- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
bu zıllıler nıye boyle uyumayı sevmıyo benımkıde oyle hayır bıraksa ben uyuycam ama bırakmıyodaAleyküm selam canım
Bende tam çıkacaktım bilgisayarın sayfası takıldı bıraktım öyle düzelmiş kendi kendine
Yarım saat evvel benim küçük cadı uyanmış benide bilgisayar başında görünce seni çot seviyorum anneciğim dedi bende seni dedim yatağa döneceğini düşünerek bu seferde sen bilgisayarda oyun oynayacaksan ( açık ya ) bende tabletimle oynayayım bari eccük dedibaştan ses etmedim nasılsa iki dakika sonra gözleri kapanır uyur koltukta diye ama baktım gözleri pörtletmiş oyun oynamaya çalışıyor bir fırça attım ulen bu saatte senin gibi uyanık çocuk yoktur yürü git yatağına sıpa diye başladı ağlamaya babasına şikayet ediyor oda yat kız yerine diyince iyice uyuz oldu hayır sabah erken hortlamayacağını bilsem otursun diyeceğim ama yine 9 dedinmı ayakta elli kere başıma gelir ondan sonra anneciğim kalkarmısın, anneciğim cizgi filmi açarmısın diye diye beni deli eder
Şimdi yattı çok şükür ama hala söyleniyor yat dedim diye
slm kızlar. dün akşam yemeğe tatvana gittik. iskender yiyelim dedik ama şansa gittiğimiz lokanta ramazan dolayısıyla kapalıymış. kaldık öyle şey gibi ortada. sonra başka bir lokanta buldukta şükür aç kalmadıksonrasında attık kendimizi van gölünün kıyısında eğlenceye. gerçi o eğlence daha çok çocukların oldu ama neyse. biraz gezdik sonra bi kafe canlı müzik yapıyodu bizde kıyıda bir banka oturduk çocuklar etrafta oyun oynadı biz muhabbet ettik eşimle. saat on bir buçuktu dedim eve gitsek malum bir saat yol sürecek uykumuz gelir dedim. çok güzeldi hava otursak sabaha kadar da otururduk ama yol malum şakaya gelmez. eve geldik son zamanlarda zor geldim diyo. :18::18::18:
topiğimiz hepden duygusal..senin oğlun vardı sanırımirde kızanası olsan daha duygusal olursun.Aaa yok cnm okul herşeyden önemli sakın cnm ihmal etme o senin geleceğin çünkü cnm
Cnm heyecan yaptığın için karnına ağrılar girmiş :) Allah yardımcın olsun inşallah alnının akıyla çıkarsın misafirlerin yemeklerini cok beğenirler inşallah :)
Yaaa bende merak ettim nasıl olcak şimdi yaaaKk ya video yükleniyor muydu acaba albüme çok merak ettim
alla bi ömür mutluluk, sağlık, sevgiyle cocuklarınızla huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah cnm bnm :))
hadi inşalllah cnm bnm bu hafta 2 kilo gider:)
peki eşn sana ne hediye verdi cnm belli oldu mu :)
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun cnm mangal olunca zaten fazla yemek yapmana gerek yok anca salata çeşitleri ve çorba iftar için lazım olan sen birde börek yapcakmışsın doldu bile sofran
eşin içinde allH kavuştursun şimdiden cnm
ay ben de duygusalım ama sizin kadar her gelin görüşümde ağlamam yani :)
geçmiş olsun canım miniğe..Ay kızlar ben dün gece yatayım dedim ya eşimin de izin günüydü gece işe gitmedi yatıyodu oğlumda geldi yatmaya ve biran hoooooop yatağa içini boşalttı kustu yine tabi yiyip yiyip hoplayınca yine kustu offff yatak odası hol ve banyo battı gece gece iş çıktı başıma oturdum temizledim Allah'tan yatağın koruyucu kılıfı var. Güya sahur yapcaktım ama artık içim sahur yapmayı almadı o kadar temizlikten sonra vurdum Kafayı yattım valla
