80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablamm boyle konusarak beni cok duygusallastirdin tekrar, canimm ablam o seninn yureginin temizligi guzelligii.. Amieenn guzelablam O guzel dualarin icin cok tesekur ederimm! Estagfurullah.. Ben birsey yapmadim abla.. Nice evlatlar vardir daha hayirli olanlar.. Kiyamam sana abla ya aglama sakinn, oyle oluyor cunku sonsuz zanediyorlar anneleri babalari, hic olmiceklermis gibi, bende kucukken hep oyle dusunurdum taakii yasanana kadar, 3 yil ben mahf oldumm icim acidi yandiii parcalandii,, yeniyeni kendime geliyorum alhamdulillah, guclu olmaktan bazen insan cok yoruluyor, hep guclu oldum diye uzun zamandan sonra yine hickiriklara boguluyor insan.. Allah senden ve hepinizden razi olsunn. Benimle dertlestiniz acimi benimle yasadiniz ablalarim benimya.. Yuzumde bi gulumseme olusturdunuz hepiniz bunun sevabinida almissinizdir bu mubarek ayda insha Allah,
ewet abla insan babasini canini kaybederse bambaska oluyor,, simdi annemin uzerine daha bi titriorum duskunumm cokkk, korkuyorum her an Allah korusunn tabi.. kiymet bilmek coook onemli,, alhamdulillah bende cok mutluyum babami ruyamda gormekten. Amieen abla.. Allah im beni hep sizin gibi guzelll temiz insanlarla karsilastirsin, amieeennnnnn.. Hepiniz birer pirlantasinizz bunu sakin unutmayin💜❤ bu dunyada gercekte toplanmasakta obur dunyada hepimiz insha Allah birlikte Cennette oturup bu gunlerin sohbetini ederiz :)) cok seviyorum siziiiiii iyiki kk uye olmusum. Allah im beni neguzel insanlarla karsilastirdi.. Alhamdulillah

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

geldim meleğimmm..
nasıl oluyum iyiyim göz temizliği yapıyorum..

yasemin hepimizi duygulandırdı..demekki hala böyle güzel evlatlarda varmış..

Canimm ablammmm ya yerimben siziii aglatcannnn benide simdi tekrarr gozlerim dolmaya basliyor❤

aynen cnm bugün iftar öncesi bende bayağı temizledim gözleirimi anneme okudum o da kötü oldu rabbim hepinizin evlatlarını yasemin gibi yapsın hakikatenn ne mutlu annesine

Kiyamammm ablaaaa canimya keske yazmasaydim bak simdi uzuldumm.. Ne mutlu bana sizin gibi guzel temiz yurekli pirlanta ablalarim var

aleyküm selam adaşım hoşgeldinnn minikle başbaşa kaldınız demek yerim onu ben bak sana yardım da edermiş cimcime kv en yıllardır hala snei tanıyamadıysa kendi kaybeder ama yine espriyle karışık patlatmışsınnn
allaha emanet ol demenin manasının bu şekilde olduğunu ilk kez duydum cnmm:44: bende genelde misafir uğurlarken filan derim bundan sonra dilimden düşmez artık kimbilir belki rabbim nasip eder hepinizi görmeyi sen kitabını çıkar ilk ben alacağım inşşş dsenden ayrıca imzalı isterim o ayrı tabiii

o zaman uyu biraz meleğim sahuru beklersen erken kalkamazsın:26:

sende mücevher gibi işlenmişsin bızdıkımm yüreği güzel olanlar iyi insanlarla karşılaşır her daim ben hep buna inanıyorum

yaseminimmm

işallahh allah hepimizin günahlarını affedip , cennetine koyarda ordada beraber oluruz kk nın kızları olarak..

bende inanıyorum cecım gibi hepimiz mutlaka biryerlerde karşılaşacaz..

sakın burayı bırakma olurmu bızdık..

bak gelin olan ablaların gibi senin mürivvetini bile görmek isteriz..tabii okul işinden sonra..

zaten benim kilo verceğim yok ,geleni geçirip gideni göçürecek gibiyim..zaten manken gibi olsamda gitmem ya..

