- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
kalabalık kardeslık guzel ama buzamanda cocuk buyutmek cook zor helede yardımc olacak bırılerı yoksa cook zor.evlenınce bakalım fıkrın aynımı olacak.hayatımızı onlara odaklıyoruz bıze hıc zaman kalmıyo benım kızlarımın bırı 8 bırı 2.5yasında ama onları buyutup bırazda kendme vakıt ayırmak ıstıyorum.3yude dusunuyorum.sureklı sılbatan hamılık dogum bebek bakımı derken ben 40ımdan sonramı kendıme ve esıme vakıt ayırıcamBitanemm kesinlikle 4uncuyude getir :)) kalabalik super. Biz 4 kardessiz 2 erkek 2 kiz cokguzel inanki kimseyi dinleme getir ben evlensem 4 5 tane isterim insha Allah. Kalabalik aile okadar guzel biseyki.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Hahaha kiyamamm ablaaaaa :))
kalabalık kardeslık guzel ama buzamanda cocuk buyutmek cook zor helede yardımc olacak bırılerı yoksa cook zor.evlenınce bakalım fıkrın aynımı olacak.hayatımızı onlara odaklıyoruz bıze hıc zaman kalmıyo benım kızlarımın bırı 8 bırı 2.5yasında ama onları buyutup bırazda kendme vakıt ayırmak ıstıyorum.3yude dusunuyorum.sureklı sılbatan hamılık dogum bebek bakımı derken ben 40ımdan sonramı kendıme ve esıme vakıt ayırıcambu yonden zor.3 cock ıdeal gelıyo bana zamaaaae coukları fena ne uyuyolar ne evde duruyolar zor anam buzamanda zor
valla cok canım ıstıyo napcam bılmem belkı bayramda yerım ödül nıyetıne off keske yesek yesekte hiçkıl almasaaaaaaaaak
Haha dogru abla bide bolbol sabir lazimm :)) insha Allah evlenince 4 5 cocuk hala isterim, ayy abla ye 1 dilimm neolcak sanki, 1 tane yersin nefsin icinnn:)) 2 dk kaldi iftara ben oturayim masayaaa :))
afıyet olsun hayırlı ıftarlar
Merhaba ben Tuğba :) 86 kilo ile aranıza katılıyorum.. Bundan 3-4 sene kadar önce 63 kiloydum.. Ben psikolojik açım bahanesi ve her başladığımda yarım bıraktığım diyetlerim ile bu gün 86 kiloyu gördüm.. Diyetisyenler, başarısız diyetler derken son noktada sevgilimden geldi ki, acil zayıflamam gerektiği konusunda gayet ciddi bir ültimatom verdi.. Anlayacağınız biraz desteğe ihtiyacım var.. Şu anda yurt dışında Kasım ayında döndüğünde ona sürpriz yapmak istiyorum.. Beni de aranıza alır mısınız?
kalabalık kardeslık guzel ama buzamanda cocuk buyutmek cook zor helede yardımc olacak bırılerı yoksa cook zor.evlenınce bakalım fıkrın aynımı olacak.hayatımızı onlara odaklıyoruz bıze hıc zaman kalmıyo benım kızlarımın bırı 8 bırı 2.5yasında ama onları buyutup bırazda kendme vakıt ayırmak ıstıyorum.3yude dusunuyorum.sureklı sılbatan hamılık dogum bebek bakımı derken ben 40ımdan sonramı kendıme ve esıme vakıt ayırıcambu yonden zor.3 cock ıdeal gelıyo bana zamaaaae coukları fena ne uyuyolar ne evde duruyolar zor anam buzamanda zor
valla cok canım ıstıyo napcam bılmem belkı bayramda yerım ödül nıyetıne off keske yesek yesekte hiçkıl almasaaaaaaaaak
bu beyazcan nerelerde annesınde kaldı kesın benım aklım hala su böreğinde ınsallah benım yerımede yemıstır
canim hos geldin ben gulay 32 yasindayim uc cocuk annesiyim ve bir bucuk yildir burada takiliyorum :))) seninlede tanistigima cok memnun oldum. kiz bir bucuk yil dedim de korkma sakin. daha once kilo verdim ve hamile kaldim sonra verdiklerimi geri aldim. simdi yeniden vermeye basladim ama bir kere daha hamile kalip verdigim kilolari geri almak istiyom. anaaaam psikopat gibi hissettim kendimi:18:
kız benim hala kızı da izmirde aradım bize çok yakın merkez üssü dedi. acaba aynı yerde mi yaşıyorsunuz siz:44::44::44:sağol kuzummm valla oturdum kaldımmm 3,7 yazıyo ama çok hissettik biz normalde izmird eolursa hiç hissetmeyiz zeminimiz kayalık ilk kez bu denli hissettik annem de çok korktu herkes dışarda biz bucadayız karabağlar çok yakın bize ama sürekli oluyormuş allah beterinden korusun sağol bitanemm
offff gazze dekilerin allah yardımcısı olsun onları gördükçe yaşadığım için utanıyorum. derdimize bak zayıflamak çamaşır bulaşık ev işi kp kv onların ki yaşamakhayırdır bızdıkımmm ne depresyonu allah korusun çok şükür sağlığımız yerinde bak dibimizde ne masumlar ölüyor allah yardımcıları olsun izlemekten ve dua etmekten başka birşey elimizden gelmiyorşükredelim bitanemmm ramazan dolayısı ile hepimiz uyuştukk toparkla bakim kendini ayrıca bildirimde yapmamışsın hadi iftyardan önce tartıl kuzummm
inan 30 yıoldır ilk kez bu kadar korktummm tüm apartman aşağıda elim ayağım tutmadı bir an
ayyy hiç sorma büyümüş ki ne büyümüş daha dün doğdu bu gün zıpırlık yapıyo hele diğerleri allahım kızım anasınıfına başlayacak oğlum 3, sınıf olduSweetcim gecmis olsun oncelikle ..