maşallah her şeyini bitirmiin eline sağlık..Ilk misafirim degil kizlar ama stres yaptim dugunden 2 gun sonra kayinvalidemler ablamlar ve abimler geldi onlari agirladim. Ama gel gor ki evime ilk geliyor bu misafirlerde suan mercimek corbam, yaprak sarmam, patlican salatam, islak kek, hasan pasa koftem hazir pilav ,borek ve kompostoyla kasik salatam kaldi yapilcak yerlerimi supurdum sofralarimi kurdum unuttugum bisey kaldimi bilmiyorm
bende merak ediyordum eylül sayesinde öğrenmiş olduk..anlamı çok güzel çok anlamlıymış..İyi akşamlar güzelliklerr
maşallah Mervişimmm ellerine sağlık herşey mükemmel menü olmuşşşhasan paşa iyi bir seçimmm
evet cceom havalar felakettt sıcakkkbüyük prenses sana karşı şimdi ne kadfra huysuzluk yapsa da ilerde en yakın dostu sen olacaksın şu an tam ergenlik dönemiii sabır bitanemmm
iyi düşünmüşsünüz meleğimmm gelen yabancı değil nasılsa bahçede mangal keyfi süper olur afiyetolsun cnmmm
bu klibi bende merak ettimmmuhteşem olduğuna eminimmm
normal köftelik kıymadan biraz daha yumuşak olacak cnmm suyla inceltebilirdin ama ben geç kaldığım için sen çoktan yapmışsın bile ellerine sağlık cnmm
çok güzel bir iftar olacak gör bak
tembellik yok bızdıkım ramazan dolayısı ile hepimiz biraz mayıştık ama bence stajına git
est bitanemm o ne biçim söz öyleben liseden bu yana çok severim bu sözü Eylülcümm anlamına gelince Amor fati Friedrich Nietzschenin eserlerinde sıklıkla kullandığı bir terimdir. insanın geçmişini ve gelecekte başına gelecek olanları kabullenip bunlardan başka bir şey dilememesi yani yazgısını kaderini sevmesi anlamına gelir kısacası kaderini sev demektir
belki bu bizim için en iyisidir Aslında içinde bulunduğumuz durumları kabul ettiğimizde hayat hep daha kolay ve keyifli geçiyor zaten. bir hikayesi vardı onu da kopyalayayım sana cnm
Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.
Güneş onu yakıp kavurur.
O da tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
"ol" der tanrı. Güneş oluverir.
fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. ol der tanrı. bulut olur.
Rüzgâr alır götürür bulutu, rüzgârın oyuncağı olur.
Rüzgâr olmak ister bu kez. ona da ol der tanrı.
Rüzgâr her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.
Her şey karşısında eğilir.
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Ordan eser burdan eser, kaya bana mısın demez!
Bildiniz, tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı
Bir sabah sırtında bir acı ile uyanır .
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır. ..
amann bu kocalar bizden güç alıyor sanırım ..hepsimi aynı bunların bi iş yaparken bizde bekçi oluruz..Iyi geceler kizlar misafirler gitti sonunda girgir samata gecti guzeldi hersey ama.cok yoruldum uzerimdeki kirginlik. Artti iyice direk yataga aticm kendimi ama esin kitaplik kuruyor benide yNinda tutuyor: ))
internet sorunun hiç bitmiyccek sanırım eyülll..bi çözüm yokmu bunaa..selam kızlar sahur vaktı kımsecıkler yook ama benım ıftardan sonra netım yoktu abımlerle ortak kullanıyoruz kabloyla ınıyo bana kablo cıkmıs yengem yapamadı abımde ıftardan sonra uyuya kalmıs kıyamadım uyandırmaya 1de uyanmısta yengem yaptırdı sagolsun ay ıateyınce ınternete erısememek benı cook sınırlı yapıyo nekadar alısmısız teknolojıyebeyazcanımda yook annelerı yatıya kaldı heralde sızbı poturun ben kkya gırıyımde denmez artık yarına kavusuruz.mınıkekspere benmı denk gelmıyom sankı dun altta gördum adını ama rastlayamadım acaba sayfamı atladım işyerınde sıkıntısı vardı ınsallah bısey yoktur .kımsecıkler yook bende kacayım barı acaba neyem sahurluk.buarada gülayda yook evlılık yıldönumunun derın kutlaması var heralde ohh sefası olsun
