80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm Eylülüm bir pazara gidip geldim pilim bitti allahım yesin diloşu teyzesiiii yandın artık sürekli peşindesin sporuna ilave olur ne mutlu sana cnm benimm evet vucudumuzun % 60 ı su Gülayım açlığa dayanılıyor ama susuzluk hakikaten zorluyor allahtan gelen bişey cnm bir suçun yokki

banucum cok ozur diliyorum soz verdim on bes dk geciktim
baslangic: 93.5
gecen hafta: 81.5
buhafta: 80.5
giden: 1000 gr
toplam giden: 13 kg
spor: uc gun plates
hedef: 75

100 gr almışız cumadan beri muhtemelen regl şişkinliğidir cnmm ne özürü canım benim biz yine eski siteme dönelim en iyisi ctsi pazar olsun bildirim :44: bilemedim bende

Benide aliyomusunuz listeye:))
Gecen hafta 81,2
Bu hafta 80,3
Giden ; 900 gr cik:)

alırız tabiki neden almayalım başlangıç kilonu da bilseydikk:44:

selam kızlar oruca basladım yıne 5gunluk aradan sonra bıraz zorlanıyorum gıbı hıc halım yook hala pilates zedeyım heryanlarım agırıyo kımsecıkler yook zaten ben kacayım aksam görusuruz

allah kabul etsin cnmmmmm

slm cnmmm elbette başaracağızz

iyi yapmışsınız adaşımmmm ama hakikaten insanlar ramazanı fırsatçılığa dönüştürüyorlar ya sinir oluyorummmmm pazar fiyatları almış başını gitmişş otopark 14 tl günah valla iyiki yememişsiniz 40 lira kişi başı olurmu sonuçta insan simitle bile doyar

gerçi gözleme ve dondurma yemişsin kuzum gözlemeye birşey diyemiyorummmm mecburiyetten ama dondurma nesi cecommm hani söz vermiştin hani dikkat edecektinn

bekliyorum bildirimini

canim hos geldin ben gulay 32 yasindayim uc cocuk annesiyim ve bir bucuk yildir burada takiliyorum :))) seninlede tanistigima cok memnun oldum. kiz bir bucuk yil dedim de korkma sakin. daha once kilo verdim ve hamile kaldim sonra verdiklerimi geri aldim. simdi yeniden vermeye basladim ama bir kere daha hamile kalip verdigim kilolari geri almak istiyom. anaaaam psikopat gibi hissettim kendimi:18:

baktim simdi karabaglar diye bir yermis merkez ustu. yalniz bu gunlerde birazcik hareketli gorunuyo ege. rabbim korusun.

gecmis olsun bitanem kac siddetinde oldu. merkezi izmirmi. annen korkmadi insallah

baktim simdi karabaglar diye bir yermis merkez ustu. yalniz bu gunlerde birazcik hareketli gorunuyo ege. rabbim korusun.

sağol kuzummm valla oturdum kaldımmm 3,7 yazıyo ama çok hissettik biz normalde izmird eolursa hiç hissetmeyiz zeminimiz kayalık ilk kez bu denli hissettik annem de çok korktu herkes dışarda biz bucadayız karabağlar çok yakın bize ama sürekli oluyormuş allah beterinden korusun sağol bitanemm

Sanirim deprosyandayim,, gunlerce haftalarca yatagimdan odamdan cikmiyorumm, napicam benn ( icim daraliyooooo

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sanirim deprosyandayim,, gunlerce haftalarca yatagimdan odamdan cikmiyorumm, napicam benn ( icim daraliyooooo

hayırdır bızdıkımmm ne depresyonu allah korusun çok şükür sağlığımız yerinde bak dibimizde ne masumlar ölüyor allah yardımcıları olsun izlemekten ve dua etmekten başka birşey elimizden gelmiyor şükredelim bitanemmm ramazan dolayısı ile hepimiz uyuştukk toparkla bakim kendini ayrıca bildirimde yapmamışsın hadi iftyardan önce tartıl kuzummm

