80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben patlicandan nefret ederim cnm esim istedi ondan yapiyirum bnde senin verdigin tarifide denemek lazim eminim cok guzel oluyordur

Ay bende bayılırım patlıcana ama eşim askerdeken hep patlıcan yedirmişler nefret eder o yüzden :)

Iphone dan gönderildi

bize de su içsek yarar... bunu söylediğimizde ise yiyorsun ondandır derler ya o da bet birşey...

Ay evet birde yemek yemeyi tatlıları da seviyorsan aldın başına belayı demektir cnm :) senin kilon kac kimsin nerdesin evli misin bekar mısın eğer artık bizim topikte üye olacaksan kendini bi tanıt lütfen :)

Iphone dan gönderildi

Himm bende acimsi oluyor ya o yuzden sevmiyorum esim baya seviyormus demin anladim: ))

Bilmem bana acı macı gelmiyo sevdiğim için heralde :)
Ne guzel artık eşine sürpriz yemek listenin içinde patlıcanlı bir yemek var :) benim eşim bulgur pek sevmez bazen sevdiği bi yemeği yapınca tlf da soruyo mesela akşama ne yemek var diye bende bulgur diyorum hım anladım diyo sonra eve gelipte sevdiği yemeği görünce Bayram oluyo ona :)

Iphone dan gönderildi

menum

sahur ıspanaklı borek ayran suu yufkalarımın sıftahını yaptım banu duymasın

iftar

1kepce tarhana
1tabak yesılmercımek yemegı
salata 1buyukbardak ayran 1dılımtambugday ekmegı

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

1saat yuruyuş

Dogru diyosun cnm bizim burasıda öyle ama yinede lazer yapanlar yazın yapmıyodu o yüzden söyledim neyseki Türkiye'ye az kalmış :)

Iphone dan gönderildi

Ewet abla yazin yapilmiyo aynen azkaldi insha Allah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Alisverisimin ortasindaa adet oldummmmm.. Ve omg daha yeni tartiya ciktim. Kilom 88.8. Nasil olur. 1 kiloda agirim. Ben dun baktigimda 91 felandim. Yani tuzlucekirdekler yuzunden. Sumu toplamistimki?

Geçmiş olsun cnm
Ay sorma bende tartıda fazla çıkıyorum yaaa vermem gerekirken

Iphone dan gönderildi

Aranizda bi sifre oldu yani:)) bi ara. Pirasa yemegi var nisanliyken bol bol yaptiriyordu
patlıcan candır sevılmezmı hele kızartması ama yemeyelı enaz 1sene olmustur

patlicanin o acimsi tadini aldimmi yiyemiyorum diger turlu bi iki kasik yiyebiliyorum

Her yerimi yaktin ya: ))) bu kadr olur yarina patlican salatasi yapayim dedim kirmizi biberle patlicanlari kozluyorum simdi. Ama onlarla bir kendimide kozluyorum

Geçmiş olsun cnm
Ay sorma bende tartıda fazla çıkıyorum yaaa vermem gerekirken

Iphone dan gönderildi

Kilolarla derteyiizz( ama bu yil veririz in sha Allah. Adetim diye istahim kesildi birsey yiyemedim pekkk:s

Her yerimi yaktin ya: ))) bu kadr olur yarina patlican salatasi yapayim dedim kirmizi biberle patlicanlari kozluyorum simdi. Ama onlarla bir kendimide kozluyorum

canım ben közleme işini fırında yapıyorum. ızgara ayarına getiriyorum arada çeviriyorum hepsi o kadar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Yorgun ceco geldiiii

Bugünüde şükür anlımın akıyla atlattım
Dünden bazı şeyleri yaptığım iyi oldu çünkü geç uyanınca öğlen 2de bir girdim mutfağa tam saat 6da işim bitti ama tabi bende bittim :26:
Maşallah yine bol kepçeliği abartmışım yemeklerin yarısı kaldı olsun istenen bir şeyi bitti demekten nefret ederim ( çok şükür bu güne kadar başıma gelmedi )
Artık yarın anamları iftara çağırırım yemek derdim yok nasılsa hatta keşke annem kardeşinide çağırda aradan çıksın dese eşim ayıp olur kardeşini çağırma artık yedirir gibi olmayalım dedi ama milletin artığı değil ki sonuçta
Ne kardeşim dert eder nede ben ama işte eşim biraz hashas bu konuda ama eğer annem aman birşey olmaz onlarıda çağır derse tam süper olur ki büyük ihtimal öyle der

