80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cecommm

ne güzel öyle hamarat kızın var şimdiden yardım etmiş sana..

benim ufaklıkda bulaşık görünce hemen atlıyor ben yıkıycam diye..bi kaç kere baş edemedim eline verdim bi kaç parça,birde güzel yıkadıki sorma..

kv çok büyük konuşmuş..işallah olmaz ama kesin sana muhtaç olacak kv..insan neyi büyüklenip neyi kınarsa ölmeden yaşar ya kv mutlaka yaşıycak bunu..

kızıda açık açık demiş ona bakmıycanı,,insan biraz alttan alır,başka gelinde yok hadi bunla yüz göz oldum öbürüne gideyim diyecek..

bulmuş senin gibi gelini bunamış kadın,sen iyi niyetinden dolayı asla kaybetmezsin kaybeden kendi olur..

kadın kendi kocasına bile zor bakmış..

yasemin dedği gibi kvsınavdan kalmış,tekrar aynı bölümden sınav olacak büyük ihtimalle.. şimdi sırada annesi var,onunla imtihan olacak,işallah o sınavdan geçerde başka sınava tabii olmaz kv.

benim bir yakınımın annesi yatalak oldu,yıllarca yattı..tabii çok zor yatan hastaya bakması ama,o kadar eza verdilerki kadına bakarken anlatam..yemek
yedirmek isteyene bağırlardı altınısizmi temizliyorsunz diye..altını temizlem isteyene karşı çıkarlardı ,her zaman sizmi yapıyorsunuz sanki diye..

4 sene cehennem gibiydi evin içi,gelenide istemediler gitmesende hastadan kaçıyor dediler..bir keresinde çok kötü bağırdığını çok iyi hatırlıyorum kadın sen öl öldüğün gün ellerime kına yakıcam diye..

bu dünya kimse kalmaz,,kadın öldü,haftasına o bağıran kişi beyin ameliyatı geçirdi.sonrasında evin başka bir bireyi kanser oldu yıllarca onunla uğraştılar.şimdide evlatları başka belaların içine saplandı ve çıkamıyor..

insan hasta ölünce kurtulacam sanıyor.halbuki o sınavı geçemediysek illaki ardından başka bir sınav gelicektir..okulda bile aynı sistem,sınavdan kalana aynı konudan tekrar tekrar sınav yapılır ,takii geçene kadar..

rabbimde bizleri sınıyorda biz anlamıyoruz..kimimiz yoklukla kimimiz evlatla kimimiz başka şeylerle..yaşadıklarımızdan ders alıp bir daha aynı hatayı yapmasak allaha şükretsek belkide aynı şeyler sürekli başımıza gelmiycek..

neyse biz insan oğlu adam olmayız,bilsekde ibret almayız..

yok cecom yaa evim yeni yeni düzene giriyo bu hafta iftara alıcam bi kaç gün işte :)) burada hoşbulduk :)

Edacım hoşgeldin bitanemmm az önce ikiniz de aynı anda gelin olunca Merviş demişim özürdilerim kuzummm nasılsın nasıl geçiyor size gıyabınızda kınagecesi bile yaptık burda
estağfurullah özür ne demek :)) iyiyiz çok şükür kısa bi balayı sonra ev bark düZeni derken yedim iznimi :))

ilk sırayı alabilirim cecoşum

ellerine sğalık cnm tekbaşına zor olmuştur ama en azından neyi nereye koyduğunu bilirsin mutluluğun daim olsun bitanemm

eeee etme bulma dünyası meleğimmm kim bu dünyada ne yaparsa karşılığı öbür dünyaya kalmıyor artıkk rabbim bugünümüzü aratmasınher zaman en büyük duam budur

Merak etme canım bayramdan sonra herşey daha bir oturmuş olur
Nikahın hemen Ramazan öncesine gelmesi biraz şansızlık mı oldu diyelim ne diyelim bilemedim sonuçta evet Ramazan çok güzel oluyor ama işte insan oruçlu olunca birde havalar sıcak olunca halsizleşiyor ve iş yapmakta daha zor geliyor
Ben dün çok yoruldum sülaleyi iftara alınca ( benim çakma eltilerde bendeydi ) o yüzden bugün kendimi izinli ilan ettim yarın yine temizlik var tabi

Haha ablacimm.. Peygamberimizin Sallalahu Aleyhi veSellem yetim cocuklara apayri bir sefkati vardi, Asagida paylasacagim :)) abla ben dinimle cok ugrasirim hadisi serifler okurum ve cubbeli ahmet hoca ve nihat hatipoglu hocalarimizi basimin ustunde tutarim :) cok izlerim, ve ehlisunnet cemaatleri aqiedah youtubeda izlerim :) hahaha ablaa bende icimden diyorumkii keske bi buyuk abim olsaydida seni gelin olarak alsaydikk :)) hihhii hergun sabaha kadar sohbet abouw bikilmazkiiiii.
Ay abla agzindan bal damliyor gercektende ne cok isterdim hep birlikte bir arada olmayi, sohbete doyum olmuyor yemin ederim, hahaha ben sizii yerim asil ben sizi sapursupur operdimm :)
In sha Allah birgun hepimiz beraber toplaniriz!! Ne cok isterim, istanbula gidersem veya baska oldugunuz ulkeye haber veririm insha Allah belki biriniz ordadir gorusmek nasip olur, olmasada Cennete bulusuruz hep beraber toplaniriz bacilar :)) hihhi insha Allah!!!!!
Hahah gercekten oyleyse ozaman hepinizi Allah ima emanet ediyorumm,

