80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman benim baya daha kilo mu vermem gerek senc yani gobis cok kotu duruyo 75 olunca mi platese baslasam yoksa 8.8 kilo platese baslamak icin yeter mi gecen yine aynada ellerimi alkis yapiyorum sarkma varmi diye biraz hareket etti o yuzden bende plates mi yapsam sarkmadan onlemimi almis olurum ne dersin

Son düzenleyen: Moderatör:
Sindicim yokkk istemiyorum 3 tane kuzum var..ve daha kucukler..3 ude sezeryandi..cok zor seyler yasadim..ins hamile kalmamisimdir..2 cocugumda kazayla kaldim..egerki varsa kimseyede demeyi dusunmuyorum..gittigimde gorurler..3 ay sonra tr deyim..esime tembihledim gelirken getir diye testi..adam havaya girdi bile evi degistirriz sunu yapariz bunu yapariz..heyy noluyoz dedim...ayyy...dogurmak kolayda yetistirmek zor...
ins o gelmeden regl baslamis olur..emin olmak istedim cunku oruc gidiyo ..3 gundur lekeliyim diye tutmadim...
ayyy dusunmek bile istemiyorum..ne guzel kilo vermek istiyorum...tamda havaya girmistim...55 dk bisiklet surdum...
oglen yemeginde kacamak yok..yayla corba, firinda balik, yaninda bol sogus (domates salatalik maydonoz)

aynen banucum kızılcık sopasıyla dayak ıstıyolar.ama su almanyayı cook merak edıyorum orda yasayıp gelenlerın hep totoları kalkıyo almanyanın havasındanmı yoksa orda yasıyorum dıye kendını bıhalt zannedenlerın havalanmasındanmı bılmem.benım kaynım orda ınsaatlarda calısıyomus burda cocuklarını görsen sankı zengın züppe veletler gıbı havalılar kımseyı begenmıyolar ınsanda sinir oluyoannen kendı kasınmıs sende hakettını vermısın vallahı helal olsun annede olsa evlat kayırınca ınsan sınır oluyo.bak kendı kazık kadar cocuna kıyamıyo koruyo senın kız daha kac yasında

allah gönlunegöreversın ınsalah nedıyım ısteyen herkese nasıp etsın senın cocukların kac yaslarında bısde bu erkekler nıye doyumsuz oluyo bılmem 3tane var 4.ye sevınıyo.benım 2 kızımvar esım belkı 3.degısık olur dıye ıstıyo ama benım pek gönlum yook bakalım hayırlısı olsun ınsallah

oooo eniste beyde hemen hazirmis 4.ye gercekten cnm iyi bakip buyutebilmekte mesele hakkinda hayirlisi cnm inan ben 2. cocuk dusunuyodum 8 aydir suan dogum kontrol hapini da biraktim 2-3 ay once cok yeniyken farkinda degildim dusuk oldu doktor o zaman bana 5 kilo versen yeter demisti o zaman 88-87 kiloydum yeni baslamistim kilo vermeye simdi ertelemek istiyorum diyorum ki biraz kilo verim oyle hamile kalayim ama bu ayda korunmadim adet olayim da korunayim dedim bende ama sanki bu ay icime birseyler doguyo daha digrusu gordugum ruyayi kime soylesem ayni seyi soyluyolar beklim dedim hayirlisi 70 olursam hamile kalmak isterim mesela bakalim artik ama aksam yada yarin sabah sonucu bekliyorum bak benimde birkac gun kanamam oldu sonra test yaptim negatif cikti meger dusuk oluyomus kiminde de hamile olldugunu ogreniyo boyle olunca teste de cok guvenme derim kan tahlili yap yapabilirsen

beyazcanım dunden berı fırarda nerelerde acaba
evet cnm yok bende merak ettim insallah iyidir
sen naptin platese basladin mi
beni soracak olursan simdi bitridim
valla en rahat ettigim icime sinen bir egzersiz oldu evet suan agri icindeyim yani yururken titreme oluyo ama iyi geldi bana sikilmadimda cok konusmasi iyi geldi bana galiba
birde cok rahat yattigin yerden yapiyosun ben mesela callende terledigimden daha cok terledim insallah devami gelir yaparim valla ayyuzlumun gaziyla basladim bende en azindan 14 gun bunu yapmaya deger hic yoktan iyidir ve 2 haftada 2 beden incelme vaat ediyo yani 29 temmuzda bakalim ne kadar fark edecek

Sagolun kizlar..eylulcum 3 kizim var 7-5,5ve 2,5 yaslarinda..
bizde almanyada yasiyoruz gercekten tr ye gidip hicde hava atmam ..atanlarada kizarimalmanlarin b.kunu temizleyip gidip hava atmayi severler..bence insan heryerde kendi olabilmeli...
Sindicim sen istiyosun galiba bebis..allah gonlune gore versin canim..ama kilo verip koruyup kalsan daha iyi olurdu..gerci artik saglikli brslenmeyi ogrendiysen hamileliktede devam...

