- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ayyy beyazcanım yaaa cok üzüldüm valla yaaa bir civciv evin neşesini yerine getirmişti ne güzel can yoldaşı olmuştu
bende bütün gece rüyamda civcivler gördüm yaa böyle bi paket içinde dışarda dağıtıyordum sonra 1 tane kendime alacaktım diyorum rüyamda sonra bir an bi evde görüyorum kendimi sözde benim oturduğum ev. Yanımda eşim var oğlumda önümde bir oda var orda oyun oynuyo benim önümde 2 yumurta eşim yanımda duruyo diyorum ki bak bak yumurta çatlıyo oğlumuzda çağırıyorum Ali gel bak yumurtadan civciv çıkıyor diye böyle cok güzel 2 tane civciv doğuyo ayyy nasıl bir rüyaydı öyle uyandım tabi bu rüyada sevgili Atakan ın etkisi cok büyük o kadar hoşuma gidiyodu ki yazılarını okurkensonra rüya tabirine baktım cocuk demekmiş anam dedim ikiz mi olacak acaba :)
hayır olsun Sindimmm beyazcanımın dediği gibi hamilemi olacaksın acaba
Hayirli aksamlar hatunlar...
beyazcancim oncelikle basin sagolsun diyim..eminim cok uzulmussunuz dur..cocuklara unutturmaya calis..onlar cok etkileniyorlar..ins cabuk atlatirsiniz...
telden girdigim icin alinti corba oluyo malesef..hepinizi keyifle okuyorum ama..
bugun cokk yorgunum..tum gunum kosusturmaca gecti..anlatsam sizde yorulursunuz yinede sabah 30 dk aksam 35 dk bisikletimi surdum..ins faydasini gorurum..cocuklarin dolabini doktum yerlestirdim..banyoyu dip bucak temizledim.o dolaplarin icini ..wc kagitligi koyma cop kovasini yikadim pakladim miss gibi oldu..yarinda yatakodami dokucem kirklayacam ins:)
Sonra mutfak..gun gune ayiracam..ins bu sayede kilo vermemde hizlanir..
ayyuzlum bende oructa genelde 200 -300 eksildim..regl kendini belli edesiye..ins simdide devam eder..bugun suyumuda artirdim..
ellerine sağlık cnmm oda oda yapınca fazla yorulmazsınn
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün malum küçük görümcedeydik ve tabiki eve gelmemiz ancak bu saati buldu
Hatun ablasının menüsünün aynısını yapmış neredeysekıymalı dolma yerine zeytinyağlı yapmış birde fırında köfte patates farklı olarak vardı kalan hepsi aynı
Bu arada gündüzde küçük cimcimeyi parka götürdüm az temiz hava alsın diye ama dışarda oturmak beni daha da maf etti
Yine tartılma işi yemekten sonraya kaldı unutkanlıktanB12 eksikliğimi var artık bilemiyorum ama dünki sonuça göre daha iyi çıktı 122.3 kg çıktım bu sefer gülsemmi ağlasammı bilemedim ama en azından dünden 2 kg daha az
Net sonuç büyük ihtimal bayramdan sonra çıkar meydanadüzenli ve sağlıklı beslenmeye başlayınca ( şu anda da sağlıklı tabi ama işte saatlerden dolayı biraz sorunlu )
Haklısın canımbakalım yarın inşallah yine unutmamda tartılırım açken
Canım şimdi sabah aç karnına kan alırlar diye mecbur bayram sonrasını bekliyorum tahliller içinyada regl olduğumda hazır oruç tutmazken gidip yaptırırım tahlillerimi Allahın izniyle
Karatay banada uygun gibi geldi hatta az da olsa uymaya çalışıyorum ama işte Ramazanda yeterli su ve hareket yokinşallah bayramdan sonra sporumuda suyumuda ekleyince olur
Başka bir topikte bir arkadaş instagramda zayıflama gruplarını takip ediyormuş ( yediklerinin resimlerini anında paylaşıyorlar hatta aralarında bir tanede diyetisyen var) bana sende aç en azından motive olursun takip et dedi bende geçenlerde söz verdim diye açtım ve gerçekten benim yediklerim kuş kadar onlarınkinin yanında canları ne istiyorsa yiyorlar ve çok güzel kilolar verenlerde var
