- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
bende baslıycam gulaydan gaza geldım ama lınk acamıyorum delı oldum offevet cnm yok bende merak ettim insallah iyidir
sen naptin platese basladin mi
beni soracak olursan simdi bitridim
valla en rahat ettigim icime sinen bir egzersiz oldu evet suan agri icindeyim yani yururken titreme oluyo ama iyi geldi bana sikilmadimda cok konusmasi iyi geldi bana galiba
birde cok rahat yattigin yerden yapiyosun ben mesela callende terledigimden daha cok terledim insallah devami gelir yaparim valla ayyuzlumun gaziyla basladim bende en azindan 14 gun bunu yapmaya deger hic yoktan iyidir ve 2 haftada 2 beden incelme vaat ediyo yani 29 temmuzda bakalim ne kadar fark edecek
bende aynısını dusunuyorum aklın yolu bir.neyın havasınnı atarlar anlamam zatenallah bagıslasın kızlarını.senın kocanın aklındada erkek cocuk var galıba ondan sevınıyo hamıle olma ıhtımalıne.benımkıde ıstıyo.evlat evlattır kız erkek ayırmıyoruz ama ınsan degısıklık ıstıyo oondan galıba 2oglumuz olsaydıda kız ısterdı ay ne doyumsuzuz herseyden ıstıyozSagolun kizlar..eylulcum 3 kizim var 7-5,5ve 2,5 yaslarinda..
bizde almanyada yasiyoruz gercekten tr ye gidip hicde hava atmam ..atanlarada kizarimalmanlarin b.kunu temizleyip gidip hava atmayi severler..bence insan heryerde kendi olabilmeli...
Sindicim sen istiyosun galiba bebis..allah gonlune gore versin canim..ama kilo verip koruyup kalsan daha iyi olurdu..gerci artik saglikli brslenmeyi ogrendiysen hamileliktede devam...
ne guzel birbirimizi gaza getirebiliyoruz istebende baslıycam gulaydan gaza geldım ama lınk acamıyorum delı oldum off
bende aynısını dusunuyorum aklın yolu bir.neyın havasınnı atarlar anlamam zatenallah bagıslasın kızlarını.senın kocanın aklındada erkek cocuk var galıba ondan sevınıyo hamıle olma ıhtımalıne.benımkıde ıstıyo.evlat evlattır kız erkek ayırmıyoruz ama ınsan degısıklık ıstıyo oondan galıba 2oglumuz olsaydıda kız ısterdı ay ne doyumsuzuz herseyden ıstıyoz
fistigim nerelerdesin sen aklimdaydin bugun valla tatile mi gitti acaba diye hosgeldin cnmAynen Yanii onu ne ilgilendirir ister annen tum mallarini verir. Ona ne oluyorsa:) Anladim abla kisacasi gelin baya fenaymis, bende bu yasta (17) gorumceyimm:)) haha ama bizim gelin cok iyidir Allah razi olsun, gercekten gelinler kotu olursa cekilmezler :s agzina saglik zaten susarsak dahada tepeye cikiyorlar basta durdurulmasi lazim. Cok iyi yapmissin herkes yerini bilecek, desene gelin kardesini ele almis, her istedigini yaptirmasinda:s kardesinde biraz sert olmali tabi ona karsi. Analar basimizin tacidir Allah im hicbirimizin basindan eksik etmesin.. Amieen.. Ama abla bu dedegin cokdogru mesafe gercektende gerekiyor.. Insan hernekadar samimi olsada mesafelide olmali, cokta icli disli olmak iyi degildir. Herseye laf soyleme hakkinda bulurlar yoksa :).
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ahhhhhh ahhhhhhhh hangimiz yasamadik ki o aciyi karsilikli oldugu halde insan aci cekebiliyo malesef cnmMerhaba guzeller.. Bu kac gun kkye takilmadim. Ya kendimi cok yalniz hisediyorum morelsizimicimm aciyorr.. Ask acisi diyelimm :)) oeff.. Berbat bir durum icindeyim depresyondayimmmmmmm...:))
ee sen tam yerine gelmissin bile baslamak bitirmenin yarisi derler hosgeldin aramiza cnm85 kiloyum 170 boyunda zayuflamak icin baslicam bi turlu baslayamiyorm kendime yoldas ariyorum birbirmze destek cikip yarisacak
aslinda ben hic sapmadan devam etseydim simdi daha zayiftim ama sizi de dusundum biraz beklim dedim cnm ayip olmasin diyebende nedense tam tersi i dusunuyorum. daha once de ayni kiloyla baslamistik ve sen bana baya bir fark atmistin. senin yaptiklarin da bana gaz oluyor. boyle boyle verecez butun kilolari insallah. iyiki varsiniz. kendi kendimle rekabetten bir sonuc cikmiyor ama sizinle rekabet cok iyi geliyor.
