yaseminimm kuzucummm sen ne yüreği güzel bi kızsın,
Allah senin bu güzel ahlakının babana hürmetinin karşılığını hem bu dünyada hem öbür dünyada versin ..
ağlattın benide,kızlar geldi anne niye ağlıyon diye..
büyük kıza dedim al oku niye ağladığımı anlarsın..o daha bilmiyor babasının kıymetini..allah kimseyi babasız anasız koymasın,annecine uzun ömür versin yasemin..sizin başınızda güçlü bi şekilde duruyor,babana of bile demeden hem annen hem siz misler gibi bakmışınız,pek kimseye nasip olmaz öyle bakılmak ve hastaya sabır ve sevgiyle bakmak,allah sizlerden razı olsun..annen babanda ne güzel evlatlar yetiştirmişki babacığının anneciğinin kıymetini biiyor ve bunu gösteriyorsunuz...allah cennetinde babana kavuştursun meleğim..
babanı rüyanda görebilmen çok güzell,allah rüyadada olsa kavuşturuyor sizi..işallah rabbim haberdar ediyor sizlerden babanı..sen iyi ol iyi insanlarla beraber olki babanda huzurlu olsun canım benim..sen zaten okuyosun kuranını,onun ruhu haberdardır ve senin gbi bi evladı olduğu için mutludır işallah canım benim.
allah hepimize senin gibi vefalı evlat nasip etsin seninde senin gibi çocukların olsun işallah..
geldim meleğimmm..
nasıl oluyum iyiyim göz temizliği yapıyorum..
yasemin hepimizi duygulandırdı..demekki hala böyle güzel evlatlarda varmış..
aynen cnm bugün iftar öncesi bende bayağı temizledim gözleirimi anneme okudum o da kötü oldu rabbim hepinizin evlatlarını yasemin gibi yapsın hakikatenn ne mutlu annesine
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün küçük kuzuyla birlikte baş başa yaptık iftarımızı
Cimcime sofrayı kendi hazırladı bacak kadar boyuylaben mutfaktan eline tabakları verdikçe tabi dua ettim Allahım ne olursun kırmadan götürsün iftar saati bana iş çıkmasn diye
Birde cadı ablası yok diye daha bir tafralısen merak etme anneciğim ben abbacık gibi seni bırakıp gitmem bak yardım ediyorum ben sana diye verdi çoşkuyu verdi çoşkuyu
Kimse 3.5 yaşında olduğuna inanmaz
Çok şükür herşeyim vardı ama acıkcası bana göre tatsız geçti iftar üstelik dün gece çok az yemiş olmanın gazıyla biraz fazla kaçırdım sanırım
Hani gerçekten Rabbim insanın gözünü doyursun derler ya benimkide o hesap oldu
Eşim iftardan yarım saat sonra ancak gelebildi büyük kuzuda daha yarım saat evvel ancak geldi
Daha doğrusu yengesine ( benim çakma eltiye ) iftara davetliydiler hatta iftara 15 dakika kala bana mesaj attı sıkıldım gelsem ayıp olurmu diye bende fırça attım kadın okadar heves etmiş bütün kuzenleri bir araya toplayacağım diye ( bekarları tabi) bana bile ısrarla eltim ya sende gel demiş sen utanmayacakmısın yenge ben vazgeçtim eve gideceğim demeye dedim ve sonrada tembihledim baban gelince seni alır diye oda babası geç geldi sandığı için ses etmedi
Gündüzde babasıyla kapışıp bana ağlayarak telefon açmıştı yok efendim babam bana kızdı nerdesin diye ama yengem çağırmış diyemedim falan diye :26:
Hadiiii ben adamı arayıp bir güzel fırçaladım ben sana arama bırak kuzenleriyle eğlensin biraz açılsın demedimmi diye
Ben adamla papaz oluyorum hanım yüzünden o bir saat sonra ben sıkıldım gelsemmi diyor :26: dengesiz ne olucak
Şimdi geldiğinden beri etrafımda dolanıyorözür dileyecek ama dileyemiyor sanırım
Valla bütün gün beni deli etti şimdide dili varmıyor anne kusura bakma demeye
Valla banada öyle geliyor
Herkeste sülalede aynı şeyi söylüyor; bu kadının yatalak hali çekilmez ama biz seni tanıyorsak sen yinede eşinin hatrına bakarsın diye
Rabbim kaderimize ne yazdıysa onu yaşayacağız
İnşallah Rabbim bize sınavlarımızdan anlımızın akıyla geçmeyi nasip ederne diyeyim
Bizim çok vardır öyle arada kılıç çekmişliğimiz birbirimize
