80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım inşallah hayırlı haberlerde verirsin bize Umarım kuzu uzun bir süre kan vermek zorunda kalmaz

Sorma canım benimde hep aynı şeyler gelir aklıma ya su giderse, ya elektrik kesilirse yada olurda bir aksilik olur yemeği yakarsam çok şükür yaktığım hiç olmadı ama işte misafir olunca insan daha çok özeniyor
Çakma Elticiğim inan sinir olmuştu dün ve haklıydıda bugün baya mesajlaştık hala siniri geçmemiş hakikatende kadın çekilecek gibi değil yani
Eşim bile uyuz olmuş ona Ne o kadın diyor ha bire seni övüp duruyor sanki oğluna alacakmış gibi kendini sana beğendirmeye çalışıyor falan diye söylendi durdu dün ( kadının gelini çocuklarınıda bırakıp çekip gitmiş ama dün oğlunu görünce normaldir dedim KV her şeye maydanoz oğlu desen pasifin önde gideni hatta odun )
Bugün bile eşim yine söylendi kadına nasıl birşey o kadın diye :26: hayır Elticiklerimide bana karşı kışkırtacak farkında olmadan sonuçta ben olsam uyuz olurum eşimin teyzesi beni övmeyi bırak ama devamlı bana bir başka amcagelinini örnek gösterip övüp dursa ( ki akrabalığımız yok sonuçta direk olarak )
Rabbim akıl fikir versin ne diyeyim
Eltimede dedim boşver mübarek Ramazan hiç sinirlenme Rabbim görüyor gerekeni zaten yapacaktır diye ama baya üzülmüş kadıncağız niye öyle ha bire laf soktu işte yemeklerine karıştı falan diye. Hee birde kız okadar yemek yapmış bir eline sağlık demiyor ama yeni çakma elti KVsinin onda olan tenceresini boş getirmesin diye Revani yaptığını söyleyince hemen getir tadına bakayım diyip küçük çakma eltime ay çok güzel olmuş falan diyor
Hayır gerçekten güzel olmuştu, tamam kızı motive etmek içinde söylersin güzel olmuş diye ama diğer elti okadar çeşit yaptı çocuğa rağmen ama ona bir eline sağlık demedi :26: Büyük çakma anında dedi ama Teyze aşk olsun ben okadar yemek yaptım bir güzel olmuş eline sağlık demedin ama revaniye bir sürü iltifat yaptın diye
Allah korusun Eltilerin arasını açar o Teyze devamlı onlarla olsa ( Allahtan uzak oturuyorda ayda 1 bir araya geliyorlar )

Her yerimi yaktin ya: ))) bu kadr olur yarina patlican salatasi yapayim dedim kirmizi biberle patlicanlari kozluyorum simdi. Ama onlarla bir kendimide kozluyorum
Ooo daha fırında ve ütüde bile kendini yakabilirsin dikkat et :)
Kilolarla derteyiizz( ama bu yil veririz in sha Allah. Adetim diye istahim kesildi birsey yiyemedim pekkk:s

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Âmin cnm inşallah

Ohh ne güzel ellerine sağlık cnm ne güzel herkes bayıla bayıla yemiş
kızkardeşin içinde sizin aranızda sorun olmayacakmış ama ben olsam kardeşime de taze yemek yapardım kıyamam ona bende senin eşin gibi bakıyorum anlicağın
Ayy cnm benim gercekten kızın haklı ama bazı hemşireler birinden öç alır gibi batırıyorlar yaa
inşallah bir sabah gerek kalmaz bebişinin de canı acımaz cnm yaa
Darısı başımıza diyelim her ne kadar olmayacağını bilsekte :)

ellerine sağllık cecomm allah kabul etsin bu arada..
geçen gün bi pragramda anlatıyorlardı,osmanlıda ramazanda iftara gelen misafirere diş kiras verilirmiş..hani oruçluya iftar yaptırınca oruçlunun sevabı kadar ev sahibide sevap alırmışya..bize sevap kazandırdın diye diş kirası adı altında hediye verilirmiş..sende epey sevap kazandın bu gün..

işallah yarın kardeşinde gelir, sonuçta el değiller hep beraber daha zevki olur..

kadın halkı sinir olmakla..
sonuçta okadar hazırlanmış hemde bebeğide varmış..teşekkür yerine eleştiri almış ..üstünede seni övüş onu yermiş gibi olmuş ..pekde dostani değil o teyzenin yaptığı..insanın arasınıda açar bu tipler..

O maceracıyı ben izledikçe kilo alıyorum sanki adam nasıl özendiriyor insanı öyle böyle değil

ayy bi fırın kebabı yaptılar çok imrendim..nprmalde pek canım çekmezöyle ama sanırım acıkdım..
bu adam birde gece yarısıçıkıyor,ayyy açlığı zirve yapan yemeğe saldırır.ama kesmez okebapların üstünebaşka şey..

Ya aslında Cumartesi zaten iftara alacaktım onları ve aynı menüyü yapacaktım kardeşim seviyor diye
Şu an yorgun olduğum için Cumartesiyi düşünmek bile istemiyorum ama eminim yarın yorgunluğum geçince fikrim yine değişir
Haftaya Perşembe daha da kalabalık misafir ağırlayacağım asıl o zaman hapı yuttum kesin baygın düşerim
Büyük Cadıda bir gece öncesinden Kuzenine yatıya gidecekmiş ( yardımda edemeyecek haliyle ama eşim sağ olsun olmadı ben geç saate kadar yardım ederim dedi ) Aslında bu gece yaptığım kadarını o gün yaparsam rahatlıkla yeter bu gece 10 kişiydik ama rahat 20 kişiye yetermiş yemekler
Perşembe günüde 15 kişi olacağız artık yine aynı miktarda yaparım ki ertesi güne kalmasın fazla yoksa 2 gün aynı şeyi yemekten fenalık gelir bana

