- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
o zaman benim baya daha kilo mu vermem gerek senc yani gobis cok kotu duruyo 75 olunca mi platese baslasam yoksa 8.8 kilo platese baslamak icin yeter miben spor hocamdan öğrenmiştim.kilo fazlası olanların ağır bi plates eğzersizinden önce kardiyo ile kilolardan kurtulup sonrasında sıkılaşmak için plates yapması gerektiğini söylemişti.ben bu doğrultuda platesi sporumun sonuna esneme germe amaçlı hafifçe eklerim. eklemeden bitirdiğimde tüm vücudum gergin hissederim ama eklediğimde acipp esnek olurum.hele sabah 15dk plates hareketleri mütiş oluyor.şimdilik böyle devam kilolar gidince 4/4 lük platese devam ben çok seviyorum platesi.zaten callende benzer platese hemen hemen bence
aynen banucum kızılcık sopasıyla dayak ıstıyolar.ama su almanyayı cook merak edıyorum orda yasayıp gelenlerın hep totoları kalkıyo almanyanın havasındanmı yoksa orda yasıyorum dıye kendını bıhalt zannedenlerın havalanmasındanmı bılmem.benım kaynım orda ınsaatlarda calısıyomus burda cocuklarını görsen sankı zengın züppe veletler gıbı havalılar kımseyı begenmıyolar ınsanda sinir oluyoHani kızılcık sopasıyla dövmek lazım derler ya eskilerişte senin eltigilerle benim kardeşgili karısınıda üzerine koyup bir güzel evire çevire kızılçık sopasıyla tanıştırmak lazım
Valla ben samimi ve yakın davrandım hep bu tip şeyler oldu o yüzden bende artık gayet resmiyimhatta emin ol dışarda hiç tanımadığım birine bile çok daha yakın davranırım
Hep derim bana uzak Allaha yakın olsun
Yinede anam toz kondurmaz oğluşuna paşasınahemen yok yapmıyor o öyle der beni deli eder
Bazen benim kıza karışmaya kalkışır hemen derim Meloş herkes kendi doğurduğuna karışsınGeçenlerde eşim kıza şirkete götüreceğini ilan ettiğinde tembihledi bir gün oruca ara verirsin sonuçta orada kötü olunca yatıp uyuma şansın yok dedi Anam hemen atladı ay işte çocuk tutsun öyle derseniz hep bahane uydurur tutmamak için ( ki inan bizden çok daha istekli oruç tutma konusunda ) hiç tepki vermeden direk aaa hakikaten senin oğluşunun orucu nasıl gidiyor rahat tutuyormu bari dedim yok o ilaç içiyor falan yaptı ilkten o an babamda ulen bende içiyorum ne alaka diyince yahu koca adam ben zorlayamam ya dedi eee bak dedim sen kendi oğluna diyemiyorsun koca kazık olduğu halde o zaman kızımın tutup tutmayacağına biz karar veririz hatta kendi karar verir dedim
Oğluşunu aklamak için aaa bekarken her sene tutardıda işte evlenince bıraktı dedi tabi ben dururmuyum heee tabi tabi sırf babam söylenmesin diye sahura kalkıp yiyordu öğlen oldumu ona makarna haşlıyordun babam gelmedenbabam tabi onu ilk kez duyunca vayyyyy ş.....siz karı demek beni kandırdınız senelerce zaten bütün herşeyin başı sensin dedi gülerek sonuçta kaç sene geçmiş adam kendinde yırtsa olan olmuş ve her koyun kendi bacağından asılır babamında sık sık dediği gibi
Sindicim yokkk istemiyorum 3 tane kuzum var..ve daha kucukler..3 ude sezeryandi..cok zor seyler yasadim..ins hamile kalmamisimdir..2 cocugumda kazayla kaldim..egerki varsa kimseyede demeyi dusunmuyorum..gittigimde gorurler..3 ay sonra tr deyim..esime tembihledim gelirken getir diye testi..adam havaya girdi bile evi degistirriz sunu yapariz bunu yapariz..heyy noluyoz dedim...ayyy...dogurmak kolayda yetistirmek zor...
ins o gelmeden regl baslamis olur..emin olmak istedim cunku oruc gidiyo ..3 gundur lekeliyim diye tutmadim...
ayyy dusunmek bile istemiyorum..ne guzel kilo vermek istiyorum...tamda havaya girmistim...55 dk bisiklet surdum...