Daha benim büyük kız ufakken bir misafir topluluğunda kadının biri gelinimle yaşıyorum diyince aaa benim hayatta işim olmaz bununla dediadım yok ya hep şu bu o Herkes şaşırdı aaa hayırdır aranızda sorunmu var niye öyle dedin diye bizimkide ay bu evin içinde mini mini elbiselerle dolanır ben onun bacaklarını görmek zorundamıyım dedi kadının biride niye öyle diyorsun Allah korusun elden ayaktan düşsen damatlar bakarmı sanıyorsun ne varsa yine gelinde var KV dediğin geleceğini düşünerekde olsa geliniyle iyi geçinmeye mecbur dedi
Bizimkide tabi müdanası yok aaa hiç işim olmaz benim damatlarım bana gül gibi bakar demiştide kendi büyük kızı Anne valla hiç kurusa bakma ben KVme ilerde mecburum bakmaya ( ki görümcemin kvside o an ortamda ) ama kocam izin vermezse dinende günahı yok ; ben sana bakamam dedimi
Bizimki nasıl milletin içinde morardı sinirdenbende hemen o lafın üzerine eee demek ki neymiş; benle iyi geçinecekmişsin dedim
Hee hatun tınlamadı o ayrıama o an millet gülünce o daha beter sinir oldu
Anamm kız sen benden betersinnerdende aklına geldi Peygamber efedimizin ( S.a.V. ) yetim başını okşarcasına örneğini
Kız keşke bir kardeşim daha olaydı da seni ben kardeşime alaydım
Sen hiç üzülme bu bize yetersenin iyi olman bizim için herşeyden çok daha güzel
Kız şu an keşke hepimiz bir arada olabilseydik
İnan bütü topiğin hatunları önce seni o güzel yüreğiinden dolayı şap şup öperlerdi kesin başta ben
İstanbula yolun düşüyormu bilmiyorum ama belki Rabbim bir gün bizleri bir yerlerde ayrı ayrı da olsa bir araya getirir
Hani Allaha emanet ol derler ya genelde ; İşte onu söyleyen her kim için bunu söylüyorsa o kişiyi görmeden ölmezmiş ( TVde bir hoca anlatmıştı ben onun yalancısıyım)
Bu Topikteki herkes Allaha emanet olsun diyorum hep içimden her geceçakal ben hepinizi göreceğim ya o bakımdan
Kız ben aslında daha evvel ufak bir hikaye yazdım ( topiktekiler bilir ) ama henüz notere tasdik ettirip matbaalarla görüşmeye gitmedim hiç
Çok hoş bir aşk masalıdaha doğrusu iki kişinin fikrini almak için bir kaç sayfasını okutmuştum eşim zaten hepsini okuyup bayıldı ( ki normalde hiç kitap okumaz gözlerim anında ağrıyor bahanesiyle ) ben onların yalancısıyım
Şu noter tasdiğini bir yaptırabilsem süper olucak ama sayfa başı para alıyorlarmış ve benimki 50 sayfalık birşeydi sanırımyani iyi para tutar ama eşim yinede otur bir ara bilgisayara geçir düzeltmelerini yapta tasdikletelim diyip duruyor tabi ben fırsat bulamıyorum
Söz bayramdan sonra her gece iki üç sayfada olsa yazacağım ve borcada olsa o tasdiki yapacağım
Ondan sonra artık sizlerede olmadı mail atarım fikrinizi almakk için( tabi hepsini göndermem sonra piyasa çıkınca anam okudum ben bunu diyip almazsınız bende zengin olamam )
Şaka şaka valla öyle bastırmayı becerirsem söz hepinize birer tane göndereceğimhemide imzalı olurda ilerde devamı gelirse bu bizim KKdan ceco yaw dersiniz
Valla iyi yapmışsın canım aslında benim cadıyada okutmak lazım
Bu hayatta insanların ne kadar düzgün, ahlaklı, vefalı ve terbiyeli olabileceklerini görsün. Aslında babanın ne kadar değerli olduğunu anlasın ( ben yazıyı okumadan evvel bizimkiler kapıştıkları için daha da içim yanmıştı )
Şu kızcağız daha yeni yeni içini döküp rahatlarken benim cadıya rahat batıyor az sıkıntıyı görünce ama istemeye gelince yine babasına yapışıyor
Rabbim hepimizin evladına o şekilde güzel ahlaklı olmasını nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnn
bende sahurcuyum canım,aslında bu gün uyuyabilsemde yatsam iyi olur.yarın annem davet yapıcak,beni erken bekliyor su böreği yapıcaz..işte hazırlıklar falan..ee bende sabah 4 de yatınca haliyle sabah rezil gibi orda burda uyumaya çalışıyom ,,küçük kız rahat vermiyor hacu yatmaz gibi 15 dk bir kalkıp onun emrini yerine getirip tekrar yatıyom..
