80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar misafirlerim bu gün gittiler
dün menu yazamamıştım.yazayım
16/7/14 menusu
sabah 15dk plates yaptım

klasik kahvaltı
öğle az bulgur pilav +taze fasulye+1 ekmek
akşam az bulgur pilav+karnıyarık+1 ekmek
bir minik dilim biskuvitli oudingli pasta

30dk yürüyüş+20dk yüzme

yap ama yağları kasa dönüştürme tehlikesini unutma canım. ağır platesten kaçın

oh oh platesciler çoğaldı.benimde hayatımın sporu

Birde evet 8.8 kilo vermişim artık yapabilirim bence ki yaptım da :)

Iphone dan gönderildi
maşallah

:) bu aşk acısını hepimiz yaşamışızdır çok doğal bi süreç gelişim için. unutursun. unuttuğunuda unutursun gün gelir gülersin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Anam az daha KKya giremiyordum
Forum sayfasını tıklayınca hata verip durdu en sonunda KKnın face sayfasından bir linke tıklayıp oradan buraya kadar geldim
Sadece banamı oldu yoksa herkeste oldumu :44:

Bugün sahurumu tek başına yaptığımdan canım hiç bir şey istemedi ve sırf aç kalmamak için bol salata ve 1 koca bardak Icetea içtim adım gibi eminim akşam üzere yerleri kazıyacağım ölüyorum açlıktan ve sussuzluktan diye ama neyse o zamana kadar inşallah benim büyük cadı kuzenlerinden dönmüş olurda yatar uyurum

Kız zaten bu ara yine dokunsan ağlayacak moddayım ( ne zaman değilsem ) valla sabah sabah okadar güzel ve sevgidolu kelimelerle yazmışsın yazıyı inan ağladım
Ne mutlu babana ki sizler gibi yüreği güzel, hayırlı evlatları varmış Ne mutlu babana ki böyle mükemmel ve vefalı bir eşe sahipmiş
Rabbim hepinizden razı olsun... Babacığınla sizleri Cennetinde kavuştursun....Aminnnnnnnnnnnn
Benim KP hastalandığında ilk kez bu kadar yakından şahit oldum bir insanın yavaş yavaş kötüleşmesine ( hep almanyada olduğumuzdan akrabaların her defasında sadece ölüm haberini alırdık ve hiç göremezdim )
O zamanlar okadar tuhafıma gider ki KVnin soğuk davranıp hatta eşini günden güne ölebileceğini bile bile azarladıkça :26: Büyük kızı zaten yurtdışındaydı haber ettiğimiz halde gelmedi, ufak olan kız desen ben babamı öyle göremem diyip ölürse iyi hatırlamak istiyorum diyip 10 günde 1 en fazla haftada bir geliyordu :26: ki gerçekten öyle insanı çok kötü etkileyecek bir durumu yoktu sadece aklı gidip gelmeye başlamıştı alzeimer yüzünden birde işte nöropati vardı o yüzdende yürüyemiyordu
3 - 4 ay falan yattı ama inan her gün eşim dibinden ayrılmadı. İş çıkışı direk oraya giderdi ( ben bir hafta gittim sonra KV istemedi ) yatıya bile orada kalırdı yardım etmek için ( KV devamlı söylenirdi ben yapamam tek başına işte ya senelerce yatarsa diye ödü kopardı )
Kadın neredeyse ölsede kurtulsam diyecekti ve dedide; daha cenaze salondayken kaç aydır dışarı çıkamadım ( ki eşim aksine bazen tek bakardı anası gidip kardeşinde biraz rahatlasın değişiklik olsun diye ) artık bundan sonra bol bol gezeceğim diye
Heee gezemedi o ayrı huysuz mu huysuz bir anası var KVnin 98 yaşında sanırım o madem kocan öldü gelip bundan sonra beni bakacaksın diye resti çekti buda mecbur gitti şimdi hala onunla kalıyor hatta ablasıda yaşıyor onlarla