oglen yemeginde kacamak yok..yayla corba, firinda balik, yaninda bol sogus (domates salatalik maydonoz)
oooo eniste beyde hemen hazirmis 4.ye gercekten cnm iyi bakip buyutebilmekte mesele hakkinda hayirlisi cnm inan ben 2. cocuk dusunuyodum 8 aydir suan dogum kontrol hapini da biraktim 2-3 ay once cok yeniyken farkinda degildim dusuk oldu doktor o zaman bana 5 kilo versen yeter demisti o zaman 88-87 kiloydum yeni baslamistim kilo vermeye simdi ertelemek istiyorum diyorum ki biraz kilo verim oyle hamile kalayim ama bu ayda korunmadim adet olayim da korunayim dedim bende ama sanki bu ay icime birseyler doguyo daha digrusu gordugum ruyayi kime soylesem ayni seyi soyluyolar beklim dedim hayirlisi 70 olursam hamile kalmak isterim mesela bakalim artik ama aksam yada yarin sabah sonucu bekliyorum bak benimde birkac gun kanamam oldu sonra test yaptim negatif cikti meger dusuk oluyomus kiminde de hamile olldugunu ogreniyo boyle olunca teste de cok guvenme derim kan tahlili yap yapabilirsenSindicim yokkk istemiyorum 3 tane kuzum var..ve daha kucukler..3 ude sezeryandi..cok zor seyler yasadim..ins hamile kalmamisimdir..2 cocugumda kazayla kaldim..egerki varsa kimseyede demeyi dusunmuyorum..gittigimde gorurler..3 ay sonra tr deyim..esime tembihledim gelirken getir diye testi..adam havaya girdi bile evi degistirriz sunu yapariz bunu yapariz..heyy noluyoz dedim...ayyy...dogurmak kolayda yetistirmek zor...
ins o gelmeden regl baslamis olur..emin olmak istedim cunku oruc gidiyo ..3 gundur lekeliyim diye tutmadim...
ayyy dusunmek bile istemiyorum..ne guzel kilo vermek istiyorum...tamda havaya girmistim...55 dk bisiklet surdum...
oglen yemeginde kacamak yok..yayla corba, firinda balik, yaninda bol sogus (domates salatalik maydonoz)
evet cnm yok bende merak ettim insallah iyidirbeyazcanım dunden berı fırarda nerelerde acaba
evet cnm artik saglikli beslenmeyi ogrendim sayilir aslinda biliyoruz zatende isimize gelmiyodu sanriimSagolun kizlar..eylulcum 3 kizim var 7-5,5ve 2,5 yaslarinda..
bizde almanyada yasiyoruz gercekten tr ye gidip hicde hava atmam ..atanlarada kizarimalmanlarin b.kunu temizleyip gidip hava atmayi severler..bence insan heryerde kendi olabilmeli...
Sindicim sen istiyosun galiba bebis..allah gonlune gore versin canim..ama kilo verip koruyup kalsan daha iyi olurdu..gerci artik saglikli brslenmeyi ogrendiysen hamileliktede devam...
e hadi hayirli olsun mu diyeyim ne diyeyim cok sanicili gecmez umarim cnmmAyy kizlar cok sevindim tamamen basladi reglim..sancimda basladi tabiii...