ayy bu cadılar bizi uyutmazzz..başımızın etini yiyorlar..Aleyküm selam canım
Bende tam çıkacaktım bilgisayarın sayfası takıldı bıraktım öyle düzelmiş kendi kendine
Yarım saat evvel benim küçük cadı uyanmış benide bilgisayar başında görünce seni çot seviyorum anneciğim dedi bende seni dedim yatağa döneceğini düşünerek bu seferde sen bilgisayarda oyun oynayacaksan ( açık ya ) bende tabletimle oynayayım bari eccük dedibaştan ses etmedim nasılsa iki dakika sonra gözleri kapanır uyur koltukta diye ama baktım gözleri pörtletmiş oyun oynamaya çalışıyor bir fırça attım ulen bu saatte senin gibi uyanık çocuk yoktur yürü git yatağına sıpa diye başladı ağlamaya babasına şikayet ediyor oda yat kız yerine diyince iyice uyuz oldu hayır sabah erken hortlamayacağını bilsem otursun diyeceğim ama yine 9 dedinmı ayakta elli kere başıma gelir ondan sonra anneciğim kalkarmısın, anneciğim cizgi filmi açarmısın diye diye beni deli eder
Şimdi yattı çok şükür ama hala söyleniyor yat dedim diye
ohhh ne güzel bir gün geçirmişiniz..çocuklarda oyalanmış sizde sohbet edebilmişiniz..normalde pek ana babann başını boş bırakmıyor bu çocuk milleti..slm kızlar. dün akşam yemeğe tatvana gittik. iskender yiyelim dedik ama şansa gittiğimiz lokanta ramazan dolayısıyla kapalıymış. kaldık öyle şey gibi ortada. sonra başka bir lokanta buldukta şükür aç kalmadıksonrasında attık kendimizi van gölünün kıyısında eğlenceye. gerçi o eğlence daha çok çocukların oldu ama neyse. biraz gezdik sonra bi kafe canlı müzik yapıyodu bizde kıyıda bir banka oturduk çocuklar etrafta oyun oynadı biz muhabbet ettik eşimle. saat on bir buçuktu dedim eve gitsek malum bir saat yol sürecek uykumuz gelir dedim. çok güzeldi hava otursak sabaha kadar da otururduk ama yol malum şakaya gelmez. eve geldik son zamanlarda zor geldim diyo. :18::18::18:
hadi gözün aydın..iyi tatiller fıstıkk..Yehooeeeeeeeeeeeeee :)) TATİLLLLLİMMM BASLADİİİİİİ 🎉🎉🎊🎊🎊✨✨✨🙊🙈☺
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
slm kızlar. dün akşam yemeğe tatvana gittik. iskender yiyelim dedik ama şansa gittiğimiz lokanta ramazan dolayısıyla kapalıymış. kaldık öyle şey gibi ortada. sonra başka bir lokanta buldukta şükür aç kalmadıksonrasında attık kendimizi van gölünün kıyısında eğlenceye. gerçi o eğlence daha çok çocukların oldu ama neyse. biraz gezdik sonra bi kafe canlı müzik yapıyodu bizde kıyıda bir banka oturduk çocuklar etrafta oyun oynadı biz muhabbet ettik eşimle. saat on bir buçuktu dedim eve gitsek malum bir saat yol sürecek uykumuz gelir dedim. çok güzeldi hava otursak sabaha kadar da otururduk ama yol malum şakaya gelmez. eve geldik son zamanlarda zor geldim diyo. :18::18::18:
Gitmedim abla bugun ve dun :))) hahah TATİLİM BASLADİİİİİ
iyi günler kızlarr
dün annemler yatıya kalınca gelemedim malum..ama aklmda sizdeydi..
düm çok güzel geçti ,bahçede keyifli oldu.ama benim orucun ilk günü olduğu için çok zorlandım.hatta ekmek kadatıfı yaptım az kaldı çorbanın yerine tatlıya nane atıyordum dalgınlıkla..son anda kurtardım .yoksa ülkenin ilk nanelili kadayıfı olacaktı..
yaptığım börek ,çayl yenir diye kurabiye hep kaldı,ama sahurda canıma yetiştiler..iyi oldu sahurda çeşit olmuş oldu..