Rabbim herkese senin gibi bir evlat, bir gelin nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnn
Allah gecinden versin ( düşüncesi bile korkunç ) bizimkilerden biri rahatsızlansa inan bende senin yaptığın gibi davranırım

Bence Baban rüyana girerek sana hep ne olursa olsun yanında olduğunu hissettiriyor Birbiriniz arasındaki o yoğun sevgi bağını ölüm dahi olsa bozulamayacağını gösteriyor
Bu mübarek günlerde fırsatın oldukça babacığın ve geçmiş ölmüşleriniz için bol bol dua et kuran oku bak kadir geceside yaklaşıyor

Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlı olarak versin yüreği güzel Fıstık

Aglattin beni canim
Belliki cok ozlemissin babani..dua oku kuranoku babacigina..

Hemde cok ozledim abla... Daha yeni hickira hickira nasilda agladimm aylarin gozyasi birikti hep icime attim aciyi.. Aylar sonra yeniden babamin resmine baktim hasta hallerinede.. Belkide 1 yil oldu bakmayali icim aciyor yaram tazeleniyor her baktikca.. bizimle benimle olan resimlerine 1000taneden fazla fotolari var babamin.. Hep cektim ve sakliyorum.. Ama videolarina bakamiyorum.. Ama birgun bakacam yine insha Allah biraz daha zaman gecsin.. Olum anindaki yastik carsafini hala sakliyorum dolabimda namaz sapkasinida sakladim kokusu hala uzerinde.. Amann yine aglamiyimm silim gozyaslarimi yuzumu bi yikayim.. Cok duygusallastimmmmmm......

Nasil gidiyooooo oruucc :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Slm kizlar dun yemekten gec geldik..cocuklari yatirip bende yattim..bugunde davetliyim..ben toplu davet vericem haftaya camide..belli bi para oduyosun istedigin kadar cagiriyosun..cogunluk boyle yapiyorum yani..
ev toplamaca simdide..

Benim annemlerde eskiden öyle yaparlardı almanyadayken dediğin gibi hiç bulaşmadan iftara alıyorsun milleti
Ya aslında güzel bir olay ama annemlerin orada hep aynı cemaat gelirdi ( hani dışardan gelen nadiren vardı ) Eeee annemde iki üç sene evvel rahatsız oldu sonuçta Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oluyor demişti hatta
Çok şükür oradakilerin çoğu çok zengin olmasa bile her daim sofrasında yemeği olur Allah bereket versin Üstelik onların kaldığı şehrdekiler parayı bastırıp iftarı verdikleri için bazıları havalara giriyorlar bazılarıda ayyyy bu sene sen vermiyormusun yoksa borcunuzmu var diye araştırmaya girmişler başkalarına karşı ve annemler inanılmaz rahatsız oldukları için bir daha iftar vermedi onun yerine kendi vatanımda ihtiyacı olanlara o parayı gönderirim dediler ve o günden sonra hep öyle yapmaya çalışıyorlar

Kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yahu

Bugün kendime izin verdim sizlere bakayım dedim ama şimdide kimsecikler yok

Akşam sahurda sırf salata ve İCeTea içme gafletinde bulundum :26: Büyük kız kuzenlere yatıya gidince sahurda tek kaldım ve canım hiç birşe istemeyince bende hadi boşver ne yiyeceksin tek başına diye nasıl gaza geldiysem sahurumu öyle yaptım
Tabi daha bu saat oldu ve ben hem deli gibi acıktım hemde susadımmmmmmmmmmmm

Bugün hesapta eşimin şirketine gidecektim ama oda sabah hiç ses etmeden çekti gitti. ASlında büyük kız kardeşini anannesinde oylayacaktı ama işte kaçtı kuzenlerine Hepsi bencil anasını satam kimse anacığımda kafa dağıtsın, eşimle biraz iş yerinde de olsa bir yandan çalışır bir yandan sohbet ederiz demiyor
Kim bilir belki benim büyük cadı bilerek kaçmıştır kuzenler aslında bu gece için diyorlardıı baktım bizimki ısrar ediyor hadi bu gece gidin bari yarın dinlenirseniz hazır işe gitmiyorken dedim ( yani biri işe gidiyor diğeri zaten üni öğrencisi )

