- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Daha çok olmadı uyanalı ama yinede bir bakayım sizlere dedim işlere girişmeden
Gece çok şükür kuranımı okudum ama hakikaten aklım burada kaldı
Benden sonrada çok güzel sohbetiniz olmuş
Ramazanın bitmesine de az kaldı yaaa :26: ondan sonra gece sohbetlerimiz bitecek maalesef
Benimki gün gece artık fenalık geçirmeye başlamış sanırım şu Ramazandan sonra çocukları erkenden yatmaya alıştırıyorsun sende sabahlara kadar oturmuyorsun anlaştıkmı diye ilan etti bile
Helal olsun kız sana
Çok güzel bir paylaşım olmuşValla maşallah subhanallah ne güzel senin yaşıtların anamı babamı kandırıp arkadaşımda kalıyorum ayağına gece dışarı çıkayım diye planlar yaparken sen dinimizi elinden geldiğince araştırmaya ve en mükemmel şekilde yaşamaya çalışıyorsun
Canım sana kolay gelsin
İNşallah bir kaç güne kadar dosyaları ayarlarsında hafta içi gündüz en azından bizimle sohbet etmeye fırsatın olur
Ramazan sohbetlerinin tadı tabiki bir başka ama işte onada az kaldı
Kızlar acıl yardım sutlac yapıcam aksamada pırınç unu yok onun yerıne ne kullanabılırım: (( acılınden cevap
merhaba hanımlar beni de aranıza alır mısınız ?
Kızlar acıl yardım sutlac yapıcam aksamada pırınç unu yok onun yerıne ne kullanabılırım: (( acılınden cevap
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 73,8
bu hafta: 72,1
giden: 1,7
toplam giden: 21,0
spor hiç yapamadım bu hafta, Spor ramazandan sonraya kaldı ne yazıkki. Akşamları yapamıyorum çünkü bu ara iftardan sonra bir anda bir uyku çöküyor gözümü açamıyorum. Çocuklarla ilgilenemiyorum bile. Küçük oğlum uyuyanı hiç göremez. Gözümü kapatıyorum gelip yüzüme tokat atıyor kalkayım diyeBende tama oğlum kalkıyorum diyorum yine gözlerim kapanıyor birşeyler söylüyor bebek diliyle bakıyor ki annem hiç yerinden kımıldamıyor gidiyor. beş dakika sonra yine geliyor aynı şekilde bir tokat daha. Kan şekerim mi düşüyor anlamadım ki. Bu kadar uyku hali normal değil. Bu hafta fazla kilo gitti. Seviniyorum ama bir yandan da su mu kaybettim acaba diye düşünüyorum. Çünkü spor da yapmadım. Salı günü diyetisyen kontrolüm var orada belli olur artık. Yağ mı su mu ne vermişim.
Selam kızlar. İzin bitti işe geldim zor da olsa. Masanın üzerini evrak doldurmuşlar ancak onları temizlerim artık. Yine geçmiş yapamayacam. Herşeyi kaçırıyorum yaa. Sahura kadar epey kaynatıyorsunuz. Kıskanıyorum ama katılamıyorum maalesef.
