80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır olsun Sindimmm beyazcanımın dediği gibi hamilemi olacaksın acaba hemde perihan gibi ikiz olurmuşşş hayırlısı bakalımm

ellerine sağlık cnmm oda oda yapınca fazla yorulmazsınn

peki o zaman regl olduğunda gider yaptırırsın cecoşumm şimdilik yapabildiğin kadar karatay yapmaya çalış cnm dediğin gibi az yiyerek gitmiyor kilolar aksine yapışıyor sen yeterki iste bitanem elimizden geldiğince yardımcı oluruz önceden yazarsın menünü biz öneride bulunuruz

prenseslerde bugün işe gitmiş hadi bakalım evin tadınnı çıkarırsın artık erkek kardeşler evlenince değişiyor malesef çok ayıp etmiş neyseki annen ve sen üstesinden gelmişsiniz

geçmiş olsun cnmmm ilk zamanlar böyle olur ama sonra evinden ayrılmak istemezsin bitanemmm

değerlerin yükseldikçe rahat kilo vermeye başladın Gülayımm maşallah dur nazar ediceksin kendine cumayı çok merak ediyorum

offf meleğim başımız sağolsun atakan hepimize eğlence olmuştu sizi düşünemiyorum bile hayvan beslemek böyle oluyor işte insan alışıyor köpeğim öldüğünde 6 ay kendime gelememiştim can yoldaşımdı bir daha da almadım iki hafta önce japon balıklarımdan biri öldü inanırmısın o bile üzdü aldım elime masaj filan yaptım ama yok ama üzülme meleğim atakan şanslıydı son günlerini neşe içindi sevildiği bir yerde geçirdi mutluydu ömrü bu kadarmış demekki prenseslerin etkilenmemesi imkansız onlar daha masum

Maşallah Ayyüzlüm görmüş 80 li rakamları cok merak ettim valla kaç gördü acaba :)

Iphone dan gönderildi

ühüühüühü kendim kendime nazar degdirdim bu gun karnim davul. yeniden seksenbirleri gosterdi tarti. cok uzgunum. hemen gittim cörek otu aldım belki iki gün işe yarar. ya adetim de geldi sanirim yirmisi gibi bekliyorum muhtemelen onun da etkisi vardir bu gobuste. top oldu onumde resmen kucuk pilates toplarindan

slm fıstıklarrrr aaa nerdesiniz hayret kimse gelmemişşş:26:

nazardan değil bitanem enişte seni iyi sabote etmiş o yüzdne büyük ihtimal karatay en ufak kaçamağı affetmiyor

Hayirli gaceler hatunlar...
bugun yine cokk yoruldum planladigim gibi yatakodasini hallettim..geriye kaldi mutfak ve oturma odam..ve yarindan itibaren 4 gun davetliyim..guya gec vakit yemicektim..bugunde dayanamadim yedim adamla..iyice duzensizlesti yemem..ne guzeldi oructa..hem kiloda veriyodum..simdi tam reglde gelmedi..sisim galiba..yinede usanmadan sporumu yapiyorum..oglen 1 saat bisiklet..simdide ceza olarak yarim saat..adamla yedim diye..ustelik ac degildim..neyse yarini ve diger gunleri hafif atlaticam ins..
Hani nerdesiniz muhabbete geldim huhuuu:)

Ayyuzlum regl dede yumurtlama donemindede insan bir kilo sisiyo neredeyse..bence takma kendinden eminsen..cabuk gider o sislikler...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugünki yanlızlığım bir kaç saatle sınırlı kaldı
Benim cadılar gittikten iki saat sonra başlamışlar sıkıldık demeye aslında ufaklık tabletinide almış ama işte aslında büyük kız daha çok sıkılmış
Eşim öğle yemeği zamanı alıp getirdi çocukları ( şirkette tek olduğundan daha evvel çıkamamış şükür )