Ayy ablaaaa korktum simdi nasill oldu deprem hissetinmi cok nasilsinizz bisi oldumu

inan 30 yıoldır ilk kez bu kadar korktummm tüm apartman aşağıda elim ayağım tutmadı bir an

Sweetcim gecmis olsun oncelikle ..
baslangicim 85 kilo bir aydir diyet + spor..
ayyuzlum gozun aydin minigin buyormus..gecen gun bende cocuklarin resimlerine bakmistim..ne gunlerdi dedim..simdi buyuduler..baska baska dertlercikiyo..dun okul gorusmemiz vardi kizim icin..dersleri iyiymis sinifini gecti ama arkadaslariyla diyologu azmis..cok cekingenmis cok uzuldum dun..cozum arastiriyorum..

teşekkürler yıldızım tamam cnm kaydettimmmpedagogtan yardım alsan kızın için cnmmm:26:

dunkı menum

sabah 2yumurtadan omlet zeytın peynır
öğlen yesılmercımek salata ayran
aksam az patates yemegı salata pancar tursusu

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

1saat yuruyus 50mekık 15 dk plates

Off biliyorumm o duyguyu elin ayagin tutmamasi dusecekmisin gibi, neyseki coksukur birsey olmadi.. ewet abla mesela gazedeki kardeslerimiz gibi (( Allah im yardim etsin onlara ve tum musluman kardeslerime.. derdi olanlara derman olsunn rabbim, amieeen,

Yarismaya hic katilamiycam abla.. Haftaya belki insha Allah,

Saidi cok ozledigimden depresyona girdim galiba, halsizim cok bide uzaniyorum sadece gunlerdir

sen dayak ıstıyosun benceneguzel 3tane pırıl pırıl cocugun var okulun bıtmek uzere bak neguzel zayıflıyosunda bırazda kendın için yasa bence ılerde yuzumuze bakmıycak cocuklar bız kaybettıgımız saglıgımız ve genclıgızle kalcaz3.cocuk ıdeal bence ben yılbasından sonra nıyetı bozcam galıba bı yapabılsem 3.yu cesaret edıp cocuk defterını kapatıcam ınsallah
benımde hep oyle olur ben aksamustu altıbucukta adet oldum ınsan sınır oluyo ama yapcak bısey yok borcumuz borc.ama hakıkaten su içince tum enerjı yerıne gelıyo
kızlar felaket deprem olduuuu aman allahımmmm elim ayağım boşaldı
ayy cook gecmıs olsun canım allah korusun ınsallah herkesı hıc tv acmadım bugun haberım olmadı ınsallah tekrarı olmaz

Wa Alaikoem salaam askooss .

Ayy abla ne kotu ya ramazandan firsat parayi iyi kopariyorlar, bayaaa abartmislar ama parki ve yemekleri olurmu oyle ya sasirmislar cidden, insan donerciye gider kralini yer orda :)) 40 liradan al sana 10 doner bilemedin 15 tane doner kisi basi haha donerhastasiyim bu arada,
Amandaa amann enisteyee bak sennnnnn nasilda romantikk gentelmenmiiisss :)) hahah ayy sevdigim bana alsinn dunyalar benim olur ister kolye iplikten olsun yerdeki tasi versin omur boyu saklarim:) bugune kadar 1 gul vermissstiii sadece.. :s bende ona neler vermedimki yuzukmu desen parfummu desen telefonmu desenn, ohoo :)) gunler oldu dusundum bu neden bana almiyor diye, hediyesinde degilimm gercekten dusunmesi yeterli ama insan bi dusunur bi utanir. Sevdigime hatiralik birsey alayim derr, cokmu degersizimki birsey almadi? Cok birsey istemiyorum yani 1 eurolik 50 kurusluk birsey dahi olsa dunyalar benim olur yaaa..