Dünkü menüm
Sahur
2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 yumurta ve beyaz peynirle yapılmış omlet
1 tatlı kaşığı pekmez
2 adet ceviz
3 dilim karpuz
1 dilim tam buğday ekmeği
İftar
2 bardak ılık su
1 hurma
1 kase çorba
2 bardak ayran
10 dak. ara
fırında çöp şişe dizilmiş patlıcan ve köfte
karpuz ( çok hararet vardı sayamadım yediklerimi)
Yarım dilim etimek tatlısı üzerinde muhallebi vardı
Sıvı 3 litre su, 1 bardak yeşil çay, 2 bardak kiraz sapı mısır püskülü mate karışımı bitki çayı, 1 bardak kefir
aa oyle oluyomu hic haberim yoktu cnm
ay gel ac cnm sende bi hesap sensiz olmaz ben daha cok ceconun kizlarin fotolarini gormek icin ekledim bende vardi zaten ben kilo icin kullanmiyorum ama ordan yorum yaparim yinede
ay cnm benim sende artik bizden birisin alistik sana sakin oyle bizi birakmayi da dusunme ok biz seni burda cok seviyoruz ona gore
ay cecommm senin bu kiz varya masallah buyuyunce yetisemezsiniz diline susune pusune gibi geliyo bana kendini sevdirip isini yaptirir gibi geliyo bana
ayrica evet instagram cok rahat ama kk nin tum kizlari yok sen ordan kime doktor var dedin hizlidegisim e mi ben bi onu takip ettim
aaa ne demek paramiz yoksa olelim mi hani devlet kucuk cocuklara bedava bakiyodu masraflari karsiliyodu
bedava baktiklari icin bekletcekler insallah en yakin zamanda verirler cnm ilaclarida sende rahat edersin bebisinde
gercekten senin dedigin zamandayiz cnm
bebegim bnm valla icim ciz etti kizlarin deyisiyle goz banyosu yaptim allah sabir versin
masallah sana ve ailene annene
allah senin gibi bir evlat nasip etsin bana da
masallah ne guzel yurt disindasiniz diye dini bi kenara atmamissiniz yaa allah sana bunu ogreten anneden babadan razi olsun cnm bnm
ay gunde 1 saatte kas ypamam heralde dimi cnm
ayyy allah sabir versin sendeki kaynana nasil bir modelmis yaaa oyle
aman iftar iftarliktan cikmis gosterise girmis artik
annenler en guzelini dusunmusler cnm
valla burdayiz cnm
sakon bizi uzdugunu dusunme cnm
tam tersi biz burada sadece kilomuzu paylasmiyoruz
biz cok guzel samimi bir aile olduk burada
tabiki icinden gecen sevincini de uzuntunu de paylasacaksin
darda kaldiysan bize soracaksin yardimci olmaya calisacagiz cnm bnm
allahim seni bagislasin iyi insanlarla karsilastirsin
kotulerden uzak tutsun amin
aynen hepsine katiliyorum cnm bnm
waw masallah 55 dk bisiklet super
ay allah korusun gercekten benimde devamli ettgiim dualardan biridir allah kimseyi elden ayaktan kesmesin
bizi ve kimseyi kendi cocuklarinin bile eline dusurmesin
allah herkse saglik versin
uzun yasayip surunecegime
kisa yasayayim daha iyi
himmm hic denememistim yarin yaparim belki sahura bende afiyet olsun cnm
ayy benim cecodan ders almam lazim bu lafi tam yerine oturtmakla ilgili valla
artik kitap cikartacaksada ciksin bekliyorum yani burda
hemsom sonra yine ugrayacak belki cnm en son sohbetlerimizi okuyodu
aa cezerye evde yapilabiliniyo mu ki aaaaman kaptanim duymasin ellerine saglik cnm
gercekten sen gel o sabirsizligi birde bana sor vallaesim devamli der sen annenin karninda nasil bekledin diye
ne guzel cnm demek ki sende de var bir degisikllik farkediliyo etekten
gerci bu kilolari cabucak almadik o nedenle cabucak veremeyizama olsun gec olsun guc olmasin dimi
aay yok cnm dogru duzgun uyguladin mi gidyo ama bende bir ara sabote ettim bakalim insallah boyle devam eder darisi senin basina ayrica sende cok guzel kilolar verdin
ooo taze gelinimiz gelmis hosgelmisozledik yaaahuuu
Aldim birkere ablaaaa :)) hihhi kullaniyim sonucu yazicam :)) okadar kotu degil gercktn
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Hahahaha gercektenmii alinirmi ablaa
Slm fıstıklar
aldık bile cnmcımm hoşgeldin aramıza
bitanem ben hiç pirinçunu kullanmam :26: pirinçle yaparım hep istersen nişasta da aynı işi görebilir
tbrkler cnmmm yine çok gzüel gitmiş kilo harikasınn
üzülme cnmmm fırsat bulduğun zaman katılırsınnhem çalışıyorsun hem 4 bebiş olunca normal kuzum
bak ya cezeryeyi soruyorevde yapılır kuzum sen yemezsen tarifini veririmm çok da basit
havucu rendele şekerşe kaynat ılıyınca içibe bisküvi ekle karıştır bir tepsiye bolca hindistan cevizi dök havuçlardan minik parçalr koparıp hindistan ceviziyle yuvarla bu kadar
alınır tabiiii65 yaşında cnmmm