Bir tanesi Ramazan başında 113 kgmuş şu anda 107 kiloymuşüstelik doğru dürüst spor bile yapmamış sadece haftada 2 - 3 kere yürüyüş oda öyle haldır haldır değil yani
Sizlerinde desteğiyle inşallah Bayramdan sonra kendime geliceğimde ona göre düzenli gideyim kiloları vereyim
Şimdi Ramazanda az da olsa dilediğim gibi olmuyor ama bayram sonrası her yediğimi paylaşacağım sizde bana yeri geldimi pşşt ne yiyon len dersinizhatta gerekirse sabahtan yazarım şunları yemeyi düşünüyorum diye sizde onaylarsınız yada bu olmaz diye uyarırsınız olurmu
Ohhhh hamarat hatunun hali başka tabi
Maşallahben çarşamba misafir alıcağım ama hıç tınlamıyorum şu ana kadar ev toplu ya hemen yarın bir siler süpürürüm zeytinyağlılarıda bir gece önce yaparım diye düşündüğümden rahatım
Eşimin uyuz yeğeni bu gece yine çarşamba için bize gelmek istediğini söyledi bende anasının yanında kusura bakma valla çok işim var kabul edemem o gece seni yatıya dedimsonuçta yorgun olucağım o gece birde ona sahur hazırlamayla uğraşamam yerim peynirimi, domatesimi olur biter ama misafir olunca iş değişiyor
Biraz bozuldu ama sonuçta onlarda benim kızımı kabul etmiyorMutfakta küçük görümcenin kızı annesine bu gece teyzeme yatıya gidebilirmiyim dedi tabi benim balkonda olduğumu görmedi tabi gidebilirsin ama dayınlara sakın duyurma diye tembihledi sanki benim kız duyarsa bende kalacağım diye tutturacakmış gibi zaten yarın ikiside babalarıyla şirkete gidecekler istesede kalamaz ama yinede duyurmuyorlar hiç bir zaman tabi canları isterse ben mecburun kabul etmeye hiç işim olmaz
Benim kardeş benden 5 yaş ufak ve hep sensin Paşam denmesine alışmışEvlendikten sonra özellikle dengesizleşti ( karısı tam denyo olunca ) Hiç kıskançlık yapmayan çocuk birden hem KVsinin hemde karısının gazına gelip gelip durur oldu :26: KVsi sen buradayken annen hep kızlarına gönderip paraları yediriyor demiş bir keresinde bizim saftirikte anneme iletiyor KVm böyle böyle dedi diye Annemde onu ilgilendirmez benim malımı hesaplayacağına kendi işine baksın istersem bütün malımı yediririm evlatlarıma demiş kadın şakasına demiş ama devamlı gaz verdikleri için buda aklı sıra anneme olgun ve doğru davranıyormuş izlenimi yaratmak için ( kendini daha iyi göstermek için ) hep bizim açıkları arar oldu
Okadar salakki resmen bir keresinde eniştelerinin yanında bize ( hesapta bizi aşağlayacak) annemler olmasa açlıktan ölürdünüz dedi şakasına hesabı :26: tabi benim annemin yanında laf söyleyemiyeceğimi düşündü ama annem masa altından sus diye dürtüklesede ağzıma geleni saydım lan sen kim oluyorsun bunun şakası olmaz bizim en azından kocalarımız çalışıyor çok şükür önce sen adam ol bir işe gir annemden bağımsız ol ondan sonra konuş diye sesimi yükseltim Sizin karı koca kıçınızdaki donu bile anam alıyor üstelik içtiğiniz sigara bile onların parasıyla alınıyor bize laf sokacak son insan sensin demiştim sonuçta annem bana bir evin kirasını verdi ama annemlerin evlerinin bütün vergilerini ödemelerini o paradan yapıyorum ve bana aylık kalan en fazla 150 lira birşeydir, eee bizim eşşek her ay iki üç mislini alıyor anamlardan ve inan bir kez olsun lafını yapmamıştım o güne kadar sonuçta kimin neye ihtiyacı varsa annemler zaten yapıyor bir daha o oldu bundan sonra ben mesafeli olacağım mecbur kalmadıkçada konuşmayacağım dedim hatta annemede fırça attım her ... oku ona anlatırsan ağzına laf verirsin işte bundan sonra sıkıyorsa bizimle ilgili tek bir kelime et valla aç kalsam sana bile demem artık dedim ve o oldu anneme dahi çok fazla sıkıntım var demiyorum