Hemen aklımdayken bugünki iftar menümü sayayım
Kırımızı mercimek çorbası ( az buzlukta kerevizim vardı onuda ekledim süper oldu )
Kırmızı biberli, mantarlı ve kremalı tavuk sote ( kendim uydurdum ama eşimin kılçık yeğeni bile bayıldı herkes müthiş olmuş diyip durdu )
Pirinç Pilavı
Beşamel soslu, üzeri rende kaşarlı fırında patates ( küçük görümce nasıl beğendiyse 1.5 porsiyon götürdü ki oda kılçıktır normalde kuş kadar yer bende )
Sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası
Renkli Arpaşehriye salatası
Zeytinyağlı Taze fasülye ( oda şansa bir lezzetli olmuş övünmek gibi olmasın )
Salatalık ve mısırlı marul salatası

Tabi ben pilava ağzımı sürmedim diğerlerindende hep az az yedim

Hee datlı olarakda malum şekerpare vardı ve kılçık yeğen yenge hazırdan bile çok daha güzel olmuş dedi ( DR. Otkrer in hazır paketlerinden yaptım ilk kez tabi söyledimde servis ederken )
Gerçekten yeğen şaşırttı beni çünkü genelde güzelde olsa beni gıcık etmek için hep bir bahane bulurdu bu sefer resmen iltifat üzerine iltifat yağdırdı hatta eve paket servis yaparmısın yenge dedi ama tabi sonra unuttu oda bende

Kız bende yeni evliyken haftada bir temizlik yapardım hatta eşim derdi her yer temiz niye uğraşıyorsun diye tabi o zamanlar ben kızarım diye çorabını bile çıkarıp atmazdı yere şimdi neredeyse gözüme sokacak yere atarken
Dediğin gibi Ramazanın hemen deng gelmesi sana biraz yorgunluk olur ama eminim bir sonraki sene alışmış olursun ve herşey çok daha kolay gelir
Valla eşine rahat davranma konusunda sakın yüz verme bak ben şimdi iki çocukla bütün gün temizlik yapsamda yok anam her yer anında dağılıyor
Dün hesapta temizlik yaptım bir balkonu toplaması kalmıştı büyük kıza ben mutfakta uğraşırken anneciğim sende balkondaki çamaşırları toplarlayıp kaldır dedim hepsini köpek ...oku gibi almış yatağın üzerine atmış şu anda yatağın üzerinde yatacak yer yok
Birazdan bari onları yere indireyimde yarın yine yatak odasını toplayayım hesapta dün toplamıştım ve sadece ütüler kalmıştı ama şimdi hepsi karman çorman

Hadi gözün aydın fıstığım
İnşallah bundan sonrada herşey gönlünce olur ama önce bir tatilin tadını çıkar dediğin gibi hak ettin

Kız ne uğraşıyorsun onunla ben tembel işi yapıyorum patlıcan salatasını
Marketten hazır köz patlıycanla köz biberi alıyorum iyice kıyıyorum bıcakla sonrada kalan malzemeleri doğrayıp hemen servise sunuyorum ne uğraşayım kendimi yakmakla

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızarr

çok şükür bu günü atlattık..sabah erkenden hastaneye gittik..malum kızı testleri vardı.ilkin kromozon testi için dr muayene etti sorular sordu.zaten ablasını dosyası verdı orda ondan çabuk bitti işimiz..diğer test içinde damar yolu açılmışken hepsini birden aldılar kanın..

yazık yavrumun korktığu başına geldi .:18:.kanmı alıcaklar yine diyordu..

ilk damar yolunu açarken biraz ağladı,hatta hemşireyede bi fırça attı sen çok acıtıyorsun bismillah demiyorsun bismillah de diye ağladı..sa sakn durdu..sanırım ordaki zihinsel özürlü bi çocukdanda kan alınıyordu,onu görünce sustu..5 tüp kan alındı belli aralıkla..biraz kustu ,ama çok uyudu yine..
çok şükür geçen seferki kadar sıkıntılı geçmedi..işallah tekrar test istemezler çok canı yandı çocuğun..

ordan gelince ailece uyumuşuz..zaten sahurda 3.5 da yatıyoz.sabah7 de kalkınca iyice pert olmuşuz..
yarın annemleri mangala çağıralım dedik ,,yaz günü heö daha makbule geçer hemde çok iş olmaz.yanına bikaç çesit yaptımmı hallolur..
hatta biraz önce bahçeyi falan yıkadım yarına birde orası iş olmasın..zaten çocuk olunca döküntü hiç bitmiyor.

ayrıca bu gün 2 yumurta yapmış benim tavuklar..ama biri hep firar ediyor..kümesden çıkıp duruyor..

panik iyidir cecomm..

en güzelini yapıyorsun bende hep korkarım son ana bişey bırakmanmaya çalışırım..

