Uyyy ceco bu kadin senin eline kalir gibi geldi...ins rabbim kimseye cektirmesinde..ama eden buluyo..iyi bakmadiysa o adamcagiza eminim kendine iyi bakmaz cocuklari...
Bir yigin camasir katla yerlestir islerinden sonra dinlenmece yapiyorum..soyle sicak sut ictim tarcinli..icinede hurma dogradim..tatli halt etmis yaninda:)
Hemde ne fenaama artık bende yeri geldiğinde şakayla lafımı söylediğimden eskisi kadar yılan dilli olamıyor ( geçmişte işitmediğim hakaret kalmadı hatta şu an itiraf edermi bilmem ama bana beni baştan beri istemediğini bile itiraf etmişti hatta oğlunu boşamamı istemişti )
Geçenlerde küçük görümce KVnin evinde bizi iftara aldı ya ( nedense kendi evi dayalı duruyor ama o ablama daha yakın bahanesiyle annesinin evinde kalıyor Ramazan boyunca)
Yine KV kendi annesinden şikayet edince eşim anne seniinde sınavın o sabredeceksin mecbur dedi ( ki bütün sülale eşimin halalarıda dahil herkes KVnin çok kötü davrandığını KPye tabi şimdide annesine görüyordu :26: )
Bizim KVde başladı kendini övmek için ay babacığına ben gül gibi baktım falan demeye ( tabi ben sinirden kudurdum çünkü eşimde şahit biz söylemeden adamcağıza yemiyor bahanesiyle yemek bile vermezdi )
Bu sefer döndü durduk yere ben yaşlanıncada sen bana bakacakmısın peki diye sorduSeninde sınavın ben olacağım ileride sen beni bakacaksın dedi daha eşim cevap vermeye fırsat bulamadan
Zaten aksi söz konusu olamaz sonuçta ne olursa olsun eşimin annesi ama o an onun tavrından hiç haz etmedim ( sonuçta senin iki kızın daha var madem öyle genelleme yap niye sadece oğluna söylüyorsun ) tabi kızlarına kıyamadığından ( her fırsatta benim kızlarım herşeyin en iyisine laik diyen ve kızlara bir kez olsun kıyamıyan bir tip )
Eşim tam anne Allah korusun öyle bir şeyi sorman bile saçma derken ben araya girdim hani küçükken çocuklara sorarlarmış ya büyüdüğünde beni bakacakmısın diye buda o hesap olduKocacığım bakacağım ama gözlerimle desene sende ufak çocuklar gibi dedim büyük görümceme göz kırparak
İşi gırgıra vurdum ama KV mesajı aldıadım gibi eminim
İki kızından da bir tanesi aaa anneciğim biz dururken abimi seninle ilgilenecek ( Hani allah korusun elden ayaktan düşse oğlumu temizleyecek altınıbana zaten tenezzül etmez belki ancak işkence olsun diye sen yap der ama ben olsam totomu gelinin görmesini istemem )
Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ama eminim benim KVye bugün birşey olsa yine Rabbim benim elime düşürür ( düşürür derken hani muhtaç eder anlamında dedim)
Büyük kızı zaten hep yurtdışında ( kocası hesapta temelli dönecek ama kaç senedir hep başka ülkeye bu son diye gidiyorlar)
Küçük kızı desen KVsiyle ve eltisiyle aynı apartmanda ve annesini yanına almaz öyle bir durumda sonuç kim rahatını bozacakbabasını ziyarete bile gelmekten aciz biri anasınımı alacak yanına bakmak için eşimin amcaoğulları bile amcalarını daha sık gördüler düşün artık )
Slm fıstıklarrrrr bir gün gelmedim özledim hepinizi maşallah ne sohbetle etmişsiniz
alemsin cecoşum ne güzel espriyle karışık oturtmuşsun ama snein gönlünü biliyorum sana muhtaç olursa bebekler gib bakarsın yine
55 dk maşallahın var cnmmm
