80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco sen istanbuldami kaliyosun ? Oy oyy hayalim orda yasamak ve yaslanmak..ama nerdeee.....
ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)

Evet canım İstanbuldayım hatta ithal gelinim
Benimde hayalim hep İstanbulda yaşamaktı ve Rabbim gönlüme göre verdi Almanyadan istanbula gelin geldim ( millet gider mersine ben giderim tersine )

Sen nerede yaşıyorsun ?

Hakikaten çok komik anlatmış enişte

Demekki her kadının bir jartiyer hayali varmış
Kız ben zayıflasam valla heri yanar çamaşır manyağı olurum kesin zaten öyleyimde şu an kilodan dolayı alamıyorum yoksa her reng ve her cins olur ama tabi daha çok acayip acayip şeyler
Ruhumda herhalde bir geyşa var bayılıyorum o tür şeylere Allahtan herifte aynı kafada da bizim hatun zayıflayınca sapıttı demez

ben geldimm

çok sıcakk kebap olduk burda..

balkondayım ama sinekler rahat vermiyor..şimdi fıskiyeleri açtık hem bahçe sulansın hemde biraz serinlesin diye..allah bu sıcakda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun..

Slm kizlar..
cok tatli muhabbetiniz var..okuyorum sizi ve neseleniyorum:)
senide bekleriz sohbete..
yok canım şimdi kafamasilah dayasan tARTIMAM..

bence sabahsa tartılmayalım iftara yakın iyi olur..zaten 3.30da yiyip yatoyoz.hiç değilse 10 saat geçsin yediklerimiz erisin..benim sabajki kilomla iftara yakın kilom arasında 1 kilo oynuyor..

kardeşinde tam dayaklık..

demekki kendiside sabaha kadar facedeki sizi görüyor..kendi uyusa sizi facede nasıl görecek..o kendine baksın sende desydin annene bende sabaha kadar onu görüyorum facede..gerçi demişin zaten.
ahhh ahhh bekarken dedem gezdirirdi bizi..çok şehir gezdirdi..iş için gittiği yerlere bizide götürdü..piknik haftada 2 kez gidirdi mutlaka kar üstünde bile piknik yapardık o derece..
şimdi evde başka yer göremez olduk..ikna et seninkinide çocuklarda değişik yerler görsün..
bennim görümce haftaya geliyormuş..zaten bu zamana kalması bile mucize..

her yl kaplıcaya gidelim der bana..ben 1 kez gittim tövbe ettim ..yedin kabahat uyudub kabahat..insanı öldüresiye hamamda tutturuyor..ben daralırım çok kalamam girer çıkar hava alırım normalde..sıpası zaten çığlık çığlığa bağırır herkes şikâyetçi olduydu otelde..
ama gitmediğimden bişey anlamadım..geçen yıl bizim paramızla gitti.giderken otobüsle gitti gelirken ben gelemem gelin beni alın dedi dayattı..otel parasınıda yemiş para getirin diye dayattı..özellikle 5 saat yol gittik hanımı aldık döndük birde otel parasını verdik..şimdi telde soruyor kaplıcaya gidecenmi diye..gidecem dedim..napıyım zaten gitsemde gitmesemde işkence,en azından biraz değişiklik olur..

Osmaniyenin icinde canim..sen icindenmisi ilcesindenmi..
ceco cok iyi yapmissin..simdi bana bir sans verseler tr me geri donmek icin arkama bile bakmam..bende almanyada yasiyorum..31 yasimda 3 cocukluyum..ev hatunuyum:))
Jartiyer haaa yok ben utanirim giymem:))

allah yardımcınız olsun canım. senin görümce stresin benide bitiriyor. sanki bana gelecek hatun kaplıcaya nereye gidiyorsunuz

merkezdenim canım bende.
kııız üç çocuktan sonra ne utanıyon koyver gitsin dördüncü gelir fenamı

allah yardımcınız olsun canım. senin görümce stresin benide bitiriyor. sanki bana gelecek hatun kaplıcaya nereye gidiyorsunuz

afyon gazlıgöl..daha yanına adam bulmuş..bileydim onların gideceğini hiçç gidelim dediğinde tamam demezdim..gideceklede tam deli..işimiz var 2 hafta orada..çıldırır gelirim..gitmişken kesin Karaca Ahmet hz lerini ziyaret etmeliyim..uzmanlık alanı deliler..

