80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız senın kardesınde gelınde tam dayaklıkmıs benım almanyada bı eltımvar onlarda boyle hatta bıde 3tane sımarık veletlerı bırı 17 yasında yınede cook sımarıklar allahtan bana hıc gelmezler mesafelıyız cekemem vallahı 1 eltıme gıderlerdı yazları onunda canına tak etmıs busene koymus postayı

anam sen anlattın benim karnıma ağrılar girdi sinirden. kız yoksa benim kardeşim de mi böyle olacak evlenince

Hani kızılcık sopasıyla dövmek lazım derler ya eskiler işte senin eltigilerle benim kardeşgili karısınıda üzerine koyup bir güzel evire çevire kızılçık sopasıyla tanıştırmak lazım

Valla ben samimi ve yakın davrandım hep bu tip şeyler oldu o yüzden bende artık gayet resmiyim hatta emin ol dışarda hiç tanımadığım birine bile çok daha yakın davranırım
Hep derim bana uzak Allaha yakın olsun
Yinede anam toz kondurmaz oğluşuna paşasına hemen yok yapmıyor o öyle der beni deli eder
Bazen benim kıza karışmaya kalkışır hemen derim Meloş herkes kendi doğurduğuna karışsın Geçenlerde eşim kıza şirkete götüreceğini ilan ettiğinde tembihledi bir gün oruca ara verirsin sonuçta orada kötü olunca yatıp uyuma şansın yok dedi Anam hemen atladı ay işte çocuk tutsun öyle derseniz hep bahane uydurur tutmamak için ( ki inan bizden çok daha istekli oruç tutma konusunda ) hiç tepki vermeden direk aaa hakikaten senin oğluşunun orucu nasıl gidiyor rahat tutuyormu bari dedim yok o ilaç içiyor falan yaptı ilkten o an babamda ulen bende içiyorum ne alaka diyince yahu koca adam ben zorlayamam ya dedi eee bak dedim sen kendi oğluna diyemiyorsun koca kazık olduğu halde o zaman kızımın tutup tutmayacağına biz karar veririz hatta kendi karar verir dedim
Oğluşunu aklamak için aaa bekarken her sene tutardıda işte evlenince bıraktı dedi tabi ben dururmuyum heee tabi tabi sırf babam söylenmesin diye sahura kalkıp yiyordu öğlen oldumu ona makarna haşlıyordun babam gelmeden babam tabi onu ilk kez duyunca vayyyyy ş.....siz karı demek beni kandırdınız senelerce zaten bütün herşeyin başı sensin dedi gülerek sonuçta kaç sene geçmiş adam kendinde yırtsa olan olmuş ve her koyun kendi bacağından asılır babamında sık sık dediği gibi

haklısın hileyle geçince tadı olmuyor ama bir bölümü geçmek içinde bir hafta uğraştığımı bilirim ben zaten bıraktım hepsini çok zaman kaybı oluyor
ya evet kitap okusak o arada daha guzell olur ama ben ancak oglum uyuyunca kitap okuyabilirim genelde bu ara o zamanlarda sizle takiiliyrum
ay yok benim kucuklugumden beri kardeslerime de oyle yapardim sizi o bolume kadar goturim mi derdim onlarda bir hevesle evet bizde o zor bolumde oynamak istiyoruz derlerdi sonra ben alirdim baya oynardim zor bolume gelince kardeslerime verirdim onlar daha ellerine alir almaz yeniliyolardi sonra sira yine bana geliyodu ogluma da ayni taktigi uygulicam insallah tabi benimki cingozse bilemem ama simdiden ipadte oynadigmiz oyunlari sirayla oynamayi ogretiyorum o bile diyo simdi nunu simdi ali diye alisti oglum bile beni simartiyo nunu diyoesim annemden alisti o da alise ogretti
ay cecom yaaa cok uzuldum benimde en buyukk korkum bir kizkardesimle erkek kardesim var erkek en kucugumuz acaba evlenince degisirlermi diye korkarim hep senin hep basina gelmis allah yardimcin olsun yaa cok sukur simdilik biz cok iyiyiz ama evlenince ne olur bilemem tabi

