80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hahaha aynen ablaaa. Aynen kesinlikle bende her soylenene inanmam kaynaklarina bakarim iyi arastiririm, cunku cogu insanlar var islami cultur yapanlar.. Ben turk hocalarinada pek guvenmiyorum bazilerine tabi burda hollandada var ama turkeydede var aynilari, ben arab sheik olan kardeslerimi daha cok dinlerim, ama Allah razi olsun nihat hatipogludan ve cubbeli ahmet hocadan ve diger guzel hocalarimizdan. ama bazilarina guvenmiyorum, mesela sesli zikirin gunah oldugunu bilmezdim mesela. Bizim evde mevlidde zikir yapiorlardi seslii huuu hu ve hay hay diyorlardi ama arastirdimm ve bidatmis bunu altta paylasacagim, tabiki suphesiz Allah im herseyi ve herseyin en iyisini ve en dogrusunu bilir biz hicbirsey bilemeyiz, islam okadar buyukkiii 1% bile bilmiyoruz..
Hahaha ablaaa bacoo haklisinnn dogruu :)) banu neguzel isimm, kuzeyguneyde vardi oyle biri :))

Değerli Müslümanlar ! Bununla beraber yine bilinmesi gereken hususlardan birisi de ; Allah… .Allah…. hu….hu…. veya … Hayy … Hayy… diyerek zikretmek Arap dili açısından da anlam ifade etmez. Çünkü Arapçada müfid cümle - yani anlamlı cümle - ancak Elhamdulillah, Subhanallah, Allahu Ekber gibi lafızlardır.
Araplar Allah… Allah… hu… hu … Hayy … Hayy diyerek Allah’ı zikretmezler…. Neden ? … Çünkü bu ifadeler bir anlam ifade etmezler. Bu kelimelerle yapılan zikir Allah’ı övmediği gibi, Kur’an ve Sünnette de böyle bir tarif yoktur.
Bu nedenle, Müslümanların farkında olmadan veya anlamını kavramadan, hu , hu derken, veya hay hay derken daha sonra şeytanın süslemesi ve saptırmasıyla he he veya hav hav gibi ifadeler ağızlarından çıkmaya başlıyor.
Bu ifadeler inanın abartılı ifadeler falan değildir… Bu gibi manzaralara bir Müslüman olarak – hatta bir zamanlar bir tasavvufçu olarak – şahit olduğum şeylerdir.
Bu ise şeytan ve avanelerinin aldatması ve müslümanları eğlenceye alması demektir…. Böylesi bir amel neticesinde, şeytanın inananları saptırarak dil hatalarına düşürdüğü açıktır…. Dolayısıyla bu türden yalan yanlış uygulamaların akideye verdiği zararı da göz önünde bulundurursak, akıl ve basiret sahibi bir Müslümanın bu şekildeki bir ameli meşru görmesi düşünülemez.
Hulasa kardeşlerim ; bu lafızlarla Allah’ı zikretmek bidattir ve asla caiz değildir… Bu şeytanın bir aldatmasıdır… Ve unutmayın ki şeytan, inananların apaçık düşmandır. Dolayısıyla düşmana karşı Kur’anın ve Sünnetin sağlam kalesine sığınmak lazımdır.

Allahu alam, Allah im en dogrusunu bilir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Abouuuww hemen bakacagim simdi 😊🙊💋

Hahah ewetttt

Saol ablacim coksukur anlattim birazz.. Icim rahatladi biraz olsada coksaol! Amieenn❤❤

ayysenın ısın cok zor seklı esınden uzak kalıosn
Hahahaha dur kizlar benimi evlendiriorsunuuuzzz :))

cecoyla beyazcan k bulcak sana kafaya koydular ben pee yook anca kendıme bulabıld 12 sene önce

cimcime bak sırf burdan ayrılmamak için bir buçuk yıldır kilo vermedim. hatta verdiğimi aldım yeniden başladım. ben böyle devam edecem kısmetse

Hahahah ablaaa hicc dert etme sonunda verecegiz insha Allah ama zayifladiktan sonrada kkda kalalim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ela az plates yapıyım dedım amma kaynatmısınız cook yoruldum ama kıcımdan ter aktı heyanlarımdaagırıyo kacayım ben yrına sag kalırsam görusuruz herkese ıyı geceler

cecoyla beyazcan k bulcak sana kafaya koydular ben pee yook anca kendıme bulabıld 12 sene önce
buuruz valla ,böyle kıza iyi bir koca bulmak lazım..alah iyilerle karşılaştırsın..
ela az plates yapıyım dedım amma kaynatmısınız cook yoruldum ama kıcımdan ter aktı heyanlarımdaagırıyo kacayım ben yrına sag kalırsam görusuruz herkese ıyı geceler
kızzzzzz nere gidiyon daha karpuz keseceedikk..

