80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalabalık kardeslık guzel ama buzamanda cocuk buyutmek cook zor helede yardımc olacak bırılerı yoksa cook zor.evlenınce bakalım fıkrın aynımı olacak.hayatımızı onlara odaklıyoruz bıze hıc zaman kalmıyo benım kızlarımın bırı 8 bırı 2.5yasında ama onları buyutup bırazda kendme vakıt ayırmak ıstıyorum.3yude dusunuyorum.sureklı sılbatan hamılık dogum bebek bakımı derken ben 40ımdan sonramı kendıme ve esıme vakıt ayırıcambu yonden zor.3 cock ıdeal gelıyo bana zamaaaae coukları fena ne uyuyolar ne evde duruyolar zor anam buzamanda zor
Hahaha kiyamamm ablaaaaa :))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

valla cok canım ıstıyo napcam bılmem belkı bayramda yerım ödül nıyetıne off keske yesek yesekte hiçkıl almasaaaaaaaaak

Haha dogru abla bide bolbol sabir lazimm :)) insha Allah evlenince 4 5 cocuk hala isterim, ayy abla ye 1 dilimm neolcak sanki, 1 tane yersin nefsin icinnn:)) 2 dk kaldi iftara ben oturayim masayaaa :))

afıyet olsun hayırlı ıftarlar

Merhaba ben Tuğba :) 86 kilo ile aranıza katılıyorum.. Bundan 3-4 sene kadar önce 63 kiloydum.. Ben psikolojik açım bahanesi ve her başladığımda yarım bıraktığım diyetlerim ile bu gün 86 kiloyu gördüm.. Diyetisyenler, başarısız diyetler derken son noktada sevgilimden geldi ki, acil zayıflamam gerektiği konusunda gayet ciddi bir ültimatom verdi.. Anlayacağınız biraz desteğe ihtiyacım var.. Şu anda yurt dışında Kasım ayında döndüğünde ona sürpriz yapmak istiyorum.. Beni de aranıza alır mısınız?

Kizlar selam bu aksam davetten geldik uykum kacti menu yazayim sohbet edeyim dedim kimler var bakalim
Menu gene kacamakli kaptan
Sabah çörekotu kedir su
Kahvalti kkk ya ek 1 ekmek
Ogle sadece cig badem fistik uzum
Aksam patlican kebap az pirinc pilav
4 parça cikolata ve 2 catal kadayif tatlisi
Spor Sabah 35 dk lesli ve plates
Aksam spor 10 dk yuzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba Tuğbacımmm hoşgeldin sefa geldinnn bak baştan anlaşalımmm bizi bırakıp gitmek yokkkk çok fena küserimmm

hepimize sana destek oluruz cnm sen de yeterli zim ve sabrı gösterirsen kasımda erkek arkadaşın yeni bir senle karşılaşır günlük aldığın nefesi bile paylaşmalısın ne yedin ne içtin hangi sporu yaptın bizler menülerini inceleyip yardımcı olalım
yoyo diyetleri ölçüleri bir verip beş almayı bir tarafa bırakıp sağpğlıklı beslenmek ve kilo vermek istersen karatayı öneririm cnm
aldık bileee

öyle yiyip yiyip alınmasa ne güzel olur değilmi ama yok böyle bir lüks bebişimmm bayramda günde 1 tatlıyı geçeni yakarımmmm

bu beyazcan nerelerde annesınde kaldı kesın benım aklım hala su böreğinde ınsallah benım yerımede yemıstır

hakikatennn hala cecoda beyazcanda gelmemişşş ceco gezmedeydi meleğimde dönemedi sanırımmm götürdü su böreklerini bence:18::18:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, Eddoras

Eddoras seni sürekli görüyorum ama tek kelime yazmıyorsun bitanemmm gel sende katıl aramıza