cecommmm sen ne ara yazdın bu destanı kızlar alıntılayınca gördümm hakikaten çok terbiyesizmiş özellikle gelininiz bizde iççamaşırı namuz gibidir kimse görmez bu ne rahatlıktır enişte iyi birşey dememiş yazık o kadar uğraşmış saygısızlar insan bardakları nasıl atar koltuk altına pes hakikatenn yazık bir de tekrar temizlemiş valla helal enişteme aman gelmesinler sanada kızkardeşine de hiç gerek yok

haklısın ama ben biraz sabırsızdımmm

anam sen anlattın benim karnıma ağrılar girdi sinirden. kız yoksa benim kardeşim de mi böyle olacak evlenince

Rabbim esirgesin...Aminnnn
Bizimki ufakkende denyoydu hatta annem daha o zaman diyordu ben malımı biliyorum ileride gelinim yapıyor demem sonuçta mal ortada diyordu ama ben yinede eşin çok büyük rol oynadığını düşünüyorum sonuçta bizde isteseydik eşlerimizi bir şekilde gaza getirebilirdik beynini her gün işleye işleye
İnan KVyle görüşmediğim zamanlar bile eşime diyordum ananı aradınmı, yok bu hafta gitmedin al kızı git dolaş onları diye. Görüştüğümüz zamanlarda gidelim dediğimde bazen eşim aaa işim olmaz derdi bende olmaz bayadır gitmedik baban üzülür derdim ve gittiğimde de derdim bak benden bilmeyin oğlunuz evde böyle böyle dedi hatta diye eşimde sırıtarak evet dedim derdi ama tabi sık sık gittiğimizden ve eşimi bildiklerinden ona tek laf etmezlerdi ( onların derdi benleydi )

BOşuna dememişler Kadındır adamı Rezilde eden Vezirde eden

Rabbim kimsenin bizimki gibi denyo bir gelin vermesin ....Aminnnnnnn
İnşallah denginiz olan, sizleri kendi ailesi gibi görecek, saygılı ve yüreği güzel biriyle evlenir kardeşin aminnnnnnnnnn

kız yine aşka geldim bir an
Valla eskiden güzin abla köşesi vardı ya gazetede bende internette mi öyle bir sayfa açsam hem millete akıl vermeye çalışıırm hemde kız seninkide dertmi bak bende de böyle birşey var der sıkıntıları döker sonrada insanlara anammm verilmiş sadakamız varmış dedirtirim
Şaka şaka okadarına girersem benim herif kesin beni gırtlaklar

Yok anam yok ne ben nede kızkardeşim kabul etmiyoruz onları artık
En son geldiklerinde eşim dönüşte onları havaalanına bırakmak zorunda kaldı annemleri üzmemek için adam onlar kapıya bırakıp hiç arkasına bakmadan dönmüş biz hiç umursamadık bile

Tövbe ya Rabbim şükür Yaradan bunlara çocukta vermiyor yoksa bunların elinde o çocuk ölür ( zaten ikisinde de sigara alkol var annem her nekadar yapmaz benim oğlum desede ) Zaten hamile kalırsada artık anam tekrar Almanyaya dönmek zorunda kalır çünkü onlar hayatta bakamazlar

Neyse çeneye daldım sahuru unutacağım kız dikildi başıma hadi anne diye
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

kocaman öpüyorum

hakikaten helal enisteye ben dogum yaptim eve geldim kahvalti hazirladim yikadigim camasirlar vardi onlari katladim baya zoruma gitmisti baya aglamistim da zamaninda valla

gule gule cnm oyle bir sayfan olursa haberim olsun bende bol yorum yapar okurum

ay instagramda ceco, irem kaptan, efsax var irem beni takip etti ama kim oldugumu bilmiyo buyuk ihtimal yada ceco ortak arkadas ya ordan belki topiktendir diye tahmin etmistir hadi iyi geceler bana da