canım kesın yapmısındır ben gec gördum benım kızlarımdacook sever bende cok sık yaparım ama hıc pirinc unu kullanmam kırık pırınc ve nısastayla yaparım.kırıkpırınc lapa olmasını engellıyo normal pirince göre daha pratık oluyoKızlar acıl yardım sutlac yapıcam aksamada pırınç unu yok onun yerıne ne kullanabılırım: (( acılınden cevap
hosgeldın tekrardan olsun canım suda olsa fazlaydı ve gıttı demekkıKilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 73,8
bu hafta: 72,1
giden: 1,7
toplam giden: 21,0
spor hiç yapamadım bu hafta, Spor ramazandan sonraya kaldı ne yazıkki. Akşamları yapamıyorum çünkü bu ara iftardan sonra bir anda bir uyku çöküyor gözümü açamıyorum. Çocuklarla ilgilenemiyorum bile. Küçük oğlum uyuyanı hiç göremez. Gözümü kapatıyorum gelip yüzüme tokat atıyor kalkayım diyeBende tama oğlum kalkıyorum diyorum yine gözlerim kapanıyor birşeyler söylüyor bebek diliyle bakıyor ki annem hiç yerinden kımıldamıyor gidiyor. beş dakika sonra yine geliyor aynı şekilde bir tokat daha. Kan şekerim mi düşüyor anlamadım ki. Bu kadar uyku hali normal değil. Bu hafta fazla kilo gitti. Seviniyorum ama bir yandan da su mu kaybettim acaba diye düşünüyorum. Çünkü spor da yapmadım. Salı günü diyetisyen kontrolüm var orada belli olur artık. Yağ mı su mu ne vermişim.
Hahaha supersin abla hemde bu saatte usenmedenn!
canım kesın yapmısındır ben gec gördum benım kızlarımdacook sever bende cok sık yaparım ama hıc pirinc unu kullanmam kırık pırınc ve nısastayla yaparım.kırıkpırınc lapa olmasını engellıyo normal pirince göre daha pratık oluyo
hosgeldın tekrardan olsun canım suda olsa fazlaydı ve gıttı demekkı
31 yasında evlı 2cocuk dogurmus olsaydın sende üşenmezdınbakıcaz kendımızekı elımızdekı rahat dursun
Slm fıstıklar
aldık bile cnmcımm hoşgeldin aramıza
bitanem ben hiç pirinçunu kullanmam :26: pirinçle yaparım hep istersen nişasta da aynı işi görebilir
tbrkler cnmmm yine çok gzüel gitmiş kilo harikasınn
üzülme cnmmm fırsat bulduğun zaman katılırsınnhem çalışıyorsun hem 4 bebiş olunca normal kuzum
bak ya cezeryeyi soruyorevde yapılır kuzum sen yemezsen tarifini veririmm çok da basit
havucu rendele şekerşe kaynat ılıyınca içibe bisküvi ekle karıştır bir tepsiye bolca hindistan cevizi dök havuçlardan minik parçalr koparıp hindistan ceviziyle yuvarla bu kadar
alınır tabiiii65 yaşında cnmmm
Hahaha e benim anneannemde 60larda :)) hahaha neyse artik teyzecimm derimm teyzemiii op benim yerimehihi
canım kesın yapmısındır ben gec gördum benım kızlarımdacook sever bende cok sık yaparım ama hıc pirinc unu kullanmam kırık pırınc ve nısastayla yaparım.kırıkpırınc lapa olmasını engellıyo normal pirince göre daha pratık oluyo
hosgeldın tekrardan olsun canım suda olsa fazlaydı ve gıttı demekkı
31 yasında evlı 2cocuk dogurmus olsaydın sende üşenmezdınbakıcaz kendımızekı elımızdekı rahat dursun
çok teşekkür ederimne yapmam gerekiyor şimdi tam olarak?
hemen öptm snein yerine bızdıkımmmm
son cümle süperdü Eylülümmm:13:
bitanemmm günlük menülerini paylaşabilirsin her hafta cumadan cumartesi 18 e kadar kilo bildirimi yapıp haftalık liste yapıyoruz cnm gerisi sohbet muhabbet hayatı paylaşıyoruz hepimiz burda aile olduk kilo vermedeki yanlışlarımızı görüp birbirimizi uyarıyoruz bu kadar cnm benim ben sweet 1 kasımda 88 kilo ile başladım karatayla mayıs sonuynda 65 tim şu an yine devam ediyorum ramazan dolayısı ile sporum biraz aksadı 3, takımdan mezun olup 6, takımı açtım ama 80-89 topiği benim ilk evimmm burdan kopamadım cnmmm umarım sende çok seversin
hemen öptm snein yerine bızdıkımmmm
son cümle süperdü Eylülümmm:13:
bitanemmm günlük menülerini paylaşabilirsin her hafta cumadan cumartesi 18 e kadar kilo bildirimi yapıp haftalık liste yapıyoruz cnm gerisi sohbet muhabbet hayatı paylaşıyoruz hepimiz burda aile olduk kilo vermedeki yanlışlarımızı görüp birbirimizi uyarıyoruz bu kadar cnm benim ben sweet 1 kasımda 88 kilo ile başladım karatayla mayıs sonuynda 65 tim şu an yine devam ediyorum ramazan dolayısı ile sporum biraz aksadı 3, takımdan mezun olup 6, takımı açtım ama 80-89 topiği benim ilk evimmm burdan kopamadım cnmmm umarım sende çok seversin
Bakkkyaaaa ben bile senin hakkinda bunlari bilmiodummm neden bana anlatmadinnn abla!!!