yani yarın nsıl ayılacam bilmem sabah..
Ablamm boyle konusarak beni cok duygusallastirdin tekrar, canimm ablam o seninn yureginin temizligi guzelligii.. Amieenn guzelablam O guzel dualarin icin cok tesekur ederimm! Estagfurullah.. Ben birsey yapmadim abla.. Nice evlatlar vardir daha hayirli olanlar.. Kiyamam sana abla ya aglama sakinn, oyle oluyor cunku sonsuz zanediyorlar anneleri babalari, hic olmiceklermis gibi, bende kucukken hep oyle dusunurdum taakii yasanana kadar, 3 yil ben mahf oldumm icim acidi yandiii parcalandii,, yeniyeni kendime geliyorum alhamdulillah, guclu olmaktan bazen insan cok yoruluyor, hep guclu oldum diye uzun zamandan sonra yine hickiriklara boguluyor insan.. Allah senden ve hepinizden razi olsunn. Benimle dertlestiniz acimi benimle yasadiniz ablalarim benimya.. Yuzumde bi gulumseme olusturdunuz hepiniz bunun sevabinida almissinizdir bu mubarek ayda insha Allah,
ewet abla insan babasini canini kaybederse bambaska oluyor,, simdi annemin uzerine daha bi titriorum duskunumm cokkk, korkuyorum her an Allah korusunn tabi.. kiymet bilmek coook onemli,, alhamdulillah bende cok mutluyum babami ruyamda gormekten. Amieen abla.. Allah im beni hep sizin gibi guzelll temiz insanlarla karsilastirsin, amieeennnnnn.. Hepiniz birer pirlantasinizz bunu sakin unutmayin💜❤ bu dunyada gercekte toplanmasakta obur dunyada hepimiz insha Allah birlikte Cennette oturup bu gunlerin sohbetini ederiz :)) cok seviyorum siziiiiii iyiki kk uye olmusum. Allah im beni neguzel insanlarla karsilastirdi.. Alhamdulillah
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ablamm boyle konusarak beni cok duygusallastirdin tekrar, canimm ablam o seninn yureginin temizligi guzelligii.. Amieenn guzelablam O guzel dualarin icin cok tesekur ederimm! Estagfurullah.. Ben birsey yapmadim abla.. Nice evlatlar vardir daha hayirli olanlar.. Kiyamam sana abla ya aglama sakinn, oyle oluyor cunku sonsuz zanediyorlar anneleri babalari, hic olmiceklermis gibi, bende kucukken hep oyle dusunurdum taakii yasanana kadar, 3 yil ben mahf oldumm icim acidi yandiii parcalandii,, yeniyeni kendime geliyorum alhamdulillah, guclu olmaktan bazen insan cok yoruluyor, hep guclu oldum diye uzun zamandan sonra yine hickiriklara boguluyor insan.. Allah senden ve hepinizden razi olsunn. Benimle dertlestiniz acimi benimle yasadiniz ablalarim benimya.. Yuzumde bi gulumseme olusturdunuz hepiniz bunun sevabinida almissinizdir bu mubarek ayda insha Allah,
ewet abla insan babasini canini kaybederse bambaska oluyor,, simdi annemin uzerine daha bi titriorum duskunumm cokkk, korkuyorum her an Allah korusunn tabi.. kiymet bilmek coook onemli,, alhamdulillah bende cok mutluyum babami ruyamda gormekten. Amieen abla.. Allah im beni hep sizin gibi guzelll temiz insanlarla karsilastirsin, amieeennnnnn.. Hepiniz birer pirlantasinizz bunu sakin unutmayin💜❤ bu dunyada gercekte toplanmasakta obur dunyada hepimiz insha Allah birlikte Cennette oturup bu gunlerin sohbetini ederiz :)) cok seviyorum siziiiiii iyiki kk uye olmusum. Allah im beni neguzel insanlarla karsilastirdi.. Alhamdulillah