baslangicim 85 kilo bir aydir diyet + spor..
ayyuzlum gozun aydin minigin buyormus..gecen gun bende cocuklarin resimlerine bakmistim..ne gunlerdi dedim..simdi buyuduler..baska baska dertlercikiyo..dun okul gorusmemiz vardi kizim icin..dersleri iyiymis sinifini gecti ama arkadaslariyla diyologu azmis..cok cekingenmiscok uzuldum dun..cozum arastiriyorum..
kız yooook 4. olsun yaş gitmeden. allah gecinden versin biz ölürsek bir başlarına kalmasın güzellerim birbirlerine destek olsunlar inşallah.sen dayak ıstıyosun benceneguzel 3tane pırıl pırıl cocugun var okulun bıtmek uzere bak neguzel zayıflıyosunda bırazda kendın için yasa bence ılerde yuzumuze bakmıycak cocuklar bız kaybettıgımız saglıgımız ve genclıgızle kalcaz 3.cocuk ıdeal bence ben yılbasından sonra nıyetı bozcam galıba bı yapabılsem 3.yu cesaret edıp cocuk defterını kapatıcam ınsallah
benımde hep oyle olur ben aksamustu altıbucukta adet oldum ınsan sınır oluyoama yapcak bısey yok borcumuz borc.ama hakıkaten su içince tum enerjı yerıne gelıyo
ayy cook gecmıs olsun canım allah korusun ınsallah herkesı hıc tv acmadım bugun haberım olmadı ınsallah tekrarı olmaz
biz üç kardeştik ama çok kalabalık kuzen topluluğu içinde büyüdük. ve çooook mutluyduk. bende kalabalık aile seviyorum ve allah nasip ederse bir tane daha oğlum olsun hayırlısıyla. 2 oğlan 2 kız ayyyy ne güzel. tabi benim sağlığım da önemli azıcık gebeliklerim sorunlu geçiyor bu yüzden zayıflayıp jübileyi sağlıklı yapmak istiyorumBitanemm kesinlikle 4uncuyude getir :)) kalabalik super. Biz 4 kardessiz 2 erkek 2 kiz cokguzel inanki kimseyi dinleme getir ben evlensem 4 5 tane isterim insha Allah. Kalabalik aile okadar guzel biseyki.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Sıralama[/TD]
[TD="align: center"]Üye İsmi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç[/TD]
[TD="align: center"]Geçen Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Bu Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Giden[/TD]
[TD="align: center"]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD="align: center"]Hedef[/TD]
[TD="align: center"]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1.Eki Görüntüle 1194765 [/TD]
[TD="align: center"]makres76[/TD]
[TD="align: center"]93,1[/TD]
[TD="align: center"]73,8[/TD]
[TD="align: center"]72,1[/TD]
[TD="align: center"]1,7[/TD]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]%2,30[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[TD="align: center"]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD="align: center"]ayyüzlüm[/TD]
[TD="align: center"]93,5[/TD]
[TD="align: center"]81,5[/TD]
[TD="align: center"]80,5[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]%1,23[/TD]
[TD="align: center"]80[/TD]
[TD="align: center"] uc gun plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1194766 [/TD]
[TD="align: center"]Sindi[/TD]
[TD="align: center"]90[/TD]
[TD="align: center"]81,2[/TD]
[TD="align: center"]80,2[/TD]
[TD="align: center"]9,8[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3.Eki Görüntüle 1194767 [/TD]
[TD="align: center"]yildiz[/TD]
[TD="align: center"]85[/TD]
[TD="align: center"]80,3[/TD]
[TD="align: center"]0,9[/TD]
[TD="align: center"]4,7[/TD]
[TD="align: center"]%1,11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4.Eki Görüntüle 1194768 [/TD]
[TD="align: center"]Eylül sıla[/TD]
[TD="align: center"]89[/TD]
[TD="align: center"]66,8[/TD]
[TD="align: center"]66,5[/TD]
[TD="align: center"]0,3[/TD]
[TD="align: center"]22,5[/TD]
[TD="align: center"]%0,45[/TD]
[TD="align: center"]58[/TD]
[TD="align: center"]yuruyus mekık plates allah neverdıyse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5.Eki Görüntüle 1194769 [/TD]
[TD="align: center"]neslihank4[/TD]
[TD="align: center"]88,7[/TD]
[TD="align: center"]7,5[/TD]
[TD="align: center"]%0,37[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6.Eki Görüntüle 1194767 [/TD]
[TD="align: center"]ukalasey[/TD]
[TD="align: center"]81,,5[/TD]
[TD="align: center"]0[/TD]
[TD="align: center"]%0,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7.Eki Görüntüle 1194771 [/TD]
[TD="align: center"]Beyazcan[/TD]
[TD="align: center"]86[/TD]
[TD="align: center"]78,5[/TD]
[TD="align: center"]%[/TD]
[TD="align: center"]Eki Görüntüle 1194772 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7.Eki Görüntüle 1194774 [/TD]
[TD="align: center"]Ceco[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7.Eki Görüntüle 1194773 [/TD]
[TD="align: center"]Yaseminn[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kız benim hala kızı da izmirde aradım bize çok yakın merkez üssü dedi. acaba aynı yerde mi yaşıyorsunuz siz:44::44::44:
offff gazze dekilerin allah yardımcısı olsun onları gördükçe yaşadığım için utanıyorum. derdimize bak zayıflamak çamaşır bulaşık ev işi kp kv onların ki yaşamak
ayyy hiç sorma büyümüş ki ne büyümüş daha dün doğdu bu gün zıpırlık yapıyo hele diğerleri allahım kızım anasınıfına başlayacak oğlum 3, sınıf oldu
senin kızı acaba kurslara falan mı göndersen gitar gibi spor dalları gibi sosyalleşmeleri artar böyle durumlarda. ben memleketten dönünce oğlanı gitar kursuna göndermeyi düşünüyorum
kız yooook 4. olsun yaş gitmeden. allah gecinden versin biz ölürsek bir başlarına kalmasın güzellerim birbirlerine destek olsunlar inşallah.