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Sıralama[/TD]
[TD="align: center"]Üye İsmi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç[/TD]
[TD="align: center"]Geçen Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Bu Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Giden[/TD]
[TD="align: center"]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD="align: center"]Hedef[/TD]
[TD="align: center"]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1. [/TD]
[TD="align: center"]makres76[/TD]
[TD="align: center"]93,1[/TD]
[TD="align: center"]73,8[/TD]
[TD="align: center"]72,1[/TD]
[TD="align: center"]1,7[/TD]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]%2,30[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[TD="align: center"]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD="align: center"]ayyüzlüm[/TD]
[TD="align: center"]93,5[/TD]
[TD="align: center"]81,5[/TD]
[TD="align: center"]80,5[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]%1,23[/TD]
[TD="align: center"]80[/TD]
[TD="align: center"] uc gun plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1194766 [/TD]
[TD="align: center"]Sindi[/TD]
[TD="align: center"]90[/TD]
[TD="align: center"]81,2[/TD]
[TD="align: center"]80,2[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]9,8[/TD]
[TD="align: center"]%1,23[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3. [/TD]
[TD="align: center"]yildiz[/TD]
[TD="align: center"]85[/TD]
[TD="align: center"]80,3[/TD]
[TD="align: center"]0,9[/TD]
[TD="align: center"]4,7[/TD]
[TD="align: center"]%1,11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4. [/TD]
[TD="align: center"]Eylül sıla[/TD]
[TD="align: center"]89[/TD]
[TD="align: center"]66,8[/TD]
[TD="align: center"]66,5[/TD]
[TD="align: center"]0,3[/TD]
[TD="align: center"]22,5[/TD]
[TD="align: center"]%0,45[/TD]
[TD="align: center"]58[/TD]
[TD="align: center"]yuruyus mekık plates allah neverdıyse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5.Eki Görüntüle 1194769 [/TD]
[TD="align: center"]neslihank4[/TD]
[TD="align: center"]88,7[/TD]
[TD="align: center"]0,3[/TD]
[TD="align: center"]7,5[/TD]
[TD="align: center"]%0,37[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6. [/TD]
[TD="align: center"]ukalasey[/TD]
[TD="align: center"]81,,5[/TD]
[TD="align: center"]0[/TD]
[TD="align: center"]0[/TD]
[TD="align: center"]%0,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7.Eki Görüntüle 1194771 [/TD]
[TD="align: center"]Beyazcan[/TD]
[TD="align: center"]86[/TD]
[TD="align: center"]78,5[/TD]
[TD="align: center"]%[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7. [/TD]
[TD="align: center"]Ceco[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7. [/TD]
[TD="align: center"]Yaseminn[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eklentiler

• $os4f40.gif
    27,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Hoşbuldum gerçekten çok sıcak karşıladınz beni bende çok memnun oldum tanıştıgımza niye psikopat olasın ki geri verdikten sonra tekrar bi bebek düşünmen gayet güzel bir şey

kız benim hala kızı da izmirde aradım bize çok yakın merkez üssü dedi. acaba aynı yerde mi yaşıyorsunuz siz:44::44::44:
offff gazze dekilerin allah yardımcısı olsun onları gördükçe yaşadığım için utanıyorum. derdimize bak zayıflamak çamaşır bulaşık ev işi kp kv onların ki yaşamak
ayyy hiç sorma büyümüş ki ne büyümüş daha dün doğdu bu gün zıpırlık yapıyo hele diğerleri allahım kızım anasınıfına başlayacak oğlum 3, sınıf oldu
senin kızı acaba kurslara falan mı göndersen gitar gibi spor dalları gibi sosyalleşmeleri artar böyle durumlarda. ben memleketten dönünce oğlanı gitar kursuna göndermeyi düşünüyorum
kız yooook 4. olsun yaş gitmeden. allah gecinden versin biz ölürsek bir başlarına kalmasın güzellerim birbirlerine destek olsunlar inşallah.
biz üç kardeştik ama çok kalabalık kuzen topluluğu içinde büyüdük. ve çooook mutluyduk. bende kalabalık aile seviyorum ve allah nasip ederse bir tane daha oğlum olsun hayırlısıyla. 2 oğlan 2 kız ayyyy ne güzel. tabi benim sağlığım da önemli azıcık gebeliklerim sorunlu geçiyor bu yüzden zayıflayıp jübileyi sağlıklı yapmak istiyorum

kız düşün me bence allah nasip ederse en kısa sürede getir. inan bana kardeşleri çok yardımcı olacak sana

sindiiii kız ikinciliği paylaşıyoz bu hafta

biz bucadayız cnmmm ama karabağlar yakın hakikaten çok korkutucuydu o değilde o kadar deprem tatbikatları yaptık güya hazırız değilmi ama yok donduk kaldıkk kalabalık aileye bende bayılıyorummmm

sindiiii kız ikinciliği paylaşıyoz bu hafta

resme dikkatli bakmadınız sanırımmmm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Çok geç olsada bir uğrayayım dedim

Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı
Çok kalabalık değilde ve güzel geçti sayılır
Tabi kendi görümceside geldi
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali )
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş

Kulaklarıma inanamadım Ulen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin hadi benim herif sapık diyelim ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsun ben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu

Allahım benimi sınıyorsun diye düşündüm durdum bütün gece
Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı

Gece 12de ancak geldik hatta biraz geçiyordu
Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildim tabi o arada bilgisayarada el konmuştu

Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim

Canım inşallah şu anda daha iyidir diş eti
Bu arada gözünüz aydın yakında cimcime tay tay durmalarada başlar asıl ondan sonra koşturmaca başlıyor

şey kem küm
Akılsız başım gitmeden bildirim yapmayı akıl erdiremedi ama geçen haftayla aynı kilodayım şükür
Valla dondurmayıda çok yemedim üstelik hakikiydi ve sırf meyveli aldım en azından oradan az da olsa kurtarayım diye
Canım valla oruçluyken ben değilde eşim benim yerime sapıtıyor eeee çoğunlukta tamam diyince bende onlara uydum ama söz bayrama kadar gram kaçamak yapmayacağım ( bayramdada yapmam büyük ihtimal çünkü anam henüz çok şükür baklava yapalım demedi gittiğimiz yerlerde de hatunlar hep tembel tatlı yapmıyorlar bile hazırıda ben pek sevmiyorum ( ancak çok nadiren ama sana söz veriyorum bayramda da tatlı yok bana )

kızlar felaket deprem olduuuu aman allahımmmm elim ayağım boşaldı

Çok geçmiş olsun adaşım
Valla bugün burada da öyle böyle bir yağmur yağmadı :26: sonrasındada aynı 99 depreminde de olduğu gibi felaket bir sıcak bastı :26: Rabbim korusun ama bu havalar bile bir tuhaf ve aklıma geldikçe hep Allahım hayırlara çıkar diye dua ediyoruM

Sanirim deprosyandayim,, gunlerce haftalarca yatagimdan odamdan cikmiyorumm, napicam benn ( icim daraliyooooo

Canım bol bol nas ve felak oku ( eminim okuyorsundur )
Belkide nazara geldin
Bizim bir abi ( hocadır kendisi ) bana bir ara çok daraldığım için bir bardağa 7 tane ayetel kürs-i okuduktan sonra evin her yerine o sudan serpiştir demişti özelliklede yatak odama ( girmek dahi istemiyordum o dönem )
Belki piskolojik diye düşünenler olacaktır ama gerçekten o gün onu yaptıktan sonra inanılmaz rahatladım ve hayatımda ilk kez o gece uzun bir aradan sonra deliksiz ve rahat bir uyku uyudum sıkıntılarımda baya bir azaldı şükürler olsun
RAbbim kimseye sıkıntı vermesin...Aminnnnnnnn

Canım okadar içten anlatmışsın ki duygularını sanki çok güzel bir aşk hikayesi okuyormuşum gibi hissettim
Bu yaşta bu denli yoğun duygular yaşaman beni gerçekten mutlu etti
Geçende de demiştim ben şahsen yapamam ama yapana gerçekten saygım var dediğin gibi bazı şeylerden vazgeçebilmek gerekir, belki çevrende de tepki yada övgü alacağın insanlar olacaktı ama dediğim gibi çok iyi düşünülmesi gereken bir karar
Hayatını paylaşmasını istediğin kişi bu durumu biliyormu :44: acaba bu durummu onu biraz korkuttu çünkü erkeklerin çoğu her ne kadar eşim sadece bana güzel görünsün desede farklı açılardanda düşünebiliyorlar
Hani dün demiştin ya elini dahi tutmadım diye o an gerçekten helal olsun dedim çünkü genele baktığın zaman o yaşta en azından bir el ele durumu kesin olmuş oluyor hatta minnak da olsa bir öpcük
Dediğin gibi çok çalışmamız lazım çooook Öğrenecek ve araştıracak çok şey var ve eminim sen gerekeni araştırıp ondan sonra kararını verirsin
Mutlu ve huzurlu nasıl olacaksan o şekilde yaşarsın inşallah ...Aminnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin
İNşallah birlikte çok çok gzüel kilolar veririz

hakikatennn hala cecoda beyazcanda gelmemişşş ceco gezmedeydi meleğimde dönemedi sanırımmm götürdü su böreklerini bence:18::18:

BU son devamsızlığım olsun adaşım affet beni şekerim

Bu arada iftardada hiç zararlı birşey yemedim
1 kase çorba ( az )
BOl salata
2 çiğköfte ( sırf marulla oda çigköfte bile değildi bulgur köftesi gibi birşey )
1 parça fırın TAvuk ( ufak )
2 ufak parça patates
1 bardak limonata

Ekmek ağzıma sürmedim çiğköfte yedim diye
İnşallah bayramdan sonra dahada güzel menüleri paylaşacağım

hosgeldin cnm hakikaten o gorumcenin ici fesatmis kisi kendinden bilir isi hesabi yaa
insan komsusuna icinden gelmis sevdigi yemekten onlarda tadsin demis yok efendim erkege vermemek olur mu o erkek zaten hep senin yemeklerinin tadini hicbiryerde bulmayacaktir ki seni gercekten seviyosa cok sacma gercekten
iyi lafini esirgememissin ama helal sana

Aleyküm selam cecoşummm hoşgeldinnn hakikaten çok saçma bir laf etmiş birde herşeye günah demiyorlarmı böyle bir günah olduğunu da ilk kez duyuyorumm tövbe yarabbim bence onun aklına başka şeyler gelmiştir her zaman komşularımıza veririzde alırız da hiç böyle birşey duymadım

peki bu seferlikte kıaymadım sana ama söz verdin bak devamsızlık yok meleğimd ebir ara göründü kayboldu çok yoruldu sanırımm bayramda tatlı yemeyeceğiz dersek büyük yalan olur kuuzummm ama en azından günde 1 taneyi veya 2 çatalı geçmeyelimm

menün gayet güzel afiyetolsun cnmmm limonata yerine ayran süper olurdu ama malum ramazandayız için yandı sanırım eniştede artık destek olsun sabote etmesin seniii bu arada en masum dondurma sade dondurma cecoşummm

Çok güzel kilo vermişsiniz maşallah :) darısı başıma. geçen yıl ağustos ayında preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım oğlum 5 gün yaşadı stres ve sıkıntıdan şiştikçe şiştim. Aynı zamanda tiroid kanserinden ameliyat oldum. Metabolizma tam calışmadıgı için kilo veremıyorum. Pko hastasıymışım bırde. Yenı cıktı buda. Dr. Bı ılac verdı 2 ayda yaklaşık 7 kilo verdim. 81'e düştüm çok şükür. Tekrar hamile kalan bilmem için 70 kilo olmalıymışım. İnşallah desteğinizle hedefime ulaşacağım. 🙏

ınsallah evlenıncede bu fıkırde kalırsında dogurursun 4 5 tane
ellerıne saglık canım ama eksıklkerımız var

aslında cok guzel 2 kız 2 erkek ama ben bakamam cok cesaretlısın masallah dogur ozaman kız esınde ıstıyosa neguzel.hatta dur ben 58ı görunce ıstıyom ucuncuyu ozamana kadar sende hedefıne ulasırsın kesın bende erkek ıstıyorum hayırlısıyla sende kkda arastırıp beraber nıyetlenelım cocuga
burda var öyle topıkler erkek bebek yapma formulu kız bebek yapma formulu falantakdır allahın tabı ama denemekten zarar gelmez

hoşbuldum gerçekten hoşbuldum çok samimi burdaki herkes inşallah güzel bir şekilde kilolardan kurtuluruz bende çok memnun oldum daha yaşın da gençmiş düşünebilirsin 4. çocuğu kalabalık aileler güzel oluyor ama bence 5 i geçme derim yinede evlenince bende yaparım sanırım 5 e kadar

çook güzel bir liste olmuş çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…