bitanem o dedigin aci ha deyince gecmiyor malesef. heleki senin yasinda sanki butun omrun boyunca bununla yasayacakmissin gibi geliyor. sana tavsiyem ne zaman bu aciyi hissedersen sana yasattigi aciyi hatirla. belki o zaman az da olsa kullenir acin. inanki ileride baska biri olacak ve sen bu gunlerini gulerek hatirlayacaksin. daha cok gencsin. bende senin gectigin yollardan gectim ve hic kolay degil. icine bir ates gibi dusuyor resmen. ama bak bi universteye basla bi etrafina bak sana daha cok deger veren biri mutlaka olacak. kiz universteye basla dedim de sen universtedemisin lisedemi. yoksa orda sistem daha mi farkli isliyor. yanlis bise soylediysem ozur dilerim((
ee sivi daha iiyi degil mi ki:26:cok sıvı tukettım bugun karnım şiş ısyanlardayım off
ooo ceco sofrasini hazirladi gullaci bile hazirdi masallah en son bi guzel dus aldi sonra sanirim misafiri geldi fotolari eklemisti instagram daceconunda pertı cıktı galıba ugramadı
sağol neslihan..Beyazcan cok uzuldum hayvanciga. Benim dr kizimin 5 yasindayken kuşu vardi olunce cok uzulmustu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senindebaşın sağolsun banumm..hayır olsun Sindimmm beyazcanımın dediği gibi hamilemi olacaksın acabahemde perihan gibi ikiz olurmuşşş hayırlısı bakalımm
ellerine sağlık cnmm oda oda yapınca fazla yorulmazsınn
peki o zaman regl olduğunda gider yaptırırsın cecoşumm şimdilik yapabildiğin kadar karatay yapmaya çalış cnm dediğin gibi az yiyerek gitmiyor kilolar aksine yapışıyor sen yeterki iste bitanem elimizden geldiğince yardımcı oluruz önceden yazarsın menünü biz öneride bulunuruz
prenseslerde bugün işe gitmiş hadi bakalım evin tadınnı çıkarırsın artıkerkek kardeşler evlenince değişiyor malesef çok ayıp etmiş neyseki annen ve sen üstesinden gelmişsiniz
geçmiş olsun cnmmm ilk zamanlar böyle olur ama sonra evinden ayrılmak istemezsin bitanemmm
değerlerin yükseldikçe rahat kilo vermeye başladın Gülayımmmaşallah dur nazar ediceksin kendine cumayı çok merak ediyorum
offf meleğim başımız sağolsun atakan hepimize eğlence olmuştu sizi düşünemiyorum bilehayvan beslemek böyle oluyor işte insan alışıyor köpeğim öldüğünde 6 ay kendime gelememiştim can yoldaşımdı bir daha da almadım iki hafta önce japon balıklarımdan biri öldü inanırmısın o bile üzdü aldım elime masaj filan yaptım ama yok ama üzülme meleğim atakan şanslıydı son günlerini neşe içindi sevildiği bir yerde geçirdi mutluydu ömrü bu kadarmış demekki prenseslerin etkilenmemesi imkansız onlar daha masum
al işte nazar değdi..ühüühüühü kendim kendime nazar degdirdim bu gun karnim davul. yeniden seksenbirleri gosterdi tarti. cok uzgunum. hemen gittim cörek otu aldım belki iki gün işe yarar. ya adetim de geldi sanirim yirmisi gibi bekliyorum muhtemelen onun da etkisi vardir bu gobuste. top oldu onumde resmen kucuk pilates toplarindan
Valla rahat 3 kg patates doğradım
Bir tek kabağını biraz az almışım ama oturupta sayacak halleri yok yaDomates sosunu henüz üzerine dökmedim streçleyip dolaba koydum domates sosunuda en son sofraya koyacağım zaman dökerim üzerine ( en büyük borcamım tepeleme oldu eşim yetmez bu dedi ama yettiği kadar sonuçta başka bir sürü şey olucak
Aynen bizim şımarıkta öyle :26:
Ben küçük kıza hamileyken ( bunlar o zaman 2 - 3 senelik evli ) benimde doğumuma kalmış 1 ay
Annem oğlum evimiz var gidin orada kalın dedi bunlar yok biz ille ablamda kalacağız diye bana geldilerUlen zaten karnım burnumda birde onlar çıktı başıma tabi o an birşey demedim buyur ettim ertesi gün kızkardeşime giderken istersen kapını önünde araba var ama hem yakın hemde benim kız arabayla yolu tarif edemez demiştim ( büyük kızım götürecekti onlar bulamayız dedikleri için ) Arabayıda babam bana ilk hamileliğimde aldı torunumuz üşümesin hesabı ilk torun ya
Bu gayet sakin yok biz yürümek istiyoruz dedi hatta gider ayak su içecekti oda bitmişdedim akşama eşim alıcak gelirken yok ille ben para vereyim suyunu ara getirt işte hamilesin falan demeler Denyo kızkardeşime giderken yol boyu almanca konuşmuş ( büyük kızım anlamasın diye ) orayada gider gitmez annemi arayıp ( tabi kızkardeşimin terasına çıkıyor hesapta kızkardeşimde duymasınmış tabi bağıra bağıra konuşunca her kelimesini duymuş kız kardeşim )
Çamış başlamış ağlamaya ben tatile geldim ilk günden zehir etti, yok efendim babamın parasıyla alınan arabayı vermedi bana, yok efendim gelir gelmez bana içme suyunun parasını bile ödetti falan diye sayıp durmuş
Annemde sağ olsun ben hamileyim diye bana iletmiyor ama onada sensin paşam çekkiyor
15 gün boyunca bende kaldılar ve ben o halde hizmet ettim ( gelin totoşunu kaldırmadı bile ) hatta çamaşırlarınıda atmışlar sepete eşimde baktı yardım etmiyorlar bari ben asmaya yardım edeyim dedi ve biz hayatımızın şokunu yaşadıkgelinin tangası kocamın eline geçti ulen gerizekalı madem yıkanacak şeyin var bari donun haricindekileri at makineye o mendil kadar tangayıda elinde yıka ama okadarını bile beyin basmıyor
