80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu zıllıler nıye boyle uyumayı sevmıyo benımkıde oyle hayır bıraksa ben uyuycam ama bırakmıyoda

ne guzel olmus aksam serın serın ama ıyı yapmısınız erken gelmekle sabaha kadar ıyı olurdu ama arabada 3 cocuk uykusuzluk allah korusun

iyi günler kızlarr

dün annemler yatıya kalınca gelemedim malum..ama aklmda sizdeydi..

düm çok güzel geçti ,bahçede keyifli oldu.ama benim orucun ilk günü olduğu için çok zorlandım.hatta ekmek kadatıfı yaptım az kaldı çorbanın yerine tatlıya nane atıyordum dalgınlıkla..son anda kurtardım .yoksa ülkenin ilk nanelili kadayıfı olacaktı..
yaptığım börek ,çayl yenir diye kurabiye hep kaldı,ama sahurda canıma yetiştiler..iyi oldu sahurda çeşit olmuş oldu..

çokk uykum var.sabah annemler 10da gitti hava ısınmadan diye..güya uyuycam telefon dutrdurmadı hoş zaten kızımdan uyumayafırsat yokda..

bu günde babaannemler parkda beraber iftar yapalım dediler.daha ona hazırlık yapıcam..hoş ne yapıcamıda bilmiyorum buzlukda pasta falan var onları birazda birazda bişeyler uydurur çay yapar giderim.yinede çok çanta olıcak elimde soğuk su şart..o bile ağırık bana..otıbüsle gidicez gitcemiz parka..

eşimdedün gece sivasa gitti..her gidişinde yüreğim ağzıma geliyor..şükür kazasız belasız varmış..

topiğimiz hepden duygusal..senin oğlun vardı sanırımirde kızanası olsan daha duygusal olursun.
geçmiş olsun canım miniğe..
havalarda sıcak belki sıcak geçmiştir..
maşallah her şeyini bitirmiin eline sağlık..
bende merak ediyordum eylül sayesinde öğrenmiş olduk..anlamı çok güzel çok anlamlıymış..
Iyi geceler kizlar misafirler gitti sonunda girgir samata gecti guzeldi hersey ama.cok yoruldum uzerimdeki kirginlik. Artti iyice direk yataga aticm kendimi ama esin kitaplik kuruyor benide yNinda tutuyor: ))
amann bu kocalar bizden güç alıyor sanırım ..hepsimi aynı bunların bi iş yaparken bizde bekçi oluruz..
internet sorunun hiç bitmiyccek sanırım eyülll..bi çözüm yokmu bunaa..
ayy bu cadılar bizi uyutmazzz..başımızın etini yiyorlar..
ohhh ne güzel bir gün geçirmişiniz..çocuklarda oyalanmış sizde sohbet edebilmişiniz..normalde pek ana babann başını boş bırakmıyor bu çocuk milleti..
Yehooeeeeeeeeeeeeee :)) TATİLLLLLİMMM BASLADİİİİİİ 🎉🎉🎊🎊🎊✨✨✨🙊🙈☺

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
hadi gözün aydın..iyi tatiller fıstıkk..

ooo çok iyi olmuş van gölünü pek merak ediyorum işallah görmeden ölmem :)

cook sukur atlatmısın dunu ama keske bugun evde kalıp dınlenseydın yanı ben olsam oyle yapardım
ınternet sorunumun bıtmesı ıcın kendı basıma sınırsız ınternet kullanmam lazım oda 65tl
ama abımlerle ortak kullanınca 15 lıra öduyorum hemde sınırsız sence degmezmı ortak kullanmaya
arada oluyo kabloyla ılgılı sıkıntı ama okadar olcak.benım pc sıkıntım daha buyuk sorundu ama enson yaptırdıgımdan berı tıklamıyıyo cook sukur

Hadi gözün aydın cnmm ohh tüm stresi attın sevindim güzel geçmesine güzelce dinlen şimdi kitaplık biterse tabiii

Sagol cnm.cok sukur atlattim ama bugunde 2 misafirm var yine. Dun esim kitaplikla ugrasirken yerde uyumus kalmisim sonra uyanip kalktigimi hatirliyorum ama esim baya gec yatmis sanirim sabah kalkmak bilmedi:))

Sagol cnm iyi yapmissin cagirmamakla. Ya bugun keske bende kabul etmeseydm bugunku misafirleri ama esimi kiramadim cocuklarada kiyamadm dun ilk defa elim bol bol gitmemis yemeklere bi pilavim artti bi ara yetmicek diye cok korktm

