80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arabuluculuğa mı başladın seni haylaz

cimcime bak sırf burdan ayrılmamak için bir buçuk yıldır kilo vermedim. hatta verdiğimi aldım yeniden başladım. ben böyle devam edecem kısmetse

:2:
hepinizi tanıyorki zatennn ama nene dediğini duymasınnnn

aaaa yanında değilmi şimdii..:44:

ohh iyi o zamannn,yenilikde birbirinize alışırken yalnız kalmanız..

şok olacağı kesinnşilallah sorun çıkarmaz kv..iyi kızların yanıda dolanacak olması hem birbirinizden sıkılmazsınız..aslında iyi geçinilse kv çalışan gelinler için süper bişey..çocuğunu elaleme emanet etmekdense kendi babaannesi gözü gibi bakar..allah geçim dirlik varsin canım..iyi düşünmüşün kiraya vereceğine beraber oturmak..hem elin iyisinden kendi kötüm bin kat iyidir..konu komşu bile insana huzur vermiyor yeri geliyorda..

kızlar ilk hedefime ulaştım gibi. burda bildirimi ne zaman yapsamki:44::44::44: en iyisi cumartesi yapayım malum yarın misafirlerim var. onlara siz iki dk durun ben bi koşu soyunup tartılayım bildirim yapacam denmez demi

elbette hepimiz kardeşiz canım benimmm bizi dinlediğini zayıflama ilaçları kulanmayacağına söz vererek gösterebilirsin mesela

hakkında hayırlısı olsun cnmmm

evet minik işindeki terslikten sonra gelmedi inşallah herşey yolundadır

ne fenayız dimii enişte yokken sohbet olmaz

kaldık valla cecoşummm armutun sapı üzümün çöpü derken olacağı bu

cimcime bak sırf burdan ayrılmamak için bir buçuk yıldır kilo vermedim. hatta verdiğimi aldım yeniden başladım. ben böyle devam edecem kısmetse

edecem derkennn karneni eline verip burdan devam edeceğiz kuzummm

kızlar ilk hedefime ulaştım gibi. burda bildirimi ne zaman yapsamki:44::44::44: en iyisi cumartesi yapayım malum yarın misafirlerim var. onlara siz iki dk durun ben bi koşu soyunup tartılayım bildirim yapacam denmez demi

denmez tabiii bu arada fıstıklar ctsi akşam 6 ya kadar bildirimlerinizi yapmayı unutmayın listemiz çoğalsın bira zlütfennnn

ben yine kaçar kızlar. wc ve banyo yu temizleyeyim sahura kadar. yarın oruç oruç çekilmez o çamaşır suyu. sonra da sahur ve en sonunda yatak diyecem ama diloşun uyanma saati geliyo. offff. bitmiyo anasını satim işler bitmiyo

edecem derkennn karneni eline verip burdan devam edeceğiz kuzummm

denmez tabiii bu arada fıstıklar ctsi akşam 6 ya kadar bildirimlerinizi yapmayı unutmayın listemiz çoğalsın bira zlütfennnn

karnemi isterim tabi işin gırgırındayım ben. cumartesi akşam en geç altı. tamam kaptanım yaparım. bakalım bir değişim olacakmı

Hahahhahahaa ablaaaa gece gece guldurdun beni canimyaaaa. Allah da senin o guzel yuzunuuu guldursunnnnn bitanem. Ben sizden daha kotu durumdayimm. Zayiflamiyorum caba bile gostermiyorummm (

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

yaşayıp görücez zaten :)
gelişmeleri paylaşırım..bende ceco gibi uzun uzun yazmalara
kızlar albüme bi dügün fotografı eklemek istiyorum ama profosyenel çekim boyutu yüksek ne yapmam lazım..?

gözün aydın kavuştınmu kocişine

geçen facede yazmışın ya gel teskere diye..ülen sanki askerde kocan 2 saate gelecek ya biz ne edelim kk da olmasa çatlıycam koca hep yok ..
kızz sana kız çokk..olmadı şimdiden bizim kızlara koca bakmaya başla ancak olur...
arabuluculuğa mı başladın seni haylaz

başlamışken bizde nasiplenelim ,sende 2 kız bende 2 kız eylülde 2 kız cecoda 2 kızz,,anamm topikde ammada kız varmışş..

cecoooo en az 8 koca adayı bulman lazım..yaşları 3 ila 15 arası olsun...

kızlar bi durun yaa..wc ye gidecem gidemedim ..

Kız bende aynı durumdayım lavaboya gideceğim gidemiyorum

Sizlere doyum olmaz ama ben dün gece kuranımıda okumadım hazır wcye kalkmışken abdestimide alayımda oturup sahura kadar kuranımı okuyayım sonra yemeğimi yer tekrar devam ederim biraz okumaya
Benim kız regl olmuş yine kaldım tek sahurda

Yasine az kaldı ya heycan yaptım inşallah kadır gecesine kadar bitirebilirim Allahın izniyle
Sonrada bağışlarken hepimizi dahil edeceğim inşallah dualarıma

Aklım burada kalacak ama neyse
Hepiniz Allaha emanet olun

Seviyorum ulen sizi Fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
yaşayıp görücez zaten :)
gelişmeleri paylaşırım..bende ceco gibi uzun uzun yazmalara
kızlar albüme bi dügün fotografı eklemek istiyorum ama profosyenel çekim boyutu yüksek ne yapmam lazım..?

bitanemmm PIXresizer bu programı indir hemen standart boyuta getiriyor resmi 2 sn de iniyor

karnemi isterim tabi işin gırgırındayım ben. cumartesi akşam en geç altı. tamam kaptanım yaparım. bakalım bir değişim olacakmı

mutlaka olur koşturmacadan sonra

allah bitirmesin bitanemmm kolay gelsinnn
kızlar bi durun yaa..wc ye gidecem gidemedim ..

kocakarı modu demeyelım beyazcanım fazla tv ızlıyon galıba ondan etkılenıyosun gercı muge yazları oluyomu bılmem yada evlendırme programlarından etkılenıyosundur.ama sevabada gırersın hanı

Hahahaha dur kizlar benimi evlendiriorsunuuuzzz :))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

allah kabul etsin şimdiden cnmmm hadi okuda yetişsin kadir gecesine sende allaha emanet ol bitanemmm

bitanemmm PIXresizer bu programı indir hemen standart boyuta getiriyor resmi 2 sn de iniyor

mutlaka olur koşturmacadan sonra

allah bitirmesin bitanemmm kolay gelsinnn

indirdim ama kuramıyorum ki aktif bi yer var dosya seç gibi bi şey var hiçbi dosyayı klasörü kabul etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…