Öğleden sonra bir girdim mutfağa tam 4 saat
16 kişiye şakşuka yapmaya kalkışırsam olacağı oydu Anam hepsini otur minik minik doğra sonra sırayla kızart derken bir baktım 4 saat geçmiş iyiki yarına bırakmamışım yoksa hayatta yetişmezdi
Eşim sağ olsun yarın için tavuk yemeğinide hazırladı oruçlu oruçlu uğraşma dedi sağ olsun
Yarın için arpaşehriye salatamıda yaptım ( bir gün önce yapılınca çok daha lezzetli oluyor ) tabi onuda minik minik doğramak gerek

Anlıyacağınız yarın için sadece çorbam ve bulgur pilavım kaldı ( beyaz pilavı eşim pek sevmiyor ve gelenler hepsi ağır misafir sayılmaz yap bulgur daha güzel oluyor dedi ) tabi birde salata yapacağım
Artık rahat rahat uyurum sabah sonrada bir tek banyoyu bir elden geçirir akşam üzerede diğerlerini yaparım
Sofrayıda erkenden hazırlamayı düşünüyorum Millet geldiğinde herşey hazır olsun ve kimse ay bende yardım edeyim diye peşimde dolanmasın
zaten mıç kadar mutfağım var üstelik ocaklar çalışınca hamam kıvamına geliyor

itiraf ediyorum o oyunları ben oynuyorum bazılarınıda oynamasamda istekleri göndermek için açıyorum ne yapam aşama geçemeyice insanın nasıl sinir olduğunu biliyorum o yüzden oynamasamda açıp isteklere karşılık veriyorum

Sorma saltanatım çok kısa sürdü
Eşim bugün için oruç tutma mutfakta çok işin var demişti bende tutmadım ki iyikide tutmamışım okadar sıcak mutfakta bir ara bayılacak gibi oldum bol su içmeme rağmen :26: Komşu ablam kaç senedir rahatsızlığından dolayı tutamıyordu ve normalde ramazanda kahve içme şansımız sıfır ben tuttuğum için bugünde oruçlu olmayınca hadi kahve içelim dedim yani tek keyfim o bir yarım saat

Heee bizimkide tek oğlan 5 sene sonra gelince birde 3 numara olunca ağam paşam diye büyüdü hep ( annem halada paşam der durur tabi artık sinirde olsa öyle alıştırdı biraz üzerine gitsin anında hırlar köpek ) ben ufakken bile diyordum sanki boncuk bulacaksın falan diye o zaman kıskanç ilan edilmiştim ama şimdi annem diyor haklıymışsın ama işte şimdi ona sensin demesem beni daha çok üzer diye
Ufakken aslında en çok beni severdi ( arada dövdüğüm halde ) ama ne zamanki nişanlandı iyice karakterden yoksun oldu
Eskiden çok üzülüyordum ama artık takmıyorum sonuçta kendi kaybeder benim ona asla zararım olmaz bunu oda çok iyi biliyor ama işte çok saf ( salaklık derecesinde yada öyle gösteriyor ) çok çabuk gaza geliyor sarsak
Hee annemede hep diyorum konuşmuyorum ( küs değilim ama ne zaman konuşsam arkasından anamı arayıp yok bana laf soktu yok beni aşağıladı diye ağlıyordu karı gibi ) ama asla kötülüğünü istemem yerinde iyi olsun benim konuşmamam çok daha hayırlı diye
Annemler eskiden ille konuş konuş diyip duruyorlardı ama artık annemde demiyor ben öyle dedikçe sonuçta eşşek benim büyük kız kolunu kırdı geçmiş olsun diye aramadı, ufaklık bademcik geniz eti ameliyatı oldu annemler ara ablanı geçmiş olsun de dediler ararım dedi aramadı ve en son ufaklık yine zatüree teşhisiyle hastanede yattığında da bir telefon açıpta ablacığım çok geçmiş olsun yeğenim nasıl demedi eee ben ne konuşacağım onunla sonuçta kavgada etmedik ama kendi kendine triplere girdi denyo
O yüzden ne şeytanı görürüm ne selavat getiririm diyip olayı gırgıra vuruyorum anamların yanında da