yok çok şükür cnm göğsünde kitle vardı o alınacak evet nasip artık ne zaman olursamısırlı pilav ikşside cıs ama az yemişsin patat neki kuzum:44::44: bızdıkım ilaç ne kadar doğal olursa olsun ben onaylamıyorum canım mutlaka bir yerine zarar veriyordur bu kadar kolay ols aünlşüler içer hapı zatyıflar niye şeyda coşkunla kilometrelerce yürüsünler cnm benim bence lütfen kullanma
canım senin yavaşlaması normal artık süper kilolar verdnnbende burdayım ama mesaj kutum fulldü orayı temizledim
oyle avutuyorum kendımı saka maka 27kgdan kurtuldum kalanlarda yavas yavasdaolsagıdıyo vıtamın eksıklıklerım kansızlık sıkıntım bıde belfıtıgım buara bırlestı ama olsun az gıtsın benden gıtsın dımı amayok çok şükür cnm göğsünde kitle vardı o alınacak evet nasip artık ne zaman olursamısırlı pilav ikşside cıs ama az yemişsin patat neki kuzum:44::44: bızdıkım ilaç ne kadar doğal olursa olsun ben onaylamıyorum canım mutlaka bir yerine zarar veriyordur bu kadar kolay ols aünlşüler içer hapı zatyıflar niye şeyda coşkunla kilometrelerce yürüsünler cnm benim bence lütfen kullanma
canım senin yavaşlaması normal artık süper kilolar verdnnbende burdayım ama mesaj kutum fulldü orayı temizledim
ozaman erken uyumaya calıs canım su böregı kolay degıl ayy yemeden nasıl durcan ben olsam yerdım vallahı enson gecensene hazıran ayında 90kılo falanken arkadasa kahvaltıya gıtmıstım orda 1dılım yemıstım aslında 2 3 dılım daha bıle yerdım ama utandım o kıloda yemeye.arkadaslarımın hepsı zayıf ben kıloluyum dıye yememıstım tutmustum kendımı.bende sahurcuyum canım,aslında bu gün uyuyabilsemde yatsam iyi olur.yarın annem davet yapıcak,beni erken bekliyor su böreği yapıcaz..işte hazırlıklar falan..ee bende sabah 4 de yatınca haliyle sabah rezil gibi orda burda uyumaya çalışıyom ,,küçük kız rahat vermiyor hacu yatmaz gibi 15 dk bir kalkıp onun emrini yerine getirip tekrar yatıyom..
yani yarın nsıl ayılacam bilmem sabah..
Kiyamammm ablaaaa canimya keske yazmasaydim bak simdi uzuldumm.. Ne mutlu bana sizin gibi guzel temiz yurekli pirlanta ablalarim var
Kiyamammm ablaaaa canimya keske yazmasaydim bak simdi uzuldumm.. Ne mutlu bana sizin gibi guzel temiz yurekli pirlanta ablalarim var
yaseminimmm
işallahh allah hepimizin günahlarını affedip , cennetine koyarda ordada beraber oluruz kk nın kızları olarak..
bende inanıyorum cecım gibi hepimiz mutlaka biryerlerde karşılaşacaz..
sakın burayı bırakma olurmu bızdık..
bak gelin olan ablaların gibi senin mürivvetini bile görmek isteriz..tabii okul işinden sonra..
zaten benim kilo verceğim yok ,geleni geçirip gideni göçürecek gibiyim..zaten manken gibi olsamda gitmem ya..
yaseminimmm
işallahh allah hepimizin günahlarını affedip , cennetine koyarda ordada beraber oluruz kk nın kızları olarak..
bende inanıyorum cecım gibi hepimiz mutlaka biryerlerde karşılaşacaz..
sakın burayı bırakma olurmu bızdık..
bak gelin olan ablaların gibi senin mürivvetini bile görmek isteriz..tabii okul işinden sonra..
zaten benim kilo verceğim yok ,geleni geçirip gideni göçürecek gibiyim..zaten manken gibi olsamda gitmem ya..