Son düzenleme:

Canimmm ablammm ya hepinizide uzdum aglattim.. Niyetim hic oyle degildi inanki birden oyle anlattim.. Aglamadim ama dun gece yazarkenn. O patlamayi daha yeni yaptim.. Aylar sonra agladim biliomusun abla.. O gozyaslari aciyi icime kalbime atarak yasadim ama daha yeni yarimsaatten fazla hickira hickira hungur hungur agladim bizimle benimle olan fotoraflarina bakarak canim babamin.. Ama rahatladim gozyasi dokerek.. Hazir evdede kimse yokken iyice bi doktum :)) Gozlerimde kipkirmizi oldu abow.. Yuzumu yikadim daha yeni ama yaniyo insha Allah sismez..
Amieen ablacim Allah senden ve sizden hepinizden razi olsun..
Abla gercekten okadar kotuki insanin yakindan sahit olmasi yani babann gozlerinin onunde hergun biraz daha eriyip gidiyoo.. hemde kucuk yasta guclu olma cabasindaydim gozyaslarimi bile babama gostermezdim hep guzel seylerden bahsederdim. bu 12 yasimdan 15 yasima kadardi.. birkeresinde annem acilen abilerimle turkey gitmek zorunda kalmasti. Ben ve ablam kalmistik babamla tabi Babam ozaman konusabiliordu yuruyebiliordu ama yardimla koluna gireceksin. Ve abdestini aldircaksin yemegini haplarini vereceksin. Ben o kucuk yasta sabah kalkip babami yataktan kolundan tutup kaldiriodum herseyini yapiyordum.. ama birgun bile zoruma gitmedi biliormusun abla.. babamm cok guclu bir adam acisini icine atardi ve sevgisinide hep gosterirdi, coook severdi bizii. Inanki akrabalar bile konusuyor babamin hakkinda ben kimsenin bukadar cocuklarini sevdigini karisini sevdigini gormedim bambaska bu diye. Oyle bi severdikiii babaaa kurbannn diyee :) isirirdi operdii koklardiii. her ona yardim ettigimde benim
Guzel kizim Allah senden razi olsun derdi :) utanirdim tabi seviniyordum ne diyecegimi bilemiordum. Baba sen bize kucukken baktinn sira bizde bende sana simdi bakiyoruum derdimm. :) Ayaklarini bile operdim babam istemezdi yapma kizim gunah derdi hani kendini buyukmus gibi hisetmek istemezdi estagfurullah asla bende zaten o niyetle opmezdim onu cok seviyorum babami diye... Buyudugumu goremedi genc kiz oldugumu goremeden gitti.. Daha doyamamistimki ben ona.. Hergun Kuranini okur gozyaslari damlardi Kuran sayfalarina, ben hep dedimm. Baba benim babamsin diye seninle cok gurur duyuyorum Allah senden razi olsun diye :) alhamdulillah sonsuz hamd olsun rabbime hersey icin asla isyan etmem cunku suphesiz Allah im herseyi ve herseyin en iyisini ve en dogrusunu bilir :) dindar olduguna okadar icim rahatki abla.. ya kotu bir musluman olsaydi.. coksukur oyle degil.. cami bile yaptirdi babam.. hamd olsun bu memlekette bile bizi boyle yetistirdigine. Alhamdulillah :) tabiki canim annemde babamin son nefesine kadar annem herseyi gorevine getirdi, annem babamin olumunu anlatirken bana. Allah tarafindan anneme cesaretgelmis, yani babama cok guzel bir sekilde veda etmis, aglamamis cok sakinn durmus ve gozunn arkada kalmasin ben burdayimmm demis. Ve daha cok seyler demis.. Ve gozunu kapatmis. Hastaligindan dolayi babam bogularak olecekmis oyle demislerdi doktorlar. Ama subhanAllah hicde oyle olmadi.. Babam cok guzel vefat etti nurlar icindeydi. Babami gordugumde coook guzeldi.. Morgdada oyle.. Morgda sonkez kokusunu icime cektimm opdumm. Kendimde degildim zaten.. Ama olumunde yaninda olmak isterdim. Annem abilerim ablam ordaydi birtek ben degil.. Ablam babami oyle gorunce. Bagirmaya baslamis annem susturmus. Ruhu ikiye bolunmesiin rahat gitsinn diye. Inanamadim annemin bunlari yaptiklarina.. Canimm annemmmm.. Ne guclu kadinn oo.. Ne acilar cektii.. Hergun agliyor babamin fotoraflarina bakiyor.. Teselli ediyorum, bi yandan okadar korkuyorumki ayni acilari yine yasiyacagimi annemi kaybettigimde.. Allah im korusun Allah im anne babalari basimizdan eksik etmesin, amiieeen.