Gercektenmiii cok Merak ettim abla ama senden beklerim cok guzel hikaye olduguna inanirim kesinlikle, Ayy bide o var dogru abla iyi para tutar sen bence enistenin dedigi gibi birgun bilgisayara gecir duzeltmelerini yap, 1 gunlugune ayir vaktini ramazandan sonra insha Allah, rahat rahat konsantre olmalisin ama bu cok onemli. Hahahah abla sen hele bi yapta biz aliriz hikayeninnn tamaminida dimi kizlar sen kitabini cikar eger cikarsa alacam insha Allah abla :))
Hahaha abla hakketen ceco nedemek adin cemilemii ayy abla biliomusun ben sizin isimlerinizi bile bilmiyorumm tuuuhhhh banaaa biricik ablalarim hakkinda biseyde bilmiyorumm aslinda :/
O guzel yureginiz kalbiniz yeter cocuklarinizin ornek alacagi son kisi benimdir sizin gibi melek anneler dururken.
Sizi yaratan Rabbime kurban olurum :)

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:

“Bir kimse sırf ALLAH rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır”

Kaynak: Ahmed İbn Hanbel, Müsned, V, 250

Açıklama: Açıklama: Her saç teline karşılık bir sevap, ne büyük mükafattır... Şu halde yüreğinden kopup gelen derin bir şefkat duygusuyla bir yetimi kucaklayıp bağrına basan, yanaklarına öpücükler konduran, ona yalnızlığını ve yetimliğini unutturmaya çalışan bir kimse, ilahî rahmet sağanağı altında yıkanmış ve günahlarından arınmış olmaktadır. Bir yetim gülüyorsa, başına şefkat eli değdiği içindir. Bir yetim gülüyorsa, bütün bir toplum gülüyor demektir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

.yemem dersem kocaaa bir yalan olur doğrusu..yiycemmmmçokdandır su böreği yemedim..zaten istesemde çok yiyemem..çok kalabalık olucaz hizmet edeken çok yiyemem..daha dayım laf sokacak bana,kilo amışın diye..en son geçenyıl görmüştü beni o zamanşimdikinde zayıftım ve çok iyi olmuş biraz daha versen iyi olur falandemişti..ben vermek yerine aldım birde..neyse belki benim için iyi olur biraz terslaf duymak..:26:
valla cecoşum ikimizde has demirbaşız..kızz benim kilo senden az olabilir ama görüntü olarak bi fark yok..koca karnım tüm ülkeyi sarmış durumda..inan senin karnın marnım öyle köt durmuyor..orantılı kilon var bana göre..
:18::18: ben kilo veriyorum,ben zayıf garıyam ben dünyanın en zayıf garısıyam
kocakarı modu demeyelım beyazcanım fazla tv ızlıyon galıba ondan etkılenıyosun gercı muge yazları oluyomu bılmem yada evlendırme programlarından etkılenıyosundur.ama sevabada gırersın hanı
:26::26::26::26::26::26::26::26:
ay cecom beyazcan benı andı heralde hatlar karıstı
bende ne yazdımki diyorum
ohhhh işi garantiye alıcan haa..kız cennete gidecem derken yollar karışmasın..şimdi kimseye ön ayak olmayada gelmiyor..beddua almakda var işin ucunda..
Edacım hoşgeldin bitanemmm az önce ikiniz de aynı anda gelin olunca Merviş demişim özürdilerim kuzummm nasılsın nasıl geçiyor size gıyabınızda kınagecesi bile yaptık burda

evett banuşum çok güzel şeyler hazırladı sizin için kınanızı bilem yaktık..

alışırsın zamanla eda..

nede olsa başka bir ev başka kültür zor..kv olunca biraz daha zor oluyor ama onunda duasını alıcaksın işallah..

işallah güzel anlaşırsınınz kv le ..onunda başka kimsesi yoktu sanırım oğlan olarak..

