80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hic iyi beslenmiyordum bu kac gun.. Bugunden itibaren saglikli beslenecem ve MENULERİMİDE YAZACAM UNUTTUMMM BANU ABLA 😩😫😖❤

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

yaz tatlım buraya yazmak yediklerini gözler önüne seriyor sen bile şaşırıyorsun hemen önlem alıyorsun

yaz tatlım buraya yazmak yediklerini gözler önüne seriyor sen bile şaşırıyorsun hemen önlem alıyorsun

Ewet abla cok dogruu artik hergun yazmaya calisacam. Tatilim basladi coksukur bolbol spor yapacam :) okul basladiginda herkes sasirsin:))

Kiz her sabah otobusle gidiyor geliyor kisa mesafe gene cekiliyorda uskudardan arnavutkoye giderken bitiyorm ben artik 4 saat suruyor resmen ya burdan kutahya 5 saat zaten o vasitan in ona bin derken insanin cani cikiyor araba dusunuyoruz almayi cnm ama once dugunden kalan borclar var onlari bi kapatalimda ikimizdede. Ehliyet.var ama pismesi lazim trafkte

hayırlı günler kızlarr,,bu gün küçük kızı ablasıyla beraber kursa yoladım.

zaten küçüğün eski kreşi öğretmenler falan gelsin arasıra diyordu..
bende fırsat bu fırsat uyudummm
ohh ne güzelmiş uykusu bölünmeden uyumak..

4 saatmii

bizim burda en uzak mesafe 1.yada 1.5 saat.4 saat ne kızzz şehirler arası yolculuk eder gibi..insan kafa yer..

allah en kısa zamanda araba nasip etsin işallah..

istanbuld ayaşanmaz hakikaten insnaın ömrü yollarda geçiyor

Ewet abla cok dogruu artik hergun yazmaya calisacam. Tatilim basladi coksukur bolbol spor yapacam :) okul basladiginda herkes sasirsin:))

Hic iyi beslenmiyordum bu kac gun.. Bugunden itibaren saglikli beslenecem ve MENULERİMİDE YAZACAM UNUTTUMMM BANU ABLA 😩😫😖❤

hadi bakalımmmm inş bir daha unutmazsın bızdıkımmmm iyi tatiller cnmm

afiyetolsun cnmmmm kefirde pintilik yapma su bardağıyla iç cnmmm

misafir olunca evet dikkat etmek zor oluyor ama 2 şekerparaye kızarım 1 tane de sorun yok göz hakkı dimi 2 tane yiyince tadımı değişiyor kuzumm
bu hafta toparlarsın

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 74,0
bu hafta: 73,8
giden: 200 gr
toplam giden: 19,3
Spor 1 gün 30 dak plates 60 squat

sporsuz ve diyetsiz bir hafta oldu malesef

az gitsin öz gitsin yine de vermişsin cnmmm tbrkler şekerpareler olmasaydı rakam daha güzel olacaktı

güle güle git gel Eylülümmm dikkat et fazla kaçırma ama

parkta değişiklik olmuştur cnmmm ama dediğin gibi en güzeli bahçen bence de bende superonlien kullanıyorum 300 dk da her yöne tel var sınırsız net 63 tl

cecoşummm önce evdekilere okusan heyecanın geçer belki :26: dün iftardan sonra misafirler vardı gelemeidm sonrasında da sızıp kalmışım

Yarin memlekete yolculuk var cnm insal'ah aynen bereketlendi yemekler

hayırlı yolculuklar cnm güle güle git gel inşş

ohhh sefan olsun meleğimmmm

iyi akşamlar kızlarr

bu günü yuvarlana yuvarlana geçirdim resmen..

çok halsiz geçirdim bu günü işallah yarın iyi olurum.ramazan 15 gün olmuş benim daha 3. gün orucum.tabii 2 de baştan
var ama alışma sürecini tekrar yaşıyorum..
senin nette iyiymiş banu..benimki ttnet canım..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Geçıkmelide olsa yine ben geldim

Dün sahurda sadece salata ve bir şişe soda içtim Canım hiç birşey yemek istemedi ama yemedende tutamam diye zorladım kendimi
Tabi çok az yediğim için uyandığımda bile ağzım zehir gibiydi ve karnım zil çalıyordu
Bugün biraz iş yaptım malum yarın anamlar iftara gelecek ve sabahtanda çok önemli bir işim var eşimle
İftardan sonrada yarınki iftar yemeği için ana yemeğimi yaptım
Bir tek bulgur pilavı ve çorba kaldı
Tabi birde salata

Şu anda çayımı aldım az keyif yapayım dedim sizlere bakarken
Eşimin kuzeni gelicek sanırım birazdan iftardan sonra gelecekti hesapta yatıya
Neyse önemli değil nasılsa sahura kadar oturuyoruz