Ha sukuuur ablam ❤💜, patat patates abla ama haslanmamis zeytinyagda yapiliyo. Friturde veya tavada. Haklisin ablaaa ama inanki ilacla baslangici bi yapsam sonunu kendim yapmak istiyorum insha Allah. Istahi cok kesiyor ve bolbol su ictiriyoooo.

oyle avutuyorum kendımı saka maka 27kgdan kurtuldum kalanlarda yavas yavasdaolsagıdıyo vıtamın eksıklıklerım kansızlık sıkıntım bıde belfıtıgım buara bırlestı ama olsun az gıtsın benden gıtsın dımı ama
ozaman erken uyumaya calıs canım su böregı kolay degıl ayy yemeden nasıl durcan ben olsam yerdım vallahı enson gecensene hazıran ayında 90kılo falanken arkadasa kahvaltıya gıtmıstım orda 1dılım yemıstım aslında 2 3 dılım daha bıle yerdım ama utandım o kıloda yemeye.arkadaslarımın hepsı zayıf ben kıloluyum dıye yememıstım tutmustum kendımı.65kılonun altına ıneyım vallahı yıycem ohh sefam olsun.benım yedıgımı arkadas pastaneden almıstı cook yaglıydı emınım senın yapacagın daha lezzetlı olur

Kiyamammm ablaaaa canimya keske yazmasaydim bak simdi uzuldumm.. Ne mutlu bana sizin gibi guzel temiz yurekli pirlanta ablalarim var

üzülme cnm benim çok şükür kitle iyi huylu aksi olsaydı üzülürdük

sakın öylee düşünmeee üzülmede,,,biz hepmiz birbirimizin derdini sevincini burda paylaşıyoruz minik kuzu..

o kadar içten yazmışınki ağlamayan taştır heralde..tabkide yazıcaksın içinde tutma hiç bişeyi..

Kız zaten bir sen bir ben ama sen benden daha iyi durumdasın ben buranın demirbaşları listesine kayıt edileceğim yakında
Kızzzzzzzzzz ben bu yasemini gelin bile ederim hatta bak şimdi keşke kardeşim olaydı diye düşünürken damat adayı buldum sülaleden
Anam ben zayıflamaya uğraşacağıma yuva yapmaya uğraşıyorum ben tam koca karı moduna girmeye başlamışım da haberim yokmuş

amın ınsallah bıyerlerde bulusuruz kk kadınları olarakkız bız kılomuzu versekte gıtmıycezkı bak banuya o topık senın bu topık benım gezıyo kılosuna ulastı ama bırakmyo bızı bızde oyle olcaz sen ver kıloları yıne takılırız.ayrıca banu duymasın kılo veremem nedemek bıraz olumlama yapKILO VERIYORUM ZAYIFLIYORUM KILO VERIYORUM ay dıye dıye 58 olsam bende ne guzel olur

edersin valla cecoşummm ne güzel 7 yuva kuran cennetlik işte

kocakarı modu demeyelım beyazcanım fazla tv ızlıyon galıba ondan etkılenıyosun gercı muge yazları oluyomu bılmem yada evlendırme programlarından etkılenıyosundur.ama sevabada gırersın hanı

inşallah eylülüm hakikaten süper olur kovsanızda gitmemkiii elbette çıtır hatunlar olarak sohbete devam edeceğiz inşallah olacaksın cnm benm spor olumlama sağlıklı beslenme dört koldan olunca olmaman imkansız

Anammmmmm yeni gelinimizde gelmiş Edaaaaaaaaa hoşgeldin şekerim
Nasıl gidiyor evlilik
Misafirlerini atlattınmı?

edersin valla cecoşummm ne güzel 7 yuva kuran cennetlik işte

Kız öyle birşey varsa ben o zaman kolları sıvayayım topikteki bekar kızlara birer kısmet bulsam tamamdır sanırım

Edacım hoşgeldin bitanemmm az önce ikiniz de aynı anda gelin olunca Merviş demişim özürdilerim kuzummm nasılsın nasıl geçiyor size gıyabınızda kınagecesi bile yaptık burda

ayyy edacık gelmişşş..

hoş geldin gelin hanım evlilik nasıl gidiyor alışabildinmi yeni evine..
hoşbulduk :)) iyi gibi ama alışamıyorum..benim kayınvalideyle oturma durumları vardı gecici olarak yani kullanılan bi eve geldim düğünden sonra yerleşti ceyizim..tek başıma bütün evi düzenledim eskileri kaldırdım falan..yani ilk günlerim iznim hep böyle gecti geciyor..ama elhamdülillah alışınca daha iyi olacağına inanıyorum :)

Merviş derkeeen :)))
İyiyim sizler nasılsınız ne var ne yok :))

hosgeldın taze gelın nasıl gıdıyo hersey yolundamı ah enguzel gunlerınız kıymetını bılın
Alışmak dışında bi sorunum yok şimdilik..eşimin aile kültür olarak farklı alışmam zaman alacak galiba :) sevdiğin insanla aynı evde uyanmak çok değişik güzel bişeymiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…