o zaman ben fitim bir tek köprülerde sorun yaşıyorum. kani hem top üstüne köprü kuruyor hemde esnemede onları yapamıyorum gri kalanında iyiyim şükür çok sıkıntı yaşamadım.senle ben yine peşpeşe
evet canım ebru çok konuşuyor cd ondan uzun gibi. ben plates esneme germe yapıyordum 6 yıldır.şimdi bu cd den de hareketler kattım kendimi yormadan yapıyorum. cd tam yapsam bayılırım henuz onu tam yapacak kadar fitleşmedim. önce zayıflayım sonra cd tam yapacağım
vallahi ben ne zaman zayıflamaya başlasam hep sporu kattım hayatıma. gerek pilates olsun gerek callen hep sıkılaştırıcı bir şey de vardı ve memnundum. bence beklemenin bir manası yok hem sıkılaşıp hem kilo vermek daha güzel öbür türlü aynada gördüğün şey boş bir çuvala benziyoro zaman benim baya daha kilo mu vermem gerek senc yani gobis cok kotu duruyo 75 olunca mi platese baslasam yoksa 8.8 kilo platese baslamak icin yeter migecen yine aynada ellerimi alkis yapiyorum sarkma varmi diye biraz hareket etti o yuzden bende plates mi yapsam sarkmadan onlemimi almis olurum ne dersin
ben olmasam sana kim gaz verecek acabaevet cnm yok bende merak ettim insallah iyidir
sen naptin platese basladin mi
beni soracak olursan simdi bitridim
valla en rahat ettigim icime sinen bir egzersiz oldu evet suan agri icindeyim yani yururken titreme oluyo ama iyi geldi bana sikilmadimda cok konusmasi iyi geldi bana galiba
birde cok rahat yattigin yerden yapiyosun ben mesela callende terledigimden daha cok terledim insallah devami gelir yaparim valla ayyuzlumun gaziyla basladim bende en azindan 14 gun bunu yapmaya deger hic yoktan iyidir ve 2 haftada 2 beden incelme vaat ediyo yani 29 temmuzda bakalim ne kadar fark edecek
hadi geçmiş olsun. rabbim isteyenlere versin sen yeter diyorsan allah seninkileri sana bağışlasın. benimde üçü sezeryan ama ben uslanmıyom dördüncü yü de istiyom. rabbim nasip kısmet ederse ilerde küçük bir tane de oğlum olsa daha ne isterimAyy kizlar cok sevindim tamamen basladi reglim..sancimda basladi tabiii...
o zaman ben fitim bir tek köprülerde sorun yaşıyorum. kani hem top üstüne köprü kuruyor hemde esnemede onları yapamıyorum gri kalanında iyiyim şükür çok sıkıntı yaşamadım.
vallahi ben ne zaman zayıflamaya başlasam hep sporu kattım hayatıma. gerek pilates olsun gerek callen hep sıkılaştırıcı bir şey de vardı ve memnundum. bence beklemenin bir manası yok hem sıkılaşıp hem kilo vermek daha güzel öbür türlü aynada gördüğün şey boş bir çuvala benziyor
ben olmasam sana kim gaz verecek acabacadı sana gaz veriyom sonra sen beni solluyon ne biçim iş bu anlamadım
hadi geçmiş olsun. rabbim isteyenlere versin sen yeter diyorsan allah seninkileri sana bağışlasın. benimde üçü sezeryan ama ben uslanmıyom dördüncü yü de istiyom. rabbim nasip kısmet ederse ilerde küçük bir tane de oğlum olsa daha ne isterimamiiiiiiiiiiiiin.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün malum küçük görümcedeydik ve tabiki eve gelmemiz ancak bu saati buldu
Hatun ablasının menüsünün aynısını yapmış neredeysekıymalı dolma yerine zeytinyağlı yapmış birde fırında köfte patates farklı olarak vardı kalan hepsi aynı
Bu arada gündüzde küçük cimcimeyi parka götürdüm az temiz hava alsın diye ama dışarda oturmak beni daha da maf etti
Yine tartılma işi yemekten sonraya kaldı unutkanlıktanB12 eksikliğimi var artık bilemiyorum ama dünki sonuça göre daha iyi çıktı 122.3 kg çıktım bu sefer gülsemmi ağlasammı bilemedim ama en azından dünden 2 kg daha az
Net sonuç büyük ihtimal bayramdan sonra çıkar meydanadüzenli ve sağlıklı beslenmeye başlayınca ( şu anda da sağlıklı tabi ama işte saatlerden dolayı biraz sorunlu )
Haklısın canımbakalım yarın inşallah yine unutmamda tartılırım açken
