdı orda ondan çabuk bitti işimiz..diğer test içinde damar yolu açılmışken hepsini birden aldılar kanın..
yazık yavrumun korktığu başına geldi .:18:.kanmı alıcaklar yine diyordu..
ilk damar yolunu açarken biraz ağladı,hatta hemşireyede bi fırça attısen çok acıtıyorsun bismillah demiyorsun bismillah de diye ağladı..sa sakn durdu..sanırım ordaki zihinsel özürlü bi çocukdanda kan alınıyordu,onu görünce sustu..5 tüp kan alındı belli aralıkla..biraz kustu ,ama çok uyudu yine..
çok şükür geçen seferki kadar sıkıntılı geçmedi..işallah tekrar test istemezler çok canı yandı çocuğun..
ordan gelince ailece uyumuşuz..zaten sahurda 3.5 da yatıyoz.sabah7 de kalkınca iyice pert olmuşuz..
yarın annemleri mangala çağıralım dedik ,,yaz günü heö daha makbule geçer hemde çok iş olmaz.yanına bikaç çesit yaptımmı hallolur..
hatta biraz önce bahçeyi falan yıkadım yarına birde orası iş olmasın..zaten çocuk olunca döküntü hiç bitmiyor.
ayrıca bu gün 2 yumurta yapmış benim tavuklar..ama biri hep firar ediyor..kümesden çıkıp duruyor..
panik iyidir cecomm..
en güzelini yapıyorsun bende hep korkarım son ana bişey bırakmanmaya çalışırım..
aksi olur elekrik kesilir su kesilir bişey olur diye..
hele bizlerin yardımıda yok.misafire iş yaptırmakda hoşolmuyor..hele misafir ev sahibinin işine burnunu sokuyorsa tam stres..senin çakma eltide sinir olmuştur bu gün..ben başka birileri varsa yanımda yapıcam işide yapam..kimse yokken daha çabuk pratik oluyyor..
haklısın canım hakkaten eşarp markası gibi..arasıra uğrardı armin bercem ama gelmiyor..
senin yaşadığında hiç hoş olmamış..ama siz yine iyiniz..
benim yakın bi akrabam ,tesadüfen bir oturmada kendinin 2. eş olduğunu öğrendi..üstelik evindede bir çok fotosu varmış kadınla kocasının..bu eski sevgili sanıp ses etmemiş.meğer eski karısıymış..
otolarını görücez..
sende iyiki burdasın canım
bu azim vaerken kesinlikle vericeksin ..vve senindde öncekisonrakii f
gerçi kızlar yazmış ama ..vitamin eksikliğinden oluyor canım.benim küçük kızın ağzındada sürekli olur..dut pekmezi en güzel ilaç..
allahh iyiliğini versin senin..
olurmu olur ,allahdan umut kesilmez gülay..
sen bu günlerin kıymetini bil..
yeni ev yeni eşya ne kadar batarsa batsın ne kadar dağılırsa dağılırsın bizlerin evi gibi istesende olamaz..
şimdi yalnız evle meşgulsun,ondan dön dön temizle modundasın.yarın öbür gün bebiş olursa eve fırsatın kalmaz..hele 2 çocuk hatta 3 bomba düşmüş ev..
seni beğendim vee aynı fikirdeyim..şimdi temiz ev pis gelir..önceden her gün süpür her gün siler obalkonlar günde 2 posta yıkanırdı.
ama gözüme temiz gelmezdi.şimdi ev topumu ,,ohh ev miss gibi geliyor..meğer rahat batıyormuş bana..
öyle koca varmı acaba..
anamm dağınıklıkda kimse bizi geçemez..evi dağıttığımız yetmiyor birde bahçe çıkıyor..her yerdepantolon. heryerde çorap..normal bi insan 1 günde kaç tane pantolon kaç tane çorap kirletir ..çamaşır makinemde bende kafayı yiycez..
kızlar haklı canımm..
sen şimdiiden alıştır ,en azından kendi döküntüsünü toplasın..
bunları birazda biz alıştırıyoruz böyle kral gibi..
işallah iyi geçer dr randevun..
ev küçük ama halılar büyük..sırf koridorun halısı 17 m2..şu kaplama olanlardan yaptırmıştırmıştım hem kendime hem kv lere ..kışın çok soğuk oluyor diye..ama yıkaması sorun işte..
ahh ahh bu akılları bizede veren olaydı zamandıda..bizde köle gibi her işe kendimiz yetişecez diye uğraşmazdık..
seni beğendim canımm
hele patlıcanıı çokkk beğendimm..patlıcan sevilmezmi hiçç..reçeli bile olur mubareğin..
