80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar az önce bir sürü alıntı yaptım. telden girmiştim eşim aradı ve yazdığım onca şey çöpe gitti sahura kadar oturdum bir de sabah sekiz buçukta kalktım oğlan kuran kursuna başladı bu gün ben götürecem sanıyordum ama sağolsun eşim bıraktı ama alma işi bana kalacak sanırım. eşim bu hafta iki kilo vereceksin sana garanti veriyorum dedi bu gün evlilik yıl dönümümüz. ve ben hediye olarak klip hazırladım daha doğrusu kız kardeşimle ortak çalıştık gece on ikiden sonra eşime izlettim çoooook beğendi. bense sulu göz her izlediğimde gözümden yaşlar döküldü. evlendiğimizden bu güne kadar olan fotolardan derleme şelkinde bir klipti. ama şunu farkettim hayatımın bir döneminde hiç foto çektirmemişim hep çeken olmuşum

beyazcan canım kuzucuğa inşallah başka test yapmazlar çok geçmiş olsun
cecom o teyzemi ne varsa ona ayrıca gıcık oldum. fesat ne olacak. inşallah cumartesiyi de rahat atlatırsın

Videoyu izledm cnm cok guzel olmus cnm rabbim evliliginizde daha da cok guzel anilarla doldursun ins bende dugunde yapmistm video bizimkiler izledikce agladi agladikca bende agladm cok sulu gozlu bi gelin oldum hele pazar gunu aksam vedalasirken durduramamistum kendimi eltim gorumcemlerde benle bir agliyorlarfi:))

gelin olunca insan ayri bi duygusal oluyo sonra yapisip kaliyo o duygusallik. ne zaman bi dugun konvoyu gorsem oturup aglardim dugundn sonra bende.

selamun aleyküm kızlarr

saat 4 de yatıp,11de kalktım .ama hala uykum var..gerçi alıştık sahurda yatmaya anma sabah uykumuzu alamıyoz o ayrı..

bu gece eşim yola gidecekmiş..geçen gün annemle konuşurken ,eşim annenleri mangala çağıralım didi..
amaertesi gün yola gitti..bu günde gittiğinde bayrama kadar gelmiycekmiş..bende hadi çağırıvrelim bu gün yoksa ayıp olacak hem söyleyip hemde almamak dedim. neyse saat 1 de karar verdik ,şu anda ev topluyorum saat 2.30 ve ve ne yemekvar ne tatlı.. gerçi telaşyaptığımda yok..nasılsa gelen yabancı değil,ve mangal olunca çok yemek yapmıycam..bi çorba ,hazır yufkadan börek döşüycem,,elde açmayınca telaşa gerek yok..tatlı ne yapıcam ona karar veremedim..pilav patlıcan salatası,zaten yanının salatası yoğurdu iftariyelikleri şu bu deken dolar sofra..

sanırım gece kalırlar sahurluk ne yapıcam onu düşünüyorum..:44:

Kizlar bana dua edin bugun misafirlerim var
kolay gelsin işallah alnın akıyla çıkarsın ilk davetinden canım..
sağol canım

allah yuvanızın mutluğunu bozmasın işlallah..

ayyy gece gördüm senin klibi..çokkkkkkkkkk güzell olmuşş..

ben bile duygulandım inan gözlerim yaşardı çok güzel hazırlamışınız müzükde harikaydı..
eşine bundan güzel bi hediye veremezdin bence müthiş olmuş..
gelin olunca insan ayri bi duygusal oluyo sonra yapisip kaliyo o duygusallik. ne zaman bi dugun konvoyu gorsem oturup aglardim dugundn sonra bende.
sendemiii

ben bi ben yapıyorum bunu sanıyordum..gelin arabası ellerin kınası,nikahı herşeye ağlıyorum..benim 2 kız var onları gelin ederken nasıl olucak bilmiyorum

Ayy bende korkmustum hersey bosunamiydi dedimmm. Bugun super yapacam. Stajada gitmedim abla yarinda gitmicem warya nasil tembel oldum ben. Hicokuma hevesim kalmadi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Aaa yok cnm okul herşeyden önemli sakın cnm ihmal etme o senin geleceğin çünkü cnm
Cnm heyecan yaptığın için karnına ağrılar girmiş :) Allah yardımcın olsun inşallah alnının akıyla çıkarsın misafirlerin yemeklerini cok beğenirler inşallah :)
Yaaa bende merak ettim nasıl olcak şimdi yaaa Kk ya video yükleniyor muydu acaba albüme çok merak ettim
alla bi ömür mutluluk, sağlık, sevgiyle cocuklarınızla huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah cnm bnm :))
hadi inşalllah cnm bnm bu hafta 2 kilo gider:)
peki eşn sana ne hediye verdi cnm belli oldu mu :)
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun cnm mangal olunca zaten fazla yemek yapmana gerek yok anca salata çeşitleri ve çorba iftar için lazım olan sen birde börek yapcakmışsın doldu bile sofran
eşin içinde allH kavuştursun şimdiden cnm
ay ben de duygusalım ama sizin kadar her gelin görüşümde ağlamam yani :)

