benüm menüm değişti eşim zorla dışarı yemeğe götürdü byük alış-veriş merkezi ve ne arasan var pizza,hamburger,dönerdi kebaptı çeşit çeşit tatlılar ama ben ton balığı salatası yedim,1 elma
GÜnaydın asucum nasılsın
gunaydin kizlar..
sabah isten geldim .. simdi kahvaltimi yaptin .. birazdan da sporuma basliyacam. Bu hafta icin cok idaaliym :)
evet canım bende bu hafta için iddalıyım son zamanda diyetime ihanet ettiğimi hissediyorum :mymekayüzden bu hafta sağlıklı beslenerekcokacimcoook fakat çok sporlakaydirigubbakcemile2 3 kg hedefliyorum :jeyyar:İNŞALLAH hadi hayırlısı,HEPİMİZ HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ umarımopuyorumnanaktan
özellikle hafta sonu ölü topik oldu kimsecikler girmiyor birbirimize destek olmamız lazım ki motive olalım dımıı kızlarr
amin canımm ıNŞALLAH,umarım sende dilediğin gibi kilo verirsinopuyorumnanaktanInsallah canim , Allah herkezin gonlune gore versin ..
ben her hafta bir kilo versem yeter bana valla .. 3kg bana cok gelir :)
birkaç ay önce ben yoktum o yüzden bilemiyorum umarım dediğin gibi olur iyice kalabaklaşırız süperrrr olur,tabiki motive edebiliriz, şimdilik birbirimize yetelim dımıbir kac ay oncesine nazaran yine baya toparlandik benim izlenimlerime gore.. bunada sukur. Insallah zamanla daha iyi olacak. Kisin kilolar alinmaya baslaninca herkez teker teker dokulur :) ama tabi birbirimizide motive edebiliriz dusunuyorum ama fikir gelmedi aklimafisfisfis
huuuu milet nerdesiniz yaa kimsecikler yok
kahvaltı yarım layt bisküvü,kibrit kutusu kadar peynir,1 zeytin,1 bardak yeşil çay
hıfsıcım bin kere maşallah süper gidiyosun sen bu gidişle hepimizi sollıycan valla kaydirigubbakcemile3
isveç diyeti bitti kızlar artık günlük 1000 kaloriyi geçmeden herşeyden yiycemkaydirigubbakcemile2 kalori hesabı yapıyorum aranızda koşu bandı kullanan varmı hangi markayı öneririsiniz alıcam ama bi türlü karar veremedim
amin canımm İNŞALLAH,umarım sende dilediğin gibi kilo verirsinopuyorumnanaktan
Tsk ederim , insallah
birkaç ay önce ben yoktum o yüzden bilemiyorum umarım dediğin gibi olur iyice kalabaklaşırız süperrrr olur,tabiki motive edebiliriz, şimdilik birbirimize yetelim dımı
yani bencede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?