oyyyy canım bızdıkım benimmmm seni boşuna sevmemişiz biz yaşın küçük olmasına rağmen ne kadar olgunsun bitanemm ağlattın benibabana bebekler gibi bakmışsınız kuzummm allah anneni başından eksik etmesin eminim baban cennetten seni izleyip seninle gurur duyuyordur
bol bol dua et babacığına kuzum baban yattıkça allah sizlere dert keder vermesin rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşş istediğin zaman her derdini paylaşabilirsin bitanem sen bizim en küçük bızdıkımızsın unutma he zaman yanındayız cnm benimAllah herkese snein gib evlatlar nasip etsin inşş sevda konusuna gelince alnında sevdiğin yazıyorsa ilerde zaten bir şekilde birlikte olursunuz cnm benim
sırf salata ve ice tea acıktırır elbet kuzummdayan az kaldıı
meleğim geçmiş olsun tekrar ilaç için neden ispata gerek varki durum ortadaymış zaten belki ilaca gerek kalmadan uzar bitanemm rabbim büyük
sağol bitanemmm hala esimlerine bakınca çok özlüyorum tontişimi deme öyle atakanın alacak nefesi o kadarmış belki sen müdahele etsen dediğin gibi suçluluk hissedecektin
hoşgelmiş sefa gelmişte bakındım göremedim sindimm:44::44:
o zaman en doğru yedesin cnm hoşgeldin aramıza
valla cecoşum bence fena olmazz süper takipçin olur ilk başta bizöyle tatlı anlatıyorsunki insan hiç sıkıılmadan okuyor
Selamlar :) nasılsınız canlar :)
Iftara bos gitmeyim diye mutfaga girdim..bir tepsi sutlu irmik tatlisi ve havuclu cezerye toplari yaptim..birazda yedim..orda gec olur yiyemem belki..
sinficim guzel incelerek kilo vermek canim..bende cok kilo veremesemde inceliyorum..bugun bi etegim daha iyi oldu..10 gun kadar once hafif dardi bugun cok iyi oldu..yavas yavas eriyorum..sabir istiyo bu kilo verme isi...bazen sabirsizlanmiyo degilim...
neyse birazdan cikicam..gelince cok yemis olursam ki dayanmaya calisicam ama azda yesen yapisiyo gec vakit olunca..hee spor yaparim yazicaktim :)) unutmusum...
gorusmek uzere kizlar hayirli iftarlar....
Canimmm ablammm aglamayinnnnn yaayaa kendimi kotu hisediyorum sizi aglattim diye canlarimmbenimm. Amiieeen abla cumlemize... Sizinle konusmak bana cok iyi geliyoo. Icim rahatladi yine bugun aylar sonra.. Farkindayimda rahat nefes aliyorumm gercektende.. Ewet abla bende oyle dusunuyorum eger alnimizda varsa oyle olur. Insha Allah. Hayirlisi olsun..
Bu aradaaa siziii nasilll ozledimmmmm abouww :) yerimsiziii. 1 haftadir dogru durust takilmiyorumm kkye. Nasilsiniiizz napiosunuz tatile giden varmiii yapan oldumuuu :))
45 dk kaldi iftara cok aciktimmm;((
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ayyy edacık gelmişşş..
hoş geldin gelin hanım evlilik nasıl gidiyor alışabildinmi yeni evine..
Canimmm ablammm ya hepinizide uzdum aglattim.. Niyetim hic oyle degildi inanki birden oyle anlattim.. Aglamadim ama dun gece yazarkenn. O patlamayi daha yeni yaptim.. Aylar sonra agladim biliomusun abla.. O gozyaslari aciyi icime kalbime atarak yasadim ama daha yeni yarimsaatten fazla hickira hickira hungur hungur agladim bizimle benimle olan fotoraflarina bakarak canim babamin.. Ama rahatladim gozyasi dokerek.. Hazir evdede kimse yokken iyice bi doktum :)) Gozlerimde kipkirmizi oldu abow.. Yuzumu yikadim daha yeni ama yaniyo insha Allah sismez..