Aldim birkere ablaaaa :)) hihhi kullaniyim sonucu yazicam :)) okadar kotu degil gercktn

Aman aman kalsinnn hahaha :)) olacaksa sevdigim adamla olsunnn ( gitti sanirim turkeye bi veda bile etmeden habber vermeden.. Cok degersiizmm onda;(

Son düzenleyen: Moderatör:

Hahaha supersin abla hemde bu saatte usenmedenn!

Slm kizlar dun yemekten gec geldik..cocuklari yatirip bende yattim..bugunde davetliyim..ben toplu davet vericem haftaya camide..belli bi para oduyosun istedigin kadar cagiriyosun..cogunluk boyle yapiyorum yani..
ev toplamaca simdide..
aa oyle oluyomu hic haberim yoktu cnm
ay gel ac cnm sende bi hesap sensiz olmaz ben daha cok ceconun kizlarin fotolarini gormek icin ekledim bende vardi zaten ben kilo icin kullanmiyorum ama ordan yorum yaparim yinede
ay cnm benim sende artik bizden birisin alistik sana sakin oyle bizi birakmayi da dusunme ok biz seni burda cok seviyoruz ona gore
ay cecommm senin bu kiz varya masallah buyuyunce yetisemezsiniz diline susune pusune gibi geliyo bana kendini sevdirip isini yaptirir gibi geliyo bana
ayrica evet instagram cok rahat ama kk nin tum kizlari yok sen ordan kime doktor var dedin hizlidegisim e mi ben bi onu takip ettim
aaa ne demek paramiz yoksa olelim mi hani devlet kucuk cocuklara bedava bakiyodu masraflari karsiliyodu
bedava baktiklari icin bekletcekler insallah en yakin zamanda verirler cnm ilaclarida sende rahat edersin bebisinde
gercekten senin dedigin zamandayiz cnm
bebegim bnm valla icim ciz etti kizlarin deyisiyle goz banyosu yaptim allah sabir versin
masallah sana ve ailene annene
allah senin gibi bir evlat nasip etsin bana da
masallah ne guzel yurt disindasiniz diye dini bi kenara atmamissiniz yaa allah sana bunu ogreten anneden babadan razi olsun cnm bnm
ay gunde 1 saatte kas ypamam heralde dimi cnm
ayyy allah sabir versin sendeki kaynana nasil bir modelmis yaaa oyle
aman iftar iftarliktan cikmis gosterise girmis artik
annenler en guzelini dusunmusler cnm
valla burdayiz cnm
sakon bizi uzdugunu dusunme cnm
tam tersi biz burada sadece kilomuzu paylasmiyoruz
biz cok guzel samimi bir aile olduk burada
tabiki icinden gecen sevincini de uzuntunu de paylasacaksin
darda kaldiysan bize soracaksin yardimci olmaya calisacagiz cnm bnm
allahim seni bagislasin iyi insanlarla karsilastirsin
kotulerden uzak tutsun amin

aynen hepsine katiliyorum cnm bnm
waw masallah 55 dk bisiklet super
ay allah korusun gercekten benimde devamli ettgiim dualardan biridir allah kimseyi elden ayaktan kesmesin
bizi ve kimseyi kendi cocuklarinin bile eline dusurmesin
allah herkse saglik versin
uzun yasayip surunecegime
kisa yasayayim daha iyi
himmm hic denememistim yarin yaparim belki sahura bende afiyet olsun cnm
ayy benim cecodan ders almam lazim bu lafi tam yerine oturtmakla ilgili valla
artik kitap cikartacaksada ciksin bekliyorum yani burda
hemsom sonra yine ugrayacak belki cnm en son sohbetlerimizi okuyodu
aa cezerye evde yapilabiliniyo mu ki aaa aman kaptanim duymasin ellerine saglik cnm
gercekten sen gel o sabirsizligi birde bana sor valla esim devamli der sen annenin karninda nasil bekledin diye
ne guzel cnm demek ki sende de var bir degisikllik farkediliyo etekten
gerci bu kilolari cabucak almadik o nedenle cabucak veremeyiz ama olsun gec olsun guc olmasin dimi

Yaaaaaaaaa supersinnnnn off siz neguzel kilolari veriyorsunuz ben bi veriom bi aliomm:))

aay yok cnm dogru duzgun uyguladin mi gidyo ama bende bir ara sabote ettim bakalim insallah boyle devam eder darisi senin basina ayrica sende cok guzel kilolar verdin
Selamlar :) nasılsınız canlar :)
ooo taze gelinimiz gelmis hosgelmisozledik yaaahuuu

Selam kızlar. İzin bitti işe geldim zor da olsa. Masanın üzerini evrak doldurmuşlar ancak onları temizlerim artık. Yine geçmiş yapamayacam. Herşeyi kaçırıyorum yaa. Sahura kadar epey kaynatıyorsunuz. Kıskanıyorum ama katılamıyorum maalesef.