Kesinlikle ablacimm

kendi eşyalarım olunca benimseme sürecim hızlandı :) amin cümlemizin inş :)

Allah yardımcın olsun cecom..iyi olacak güzel olacak inanıyorum ben :)

Valla kız senin gibi görümcem olsaydı eminim biz kocayı bir kenara atar sabahlara kadar kikir kikir gülerdik
Bu arada kendinden bahsederken inan bir an eşimin kuzeni geldi gözümün önüne oda aynı senin gibi kesinlikle çok araştırır ve her söylenene inanmaz daha geçen gün sohbet ettiğimizde o bile yengeciğim ya bu zamanda gençler bile sapıtmış doğru insan bulmak çok zor diye
Oda senin gibi cıvıl cıvıl biri
Zaten sülalede iki tane var biri kız biri erkek benim için onlar neyse inan senin içinde aynı şeyi hissettim nedense
Onlarada hep derim evlarım benim için neyse sizde o sunuz benim için diye

Bu arada benim adımda Banu Ceco aslında eşimin şirkettekilerin ona taktığı kısaltma ( adı ve soy adından oluşturmuşlar şirket hesaplarını oluştururken ama senelerdir hepimiz ceco der dururuz bende ondan çaldım desem yeridir Baco biraz bacanak der gibi oluyor o yüzden ceco daha hoşuma gitmişti ilk buraya hesap açarken

zaten yemedim desen inanmazdım yarınnn ama ne olur abartma meleğim

sen çok yaşa emi olumlamalarına bayıldımmmm

Kesinlikle ablacimm

Kızzzzzzzzzz özelden mesaj ve arkadaşlık isteği gönderdim sana görmedinmi hala
Nikimizin orada hani beğenilen msajlar kısmı varya ona tıkla çıkar diyeceğim ama sen benden iyi biliyorsundur bilgisayar olayını

Canimablam bende her daim sizi dinlemeye hazirim bunu unutmayin! Oz ablalarim gibisiniz hic yabancilik cekmiyorum nedense.. Zaten biz hepimiz 1 ummetiz :) hepimiz kardessiz, sizin gibi inancli ablalarim olduguna cok seviniyorum alhamdulillah

inşallah..belki yanımızda olmaz bile adanada kızı var dogum yaptı hemşire ve ücretsiz izne çıkamıyo bi müddet ona bakma durumları var..burda olunca da kışın kızında kalıyo onun çocuklarına bakmak için..gelince sok olacak bütün eşyalarını kaldırdım diye
aslında başka ogullarıda var..eşinden ayrı olunca bütün kardeşler yardımcı olmuş eşimde bekar olunca onun üzerine ev almışlar..beraber oturma benim tercihimdi çünkü burda kalmayı düşünmüyorum eşim kpss ye hazırlanıyo benimde mecburi görevim bitince istanbula dönme planımız var kiraya verecegim parayı birikim yapayım istanbulda peşinat olsun dedim yeni ev için.. zaten görev yapıyorum görmedim duymadım bilmiyorum taktiği ve bol dua ile bu süreci atlatacagıma inanıyorum hayırlısı olsun...

ayy ramazan gelini olmak zordur..bende ramazan geliniydim..10 gün kala gelin olmuştum..o zaman günler kızaydı geceler uzundu ,gece ev ahalisine sahur hazırlamak için kalkardım ,milleti kaldırırdım.. şimdiki gelinlerin işi dahada zor.günler uzunn geceler kısa.bayram sonu herşey daha iyi olur...
k

nede güzel paylaşım olmuş miniğm...minik dedimde minieksper geldi aklıma,gelmiyor sanırım yoğun..

amaaaaan topu topu bir gün uğramadım çeneniz düşmüş. uzuuun uzuuun yazmak isterdim ama kocam yanımda kısa kesecem. açıkçası geçmişe şöyle bir üstten bakabildim.
kız akşam akşam ağlattın benide. canım benim içinde biriktirme hiç bir zaman sorunlarını anlat. hepimiz insanız ve anlatmaya ihtiyacımız var. allah babacığının mekanını cennet etsin bi tanem

ceeee geliyom yanına az kaldı üç beş bilemedin altı ay sonra ordayım

ilk sırayı alabilirim cecoşum

kız senin gibi afet nasıl boşta kalır acaba sana kimi bulsak

ohhhh işi garantiye alıcan haa..kız cennete gidecem derken yollar karışmasın..şimdi kimseye ön ayak olmayada gelmiyor..beddua almakda var işin ucunda..

Kız ben dediğin gibi garanticiyim tanıştırması benden devamına karışmam ne demişler iyi olur Allahtan kötü olur kuldan
Bizim kızlarımız güzel, hamarat ve terbiyeli eee erkeklerde bu zamanda böyle kız bulup kıymet bilmezlerse oda onların öküzlükleri yaptığım gibi bozarım valla bir hatalarını görürsem dermişim

Insha Allah ablaaa, hii birakirmiyim hicc ablaaa! Biraksamda kesinlikle hepinizin numarasini alirimmm :)) ama birakmicam insha Allah,
oyle bi niyetim hic yok, amieen ablacim😊😊 hahahaha ablaa bitanesin senyaaa manken olsakda birakmayalim sakin kkyi hep konusalim, uzulurum ben wallah cok alistim size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…