biz üç kardeştik ama çok kalabalık kuzen topluluğu içinde büyüdük. ve çooook mutluyduk. bende kalabalık aile seviyorum ve allah nasip ederse bir tane daha oğlum olsun hayırlısıyla. 2 oğlan 2 kız ayyyy ne güzel. tabi benim sağlığım da önemli azıcık gebeliklerim sorunlu geçiyor bu yüzden zayıflayıp jübileyi sağlıklı yapmak istiyorum
kız düşün me bence allah nasip ederse en kısa sürede getir. inan bana kardeşleri çok yardımcı olacak sana
sindiiii kız ikinciliği paylaşıyoz bu hafta
slm kizlar nasilsiniz. ugrayamiyorum kac gundur ya misafiri dun atlattim sukur. gerci dila sabote etti beni ama neyse. dis eti kizarmisti aksam misafirler geldigi arada atesi cikti basladi bagirmaya. yapisti birakmadi beni. sagolsun kizlar bulasiklari falan makineye yerlestirdiler. sorun yapmadilar sen bebekle ilgilen dediler. ha bu arada dilos bu gun emeklemeye basladi. gorseniz yengec gibi bazen heyecanlaniyo at suruyo gibi hizli hizli yaylaniyo bizdik. rabbim herkese bu duygulari yasatmayi nasip eylesin. o kucucuk seyin yavas yavas buyudugunu gormek ne buyuk nimet. ay bide tam ikindi saatinde benim oruc gume gitti yedim kirmizi karti oturdum totomun ustune. en nefret ettigim sey. ya sabah ol yada iftardan sonra demi yooook illa surundurup oyle olacam. ve sunu farkettim susuzluk bizi bu hale getiren. yemek yemeden sadece su ictim ve az once surunen ben yarim saat icinde evi bal dok yala yaptim. canim yerine geldi :)))
iyi yapmışsınız adaşımmmm ama hakikaten insanlar ramazanı fırsatçılığa dönüştürüyorlar ya sinir oluyorummmmmpazar fiyatları almış başını gitmişş otopark 14 tl günah valla iyiki yememişsiniz 40 lira kişi başı olurmu sonuçta insan simitle bile doyar
gerçi gözleme ve dondurma yemişsin kuzum gözlemeye birşey diyemiyorummmm mecburiyetten ama dondurma nesi cecommmhani söz vermiştin hani dikkat edecektinn
bekliyorum bildirimini
kızlar felaket deprem olduuuu aman allahımmmm elim ayağım boşaldı
Sanirim deprosyandayim,, gunlerce haftalarca yatagimdan odamdan cikmiyorumm, napicam benn( icim daraliyooooo
Wa Alaikoem salaam askooss.
Ayy abla ne kotu ya ramazandan firsat parayi iyi kopariyorlar, bayaaa abartmislar ama parki ve yemekleri olurmu oyle ya sasirmislar cidden, insan donerciye gider kralini yer orda :)) 40 liradan al sana 10 doner bilemedin 15 tane doner kisi basihaha donerhastasiyim bu arada,
Amandaa amann enisteyee bak sennnnnn nasilda romantikk gentelmenmiiisss :)) hahah ayy sevdigim bana alsinn dunyalar benim olur ister kolye iplikten olsun yerdeki tasi versin omur boyu saklarim:) bugune kadar 1 gul vermissstiii sadece.. :s bende ona neler vermedimki yuzukmu desen parfummu desen telefonmu desenn, ohoo :)) gunler oldu dusundum bu neden bana almiyor diye, hediyesinde degilimm gercekten dusunmesi yeterli ama insan bi dusunur bi utanir. Sevdigime hatiralik birsey alayim derr, cokmu degersizimki birsey almadi? Cok birsey istemiyorum yani 1 eurolik 50 kurusluk birsey dahi olsa dunyalar benim olur yaaa..