Kiz hamartliktan degilde kilolar cok yoruyor insani aksam ayaklarim yatinca cok agridi:))

Internet sorunundan nefret ediuorum haziranin 24 de baglattil hala kullanamiyoruz alirken 2 gundr acilie demisti
cok guzel eglenmissiniz cnm biz pek bi yere cikamiyoruz ramazandan dolayi istemiyor benimkinin cani arabada olmayinca bende israr etmiyorum trafik cekilmiyor cok bunalirsak emin yukarisinda camlica tepesi var oraya cikiyoruz orasida cok dik gozum yemiyor

hadi gozun aydin cnm

sorma cnm ya dun tutturdu yanimda dur diye azicik yardim ettim aksam cok yardim etti bana bende yardim edeym azucik ama uyku esir aldi beni:)) acik havada iftar guzel olur cnm simdiden i eglrnceler otobuse bn hic aliskin degilim kutahyada hrrsey yurume mesaffesinde ya yuruyordum yada arabayla gidiyordum simdi burda iett ye mecbur) otobus freni beni ordan oraya surukluyor benimki araba alayim diyor ama bakalim once bi borclari kapatalimda

İyi akşamlar fıstıklarrr

Sagol cnm iyi yapmissin cagirmamakla. Ya bugun keske bende kabul etmeseydm bugunku misafirleri ama esimi kiramadim cocuklarada kiyamadm dun ilk defa elim bol bol gitmemis yemeklere bi pilavim artti bi ara yetmicek diye cok korktm

ramazan sofrası bereketli olur hiç korkma cnmm bugünü de atlat yarın dinlenirsin artık mervişim

bencede değer bitanemmm aman nazar edeceksin pc ne durr

nane kötü birşey değilki meleğim kokulu yerdiniz allahtan dökmemişsinn

parkta iftar güzel olur ama taşıması dert işte :26::26:

iyi tatiller bızdıkımmmm güzelce dinlen eğlen

hepimiz çok alıştık nete Eylülcüm ben normal gazete okuyamıyorum sayfaları çevirmek bile zor geliyo miniğimizi bende merak ettim o adam birşey yapmamıştır inşşş:26::26::26:

ben buzlu su içiyorum iftarda allahtan bademcikler sağlam yazın herşeyi buzlu içerimm

sen de yap kuzum oh serin serinnn gece ses çok gidiyor bizde sizi bilememm:29 aklında olsun cecommm herşeyi gölgede kurutmak sağlıklısı keşke toplasaydın

Yarin memlekete yolculuk var cnm insal'ah aynen bereketlendi yemekler

Kizlar selam yatmadan yazayim
Bu gun menum
Sabah 15 dk yuzme
Kefir ve corekotu
Sabah 1 yumurta az sucuk az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm t.b. ekmek
Ogle kiymali patlican bulgur pilav 1 lokma ekmek
Ara 2 Hurma 5 badem bir tutam cekirdek
Aksam bulgurlu taze fasulyeli corba 1 ekmek
Kefir ve az badem
30 dk yuruyus 15 dk yuzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol ablaammm

Saolll canimmm bu arada hic tanismadikk konusmadikk. Sanirim yenii evlisinnn hayirli olsunn Allah bir yastikta kocatsin sizi mutluluklar canimm❤❤❤💋💋

Aynenn oyle yapacam ablacimm ❤💜💕

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün anneme söz verdim diye akşam üzere anneme gittim iftarda hazıra geldi
Sağ olsun anacığım hala bizleri düşünüyor
Perşembe günü eşimin amcası ve çocuklarını + kuzen ve eniştesini ( yazlıkta olan halanın kocası ) iftara davet etmiştim ya o gün eşimin havaalanına gitmesi gerekiyormuş ( Patron yurtdışından gelecekmiş ) tamda iftar saatine yakın gideceği için bizde iftarı Çarşambaya aldık mecbur
Cumartesiye almak istemedim belki karı koca Eyüpe yada Sultanahmete gideriz diye
Anneciğimde ne yemek yapacaksın diye sorunca bende acaba bir gün evvelden şakşukamı yapsam dedim ( okadar kalabalığa aslında çılgınlık ama zeytinyağlı yerine yaparım dedim )
Dayanamadı hadı bugün manavda halk günü varken alalım malzemeleri dedi nasılsa birşey olmuyor bir kaç günde dursa sebzeler
Bir gün önce almaya kalkışsam ateş pahası halk günü olmayınca

