peki cnm diyetisyen listen varsa ona uymaya çalış o zaman bitanemm yalnız meyvelere dikkat et hiç olmazsa akşamdan sonra yememeye çalış meyvelerin yanında da mutlaka çay veya yoğurt tüketmeye çalış bitanemm bizim kapımız herkese açıkkk listene uyarsan ve biraz popişi kaldırıp spor yaparsan mutlaka kuyğu gibi bir gelin olacaksın cnm benim
çok teşekkür ederim canımsizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum mutlaka deneyeceğim meyvenin yanında bir şeyler inşallah güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim
bilmiyomuydun bebişim sen başarı hikayemi okumuştun orda yazıyodu
çok tşk ederim cnmmm destek bizden azim senden elbette olacak cnm benim tamam yarın bildirimine başlarsınbu arada yaş boy kaç nerdensin anangiller babangiller gibi oldu tanımak isteriz seni
Abla senin basari hikayenmi vardii wallah bilmiordummm cok merak ettimmm bana gonderirmisinnnnn:))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Dun sandimki said yani sevdigimm yolculaga ciktilar ama oyle degildi. Yatmadan once baktim gece 2:30 gibi telegrama. Orda yazmis 2 3 saat sonra yolculuga cikioruz diye bende him tamam iyi yolculuklar dedim, oda sagol dedi, okadardigecen yil cok baskaydi vedalasmamiz,, ya arttik aramizda bisi olmasinn haram cunku hernekadar insan sevdigine dokunmak istesede olmaz nefsime hakim olacagim, ama bana bi desinn ki biz evlenecegiz beni bekle 3 4 yil sonra seni istemeye gelecegim, yaaa bi desin onuuu beklerimmm :) ama cabalamio.. Cok ozledim onuuu hep aklimda, napicam..
bızdıkımmm şu an böyle düşünüyorsun çünkü ilk aşkın çok normal hepimiz yaşadık bitanemm alnında o yazılıysa zaten eninde sonunda kavuşursun bunu zamana bırakmalısın bu süre zarfında kendini geliştir mesleğini eline al cnm benim
Kızlar acıl yardım sutlac yapıcam aksamada pırınç unu yok onun yerıne ne kullanabılırım: (( acılınden cevap
merhaba hanımlar beni de aranıza alır mısınız ?
Alaikoemm salaam caniminiciii :)) Allah kabul etsinnn ablaa, bizim komsularda gidiyor bu ay basladilar hatim etmeye annemde bu yil tr gitti cok istedi hatim etmeyi yine bu sene. Ama zaten annem cogu kez hatim etti normal gunlerdede okuyor bi ara her aksam okuyordu baya cuzler. Yine baslar tekrar insha Allah, ya annemmmii cok ozledimmmdaha yeni telde konustukk anne nezamann gelcennn gell artik dedimm oda niyee ozledinmiii benii dedi gulerek hahahah bende utanarak heee gel istee dedimmm:)) evi yaptircam 10 gun icinde biter gelirim dedi:s zaten cani skiliormus cok sicakmis konyaaa, koy daha bi beter. Ziyaret etmiss babacigimii hemen ilk koye gittiginde. Bugunde gidicek hergun gitmeye calisioo :)) hahaha ablaa utandirma benii gorende beni hacii hafiz sancak estagfurullah inan birsey bildigim yoookk :)) ama imanim var alhamdulillah tum kalbimm siki siki sarmis dinimi :)) ama gorunusde suslu puslu biriyim yani oyle derler hatta bazen misafir veya okul gittigimde hayirdir dugunemi geldin gidion derler haahahah :)) ama varya bu halimle bile carsafi dusunuyorumm, benden beklenilmiyor yani gorunusden herkesi soke ederimm. Eger birgun kapanacaksam carsaf giymek istiyorum insha Allah. Tabi yuzum ve ellerim acik. Ama belki ondan sonrada sadece gozlerimi acik birakrim evlendigimde. Hahaha enistem birden aklima geldi. Benimle dalga gecio sen once bii basinii kapatta sonraa carsafi dusun der bazenn yanima oturupp ewet hocam senin gorusun ne bilgilendirirmisiniz bu konuhakkinda felanlaar hahahah sapsal dalga geciooo biricikenistem ya, neyse ben cok cene caldim kalkim bi yikanimde namaz kilayim nasilll ozledimmmm wallah. Sonrada Quraan okurum insha Allah.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında hemen abdest alıp sahura kadar az da olsa kuran okurum diyordum ama buraya bakmadan duramadım
Daha yarım saat oldu içeri gireli
Bugün eşim öğleden sonra tam ben parka çıkacağım sırada akşam iftarı dışarda Sultanahmette yapalım mı dedibende tamam dedim tabi anında aradan biraz vakit geçti tekrar aradı ya aşkım ben birşey yaptım diye
Anam iptal edicek diye korkarken bir arkadaşıyla görüştüğünü ve onun eşininde Sultanahmet diye tutturduğunu söylemiş bizimkide eee biz gidiyoruz sizde gelin demiş
İyi yapmışsın bari daha eğlenceli olur dedim
Nasıl bir trafik varsa tam meydana ayak bastığımızda ezan okundu ( 7de yola çıktık ve normalde 15 bilemedin 20 dakikada orada oluyorduk)
Normalde 5 lira olan otopark ücretini 14 lira yapmış belediye
Dakika bir gol bir hesabı bu sefer ben görevliye söylendim yuh be kardeşim bu ne adammı soyuyorsunuz hesapta belediyenin yeri diyeNormalde her sene eşim söylenirdi ben sinir olurdum ne gerek var diye bu sefer ben söylendim