Cnm instagram daki adın nedir takip edeyim :) ben. Nura__90 (90 doğumlu oldugum için kışınki kilomla ilgisi yok yani diğer alıntıları henüz yapmadım ama bu gözüme battı gece gece sormadan edemedim :)

Kız baktım ama bir sürü nura_90 vardı o yüzden ekleyemedim ama beni bulabilirsen sen ekle beni Şimdi özelden mesaj atarım sana
( Faceimdeki Fıstıklar varsa sizde haber verin özelden göndereyim facedeki gibi sınırlı yaptım ayarları tanımadığım beni ben istemediğim sürece ekleyemiyor ve resimlerimi göremiyor ben izin vermediğim sürece
ben bayramdan sonra her gün oradan yediklerimi paylaşmayı düşünüyorum en azından oradan resim takibi daha kolay üstelik takip ettiğim bir diyetisyen birde zayıflama grubunun resimleri var )

Saltanatım kısa sürdü ama neyse bunada şükür
Akşam eşime ufaktan laf soktum hesapta beni götürecektin şirkete ( çocukları anama bırakıp bir gün baş başa oluruz bende ona yardım ederim diyordum ) ama yine prenseslerin önce geldi diye tamam olmadı perşembede seni götürürüm işe çocuklarda ananda kalır dedi tabi büyük anında itiraz etti niye ananneme gidiyormuşuz biz evde tekte kalırız diye
Bakalım bir o güne çıkalım o zaman görürüz

Hoşgeldin cnmmm ellerine sağlık azalttın temizliği ramazan da malesef düzenler şaşırdı olsun ramazanın ayrı bir güzelliği var kuzum böyle olmuyor ama ne yedin ne içtin bizde görsek diyorum

Hoşgeldin adaşım tüh ev sana kalmadı demekki cimcimeler sıkılmış yemekleri de kolaylamışsın ellerine sağlık cnm yarına birşey kalmamış
kuzum senin face de gizli benimki de bir türlü ekleşemedik gerçi sorun yok ben çünkü iki ayda bir giriyorum face e her boş zmaanımda burdayım

Bende açsamda çoğu zaman ekran boşta kalıyor buraya bakıyorum devamlı
Heee burada kimse olmadıkçada anında oyuna dalıyorum tabi canım kalmış olursa
İnstagramıda bir arkadaş ısrar etti diye açtım ama maşallah millet yediklerini paylaştıkça görüntülü baya bir gaza geliyor insan Bende hem o diyetisyenin yardımından faylanırım hemde miktarlar konusunda azmı çokmu diye beni uyarırlar diye şeettiydim hem oraya ceple girince resim çekip paylaşması çok daha kolay sonra aynı resmide buraya atarım sizlerinde bilgilerinden faydalanırım

Son düzenleme:
Ayyy ceco o kadar insana saksuka iyi yapabildin dogrusu..5 kilo patlican gitmistir galiba:))
Bu arada erkekler hep boyle ya kari doldurusuna cok geliyolar..bizdede var bi tane ondan..kaynanasinin doldurusuna cok gelir..kendi ahmakligi..oda gurbette senede ir anca gelir herkesi kusturur gider..
ama bizde cabuk unuturuz onun yaptigini..simariklik iste..tek oglan oldugundan galiba...
aksam yemegi cezasi 35 dk surdum..uzandim soyle..yarin dinlenecem ins..persembe cuma yine kaldigim yerden devam temizlige...ufff bir sokulemedim gitti ..ayyy hamile felan olmayimda allah korusun..doguramamda bakamamda..

iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr anca geldim valla tam gece kusu oldum kizlar misafirim vardi bir an oldu gelldiler neyse ben menumu yazayim misafirler yemege gelmemisti

sahur:
1 ince lahmacun pidesi ustune yumurta kirip firina atmistim sahur icin esim hayirdir sen tam firinci olmaya basliyosun dedi bu halimi gorunce

iftar:
1 tabak nohut yemegi (icinde sadece et biraz yagi vardi birde bol bol sogan koydum bizde oyle yapiyolar b2 kucukte o basra limonundan ekledim kavurmadan pisirdim yag eklemedim zaten et yagliydi tuzunu da kararinda koydum insallah saglikli olmustur artik)
1 kasik pirinc pilavi nohutun icine attim
avucumun ici kadar pide
sogan
marul
1 hurmali susamli hindistan cevizli ve kakuleli kurabiye (belki cok karisik geldi size bzim yoreye ait ama super birsey oluyo genlede bayramlarda yaparlar ben bugun misafir ansizin gelince sipsak yapiverdim birde bunun sirf cevizlisi var ki sormayin gitsin )(misafirler icin yaptim da tadi nasil olmus diye merak ettim )​

Son düzenleyen: Moderatör:
Hosgeldin sindicim..hamurisi kilo yapmasin..ben korkumdan yapmiyorumda yemiyorumda..karatayda nohut yasak diye biliyorum sanki..ama ramazandan sonra bende karataya basliyayim ya..boyle duzensiz oluyorum gibi geliyor..ins yine yapabilirim..

Hosgeldin sindicim..hamurisi kilo yapmasin..ben korkumdan yapmiyorumda yemiyorumda..karatayda nohut yasak diye biliyorum sanki..ama ramazandan sonra bende karataya basliyayim ya..boyle duzensiz oluyorum gibi geliyor..ins yine yapabilirim..
hosbuldum cnm ya bende yapmiyorum uzun zamandri fakat evde cok hurma doldu esim alip alip geliyo
bende ne yapsam derken aklima bu kurabiye geldi misafir ansizin gelecegi icin nasil yetistirdim onuda bimiyorum ben cok yemicem zaten esim ise giderken yanina alsin yesin
nohutun fazlasi yasak canim evet yanlis hatirlamiyorsam ama ben nohutu kendi tabagima az koyuyorum et ve suyu zaten cok lezzetli oyle yedim
ayrica kesinlikle karatayi denemelisin cnm cok rahat ve kilo verdiriyo aslinda ben tam uysaydim ve spora devam etseydim ramazanda suan 78 lerde olmam lazimdi ama olsun artik

teyzeme oyunların hilelerini öğrettim ben cecommm hiç bekleme can diye cheat engine diye bir program var hemen hemen tüm oyunları sorunsuz geçiyorsun aslında iyi fikir sne nasıl motive olacaksan belki hoşuna gider yedikleirni resimli paylaşmak tek faydasını gör de bitanemm önemli olan bu

yaa ama hileyi indirince kendi emeginle bitirmis olmuyo ki ayni tadi vermiyo bende cok oyun severim ipad ve tlf da hayday oynuyorum candy crush favorim bu ara birde subway var simdilik canim sikilinca bunlari oynuyorum
esimle media markt falan o tarz magaazaya gidince hadi gel bir xbox yada wii alalim diyo bende valla alirsan beni birdaha kaldiramazsin basindan diyorum vazgeciriyorum nasilsa oglum buyuynce isticek o zamana kadar o zamankinin cikan modelinden aliriz yoksa ben birdaha is yapamam bagimli olurum

haklısın hileyle geçince tadı olmuyor ama bir bölümü geçmek içinde bir hafta uğraştığımı bilirim ben zaten bıraktım hepsini çok zaman kaybı oluyor

biz eşimle oğlan küçükken çok oynardık pc den. araba yarışı yapardık gece üçlere kadar oynadığımızı biliyorum. hatta emeklemeye başlayınca oğlum bakıyorduki biz onla ilgilenmiyoruz gidip kasadan kapatıyordu oyunu. ama şimdi oyun hakgetire. bir kaç kere oynamaya kalkıştım çocuklar aldı elimden bende daha bulaşmıyorum o oyunlara