hmmmm güzel yer. bende dedim bayram tatilinde gıcıklığına küçük eltimleremi gitsek ne yapsak diye. onlarda afyondalar malum hatun eşinin ailesini istemiyor benimki niye dedi hiiiç gıcıklık olsun dedim. ama gitmem hoş eşimde artık gitmez içi soğudu. bir tek kardeşini arıyor nasılsın iyimisin eltimi sormuyor bile artık. bebeklerini de resimlerden severiz heralde

Kizlar bu topikte benim memleketliler doluymus:)))
Gecen sene gazligoldeydik bizde..bu senede gidicez kismetse..hangi termal:)?
Evliyim bir gurbet kusuyum butun sulalem ailem tr de..ama benimde 3 yavrum var allahbagislarsa ..onlarla geciyo tum vaktim..birde kilo verme derdim..10 kilo fazlam var..3, cocuktan kaldi..yavrucak 2,5 yasinda ben hala kilo verecem..

canım allah yardımcın olsun gurbetlik zor. karatay diyeti yapmak istermisin canım. bununla gerçekten çok hızlı kilo veriyoruz. ben mesela bu hafta 800 gr, geçen hafta 1200 gr, önceki hafta, 1100 gr verdim. tavsiye ederim. aslında diyette değilde sağlıklı beslenme diyelim daha güzel olur.

AMANN BOŞ VER,napıcan suratsız eltide..aslında yakaplıcaya demiz kenarına gitme imkanı osa çokk güzel olurdu..çocuklarda nasıl sevinir..

bu eltiler kardeşlerin arasınıda bozuyor..benimkide küs..bir zaman evimden çıkmazdı,dakkası sati belli değil kadının,neye küstüyse ki iyi ldu küstüğü ,çünki her foka ayrı küsüyor sonrada kendi kendine barışıyordu..şimdi bir küstü pir küstü,,

çocuğu bile oynatmak istemiyor benim kızla..oysaki babası çocuğa baktığı için haftanın 3 günü burdalar zaten..babayla gelince çocuk oynuyorççgeçen hanm geldi teşrifetti yukarıya,benim kız oynama için çağırdıda 3 yaşındaki çocuk gelmedi..sonradan zar zor indi aşağı bağırdılar çabuk gel diye gitti..

bu kadar olurmuş..o çocuğada ben bakmıştım doğduğunda..şimdi düşman etmeye çalışıyor bu tarafa..

amaaaan hiç sorma. yüzümüze karşı çok güleç ama resmen aşağılıyor lafları. sen sonradan görmesin diyesim geliyor susuyorum. arkadaşlarım soruyor aradınmı ne yapmışlar nasıl barışmışlar eşiyle diye. vallahi aşağılanmaya hazır değilim o yüzden arayamıyom diyom böyle böyle soğutuyolar. yoksa kaynım dünya tatlısı bir insandır

allah bağışlasın yavrularını..
kilo hepimizin derdi..10 kilo çok değil hemencecik verirsin inan..

ben 6 yaşımdan beri giderdim.sağolsun babaannem götürd her yaz gazlıgöle..çok bakımlı biryer değil ama suyu çok şifalı..adanalılar çok gelir..

başak termalde kalırdık canım,hem hesaplı henmde güzel..oranın suyu daha iyi geliyor bana..

artık bi kaynın yok canım..başın sağolsun bunu kabullen..

hanım ne derseo olucak..arasan dert aramasan dert..arasan vayy ağız arıyor olur..aramasan barıştık o kadar şey yaşadık bi arayıp sormadı olr..allahdan uzaksınız ve işleri ayrı.bizim iş ortak yaa çok kötü oluyor..

Ayyuzlum yas kac ? Liseyi ben osmaniyede okudum..M.A.Ersoy lisesinde..31 yasimdayim galiba 2000 mezunuyum:))
Canim karatayi denedim bi ara ama ogunumde cok yiyordum ve kacamak coktu ondan yapamadim yani..simdi az az herseyden saglikli olanlari fazla yiyerek ve spor yaparak kilo veriyorum..tabi ramazan yavaslatti kilo vermemi..ins bayramdan sonra devam bu ay 4 kilo verdim..

Beyazcim biz cinardan aldik iki devremulk gecen sene tam bitmemisti hilalde kaldik..memnun kalmistim..

Kizlar su an acayip usuyorum derece cok dustu bir kac gundur cok soguk..bende bisiklete bindim isinmak icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…