Ayy afiyet olsun dondurmayi bende bu gunler baya kaciriorumm:s dun enistem gece sahur vaktinde peynirli kunefe yapmisti ustunede dondurmayi koydukk iimm afiyetle yedik wallah, bak simdi agzim sulandi cok aciktim daha 1 saat 25 dk kaldi iftara,

Ablacim Bu kalbimdeki Bambaska bir duygu, okadar tatliki bu benim hayalim diyelim :) evlendigimde gercekten daha cok dinimle mesgul olmak istiyorum, avrupada carsaflari istemiyorlar ewet ama kimeee ne :) umrumda degiller, ben Peygamberimiz SAV in zamanindaki musluman hanim kardeslerim gibi olmak istiyorum Peygamberimizin esleri gibi carsafli olmak isterimm, neguzel bi duygu bu bi bilsen beni gercekten carsafli olanlar anliyabilir.. gecen ay okulda bi gorusmem vardi yolda duraga vardigimda carsafli bi kardesi gordum oyle cok sevindimki gozlerimden anladii galiba oyle bi gulumsedimki kardese. Bana baktii ve gulumsedimi bilmiyorum sadece gozleri gozukuyordu:) ama sanirim gulmusturr :)) sonra bikac kere ona baktimmm. Sonra telefonuma dalinca yanima geldiii ve elini koluma degdirdi ve oksadi ve sadece gozlerimin icine bakarak gulumsedii bende gulumsedim. O an ne olduysa bana agzimdan tek bi laf cikmadiii aglamaliydimm simdi bile anlatirken gozlerim doludolu.. kardese sadece baktimm ona sarilmak istedim salaam vermek istedim ama yapamadim dudagim titredi sevincten aglamaliydim.. Birbirimize sadece baktik oda birsey demedi yani duymadim.. sonra kardes gitti ve yerine oturdu,, sankii Allah tarafindan gonderildi.. oyle cok etkilendimki, ve kendimden oyle bi utandimkiiiiiii. Yerin dibine girdim diyebilrim. Suslu pusluu dugune gider gibi halim vardi yine, gozlerim full makyaj dudaklarimda dudakboyasi. Saclarim salik ve takilarimi takistirmisim. Rezilllikkk resmen, bi su suslenme hallerimden kurtulamadim ama bunlardanda vazgececem.. okadar cok makyaj malzemelerim varki kuafor salonuymus gibi hepsini market acmisim gibi sergilemisim :s ama hepsini birgun kaldiracam odamdan, cooook istiyorumm anlatilmaz bir duygu bu, okulumla devam edecem insha Allah meslegimi alacam Allah izin verirse ama ben ilerde calismak istemiyorum abla,