Ne bileyim cnm ya konserve olmasin dedim ama demez olaydim ugrastirdu baya misafirleri atlatmissin cok sukur cnn yarin bide ben atlatsam midemi usuttum herhalde halsizlik ve hafif mide bulantisi basladi aksamdan sonra hasta olmddan atlatabilsem. Bi cok rshat etcem
cok gecmis olsun cnm hayirdir neyi var ufakligin alistirmamak lazim haklisin simdilik yapiyor soledm seyleri. Ins ole devm edr

Kozmatik degilde tava vardi izgara tavasi onda yaptim ama sakarligimdan midir nedir bugun devamli yaktm kendimi ali. Nazik yaparken kiymayi kavururken sac kavurma ocaktan kaydi bende mecbur sapindan tutunca o an sakarliklarim basladi iste

İnşallah Rabbim sanada kolaylık ve şifa verirde sende anlının akıyla atlatırsın yarını
Şu an misafir geleceğim dese ölü taklidi yaparım okadar yoruldum ama tabi sonrasındaki o huzur yorgunluğun önüne geçiyor aslında

Beyazcanım senin o tanıdığında hayatının şokunu yaşamış yaa sonra naptı ayrıldı mı yoksa devam mı etti acaba
Sende haklısın cnm yoruluyorsun sonucta Allah hiç kuvvet versin inşallah benimde elim boldur istemecekse olsa illa fazl yapıyorum yemekleri :)

çok halkı hemde..geçen sefer çocuğun koluna iğneyi batıdı derisini iyice gerdirdi..içim cızetti..bu gün daha insaflıydı..

işallah bu testler sonucu görmelerine yeterili olurda tekrar sıkıntı yaşamaz minik kızım...

bende gidiyimde sahur hazırlatım..daha abdest almadım,ilallah yaın oruca kaldığım yerden başlıycam..9 gün tutamadım..ramazanın yarısı gitti nerdeyse..

hemde ne şok canım..

yok devam ediyor ama ,içi içinide kemiriyor..sonuçta baştan kandırıldı..

evlendiği adam meğer daha önceden evliymiş..
birde erkek tarafı kızın bu durumu bildiğini sanıyormuş..bilebile niye evlensinki sonuçta yaşıda küçüktü evlendiğinde..

şimdi evliliği devam ediyor sonuçta çocukları var..

Fırında kızart cnm sweet öyle yapıyodu

Iphone dan gönderildi
ama yagda daha lezzetlıama denıyeyım bıgun hıc denemedım
canım ben közleme işini fırında yapıyorum. ızgara ayarına getiriyorum arada çeviriyorum hepsi o kadar
kırmızı bıber fırında guzel oluyo ben hep fırında yapıyorum ama patlıcanın tadı degısıyo bence fırında ocakta közmatıkle daha lezzetlı oluyo pekte yanmıyo ınsan merve daha acemı tecrube kazandıkca yanmıycak oda yaparken
ohh cok sukur alnının akıyla kurtulmusun darısı dıger ıftarlara yarına yorgunllugun kalmaz ınsallah

cook sukur atlattın doktor ıslerını ınsallah sonuclarda ıyı cıkar sıkıntı yasamazsınız.kız senın halılar cook buyukmus hakıkaten demekkı temızde kullanabılıyosun senede 1 yıkatınca bısey olmaz ben cook sık halı yıkıyorum yıkamacıya versem batarım vallahınapıyım kocamla beraber 3 cocuk var evde temız kalamıyo halıcıklarım

aman dikkat et Mervişimmm inşallah yarını sorunsuz atlatırsın sakın heyecan yapma

diyelim tabiiii zmaan neler gösterecek kimbilir kuzummm hayat bu belli olmaz belki bizim de olur umutsuz yaşanmaz

herkese iyi geceler allah rahatlık versinnnn

sanada ıyıgeceler canım ama cahıllıgıme ver amor fatı ne anlamadım ve merak ettım

Ay cnm Bnm ya kıyamam ben ona hadi hayırlısıyla başla bakalım cnm oruca bende 7 gün sonrs anca başkayabildim regl olmuştum :)kolay gelsin cnm bende çıkıyorum yAtcam :) iyi geceler kızlsr

Iphone dan gönderildi

Ay Allah sabır versin yaa
Allah kimsenin böyle aldatılmasına izin vermesin he evlenip boşanmış olması cok normal birşey ama sanki kötü bişey yapmışlar gibi saklamaları anlamsız..

Iphone dan gönderildi

kocaman günaydın geçmişi temizledim geldim akşam çeneniz düşmüş kızlar
dünki menumu yazayım
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle buğdayla pişmiş yayla çorbası+2 tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
iş çıkışı denize kaçtım 20dk yüzme
akşam kıymalı patlıcan+1/2 kase çorba+1 ekmek

spor 45 dk kardiyo lesli+15dk yüzme
banucum ben sporumu akşamları yapıyorum zaten. yemekten 1,5 saat sonra ama inan sabah 6,30 da bazen çay kenarına yürüyorum hiç terlemiyorum daha serin oluyor. bu gün köpek sesleriyle 6 da hopladım az dolandım sonra gene çay kenarına yürüyüşe gittim o kadar temi,z ve serin hava vardıki ruhum temizlendi.

Konuyu düzenle/Sil Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı

Cok saol ablaam amieen hepimizin insha Allah. Hemde oyle bi cikaracamki keyfini hihhii

Ayy bende korkmustum hersey bosunamiydi dedimmm. Bugun super yapacam. Stajada gitmedim abla yarinda gitmicem warya nasil tembel oldum ben. Hicokuma hevesim kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…