- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kız senin gibi afet nasıl boşta kalır acaba sana kimi bulsak
Kız ben dediğin gibi garanticiyimtanıştırması benden devamına karışmam ne demişler iyi olur Allahtan kötü olur kuldan
Bizim kızlarımız güzel, hamarat ve terbiyeli eee erkeklerde bu zamanda böyle kız bulup kıymet bilmezlerse oda onların öküzlükleriyaptığım gibi bozarım valla bir hatalarını görürsem dermişim
Insha Allah ablaaa, hii birakirmiyim hicc ablaaa! Biraksamda kesinlikle hepinizin numarasini alirimmm :)) ama birakmicam insha Allah,
oyle bi niyetim hic yok, amieen ablacim😊😊 hahahaha ablaa bitanesin senyaaa manken olsakda birakmayalim sakin kkyi hep konusalim, uzulurum ben wallah cok alistim size..
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Canimablam bende her daim sizi dinlemeye hazirim bunu unutmayin! Oz ablalarim gibisiniz hic yabancilik cekmiyorum nedense.. Zaten biz hepimiz 1 ummetiz :) hepimiz kardessiz, sizin gibi inancli ablalarim olduguna cok seviniyorum alhamdulillah
hepinizi tanıyorki zatennn ama nene dediğini duymasınnnn
inşallah..belki yanımızda olmaz bile adanada kızı var dogum yaptı hemşire ve ücretsiz izne çıkamıyo bi müddet ona bakma durumları var..burda olunca da kışın kızında kalıyo onun çocuklarına bakmak için..gelince sok olacak bütün eşyalarını kaldırdım diye
aslında başka ogullarıda var..eşinden ayrı olunca bütün kardeşler yardımcı olmuş eşimde bekar olunca onun üzerine ev almışlar..beraber oturma benim tercihimdi çünkü burda kalmayı düşünmüyorum eşim kpss ye hazırlanıyo benimde mecburi görevim bitince istanbula dönme planımız var kiraya verecegim parayı birikim yapayım istanbulda peşinat olsun dedim yeni ev için.. zaten görev yapıyorum görmedim duymadım bilmiyorum taktiği ve bol dua ile bu süreci atlatacagıma inanıyorumhayırlısı olsun...
Canimablam bende her daim sizi dinlemeye hazirim bunu unutmayin! Oz ablalarim gibisiniz hic yabancilik cekmiyorum nedense.. Zaten biz hepimiz 1 ummetiz :) hepimiz kardessiz, sizin gibi inancli ablalarim olduguna cok seviniyorum alhamdulillah
inşallah..belki yanımızda olmaz bile adanada kızı var dogum yaptı hemşire ve ücretsiz izne çıkamıyo bi müddet ona bakma durumları var..burda olunca da kışın kızında kalıyo onun çocuklarına bakmak için..gelince sok olacak bütün eşyalarını kaldırdım diye
aslında başka ogullarıda var..eşinden ayrı olunca bütün kardeşler yardımcı olmuş eşimde bekar olunca onun üzerine ev almışlar..beraber oturma benim tercihimdi çünkü burda kalmayı düşünmüyorum eşim kpss ye hazırlanıyo benimde mecburi görevim bitince istanbula dönme planımız var kiraya verecegim parayı birikim yapayım istanbulda peşinat olsun dedim yeni ev için.. zaten görev yapıyorum görmedim duymadım bilmiyorum taktiği ve bol dua ile bu süreci atlatacagıma inanıyorumhayırlısı olsun...
ayy ramazan gelini olmak zordur..bende ramazan geliniydim..10 gün kala gelin olmuştum..o zaman günler kızaydı geceler uzundu ,gece ev ahalisine sahur hazırlamak için kalkardım ,milleti kaldırırdım.. şimdiki gelinlerin işi dahada zor.günler uzunn geceler kısa. bayram sonu herşey daha iyi olur...
k
nede güzel paylaşım olmuş miniğm...minik dedimde minieksper geldi aklıma,gelmiyor sanırım yoğun..
amaaaaan topu topu bir gün uğramadım çeneniz düşmüş. uzuuun uzuuun yazmak isterdim ama kocam yanımda kısa kesecem. açıkçası geçmişe şöyle bir üstten bakabildim.
kız akşam akşam ağlattın benide. canım benim içinde biriktirme hiç bir zaman sorunlarını anlat. hepimiz insanız ve anlatmaya ihtiyacımız var. allah babacığının mekanını cennet etsin bi tanem
ceeee geliyom yanına az kaldı üç beş bilemedin altı ay sonra ordayım
kız senin gibi afet nasıl boşta kalır acaba sana kimi bulsak
Kız ben dediğin gibi garanticiyimtanıştırması benden devamına karışmam ne demişler iyi olur Allahtan kötü olur kuldan
Bizim kızlarımız güzel, hamarat ve terbiyeli eee erkeklerde bu zamanda böyle kız bulup kıymet bilmezlerse oda onların öküzlükleriyaptığım gibi bozarım valla bir hatalarını görürsem dermişim
arabuluculuğa mı başladın seni haylaz
cimcime bak sırf burdan ayrılmamak için bir buçuk yıldır kilo vermedim. hatta verdiğimi aldım yeniden başladım. ben böyle devam edecem kısmetse
kızlar ilk hedefime ulaştım gibi. burda bildirimi ne zaman yapsamki:44::44::44: en iyisi cumartesi yapayım malum yarın misafirlerim var. onlara siz iki dk durun ben bi koşu soyunup tartılayım bildirim yapacam denmez demi
edecem derkennn karneni eline verip burdan devam edeceğiz kuzummm
denmez tabiii bu arada fıstıklar ctsi akşam 6 ya kadar bildirimlerinizi yapmayı unutmayın listemiz çoğalsın bira zlütfennnn
Kız zaten bir sen bir ben ama sen benden daha iyi durumdasın ben buranın demirbaşları listesine kayıt edileceğim yakında
Kızzzzzzzzzz ben bu yasemini gelin bile ederimhatta bak şimdi keşke kardeşim olaydı diye düşünürken damat adayı buldum sülaleden
Anam ben zayıflamaya uğraşacağıma yuva yapmaya uğraşıyorumben tam koca karı moduna girmeye başlamışım da haberim yokmuş
yaşayıp görücez zaten :):2:
aaaa yanında değilmi şimdii..:44:
ohh iyi o zamannn,yenilikde birbirinize alışırken yalnız kalmanız..