Bu arada Face e kardeşimi eklediğime hep pişman oluyorum ( erkek olan )
Adamın işi güçü yok habire bizi takip ediyor ailecek sonrada anneme yok efendim şu saatte kadar Beyzanur facedeydi diye geçen gün gaz vermeye çalışmış çamış Annemde onlar sahura kadar oturuyor her gün tabiki oyalanacak birşey bulamazsa girecek demiş nasıl olduysa ( en azından bana öyle söylediğini söylüyor ) bende oğlunun başka işimi yokmuş o kendine ve karısına baksın biz sadece Ramazanda oturuyoruz sabaha kadar onlar karı koca evlendiklerinden beri sabahlara kadar nette dedim
Nasıl bir psikolojiyse resmen annemle papaz olalım diye bahane arıyor bir keresinde de kızım saçını kısacık kestiğinde resmini facee koydum diye anneme gaz vermişti neymiş erkek gibi olmuş millet görünce acaba bu çocukta bir gariplikmi var erkekliğemi özeniyor derlermiş diye vermiş çoşkuyu anamda saf ya biliyorum öyle birşey yok ama o resmi kaldır istersen faceden demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü senin oğlun karısına baksın önce onun götü başı açık ne resimleri paylaşıyorlar biz birşey diyormuyuz herkes kendi işine baksın demiştim bir daha o oldu uzun zamandır ses etmiyordu daha doğrusu anam iletmiyordu onun cenesi durmaz çünkü biliyorum
Şimdide takmış sabaha kadar netteler diye ulennnn sananneeee diye bağırmak vardı ya yüzüne ama faceden bile konuşmuyoruz normalde daha doğrusu ben bilerek yazmıyorum çünkü her lafın altından birşey arayıp sonradan kendi kendine olay yaratır şapşal

Hic iyi beslenmiyordum bu kac gun.. Bugunden itibaren saglikli beslenecem ve MENULERİMİDE YAZACAM UNUTTUMMM BANU ABLA ������❤

Adaşımda bende ensendeyiz ona göre
Bu tatili çok güzel değerlendiriyorsun
Ben oruçtan dolayı spor yapamıyorum ama bayramdan sonra kesinlikle sporda dahil olucak

Kız otobüslerle indi bindi yapana kadar vapurla geçsene karşıya hem karı koca vapur sefası yaparsınız hemde daha kısa sürer yol bence
Bildiğim kadarıyla beşiktaş iskelesine kadar vapur var ( sariyerde de iskele vardı ama üsküdardan varmı bilmiyorum ) ondan sonra bildiğim kadarıyla tek otobüsle Arnavutköye gidebilirsiniz Sariyere vapur varsa daha da yakın olur

cecoşummm önce evdekilere okusan heyecanın geçer belki :26: dün iftardan sonra misafirler vardı gelemeidm sonrasında da sızıp kalmışım

Bakalım bugün benim büyük cadıyla anlaştık Bayramdan sonra haftada iki gün oturup sesli birlikte kuran okuyacağız ( o kurana geçtiğinden beri ancak bir kaç kere oturup okudu sonra dersler yoğunlaşınca bu ara iyice bıraktı ve unutmasından korkuyorum belki ilk bir iki gün tereddütlü olur ama sonra yine sular seller gibi okur diye düşünüyorum bende o bahaneyle sesli okumaya alışırım belki

banuu

bildirimi yapacazmıı:44::44::44:

Canım ben bugün cuma olduğunu yine unuttum Adaşım liste yaparmı bilmiyorum ama yarın sabah tartılmayı düşünüyorum çok azda olsa eksi görürüm inşallah
Şimdi karnımız tok tartı doğru göstermez diye tahmin ediyorum sende istersen yarın tartıl

Son düzenleme:
Slm kizlar..
cok tatli muhabbetiniz var..okuyorum sizi ve neseleniyorum:)

Eeee o zaman neşelenmekle kalma sende bizim neşemize ve sohbetimize ortak ol
Tatlı dilli arkadaşlara her daim kapımız açık

varya ona ne bekçilik mi yapıyor face de belki açık bırakıp yatıyom desene milletin işi gücü yok saracak yer arıyorlar. yaw şu istanbula bi gidemedim ha. amcam var gelin diyor ama biz soluğu ille osmaniyede alacaz ya gidemiyoz hiç bir yere. eşim muşa gelmeden önce babasına demişti bayramda da bir haftalığına geliriz diye dün tatil planın ne dedim. sen ne istersen dedi. babana böyle söyledin ya dedim. yok belki geliriz dedim diyo. ama o belki kısmını ben duymadığıma göre babası da duymamıştır ne çok isterdim ya karadeniz ya da istanbul turu yapmayı. ama kısmet bakalım kocam yanımda olursa bayramda ona dahi şükredecem. bu saat oldu hala çalışıyor

Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah gönlüne göre olur da İstanbula gelirsiniz kocacığınla Eyüp Sultanı bir ziyaret etme ihtimaliniz olursa anında bende damlarım Pierre Lottide bir çay ısmarlarım kız sana
Boşver sen KPyi olmadı biz öyle belki falan demedik yanlış anlamışsın diye kıvırsın enişte sen bütün cazibeni kullan kız sonuçta bir kadın isterse elde edemeyeceği şey yok

Ceco sen istanbuldami kaliyosun ? Oy oyy hayalim orda yasamak ve yaslanmak..ama nerdeee.....
ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)

cazibe deyince dün gece eşime diyorum zayıflayınca kendime jartiyer alacam. peki ne olduğunu biliyormusun dedim. bilmezmiyim donun üzerine giyilen çorap askıları olan şey dedi nasıl güldüm çok romantik anlattı kocam jartiyeri çooook
ama acayip ince görünmeye başladım kendi kendimede

beyazcanın sureti var kendi kayıp beyazıııııım nerdesin kız. kocam gelmeden gel de iki lafın belini kıralım sakat kalsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…