Valla rahat 3 kg patates doğradım
Bir tek kabağını biraz az almışım ama oturupta sayacak halleri yok ya Domates sosunu henüz üzerine dökmedim streçleyip dolaba koydum domates sosunuda en son sofraya koyacağım zaman dökerim üzerine ( en büyük borcamım tepeleme oldu eşim yetmez bu dedi ama yettiği kadar sonuçta başka bir sürü şey olucak

Aynen bizim şımarıkta öyle :26:
Ben küçük kıza hamileyken ( bunlar o zaman 2 - 3 senelik evli ) benimde doğumuma kalmış 1 ay
Annem oğlum evimiz var gidin orada kalın dedi bunlar yok biz ille ablamda kalacağız diye bana geldiler Ulen zaten karnım burnumda birde onlar çıktı başıma tabi o an birşey demedim buyur ettim ertesi gün kızkardeşime giderken istersen kapını önünde araba var ama hem yakın hemde benim kız arabayla yolu tarif edemez demiştim ( büyük kızım götürecekti onlar bulamayız dedikleri için ) Arabayıda babam bana ilk hamileliğimde aldı torunumuz üşümesin hesabı ilk torun ya
Bu gayet sakin yok biz yürümek istiyoruz dedi hatta gider ayak su içecekti oda bitmiş dedim akşama eşim alıcak gelirken yok ille ben para vereyim suyunu ara getirt işte hamilesin falan demeler Denyo kızkardeşime giderken yol boyu almanca konuşmuş ( büyük kızım anlamasın diye ) orayada gider gitmez annemi arayıp ( tabi kızkardeşimin terasına çıkıyor hesapta kızkardeşimde duymasınmış tabi bağıra bağıra konuşunca her kelimesini duymuş kız kardeşim )
Çamış başlamış ağlamaya ben tatile geldim ilk günden zehir etti, yok efendim babamın parasıyla alınan arabayı vermedi bana, yok efendim gelir gelmez bana içme suyunun parasını bile ödetti falan diye sayıp durmuş
Annemde sağ olsun ben hamileyim diye bana iletmiyor ama onada sensin paşam çekkiyor
15 gün boyunca bende kaldılar ve ben o halde hizmet ettim ( gelin totoşunu kaldırmadı bile ) hatta çamaşırlarınıda atmışlar sepete eşimde baktı yardım etmiyorlar bari ben asmaya yardım edeyim dedi ve biz hayatımızın şokunu yaşadık gelinin tangası kocamın eline geçti ulen gerizekalı madem yıkanacak şeyin var bari donun haricindekileri at makineye o mendil kadar tangayıda elinde yıka ama okadarını bile beyin basmıyor
Onlar gelmeden bir gün önce eve teslim edilen yeni halımı sıgarayla yaktılar ( ki tembihliyordum evin içinde sigara içmek yasak diye ama tınlayan kim )
Annemler geldikten sonra ben annemin evine çıktım hani sancı tutarsa bayırdan çıkamam diye ( bunlarda hesapta yukarıda kalacaklardı bir 2 hafta daha ) İlk akşamdan ben orada kalırken onlar benim anahtarı isteyip eşimin doğum için bal dök yala yaptığı tüllerine camlarına kadar temizlediği evimde kaldılar :26: Ben doğuma gitmeden 2 gün öncesinde döndüler ve eşim onlardan sonra eve gidince beyninden vurulmuşa dönmüş
Evin her yeri dağılmış :26: çöpleri bile duruyormuş :26: evde nekadar bardak varsa hepsi kirli ve lavabodaymış :26: Kültablaları dolu ve leş gibi kokuyormuş salonda ve en yuhhh dedirtecek şeyde içtikleri kola ve schweppes şişelerinin hepsini koltuk altlarına ittirmişler