şok olacağı kesinnşilallah sorun çıkarmaz kv..iyi kızların yanıda dolanacak olması hem birbirinizden sıkılmazsınız..aslında iyi geçinilse kv çalışan gelinler için süper bişey..çocuğunu elaleme emanet etmekdense kendi babaannesi gözü gibi bakar..allah geçim dirlik varsin canım..iyi düşünmüşün kiraya vereceğine beraber oturmak..hem elin iyisinden kendi kötüm bin kat iyidir..konu komşu bile insana huzur vermiyor yeri geliyorda..
gözün aydın kavuştınmu kocişineamaaaaan topu topu bir gün uğramadım çeneniz düşmüş. uzuuun uzuuun yazmak isterdim ama kocam yanımda kısa kesecem. açıkçası geçmişe şöyle bir üstten bakabildim.
kız akşam akşam ağlattın benide. canım benim içinde biriktirme hiç bir zaman sorunlarını anlat. hepimiz insanız ve anlatmaya ihtiyacımız var. allah babacığının mekanını cennet etsin bi tanem
ceeee geliyom yanına az kaldı üç beş bilemedin altı ay sonra ordayım
kızz sana kız çokk..kız senin gibi afet nasıl boşta kalır acaba sana kimi bulsak
arabuluculuğa mı başladın seni haylaz
cimcime bak sırf burdan ayrılmamak için bir buçuk yıldır kilo vermedim. hatta verdiğimi aldım yeniden başladım. ben böyle devam edecem kısmetse
gözün aydın kavuştınmu kocişine
geçen facede yazmışın ya gel teskere diye..ülen sanki askerde kocan 2 saate gelecek ya biz ne edelim kk da olmasa çatlıycam koca hep yok ..
kızz sana kız çokk..olmadı şimdiden bizim kızlara koca bakmaya başla ancak olur...
başlamışken bizde nasiplenelim,sende 2 kız bende 2 kız eylülde 2 kız cecoda 2 kızz,,anamm topikde ammada kız varmışş..
cecoooo en az 8 koca adayı bulman lazım..yaşları 3 ila 15 arası olsun...
kızlar bi durun yaa..wc ye gidecem gidemedim ..
yaşayıp görücez zaten :)
gelişmeleri paylaşırım..bende ceco gibi uzun uzun yazmalara
kızlar albüme bi dügün fotografı eklemek istiyorum ama profosyenel çekim boyutu yüksek ne yapmam lazım..?
karnemi isterim tabi işin gırgırındayım ben. cumartesi akşam en geç altı. tamam kaptanım yaparım. bakalım bir değişim olacakmı
ben yine kaçar kızlar. wc ve banyo yu temizleyeyim sahura kadar. yarın oruç oruç çekilmez o çamaşır suyu. sonra da sahur ve en sonunda yatak diyecem ama diloşun uyanma saati geliyo. offff. bitmiyo anasını satim işler bitmiyo
kızlar bi durun yaa..wc ye gidecem gidemedim ..
kocakarı modu demeyelım beyazcanım fazla tv ızlıyon galıba ondan etkılenıyosun gercı muge yazları oluyomu bılmem yada evlendırme programlarından etkılenıyosundur.ama sevabada gırersın hanı
Kız bende aynı durumdayımlavaboya gideceğim gidemiyorum
Sizlere doyum olmaz ama ben dün gece kuranımıda okumadım hazır wcye kalkmışken abdestimide alayımda oturup sahura kadar kuranımı okuyayım sonra yemeğimi yer tekrar devam ederim biraz okumaya
Benim kız regl olmuş yine kaldım tek sahurda
Yasine az kaldı ya heycan yaptıminşallah kadır gecesine kadar bitirebilirim Allahın izniyle
Sonrada bağışlarken hepimizi dahil edeceğim inşallah dualarıma
Aklım burada kalacak ama neyse
Hepiniz Allaha emanet olun
Seviyorum ulen sizi Fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
indirdim ama kuramıyorum ki aktif bi yer var dosya seç gibi bi şey var hiçbi dosyayı klasörü kabul etmiyobitanemmm PIXresizer bu programı indir hemen standart boyuta getiriyor resmi 2 sn de iniyor
mutlaka olur koşturmacadan sonra
allah bitirmesin bitanemmm kolay gelsinnn
indirdim ama kuramıyorum ki aktif bi yer var dosya seç gibi bi şey var hiçbi dosyayı klasörü kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?