- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Kızçelerrrrrrrrr
Huhuuuuu sesiniz çıkmıyoriftar rehavetinden kurtulamadınızmı yoksa sahur öncesi mayıştınızmı
Benimde bir sürü ütüm var ama yapacak adam yok
Birazdan inşallah girişirimbaşlayınca bitiyor da işte başlamak dert
Yarın eşimin iki kuzeni bize yatıya geleceklermiş
Aslında bayramdan sonra geleceklerdi ama cumartesi sabahtan eşimle bir işimiz var ve kuzenine yardıma gelirmisin diye sordu bende yine kaşındım bari geceden gelsin hem sahuruda birlikte yaparız dedim
İftardan evvel gelecekler tabi ama onlar yabancı değil o yüzden hiç telaş etmiyorumAllah ne verdiyse birlikte yeriz
Tek derdim şu yatakodasındaki ütüleri yapıp onları yerlerine yerleştirmek cumartesiden evvel
Sağ olsun büyük kızım ben ütüleri yaparım diyor olmadı dönüşümlü yaparız birazdan ütüleride sahurdan sonra oturup yine kuranımı okurum
Dün gece okuyacaktım hesapta ama nasıl bir mayıştıysam sahurdan sonra kaldıgündüzde oruçluyken dilim damağım kuruyor diye okuyamıyorum ama Allahtan bir kaç gece peş peşe 2 cüz okudumda TVdeki mukabeleyle aynı cüzdeyim şu anda bu gecede iki cüz okursam yine bir cüz önden giderim kuzen gelincede sorun olmaz gece okurum ama tabi o varken sesli okuyamam nasıl birşeyse birileri dinlerken ( kuranlarda da öyle ) inanılmaz heycan yapıyorum yanlışmı okurum diye ve kekelemeye başlıyorum
İnanılır gibi değil ben, cenesi düşük ceco bir tek kuranı milletin yanında sesli okuyamıyorum
Aslında günlerde her defasında sesli okusam belki zamanla alışırım ama işte cesaret edemiyorum yanlış okurmuyum diyeyanlızken sular seller gibiyim
Bu durumu aşabilmem için bir önerisi varmı acaba
evet canım..bende 70 ödüyorum ayda,telde içinde..cook sukur atlatmısın dunu ama keske bugun evde kalıp dınlenseydın yanı ben olsam oyle yapardım
ınternet sorunumun bıtmesı ıcın kendı basıma sınırsız ınternet kullanmam lazım oda 65tl
ama abımlerle ortak kullanınca 15 lıra öduyorum hemde sınırsız sence degmezmı ortak kullanmaya
arada oluyo kabloyla ılgılı sıkıntı ama okadar olcak.benım pc sıkıntım daha buyuk sorundu ama enson yaptırdıgımdan berı tıklamıyıyo cook sukur
Internet sorunundan nefret ediuorum haziranin 24 de baglattil hala kullanamiyoruz alirken 2 gundr acilie demisti
cok guzel eglenmissiniz cnm biz pek bi yere cikamiyoruz ramazandan dolayi istemiyor benimkinin cani arabada olmayinca bende israr etmiyorum trafik cekilmiyor cok bunalirsak emin yukarisinda camlica tepesi var oraya cikiyoruz orasida cok dik gozum yemiyor
hadi gozun aydin cnm
sorma cnm ya dun tutturdu yanimda dur diye azicik yardim ettim aksam cok yardim etti bana bende yardim edeym azucik ama uyku esir aldi beni:)) acik havada iftar guzel olur cnm simdiden i eglrnceler otobuse bn hic aliskin degilim kutahyada hrrsey yurume mesaffesinde ya yuruyordum yada arabayla gidiyordum simdi burda iett ye mecbur) otobus freni beni ordan oraya surukluyor benimki araba alayim diyor ama bakalim once bi borclari kapatalimda
Bu arada maşallah kızn ütü yapabiliyor muben onun yaşında sadece evi süpürüp silerdim de o yüzden şaşırdım :)
Iphone dan gönderildi
Kızçelerrrrrrrrr
Huhuuuuu sesiniz çıkmıyoriftar rehavetinden kurtulamadınızmı yoksa sahur öncesi mayıştınızmı
Aslında bayramdan sonra geleceklerdi ama cumartesi sabahtan eşimle bir işimiz var ve kuzenine yardıma gelirmisin diye sordu bende yine kaşındım bari geceden gelsin hem sahuruda birlikte yaparız dedim
İftardan evvel gelecekler tabi ama onlar yabancı değil o yüzden hiç telaş etmiyorumAllah ne verdiyse birlikte yeriz
Tek derdim şu yatakodasındaki ütüleri yapıp onları yerlerine yerleştirmek cumartesiden evvel
Sağ olsun büyük kızım ben ütüleri yaparım diyor olmadı dönüşümlü yaparız birazdan ütüleride sahurdan sonra oturup yine kuranımı okurum
Dün gece okuyacaktım hesapta ama nasıl bir mayıştıysam sahurdan sonra kaldıgündüzde oruçluyken dilim damağım kuruyor diye okuyamıyorum ama Allahtan bir kaç gece peş peşe 2 cüz okudumda TVdeki mukabeleyle aynı cüzdeyim şu anda bu gecede iki cüz okursam yine bir cüz önden giderim kuzen gelincede sorun olmaz gece okurum ama tabi o varken sesli okuyamam nasıl birşeyse birileri dinlerken ( kuranlarda da öyle ) inanılmaz heycan yapıyorum yanlışmı okurum diye ve kekelemeye başlıyorum
İnanılır gibi değil ben, cenesi düşük ceco bir tek kuranı milletin yanında sesli okuyamıyorum
Aslında günlerde her defasında sesli okusam belki zamanla alışırım ama işte cesaret edemiyorum yanlış okurmuyum diyeyanlızken sular seller gibiyim
ben burdayımmm
ama bu gün sahura kadar hiç oturasım yok..uyku alkıyor gözümden.