çokk uykum var.sabah annemler 10da gitti hava ısınmadan diye..güya uyuycam telefon dutrdurmadı hoş zaten kızımdan uyumayafırsat yokda..
bu günde babaannemler parkda beraber iftar yapalım dediler.daha ona hazırlık yapıcam..hoş ne yapıcamıda bilmiyorum buzlukda pasta falan var onları birazda birazda bişeyler uydurur çay yapar giderim.yinede çok çanta olıcak elimde soğuk su şart..o bile ağırık bana..otıbüsle gidicez gitcemiz parka..
eşimdedün gece sivasa gitti..her gidişinde yüreğim ağzıma geliyor..şükür kazasız belasız varmış..
topiğimiz hepden duygusal..senin oğlun vardı sanırımirde kızanası olsan daha duygusal olursun.
geçmiş olsun canım miniğe..
havalarda sıcak belki sıcak geçmiştir..
maşallah her şeyini bitirmiin eline sağlık..
bende merak ediyordum eylül sayesinde öğrenmiş olduk..anlamı çok güzel çok anlamlıymış..
amann bu kocalar bizden güç alıyor sanırım ..hepsimi aynı bunların bi iş yaparken bizde bekçi oluruz..
internet sorunun hiç bitmiyccek sanırım eyülll..bi çözüm yokmu bunaa..
ayy bu cadılar bizi uyutmazzz..başımızın etini yiyorlar..
ohhh ne güzel bir gün geçirmişiniz..çocuklarda oyalanmış sizde sohbet edebilmişiniz..normalde pek ana babann başını boş bırakmıyor bu çocuk milleti..
hadi gözün aydın..iyi tatiller fıstıkk..
Hadi gözün aydın cnmm ohh tüm stresi attın sevindim güzel geçmesine güzelce dinlen şimdi kitaplık biterse tabiii
Oyyy bak sen resmi koyunca aklıma geldi evde bir yerlerde hibiskus olması gerekiyorduyarın yapayımda dolaba koyayım en azından iftardan sonra sahura kadar soğuk soğuk içerim sağlıklısından
Bu arada eşimin halaların yazlıklarının bahçesinde ikisininde hibiskus ağaçı vardıhatta çiçeklerini toplayacaktımda belki kurutma şekli farklıdır yada farklı bir cinsi kurutuluyorsa diye vazgeçtim
Hadi gözün aydın canım
Bende bugün anamları almaktan vazgeçtimzaten kızkardeşimin dışarı işleri varmış çocukları bakmaları için annemleri çağırmış işide geç bitince onları salmamış bende hemen ağız yaptım aaa bende yemeğin yoksa bana gel diyecektim dedim annem beni kardeşimden arayıp haber verdiğinde
Artık yarın gider bir iki saat anamları dolaşır evime dönerim nasılsa Cumartesi akşamı hepsi gelecek iftara
Hem o arada bende dinlenmiş ve olan bir iki işimide aradan çıkarmış olurum
Neyse bende beyaz çamaşırlarımı asayımda sonra oturup iftara kadar az kuranımı okuyayımÇok şükür yarısına gelmeme iki cüz kaldı onuda bu gece okurum inşallah
Aboooo benim makine daha durmamışulen komşu diyecek hatun kafayımı yedi bu saate hala çamaşır makinesi çalışıyor diye neyseki 15 dakikası kalmış inşallah aşağı fazla ses gitmiyordur
ohh hersey hazır nerdeyse ınsallah yuzunu n akıyla atlatırsın.heyecan oldugundan yoksa hamaratlıgından şüphemız yook.ama eve ılk gelen ınsanlar hep heyecanlandırır ınsanı
sagol canım anlamıs oldum hıkayede cook guzelmıs.ben hıc duymamıstım busözu öğrenmıs oldum
ben bıraz gec kaldım buaksam amlesef netım yoktu.ama sende annenlerı cagırmamakla ıyı yapmısın 2 gun ust uste zorlanıyo ınsan yemeklerın olsa bıle ıftardan sonra ayaklarını uzatıp yatmak daha dınlendırıcı
ayy banada gelsın derdım ama ben soguk sevmıyom.suan bogazım fena ama daha tam fenalasmadı bır ıkı gune ıyıce carpılırım kesın.ama ben normaldede soguk sevmıyom suyu bıle asla dolaptan ıcemem.hibiskusuda soguga yakın ılıklıkta bekletıp içiyorum ama bugece içmedım kalkıp yapsammı canım çektı vallahı