teşekkür ederim canımm tebrik ederim seni başarından dolayı darısı bana da olur inşallahanladım yarından itibaren bildirim yapmaya başlayayım o zaman
bilmiyomuydun bebişim sen başarı hikayemi okumuştun orda yazıyodu
çok tşk ederim cnmmm destek bizden azim senden elbette olacak cnm benim tamam yarın bildirimine başlarsınbu arada yaş boy kaç nerdensin anangiller babangiller gibi oldu tanımak isteriz seni
Slm hatunlar..
bugun daha dikkatli ve protein agirlikli beslendim...50 dk kadarda bisiklet..
yediklerimi yazayim..
Sabah 5 hurma 1 kahve
ara yarim armut ,1 kase yogurt tarcinli
ogle ; 1,5 h.yumurta bol sogus ,1 dilim siyah ekmek
ara ; 3 hurma 1 kahve
ara ; 1 nektarin
aksam ; 2 dilim beyaz peynir ,kavrulmus kiyma
2 yesil cay 1,5 l su
cok uykum var..
Herkese hayirli geceler dilerim..uyuyamassam gelirim...
yaşım 22 boyum 170 ama kilomu 75 sanıyordum ama 81 mişim diyetisyene gittim onun tartısına göre 81.5 çıktım çok mutsuzum şuan 2.5 3 ay sonra erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağız beni görmeye gelecekler evliliğe adım sanırım üniversite son sınıftayım ziraat mühendisi çıkacağım inşallah samsunluyum canım diyet konusunda yazsam kitap olur yaptıklarım diyemeyeceğim 2 sene öncesine kadar hiç kilo vermek istemedim 86 kiloydum bir takım diyetler yaptım 65 e kadar indim geçen yaz bu zamanlarda 65 tim 1 yılda aldım geri bütün kiloları tatlıya çok düşkünüm tatlı olsun çamurdan olsun çok şükür bir rahatsızlığım da yok hormonel açıdan tahlillerimi herşeyimi yaptrdım biraz hareketsiz yaşam aşırı tatlı oldum 81 kilo
slm cnmm 8 hurma çok fazlaakşam peynir yerine kıymanın yanında bol salata yeseydin daha sağlıklı olurdu cnmm spor süper ama
ooo genceciksinn metabolizman hızlı çalışıyor şanslızın ben 40 yaşımda başardım benim gibi pek çok arkadaşımızda başardı en fazla 6 ay sabredeceksin kuzum mutsuz olacak birşey yok buraya gelerek ilk adımı attın bile 2,5 ayda en az 12 kilo verebilirsin bunun artması sana bağlı cnmm karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye ederim
http://cloudpage.co/oneriler bu linkten faydalanabilirsin şayet incelemediysen kitaplarını alman daha faydalı cnm
şekeri ve ekmeği mükün olduğunca kesmen lazımm cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanemm bende 40 yaşındayım
aslında bir diyet listem var tek sıkıntı ona uymak sanırım yengemle aynı diyetisyene gittik o 76 kiloyla başladı 38 yaşında metabolizması çok yavaştı 6 ayda 62 kiloya düştü bende aynı diyetisyene gittim çok ısrar etti gitmem için elimde çok güzel bir listem var karatay yapamam sanırım yumurta ve peynir yiyemiyorum malesef meyve yemeden de duramıyorum en azından şeker ihtiyacımı karşılıyor sorun diyet değil de tam olarak verdiğimi geri almak istemiyorum kilolu gelin de olmak istemiyorm ama en önemlisi artık sağlıklı olmak istiyorum beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim yinede linkten faydalanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?