evet cnm artik saglikli beslenmeyi ogrendim sayilir aslinda biliyoruz zatende isimize gelmiyodu sanriim
hayirlis bakalim bazen diyorum nasilsa yine kilo alcam ikinciyi dogurup vereyim kiloyu bazende yok diyorum gelgit icindeyim anlayacagin cnm hayilirisi

o zaman ben fitim bir tek köprülerde sorun yaşıyorum. kani hem top üstüne köprü kuruyor hemde esnemede onları yapamıyorum gri kalanında iyiyim şükür çok sıkıntı yaşamadım.
vallahi ben ne zaman zayıflamaya başlasam hep sporu kattım hayatıma. gerek pilates olsun gerek callen hep sıkılaştırıcı bir şey de vardı ve memnundum. bence beklemenin bir manası yok hem sıkılaşıp hem kilo vermek daha güzel öbür türlü aynada gördüğün şey boş bir çuvala benziyor

ben olmasam sana kim gaz verecek acaba cadı sana gaz veriyom sonra sen beni solluyon ne biçim iş bu anlamadım
Ayy kizlar cok sevindim tamamen basladi reglim..sancimda basladi tabiii...
hadi geçmiş olsun. rabbim isteyenlere versin sen yeter diyorsan allah seninkileri sana bağışlasın. benimde üçü sezeryan ama ben uslanmıyom dördüncü yü de istiyom. rabbim nasip kısmet ederse ilerde küçük bir tane de oğlum olsa daha ne isterim amiiiiiiiiiiiiin.

Ay dimi valla sende olmasan nedense hep senin yaptığın beni gaza getiriyo :)
Birde şimdi kilolar cok cok yakınlaştı ya tatlı bir Rekabet başladı sanki
Bakalım artık amacımız kilo vermek inşallah hepimiz hedefe ulaşcaz cnm ama sen beni geçersin diye düşünüyorum

Iphone dan gönderildi

Aynen Yanii onu ne ilgilendirir ister annen tum mallarini verir. Ona ne oluyorsa:) Anladim abla kisacasi gelin baya fenaymis, bende bu yasta (17) gorumceyimm:)) haha ama bizim gelin cok iyidir Allah razi olsun, gercekten gelinler kotu olursa cekilmezler :s agzina saglik zaten susarsak dahada tepeye cikiyorlar basta durdurulmasi lazim. Cok iyi yapmissin herkes yerini bilecek, desene gelin kardesini ele almis, her istedigini yaptirmasinda:s kardesinde biraz sert olmali tabi ona karsi. Analar basimizin tacidir Allah im hicbirimizin basindan eksik etmesin.. Amieen.. Ama abla bu dedegin cokdogru mesafe gercektende gerekiyor.. Insan hernekadar samimi olsada mesafelide olmali, cokta icli disli olmak iyi degildir. Herseye laf soyleme hakkinda bulurlar yoksa :).

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Merhaba guzeller.. Bu kac gun kkye takilmadim. Ya kendimi cok yalniz hisediyorum morelsizim icimm aciyorr.. Ask acisi diyelimm :)) oeff.. Berbat bir durum icindeyim depresyondayimmmmmmm...:))

menum

sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın 2dılım ekmek
öğlen salata 1kase tarhana yarım kase pudıng:26::26:
aksam 1kase yogurt az salata 1tabak barbunya

2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

200mekık 10dk twıst
30dk yuruyus

bende nedense tam tersi i dusunuyorum. daha once de ayni kiloyla baslamistik ve sen bana baya bir fark atmistin. senin yaptiklarin da bana gaz oluyor. boyle boyle verecez butun kilolari insallah. iyiki varsiniz. kendi kendimle rekabetten bir sonuc cikmiyor ama sizinle rekabet cok iyi geliyor.
bitanem o dedigin aci ha deyince gecmiyor malesef. heleki senin yasinda sanki butun omrun boyunca bununla yasayacakmissin gibi geliyor. sana tavsiyem ne zaman bu aciyi hissedersen sana yasattigi aciyi hatirla. belki o zaman az da olsa kullenir acin. inanki ileride baska biri olacak ve sen bu gunlerini gulerek hatirlayacaksin. daha cok gencsin. bende senin gectigin yollardan gectim ve hic kolay degil. icine bir ates gibi dusuyor resmen. ama bak bi universteye basla bi etrafina bak sana daha cok deger veren biri mutlaka olacak. kiz universteye basla dedim de sen universtedemisin lisedemi. yoksa orda sistem daha mi farkli isliyor. yanlis bise soylediysem ozur dilerim((

Ablammyaaacoksaol destegin icinnn. Ben liseyi bitirdim meslege basladim 1 yil bitti 6 ay kaldi. Insha Allah alacam. Abla 2 sene ciktikkk bizimkisi cikmak degil 2 sevdaliydik birbirimizin ilkiyiz biz. Okadar soz verdik birbirimize. Ya ben ondan baskasini istemiyorum. Beni coook uzduu kalbim kirildi okadar lafi yuttummm resmen ama aldirmiyorum icimdeki tek sey ondan baskasini istemiyorum herseye yeniden baslamak istiyorum. Beni birakmasin istiyorumm;( ama caba harcamio. Gitme demedii.. Kitaplari bende. Onu 2 ay sonra vermeyi dusunuorum insha Allah. 20 kilo vermek istiom o arada insha Allah. Kilomu asla sorun yapmadii :)) asla oyle takintilari yok bana sirilsiklam asikti halada seviyor biliyorum. Ona kac kilo vereyim cok kiloluyum dedigimde. Hayirr kilolu degilsin kilo vermene gerek yok diordu. Bende hayiiirr soyleee diyince. Sadece 2 kilo diyordu hahaha sapsall... Hala cok seviyorum ablaa herseyi unutup yeniden baslamak istiorum. Ben onuu hepp beklicemm ne olursa olsun. Namazlarimda bile dua edecem Allah im bizi birbirimize bagislasin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…