80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

unutmuşum 1 adette kek:mymeka::kedi:şimdi bir sürü spor yapmam lazım:1no2:

slm kızlarrrr.... sessiz yine topikkk... bayadır uğrayamamıştım bi bakiim dedim ama kimseler yok her zamanki gibi... :hulya:

biz iyiyiz bebişimlee... 3,35 cm. olduk artıkk... 12 ekimde 2li tarama testi için gidicezz zemuszemus inşallah sonuçlar çıktığında hayırlı haberlerimi yazarım yinee.... kızımda okula başladıı... gidip geliyoruz bakalım.. az önce dersimizi de bitirdikk zemuszemus benden haberler böyyleee.. accık geçmişe göz atıciim bakalım neler oluyo ben gittiğimden berii.. kaydirigubbakcemile3

ayy bide ösledim yavv.. bugünkü yediklerimi yazcam bendee kaydirigubbakcemile3

sabah------- 1 dilim tereyağlı ekmek kaydirigubbakcemile3 accık peynir,domates,salatalık,tek şekerli çay
ara----------- - (uyuyodum :))
öğlen------- peynirli sandviç,meyve suyu
ara---------- -
akşam----- 2 dilim ekmek,4-5 çatal melemen,3 çatal patlıcan salatası,3 çatal havuç borani,accık patetes kızartması :kedi: (bu akşam yemeği bu topikte diyetteyken olsaydı sopalar çıkardı eminim :) ama şincik 2 kişilik yiyom yaa) :))
az önce de meyve yedim(elma,ayva,mandalin)

şimdilik benden bu kadarr... önemli bişey olduğunda yada öylesinee bana özelden msj atmaktan çekinmeyin yanii kaydirigubbakcemile3 öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan

lavita,selma,baharnaz,handerya,aylin,serra... ve diğerleriii.. hepinizi çook özledim kızlarr yaa...

selam kızlar
bebeqcim canım herşeyin yolunda gitmesi güzel inşallah testlerinizde güzel çıkar dualarım seninle canım

selma özelden msjını aldım saol

melos hoşgeldin aramıza

2 gündür gelemedim kilo bildirimi yapamadım biraz rahatsızım hemen işe başladık ve kaptık hastalığı

handeryacım
şimdiki kilom 84.700
hedeflenen 70
verilen kilo 0 en kötüyüm galiba

bu hafta kızlar çok iyi vermişler kızlar napıyorsunuz şok şok şeylermi yapıyorsunuz :))
yada yaşımdan dolayımı zorlanıyorum

gunaydin kizlar..

sabah isten geldim .. simdi kahvaltimi yaptin .. birazdan da sporuma basliyacam. Bu hafta icin cok idaaliym :)

evet canım bende bu hafta için iddalıyım son zamanda diyetime ihanet ettiğimi hissediyorum :mymeka yüzden bu hafta sağlıklı beslenerekcokacimcoook fakat çok sporlakaydirigubbakcemile2 3 kg hedefliyorum :jeyyar:İNŞALLAH hadi hayırlısı,HEPİMİZ HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ umarımopuyorumnanaktan

özellikle hafta sonu ölü topik oldu kimsecikler girmiyor birbirimize destek olmamız lazım ki motive olalım dımıı kızlarr

Insallah canim , Allah herkezin gonlune gore versin ..
ben her hafta bir kilo versem yeter bana valla .. 3kg bana cok gelir :)

özellikle hafta sonu ölü topik oldu kimsecikler girmiyor birbirimize destek olmamız lazım ki motive olalım dımıı kızlarr

bir kac ay oncesine nazaran yine baya toparlandik benim izlenimlerime gore.. bunada sukur. Insallah zamanla daha iyi olacak. Kisin kilolar alinmaya baslaninca herkez teker teker dokulur :) ama tabi birbirimizide motive edebiliriz dusunuyorum ama fikir gelmedi aklimafisfisfis

Son düzenleme:
Insallah canim , Allah herkezin gonlune gore versin ..
ben her hafta bir kilo versem yeter bana valla .. 3kg bana cok gelir :)
amin canımm ıNŞALLAH,umarım sende dilediğin gibi kilo verirsinopuyorumnanaktan
birkaç ay önce ben yoktum o yüzden bilemiyorum umarım dediğin gibi olur iyice kalabaklaşırız süperrrr olur,tabiki motive edebiliriz, şimdilik birbirimize yetelim dımı
huuuu milet nerdesiniz yaa kimsecikler yok

bende çağırayım huuuuuuuuuuu kızlarrrrrr gelin artık mirmirmirmir

isveç diyeti bitti kızlar artık günlük 1000 kaloriyi geçmeden herşeyden yiycemkaydirigubbakcemile2 kalori hesabı yapıyorum aranızda koşu bandı kullanan varmı hangi markayı öneririsiniz alıcam ama bi türlü karar veremedim

hıfsıcım bin kere maşallah süper gidiyosun sen bu gidişle hepimizi sollıycan valla kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler asutaha'cığım İNŞALLAH bizim topik sollar sende çok güzel gidiyorsun MAŞALLAH BİZEkaydirigubbakcemile5,bugün biraz ceza veriyorum kendime az yiyeceğim,spor olarak kondisyon bisikletine bindim,yop yoğun ev işi yaptımm yeter bugünlük diye düşünüyorum yoruldumda zatenkaydirigubbakcemile2

canım benim koşu bantım vardı markasını hatırlamıyorum sattım çünki ben kullandıktan sonra koşu bantının çok gereksiz olduğu kanaatine vardım yürümek; açıkhavada olunca insanı yoruyor zaten Türkiyede de çok fazla yürüyüş imkanımız var,bence en iyisi kondisyon bisikleti tabii yinede sen bilirsin şimdiden hayırlı olsunopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…