80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar güzelliklerr

maşallah Mervişimmm ellerine sağlık herşey mükemmel menü olmuşşş hasan paşa iyi bir seçimmm

evet cceom havalar felakettt sıcakkk büyük prenses sana karşı şimdi ne kadfra huysuzluk yapsa da ilerde en yakın dostu sen olacaksın şu an tam ergenlik dönemiii sabır bitanemmm

iyi düşünmüşsünüz meleğimmm gelen yabancı değil nasılsa bahçede mangal keyfi süper olur afiyetolsun cnmmm

bu klibi bende merak ettimm muhteşem olduğuna eminimmm

Kizlar bi soru buu hasan pasa koftesinin kiymasi ne sertlikte olucak

normal köftelik kıymadan biraz daha yumuşak olacak cnmm suyla inceltebilirdin ama ben geç kaldığım için sen çoktan yapmışsın bile ellerine sağlık cnmm

Kizlar bana dua edin bugun misafirlerim var

çok güzel bir iftar olacak gör bak

Ayy bende korkmustum hersey bosunamiydi dedimmm. Bugun super yapacam. Stajada gitmedim abla yarinda gitmicem warya nasil tembel oldum ben. Hicokuma hevesim kalmadi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

tembellik yok bızdıkım ramazan dolayısı ile hepimiz biraz mayıştık ama bence stajına git

sanada ıyıgeceler canım ama cahıllıgıme ver amor fatı ne anlamadım ve merak ettım

est bitanemm o ne biçim söz öyle ben liseden bu yana çok severim bu sözü Eylülcümm anlamına gelince Amor fati Friedrich Nietzschenin eserlerinde sıklıkla kullandığı bir terimdir. insanın geçmişini ve gelecekte başına gelecek olanları kabullenip bunlardan başka bir şey dilememesi yani yazgısını kaderini sevmesi anlamına gelir kısacası kaderini sev demektir
belki bu bizim için en iyisidir Aslında içinde bulunduğumuz durumları kabul ettiğimizde hayat hep daha kolay ve keyifli geçiyor zaten. bir hikayesi vardı onu da kopyalayayım sana cnm

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.
Güneş onu yakıp kavurur.
O da tanrı’ya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
"ol" der tanrı. Güneş oluverir.
fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. “ol” der tanrı. bulut olur.
Rüzgâr alır götürür bulutu, rüzgârın oyuncağı olur.
Rüzgâr olmak ister bu kez. ona da “ol” der tanrı.
Rüzgâr her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.
Her şey karşısında eğilir.
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Ordan eser burdan eser, kaya bana mısın demez!
Bildiniz, tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı…

Bir sabah sırtında bir acı ile uyanır….
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır. ..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

İftarımı yaptım az kendime gelip çayımıda koydum bir yandan eşimle bir film izliyordum ki dayanamadım kendimi buraya attım
Herkes herhalde iftar sonrası rehavete kapılmış yine kimsecikler yok

aleykümm selammm adaşım allah kabul etsin cnmm ben buralardaydım ama dalmışım

aleykümm selammm adaşım allah kabul etsin cnmm ben buralardaydım ama dalmışım

Hoşgeldin adaşım
Bende bir yandan Güldür güldürün eski bölümüne dalmışım Kem gözlü diye bir skeçleri vardı ona deng geldim karnım ağrıdı gülmekten

Hoşgeldin adaşım
Bende bir yandan Güldür güldürün eski bölümüne dalmışım Kem gözlü diye bir skeçleri vardı ona deng geldim karnım ağrıdı gülmekten

Hoşbuldum cnmmm ohhh allah yüzünü hep güldürsün inşşş ben tv izlemiyorum cnm çıktım balkona içeride nefes alınmıyor klimada anneme dokunuyor gece yatarken odamdakini açıyorum anca balkon güzel esiyor şükür

Ya bizim balkonun ev içinden farkı yok birde benim takozu mecbur masada kullanıyorum şarjı bağlı olmadan açılmadığına