Onlar gelmeden bir gün önce eve teslim edilen yeni halımı sıgarayla yaktılar ( ki tembihliyordum evin içinde sigara içmek yasak diye ama tınlayan kim )
Annemler geldikten sonra ben annemin evine çıktım hani sancı tutarsa bayırdan çıkamam diye ( bunlarda hesapta yukarıda kalacaklardı bir 2 hafta daha ) İlk akşamdan ben orada kalırken onlar benim anahtarı isteyip eşimin doğum için bal dök yala yaptığı tüllerine camlarına kadar temizlediği evimde kaldılar :26: Ben doğuma gitmeden 2 gün öncesinde döndüler ve eşim onlardan sonra eve gidince beyninden vurulmuşa dönmüş
Evin her yeri dağılmış :26: çöpleri bile duruyormuş :26: evde nekadar bardak varsa hepsi kirli ve lavabodaymış :26: Kültablaları dolu ve leş gibi kokuyormuş salonda ve en yuhhh dedirtecek şeyde içtikleri kola ve schweppes şişelerinin hepsini koltuk altlarına ittirmişler
Allahtan o manzarayı ben görmedim yoksa kesin yüreğime inerdi :26:
Eşim Allah razı olsun sabahtan akşama kadar temizlemiş evi ama annemede dedi çok ayıp ediyorlar bundan sonra benim evimde ben yokken kalamazlar diye ama tabi ben duyunca ben varken bile kalamazlar onların hizmetcisi yok dedim
Birde okadar hoş tuttuğumuz halde Almanyaya dönünce bir arıza daha çıkartıp pişman oldum geldiğime hiç istediğimiz gibi geçmedi hiç gezdirmediler bizi demişUlen karnım burnumda üstelik kaç yere gittik birlikte ama annem tembihlediği için herkes kendi hesabını kendi ödedi ( onunda işine gelmeyen kısım o ki annemden parasını aldığı halde böyle yapıyor denyo hani hesabı biz ödersek oda o parayı cebe atacak anasının uyanık evladı )
Bİr sonraki sene geleceğiz dediklerinde anneme bu sene pansiyon kapalı anam evleri var gidip orada kalsınlar dedimbu sefer küçük kızkardeşime gidip kızı sinirkrizi geçirtecek hale getirdiler 15 günde Bir kaç kere oda onlara laf sokmuş neymiş kıl tüğ işi varmış gelinin ( insan gelmeden halleder o işi ) duşa girecekmiş ikiside ( hatta kızkardeşime sen git biz anahtarı alır çekeriz kapıyı demiş ) kızkardeşimde kusura bakma evimde kimseyi yanlız bırakmam demiş birde gelin duştan çıkıp kardeşim girmeye kalkışırken eline çamaşırsuyu bidonunu vermiş bir zahmet duştan çıkınca oraları bir güzel dezenfekte et demiş
Ki normalde de benim kızkardeşim inanılmaz titizdiryani şaşılacak bir durum değil aslında birde onlara az bile tabi dönüncede o sene kızkardeşimle ilgili olay çıkardı Geçen sene geldiklerinde de kendi evlerinde kaldılar bizde sadece bir iki uğradık o zamanda işte geçen gün anlattığım anam olmasa aç kalırdınız muhabbeti yaptı
Bu sene gelmeyeceğini duyurunca resmen babamla anamın karşısında kalkıp çok üzüldüm çok üzüldüm diye göbek attım
Fikir değiştirip gelse bile görüşmeyi düşünmüyorumya bana karşı düzgün ve doğru olucak yada işim olmaz
Anam banada bir vah ettin bin ah işittinyine çenem düştü gece gece
YOk kız öylede zevkli olmaz yawbir kaç gün süründürecek ki oyuna devam edeyim yoksa ne anlamı var maksat beyin dağılsın
işallah iğneler çok işe yarar..şifalı olsun ..Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.
hadi gözün aydınnnAyy kizlar cok sevindim tamamen basladi reglim..sancimda basladi tabiii...
üzülme bızdıkk,,bira arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalma..Merhaba guzeller.. Bu kac gun kkye takilmadim. Ya kendimi cok yalniz hisediyorum morelsizimicimm aciyorr.. Ask acisi diyelimm :)) oeff.. Berbat bir durum icindeyim depresyondayimmmmmmm...:))
allah isteyene istediğini versin hayırlısından tabii.bende baslıycam gulaydan gaza geldım ama lınk acamıyorum delı oldum off
bende aynısını dusunuyorum aklın yolu bir.neyın havasınnı atarlar anlamam zatenallah bagıslasın kızlarını.senın kocanın aklındada erkek cocuk var galıba ondan sevınıyo hamıle olma ıhtımalıne.benımkıde ıstıyo.evlat evlattır kız erkek ayırmıyoruz ama ınsan degısıklık ıstıyo oondan galıba 2oglumuz olsaydıda kız ısterdı ay ne doyumsuzuz herseyden ıstıyoz
hosgeldin cnmselamün aleyküm kızlarr
dün hastanede işimiz vardı..çıkmışken tüm işleri halledelim dedim.sosyete.pazarına gittik az çamaşır aldık,büyük kızı kbb a götürdüm.hiç bişeysi yokmuş hatta iğneli epilasyona aylardır gitmedim yüzümdekiler uzadı diye orayıda aradan çıkaracaktım ama çok dolularmış randevumda yoktu tabii,pazartesiye kaldı..küçük kızın tahlil sonuçları pekde iç açıcı değil..büyüme hormonu az salgılanırmuş..daha kromozon sonucu çıkmadı..dr takipte tutucaz ,ilaç başlamak için yeterli uzama olmadığını ispatlamak lazım.onu bekliycez..zaten büyük kızdada 2 yıl beklemiştik ilaca başlayabilmek için..
niye böyle oldu hiç anlamadım..hadi büyük kızda var aynı sorun.küçükdede çıktı..bizde kısayız karı koca çocuklar tedavi görmezse biz kadarda olamayacak..allaha şükür büyük kız normal sayılır..zaten uzun olmasını beklemiyoruz ana babanın ortalamasına gelse yeter..
hastanedende babaannemlere geçtik..iftara gelin diyoz gelmiyorlar..bişeyler aldım pişir yeriz diye iftarda.