Inanmiyorum azarlamasi okadar kotuki kvdenin:s insan dusunur.. o gittiginde ben aci cekerim yaptiklarima dediklerime pisman olurum.. Abla o nebicim evlatlar.. Inanamiyorum boyle insanlar olduguna insan hic gelmezmi babasinin yanina.. Nedemek ben babami iyi hatirlamak istiyorum,, ya sen sadece iyigunlerdemi babanin yaninda olacaksin!! Bu zamanlarda sana en ihtiyaci oldugu donemde,, ya insan dusunmeli eger ben bu durumda olsaydim babam beni oyle birakip gidermi diye,, o senin babann yemedi yedirdi giymedi giydirdii harcligini okulunu her ne ise o her babanin yaptiklaridirrr. Gercekten baba olanlar tabi.. Bi evlat boyle olamaz ya hayretler icindeyimm.. Allah razi olsun kocandan enisteden hic ayrilmamis yanindan iste evlat dediginde oyle olmalidir.. Kv nekadarda vicdansizmis kusurabakma abla ama gercekten oyleee.. Her insanin hayatinda sinavi vardir Allah katinda. Demekki buda onun sinaviydi belkide,, eger bakarsa sinavi gecer bakmazsa gecemeez ne yazikki.. Allah razi olsunn annemden evimiz resmen hastaneydi. Hemsireler tabigeliyordu ama asil doktoru olan annemdi.. Annemi simdi hastaneye hemsire olarak gondersem alirlar :) cunku herseyi ogrenmis. Yaralarini temizlemek. Her saat basi yatakta dondermek. Acilariyla bas etmek. Inancli biri iste farkli oluyo be abla.. Inancli biri dusunurki bu benim sinavim belkide :) ve severek yaparrr sinav olmasada. O senin kocan ya senin hayat arkadasin.. Inanmiyorum kv nebiciim
bir insan.. Yani eger enistenin babasi deseydi beni huzureve yatirin diye. Kv birakirdi herhalde? Benim
Babam yatalak olmadan bi kac ay once anneme diyordu beni huzur eve yatirin diye cunku anneme kiyamiyorduu,, kesinliklee bu konuyu bile konusturtmadik tabi gunler oldu cocuklasti cunku beyin hucreleri hepsi eriyip gidiyo, cocuklasarak agliyordu beniiii goturuunn burdan diye. Aslaaa kesinlikle izin vermeyiz bunaa, babam yatalakkende bazen diyordu beni hollandaya goturun diye. Kendini turkeyde zanediyordu. Yada bu kimm diyordu, tabi okadar morfin felan verilince hergun.. Cok tatliydi ama biliomusun abla. Bebegimiz gibiydi.. Ben yiyip bitiriyordum babami.. Ama cok zayiflamisti kemik kalmasti resmen. Abartmiyorum gercekten. Skeleti gorunuyordu canimmbabamin..
Allah im sevdigi kullarini erkenden yanina alirmis.. Belkide babam Allah in sevdigi kulluydu.. Eniste cokk hayirli bir evlatmis alhamdulillah neguzel bir adamla evlenmissin abla :) gurur duy onunlaa. Kv cok fenaymis.. Acaba sonu nasil olur onun.. Benim babaannemde cok fena oglunu bile dogru duzgun aramadi. Bikackere sadece.. Simdi o yasiyor :) babam oldu..