Iyi geceler kizlar misafirler gitti sonunda girgir samata gecti guzeldi hersey ama.cok yoruldum uzerimdeki kirginlik. Artti iyice direk yataga aticm kendimi ama esin kitaplik kuruyor benide yNinda tutuyor: ))

Iyi geceler kizlar misafirler gitti sonunda girgir samata gecti guzeldi hersey ama.cok yoruldum uzerimdeki kirginlik. Artti iyice direk yataga aticm kendimi ama esin kitaplik kuruyor benide yNinda tutuyor: ))

Hadi gözün aydın cnmm ohh tüm stresi attın sevindim güzel geçmesine güzelce dinlen şimdi kitaplık biterse tabiii

Eki Görüntüle 1183798

buyur cecoşum benden hibisküs gelsin sana buz gibi

Oyyy bak sen resmi koyunca aklıma geldi evde bir yerlerde hibiskus olması gerekiyordu yarın yapayımda dolaba koyayım en azından iftardan sonra sahura kadar soğuk soğuk içerim sağlıklısından
Bu arada eşimin halaların yazlıklarının bahçesinde ikisininde hibiskus ağaçı vardı hatta çiçeklerini toplayacaktımda belki kurutma şekli farklıdır yada farklı bir cinsi kurutuluyorsa diye vazgeçtim

Hadi gözün aydın canım
Bende bugün anamları almaktan vazgeçtim zaten kızkardeşimin dışarı işleri varmış çocukları bakmaları için annemleri çağırmış işide geç bitince onları salmamış bende hemen ağız yaptım aaa bende yemeğin yoksa bana gel diyecektim dedim annem beni kardeşimden arayıp haber verdiğinde
Artık yarın gider bir iki saat anamları dolaşır evime dönerim nasılsa Cumartesi akşamı hepsi gelecek iftara
Hem o arada bende dinlenmiş ve olan bir iki işimide aradan çıkarmış olurum

Neyse bende beyaz çamaşırlarımı asayımda sonra oturup iftara kadar az kuranımı okuyayım Çok şükür yarısına gelmeme iki cüz kaldı onuda bu gece okurum inşallah

Aboooo benim makine daha durmamış ulen komşu diyecek hatun kafayımı yedi bu saate hala çamaşır makinesi çalışıyor diye neyseki 15 dakikası kalmış inşallah aşağı fazla ses gitmiyordur

Son düzenleme:
menum

sahur peynır zeytın 2yumurtadan omlet 1sıgara böreği

iftar
1tane hurma 5yaprak sarma 1tabak tazefasulye salata ayran
1seftalı

2lıtreye yakın su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık

ohh hersey hazır nerdeyse ınsallah yuzunu n akıyla atlatırsın.heyecan oldugundan yoksa hamaratlıgından şüphemız yook.ama eve ılk gelen ınsanlar hep heyecanlandırır ınsanı
sagol canım anlamıs oldum hıkayede cook guzelmıs.ben hıc duymamıstım busözu öğrenmıs oldum
ben bıraz gec kaldım buaksam amlesef netım yoktu.ama sende annenlerı cagırmamakla ıyı yapmısın 2 gun ust uste zorlanıyo ınsan yemeklerın olsa bıle ıftardan sonra ayaklarını uzatıp yatmak daha dınlendırıcı
Eki Görüntüle 1183798

buyur cecoşum benden hibisküs gelsin sana buz gibi

ayy banada gelsın derdım ama ben soguk sevmıyom.suan bogazım fena ama daha tam fenalasmadı bır ıkı gune ıyıce carpılırım kesın.ama ben normaldede soguk sevmıyom suyu bıle asla dolaptan ıcemem.hibiskusuda soguga yakın ılıklıkta bekletıp içiyorum ama bugece içmedım kalkıp yapsammı canım çektı vallahı