Amieen ablacim Allah senden ve sizden hepinizden razi olsun..
Abla gercekten okadar kotuki insanin yakindan sahit olmasi yani babann gozlerinin onunde hergun biraz daha eriyip gidiyoo.. hemde kucuk yasta guclu olma cabasindaydim gozyaslarimi bile babama gostermezdim hep guzel seylerden bahsederdim. bu 12 yasimdan 15 yasima kadardi.. birkeresinde annem acilen abilerimle turkey gitmek zorunda kalmasti. Ben ve ablam kalmistik babamla tabi Babam ozaman konusabiliordu yuruyebiliordu ama yardimla koluna gireceksin. Ve abdestini aldircaksin yemegini haplarini vereceksin. Ben o kucuk yasta sabah kalkip babami yataktan kolundan tutup kaldiriodum herseyini yapiyordum.. ama birgun bile zoruma gitmedi biliormusun abla.. babamm cok guclu bir adam acisini icine atardi ve sevgisinide hep gosterirdi, coook severdi bizii. Inanki akrabalar bile konusuyor babamin hakkinda ben kimsenin bukadar cocuklarini sevdigini karisini sevdigini gormedim bambaska bu diye. Oyle bi severdikiii babaaa kurbannn diyee :) isirirdi operdii koklardiii. her ona yardim ettigimde benim
Guzel kizim Allah senden razi olsun derdi :) utanirdim tabi seviniyordum ne diyecegimi bilemiordum. Baba sen bize kucukken baktinn sira bizde bende sana simdi bakiyoruum derdimm. :) Ayaklarini bile operdim babam istemezdi yapma kizim gunah derdi hani kendini buyukmus gibi hisetmek istemezdi estagfurullah asla bende zaten o niyetle opmezdim onu cok seviyorum babami diye... Buyudugumu goremedi genc kiz oldugumu goremeden gitti.. Daha doyamamistimki ben ona.. Hergun Kuranini okur gozyaslari damlardi Kuran sayfalarina, ben hep dedimm. Baba benim babamsin diye seninle cok gurur duyuyorum Allah senden razi olsun diye :) alhamdulillah sonsuz hamd olsun rabbime hersey icin asla isyan etmem cunku suphesiz Allah im herseyi ve herseyin en iyisini ve en dogrusunu bilir :) dindar olduguna okadar icim rahatki abla.. ya kotu bir musluman olsaydi.. coksukur oyle degil.. cami bile yaptirdi babam.. hamd olsun bu memlekette bile bizi boyle yetistirdigine. Alhamdulillah :) tabiki canim annemde babamin son nefesine kadar annem herseyi gorevine getirdi, annem babamin olumunu anlatirken bana. Allah tarafindan anneme cesaretgelmis, yani babama cok guzel bir sekilde veda etmis, aglamamis cok sakinn durmus ve gozunn arkada kalmasin ben burdayimmm demis. Ve daha cok seyler demis.. Ve gozunu kapatmis. Hastaligindan dolayi babam bogularak olecekmis oyle demislerdi doktorlar. Ama subhanAllah hicde oyle olmadi.. Babam cok guzel vefat etti nurlar icindeydi. Babami gordugumde coook guzeldi.. Morgdada oyle.. Morgda sonkez kokusunu icime cektimm opdumm. Kendimde degildim zaten.. Ama olumunde yaninda olmak isterdim. Annem abilerim ablam ordaydi birtek ben degil.. Ablam babami oyle gorunce. Bagirmaya baslamis annem susturmus. Ruhu ikiye bolunmesiin rahat gitsinn diye. Inanamadim annemin bunlari yaptiklarina.. Canimm annemmmm.. Ne guclu kadinn oo.. Ne acilar cektii.. Hergun agliyor babamin fotoraflarina bakiyor.. Teselli ediyorum, bi yandan okadar korkuyorumki ayni acilari yine yasiyacagimi annemi kaybettigimde.. Allah im korusun Allah im anne babalari basimizdan eksik etmesin, amiieeen.