Allahtan o manzarayı ben görmedim yoksa kesin yüreğime inerdi :26:
Eşim Allah razı olsun sabahtan akşama kadar temizlemiş evi ama annemede dedi çok ayıp ediyorlar bundan sonra benim evimde ben yokken kalamazlar diye ama tabi ben duyunca ben varken bile kalamazlar onların hizmetcisi yok dedim
Birde okadar hoş tuttuğumuz halde Almanyaya dönünce bir arıza daha çıkartıp pişman oldum geldiğime hiç istediğimiz gibi geçmedi hiç gezdirmediler bizi demiş Ulen karnım burnumda üstelik kaç yere gittik birlikte ama annem tembihlediği için herkes kendi hesabını kendi ödedi ( onunda işine gelmeyen kısım o ki annemden parasını aldığı halde böyle yapıyor denyo hani hesabı biz ödersek oda o parayı cebe atacak anasının uyanık evladı )

Bİr sonraki sene geleceğiz dediklerinde anneme bu sene pansiyon kapalı anam evleri var gidip orada kalsınlar dedim bu sefer küçük kızkardeşime gidip kızı sinirkrizi geçirtecek hale getirdiler 15 günde Bir kaç kere oda onlara laf sokmuş neymiş kıl tüğ işi varmış gelinin ( insan gelmeden halleder o işi ) duşa girecekmiş ikiside ( hatta kızkardeşime sen git biz anahtarı alır çekeriz kapıyı demiş ) kızkardeşimde kusura bakma evimde kimseyi yanlız bırakmam demiş birde gelin duştan çıkıp kardeşim girmeye kalkışırken eline çamaşırsuyu bidonunu vermiş bir zahmet duştan çıkınca oraları bir güzel dezenfekte et demiş
Ki normalde de benim kızkardeşim inanılmaz titizdir yani şaşılacak bir durum değil aslında birde onlara az bile tabi dönüncede o sene kızkardeşimle ilgili olay çıkardı Geçen sene geldiklerinde de kendi evlerinde kaldılar bizde sadece bir iki uğradık o zamanda işte geçen gün anlattığım anam olmasa aç kalırdınız muhabbeti yaptı
Bu sene gelmeyeceğini duyurunca resmen babamla anamın karşısında kalkıp çok üzüldüm çok üzüldüm diye göbek attım
Fikir değiştirip gelse bile görüşmeyi düşünmüyorum ya bana karşı düzgün ve doğru olucak yada işim olmaz

Anam banada bir vah ettin bin ah işittin yine çenem düştü gece gece

YOk kız öylede zevkli olmaz yaw bir kaç gün süründürecek ki oyuna devam edeyim yoksa ne anlamı var maksat beyin dağılsın

snein oyanayabilmen imkansız anca bütün bebişler uyuyacakki öyle

menum
sabah omlet peynır zeytın
öğlen 1tavuk pirzola salata
aksam yogurt 1kase tarhana 4tane tutku bıskuvı yarım seftalı:26::26:

4lıtre su
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

yarımsaat yuruyus yarımsaat twıst
yarımsaat dambıllarla calısma

Menüm

Sahur

1 tatlı kaşığı çörekotu
kıymalı yumurta
7 ceviz
1 bardak kefir
2 dilim peynir
domates salatalık
1 şeftali

İFTAR
tarhana çorbası
15 dk ara
semizotu salatası
1 dilim arnavut böreği
1 bardak meyankökü

Spor
sabah 17x5 tibet yogası
iftardan 1 saat sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
http://www.youtube.com/watch?v=Jf0nEpG8tno videosu
10 dk tiffany 20 squat 20 mekik:122::122:

Sıvı
2. lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 2 kuru erik
1 bardak çay
1 bardak meyankökü
1 maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…