O gün için eşim tavuk yemeğini ben yaparım dedi
Ben o gün sadece bir çorba, kremalı patates ve pilav yapacağım Arpa şehriye salatasıda yaparım ama onuda bir gece önceden yapacağım için o güne pek birşey kalmayacak

Annemlerde cumartesi günü iftara gelecekleri için tembihledi bizlere de fazla birşey yapma diye Son kararımız ayıptır söylemesi güveçte pastırmalı kuru fasülye ve bulgur pilavı yapmaya karar verdik salata ve turşu + çorba başkada birşey yapmıyacağız annem yeter çok bile diyip durdu
Tatlı olarakta babam seviyor diye spuangle yaparım diye düşünüyorum ( tabi onuda yarın akşamdan yaparım )

Çarşambadan sonrada benim iftar davetlerim bitmiş olucak
Ondan sonra bayrama kadar ha bire keyif yaparım tabi bayram öncesi yine bir temizlik şart

Canım çok güzel bir gün geçirmişsiniz
İnşallah daha sık böyle eğlenceleriniz olur

sen de yap kuzum oh serin serinnn gece ses çok gidiyor bizde sizi bilememm:29 aklında olsun cecommm herşeyi gölgede kurutmak sağlıklısı keşke toplasaydın

Valla ne bileyim belki başka bir cins toplanıp yapılıyordur diye düşündüm ama olmazsa yarın eşimin halasını arar söylerim kaldıysa bana toplayıp gölgede kuruturmusun diye Evde çok az olması lazım birazdan kaynatacağım gündüz nasıl bir halsizlik vardı anlatamam sıcaklar maf etti beni
Bu akşam babamada anlattım onuda ille banada varsa az ver yada aktardan alırken bizede al ben parasını veririm dedi adam sağlıkcı kesildi başımıza

Son düzenleme:
Evet canim yeni evliyim ben dugun kosturmacasindayken gelmissiN aramiza hosgeldin sefalar getirdin: )
slm kizlar.nasil uyku bastirdi anlatamam. acilirim diye buralara attim kendimi ama kimsecikler gelmemis.

Bende uyuyamiyorum aksine uykum akiyor ama uyuyamiyorm

Kızçelerrrrrrrrr

Huhuuuuu sesiniz çıkmıyor iftar rehavetinden kurtulamadınızmı yoksa sahur öncesi mayıştınızmı

Benimde bir sürü ütüm var ama yapacak adam yok
Birazdan inşallah girişirim başlayınca bitiyor da işte başlamak dert

Yarın eşimin iki kuzeni bize yatıya geleceklermiş
Aslında bayramdan sonra geleceklerdi ama cumartesi sabahtan eşimle bir işimiz var ve kuzenine yardıma gelirmisin diye sordu bende yine kaşındım bari geceden gelsin hem sahuruda birlikte yaparız dedim
İftardan evvel gelecekler tabi ama onlar yabancı değil o yüzden hiç telaş etmiyorum Allah ne verdiyse birlikte yeriz

Tek derdim şu yatakodasındaki ütüleri yapıp onları yerlerine yerleştirmek cumartesiden evvel
Sağ olsun büyük kızım ben ütüleri yaparım diyor olmadı dönüşümlü yaparız birazdan ütüleride sahurdan sonra oturup yine kuranımı okurum
Dün gece okuyacaktım hesapta ama nasıl bir mayıştıysam sahurdan sonra kaldı gündüzde oruçluyken dilim damağım kuruyor diye okuyamıyorum ama Allahtan bir kaç gece peş peşe 2 cüz okudumda TVdeki mukabeleyle aynı cüzdeyim şu anda bu gecede iki cüz okursam yine bir cüz önden giderim kuzen gelincede sorun olmaz gece okurum ama tabi o varken sesli okuyamam nasıl birşeyse birileri dinlerken ( kuranlarda da öyle ) inanılmaz heycan yapıyorum yanlışmı okurum diye ve kekelemeye başlıyorum
İnanılır gibi değil ben, cenesi düşük ceco bir tek kuranı milletin yanında sesli okuyamıyorum
Aslında günlerde her defasında sesli okusam belki zamanla alışırım ama işte cesaret edemiyorum yanlış okurmuyum diye yanlızken sular seller gibiyim

Bu durumu aşabilmem için bir önerisi varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…