Canim ablam amieeen asil senin gibi sizin gibi temiz kalpli evlatlar nasip etsin Rabbim.. Amieen. Ewet abla bazen insan konusmak istiyor. Ben 1 1,5 yil sustum.. Icime herseyi attim. En sonunda daha yeni patladim.. Gozlerim aciyoo
Ewett abla babamla olan sevgimm asla bozulamazz olum dahi.. Insha Allah cennete gordugumde oyle simsiki sarilacamki kokusunu icime cekecemkii,, suan bile mezarina gitmek istiorum turkeyde.. Ama 4 ay sonra gidecem insha Allah.. 2 yildir beni gormediii.. Ozlemistir. Ve ben hep Quraan okurdum babama ve tum olmus gecmislere :) ama bu ask durumlari olunca ihmal ettim.. Bugun namaza ve Quraan okumaya tekrar basliyacam insha Allah. Orucluyumda adet bitti coksukur.
Cooookk uzun yazdim senin dedigin gibi cenem dustuuuuuu :)) cok konusurum bendeee haha. Abla bana yazarak okadar mutlu ettinki beni. O guzel kalbinn yeter senin canimablam! Iyiki varsinnn sennn! Iyiki varsiniz hepiniz! Allah hepinizden razi olsunnn! ❤❤❤❤

Sen sakın bizi üzdüğünü düşünme ne zaman içinden ne geçiyorsa bizimle paylaşmak istiyorsan sakın kendini frenleme
Bakma ağladığımıza hepimiz sulugöz hatunlarız üstelik gerçekten böyle zamanda senin gibi hayırlı evlatların olduğunu görmek insana umut veriyor hani gençlik bitmiş saygı kalmamış falan diyoruz ama bak tam tersi örneklerde var

Burada seni seve seve dinleyecek nacizane fikirlerini belirtecek senin hep iyiliğini isteyen bir sürü ablan var
Hepimiz senin herşeyin en güzelini hak ettiğini düşünüyoruz ve inşallah o aşk durumlarıda hayırlı olarak sonuçlanır ( artık ayrılıkmı hayırlı yoksa barışmı Allah bilir )
Aslında namaz ve kuran okuyarak en güzelini yapıyorsun emin ol tüm dertlerine çare olacak seni inanılmaz rahatlatacaktır
Bende dün gece çeneye daldım, birde yorgunluk olunca okuyamadım o yüzden birazdan inşallah başka birşey girmezse araya oturup kuranımı okuyacağım bende kaldı 1 hafta kadir gecesine bende bari o arada bol bol okuyayım ki o geceye bitmiş olsunda bağışlayayım

Bütün iltifatların ve güzel sözlerin içinde ayrı teşekkür ediyorum fıstığım
Rabbim o güzel yüreğinin karşılığında sana yüreğinden geçenlerin çok daha fazlasını ve hayırlısını nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Babacığının yanına gittiğinde de çok daha güçlü ve zayıf gideceğine inanıyorum Bunu baban için yap ( eminim yaşasaydı her halinle seni çok sevmeye devam ederdi ama senin sağlıklı olman için zayıflamanı isterdi )

Yasmincim cok tatlisin..yasina gorede cok olgunsun..rabbim herkese hayirli evlatlar versin..malesef hayatta en aci gercek olumdur..herkese hayirli omurler ve Hayirlara olumler versin ins...
Ceco senin kv ne faneymis ya...ne ekersen onu bicersin ..oyle bi dunya bu malesef
Evet kizlar 55 dk bisiklet surdum..simdi kizimin dersine yardim edicem..okul kapaniyo haftaya halayiginla ders geliyo

