80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba cnm valla bende şuan elbise dolabı ı düzenliyorum hiç yapasım yok hele ki iftar sonrası hiç çekilmiyo ama yapmam lazım yarında ütü yaparım diye düşünüyorum :) bakalım artık ne güzel yine misafir var demek Allah yardımcın olsun cnm ..
Ya dediğin gibi günlerde 1-2 komşu önünde birkaç kere okusan alışırsın cnm olması annen ile kızkardeşinin yanında okumaya başla yavas yavas kadroyu genişletirsin:)
Bu arada maşallah kızn ütü yapabiliyor mu ben onun yaşında sadece evi süpürüp silerdim de o yüzden şaşırdım :)

Iphone dan gönderildi

iyi geceler kızlarrr

çok yoruldumm çokkkkkkk..
bu günki piknikli iftar biraz işkence biraz eğlence oldu.

orucumun 2 . günü münasebetiyle baş ağrısı ve yoğun halsizlik halleriyle mecbure gittim parka..gitmesem babaannemleri kızdırım..kadının canı istemiş hep beraber olalım diye,ama halam bize kazık attı gelmedi..bizde 4 kişi iftar yaptık..sağolsun halam eğlenceli kadındır o olsaydı epey gülerdik..

zaten yengemde işten çıktı geldi yorgun argın ben desen oruç hastası..çantalar zaten işkence..allahdan büyük kız varda o taşıdı ..zaten benim küçük cimcime orda uyudu kaldı,ben kucağımda çocuk otobüs durağına yürü orda otobüs bekle hala kollarım acıyor..
kilolu olunca çocuğu taşımasıda iş..yani kilolu olan benim çocuk zayıf..

hiçç bişey anlamadım,iftarı açtık bi çay içtik saat 11 e gelmeden diye kalktık. eve gelişimiz 12 bulmuştu..aman bir daha evimin bahçesinden başka yere gitmem...

evet canım..bende 70 ödüyorum ayda,telde içinde..
bi ara komşuyla ortak kullanıyorduk..ama kullanım ortaktı paraya gelince yok..2 kez verdi sonra üstüne yattı kadın..
birde üstüne ikide bir gece gündüz sanki para veriyormuş gibi çıkar çıkar gelirdi..kabloları kontrole biz kesesek hadi neti..

en son faturayı yatıramadık..kesik kaldı 1 ay..bu bi geldi kapıya ..kocan neti ödesin ben oğlumla konuşacam diye..

ödeyemeyiz parası yok kocamın dedim.ki gerçekden o ara adam alacaklarını alamadı elektirik bile kesilecek..dedim para gelse daha öncelikli ödemelerimiz var ..

ne dese beğenirsin KOCAN BULSUN BULUŞTURSUN ÖDESİN NETİ.. ülen sanki ben onun netini kullanıyorum,sanki ben ödemiyorum internetin parasını..hem borçlı bize hemde çirkeflik yapıyor..

ki o zaman bizim pc yok..enayiyiz ya biz..olmayan pc için net parsı ödüyoz..net kaynınım üstüne olduğundan ben kestiremiyordumda..

söyledim bak böle diyor kadın kesin şunu diyede bizim akıllılar..

bende amma uzattım.. yani seninki değer canım..zaten benim net kendimin olduğu halde çok sıkıntılı..sürekli kesiliyor çekmiyor..

ayyo otobüs şoförlerinin fren yapması insanı mahvediyor..

ben otobüs minibüs şoförleriyle arkadaş oldum iyice.. güya benim herif ehliyeti al sana araba alıcam demişti..4 yıl oldu ehliyeti güveler yycek nerdeyse kenarda öyle duruyor..

bi kere benim koca otobüse bindi ordan oraya savruldu..ohhhh benimde içinin yağları eridi..

dedim senin ne elinde çanta nede kucağında çocuk var..elin cebinde bu hale geldin ben ne yapayım...

senin kocayı bikaç kere otobüse bindir araba işi hızlanır o zaman..

Bu arada maşallah kızn ütü yapabiliyor mu ben onun yaşında sadece evi süpürüp silerdim de o yüzden şaşırdım :)

Iphone dan gönderildi

Kız boşuna cadı demiyorum ben ona bilmediği bir tek 5 vakit namaz oda işine gelmediğinden derler ya bizimkide o hesap :
Nasıl bir cinsse iş yapmayı sevmez ama ütüye bayılır ( bir tek gömlek ütülemeyi henüz beceremiyor ama okadar kusur kadı kızında da olur )