Kız zaten bir sen bir ben ama sen benden daha iyi durumdasın ben buranın demirbaşları listesine kayıt edileceğim yakında
Kızzzzzzzzzz ben bu yasemini gelin bile ederimhatta bak şimdi keşke kardeşim olaydı diye düşünürken damat adayı buldum sülaleden
Anam ben zayıflamaya uğraşacağıma yuva yapmaya uğraşıyorumben tam koca karı moduna girmeye başlamışım da haberim yokmuş
Kız zaten bir sen bir ben ama sen benden daha iyi durumdasın ben buranın demirbaşları listesine kayıt edileceğim yakında
Kızzzzzzzzzz ben bu yasemini gelin bile ederimhatta bak şimdi keşke kardeşim olaydı diye düşünürken damat adayı buldum sülaleden
Anam ben zayıflamaya uğraşacağıma yuva yapmaya uğraşıyorumben tam koca karı moduna girmeye başlamışım da haberim yokmuş
amın ınsallah bıyerlerde bulusuruz kk kadınları olarakkız bız kılomuzu versekte gıtmıycezkı bak banuya o topık senın bu topık benım gezıyo kılosuna ulastı ama bırakmyo bızı bızde oyle olcaz sen ver kıloları yıne takılırız.ayrıca banu duymasın kılo veremem nedemek bıraz olumlama yapKILO VERIYORUM ZAYIFLIYORUM KILO VERIYORUM ay dıye dıye 58 olsam bende ne guzel olur
kocakarı modu demeyelım beyazcanım fazla tv ızlıyon galıba ondan etkılenıyosun gercı muge yazları oluyomu bılmem yada evlendırme programlarından etkılenıyosundur.ama sevabada gırersın hanı
inşallah eylülüm hakikaten süper olur kovsanızda gitmemkiiielbette çıtır hatunlar olarak sohbete devam edeceğiz inşallah olacaksın cnm benm spor olumlama sağlıklı beslenme dört koldan olunca olmaman imkansız
ınsallah canım varmı sende eksılmeler tartıldınmı
edersin valla cecoşummm ne güzel 7 yuva kuran cennetlik işte
hoşbulduk :)) iyi gibi ama alışamıyorum..benim kayınvalideyle oturma durumları vardı gecici olarak yani kullanılan bi eve geldim düğünden sonra yerleşti ceyizim..tek başıma bütün evi düzenledim eskileri kaldırdım falan..yani ilk günlerim iznim hep böyle gecti geciyor..ama elhamdülillah alışınca daha iyi olacağına inanıyorum :)ayyy edacık gelmişşş..
hoş geldin gelin hanım evlilik nasıl gidiyor alışabildinmi yeni evine..
Merviş derkeeen :)))cezeryemi yedinnnnnafiyetolsun ama yaramasın inş iyi iftarlar iyi gezmeler cnmm
slm Mervişim iyiyiz cnm şükür sne nasılsınnn
kötü hissetme sakın kuzummm öyle içten yazmışsınkibizde gözleirmizi temizledik diyelimm güya istanbula gidecektim ama annemin ameliyatı olunca kaldı kuzummm afiyetolsun iftarını yapıyorsun sanırım şu an menünü yazmayı unutma sakın
meleğim de gelmişşşşnasılsın kuzummm
Alışmak dışında bi sorunum yok şimdilik..eşimin aile kültür olarak farklı alışmam zaman alacak galiba :) sevdiğin insanla aynı evde uyanmak çok değişik güzel bişeymiş :))hosgeldın taze gelın nasıl gıdıyo hersey yolundamı ah enguzel gunlerınız kıymetını bılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?