Hemde ne fena ama artık bende yeri geldiğinde şakayla lafımı söylediğimden eskisi kadar yılan dilli olamıyor ( geçmişte işitmediğim hakaret kalmadı hatta şu an itiraf edermi bilmem ama bana beni baştan beri istemediğini bile itiraf etmişti hatta oğlunu boşamamı istemişti )

Geçenlerde küçük görümce KVnin evinde bizi iftara aldı ya ( nedense kendi evi dayalı duruyor ama o ablama daha yakın bahanesiyle annesinin evinde kalıyor Ramazan boyunca )
Yine KV kendi annesinden şikayet edince eşim anne seniinde sınavın o sabredeceksin mecbur dedi ( ki bütün sülale eşimin halalarıda dahil herkes KVnin çok kötü davrandığını KPye tabi şimdide annesine görüyordu :26: )
Bizim KVde başladı kendini övmek için ay babacığına ben gül gibi baktım falan demeye ( tabi ben sinirden kudurdum çünkü eşimde şahit biz söylemeden adamcağıza yemiyor bahanesiyle yemek bile vermezdi )
Bu sefer döndü durduk yere ben yaşlanıncada sen bana bakacakmısın peki diye sordu Seninde sınavın ben olacağım ileride sen beni bakacaksın dedi daha eşim cevap vermeye fırsat bulamadan

Zaten aksi söz konusu olamaz sonuçta ne olursa olsun eşimin annesi ama o an onun tavrından hiç haz etmedim ( sonuçta senin iki kızın daha var madem öyle genelleme yap niye sadece oğluna söylüyorsun ) tabi kızlarına kıyamadığından ( her fırsatta benim kızlarım herşeyin en iyisine laik diyen ve kızlara bir kez olsun kıyamıyan bir tip )
Eşim tam anne Allah korusun öyle bir şeyi sorman bile saçma derken ben araya girdim hani küçükken çocuklara sorarlarmış ya büyüdüğünde beni bakacakmısın diye buda o hesap oldu Kocacığım bakacağım ama gözlerimle desene sende ufak çocuklar gibi dedim büyük görümceme göz kırparak
İşi gırgıra vurdum ama KV mesajı aldı adım gibi eminim
İki kızından da bir tanesi aaa anneciğim biz dururken abimi seninle ilgilenecek ( Hani allah korusun elden ayaktan düşse oğlumu temizleyecek altını bana zaten tenezzül etmez belki ancak işkence olsun diye sen yap der ama ben olsam totomu gelinin görmesini istemem )

Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ama eminim benim KVye bugün birşey olsa yine Rabbim benim elime düşürür ( düşürür derken hani muhtaç eder anlamında dedim )
Büyük kızı zaten hep yurtdışında ( kocası hesapta temelli dönecek ama kaç senedir hep başka ülkeye bu son diye gidiyorlar )
Küçük kızı desen KVsiyle ve eltisiyle aynı apartmanda ve annesini yanına almaz öyle bir durumda sonuç kim rahatını bozacak babasını ziyarete bile gelmekten aciz biri anasınımı alacak yanına bakmak için eşimin amcaoğulları bile amcalarını daha sık gördüler düşün artık )

Uyyy ceco bu kadin senin eline kalir gibi geldi...ins rabbim kimseye cektirmesinde..ama eden buluyo..iyi bakmadiysa o adamcagiza eminim kendine iyi bakmaz cocuklari...
Bir yigin camasir katla yerlestir islerinden sonra dinlenmece yapiyorum..soyle sicak sut ictim tarcinli..icinede hurma dogradim..tatli halt etmis yaninda:)

Slm fıstıklarrrrr bir gün gelmedim özledim hepinizi maşallah ne sohbetle etmişsiniz

alemsin cecoşum ne güzel espriyle karışık oturtmuşsun ama snein gönlünü biliyorum sana muhtaç olursa bebekler gib bakarsın yine