Internet sorunundan nefret ediuorum haziranin 24 de baglattil hala kullanamiyoruz alirken 2 gundr acilie demistiselam kızlar sahur vaktı kımsecıkler yook ama benım ıftardan sonra netım yoktu abımlerle ortak kullanıyoruz kabloyla ınıyo bana kablo cıkmıs yengem yapamadı abımde ıftardan sonra uyuya kalmıs kıyamadım uyandırmaya 1de uyanmısta yengem yaptırdı sagolsun ay ıateyınce ınternete erısememek benı cook sınırlı yapıyo nekadar alısmısız teknolojıyebeyazcanımda yook annelerı yatıya kaldı heralde sızbı poturun ben kkya gırıyımde denmez artık yarına kavusuruz.mınıkekspere benmı denk gelmıyom sankı dun altta gördum adını ama rastlayamadım acaba sayfamı atladım işyerınde sıkıntısı vardı ınsallah bısey yoktur .kımsecıkler yook bende kacayım barı acaba neyem sahurluk.buarada gülayda yook evlılık yıldönumunun derın kutlaması var heralde ohh sefası olsun
cok guzel eglenmissiniz cnm biz pek bi yere cikamiyoruz ramazandan dolayi istemiyor benimkinin cani arabada olmayinca bende israr etmiyorum trafik cekilmiyor cok bunalirsak emin yukarisinda camlica tepesi var oraya cikiyoruz orasida cok dik gozum yemiyorslm kızlar. dün akşam yemeğe tatvana gittik. iskender yiyelim dedik ama şansa gittiğimiz lokanta ramazan dolayısıyla kapalıymış. kaldık öyle şey gibi ortada. sonra başka bir lokanta buldukta şükür aç kalmadıksonrasında attık kendimizi van gölünün kıyısında eğlenceye. gerçi o eğlence daha çok çocukların oldu ama neyse. biraz gezdik sonra bi kafe canlı müzik yapıyodu bizde kıyıda bir banka oturduk çocuklar etrafta oyun oynadı biz muhabbet ettik eşimle. saat on bir buçuktu dedim eve gitsek malum bir saat yol sürecek uykumuz gelir dedim. çok güzeldi hava otursak sabaha kadar da otururduk ama yol malum şakaya gelmez. eve geldik son zamanlarda zor geldim diyo. :18::18::18:
hadi gozun aydin cnmYehooeeeeeeeeeeeeee :)) TATİLLLLLİMMM BASLADİİİİİİ 🎉🎉🎊🎊🎊✨✨✨🙊🙈☺
iyi günler kızlarr
düm çok güzel geçti ,bahçede keyifli oldu.ama benim orucun ilk günü olduğu için çok zorlandım.hatta ekmek kadatıfı yaptım az kaldı çorbanın yerine tatlıya nane atıyordum dalgınlıkla..son anda kurtardım .yoksa ülkenin ilk nanelili kadayıfı olacaktı..
yaptığım börek ,çayl yenir diye kurabiye hep kaldı,ama sahurda canıma yetiştiler..iyi oldu sahurda çeşit olmuş oldu..
çokk uykum var.sabah annemler 10da gitti hava ısınmadan diye..güya uyuycam telefon dutrdurmadı hoş zaten kızımdan uyumayafırsat yokda..
bu günde babaannemler parkda beraber iftar yapalım dediler.daha ona hazırlık yapıcam..hoş ne yapıcamıda bilmiyorum buzlukda pasta falan var onları birazda birazda bişeyler uydurur çay yapar giderim.yinede çok çanta olıcak elimde soğuk su şart..o bile ağırık bana..otıbüsle gidicez gitcemiz parka..
eşimdedün gece sivasa gitti..her gidişinde yüreğim ağzıma geliyor..şükür kazasız belasız varmış..
topiğimiz hepden duygusal..senin oğlun vardı sanırımirde kızanası olsan daha duygusal olursun.
bende merak ediyordum eylül sayesinde öğrenmiş olduk..anlamı çok güzel çok anlamlıymış..
amann bu kocalar bizden güç alıyor sanırım ..hepsimi aynı bunların bi iş yaparken bizde bekçi oluruz..
ohhh ne güzel bir gün geçirmişiniz..çocuklarda oyalanmış sizde sohbet edebilmişiniz..normalde pek ana babann başını boş bırakmıyor bu çocuk milleti..