Hic o aklima gelmedi cnm caylaklik iste bende izgara tavamda yaptiim baya ugrastirdi konserve almak en kolayida kendim yapayim dedim: )) patlican ellerimi kasindirdi
Aranizda bi sifre oldu yani:)) bi ara. Pirasa yemegi var nisanliyken bol bol yaptiriyordu
patlicanin o acimsi tadini aldimmi yiyemiyorum diger turlu bi iki kasik yiyebiliyorum
Fırında kızart cnm sweet öyle yapıyodu
Iphone dan gönderildi
Ahh sen mi ben mi hele ki yiyip yiyip kilo alamıyorum diye şikayet edenler yok mu off off :)
Iphone dan gönderildi
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Yorgun ceco geldiiii
Bugünüde şükür anlımın akıyla atlattım
Dünden bazı şeyleri yaptığım iyi oldu çünkü geç uyanınca öğlen 2de bir girdim mutfağa tam saat 6da işim bitti ama tabi bende bittim :26:
Maşallah yine bol kepçeliği abartmışım yemeklerin yarısı kaldıolsun istenen bir şeyi bitti demekten nefret ederim ( çok şükür bu güne kadar başıma gelmedi )
Artık yarın anamları iftara çağırırımyemek derdim yok nasılsa hatta keşke annem kardeşinide çağırda aradan çıksın dese eşim ayıp olur kardeşini çağırma artık yedirir gibi olmayalım dedi ama milletin artığı değil ki sonuçta
Ne kardeşim dert eder nede ben ama işte eşim biraz hashas bu konudaama eğer annem aman birşey olmaz onlarıda çağır derse tam süper olur ki büyük ihtimal öyle der
Hemen aklımdayken bugünki iftar menümü sayayım
Kırımızı mercimek çorbası ( az buzlukta kerevizim vardı onuda ekledim süper oldu)
Kırmızı biberli, mantarlı ve kremalı tavuk sote ( kendim uydurdum ama eşimin kılçık yeğeni bile bayıldıherkes müthiş olmuş diyip durdu )
Pirinç Pilavı
Beşamel soslu, üzeri rende kaşarlı fırında patates ( küçük görümce nasıl beğendiyse 1.5 porsiyon götürdüki oda kılçıktır normalde kuş kadar yer bende )
Sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası
Renkli Arpaşehriye salatası
Zeytinyağlı Taze fasülye ( oda şansa bir lezzetli olmuşövünmek gibi olmasın )
Salatalık ve mısırlı marul salatası
Tabi ben pilava ağzımı sürmedimdiğerlerindende hep az az yedim
Hee datlı olarakda malum şekerpare vardı ve kılçık yeğen yenge hazırdan bile çok daha güzel olmuş dedi( DR. Otkrer in hazır paketlerinden yaptım ilk kez tabi söyledimde servis ederken )
Gerçekten yeğen şaşırttı beni çünkü genelde güzelde olsa beni gıcık etmek için hep bir bahane bulurdu bu sefer resmen iltifat üzerine iltifat yağdırdıhatta eve paket servis yaparmısın yenge dedi ama tabi sonra unuttu oda bende
Kız bende yeni evliyken haftada bir temizlik yapardımhatta eşim derdi her yer temiz niye uğraşıyorsun diye tabi o zamanlar ben kızarım diye çorabını bile çıkarıp atmazdı yere şimdi neredeyse gözüme sokacak yere atarken
Dediğin gibi Ramazanın hemen deng gelmesi sana biraz yorgunluk olur ama eminim bir sonraki sene alışmış olursun ve herşey çok daha kolay gelir
Valla eşine rahat davranma konusunda sakın yüz verme bak ben şimdi iki çocukla bütün gün temizlik yapsamda yok anam her yer anında dağılıyor
Dün hesapta temizlik yaptım bir balkonu toplaması kalmıştıbüyük kıza ben mutfakta uğraşırken anneciğim sende balkondaki çamaşırları toplarlayıp kaldır dedim hepsini köpek ...oku gibi almış yatağın üzerine atmış şu anda yatağın üzerinde yatacak yer yok
Birazdan bari onları yere indireyimde yarın yine yatak odasını toplayayımhesapta dün toplamıştım ve sadece ütüler kalmıştı ama şimdi hepsi karman çorman
Hadi gözün aydın fıstığım
İnşallah bundan sonrada herşey gönlünce olur ama önce bir tatilin tadını çıkardediğin gibi hak ettin
Kız ne uğraşıyorsun onunlaben tembel işi yapıyorum patlıcan salatasını
Marketten hazır köz patlıycanla köz biberi alıyorum iyice kıyıyorum bıcakla sonrada kalan malzemeleri doğrayıp hemen servise sunuyorumne uğraşayım kendimi yakmakla
Alisverisimin ortasindaa adet oldummmmm.. Ve omg daha yeni tartiya ciktim. Kilom 88.8. Nasil olur. 1 kiloda agirim. Ben dun baktigimda 91 felandim. Yani tuzlucekirdekler yuzunden. Sumu toplamistimki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?