Inanmiyorum azarlamasi okadar kotuki kvdenin:s insan dusunur.. o gittiginde ben aci cekerim yaptiklarima dediklerime pisman olurum.. Abla o nebicim evlatlar.. Inanamiyorum boyle insanlar olduguna insan hic gelmezmi babasinin yanina.. Nedemek ben babami iyi hatirlamak istiyorum,, ya sen sadece iyigunlerdemi babanin yaninda olacaksin!! Bu zamanlarda sana en ihtiyaci oldugu donemde,, ya insan dusunmeli eger ben bu durumda olsaydim babam beni oyle birakip gidermi diye,, o senin babann yemedi yedirdi giymedi giydirdii harcligini okulunu her ne ise o her babanin yaptiklaridirrr. Gercekten baba olanlar tabi.. Bi evlat boyle olamaz ya hayretler icindeyimm.. Allah razi olsun kocandan enisteden hic ayrilmamis yanindan iste evlat dediginde oyle olmalidir.. Kv nekadarda vicdansizmis kusurabakma abla ama gercekten oyleee.. Her insanin hayatinda sinavi vardir Allah katinda. Demekki buda onun sinaviydi belkide,, eger bakarsa sinavi gecer bakmazsa gecemeez ne yazikki.. Allah razi olsunn annemden evimiz resmen hastaneydi. Hemsireler tabigeliyordu ama asil doktoru olan annemdi.. Annemi simdi hastaneye hemsire olarak gondersem alirlar :) cunku herseyi ogrenmis. Yaralarini temizlemek. Her saat basi yatakta dondermek. Acilariyla bas etmek. Inancli biri iste farkli oluyo be abla.. Inancli biri dusunurki bu benim sinavim belkide :) ve severek yaparrr sinav olmasada. O senin kocan ya senin hayat arkadasin.. Inanmiyorum kv nebiciim
bir insan.. Yani eger enistenin babasi deseydi beni huzureve yatirin diye. Kv birakirdi herhalde? Benim
Babam yatalak olmadan bi kac ay once anneme diyordu beni huzur eve yatirin diye cunku anneme kiyamiyorduu,, kesinliklee bu konuyu bile konusturtmadik tabi gunler oldu cocuklasti cunku beyin hucreleri hepsi eriyip gidiyo, cocuklasarak agliyordu beniiii goturuunn burdan diye. Aslaaa kesinlikle izin vermeyiz bunaa, babam yatalakkende bazen diyordu beni hollandaya goturun diye. Kendini turkeyde zanediyordu. Yada bu kimm diyordu, tabi okadar morfin felan verilince hergun.. Cok tatliydi ama biliomusun abla. Bebegimiz gibiydi.. Ben yiyip bitiriyordum babami.. Ama cok zayiflamistikemik kalmasti resmen. Abartmiyorum gercekten. Skeleti gorunuyordu canimmbabamin..
Allah im sevdigi kullarini erkenden yanina alirmis.. Belkide babam Allah in sevdigi kulluydu.. Eniste cokk hayirli bir evlatmis alhamdulillah neguzel bir adamla evlenmissin abla :) gurur duy onunlaa. Kv cok fenaymis.. Acaba sonu nasil olur onun.. Benim babaannemde cok fena oglunu bile dogru duzgun aramadi. Bikackere sadece.. Simdi o yasiyor :) babam oldu..