dün ordaydım ,tabii benim herif yok gecede orda kaldık..bu günde yine parka gidelim diye zırıldadı benim kızlar..
babannemlerle parkda iftar yaptık..akşam üzeride hava bir anda esmeye başlayınca üşüdüler çok oturamadık herkes eve dağıldı..
sağol neslihan..
hala söylüyor civcivimi istiyorum diye..
senindebaşın sağolsun banumm..
hele kedi köpek dahada başka oluyor..birde uzun süre birada yaşayınca çocuğu gibi oluyor insanın..
halaa pişmenım,keşke boğazına ince bişeyle baksaydım çıkarabilirmiydim diye..gerçi o zamanda elimde ölseydi ,ben öldürmüşüm gibi gelecekti..
al işte nazar değdi..
maşşallahhhhhhhhhhhhhh diyoruz hep ama ..sen üzülme ödemdir ödem..
senin kardeşle gelin düşman başına..
kız ne onlar öylee,allah alahhh...hadi erkek pek anlamaz bazı şeyleride gelinde bi cinsmiş..ne rahat kadınmış öyle..
ayyyy eniştenin elinde gelinin donuu...hemde tanga...ayy hiçmi utanmadı gelin..
gerçi utanma olsa sen evde yokken evinde kalmaz hadi kalmış edepli davranır..birdekız kardeşin evinde duşa beraber girmeler falan..
ar haya olmayan insandan herşeyi bekle..uzak durmakla çok iyi yapıyorsun..en azında görmeki sinir olup günaha girme..böyleleri hazırdan cennete girer valla..insanı siniden kudurtup kendilerini konuşturur ,olan günahları sana transfer..hem bu dünyada kahırlarını çek hem öbür tafta onların günahıın bedelini öde..amaannnn uzakk olsunn..
işallah iğneler çok işe yarar..şifalı olsun ..
hadi gözün aydınnn
alla isteyenlere versin çocuğu.. aman ard arda zor çocuk büyütmek..sen birde gurbettesin bi yetiş diyecek kimsen varmı bilmiyorum..allah yardımcın olsun..
üzülme bızdıkk,,bira arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalma..
allah isteyene istediğini versin hayırlısından tabii.
amann ben her zaman derim,iyiki oğlum yok diye..
inan şimdiki oğlanları görünce hiçç oğlan çocuğuna heves etmiyoryum.bence alah bize acıdıda ondan oğlan vermedi..çokk zor oğlan çocuğuyla uğraşması.çocuken bi dert ergenken zaten çok büyk dert..evlenipde kurtulacam sanan yanılır hele evlensin çifte kavrulmuş olacak o dert..
bizim kızlar var yarın başkalarının oğlu bizim totomuzda dolannacak annecim diye hiçç üzülme sen...o zaman değişik olur bizede..
sen hiç gördünmü evlenipde anamm diye anasını arayıp hürmetedeni..çokk nadir ...
ay instagramda ceco, irem kaptan, efsax var irem beni takip etti ama kim oldugumu bilmiyo buyuk ihtimalyada ceco ortak arkadas ya ordan belki topiktendir diye tahmin etmistir hadi iyi geceler bana da
Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.
aynen banucum kızılcık sopasıyla dayak ıstıyolar.ama su almanyayı cook merak edıyorum orda yasayıp gelenlerın hep totoları kalkıyo almanyanın havasındanmı yoksa orda yasıyorum dıye kendını bıhalt zannedenlerın havalanmasındanmı bılmem.benım kaynım orda ınsaatlarda calısıyomus burda cocuklarını görsen sankı zengın züppe veletler gıbı havalılar kımseyı begenmıyolar ınsanda sinir oluyoannen kendı kasınmıs sende hakettını vermısın vallahı helal olsun annede olsa evlat kayırınca ınsan sınır oluyo.bak kendı kazık kadar cocuna kıyamıyo koruyo senın kız daha kac yasında
Ayy kizlar cok sevindim tamamen basladi reglim..sancimda basladi tabiii...
Aynen Yanii onu ne ilgilendirir ister annen tum mallarini verir. Ona ne oluyorsa:) Anladim abla kisacasi gelin baya fenaymis, bende bu yasta (17) gorumceyimm:)) haha ama bizim gelin cok iyidir Allah razi olsun, gercekten gelinler kotu olursa cekilmezler :s agzina saglik zaten susarsak dahada tepeye cikiyorlar basta durdurulmasi lazim. Cok iyi yapmissin herkes yerini bilecek, desene gelin kardesini ele almis, her istedigini yaptirmasinda:s kardesinde biraz sert olmali tabi ona karsi. Analar basimizin tacidir Allah im hicbirimizin basindan eksik etmesin.. Amieen.. Ama abla bu dedegin cokdogru mesafe gercektende gerekiyor.. Insan hernekadar samimi olsada mesafelide olmali, cokta icli disli olmak iyi degildir. Herseye laf soyleme hakkinda bulurlar yoksa :).
Merhaba guzeller.. Bu kac gun kkye takilmadim. Ya kendimi cok yalniz hisediyorum morelsizimicimm aciyorr.. Ask acisi diyelimm :)) oeff.. Berbat bir durum icindeyim depresyondayimmmmmmm...:))
ceconunda pertı cıktı galıba ugramadı
ooo ceco sofrasini hazirladi gullaci bile hazirdi masallah en son bi guzel dus aldi sonra sanirim misafiri geldi fotolari eklemisti instagram da
benden alin haberini
kız ne onlar öylee,allah alahhh...hadi erkek pek anlamaz bazı şeyleride gelinde bi cinsmiş..ne rahat kadınmış öyle..
gerçi utanma olsa sen evde yokken evinde kalmaz hadi kalmış edepli davranır..birdekız kardeşin evinde duşa beraber girmeler falan..