Sagol cnm iyi yapmissin cagirmamakla. Ya bugun keske bende kabul etmeseydm bugunku misafirleri ama esimi kiramadim cocuklarada kiyamadm dun ilk defa elim bol bol gitmemis yemeklere bi pilavim artti bi ara yetmicek diye cok korktm
cook sukur atlatmısın dunu ama keske bugun evde kalıp dınlenseydın yanı ben olsam oyle yapardım
ınternet sorunumun bıtmesı ıcın kendı basıma sınırsız ınternet kullanmam lazım oda 65tl
ama abımlerle ortak kullanınca 15 lıra öduyorum hemde sınırsız sence degmezmı ortak kullanmaya
arada oluyo kabloyla ılgılı sıkıntı ama okadar olcak.benım pc sıkıntım daha buyuk sorundu ama enson yaptırdıgımdan berı tıklamıyıyo cook sukur
iyi günler kızlarr
Yehooeeeeeeeeeeeeee :)) TATİLLLLLİMMM BASLADİİİİİİ 🎉🎉🎊🎊🎊✨✨✨🙊🙈☺
selam kızlar sahur vaktı kımsecıkler yook ama benım ıftardan sonra netım yoktu abımlerle ortak kullanıyoruz kabloyla ınıyo bana kablo cıkmıs yengem yapamadı abımde ıftardan sonra uyuya kalmıs kıyamadım uyandırmaya 1de uyanmısta yengem yaptırdı sagolsun ay ıateyınce ınternete erısememek benı cook sınırlı yapıyo nekadar alısmısız teknolojıyebeyazcanımda yook annelerı yatıya kaldı heralde sızbı poturun ben kkya gırıyımde denmez artık yarına kavusuruz.mınıkekspere benmı denk gelmıyom sankı dun altta gördum adını ama rastlayamadım acaba sayfamı atladım işyerınde sıkıntısı vardı ınsallah bısey yoktur .kımsecıkler yook bende kacayım barı acaba neyem sahurluk.buarada gülayda yook evlılık yıldönumunun derın kutlaması var heralde ohh sefası olsun
ohh hersey hazır nerdeyse ınsallah yuzunu n akıyla atlatırsın.heyecan oldugundan yoksa hamaratlıgından şüphemız yook.ama eve ılk gelen ınsanlar hep heyecanlandırır ınsanı
sagol canım anlamıs oldum hıkayede cook guzelmıs.ben hıc duymamıstım busözu öğrenmıs oldum
ben bıraz gec kaldım buaksam amlesef netım yoktu.ama sende annenlerı cagırmamakla ıyı yapmısın 2 gun ust uste zorlanıyo ınsan yemeklerın olsa bıle ıftardan sonra ayaklarını uzatıp yatmak daha dınlendırıcı
ayy banada gelsın derdım ama ben soguk sevmıyom.suan bogazım fena ama daha tam fenalasmadı bır ıkı gune ıyıce carpılırım kesın.ama ben normaldede soguk sevmıyom suyu bıle asla dolaptan ıcemem.hibiskusuda soguga yakın ılıklıkta bekletıp içiyorum ama bugece içmedım kalkıp yapsammı canım çektı vallahı
Oyyy bak sen resmi koyunca aklıma geldi evde bir yerlerde hibiskus olması gerekiyorduyarın yapayımda dolaba koyayım en azından iftardan sonra sahura kadar soğuk soğuk içerim sağlıklısından
Bu arada eşimin halaların yazlıklarının bahçesinde ikisininde hibiskus ağaçı vardıhatta çiçeklerini toplayacaktımda belki kurutma şekli farklıdır yada farklı bir cinsi kurutuluyorsa diye vazgeçtim
Hadi gözün aydın canım
Bende bugün anamları almaktan vazgeçtimzaten kızkardeşimin dışarı işleri varmış çocukları bakmaları için annemleri çağırmış işide geç bitince onları salmamış bende hemen ağız yaptım aaa bende yemeğin yoksa bana gel diyecektim dedim annem beni kardeşimden arayıp haber verdiğinde
Artık yarın gider bir iki saat anamları dolaşır evime dönerim nasılsa Cumartesi akşamı hepsi gelecek iftara
Hem o arada bende dinlenmiş ve olan bir iki işimide aradan çıkarmış olurum