Canim ablam amieeen asil senin gibi sizin gibi temiz kalpli evlatlar nasip etsin Rabbim.. Amieen. Ewet abla bazen insan konusmak istiyor. Ben 1 1,5 yil sustum.. Icime herseyi attim. En sonunda daha yeni patladim.. Gozlerim aciyoo
Ewett abla babamla olan sevgimm asla bozulamazz olum dahi.. Insha Allah cennete gordugumde oyle simsiki sarilacamki kokusunu icime cekecemkii,, suan bile mezarina gitmek istiorum turkeyde.. Ama 4 ay sonra gidecem insha Allah.. 2 yildir beni gormediii.. Ozlemistir. Ve ben hep Quraan okurdum babama ve tum olmus gecmislere :) ama bu ask durumlari olunca ihmal ettim.. Bugun namaza ve Quraan okumaya tekrar basliyacam insha Allah. Orucluyumda adet bitti coksukur.
Cooookk uzun yazdim senin dedigin gibi cenem dustuuuuuu :)) cok konusurum bendeee haha. Abla bana yazarak okadar mutlu ettinki beni. O guzel kalbinn yeter senin canimablam! Iyiki varsinnn sennn! Iyiki varsiniz hepiniz! Allah hepinizden razi olsunnn! ❤❤❤❤
cezeryemi yedinnnnnafiyetolsun ama yaramasın inş iyi iftarlar iyi gezmeler cnmm
slm Mervişim iyiyiz cnm şükür sne nasılsınnn
kötü hissetme sakın kuzummm öyle içten yazmışsınkibizde gözleirmizi temizledik diyelimm güya istanbula gidecektim ama annemin ameliyatı olunca kaldı kuzummm afiyetolsun iftarını yapıyorsun sanırım şu an menünü yazmayı unutma sakın
meleğim de gelmişşşşnasılsın kuzummm
geldim meleğimmm..
nasıl oluyum iyiyim göz temizliği yapıyorum..
yasemin hepimizi duygulandırdı..demekki hala böyle güzel evlatlarda varmış..
aynen cnm bugün iftar öncesi bende bayağı temizledim gözleirimi anneme okudum o da kötü oldu rabbim hepinizin evlatlarını yasemin gibi yapsın hakikatenn ne mutlu annesine
cezeryemi yedinnnnnafiyetolsun ama yaramasın inş iyi iftarlar iyi gezmeler cnmm
slm Mervişim iyiyiz cnm şükür sne nasılsınnn
kötü hissetme sakın kuzummm öyle içten yazmışsınkibizde gözleirmizi temizledik diyelimm güya istanbula gidecektim ama annemin ameliyatı olunca kaldı kuzummm afiyetolsun iftarını yapıyorsun sanırım şu an menünü yazmayı unutma sakın
meleğim de gelmişşşşnasılsın kuzummm
eylüll sen nasılsın,,görüşemiyoz mu ne:44::44::44::44::44::44:
Aa neyii var annenin insha Allah kotu birsey yoktur ?? Aman abla bu yil olmasa seneye insha Allah olur. Bende bu yil kaldimm. 12inci ayda yilbasinda gideyimde insha Allah herkese surpriz olsunn,
Menuu :)) bol salata zeytinyagli, 3 4 icli kofteee :)) biraz annemin yaptigi yuvka ekmekten. ( cook acikmistimmm sahurda yapmadim )
Bi kac kasik misirli pilav. Ve 1 tabak fasulye. Ve biraz patat. Biraz kacirdimm bugunnn. Bu aradaaaa irem naturel zayiflama hapini aldim 1 ayligina kullanacam.. Super kilo verdiriyor daha oncede kullandim 3 4 defa. Ama kendimm bilincli kilo aldim sonra. Umursamadim kilomu korusaydim belkide o kiloda kalirdim. Ramazan bitsin direk baslicam insha Allah :))
beyazcanım gulayı gördunmu costu masallah az kaldı senın kılona gelmeye hos bu gazla o benıde gecek ben 58i göremeden gulay yanımdan gecıp ceeyapcak bana bu gıdısleama ne yalan soylıyım hosuma gıdıyo nura gulay acaıp hırslılar onlarda ılk zamankı hallerımı göruyorum ama ben kaplumbaga mısalı oldum cook yavasladım bana hız lazım bıraz platese basladım bıde mekıke yuklenıyorum bakalım ınsallah yararını görcem.hadı bırazda sen gaza gelcanım bak gecen hafta 1kg verdın
beyazcanım gıttınmı nerelerdesın basbasa kaldık galıba
Uyyy ceco bu kadin senin eline kalir gibi geldi...ins rabbim kimseye cektirmesinde..ama eden buluyo..iyi bakmadiysa o adamcagiza eminim kendine iyi bakmaz cocuklari...