aksi olur elekrik kesilir su kesilir bişey olur diye..
hele bizlerin yardımıda yok.misafire iş yaptırmakda hoşolmuyor..hele misafir ev sahibinin işine burnunu sokuyorsa tam stres..senin çakma eltide sinir olmuştur bu gün..ben başka birileri varsa yanımda yapıcam işide yapam..kimse yokken daha çabuk pratik oluyyor..

haklısın canım hakkaten eşarp markası gibi..arasıra uğrardı armin bercem ama gelmiyor..
senin yaşadığında hiç hoş olmamış..ama siz yine iyiniz..

benim yakın bi akrabam ,tesadüfen bir oturmada kendinin 2. eş olduğunu öğrendi..üstelik evindede bir çok fotosu varmış kadınla kocasının..bu eski sevgili sanıp ses etmemiş.meğer eski karısıymış..
otolarını görücez..

sende iyiki burdasın canım
bu azim vaerken kesinlikle vericeksin ..vve senindde öncekisonrakii f
gerçi kızlar yazmış ama ..vitamin eksikliğinden oluyor canım.benim küçük kızın ağzındada sürekli olur..dut pekmezi en güzel ilaç..
allahh iyiliğini versin senin..
olurmu olur ,allahdan umut kesilmez gülay..
sen bu günlerin kıymetini bil..

yeni ev yeni eşya ne kadar batarsa batsın ne kadar dağılırsa dağılırsın bizlerin evi gibi istesende olamaz..

şimdi yalnız evle meşgulsun,ondan dön dön temizle modundasın.yarın öbür gün bebiş olursa eve fırsatın kalmaz..hele 2 çocuk hatta 3 bomba düşmüş ev..
seni beğendim vee aynı fikirdeyim..şimdi temiz ev pis gelir..önceden her gün süpür her gün siler obalkonlar günde 2 posta yıkanırdı.
ama gözüme temiz gelmezdi.şimdi ev topumu ,,ohh ev miss gibi geliyor..meğer rahat batıyormuş bana..
öyle koca varmı acaba..

anamm dağınıklıkda kimse bizi geçemez..evi dağıttığımız yetmiyor birde bahçe çıkıyor..her yerdepantolon. heryerde çorap..normal bi insan 1 günde kaç tane pantolon kaç tane çorap kirletir ..çamaşır makinemde bende kafayı yiycez..
kızlar haklı canımm..
sen şimdiiden alıştır ,en azından kendi döküntüsünü toplasın..

bunları birazda biz alıştırıyoruz böyle kral gibi..
işallah iyi geçer dr randevun..

ev küçük ama halılar büyük..sırf koridorun halısı 17 m2..şu kaplama olanlardan yaptırmıştırmıştım hem kendime hem kv lere ..kışın çok soğuk oluyor diye..ama yıkaması sorun işte..
ahh ahh bu akılları bizede veren olaydı zamandıda..bizde köle gibi her işe kendimiz yetişecez diye uğraşmazdık..
seni beğendim canımm

hele patlıcanıı çokkk beğendimm..patlıcan sevilmezmi hiçç..reçeli bile olur mubareğin..

İyi akşamlar fıstıklarrrr

hadi geçmiş olsun meleğimmmm inş bir daha gerek kalmaz bu işlemlere son olur prensesin haklı tabiii bismillah desin aferimmm

oooo özgür tavuklarınnnn yumurtaları gelmeye başlamışşş afiyet olsun cnmmmm

Hic o aklima gelmedi cnm caylaklik iste bende izgara tavamda yaptiim baya ugrastirdi konserve almak en kolayida kendim yapayim dedim: )) patlican ellerimi kasindirdi

Mervecim fırında da yapabilirsin çok közlemem gerekirse öyle yapıyorum bende bir de közmatikler var çok rahat oluyor

Aranizda bi sifre oldu yani:)) bi ara. Pirasa yemegi var nisanliyken bol bol yaptiriyordu

patlicanin o acimsi tadini aldimmi yiyemiyorum diger turlu bi iki kasik yiyebiliyorum

önceden tuzlarsan biraz bekletip yıkarsın nikotini çıkar acımtrak olmaz cnmm

Fırında kızart cnm sweet öyle yapıyodu

Iphone dan gönderildi

bak Sindim biliyor fırın tepsisine diz züerine zeytinyağı gezdir biraz cnmm süpe roluyor gönül rahatlığıyla yiyebilirisn

Ahh sen mi ben mi hele ki yiyip yiyip kilo alamıyorum diye şikayet edenler yok mu off off :)

Iphone dan gönderildi

en kıskandığım insan tipi malesef

hadi gözün aydın canım atlattın ellerine sağlık menünde gayet güzelll olmuş cnm neden artık olsunki bence annen büyük ihtimal çağır kardeşini der kalabalık daha güzel oluyor iftar sofrası

bızdıkım moralini bozma regl öncesi ağır çıkman normallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…