Canım şimdi sabah aç karnına kan alırlar diye mecbur bayram sonrasını bekliyorum tahliller içinyada regl olduğumda hazır oruç tutmazken gidip yaptırırım tahlillerimi Allahın izniyle
Karatay banada uygun gibi geldi hatta az da olsa uymaya çalışıyorum ama işte Ramazanda yeterli su ve hareket yokinşallah bayramdan sonra sporumuda suyumuda ekleyince olur
Başka bir topikte bir arkadaş instagramda zayıflama gruplarını takip ediyormuş ( yediklerinin resimlerini anında paylaşıyorlar hatta aralarında bir tanede diyetisyen var) bana sende aç en azından motive olursun takip et dedi bende geçenlerde söz verdim diye açtım ve gerçekten benim yediklerim kuş kadar onlarınkinin yanında canları ne istiyorsa yiyorlar ve çok güzel kilolar verenlerde var
Bir tanesi Ramazan başında 113 kgmuş şu anda 107 kiloymuşüstelik doğru dürüst spor bile yapmamış sadece haftada 2 - 3 kere yürüyüş oda öyle haldır haldır değil yani
Sizlerinde desteğiyle inşallah Bayramdan sonra kendime geliceğimde ona göre düzenli gideyim kiloları vereyim
Şimdi Ramazanda az da olsa dilediğim gibi olmuyor ama bayram sonrası her yediğimi paylaşacağım sizde bana yeri geldimi pşşt ne yiyon len dersinizhatta gerekirse sabahtan yazarım şunları yemeyi düşünüyorum diye sizde onaylarsınız yada bu olmaz diye uyarırsınız olurmu
Ohhhh hamarat hatunun hali başka tabi
Maşallahben çarşamba misafir alıcağım ama hıç tınlamıyorum şu ana kadar ev toplu ya hemen yarın bir siler süpürürüm zeytinyağlılarıda bir gece önce yaparım diye düşündüğümden rahatım
Eşimin uyuz yeğeni bu gece yine çarşamba için bize gelmek istediğini söyledi bende anasının yanında kusura bakma valla çok işim var kabul edemem o gece seni yatıya dedimsonuçta yorgun olucağım o gece birde ona sahur hazırlamayla uğraşamam yerim peynirimi, domatesimi olur biter ama misafir olunca iş değişiyor
Biraz bozuldu ama sonuçta onlarda benim kızımı kabul etmiyorMutfakta küçük görümcenin kızı annesine bu gece teyzeme yatıya gidebilirmiyim dedi tabi benim balkonda olduğumu görmedi tabi gidebilirsin ama dayınlara sakın duyurma diye tembihledi sanki benim kız duyarsa bende kalacağım diye tutturacakmış gibi zaten yarın ikiside babalarıyla şirkete gidecekler istesede kalamaz ama yinede duyurmuyorlar hiç bir zaman tabi canları isterse ben mecburun kabul etmeye hiç işim olmaz
Benim kardeş benden 5 yaş ufak ve hep sensin Paşam denmesine alışmışEvlendikten sonra özellikle dengesizleşti ( karısı tam denyo olunca ) Hiç kıskançlık yapmayan çocuk birden hem KVsinin hemde karısının gazına gelip gelip durur oldu :26: KVsi sen buradayken annen hep kızlarına gönderip paraları yediriyor demiş bir keresinde bizim saftirikte anneme iletiyor KVm böyle böyle dedi diye Annemde onu ilgilendirmez benim malımı hesaplayacağına kendi işine baksın istersem bütün malımı yediririm evlatlarıma demiş kadın şakasına demiş ama devamlı gaz verdikleri için buda aklı sıra anneme olgun ve doğru davranıyormuş izlenimi yaratmak için ( kendini daha iyi göstermek için ) hep bizim açıkları arar oldu
Okadar salakki resmen bir keresinde eniştelerinin yanında bize ( hesapta bizi aşağlayacak) annemler olmasa açlıktan ölürdünüz dedi şakasına hesabı :26: tabi benim annemin yanında laf söyleyemiyeceğimi düşündü ama annem masa altından sus diye dürtüklesede ağzıma geleni saydım lan sen kim oluyorsun bunun şakası olmaz bizim en azından kocalarımız çalışıyor çok şükür önce sen adam ol bir işe gir annemden bağımsız ol ondan sonra konuş diye sesimi yükseltim Sizin karı koca kıçınızdaki donu bile anam alıyor üstelik içtiğiniz sigara bile onların parasıyla alınıyor bize laf sokacak son insan sensin demiştim sonuçta annem bana bir evin kirasını verdi ama annemlerin evlerinin bütün vergilerini ödemelerini o paradan yapıyorum ve bana aylık kalan en fazla 150 lira birşeydir, eee bizim eşşek her ay iki üç mislini alıyor anamlardan ve inan bir kez olsun lafını yapmamıştım o güne kadar sonuçta kimin neye ihtiyacı varsa annemler zaten yapıyor bir daha o oldu bundan sonra ben mesafeli olacağım mecbur kalmadıkçada konuşmayacağım dedim hatta annemede fırça attım her ... oku ona anlatırsan ağzına laf verirsin işte bundan sonra sıkıyorsa bizimle ilgili tek bir kelime et valla aç kalsam sana bile demem artık dedim ve o oldu anneme dahi çok fazla sıkıntım var demiyorum