ar haya olmayan insandan herşeyi bekle..uzak durmakla çok iyi yapıyorsun..en azında görmeki sinir olup günaha girme..böyleleri hazırdan cennete girer valla..insanı siniden kudurtup kendilerini konuşturur ,olan günahları sana transfer..hem bu dünyada kahırlarını çek hem öbür tafta onların günahıın bedelini öde..amaannnn uzakk olsunn..
hosgeldin cnm
bozma moralini insallah herseyi iyi olur ilac alirsa da iyi uzayabiliyo sanirim insallah olur o da ama sanirim cok kucuk oldugu icin vermiyolar ilaci simdi
ne guzel annenlerde kalmissin
gerekten bu devirde erkek cocugu cok zor ya kiz cocuga da bakmak zor aslinda ama iste allah hayirli ve salih cocuklar nasip etsin insallah
biz evlenince de benim esimde ailesinden cok uzaklasti ama kesinlikle benim yuzumden degil ailesi ve kendisi arasindaki sorunlar yuzunden ben bayram ramazan falan ararim her arada bir ararim hal hatir sorarim oglumu konustururum falan oyle
allah kızında oğlanında hayırlısını versin sindim..,,
bezı kızlarda ipe sapa gelmez oluyor..hele şu zamanda ikiside çok çok zor..nenem hep derdi..ahir zamanda insanlar evladım olacağına kapımda bir köpeğim olaydı keşke diyecekmiş diye..sanırım biz o zamandayız..çocuklar köpek kadar bile itaatkar saygılı değiller..eskiden çocuklar anaya hizmet hürmet ederdi şimdi ana baba kurban oluyor çocuğa ama hiç kıymet bilen yok..
allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
ne guzel birbirimizi gaza getirebiliyoruz iste
aynen cnm insaoglu doyumsuz elinde olan tum nimetlerin kiymetini bilmez hep daha fazlasini ister makesef boyleyiz
fistigim nerelerdesin sen aklimdaydin bugun valla tatile mi gitti acaba diye hosgeldin cnm
ahhhhhh ahhhhhhhh hangimiz yasamadik ki o aciyi karsilikli oldugu halde insan aci cekebiliyo malesef cnm
ayyuzlum cok guzel anlatmis sana ben 1 yasimdayken okul arkadasim bana dediki yaa bunlarin hepsi birer ani olacak kimse kimseyle evlenmicek kendinizi kandirmayin ben de yok biz cok farkliyiz demistim hem akrabaydik hem ikimizde deli gibi seviyoduk ama sonra hayat sartlari hic hesapta olmayan isler girdi araya ve ben annem duyar korkusuyla ayrilmak zorunda kaldim unutamadim taaki evlenene kadar tabi bu evlenene kadar baska flortumde oldu sevdigimde oldu ama onun yeri hep baskaydi ilk ask ya kimse kalbimi onun gibi kipirdatamadi (esim haric)eminim bende onun hayatinda oyle bir yer ettim unutamayacagi ama gelip geciyo iste sonrasi ani oluyo yanina sadece agladigin geceler kalcak sonra gulumseyip gececeksin eski bir ani olarak bol dua cnm eger sizin icinn bu iliski hayirli ise insallah tez elde kavusurusunuz ama degilse simdiden allah sana onun sana uygun olmayacagini gostersin ki sende kotu yonunu getir aklina onu özledikce boylece yavas yavas unutursun birde sakin kendini yemeklere verme eve tikma kendini cik gez dolas arkadaslarinla inan daha haafif atlatacaksindir insallah yine cenem dustu
ee sen tam yerine gelmissin bile baslamak bitirmenin yarisi derler hosgeldin aramiza cnm
ben sindi kilo cetvelimdede gordugun gibi 2 ay once 90 ile baslayip suan 81.2 yim tabi ben tam siki tutsaydim daha da zayif olcaktim ama olsun sikilmamakta lazim dimi ama
evliyim yas 24 1 oglum var 2 yil 9 aylik boy 1.60 masallah ne guzel boyunda var seninhemen farkedilecektir verdigin kilolar :13:
aslinda ben hic sapmadan devam etseydim simdi daha zayiftim ama sizi de dusundum biraz beklim dedim cnm ayip olmasin diye
ama hakikaten birbirimizin ustunde bor gaz etkisine sahibiz kabul ediyorum cnm
ee sivi daha iiyi degil mi ki:26:
ooo ceco sofrasini hazirladi gullaci bile hazirdi masallah en son bi guzel dus aldi sonra sanirim misafiri geldi fotolari eklemisti instagram da
benden alin haberini
selamün aleyküm kızlarr
dün hastanede işimiz vardı..çıkmışken tüm işleri halledelim dedim.sosyete.pazarına gittik az çamaşır aldık,büyük kızı kbb a götürdüm.hiç bişeysi yokmuş hatta iğneli epilasyona aylardır gitmedim yüzümdekiler uzadı diye orayıda aradan çıkaracaktım ama çok dolularmış randevumda yoktu tabii,pazartesiye kaldı..küçük kızın tahlil sonuçları pekde iç açıcı değil..büyüme hormonu az salgılanırmuş..daha kromozon sonucu çıkmadı..dr takipte tutucaz ,ilaç başlamak için yeterli uzama olmadığını ispatlamak lazım.onu bekliycez..zaten büyük kızdada 2 yıl beklemiştik ilaca başlayabilmek için..
niye böyle oldu hiç anlamadım..hadi büyük kızda var aynı sorun.küçükdede çıktı..bizde kısayız karı koca çocuklar tedavi görmezse biz kadarda olamayacak..allaha şükür büyük kız normal sayılır..zaten uzun olmasını beklemiyoruz ana babanın ortalamasına gelse yeter..
hastanedende babaannemlere geçtik..iftara gelin diyoz gelmiyorlar..bişeyler aldım pişir yeriz diye iftarda.