Neyse bende beyaz çamaşırlarımı asayımda sonra oturup iftara kadar az kuranımı okuyayımÇok şükür yarısına gelmeme iki cüz kaldı onuda bu gece okurum inşallah
Aboooo benim makine daha durmamışulen komşu diyecek hatun kafayımı yedi bu saate hala çamaşır makinesi çalışıyor diye neyseki 15 dakikası kalmış inşallah aşağı fazla ses gitmiyordur
İyi akşamlar fıstıklarrr
ramazan sofrası bereketli olur hiç korkma cnmm bugünü de atlat yarın dinlenirsin artık mervişim
bencede değer bitanemmm aman nazar edeceksin pc ne durr
nane kötü birşey değilki meleğim kokulu yerdiniz allahtan dökmemişsinn
parkta iftar güzel olur ama taşıması dert işte :26::26:
iyi tatiller bızdıkımmmm güzelce dinlen eğlen
hepimiz çok alıştık nete Eylülcüm ben normal gazete okuyamıyorum sayfaları çevirmek bile zor geliyominiğimizi bende merak ettim o adam birşey yapmamıştır inşşş:26::26::26:
ben buzlu su içiyorum iftarda allahtan bademcikler sağlam yazın herşeyi buzlu içerimm
sen de yap kuzum oh serin serinnngece ses çok gidiyor bizde sizi bilememm :29 aklında olsun cecommm herşeyi gölgede kurutmak sağlıklısı keşke toplasaydın
iyi günler kızlarr
iyi tatiller tadını çıkar şekerim
Internet sorunundan nefret ediuorum haziranin 24 de baglattil hala kullanamiyoruz alirken 2 gundr acilie demisti
cok guzel eglenmissiniz cnm biz pek bi yere cikamiyoruz ramazandan dolayi istemiyor benimkinin cani arabada olmayinca bende israr etmiyorum trafik cekilmiyor cok bunalirsak emin yukarisinda camlica tepesi var oraya cikiyoruz orasida cok dik gozum yemiyor
hadi gozun aydin cnm
sorma cnm ya dun tutturdu yanimda dur diye azicik yardim ettim aksam cok yardim etti bana bende yardim edeym azucik ama uyku esir aldi beni:)) acik havada iftar guzel olur cnm simdiden i eglrnceler otobuse bn hic aliskin degilim kutahyada hrrsey yurume mesaffesinde ya yuruyordum yada arabayla gidiyordum simdi burda iett ye mecbur) otobus freni beni ordan oraya surukluyor benimki araba alayim diyor ama bakalim once bi borclari kapatalimda
İyi akşamlar fıstıklarrr
ramazan sofrası bereketli olur hiç korkma cnmm bugünü de atlat yarın dinlenirsin artık mervişim
bencede değer bitanemmm aman nazar edeceksin pc ne durr
nane kötü birşey değilki meleğim kokulu yerdiniz allahtan dökmemişsinn
parkta iftar güzel olur ama taşıması dert işte :26::26:
iyi tatiller bızdıkımmmm güzelce dinlen eğlen
hepimiz çok alıştık nete Eylülcüm ben normal gazete okuyamıyorum sayfaları çevirmek bile zor geliyominiğimizi bende merak ettim o adam birşey yapmamıştır inşşş:26::26::26:
ben buzlu su içiyorum iftarda allahtan bademcikler sağlam yazın herşeyi buzlu içerimm
sen de yap kuzum oh serin serinnngece ses çok gidiyor bizde sizi bilememm :29 aklında olsun cecommm herşeyi gölgede kurutmak sağlıklısı keşke toplasaydın
Evet canim yeni evliyim ben dugun kosturmacasindayken gelmissiN aramiza hosgeldin sefalar getirdin: )Saolll canimmm bu arada hic tanismadikk konusmadikk. Sanirim yenii evlisinnn hayirli olsunn Allah bir yastikta kocatsin sizi mutluluklar canimm❤❤❤💋💋
slm kizlar.nasil uyku bastirdi anlatamam. acilirim diye buralara attim kendimi ama kimsecikler gelmemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?