Ay kızlar ben dün gece yatayım dedim ya eşimin de izin günüydü gece işe gitmedi yatıyodu oğlumda geldi yatmaya ve biran hoooooop yatağa içini boşalttı kustu yine tabi yiyip yiyip hoplayınca yine kustu offff yatak odası hol ve banyo battı gece gece iş çıktı başıma oturdum temizledim Allah'tan yatağın koruyucu kılıfı var. Güya sahur yapcaktım ama artık içim sahur yapmayı almadı o kadar temizlikten sonra vurdum Kafayı yattım valla

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ay bir dışarı çıkıp geldim iyice peltem çıktı bu ne sıcak
Dün gece büyük cadıyla yine ufaktan bir atıştık hanım efendi facede arkadaşlarına kitap adı soruyordu tavsiye edecekleri bende gece gece muzurluk olsun diye ben bir tane biliyorum ama adının bile duyunca tüylerin diken diken olur dedim
Tabi hemen faceden neymiş o anne falan yazdı bende Anneciğime ev işlerinde nasıl yardımcı olurum klavuzu yazdım hatundan gece gece güldürdün beni yada ne bileyim anne alemsin falan demesini beklerken hanım efendi bu neydi şimdi yazdı sonrada özelden ( bu arada yan odada cadı ) bana neler yazdı yok efendim iyimisin sen işte ne gerek vardı şimdi buna yaten sildim yazdıklarını falan diye saydırmaya
Dedim kabahat bende ki seninle muziplik yapıp seni neşelendirmeye çalıştım. Bu seferde ay işte sen çok alıngansın işte ne var yazdığını sildiysem bilseydim böyle yapacağını silmezdim falan demeye ama mevzunun aslında yazıyı silmesi değil bana karşı soğuk tavrının olduğunu bir türlü anlamadı :26:
Bİrde zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyor yok efendim böyle yaparak beni kırdığının farkında değilmisin falan diyor bakıyor işe yaramıyor taktiği tekrar bana yükleniyor çok alıngansın, birşey dedik sanki falan demeye

Umursamaz tavrı beni deli etti sonrada tabi sahur yapacak iştah kalmadı bende 3 Parmak kalınlığında ufak bir parça pide ve bir fincan çayla oruç tutuyorum felaket karnım acıktı daha şimdiden :26: sussuzluğu saymıyorum bile
Biraz kafa dağıtayım diye bilgisayar başına geçincede anında kendimi buraya attım

Canım inşallah alnının akıyla bu geceyide atlatırsın Eminim herşey çok lezzetli olucaktır ve keyifli bir gece geçirirsin

cecom o teyzemi ne varsa ona ayrıca gıcık oldum. fesat ne olacak. inşallah cumartesiyi de rahat atlatırsın

Sorma dün büyük görümceme anlattımda anammm bende yengeme eğer gitmemiş olursa onuda mutlaka al gelirken dedim diye panik yaptı hatta sonradan inşallah evine giderde gelmez hiç çekilmez öylesi dedi
Bırak kadın o şekilde davranarak insanları birbirine düşürür eşim bile nasıl taktıysa hatırladıkça yahu kadının seni bukadar övmesine bile uyuz oldum sanki oğluna kız beğeniyormuş gibi diyip durdu sanırım eşim beni o kadının oğlundanda felaket kıskandı bir ara balkona çıktım bir hava almaya ve o kadının oğlu ve amcacocukları balkondaydı bir baktım eşim anında yanımda bitti normalde hiç umursamaz ama o herife nasıl taktıysa artık hatta gözü göz değil diyip durdu nedense ( Allah için ben hiç bir bakışını birine yakalamadım ama eşim diyorsa kesin görmüştür birşey )
Allahtan akrabamız değilde bir daha bir araya gelme şansımız sıfır

Canım çok ama çok geçmiş olsun
İnşallah bir daha olmaz ve kuzuda şu anda daha iyidir inşallah
Bu ara benim küçük cadıda çok zıplıyor koltuk ve yatak üzerinde hatta elli kere kızım yeter bak döveceğim diyorum tabi çocuk hayatı boyunca dayak yemediği için anneciğim son bir kere daha atlıyayım bırakıcağım hem sen beni zaten dövmezsin dimi canım anneciğim seni çot seviyorum diye bağlamayıda çekip kaldığı yerden devam ediyor
Nasıl bir mide varsa bende hiç kusmuk temizleyemem ( ançak gerçekten o an eşim yoksa öğüre öğüre temizleyebilirim )
Sağ olsun eşim zaten anında sen git öbür odaya ben hallederim diyor