dün ordaydım ,tabii benim herif yok gecede orda kaldık..bu günde yine parka gidelim diye zırıldadı benim kızlar..
babannemlerle parkda iftar yaptık..akşam üzeride hava bir anda esmeye başlayınca üşüdüler çok oturamadık herkes eve dağıldı..
sağol neslihan..
hele kedi köpek dahada başka oluyor..birde uzun süre birada yaşayınca çocuğu gibi oluyor insanın..
halaa pişmenım,keşke boğazına ince bişeyle baksaydım çıkarabilirmiydim diye..gerçi o zamanda elimde ölseydi ,ben öldürmüşüm gibi gelecekti..
al işte nazar değdi..
hadi gözün aydınnn
alla isteyenlere versin çocuğu.. aman ard arda zor çocuk büyütmek..sen birde gurbettesin bi yetiş diyecek kimsen varmı bilmiyorum..allah yardımcın olsun..
inan şimdiki oğlanları görünce hiçç oğlan çocuğuna heves etmiyoryum.bence alah bize acıdıda ondan oğlan vermedi..çokk zor oğlan çocuğuyla uğraşması.çocuken bi dert ergenken zaten çok büyk dert..evlenipde kurtulacam sanan yanılır hele evlensin çifte kavrulmuş olacak o dert..
bizim kızlar var yarın başkalarının oğlu bizim totomuzda dolannacak annecim diye hiçç üzülme sen...o zaman değişik olur bizede..
sen hiç gördünmü evlenipde anamm diye anasını arayıp hürmetedeni..çokk nadir ...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam bugün hem çok yoğun hemde çok güzel geçti
Çoğunluk 11i az geçiyordu gitti bir tek kuzenler kaldıonlarda biraz sohbet biraz oyun konsolu derken 12yi geçiyordu gittiler hatta benim büyük cadıyıda yatıya aldılar
Neymiş kuzenler gecesi yapacaklarmışeee benim ufaklıkta kuzeniniz onuda alında bir gece rahat edelim dedim nasıl gülüyorlar yok yengeciğim onu alırsak sabaha kadar çenesiyle bizi bayıltır diye
Haksızda sayılmazlarbu ara iyice çeneye vurdu yapacak hiç bir şey bulamasın ( yani konuşacak ) hemen elince ablasının mp3 çalarını alıyor telefon niyetine ve başlıyor hayali arkadaşı Eysayla konuşmaya ama ne konuşma yok işte bu saatte beni niye aradın, ben sana benimle düzgün konuş demedimmi, bak küserim sakıın yüzüme telefonu kapatma demeler ve daha neler neler
Eşim dün gece onu dinlerken koptu gülmekten haline sonra döndü cadı babasına mp3 çalarıda göğsüne kapatarak sen benim telefon konuşmamımı dinliyorsun babacığım aaa olmaz ama ben arkadaşım Eysayla konuşuyorum dedieşim resmen halıya yattı gülerken sonra cimcimeye arkadaşına söyle bu saatte aramasın bir daha dedi oda mp3ü kulağına götürüp Eysacığım çok geç oldu babam kızıyor lütfen bir daha geç saatte arama beni dedi ve mp3ü kenara koyduktan sonra kapattım baba telefonumu oldumu diye birde trip attı
Gelde bunu şimdi kendi isteğinle yatıya kabul ethaklı kızlar
Tabi onlar gidince ancak etrafı toparladım
Bu arada yemeklerim orduya yetecek kadar olduözellikle şakşukam ama yarısını kızlara verdim giderken sahurda belki yerler diye
Bulgur pilavıda yarım tencere kaldıacaba birazını buzluğa atsam nasıl olur kızlar bir akıl verin bana hiç pişmiş yemek atmadım bu güne kadar buzluğa sonra don tadı olurmu acaba :44:
ay benide bugün bahargeliyor diye biri eklemiş ama baktım hiç paylaşımı yok sadece takip ediyor diye görünüyor profili :44: bende kim olduğunu bilmediğimden kabul etmedim hadi buradaki kızlardan olsa zaten bilirdim :34.