Hee Allah razı olsun o zaten görüp yinede yapar eksiğimiama artık oda anladı ve kardeşime tek kelime etmiyor çünkü biliyor bir daha öyle bir terbiyesizlik yaparsa bu sefer benim eşim ağzını açacak ve bir daha yüz yüze bakamıyacaklar ( eşim resmen dedi o zamam ben ağzımı açmadım anne ama oğluna söyle bir daha böyle bir terbiyesizlik yaparsa enişte dayağı yer dedi )
Şimdi mutlu mesut yaşıyoruzne kokarız ne bulaşırız ama tabiki düşmanda değiliz
Canım başınız sağ olsun
İnan bende çok üzüldüm :26: Seninde dediğin gibi büyük ihtimal boğazına birşey kaçtı ve nefessiz kaldı :26:
İnsan severek alıyor büyütmek istior ama iste ölüncede bir parça kopuyor insanın içinden sanki :26:
Çok geçmiş olsun canım
İNşallah bir an önce toparlarnırsın ve aramıza dönersin en kısa zamanda
Senin sıska kızkardeşinmi fırça attı
Hani derler ya bekara karı boşamak kolaydır diyeonunkide o hesap olmuş ama şükür işe yaramış
İnşallah bende bayramdan sonra başlıyorum Jillian Milliyan artık ne bulursam yapacağım inşallah
peki o zaman regl olduğunda gider yaptırırsın cecoşumm şimdilik yapabildiğin kadar karatay yapmaya çalış cnm dediğin gibi az yiyerek gitmiyor kilolar aksine yapışıyor sen yeterki iste bitanem elimizden geldiğince yardımcı oluruz önceden yazarsın menünü biz öneride bulunuruz
prenseslerde bugün işe gitmiş hadi bakalım evin tadınnı çıkarırsın artık
Iyi geceler kızlar hafta sonunuz nasıl gecti benım çok guzeldı bızımkılerı çok ozlemısım:)) tabi ayrılık vaktı çok kötüydü ağlamak tan içim dışıma çıktıbügünde rahatsızım uzandım bütün gun
geçmiş olsun cnmmm ilk zamanlar böyle olur ama sonra evinden ayrılmak istemezsin bitanemmm
kızlar içimde tutamayacam söyleyecem. en sonunda seksenli rakamları gördüüüüüümaltı yıldır ilk defa bu rakamları görüyorum ve şoktayım. günde 300 gr ortalama gidiyor. nasıl oluyor bilmiyorum binşallah bir aya 75 i görürüm amiiiiiin
değerlerin yükseldikçe rahat kilo vermeye başladın Gülayımm
selamün aleyküm kızlarr
bu gün çok üzgünüz.:
atakanı kaybettik..sabahdan beri kötüydü halsiz hastaydı.
ağzın açıp sanki sessizce çığlık atıyordu yavrum..ikindin biraz su içeriyim dedim çünki suda içmemişti.çay kaşığıyla su verdim,bi yudum daha içsin dedim ama elimde can verdi hayvan..
çok üzüldüm ..
sanırım dün yediği bişey dokundu ,dün selbest bırkmıştım bahçeye..uçan sinekleri kovalıyordu..bulduğu bişeyi epey sürükledi ordan oraya..zaten verdiğim yemi deyil yerdeki iplik saç yemeye bayılıyordu..sanırım yediği bişey boğazında kalmış..çünki boğazında bir şey yumru gibi olmuştıu öldüğünde fark ettim..
kızım görünce çok ağladıı..yenisini alırıım ağlama dedim..yenisi peşimizden koşmazki diyor..
evimizin ferdi olmuştu.
.
offf meleğim başımız sağolsun atakan hepimize eğlence olmuştu sizi düşünemiyorum bile