Ilk misafirim degil kizlar ama stres yaptim dugunden 2 gun sonra kayinvalidemler ablamlar ve abimler geldi onlari agirladim. Ama gel gor ki evime ilk geliyor bu misafirlerde suan mercimek corbam, yaprak sarmam, patlican salatam, islak kek, hasan pasa koftem hazir pilav ,borek ve kompostoyla kasik salatam kaldi yapilcak yerlerimi supurdum sofralarimi kurdum unuttugum bisey kaldimi bilmiyorm

Gecmis olsun cnm benim

Ohhh maşallah birşey kalmamış neredeyse istersen kompostonuda bir an önce yap ki akşama kadar soğusun

Bende hesapta anamları çağıracaktım ya hazır bir sürü şey varken sabah öyle bir isteksiz kalktım ki amannnn anamda olsa uğraşamıyacağım dinleneyimde Cumartesi nasılsa iftara alacağım annemle kardeşimi hem yemeklerde tazecik olur en azından
İyiki annemler yatsıdan sonra hemen yatıyorlarda o an eşimin gazıyla arayıp yarın buyrun gelin diyemedim yoksa bugün kıvırma payım hiç olmazdı

Konservelerde hazir cnm aslinda komposta onlara ek bisey yapmaya gerek yoktur dimi: ))

Hoşgeldin cnm
sanırım kızının heyheylerinin üstünde oldugu anda yaptın espriyi
boşver bozma moralini ama Türkleri anlama kılavuzu diye bir kitap var biraz eğlenmek isterse kızın onu okuyabilir
zamanında hocalarım bile benden alıp okudular o kitabı :) sanırm ondan 2. Si vardı hatta kapakta bu sefer kahve fincanı vardı ay Türkiye'ye gelince bi arayayım alayım okurum :)
valla kusmuksuz bir hayat düşünemiyorum artık o kadar alıştım ben benimki çok şükür iyi ama yemeği fazla kacırıp hoplayınca oyle oluyo:) ama başkasınınkini temizleyecek heralde benim eşim oğlumu yıkadı üstünü giydirdi o kadar :)
hakikaten Allah sabır versin o teyze ev yıkar yaa sanırım kendisi haytatındsn memnun değil ki ona buna sarıyo :)
Maşallah daha ne olsun cnm hersey hazırmış :)
Gecmis olsun cnm benim
Sagol cnm :)
iyi yapmışsın cnm dinlenmiş olursun :)

Konservelerde hazir cnm aslinda komposta onlara ek bisey yapmaya gerek yoktur dimi: ))

Kız alemsin dün okadar uğraştın patlıcan salatasıyla ( tembel işi varken ) şimdi komposto gibi basit birşeyi hazır almışsın
Demekki sen uğraşmayı seviyorsun
Şaka şaka iyi yapmışsın benim bildiğim onlara birşey yapılmıyor açıp döküyorsun kaselere
Ben eskiden sadece ananası konservede alırdım eşim sağ olsun tadını bile bilmem ben yemem onu diyordu ilk zamanlar bende tazesini bulamıyordum diye mecbur konserve alıyordum sonra Banu Alkan Ananasa güzelliğimi borçluyum dedi bir kaç diyetisyende işte zayıflatıyorda diyince piyasa ananas kaynamaya başladı o yüzden artık konservesinede gerek kalmadı

ya bende cok isterdim ekleyebilmeyi buraya ama sanirim olmuyor canim ya. ama face kullaniyorsan adimi gondereyim ozelden ekleyeyim.

Oylede artik biyerden sonra bikkinlik geliyo be abla. Turkey 2 3 haftadir tatil. Biz dun tatile girdik. Anaokul 1 hafta sonra. Hic normal degil

ya bende cok isterdim ekleyebilmeyi buraya ama sanirim olmuyor canim ya. ama face kullaniyorsan adimi gondereyim ozelden ekleyeyim.
Ay yok malesef yani eskiden vardı sonra kapattım tweet instagram Kk var :)
Oylede artik biyerden sonra bikkinlik geliyo be abla. Turkey 2 3 haftadir tatil. Biz dun tatile girdik. Anaokul 1 hafta sonra. Hic normal degil

Ay evet Avrupa bu nedenden dolayı cok gıcık ama onlarında sistemi bu ve cok ara tatil yapıyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…