55 dk maşallahın var cnmmm

oyyyy canım bızdıkım benimmmm seni boşuna sevmemişiz biz yaşın küçük olmasına rağmen ne kadar olgunsun bitanemm ağlattın beni babana bebekler gibi bakmışsınız kuzummm allah anneni başından eksik etmesin eminim baban cennetten seni izleyip seninle gurur duyuyordur
bol bol dua et babacığına kuzum baban yattıkça allah sizlere dert keder vermesin rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşş istediğin zaman her derdini paylaşabilirsin bitanem sen bizim en küçük bızdıkımızsın unutma he zaman yanındayız cnm benim Allah herkese snein gib evlatlar nasip etsin inşş sevda konusuna gelince alnında sevdiğin yazıyorsa ilerde zaten bir şekilde birlikte olursunuz cnm benim

sırf salata ve ice tea acıktırır elbet kuzumm dayan az kaldıı

meleğim geçmiş olsun tekrar ilaç için neden ispata gerek varki durum ortadaymış zaten belki ilaca gerek kalmadan uzar bitanemm rabbim büyük

sağol bitanemmm hala esimlerine bakınca çok özlüyorum tontişimi deme öyle atakanın alacak nefesi o kadarmış belki sen müdahele etsen dediğin gibi suçluluk hissedecektin

ay ayyy ayy benim hemsom gelmis (HUZUN CICEGI) hosgelmis

hoşgelmiş sefa gelmişte bakındım göremedim sindimm:44::44:

85 kiloyum 170 boyunda zayuflamak icin baslicam bi turlu baslayamiyorm kendime yoldas ariyorum birbirmze destek cikip yarisacak

o zaman en doğru yedesin cnm hoşgeldin aramıza

valla cecoşum bence fena olmazz süper takipçin olur ilk başta biz öyle tatlı anlatıyorsunki insan hiç sıkıılmadan okuyor

Kilo bildirimi

Başlangıç: 90
Geçen hafta: 81.2
Bu hafta: 80.2
Giden: 1
Toplam giden: 9.8
Şimdilik hedef: 75

Gecen ay ki vücut ölçülerim ike bu ayın vücut ölçülerinin sonucu :)

Eki Görüntüle 1192165

Iphone dan gönderildi

Iftara bos gitmeyim diye mutfaga girdim..bir tepsi sutlu irmik tatlisi ve havuclu cezerye toplari yaptim..birazda yedim..orda gec olur yiyemem belki..
sinficim guzel incelerek kilo vermek canim..bende cok kilo veremesemde inceliyorum..bugun bi etegim daha iyi oldu..10 gun kadar once hafif dardi bugun cok iyi oldu..yavas yavas eriyorum..sabir istiyo bu kilo verme isi...bazen sabirsizlanmiyo degilim...
neyse birazdan cikicam..gelince cok yemis olursam ki dayanmaya calisicam ama azda yesen yapisiyo gec vakit olunca..hee spor yaparim yazicaktim :)) unutmusum...
gorusmek uzere kizlar hayirli iftarlar....

Benn bayaaaaaa aciktimm 1 saat 15 dk kaldi..

enn bayaaaaaa aciktimm 1 saat 15 dk kaldi.. Adetten sonra tekrar oruca baslamak biraz zor. alismali yine insan

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaaaaaaaaa supersinnnnn off siz neguzel kilolari veriyorsunuz ben bi veriom bi aliomm:))

Canimmm ablammm oyle mutlu ettin ediyorsunuzki benii :)) hani Peygamberimiz yetimin basini oksar ya :) sizde aynen bi yetimin yuregini oksadiniz. Cok mutlu oldum abla Allah sizden razi olsunn benim soyledigim guzel sozler seninkinin yaninda hicdir :) ewet babamin yanina gittigimde saglikli bir sekilde gitmek istiyorum insha Allah. Ama birdaha sizi aglatmiycagimm uzuluorum ozmnnn. ❤❤

Saol ablacimm asil sizler cok tatlisinizz ❤ insan kucuk yasta acilarla karsilasinca olgunlasiyor gercekten.. Amieeen cumlemize ablaa💜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…