.ahh sabah şu kız uyusada bende uyusam,,gerçi illa bişey çıkar beni uyutmamak için ya zil ta telefon..
kuranı bende kimsenin yanında oluyamıyorum heyecan yapıyorum..sindinin dediği gibi annene kardeşine okusan biraz biraz heyecanın gider..
kıza maşallah gerçekden kendini yakmadan yapabiliyor
Oooo çatır çatır yapıyor valla
Dün gece şakasına ulen okadar ütü var her çamaşır yıkadıktan sonra kuruyunca şunları azken anacığım ben yaparım ütüleri demiyorsun dedim de bir fırça yedimsen kızım ütüleri yap dedinde benmi yapmadım diye
Herşeyi söylemek mi lazım diyincede amannn söylenme yarın yaparım gece sende yatak odasını toparlarsın o arada işte dedianlaştık yani ama ben hala pc başından kalkamadım ki kıza hadi diyeyim
iyi geceler kızlarr
bişeyler yiyimde yatıyım .duramıycam bu gece uyku tatlı geldi..
Kızçelerrrrrrrrr
nolcaksu utu derdımız bılmem ramazandada hıc cekılmıyo kocam bastan asagı hergun kıyafet degısıyo malum sıcaklar.kızlar 2tane gunde kac posta kıyafet degısıyolar.ömrum yıkayıp asıp utulemekle gecıyoo
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Sıralama[/TD]
[TD="align: center"]Üye İsmi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç[/TD]
[TD="align: center"]Geçen Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Bu Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Giden[/TD]
[TD="align: center"]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD="align: center"]Hedef[/TD]
[TD="align: center"]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1.Eki Görüntüle 1179285 [/TD]
[TD="align: center"]ayyüzlüm[/TD]
[TD="align: center"]93,5[/TD]
[TD="align: center"]83,9[/TD]
[TD="align: center"]82,7[/TD]
[TD="align: center"]1,2[/TD]
[TD="align: center"]10,8[/TD]
[TD="align: center"]%1,43[/TD]
[TD="align: center"]80[/TD]
[TD="align: center"]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD="align: center"]yasmin[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]89[/TD]
[TD="align: center"]88[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]%1,12[/TD]
[TD="align: center"]70[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3.Eki Görüntüle 1157186 [/TD]
[TD="align: center"]makres76[/TD]
[TD="align: center"]93,1[/TD]
[TD="align: center"]74,8[/TD]
[TD="align: center"]74[/TD]
[TD="align: center"]0,8[/TD]
[TD="align: center"]19,1[/TD]
[TD="align: center"]%1,07[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[TD="align: center"]Spor 1 gün leslie 3 mil, 10 dak. tifany 60 st[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1179287 [/TD]
[TD="align: center"]neslihank4[/TD]
[TD="align: center"]88,7[/TD]
[TD="align: center"]83[/TD]
[TD="align: center"]82,4[/TD]
[TD="align: center"]0,6[/TD]
[TD="align: center"]6,3[/TD]
[TD="align: center"]%0,72[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5.Eki Görüntüle 1179288 [/TD]
[TD="align: center"]Beyazcan[/TD]
[TD="align: center"]86[/TD]
[TD="align: center"]79,2[/TD]
[TD="align: center"]79,5[/TD]
[TD="align: center"]+0,3[/TD]
[TD="align: center"]6,5[/TD]
[TD="align: center"]%+0,38[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"]Eki Görüntüle 1179289 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6.Eki Görüntüle 1179288 [/TD]
[TD="align: center"]Sindi[/TD]
[TD="align: center"]90[/TD]
[TD="align: center"]80,9[/TD]
[TD="align: center"]81,7[/TD]
[TD="align: center"]+0,8[/TD]
[TD="align: center"]8,3[/TD]
[TD="align: center"]%+0,99[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"]Eki Görüntüle 1179289 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 74,0
bu hafta: 73,8
giden: 200 gr
toplam giden: 19,3
Spor 1 gün 30 dak plates 60 squat
sporsuz ve diyetsiz bir hafta oldu malesef
oh artı değilsin hiç değilse tatlım
Evet canim yeni evliyim ben dugun kosturmacasindayken gelmissiN aramiza hosgeldin sefalar getirdin: )
Bende uyuyamiyorum aksine uykum akiyor ama uyuyamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?