Ayy afiyet olsun dondurmayi bende bu gunler baya kaciriorumm:s dun enistem gece sahur vaktinde peynirli kunefe yapmisti ustunede dondurmayi koydukk iimm afiyetle yedik wallah, bak simdi agzim sulandi cok aciktimdaha 1 saat 25 dk kaldi iftara,
Ablacim Bu kalbimdeki Bambaska bir duygu, okadar tatliki bu benim hayalim diyelim :) evlendigimde gercekten daha cok dinimle mesgul olmak istiyorum, avrupada carsaflari istemiyorlar ewet ama kimeee ne :) umrumda degiller, ben Peygamberimiz SAV in zamanindaki musluman hanim kardeslerim gibi olmak istiyorum Peygamberimizin esleri gibi carsafli olmak isterimm, neguzel bi duygu bu bi bilsen beni gercekten carsafli olanlar anliyabilir.. gecen ay okulda bi gorusmem vardi yolda duraga vardigimda carsafli bi kardesi gordum oyle cok sevindimki gozlerimden anladii galiba oyle bi gulumsedimki kardese. Bana baktii ve gulumsedimi bilmiyorum sadece gozleri gozukuyordu:) ama sanirim gulmusturr :)) sonra bikac kere ona baktimmm. Sonra telefonuma dalinca yanima geldiii ve elini koluma degdirdi ve oksadi ve sadece gozlerimin icine bakarak gulumsedii bende gulumsedim. O an ne olduysa bana agzimdan tek bi laf cikmadiii aglamaliydimm simdi bile anlatirken gozlerim doludolu.. kardese sadece baktimm ona sarilmak istedim salaam vermek istedim ama yapamadim dudagim titredi sevincten aglamaliydim.. Birbirimize sadece baktik oda birsey demedi yani duymadim.. sonra kardes gitti ve yerine oturdu,, sankii Allah tarafindan gonderildi.. oyle cok etkilendimki, ve kendimden oyle bi utandimkiiiiiii. Yerin dibine girdim diyebilrim. Suslu pusluu dugune gider gibi halim vardi yine, gozlerim full makyaj dudaklarimda dudakboyasi. Saclarim salik ve takilarimi takistirmisim. Rezilllikkk resmen, bi su suslenme hallerimden kurtulamadimama bunlardanda vazgececem.. okadar cok makyaj malzemelerim varki kuafor salonuymus gibi hepsini market acmisim gibi sergilemisim :s ama hepsini birgun kaldiracam odamdan, cooook istiyorumm anlatilmaz bir duygu bu, okulumla devam edecem insha Allah meslegimi alacam Allah izin verirse ama ben ilerde calismak istemiyorum abla,
Haklisin abla sadece ortunmekle olmaz, guzel ahlak okadar onemliki, ALLAH a duydugun o kocaman ask sevgi okadar onemliki, simdiki cogu kizlar yolunu sasirmis, ALLAH istedigine yolunu gosterir istedigine gostermez mesela bi kafiri musluman yapmak, alhamdulillah hollandada cogu hollandalilar musluman oldular, islama karsi cikan bi politika calisani bile musluman oldu ve okadar mutlukii :) onlari youtubeda izlemek okadar mutlu ediyorki insani kardeslerimiz gittikce dahada cogalasiyor. Suphesiz ALLAH istedigi hersey yapabilir o sonsuz guc ve kudret sahibidir , kapaniyorsam ben kesinn kapanirim insha Allah cunku bunu tum kalbinle Allah icin yapmalisin, buda kalbimde var sadece nefsimi yenmeliyim onuda yapacam insha Allah, simdi abla acik konusmak gerekirse ( uzerineze alinmayin lutfen ablalarim sizi kotulemek asla amacim degil estagfurullah sizi elestirmek gibi olmasin aslada boyle birsey yapmam estagfurullah, ama Allah in emrettigi gibi kapanma seklini anlatacam ustelik sizin teseturlu oldugunu bilmiyorum, genel olarak konusacagim ) simdi gunumuzde cogu teseturlu kardeslerimiz cok cekici ve suslu pusluler yani acik olanlardan bile daha cekici gozukuyorlar, Allah susunuzu ortun, ortunuzu suslemeyin dedi, simdiki basortuler renkli renkli desenli, ustelik makyaj yapiyorlar hani ortunmek guzelligini kapatmak icindir cunku her kadin bir pirlantadir ve birtek kocasinindir baskalarinin gormeyi haklari yok, pardesuler hatlari belli gogus dar, kalca dar disarida yuruduklerinde kiviriyorlar bilerekte yapmiyor bazileri mesela ben yurudugumdede kivirtiyorum ama bilincsiz yurumem oyle ama her aklima geldiginde bu konu hakkinda hadisi serif ozaman yurumemi degistiriyorum duzgun yurumeye calisiorum ve bu benim
Icin cok zor :s herneyse topuklar takilar vs vs ve basortulerinin deve topuzlari ve arkadan baglanmasi, ve dahaa coook seyler, ama bir kadin oyle kapanmaliki cekici olmamali uzun bol bi elbise hatlari hicbirsekilde gozukmicek disarida kivirtirken bile bu gozukmicek. ve basortusunun gogsunun altinda olmasi gerekiyo yani omuzlari kapatacak sekilde asagiya goguslerinide kapatacak sekilde olmalidir, ve yuzu ve elleri acikta olabilir, ALLAH U ALEM ( suphesiz Allah im herseyi ve herseyin en iyisini ve en dogrusunu bilir )
Bana gelince bunlari sen uyguluyormusun sorarsaniz wahkii ne halimeeeeee.( oyle olmayi Allah in emrettigi gibi olmayi okadar cok istiyorumkiiii.. Ama yapicam insha Allah, bu arada sizi elestirmedim veya sizin hakkinizda konusmadim ablalarimmm sizi cok seviyorumm kalp kirmayi hic sevmem ! Ha bide ben hicbirsey bilmiyorum Islam okadar buyukkii 1% bile bilmiyorumm.. Daha cokkk ogrenmem arastirmam bilgilenmem lazim.. Insha Allah. 💜💜💜💜
Merhaba ben Tuğba :) 86 kilo ile aranıza katılıyorum.. Bundan 3-4 sene kadar önce 63 kiloydum.. Ben psikolojik açım bahanesi ve her başladığımda yarım bıraktığım diyetlerim ile bu gün 86 kiloyu gördüm.. Diyetisyenler, başarısız diyetler derken son noktada sevgilimden geldi ki, acil zayıflamam gerektiği konusunda gayet ciddi bir ültimatom verdi.. Anlayacağınız biraz desteğe ihtiyacım var.. Şu anda yurt dışında Kasım ayında döndüğünde ona sürpriz yapmak istiyorum.. Beni de aranıza alır mısınız?