VAlla bende o yaşlardayken ütü bizim işimizdi anam sağ olsun yaptığın banaysa öğrendiğin kendine modundan yola çıkarak çamaşır sermeyi ve ütülemeyi daha 12 yaşındayken bize devretti hatta çamaşırlar bizim apartmanın arkasındaki bahçede bir yeşillik alan vardı oraya seriliyordu ve sıkıyorsa düzgün serme 3cü kattan bakardı sonra derdi kız o donları ne bayrak gibi öne astınız çabuk onları sök en arka sıraya as kimse görmesin yada işte atletler bir yere, tshirtler bir yere diye tembihlerdi

Benim büyük cadıda sağ olsun 3 - 4 senedir her işime yardımcı oluyor canı istedimi hasta olduğumda çorba bile yapar hazırda olsa
Kardeşi ilk doğduğunda küçük anne moduna geçmişti ve ben gece uyuyamadığımda gündüz o kardeşinle ilgileniyordu ve ben bir iki saatte olsa uyuyabiliyordum sütü pompayla sağıp dolaba koyduğumdan ben uyurken alıp onu ılıştırıp ( biberonu karna su dolu cezveye koyuyordu bir kaç saniyeliğinede olsa ) kardeşini kendi besliyordu mıçmadığı sürece altınıda temizliyordu ama eğer bezi batırdıysa anında anneeee bunu temizle diye uyandırıyordu neymiş kardeşinin totoşu anında pişik olurmuş

Aslında şimdi böyle anlatınca fark ettim ben bazen kıza haksızlık yapıyorum sanırım pasaklı marimar diyeyerek gerçekten çok yardımcı oluyor ama işte baştan dağıtmasa tam süper olucak

ben burdayımmm

ama bu gün sahura kadar hiç oturasım yok..uyku alkıyor gözümden.

.ahh sabah şu kız uyusada bende uyusam,,gerçi illa bişey çıkar beni uyutmamak için ya zil ta telefon..

kuranı bende kimsenin yanında oluyamıyorum heyecan yapıyorum..sindinin dediği gibi annene kardeşine okusan biraz biraz heyecanın gider..

kıza maşallah gerçekden kendini yakmadan yapabiliyor

Oooo çatır çatır yapıyor valla
Dün gece şakasına ulen okadar ütü var her çamaşır yıkadıktan sonra kuruyunca şunları azken anacığım ben yaparım ütüleri demiyorsun dedim de bir fırça yedim sen kızım ütüleri yap dedinde benmi yapmadım diye
Herşeyi söylemek mi lazım diyincede amannn söylenme yarın yaparım gece sende yatak odasını toparlarsın o arada işte dedi anlaştık yani ama ben hala pc başından kalkamadım ki kıza hadi diyeyim

valla çocukara kötü örnek oluyoz..anaları bunu yaparsa sıpaları hiç kalkmaz pcnin başından..

maşallah gerçekden yardım ediyor sana kıymetini bil..

ee sende çok şey bekliyorsun ,söylemed yapması için dahaaa çok zaman var,,hatta evlenince ancak gibi..

iyi geceler kızlarr

bişeyler yiyimde yatıyım .duramıycam bu gece uyku tatlı geldi..

İYi geceler canım

Allah rahatlık versin
Benimde büyük cadı vazgeçtin herhalde diye lafı soktu yine kalkıp yapayımda yarın en azından öğlene kadar bile uyusam ( sahur sonrası malum işim var ) panik yapmam ya kuzen gelirde ütüler ortada yakalar diye işim bitmiş olurda kafam dinç olur

Bir saatte işim biter sonrada sahurumu yapar abdestimi alırım inşallah

menum
sahur omlet peynır domates salatalık 1dılım ekmek

iftar
1kepçe tarhana salata 1bardak ayran türlü 1dılım ekmek
1şeftalı

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hibiskus
yarımsaat yürüyüs kızları parka göturdum ıftardan sonra yurumuste oldum

nolcaksu utu derdımız bılmem ramazandada hıc cekılmıyo kocam bastan asagı hergun kıyafet degısıyo malum sıcaklar.kızlar 2tane gunde kac posta kıyafet degısıyolar.ömrum yıkayıp asıp utulemekle gecıyoo

kızlar ben yarın karsıya eltımlere gıdıyorum davet ettıler kıramadım esımle cıkcaz sabah 7de işiyle ılgılı otarafa gıdıyo zaten gecerken bırakcak bızıde kızlarla. o işe gerı döncek cumartesı öğlen iştencıkınca gelcek yanımıza.pazargunu beraber döncez ınsallah.pazar dönene kadar gıremem dıye haber verıyım dedım.aslında eltımde pc var ama burayı deşifre etmek ıstemıyorum yazısırken görur sorar falan rısk almıyımtanıdık bırının benı burdan takıp etmesı hosuma gıtmez oyuzden pazar aksamı görusuruz ınsallah ama durumlar musaıt olursa belkı ordanda yazarım bakıcaz artık kendınıze ıyı bakın allah emanet olun ben gelene kadar.