selam kızlar sahur vaktı kımsecıkler yook ama benım ıftardan sonra netım yoktu abımlerle ortak kullanıyoruz kabloyla ınıyo bana kablo cıkmıs yengem yapamadı abımde ıftardan sonra uyuya kalmıs kıyamadım uyandırmaya 1de uyanmısta yengem yaptırdı sagolsun ay ıateyınce ınternete erısememek benı cook sınırlı yapıyo nekadar alısmısız teknolojıyebeyazcanımda yook annelerı yatıya kaldı heralde sızbı poturun ben kkya gırıyımde denmezartık yarına kavusuruz.mınıkekspere benmı denk gelmıyom sankı dun altta gördum adını ama rastlayamadım acaba sayfamı atladım işyerınde sıkıntısı vardı ınsallah bısey yoktur .kımsecıkler yook bende kacayım barı acaba neyem sahurluk.buarada gülayda yook evlılık yıldönumunun derın kutlaması var heralde ohh sefası olsun

Aleyküm selam canım

Bende tam çıkacaktım bilgisayarın sayfası takıldı bıraktım öyle düzelmiş kendi kendine
Yarım saat evvel benim küçük cadı uyanmış benide bilgisayar başında görünce seni çot seviyorum anneciğim dedi bende seni dedim yatağa döneceğini düşünerek bu seferde sen bilgisayarda oyun oynayacaksan ( açık ya ) bende tabletimle oynayayım bari eccük dedi baştan ses etmedim nasılsa iki dakika sonra gözleri kapanır uyur koltukta diye ama baktım gözleri pörtletmiş oyun oynamaya çalışıyor bir fırça attım ulen bu saatte senin gibi uyanık çocuk yoktur yürü git yatağına sıpa diye başladı ağlamaya babasına şikayet ediyor oda yat kız yerine diyince iyice uyuz oldu hayır sabah erken hortlamayacağını bilsem otursun diyeceğim ama yine 9 dedinmı ayakta elli kere başıma gelir ondan sonra anneciğim kalkarmısın, anneciğim cizgi filmi açarmısın diye diye beni deli eder

Şimdi yattı çok şükür ama hala söyleniyor yat dedim diye

kızlar günaydın yarın büyük gün
dün akşam uğrayamadım
dünki menumu yazayım
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle 1tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
1/2 kase çorba+yarım kase mantı
sabah çay kenarında 30dk yürüyüş

slm kızlar. dün akşam yemeğe tatvana gittik. iskender yiyelim dedik ama şansa gittiğimiz lokanta ramazan dolayısıyla kapalıymış. kaldık öyle şey gibi ortada. sonra başka bir lokanta buldukta şükür aç kalmadık sonrasında attık kendimizi van gölünün kıyısında eğlenceye. gerçi o eğlence daha çok çocukların oldu ama neyse. biraz gezdik sonra bi kafe canlı müzik yapıyodu bizde kıyıda bir banka oturduk çocuklar etrafta oyun oynadı biz muhabbet ettik eşimle. saat on bir buçuktu dedim eve gitsek malum bir saat yol sürecek uykumuz gelir dedim. çok güzeldi hava otursak sabaha kadar da otururduk ama yol malum şakaya gelmez. eve geldik son zamanlarda zor geldim diyo. :18::18::18:

Ay yok malesef yani eskiden vardı sonra kapattım tweet instagram Kk var :)

Ay evet Avrupa bu nedenden dolayı cok gıcık ama onlarında sistemi bu ve cok ara tatil yapıyolar :)

Hemde ne gicik. Bi 10uncu ayda 1 hafta tatil yilbasinda 2 hafta tatil bu turkeydede var 15 tatilmk diolar. Bide mayisda 1 hafta tatil. Ve bikacgun kutlama gunleri.

Gitmedim abla bugun ve dun :))) hahah TATİLİM BASLADİİİİİ

Yehooeeeeeeeeeeeeee :)) TATİLLLLLİMMM BASLADİİİİİİ 🎉🎉🎊🎊🎊✨✨✨🙊🙈☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…