80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin,zamanla metebolizma zayıflıyor bu herkezde olur onun için 1-2 gün ara verip tekrar başlamalı ve su içimini artırmalı su içmekte metebolizmayı hızlandırır.

Son düzenleme:
akşam yediklerimide yazayım artık 1 Tabak esmer prinçle yapılmış pilav tabi tamamen layt yağsız 100gı mısırlı salata birde sütlü tatlı 5.gün ve ben ilkkez tatlımı yedim:))

ben bir haftadır tatlı yemedim canımakannehir

sen bu hafta hakettin canım afiyet olsun
eee canım olsun o kadar dımı sende ye fazlaya kaçırmadan ben 4 kaşık yedim eşim ısrarla çikolata yedirmek istesede yemedim
ıyı akşamlar hıfısssssssssssssssssssssssss melocum yagmurgözlü
iyi kaşamlar selmacımmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben kaçar...

iyi geceler FISTIKKKLARRRRR kaçamaksız bir gece geçirmenizi diliyorum ve hepinizi çok çok çççççççooooooookkkkkkk öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,

gece gece iyi kaynatmışsınız..

Kızlar yaaa photoshopu açamıyorum hata veriyor saatlerdir onunla uğraşıyorum ama olmadı yarın da çok işim var erken kalkcam şu liste işi haftasonuna kaldı uygun olduğumda yaparım ok..

slmmmm iyi hafta sonları kızlarr,bu gün kimse uğramamış bende kızımla uğraştım ve misafirim vardı,evet sabahki öğnüm hazır layt kızarmış ekmek 2 dilim,1 kibrit kutusu kadar peynir,domates,biber,salatalık benim kahvaltım genelde hep aynı olacak ıNŞALLAH,su içmeye devam ediyorum,ne kadar olduğunu gece yazayım şimdilik bu kadarr

olsun canım yaparsın burdayız nasılsa Yani İNŞALLAHopuyorumnanaktan

bu akşam menümde yağzıs fırında tavuk göğsü ve bol salata yemeyi planladım giremezsem şimdiden yazayım dedim ve yeşil elmaaa

benim bugunki menum :

sabah: 1 kase cornflaks
1 dlm peynir ekmek

ara: 1 tane kremali biskuvi
oglen: 2 dilim ekmek ve baliksalatasi
ara: elma, bitanede jelibon
aksam: 1 dilim ekmek , 1 parca tavuk , yogurt ve salata

ekmegi azaltamiyorum malef
bugunu boyle kapatiyrm , aksama cay veya kahve icerim bide.

Simdi spor yapacagim biraz .. benim sporumda dans :))
Yarin bisikletimde yapilior bol bol pedal cevircem insallah .. havalarda guzel olursa tabi

Son düzenleme:
benüm menüm değişti eşim zorla dışarı yemeğe götürdü byük alış-veriş merkezi ve ne arasan var pizza,hamburger,dönerdi kebaptı çeşit çeşit tatlılar ama ben ton balığı salatası yedim,1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…