Dünkü menüm

Sahur
2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 yumurta ve beyaz peynirle yapılmış omlet
1 tatlı kaşığı pekmez
2 adet ceviz
3 dilim karpuz
1 dilim tam buğday ekmeği

İftar
2 bardak ılık su
1 hurma
1 kase çorba
2 bardak ayran

10 dak. ara
fırında çöp şişe dizilmiş patlıcan ve köfte
karpuz ( çok hararet vardı sayamadım yediklerimi)
Yarım dilim etimek tatlısı üzerinde muhallebi vardı

Sıvı 3 litre su, 1 bardak yeşil çay, 2 bardak kiraz sapı mısır püskülü mate karışımı bitki çayı, 1 bardak kefir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Daha çok olmadı uyanalı ama yinede bir bakayım sizlere dedim işlere girişmeden
Gece çok şükür kuranımı okudum ama hakikaten aklım burada kaldı

Benden sonrada çok güzel sohbetiniz olmuş
Ramazanın bitmesine de az kaldı yaaa :26: ondan sonra gece sohbetlerimiz bitecek maalesef
Benimki gün gece artık fenalık geçirmeye başlamış sanırım şu Ramazandan sonra çocukları erkenden yatmaya alıştırıyorsun sende sabahlara kadar oturmuyorsun anlaştıkmı diye ilan etti bile

Helal olsun kız sana
Çok güzel bir paylaşım olmuş Valla maşallah subhanallah ne güzel senin yaşıtların anamı babamı kandırıp arkadaşımda kalıyorum ayağına gece dışarı çıkayım diye planlar yaparken sen dinimizi elinden geldiğince araştırmaya ve en mükemmel şekilde yaşamaya çalışıyorsun

Canım sana kolay gelsin
İNşallah bir kaç güne kadar dosyaları ayarlarsında hafta içi gündüz en azından bizimle sohbet etmeye fırsatın olur
Ramazan sohbetlerinin tadı tabiki bir başka ama işte onada az kaldı

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 73,8
bu hafta: 72,1
giden: 1,7
toplam giden: 21,0

spor hiç yapamadım bu hafta, Spor ramazandan sonraya kaldı ne yazıkki. Akşamları yapamıyorum çünkü bu ara iftardan sonra bir anda bir uyku çöküyor gözümü açamıyorum. Çocuklarla ilgilenemiyorum bile. Küçük oğlum uyuyanı hiç göremez. Gözümü kapatıyorum gelip yüzüme tokat atıyor kalkayım diye Bende tama oğlum kalkıyorum diyorum yine gözlerim kapanıyor birşeyler söylüyor bebek diliyle bakıyor ki annem hiç yerinden kımıldamıyor gidiyor. beş dakika sonra yine geliyor aynı şekilde bir tokat daha. Kan şekerim mi düşüyor anlamadım ki. Bu kadar uyku hali normal değil. Bu hafta fazla kilo gitti. Seviniyorum ama bir yandan da su mu kaybettim acaba diye düşünüyorum. Çünkü spor da yapmadım. Salı günü diyetisyen kontrolüm var orada belli olur artık. Yağ mı su mu ne vermişim.

İnşallah canım. Yazın çay sezonu iş yeri yoğun oluyor. Ekimden sonra rahatım ama. Normal günlük işler sabah kısa zamanda yaptım mı gün içinde bol bol kitap okuyorum ama bu sene siz olunca sohbet te ederim artık

geçen haftaki listeyi buldum kızlar tüm aramalarım sonucu :v
bildirim yapıyorum
geçen haf: 81,5
bu gün: 81,2
giden 300gr :v :v :v
verimsiz bi haftaya göre fena değildi

İnşallah canım o zaman okullarda açılmış olur herkes biraz daha düzenine dönmüş olur
Ah bide benim cimcimeyi anaokuluna alsalardı diyeceğim ama onu birde her gün götürüp getirmek var neyse artık seneye mecbur çekilecek

tebrik ederim canım brawoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…