hakikatennn hala cecoda beyazcanda gelmemişşş ceco gezmedeydi meleğimde dönemedi sanırımmm götürdü su böreklerini bence:18::18:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün küçük kuzuyla birlikte baş başa yaptık iftarımızı
Cimcime sofrayı kendi hazırladı bacak kadar boyuylaben mutfaktan eline tabakları verdikçe tabi dua ettim Allahım ne olursun kırmadan götürsün iftar saati bana iş çıkmasn diye
Birde cadı ablası yok diye daha bir tafralısen merak etme anneciğim ben abbacık gibi seni bırakıp gitmem bak yardım ediyorum ben sana diye verdi çoşkuyu verdi çoşkuyu
Kimse 3.5 yaşında olduğuna inanmaz
Çok şükür herşeyim vardı ama acıkcası bana göre tatsız geçti iftar üstelik dün gece çok az yemiş olmanın gazıyla biraz fazla kaçırdım sanırım
Hani gerçekten Rabbim insanın gözünü doyursun derler ya benimkide o hesap oldu
Eşim iftardan yarım saat sonra ancak gelebildi büyük kuzuda daha yarım saat evvel ancak geldi
Daha doğrusu yengesine ( benim çakma eltiye ) iftara davetliydiler hatta iftara 15 dakika kala bana mesaj attı sıkıldım gelsem ayıp olurmu diye bende fırça attım kadın okadar heves etmiş bütün kuzenleri bir araya toplayacağım diye ( bekarları tabi) bana bile ısrarla eltim ya sende gel demiş sen utanmayacakmısın yenge ben vazgeçtim eve gideceğim demeye dedim ve sonrada tembihledim baban gelince seni alır diye oda babası geç geldi sandığı için ses etmedi
Gündüzde babasıyla kapışıp bana ağlayarak telefon açmıştı yok efendim babam bana kızdı nerdesin diye ama yengem çağırmış diyemedim falan diye :26:
Hadiiii ben adamı arayıp bir güzel fırçaladım ben sana arama bırak kuzenleriyle eğlensin biraz açılsın demedimmi diye
Ben adamla papaz oluyorum hanım yüzünden o bir saat sonra ben sıkıldım gelsemmi diyor :26: dengesiz ne olucak
Şimdi geldiğinden beri etrafımda dolanıyorözür dileyecek ama dileyemiyor sanırım
Valla bütün gün beni deli etti şimdide dili varmıyor anne kusura bakma demeye
Valla banada öyle geliyor
Herkeste sülalede aynı şeyi söylüyor; bu kadının yatalak hali çekilmez ama biz seni tanıyorsak sen yinede eşinin hatrına bakarsın diye
Rabbim kaderimize ne yazdıysa onu yaşayacağız
İnşallah Rabbim bize sınavlarımızdan anlımızın akıyla geçmeyi nasip ederne diyeyim
Bizim çok vardır öyle arada kılıç çekmişliğimiz birbirimize
Daha benim büyük kız ufakken bir misafir topluluğunda kadının biri gelinimle yaşıyorum diyince aaa benim hayatta işim olmaz bununla dediadım yok ya hep şu bu o Herkes şaşırdı aaa hayırdır aranızda sorunmu var niye öyle dedin diye bizimkide ay bu evin içinde mini mini elbiselerle dolanır ben onun bacaklarını görmek zorundamıyım dedi kadının biride niye öyle diyorsun Allah korusun elden ayaktan düşsen damatlar bakarmı sanıyorsun ne varsa yine gelinde var KV dediğin geleceğini düşünerekde olsa geliniyle iyi geçinmeye mecbur dedi
Bizimkide tabi müdanası yok aaa hiç işim olmaz benim damatlarım bana gül gibi bakar demiştide kendi büyük kızı Anne valla hiç kurusa bakma ben KVme ilerde mecburum bakmaya ( ki görümcemin kvside o an ortamda ) ama kocam izin vermezse dinende günahı yok ; ben sana bakamam dedimi