Hee Allah razı olsun o zaten görüp yinede yapar eksiğimiama artık oda anladı ve kardeşime tek kelime etmiyor çünkü biliyor bir daha öyle bir terbiyesizlik yaparsa bu sefer benim eşim ağzını açacak ve bir daha yüz yüze bakamıyacaklar ( eşim resmen dedi o zamam ben ağzımı açmadım anne ama oğluna söyle bir daha böyle bir terbiyesizlik yaparsa enişte dayağı yer dedi )
Şimdi mutlu mesut yaşıyoruzne kokarız ne bulaşırız ama tabiki düşmanda değiliz
Canım başınız sağ olsun
İnan bende çok üzüldüm :26: Seninde dediğin gibi büyük ihtimal boğazına birşey kaçtı ve nefessiz kaldı :26:
İnsan severek alıyor büyütmek istior ama iste ölüncede bir parça kopuyor insanın içinden sanki :26:
Çok geçmiş olsun canım
İNşallah bir an önce toparlarnırsın ve aramıza dönersin en kısa zamanda
Senin sıska kızkardeşinmi fırça attı
Hani derler ya bekara karı boşamak kolaydır diyeonunkide o hesap olmuş ama şükür işe yaramış
İnşallah bende bayramdan sonra başlıyorum Jillian Milliyan artık ne bulursam yapacağım inşallah
Ay dimi valla sende olmasan nedense hep senin yaptığın beni gaza getiriyo :)
Birde şimdi kilolar cok cok yakınlaştı ya tatlı bir Rekabet başladı sanki
Bakalım artık amacımız kilo vermek inşallah hepimiz hedefe ulaşcaz cnm ama sen beni geçersin diye düşünüyorum
Iphone dan gönderildi
bitanem o dedigin aci ha deyince gecmiyor malesef. heleki senin yasinda sanki butun omrun boyunca bununla yasayacakmissin gibi geliyor. sana tavsiyem ne zaman bu aciyi hissedersen sana yasattigi aciyi hatirla. belki o zaman az da olsa kullenir acin. inanki ileride baska biri olacak ve sen bu gunlerini gulerek hatirlayacaksin. daha cok gencsin. bende senin gectigin yollardan gectim ve hic kolay degil. icine bir ates gibi dusuyor resmen. ama bak bi universteye basla bi etrafina bak sana daha cok deger veren biri mutlaka olacak. kiz universteye basla dedim de sen universtedemisin lisedemi. yoksa orda sistem daha mi farkli isliyor. yanlis bise soylediysem ozur dilerimMerhaba guzeller.. Bu kac gun kkye takilmadim. Ya kendimi cok yalniz hisediyorum morelsizimicimm aciyorr.. Ask acisi diyelimm :)) oeff.. Berbat bir durum icindeyim depresyondayimmmmmmm...:))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
bende nedense tam tersi i dusunuyorum. daha once de ayni kiloyla baslamistik ve sen bana baya bir fark atmistin. senin yaptiklarin da bana gaz oluyor. boyle boyle verecez butun kilolari insallah. iyiki varsiniz. kendi kendimle rekabetten bir sonuc cikmiyor ama sizinle rekabet cok iyi geliyor.
bitanem o dedigin aci ha deyince gecmiyor malesef. heleki senin yasinda sanki butun omrun boyunca bununla yasayacakmissin gibi geliyor. sana tavsiyem ne zaman bu aciyi hissedersen sana yasattigi aciyi hatirla. belki o zaman az da olsa kullenir acin. inanki ileride baska biri olacak ve sen bu gunlerini gulerek hatirlayacaksin. daha cok gencsin. bende senin gectigin yollardan gectim ve hic kolay degil. icine bir ates gibi dusuyor resmen. ama bak bi universteye basla bi etrafina bak sana daha cok deger veren biri mutlaka olacak. kiz universteye basla dedim de sen universtedemisin lisedemi. yoksa orda sistem daha mi farkli isliyor. yanlis bise soylediysem ozur dilerim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?