80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bugun yediklerim :

Sabah : 2 dilim ekmek , kasar peyniri , 3 zeytin
ara: elma
oglen : 1 tabak yogurtlu makarna .. evet iyi okuyosunuz .. bir dolu tabak
ara : 1 kupa kahve
aksam : meyve salatasi yapmayi dusunuyorum , zaten makarna daha tas gibi karnimda

Kizlar,
gunde kac saat spor yapiyosunz.. ve neler yapiorsunuz .. galiba en gozde olan suanda yuruyus?????

Son düzenleme:
Kizlar,
gunde kac saat spor yapiyosunz.. ve neler yapiorsunuz .. galiba en gozde olan suanda yuruyus?????

canım ben evde spor yaparken saat tutmuyorum yorulana kadar yapıyorum ama yürüyüşe çıkarsam enaz 40 Dk yürümeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile2

ARKADAŞLAR isterseniz FACE'de de görüşelim hem herkes birbirini görmüş tanımış olur bu sadece bir fikir size kalmış

yaşasın bu hafta 1.3 vermişim6.haftamda oplam 8 kilo oldu

yediklerim,

sabah
1kibrit....peynir ya da 1yumurta
3 zeytin
1dilim ekmek
domates biber

2 saat sonra
meyve

öğle
4 köfte kadar protein
salata

2 saat sonra
yoğurt 1 kase
diyet bisküvi 2 tane

akşam
sebze yemeği 1 tabak dolusu

arada 3 litre su içiyorum spor yapmıyorum ama
kaçamak da hiç yok

günaydın kızlarrrrrrrrrrr..herkese iyi haftalar melocumm tebrik edeirm canım ben de 1.8 verdim bu hafta ama hızlanmam gerek

günaydın kızlarrrrrrrrrrr..herkese iyi haftalar melocumm tebrik edeirm canım ben de 1.8 verdim bu hafta ama hızlanmam gerek

günaydınlarr
1.8 gayet iyi canım bundan daha hızlısı aynı hızda geri geliyor :)
çok iyi gidiyosun rakibem aynen devam derim ben opuyorumnanaktan

çok güzel uygulanabilir bir liste melocum

Günaydınnnnn kızlarrrrrrr hayırlı haftalar herkesee nasılsınızzopuyorumnanaktan

günaydın yağmurgözlüm kaçamaklarla dolu bir haftasonunun vicdan azabını yaşıyorum şuanda onun dışında iyiyim.
Kendime ceza olarak isveç diyetine gireceğim kaydirigubbakcemile3 biraz nefsimi terbiye etmeme ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3

12 Ekimde isveç diyetyine başlıyorum bakalım faydasını görecekmiyim CADIARZU

bu arada bu sabahki menümü de yazayım
yarım sandwiç ekmeği
bir dilim beyaz penir 1-2 çatal labne
3 adet zeytin
domates salatalık cokacimcoook
tabiki yanında şekersiz çay

günaydın canım iyiym şükür ctesi doktora gittim ayağımı biliyordun sanırım iyileşmiş sadece biraz daha dikkat etmem gerekecek tekrarlamaması için allaha şükürler olsun ameliyata gerek kalmadı çok mutluyum isveç diyetine gelince hiç bana göre değil canım ben yapamamlmaz:yapabilen yapsın :hulya::hulya:

sabah 1 bardak su 1 tiroid ilacı
yarım elma
kahvaltı klasik
1 dilim beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytin
1 kupa şekersiz çay
ara
papatya çayı

arkadaslar meraba bende 2 gun oldu dıyete baslayalı sızınle bırlıkte bende motıve olurum ınsallah bı arkadasımın onerısıyle basladım o 1 ayda 11 kılo verdı bu uyguladıklarıyla sızede yazıyırum sımdı sabah=2 dılım etıform etımek ekmek,cok az peynır 1 salatalık 1 domates.2 saat sonra 2 cevız ıcı 2 tuzsuz badem 1 kuru kayısı oglen proteın ıcerıklı bır yemek (kucuk porsıyon),salata yada meyve ekmek yok ıkındı 1grısını ı elma aksam sebze yemegı 1 dılım etımek ekmek ardından meyve cok acıkırsan 1 kase yogurtla etıform bıskuvı yıyebılırsınız arada kefır ıcılecek bol bolda form cay 2 gun oldu baslayalı cok zorlanmadım ınsallah bendede etkılı olur gelısmelerı yazarım

günaydınlarr
1.8 gayet iyi canım bundan daha hızlısı aynı hızda geri geliyor :)
çok iyi gidiyosun rakibem aynen devam derim ben opuyorumnanaktan

sağol tatlım...ya bir de spor yapabilsem ahhh ne güzel olucak..ama durmak yok çok gaza geldim kurbanda bisürü yere gidicez biçok kişi beni yeni görecek eşimin sülalesinden ondan hızlanmam gerek dedim yoksa hızlı kilo vermek istemiyorum dediğin gibi çabuk alınıyor sonra..sende durumlar ne??

çok ozr bir diyet o canım ya nasıl yapacaksın bence onu yaptın mı herşeye saldırırsın bitince bendne söylemesi şekerim:)

TEBRİKLER CANIM AMA ZATEN SÜPER DAHA Nasıl hızlanacak ki?senin diyetin nasıl?ya da hızlandırmak için ne yapacaksın

canım ben bir listeye bağlı kalmıyorum açıkçası...öğünlerden önce beşi biyerde çay içiyorum..sabahları kepek ekmekli sandviç yiyorum..aralarda ya meyve ya da grissini yiyorum..öğlen şirkette yemekhanede diyet menü var ordan ya çorba salata cacık ya da sebze yemeği varsa öyle şeyler bir dilim ekmek akşam yemeği de evde genelde değişiyor ama akşamlaır mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışıyorum geçen hafta perçşembe akşamı hiçbişey yemedim süt içtim mesela..çok şiştim çünkü..eve geç gidiyorum en erken 19.30 da yemeğe oturabiliyorum o da geç saat oluyor..benim derdim spor yapamamakyapsam hızlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…