Bizimki nasıl milletin içinde morardı sinirdenbende hemen o lafın üzerine eee demek ki neymiş; benle iyi geçinecekmişsin dedim
Hee hatun tınlamadı o ayrıama o an millet gülünce o daha beter sinir oldu
Anamm kız sen benden betersinnerdende aklına geldi Peygamber efedimizin ( S.a.V. ) yetim başını okşarcasına örneğini
Kız keşke bir kardeşim daha olaydı da seni ben kardeşime alaydım
Sen hiç üzülme bu bize yetersenin iyi olman bizim için herşeyden çok daha güzel
Kız şu an keşke hepimiz bir arada olabilseydik
İnan bütü topiğin hatunları önce seni o güzel yüreğiinden dolayı şap şup öperlerdi kesin başta ben
İstanbula yolun düşüyormu bilmiyorum ama belki Rabbim bir gün bizleri bir yerlerde ayrı ayrı da olsa bir araya getirir
Hani Allaha emanet ol derler ya genelde ; İşte onu söyleyen her kim için bunu söylüyorsa o kişiyi görmeden ölmezmiş ( TVde bir hoca anlatmıştı ben onun yalancısıyım)
Bu Topikteki herkes Allaha emanet olsun diyorum hep içimden her geceçakal ben hepinizi göreceğim ya o bakımdan
Kız ben aslında daha evvel ufak bir hikaye yazdım ( topiktekiler bilir ) ama henüz notere tasdik ettirip matbaalarla görüşmeye gitmedim hiç
Çok hoş bir aşk masalıdaha doğrusu iki kişinin fikrini almak için bir kaç sayfasını okutmuştum eşim zaten hepsini okuyup bayıldı ( ki normalde hiç kitap okumaz gözlerim anında ağrıyor bahanesiyle ) ben onların yalancısıyım
Şu noter tasdiğini bir yaptırabilsem süper olucak ama sayfa başı para alıyorlarmış ve benimki 50 sayfalık birşeydi sanırımyani iyi para tutar ama eşim yinede otur bir ara bilgisayara geçir düzeltmelerini yapta tasdikletelim diyip duruyor tabi ben fırsat bulamıyorum
Söz bayramdan sonra her gece iki üç sayfada olsa yazacağım ve borcada olsa o tasdiki yapacağım
Ondan sonra artık sizlerede olmadı mail atarım fikrinizi almakk için( tabi hepsini göndermem sonra piyasa çıkınca anam okudum ben bunu diyip almazsınız bende zengin olamam )
Şaka şaka valla öyle bastırmayı becerirsem söz hepinize birer tane göndereceğimhemide imzalı olurda ilerde devamı gelirse bu bizim KKdan ceco yaw dersiniz
Valla iyi yapmışsın canım aslında benim cadıyada okutmak lazım
Bu hayatta insanların ne kadar düzgün, ahlaklı, vefalı ve terbiyeli olabileceklerini görsün. Aslında babanın ne kadar değerli olduğunu anlasın ( ben yazıyı okumadan evvel bizimkiler kapıştıkları için daha da içim yanmıştı )
Şu kızcağız daha yeni yeni içini döküp rahatlarken benim cadıya rahat batıyor az sıkıntıyı görünce ama istemeye gelince yine babasına yapışıyor
Rabbim hepimizin evladına o şekilde güzel ahlaklı olmasını nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnn
bende sahurcuyum canım,aslında bu gün uyuyabilsemde yatsam iyi olur.yarın annem davet yapıcak,beni erken bekliyor su böreği yapıcaz..işte hazırlıklar falan..ee bende sabah 4 de yatınca haliyle sabah rezil gibi orda burda uyumaya çalışıyom ,,küçük kız rahat vermiyor hacu yatmaz gibi 15 dk bir kalkıp onun emrini yerine getirip tekrar yatıyom..
yani yarın nsıl ayılacam bilmem sabah..