Arkadaşda el insaf bu ne ya dedieşler tabi sinir oldular yahu boşverin Ramazanda normaldir diye
Yemek yemeyi düşündüğümüz yere bir geldik fiyat sorduk adamlar demezmi kişi başı 40 lira diye
Yine başladım söylenmeye be kardeşim hiçmi Allah korkunuz yok Ramazandan önce aynı menü taş çatlasın 20 liraydı diyeAllahtan arkadaşda aynı kafada ay boşver birşeyler atıştırırz olmadı başka yere gider yemek yeriz dedi ve en sonunda seyyar Gözlemeci bulduk
5er liraya karnımız doydu sayılır
Küçük dükkanları gezip satılan şeylere baktık ve hepsi çok güzeldifiyatlarda fena değildi ama benim beğendiğim bir türk kahvesi takımı ( hani şu kapaklı gümüş olanlardan ) 100 liraydı tabi anında vazgeçtim almaktan geçen sene 40 lira dediklerinde almadım bu senede uçmuşlar Neyse bende Ramazandan sonra bakarım
Nasıl olduysa eşim bana hatıra kalsın diye bir yüzük ve bir kolye aldıÇok beğendim tamda benim sevdiğim tarzda
Tabi benden mutlusu yoktu o andan itibaren
Baya gezdik dönüştede bizim arada gittiğimiz dondurmacıya gittik
TAbi iftarda gözleme harici birşey yemeyince dondurmadan birşey olmaz didim ve hüplettim
Baya gezdim bugün yaniyarında büyük görümce oğlunun doğum günü bahanesiyle çocuklu akrabaların sadece bayanlarını alacakmış iftara onun hediyesinide hallettik çıkmışken
Yarında rahatım yemek konusundaartık oturup rahat rahat kuranımı gündüzde okurum ( regl olucağım diye tutuşan ceco )
Ben genelde çok az nişasta sulandırıp eklerimhiç bellide olmuyor ve hafif kıvam vermeye yardımcı
İşini halletmişsindir ama bir kenarda dursun diye yazayım dedim
Aldık gittiAramıza hoşgeldin
İNşallah birlike çok güzel kilolar veririz
Canım Rabbim gönlüne göre versinyapabileceğine inanıyorsan ileride eşinde tamam derse yaparsın
Ben şahsen kendi adıma yapamam diye düşünüyorumama göze batmayan, sade ama şık giyinen kapalılarada hayranım
Ben boşuna demiyorum senin gibi kızlar çok az diyeMaşallah subhanallah şimdiki kızların çoğu ( istisnağlar kaideyi bozmaz ) senin yaşında aralarında ay benimki şöyle öpüşüyor böyle öpüyor diye sokakta bile rahat konuşabiliyorlar ( bir kere şahit oldum arkalarında yürürken ve yuh çektim içimden hani yapıyorsun bari kendine sakla ama yok sanki marifetmiş gibi birde aralarında konuşuyorlar )
Rabbim nasip kısmet ettiyse zaten birşekilde kapanırsın ( yüreğine o sevgiyi vermiş zaten şükür)
Yinede ilk önce eline mesleğini al çünkü malum yurt dışında çarşaf giyeceğim dersen çoğu iş yeri kabul etmez ve ne olursa olsun bir bayanın kendi bağımsızlığını eline alması taraftarıyım benKapalı her yerde iş bulursun ( eskiden oda zordu ama artık avrupada alışmaya başladı ) ama çarşaf olayı çok daha başka
Çok çok iyi düşünmen lazımki sonradan Allah korusun ben vazgeçtim diyip açılma( ben KPnin baskılarından dolayı eşim ben istiyorum hesabı yaptığı için kapanmıştım ama maalesef 5 - 6 sene sonra yine açılmıştım sonuçta bunu yapacaksam Allah rızası için yapmalıyım sırf KP istiyor diye değil Üstelik ben onlar istiyor diye bazı şeyleri yapmaya çalıştığım halde hiç kıymet bilinmedi aksine birde hakaretler işitince aaaa öylede yaranamadım böylede bari dilediğim gibi yaşayayım dedim Şu an acığım ama namazda kılmaya çalışıyorum arada aksatsamda kuranımıda okumaya çalışıyorum
Zaten bana göre müslümanlık sadece kapanıp namaz kılmak değilmüslümanlık doğru ve dürüst bir yaşam tarzıdır Allaha inanan, Peygamberine inan her insan attığı her adımdan mesul ise yaptığı herşeyinde müslümanlığa uygun olması gerekir )
Atıyorum benim KV gibi kapalı, namazında biri ama her fırsatta gıybet eden, insanları aşağı gören hatta hakaret eden, kendinden başkasını evlarıda dahil kimseyi düşünmeyen biri bana hiç kesin Cennete girerim demesinhatun sırf abdestli olduğu için Cennet garanti diyor ulen sen öbür taraftan her türlü naneyi yiyorsun, günaha giriyorsun nasıl garanti oluyor o iş :26:
O zaman bende namazımı kılıp abdestli dolaşayım ama herkesi hayatından bezdireyim yinede sorgusuz sualsiz cennete gireceğimi sanayımvarmı öyle 3 kuruşa 5 köfte demezlermi adama
Yani sen zaten yüreği çok güzel bir evlatsıngerekeni elinden geldiğince elhamdüllillah yapmaya çalışıyorsun yine tabiki sen bilirsin ama çarşaf olayın bir düşün derim hani eniştenin dediği gibi önce kapan sonra nasılsa devamı gelir ama meslek şart ki eminim annende benim gibi düşünür konu olunca
rica edrim cnm elbette bizlerde diyetisyen değiliz denediklerimizi paylaşıyoruz cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?