İnşallah canımRabbim sana güç kuvvet versin ki eski enerjik haline dön
VAlla o tiplere bende uyuz olurum
Bizimde vardı bir tane öyle tanıdığımız ( görüşmezdik ama tanırdık ) hatun Almanyada bile millete hava basardıkendini genç kız gibi görürdü devamlı ve millete ay Muğlada şöyle evimiz var böyle evimiz var diye hava atıp dururdu Yok işte her düğüne hesapta başka kıyafet alırdı falan fişman ( Allah bilir milletten ödünç alıyordur ) Ulen sanki biz bilmiyoruz senin haftanın 5 günü tuvalet temizlemeye gittiğini
Devamlıda herkese ay gelin Muğlayada beklerim diyip duruyordu ve bir sene Annem ( O kadının annesiyle görüşürdü sadece ) o tarafa yolu düşünce kardeşimle birlikte onada uğramışanam o triplex diye bahsetti Villa resmen yıkılmak üzere olan bildiğiniz eski bir binaymış O binbir çeşit çiçekler ve meyve ağaçları var dediği bahçede bildiğimiz 3 kuru ağıç ve 4 - 5 büyük saksı çiçeğinden ibaretmiş
Birde hatun sanki 15 yaşındaymış gibi giymiş minicik şort ve kolsuzu bahçede şezlong üzerinde güneşleniyormuşMillete nasıl hava atıyormuş bir yandan tabi annemleri görünce havası sönmüş triplexini gördüler diye tabi annem kimseye dememiş yalan anlattıkları diye ama ne kadar cahil ve görgüsüz bir kadın olduğuna emin oldum der hala bize
Çoğu orada tuvalet temizler borça girip sonrada çektikleri kredilerle Türkiyede hava atardönüştede 1 sene onun borcunu öder
Aslında bu yetiştirilme tarzı ve karakterle alakalıbiz bekarkende anannemlerin köyüne giderdik ve anına şalvarı çekerdik ayağımıza hatta komşu kızları ay işte siz ne biçim dolaşıyorsunuz falan diye bizi ayıplarlardı onlar inan bizden daha havalıydılar Ufakken hep hayran hayran Almanyayı anlatsana diyene nesini anlatacağız robot gibi okuldan eve evden okula gidiyoruz babamızda işten eve evden işe diyorduk bir kaç sene sonra biz yine aynıydık bu sefer o köydeki kızlar bizden daha havalıydılar ve resmen bizi paçoz gibi görüyorlardı ama umurumda değildi hiç bir zaman
Halada şalvar bulursam giyerim
Hadi gözün aydın
Rabbim özlemini çekip senelerdir bekleyenlere bir an önce hayırlı ve sağlıklı evlat versinbizim olanlarada sağlık ve uzun ömür ...Aminnnnnn
Bak sen ufacık yaşta olayı çözmüşsünEfferim
Ben en kVyle en kötü olduğumuz dönem bile bir kere bile eşime annene gitme demedim aksine aradınmı yok işte bak ihmal etme benden bilir diyip durdumhatta haftada en az 1 kere kızımla birlikte yolladım banunun işi varmış dersin dedim sırf olay büyümesin diye
Bizim denyo totoşundan uyduruyor olay çıksın diyeama haberi yok bir gün dellenirsem o 250grlık canını alırım kız iki silkelesem zaten bayılır herhalde 47 kg ama öküz gibide yemek yer en uyuz oldum tiplerden işte
İnan en son kaç ay evvel hal hatır sorduğumuzu hatırlamıyorum ama böylesi çok daha iyien azından kafam dinç onla uğraşıpta günaha giremem
Kızzzzz bilmediğin yerlere girme bakayım
Güzel düşün güzel olsunRabbim hakkımda hayırlı olanı yüreğime ver diye bol bol dua et İnşallah bir kaç gün sonra çok daha iyi olucaksın ben inanıyorum
yok anam yok sürünsemde buraya uğramadan uyuyamam yine dünya yazdım ondan ancak geldim
Daha devamıda var alıntıların görüldüğü gibi
kız ordan çok daha kolay geldi bana hani cepten rahat giriliyor ya
Kızlarrrrrrr bizim topikçe instagramada mı bulaşsaknasılsa onuda gizleyebiliyoruz dışardan girenlere
Valla bende uzak duruyorum zateniyi olsun ama benden uzak
Kız onda utanma olsa KPsinin ve damatların olduğu odada minicik şortla kıçını devirip yatmaz mutfakta biz totomuzdan ter akıtırken
Neyse dediğin gibi özelliklede şu mübarek günlerde Cennetini garantilemiyeyim hatununaynı ortama girmek istemem tübe tübe sanki benimki garanti
Şaka bir yana ama gerçekten insanın karakteriyle alakalı birşey sonuçta benim kardeşim düzgün birşey olsaydı ben hamileyken geliceğiz diye ısrar etmezdi hadi geldi abla sen otur hamilesin biz hallederiz eniştemle demesi gerekirdi :26:
Benim büyük kızı bile bir iki gece kendi evlerinde kaldığında küçük baldızını bahane edip ( benim kızla yaşıt ve her yere onuda taşırlar ) yatıya çağırıp kızı hizmetci gibi kullanmaya kalkıştılarbende en son kız ben gitmek istemiyorum herşeyi benden istiyorlar yoruluyorum diyince kusura bakmayın benim kızım sizin hizmetciniz değil gelmesine ben izin vermiyorum dedim ondan sonra zaten diğer laflar olunca iyice uzak kaldık
Benim ufak kız telefonda sesini tanıyor dayım arıyor diyor annemlerde telefona bakarsa ama inan görse bu kim der çünkü en son 2 sene evvel gördü zatenama bir kez olsun kardeşim ben yeğenlerimi özledim diye aramamıştır hatta faceden bile büyük kızıma nasılsın yeğenim dememiştir. Arkadaş olarak eklemesi sadece ajanlık için bilmiyorki annem birşey diyince bende hemen aaa öylemi geçen hafta peki bara gittiklerini çok eğlendiklerini söyledilermi diyor ve golü atmış oluyorum
face kk twitter derken bıde ınstagrama bulasmıyım dıyorum asma zorla bulastırcaksınız benıdene guzel birbirimizi gaza getirebiliyoruz iste
aynen cnm insaoglu doyumsuz elinde olan tum nimetlerin kiymetini bilmez hep daha fazlasini ister makesef boyleyiz
fistigim nerelerdesin sen aklimdaydin bugun valla tatile mi gitti acaba diye hosgeldin cnm