hosgeldin cnm hakikaten o gorumcenin ici fesatmis kisi kendinden bilir isi hesabi yaaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok geç olsada bir uğrayayım dedim
Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı
Çok kalabalık değilde ve güzel geçti sayılır
Tabi kendi görümceside geldi
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali)
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş
Kulaklarıma inanamadımUlen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin hadi benim herif sapık diyelim ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsunben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu
Allahım benimi sınıyorsun diye düşündüm durdum bütün gece
Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı
Gece 12de ancak geldik hatta biraz geçiyordu
Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildimtabi o arada bilgisayarada el konmuştu
Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim
Canım inşallah şu anda daha iyidir diş eti
Bu arada gözünüz aydın yakında cimcime tay tay durmalarada başlarasıl ondan sonra koşturmaca başlıyor
şey kem küm
Akılsız başım gitmeden bildirim yapmayı akıl erdiremedi ama geçen haftayla aynı kilodayım şükür
Valla dondurmayıda çok yemedim üstelik hakikiydi ve sırf meyveli aldım en azından oradan az da olsa kurtarayım diye
Canım valla oruçluyken ben değilde eşim benim yerime sapıtıyoreeee çoğunlukta tamam diyince bende onlara uydum ama söz bayrama kadar gram kaçamak yapmayacağım ( bayramdada yapmam büyük ihtimal çünkü anam henüz çok şükür baklava yapalım demedi gittiğimiz yerlerde de hatunlar hep tembel tatlı yapmıyorlar bile hazırıda ben pek sevmiyorum ( ancak çok nadiren ama sana söz veriyorum bayramda da tatlı yok bana )
Çok geçmiş olsun adaşım
Valla bugün burada da öyle böyle bir yağmur yağmadı :26: sonrasındada aynı 99 depreminde de olduğu gibi felaket bir sıcak bastı :26: Rabbim korusun ama bu havalar bile bir tuhaf ve aklıma geldikçe hep Allahım hayırlara çıkar diye dua ediyoruM
Canım bol bol nas ve felak oku ( eminim okuyorsundur)
Belkide nazara geldin
Bizim bir abi ( hocadır kendisi ) bana bir ara çok daraldığım için bir bardağa 7 tane ayetel kürs-i okuduktan sonra evin her yerine o sudan serpiştir demişti özelliklede yatak odama ( girmek dahi istemiyordum o dönem)
Belki piskolojik diye düşünenler olacaktır ama gerçekten o gün onu yaptıktan sonra inanılmaz rahatladım ve hayatımda ilk kez o gece uzun bir aradan sonra deliksiz ve rahat bir uyku uyudumsıkıntılarımda baya bir azaldı şükürler olsun
RAbbim kimseye sıkıntı vermesin...Aminnnnnnnn
Canım okadar içten anlatmışsın ki duygularını sanki çok güzel bir aşk hikayesi okuyormuşum gibi hissettim
Bu yaşta bu denli yoğun duygular yaşaman beni gerçekten mutlu etti
Geçende de demiştim ben şahsen yapamam ama yapana gerçekten saygım vardediğin gibi bazı şeylerden vazgeçebilmek gerekir, belki çevrende de tepki yada övgü alacağın insanlar olacaktı ama dediğim gibi çok iyi düşünülmesi gereken bir karar
Hayatını paylaşmasını istediğin kişi bu durumu biliyormu :44: acaba bu durummu onu biraz korkuttu çünkü erkeklerin çoğu her ne kadar eşim sadece bana güzel görünsün desede farklı açılardanda düşünebiliyorlar
Hani dün demiştin ya elini dahi tutmadım diye o an gerçekten helal olsun dedim çünkü genele baktığın zaman o yaşta en azından bir el ele durumu kesin olmuş oluyor hatta minnak da olsa bir öpcük
Dediğin gibi çok çalışmamız lazım çooookÖğrenecek ve araştıracak çok şey var ve eminim sen gerekeni araştırıp ondan sonra kararını verirsin
Mutlu ve huzurlu nasıl olacaksan o şekilde yaşarsın inşallah ...Aminnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
İNşallah birlikte çok çok gzüel kilolar veririz
BU son devamsızlığım olsun adaşımaffet beni şekerim
Bu arada iftardada hiç zararlı birşey yemedim
1 kase çorba ( az )
BOl salata
2 çiğköfte ( sırf marulla oda çigköfte bile değildi bulgur köftesi gibi birşey)
1 parça fırın TAvuk ( ufak )
2 ufak parça patates
1 bardak limonata
Ekmek ağzıma sürmedim çiğköfte yedim diye
İnşallah bayramdan sonra dahada güzel menüleri paylaşacağım
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok geç olsada bir uğrayayım dedim
Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı
Çok kalabalık değilde ve güzel geçti sayılır
Tabi kendi görümceside geldi
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali)
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş
Kulaklarıma inanamadımUlen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin hadi benim herif sapık diyelim ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsunben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu
Allahım benimi sınıyorsun diye düşündüm durdum bütün gece
Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı
Gece 12de ancak geldik hatta biraz geçiyordu
Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildimtabi o arada bilgisayarada el konmuştu
Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim
Canım inşallah şu anda daha iyidir diş eti