Sorma canım zaten hiç haz etmem ama dediğin gibi Ramazanda daha bir zor geliyor
Benim eşimde aynı her gün farklı birşey giymek zorunda kızların kıyafet değişmesini saymıyorum bile heleki ufak cimcime üstüne birşey dökülsün anında çıkarır su bile olsa tabi anası yıkıyor

Anam çok şükür yatak odasını büyük cadıyla bitirdik
Sanki yatmayacakmışız gibi yatağın üzerini bile örttük Gece eşim yatmadan evvel onada tembihledik sen git kızın yatağına yat biz orayı halledeceğiz diye eğer yapmasaydık kesin yarın bin tane laf sayardı madem yapmayacaktınız niye beni çocuk odasına attınız diye
Ütülerdende çok az kaldı ama baktık sahur geçecek onları yarına bıraktım ama toplam 30 parça birşey ( 6 gömlek içinde )
Kızım nasıl gülüyor ütülenecekler ne kadar kaldı diye sayınca ama bende de takıntı ille sayacağım kaç parça olduğunu
Benim bir arkadaş benden beter oturup birde kaç dakikada ütüleyeceğini hesaplıyor ( atıyorum gömleklere 3 dakika gidiyor, atletler 1 dakikada yok efendim pantalon 2 dakika falan diye tek tek üşenmeden saat tutmuş bir keresinde ondan sonrada her ütü yapacağı zaman hem kaç parça olduğunu hemde kaç dakika tutacağını hesaplıyor neymiş ona göre vaktini planlıyormuş )

Neyse sahuruda yaptım şükür ezanda okunuyor bende abdestimi alıp oturup hazır uykum yokken kuranımı okuyayım

Herkese hayırlı sabahlar
Millet uyanacak benim daha yatmaya niyetim yok ( mesajımı okuyan gelene kadar yani )

geçen haftaki listemizi buldum kızlar ve kızlar ben haftanın ilk bildirimini yapayım.
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 88,7
geçen hafta: 82,4
bu hafta: 81,5
giden: 900 gr
toplam giden: 7,2
Spor yüzme, ritmik kardiyo sporları, lesli,yürüyüş,pilates

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 74,0
bu hafta: 73,8
giden: 200 gr
toplam giden: 19,3
Spor 1 gün 30 dak plates 60 squat

sporsuz ve diyetsiz bir hafta oldu malesef

Kilo Bildirimi
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 74,0
bu hafta: 73,8
giden: 200 gr
toplam giden: 19,3
Spor 1 gün 30 dak plates 60 squat

sporsuz ve diyetsiz bir hafta oldu malesef

oh artı değilsin hiç değilse tatlım

Bir hafta yoğun tempodan sonra ancak uğrayabildim. Biraz geçmiş yapayım dedim ama tam kanatmışsınız. Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Diyetsiz sporsuz karmaşık bir hafta geçti. Adet dönemindeydim zaten ve gizli atıştırmalar düzensiz bir beslenme derken hiçbirşeye dikkat etmedim hatta banu kızacak ama her gün 2 tane şekerpare yedim Üzgünüm Banucum işten koştura koştura eve gidip saat 6 dan sonra iftara yemek yetiştireyim derken ki bol misafirli bir haftaydı aceleyle masanın üzerindeki şekerparelerden iki tane yemiş bulundum. İş yerinde gizli bir iki kraker yedim tabi evde de kp ler vardı oturup yemek yiyemedim iftarda yedim o yüzden böyle düzensiz bir hafta oldu üstüne bide spor yapamadım. Ama çok şükür sabah tartıldım gelen olmamış hatta az da olsa gitmiş. Bu da sanırım sürekli tempoyla hareket etmekten kaynaklandı. İş yerinde oturuyorum ama saat 5 ten sonra tam bir ter atıyorum. Neyseki dün orucuma başladım ve kaçamaksız bir gün geçirim.

Dünkü menüm

Sahur:
2 kb kutusu beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim pide
2 adet ceviz
domates salatalık

İftar:
2 bardak ılık su
1 hurma
1 kase çorba
1 bardak ayran
10 dak ara

2 kaşık pazı kavurması
birkaç tane Arnavut ciğeri
2 tane sarma

Ara 1 çay bardağı kefir

sıvı 2,5 litre su, 1 fincan yeşil çay, 3 fincan siyah çay

Evet canim yeni evliyim ben dugun kosturmacasindayken gelmissiN aramiza hosgeldin sefalar getirdin: )

Bende uyuyamiyorum aksine uykum akiyor ama uyuyamiyorm

Saol canim Hosbuldumm 💜

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Hic iyi beslenmiyordum bu kac gun.. Bugunden itibaren saglikli beslenecem ve MENULERİMİDE YAZACAM UNUTTUMMM BANU ABLA 😩😫😖❤

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…