kızlar kocaman günaydın.akşam sohbetin beli kırılmış gene
dün akşam ugrayamadım berbat menumu yazayım
15/7/14 menusu
sabah çörekotu ve 2 bardak su+ kefir
kah: klasik yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli+2dlm t.b ekmekli
öğle: kabak kavurma ayran 1 dlm ekmek
aksam: semizotu yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1dl ekmek
kabaklı biber soğanlı bulgur pilavı koca bir tabak+1 lokma pide
gezmeye çıktık bi kase çekirdek+kagıt helva arası dondurma (
sporsuz ama akşam limanda bol gezmeli akşamdı
ayrıca menumun fenalığının farkındayım vicdan azabı duyuyorum banum ver cezamı

Gunaydin kizlar..
dun birden kotu hissettim kendimi ..boynum cok agridi halsizlestim gittim yattim..bir muddet uyuyamadim yorgunluktan..sonra sabah kalkip kizimi Yolladim..bir saat daha yattim..cok sukur iyiyim..sporuda fazla yapinca birde gun icinde yorulmustum cok sanirim vucut sasirdi..uff kizlar..bugun 3, gun lekeleniyorum ins bugun sokulur..yoksa test yapicam
Cecom tam denyoymus kardesinde karisida..bencede uzak durmak en iyisi..ben izinlerimde anne ve kv kalirim elimden geldigince ne camasir nede pis birakirim..ayy oraya gidincede ayni evim gibidavranirim..ayy zor bi durum sizinki..hayirlisi ne diyelim..
Ortaligi toparlayip kizlara bi corba yapicam ..sonra sporumu yaparim..bugun dinlenme gunu:)

Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyuzlum ebrunun videosunu zliyorumda sadece yarim saatte yapacaginiz egzersizlerle sikilascak zayiflaicaksiniz diyo ama video 1 saat 4 dk acaba cok ayrintili anlaatigi icin mi 1 saat suruyo valla sadece yarim saat ise supermis yani

gecmis olsun cnm bencede bugun dinlen biraz istiyo musun yeni bebis

ayyuzlum ebrunun videosunu zliyorumda sadece yarim saatte yapacaginiz egzersizlerle sikilascak zayiflaicaksiniz diyo ama video 1 saat 4 dk acaba cok ayrintili anlaatigi icin mi 1 saat suruyo valla sadece yarim saat ise supermis yani

senle ben yine peşpeşe
evet canım ebru çok konuşuyor cd ondan uzun gibi. ben plates esneme germe yapıyordum 6 yıldır.şimdi bu cd den de hareketler kattım kendimi yormadan yapıyorum. cd tam yapsam bayılırım henuz onu tam yapacak kadar fitleşmedim. önce zayıflayım sonra cd tam yapacağım

Yani benim yapmam dogru olur mu acaba sadece callen yaptım ömrüm boyunca hiç plates yapmadım ne dersin cnm sonra beni yerden toplamasınlar :) plates yaparken bayılıp düştü diye :)

Iphone dan gönderildi

Yani benim yapmam dogru olur mu acaba sadece callen yaptım ömrüm boyunca hiç plates yapmadım ne dersin cnm sonra beni yerden toplamasınlar :) plates yaparken bayılıp düştü diye :)

Iphone dan gönderildi

ben spor hocamdan öğrenmiştim.kilo fazlası olanların ağır bi plates eğzersizinden önce kardiyo ile kilolardan kurtulup sonrasında sıkılaşmak için plates yapması gerektiğini söylemişti.ben bu doğrultuda platesi sporumun sonuna esneme germe amaçlı hafifçe eklerim. eklemeden bitirdiğimde tüm vücudum gergin hissederim ama eklediğimde acipp esnek olurum.hele sabah 15dk plates hareketleri mütiş oluyor.şimdilik böyle devam kilolar gidince 4/4 lük platese devam ben çok seviyorum platesi.zaten callende benzer platese hemen hemen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…