Bir yigin camasir katla yerlestir islerinden sonra dinlenmece yapiyorum..soyle sicak sut ictim tarcinli..icinede hurma dogradim..tatli halt etmis yaninda:)
alemsin cecoşum ne güzel espriyle karışık oturtmuşsun ama snein gönlünü biliyorum sana muhtaç olursa bebekler gib bakarsın yine......
.......valla cecoşum bence fena olmazz süper takipçin olur ilk başta bizöyle tatlı anlatıyorsunki insan hiç sıkıılmadan okuyor
Canimmm ablammm oyle mutlu ettin ediyorsunuzki benii :)) hani Peygamberimiz yetimin basini oksar ya :) sizde aynen bi yetimin yuregini oksadiniz. Cok mutlu oldum abla Allah sizden razi olsunn benim soyledigim guzel sozler seninkinin yaninda hicdir :) ewet babamin yanina gittigimde saglikli bir sekilde gitmek istiyorum insha Allah. Ama birdaha sizi aglatmiycagimm uzuluorum ozmnnn. ❤❤
Wallah iyice sinir oldum bu kv :s ayyy insan degil bu resmenn :s bu arada o soruyu babamda hep bize sorardi. Buyuyunce bakacakmisin bana diye taaaa kucuklukten beri :)) hahah ewet diyorduk tabii baktikta alhamdulillah. Insha Allah cocuklarimda cocuklarimizda bize bakarlar, tumm iyii musluman kardeslerimin insha Allah amiieeennnn... Abla sen cok iyi kalplisinnn. Ve varya sohbetine doyummm olmuyoo kitap yazsan galiba bikmadann okurummm :)) hepinizin sohbetiii bu aradaaa oyle! ❤💜
yaseminimm kuzucummm sen ne yüreği güzel bi kızsın,
Allah senin bu güzel ahlakının babana hürmetinin karşılığını hem bu dünyada hem öbür dünyada versin ..
ağlattın benide,kızlar geldi anne niye ağlıyon diye..
büyük kıza dedim al oku niye ağladığımı anlarsın..o daha bilmiyor babasının kıymetini..allah kimseyi babasız anasız koymasın,annecine uzun ömür versin yasemin..sizin başınızda güçlü bi şekilde duruyor,babana of bile demeden hem annen hem siz misler gibi bakmışınız,pek kimseye nasip olmaz öyle bakılmak ve hastaya sabır ve sevgiyle bakmak,allah sizlerden razı olsun..annen babanda ne güzel evlatlar yetiştirmişki babacığının anneciğinin kıymetini biiyor ve bunu gösteriyorsunuz...allah cennetinde babana kavuştursun meleğim..
babanı rüyanda görebilmen çok güzell,allah rüyadada olsa kavuşturuyor sizi..işallah rabbim haberdar ediyor sizlerden babanı..sen iyi ol iyi insanlarla beraber olki babanda huzurlu olsun canım benim..sen zaten okuyosun kuranını,onun ruhu haberdardır ve senin gbi bi evladı olduğu için mutludır işallah canım benim.
allah hepimize senin gibi vefalı evlat nasip etsin seninde senin gibi çocukların olsun işallah..
ıyıyım canım seyrek gorusur olduksohbet edemıyoz ben orucsuzum ama sahura kadar oturmaya alısmısız uyuyamıyom takılıp sohbet edelım ben varım
beyazcanım gittınmı nerelerdesın basbasa kaldık galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?