Haklisin abla sadece ortunmekle olmaz, guzel ahlak okadar onemliki, ALLAH a duydugun o kocaman ask sevgi okadar onemliki, simdiki cogu kizlar yolunu sasirmis, ALLAH istedigine yolunu gosterir istedigine gostermez mesela bi kafiri musluman yapmak, alhamdulillah hollandada cogu hollandalilar musluman oldular, islama karsi cikan bi politika calisani bile musluman oldu ve okadar mutlukii :) onlari youtubeda izlemek okadar mutlu ediyorki insani kardeslerimiz gittikce dahada cogalasiyor. Suphesiz ALLAH istedigi hersey yapabilir o sonsuz guc ve kudret sahibidir , kapaniyorsam ben kesinn kapanirim insha Allah cunku bunu tum kalbinle Allah icin yapmalisin, buda kalbimde var sadece nefsimi yenmeliyim onuda yapacam insha Allah, simdi abla acik konusmak gerekirse ( uzerineze alinmayin lutfen ablalarim sizi kotulemek asla amacim degil estagfurullah sizi elestirmek gibi olmasin aslada boyle birsey yapmam estagfurullah, ama Allah in emrettigi gibi kapanma seklini anlatacam ustelik sizin teseturlu oldugunu bilmiyorum, genel olarak konusacagim ) simdi gunumuzde cogu teseturlu kardeslerimiz cok cekici ve suslu pusluler yani acik olanlardan bile daha cekici gozukuyorlar, Allah susunuzu ortun, ortunuzu suslemeyin dedi, simdiki basortuler renkli renkli desenli, ustelik makyaj yapiyorlar hani ortunmek guzelligini kapatmak icindir cunku her kadin bir pirlantadir ve birtek kocasinindir baskalarinin gormeyi haklari yok, pardesuler hatlari belli gogus dar, kalca dar disarida yuruduklerinde kiviriyorlar bilerekte yapmiyor bazileri mesela ben yurudugumdede kivirtiyorum ama bilincsiz yurumem oyle ama her aklima geldiginde bu konu hakkinda hadisi serif ozaman yurumemi degistiriyorum duzgun yurumeye calisiorum ve bu benim
Icin cok zor :s herneyse topuklar takilar vs vs ve basortulerinin deve topuzlari ve arkadan baglanmasi, ve dahaa coook seyler, ama bir kadin oyle kapanmaliki cekici olmamali uzun bol bi elbise hatlari hicbirsekilde gozukmicek disarida kivirtirken bile bu gozukmicek. ve basortusunun gogsunun altinda olmasi gerekiyo yani omuzlari kapatacak sekilde asagiya goguslerinide kapatacak sekilde olmalidir, ve yuzu ve elleri acikta olabilir, ALLAH U ALEM ( suphesiz Allah im herseyi ve herseyin en iyisini ve en dogrusunu bilir )

Bana gelince bunlari sen uyguluyormusun sorarsaniz wahkii ne halimeeeeee.( oyle olmayi Allah in emrettigi gibi olmayi okadar cok istiyorumkiiii.. Ama yapicam insha Allah, bu arada sizi elestirmedim veya sizin hakkinizda konusmadim ablalarimmm sizi cok seviyorumm kalp kirmayi hic sevmem ! Ha bide ben hicbirsey bilmiyorum Islam okadar buyukkii 1% bile bilmiyorumm.. Daha cokkk ogrenmem arastirmam bilgilenmem lazim.. Insha Allah. 💜💜💜💜

Abla bende oyleydim sesim cikmazdi beni duyamazlardii sinifda. Cok utaniyordumm. Korkuyor sanirimm insanlarin onunla alay edecegini guleceklerini onu cesaretlendir. Kendini savun korkma sana ne yapa bilirlerki de , dovemezler sana birsey yapamazlar guleceklermi ? Gulsunler sende ne guluyorsun dersin gecersin. Acik sozlu olsun hep icine kapanik olmasin. Kiyamam ya canimbenim bende oyleydimm. Sonra bi liseye basladim en populeri ben oldum herkes benimle arkadaslik etmek istiyordu hahaha:))ne fenaydim ama
Lise 1 de lise 4 siniftakilerle dovusecektim kiz korktuu cekindi kantinde herkesin ortasinda, hic korkmuyordum kesinlikle. Ahh liseyillarimi cok ozledimmmm..

Bitanemm kesinlikle 4uncuyude getir :)) kalabalik super. Biz 4 kardessiz 2 erkek 2 kiz cokguzel inanki kimseyi dinleme getir ben evlensem 4 5 tane isterim insha Allah. Kalabalik aile okadar guzel biseyki.

selam kızlar ıftarımı yaptım 2mil leslı 25 dk ebruyla plates yaptımda gelm200tanede mekık planlıyorum ama daha sonra sımdılık yoruldum yeter

menüm

sahur peynırlı kuru yu fkadan borek ayran:26::26:

iftar 3kask türlü salata ayran 3dilim tambugday ekmegı

2bardak yesılçay 1bardak bıberıye

spor 15dk dısarda yuruyus
25dk plates
2mıl leslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…