Bu arada gözünüz aydın yakında cimcime tay tay durmalarada başlarasıl ondan sonra koşturmaca başlıyor
şey kem küm
Akılsız başım gitmeden bildirim yapmayı akıl erdiremedi ama geçen haftayla aynı kilodayım şükür
Valla dondurmayıda çok yemedim üstelik hakikiydi ve sırf meyveli aldım en azından oradan az da olsa kurtarayım diye
Canım valla oruçluyken ben değilde eşim benim yerime sapıtıyoreeee çoğunlukta tamam diyince bende onlara uydum ama söz bayrama kadar gram kaçamak yapmayacağım ( bayramdada yapmam büyük ihtimal çünkü anam henüz çok şükür baklava yapalım demedi gittiğimiz yerlerde de hatunlar hep tembel tatlı yapmıyorlar bile hazırıda ben pek sevmiyorum ( ancak çok nadiren ama sana söz veriyorum bayramda da tatlı yok bana )
Çok geçmiş olsun adaşım
Valla bugün burada da öyle böyle bir yağmur yağmadı :26: sonrasındada aynı 99 depreminde de olduğu gibi felaket bir sıcak bastı :26: Rabbim korusun ama bu havalar bile bir tuhaf ve aklıma geldikçe hep Allahım hayırlara çıkar diye dua ediyoruM
Canım bol bol nas ve felak oku ( eminim okuyorsundur)
Belkide nazara geldin
Bizim bir abi ( hocadır kendisi ) bana bir ara çok daraldığım için bir bardağa 7 tane ayetel kürs-i okuduktan sonra evin her yerine o sudan serpiştir demişti özelliklede yatak odama ( girmek dahi istemiyordum o dönem)
Belki piskolojik diye düşünenler olacaktır ama gerçekten o gün onu yaptıktan sonra inanılmaz rahatladım ve hayatımda ilk kez o gece uzun bir aradan sonra deliksiz ve rahat bir uyku uyudumsıkıntılarımda baya bir azaldı şükürler olsun
RAbbim kimseye sıkıntı vermesin...Aminnnnnnnn
Canım okadar içten anlatmışsın ki duygularını sanki çok güzel bir aşk hikayesi okuyormuşum gibi hissettim
Bu yaşta bu denli yoğun duygular yaşaman beni gerçekten mutlu etti
Geçende de demiştim ben şahsen yapamam ama yapana gerçekten saygım vardediğin gibi bazı şeylerden vazgeçebilmek gerekir, belki çevrende de tepki yada övgü alacağın insanlar olacaktı ama dediğim gibi çok iyi düşünülmesi gereken bir karar
Hayatını paylaşmasını istediğin kişi bu durumu biliyormu :44: acaba bu durummu onu biraz korkuttu çünkü erkeklerin çoğu her ne kadar eşim sadece bana güzel görünsün desede farklı açılardanda düşünebiliyorlar
Hani dün demiştin ya elini dahi tutmadım diye o an gerçekten helal olsun dedim çünkü genele baktığın zaman o yaşta en azından bir el ele durumu kesin olmuş oluyor hatta minnak da olsa bir öpcük
Dediğin gibi çok çalışmamız lazım çooookÖğrenecek ve araştıracak çok şey var ve eminim sen gerekeni araştırıp ondan sonra kararını verirsin
Mutlu ve huzurlu nasıl olacaksan o şekilde yaşarsın inşallah ...Aminnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
İNşallah birlikte çok çok gzüel kilolar veririz
BU son devamsızlığım olsun adaşımaffet beni şekerim
Bu arada iftardada hiç zararlı birşey yemedim
1 kase çorba ( az )
BOl salata
2 çiğköfte ( sırf marulla oda çigköfte bile değildi bulgur köftesi gibi birşey)
1 parça fırın TAvuk ( ufak )
2 ufak parça patates
1 bardak limonata
Ekmek ağzıma sürmedim çiğköfte yedim diye
İnşallah bayramdan sonra dahada güzel menüleri paylaşacağım
ınsallah evlenıncede bu fıkırde kalırsında dogurursun 4 5 taneHaha dogru abla bide bolbol sabir lazimm :)) insha Allah evlenince 4 5 cocuk hala isterim, ayy abla ye 1 dilimm neolcak sanki, 1 tane yersin nefsin icinnn:)) 2 dk kaldi iftara ben oturayim masayaaa :))
ellerıne saglık canım ama eksıklkerımız var[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
kız benim hala kızı da izmirde aradım bize çok yakın merkez üssü dedi. acaba aynı yerde mi yaşıyorsunuz siz:44::44::44:
offff gazze dekilerin allah yardımcısı olsun onları gördükçe yaşadığım için utanıyorum. derdimize bak zayıflamak çamaşır bulaşık ev işi kp kv onların ki yaşamak
ayyy hiç sorma büyümüş ki ne büyümüş daha dün doğdu bu gün zıpırlık yapıyo hele diğerleri allahım kızım anasınıfına başlayacak oğlum 3, sınıf oldu
senin kızı acaba kurslara falan mı göndersen gitar gibi spor dalları gibi sosyalleşmeleri artar böyle durumlarda. ben memleketten dönünce oğlanı gitar kursuna göndermeyi düşünüyorum
kız yooook 4. olsun yaş gitmeden. allah gecinden versin biz ölürsek bir başlarına kalmasın güzellerim birbirlerine destek olsunlar inşallah.
biz üç kardeştik ama çok kalabalık kuzen topluluğu içinde büyüdük. ve çooook mutluyduk. bende kalabalık aile seviyorum ve allah nasip ederse bir tane daha oğlum olsun hayırlısıyla. 2 oğlan 2 kız ayyyy ne güzel. tabi benim sağlığım da önemli azıcık gebeliklerim sorunlu geçiyor bu yüzden zayıflayıp jübileyi sağlıklı yapmak istiyorum
kız düşün me bence allah nasip ederse en kısa sürede getir. inan bana kardeşleri çok yardımcı olacak sana
canim hos geldin ben gulay 32 yasindayim uc cocuk annesiyim ve bir bucuk yildir burada takiliyorum :))) seninlede tanistigima cok memnun oldum. kiz bir bucuk yil dedim de korkma sakin. daha once kilo verdim ve hamile kaldim sonra verdiklerimi geri aldim. simdi yeniden vermeye basladim ama bir kere daha hamile kalip verdigim kilolari geri almak istiyom. anaaaam psikopat gibi hissettim kendimi:18:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?