ahhhhhh ahhhhhhhh hangimiz yasamadik ki o aciyi karsilikli oldugu halde insan aci cekebiliyo malesef cnm
ayyuzlum cok guzel anlatmis sana ben 1 yasimdayken okul arkadasim bana dediki yaa bunlarin hepsi birer ani olacak kimse kimseyle evlenmicek kendinizi kandirmayin ben de yok biz cok farkliyiz demistim hem akrabaydik hem ikimizde deli gibi seviyoduk ama sonra hayat sartlari hic hesapta olmayan isler girdi araya ve ben annem duyar korkusuyla ayrilmak zorunda kaldim unutamadim taaki evlenene kadar tabi bu evlenene kadar baska flortumde oldu sevdigimde oldu ama onun yeri hep baskaydi ilk ask ya kimse kalbimi onun gibi kipirdatamadi (esim haric)eminim bende onun hayatinda oyle bir yer ettim unutamayacagi ama gelip geciyo iste sonrasi ani oluyo yanina sadece agladigin geceler kalcak sonra gulumseyip gececeksin eski bir ani olarak bol dua cnm eger sizin icinn bu iliski hayirli ise insallah tez elde kavusurusunuz ama degilse simdiden allah sana onun sana uygun olmayacagini gostersin ki sende kotu yonunu getir aklina onu özledikce boylece yavas yavas unutursun birde sakin kendini yemeklere verme eve tikma kendini cik gez dolas arkadaslarinla inan daha haafif atlatacaksindir insallah yine cenem dustu
ee sen tam yerine gelmissin bile baslamak bitirmenin yarisi derler hosgeldin aramiza cnm
ben sindi kilo cetvelimdede gordugun gibi 2 ay once 90 ile baslayip suan 81.2 yim tabi ben tam siki tutsaydim daha da zayif olcaktim ama olsun sikilmamakta lazim dimi ama
evliyim yas 24 1 oglum var 2 yil 9 aylik boy 1.60 masallah ne guzel boyunda var seninhemen farkedilecektir verdigin kilolar :13:
aslinda ben hic sapmadan devam etseydim simdi daha zayiftim ama sizi de dusundum biraz beklim dedim cnm ayip olmasin diye
ama hakikaten birbirimizin ustunde bor gaz etkisine sahibiz kabul ediyorum cnm
ee sivi daha iiyi degil mi ki:26:
benden alin haberini
hayırlısı olsun ınsallah kızın için canım buyuk kızındada var dıyodun acaba neden oluyokı sasırdım ama rabbım dermansız dert vermesın caresı var sonucta.erkek cocuk ıcın söyledıklerıne aynen katılıyorum vallahı buzamanda kız cocuk nimet.erkekler hele evlenınce hanım köylü oluyo bır benım koca olamadıselamün aleyküm kızlarr
sağol neslihan..
al işte nazar değdi..
hadi gözün aydınnn
Kknin guzelleri ben bisi anlatmak istiyorum.. Ben 2 yil once canim babami kaybettim.. Tam 15 yasima 1 ay girmisken. Simdi 17 yasindayim. O gunden bu yana babami her ruyamda gordugumde babam geri donmus. Olmedi artik iyilesti ve gerigeldi.. Hatta ilk zamanlar icim kan aglayarak soyluyordum Baba eger beni simdi goruyorsan neolur ruyama gir diye o gecede ruyama girdi. Bana sarildii ben ona sarildimm hickirarak agladikkk. Ama simsiki sarildik.. Herneyse babami ruyamda gorsem hep geri donmus hic gitmiyecek gibi.. Ve bugunde ruya gordum. Babam geri donmus beni opuyor kokluyor ve ben gidecek diye cok korkuyorum birakmak istemiyorum ama babam gidecegini biliyor ve o anda oyle ictennnn agliyorumki yine.. Birkeresinde fark ettimm ruyada aglarken uyku anindada agladigimi.. Dun yine herzamanki gibi babami nekadar ozledigimi dusunerek uyudumm. Cok ozledimm cook:) babam benim buyudumu goremedi.. Benim babam 3 yil hastaydi.. ALS SINIR SISTEM COKUNTUSU CARESIZ ILACI DERMANI OLMAYAN OLUMCUL BIR HASTALIK.. GOZUMUZUN ONUNDE HERGUN BIRAZ DAHA ERIYORDU..
Hepimiz misler gibi babamiza baktik.. ALLAH annemden razi olsunn.. Canimmannem.. Doktorlar yemek vermeyin artk diyince. Annem aldirmadi. Yemekleri bileee suu gibi yapip veriyordu babama.. Ac birakmiyorduk asla... Insann hiccc ac birakirmii ya.. Canimmherseyim babamm. Kendimiz yikardik giydirirdik yedirirdik bende yaptimm cooookkk 12 yasimdanberi :) hepimiz yaptikkk baktik ama annem en fazlasini yapti tabiki. Zaman zaman babamla yalniz kalirken o kucuk yasimda babami teselli ediyordum. Ha bu arada babam 9 ay felc olarak yatalak oldu. Hastaligin sonlari.. Sadece goz kirpa biliyordu.. Babami teselli ederken gozlerine bakip. Baba ben seni cok seviyorum. ( halbuki coook utangactim ben oyle laflar edemezdim ama icimde kalmasin herseyi soyle yasemin dedim kendime). Sen benim herseyimsin kalbimsin nefesimsin babamsin diyordumm, bunu sakin unutma biz hepimiz olecez ve cenette tekrar beraber olacaz insha Allah diyordum. Biyandan konusup elini tutarak bi yandan perdenin arkasinda gozyaslar dokerek icim parcalanarak soyluyordum bu laflari..ama gostermiyordum gozyaslarimi. Surekli gulumsuyordum. Elini kalbime goturup baba sen hep burda olacaksin diyordum. Kokusunu cekippp 1000 x opuyordum. Cok duskundum babama.. Olum anini herkes gordu birtek ben gormedim. Bana nasip olmadi. Abilerim ablam annem yanindaydi alhamdulillah olumu cok guzeldi babamin annem anlatiyordu.. Annemde coksakin davrandi abimde basinda Quraan okuyordu. Babam coookkk dindar biriydi alhamdulillah, bizide oyle yetistirdi babam ve annem. olum aninda zaten ablamincigligiyla ben odamdan firladim ve soklar basladi.. Ev oyle kalaballikki herkes o gece toplanmis sankii.. Cok sevenleri vardir babamin.. Offf kusurabakmayin oyle cok yazmisimki unuttum resmen.. Icimi biraz olsada doktumm.. O ruyalarin anlamini cok merak ediorum onun icin soracaktim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?