80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyuzlum yeni gordum listeyi anam bu haftayi cok merak ediyorum yaaa ne guzel ayni dereceyi almisiz sweetcim ellerine saglik cnm
bakalim ayyuzlum mu ben mi bu hafta kim daha cok 79 lu rakami gorcek ne durumdasin cnm bu hafta da iddali rakam verdik ama hakkindan gelcez insallah

neslii sen hedefini mi degistirdin cnm yoksa 75 seninde biizim gibi simdilik hedefin miydi cnm
listedeki oynayan kiz da cok hos olmus

kız baktım baktım aradaki farkı göremedim. şey varya tv lerde çıkıyo farkı bulun 500 euro yu alın ona benzadi
canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun. preeklempsi benimde başımın belası. bende üç çocuk var ve hepsinde yaşadım bu sorunu. sadece biri erken doğdu şükür hayattalar. kendine çok dikkat edersen kilo verebilirsin eğer yapabilirsen karatayı kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. gıdım gıdım yemeden bol keseden kilo veriyorsun. eğer yukardaki listeye bakarsan benim verdiğim kilonun 90 dan sonraki kısmı karatayla gitti hemde çok fazla bir zaman almadı. yaklaşık 4 ay oldu ama hep kaçamaklarla dolu 4 ay
kız bana daha erken dila az bebeklikten çıksın ben öyle düşünüyorum. gerçi benim işim belli olmaz birde baktın sana özendim başladım çalışmaya
yok 5 çok 4 kararında. beşe bakamam gözüm yemiyor hemde sağlık durumum müsade etmez hepsi sezeryan çünkü.

Aay hayirlisiyla insha Allah ablaa!! Aynen biraz zayiflayip yap

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ablaaa cok saoll ewet said bu dusuncemi biliyor hatta icimdeki o iman aski o disa vurmami saglattirdi. O cok dindar ve bana okadar cok sey ogrettiki abla.. Beni bambaska bir insan yaptirdi tabiki Allah im sayesinde daha bilgili oldum, Allah bana yolunu gosterdi alhamdulillah, o aski tattirdi birdahada vazgecmem o icimdeki iman Askindan. Saide zaten Allaha divane asik oldugu icin asik oldum ona,:)) oda cok olgun, ben ondan baskasiyla evlenmek istemiom cunku herseyimiz ayni, ben carsaf giymek istesem dunyalar onun olur, bizim hayalimiz zaten dinimizle cok mesgul olmak evlendigimizde. Abla ne yazikki el ele tutustuk sarildik optuk ( dudaktan degil tabi) dindariz ama nefsimize hakim olamadik, birbirimize deliler gibi asiktik ki hala oyle, ama bibirimize dokunurken bile yasak oldugunu biliyorduk icimiz aciyordu pismanlik duygusu.. Sonra birgun elimi tutmadigini gordum, yapma boyle uzuluyorum dedim elini tuttum.. Elimi o an birakmadi gozleri kalbi benden vazgecemiordu oda bana dokunmak istiyor tabi. O an bu yaptigimiz zina gunah, biz birbirimizin helali degiliz diye anlatiyordu bunu evlendikten sonra yapalim yani el ele tutusmalar felan, ama biyandsn elimide birakamiyordu. Seni seviyorum ama bu yaptigimiz dogru degil diordu. o erkek oldugu halde bunu yapmamamizi anlatiordu.. Ona baktim ewet haklisin dedimm,, elini biraktim.. Bi kac dk sonra yinr elini tutmak istedim. Oda yapma bunu cok zor benim icin diyorduu. Yani okadar asikken benden uzak durmak istiordu gunah diye. Her bulustugumuzda bu son diyorduk birdaha dokunmicaz birbirmize zaten ayda 1 x felan bulusuyorduk. Sonunda iste tartismalar basladi. Ama ben biliyorum niye.. Cunku biz Allah in istemedigi birsey yaptik zina :) iliski degil ama el zinasi goz zinasi, ve hernekadar o beni nekadar bilgilendirdiyse islam hakkinda bu sonsuz olacagini zanediyorduk, halbuki hersey Allah in elinde. Biz boyle mutlu olamazdikki olamayizda, tek care herseyi bitirip beklemk ve bi kac yil sonra evlenmek, insha Allah. Oda bana diyordu bu yaptigimiz dogru degil bizimki iliski degil diordu. Sen benim sevdigimsin ama boyle devam ederek hayirli olmaz bizim icin. Hersey biter. En iyisi normal konusmak ve bi kac yil sonra icin beklemek. O benden daha dindar ve bilgili oldugu icin ona daha kolay geliordu tabi, ama ben cok aci cekiordum hala onu cok seviyorum hersey eskisi gibi olsun istiyorum icimden halbuki istedigim sey cok gunah.. Kendime geldim sonunda. Yapacagimiz tek sey helal olacagimiz gune kadar mesafeli olmak. Yoksa evliligimizde hayirli olmaz, Allah in yasak ettigini yapmak ve sonra evlenmek tovbe etmek olurmu oyle sey.. Allah huzur verirmi hayirli yaparmi o evliligi.. Zor gercekten sabir lazimmm. Inan cook zor benim icin abla icim aciyo ama beklicem. O boyle oldugu icin Allah a divane asik oldugu icin ben o yuzden israrla onu istiyorum birtek. Kaynana cadoloz olsada umrumda degil. Ve o bukadar olgun bu yasta!! Benden 11 ay kucuk oldugu halde. 25 yasindaki adamdan daha olgun. O bana namazi ogretti biliomusun. Bulustugumuzda namaz saati gelince ceketini cikarip namaz kiliyordu yanimda. Hem benden vazgecemiordu nefsine hakim olamiordu hemde islamdan vazgecemiordu, beni birakti tabi ama anliyorum onu, bu tartismalarda zaten bu yuzdendi sadece bahane lazimdi :)) ve o kalbimi cok kirdi birsuru seyler dedi bende tabi o yuzden aldirmiorum yasimiz daha kucuk. Hayirlisi olsun .. Umarim oda benden vazgecmez ileride baskasiyla evlenmez. Istedigim sey bana bekleeee demesi. Seni bi kac yil sonra isteyecem dese. Garanti veriyor ozmn ve onu olumlu beklerim.. Bunu nasil sagliyacam ben??

Slm fıstıklarrrr

hakkınızda hayırlısı olsun bızdıkımmm allah yazdıysa inşallah ilerde mutlu bir yuva kuararsınız cnmm şimdilik sabretmen lazımm

merak edin bakalım ilk kim farkedecek söylemiycemmm 4 kararında bitanemmm 5 çok aslında çok çocuk çok güzel fakat günümüz şartlarında çocuk büyütmek hakikaten zor özellikle eğitim olayı gerçi sen dershane yönünden şanslı olacaksın

rica ederim cnm benimmm siz egüveniyorummm başabaş mücadele devam ediyor

çook güzel bir liste olmuş çok beğendim

beğenmene sevindim bitanemmm

elbette kurtulacaksın hiç şüphen olmasın menülerini paylaşmaya başlarsan yardımcı olabiliriz bitanemm

malesef eksiklerimiz var Eylülüm yaz dönemi geçsin kışa doğru yine toparlanırız inşş siz deneyin bakalım formülleri

hoşgeldin aramıza bitanemm allah rahmet eylesin bebeğini çok zor günler geçirmişsindir mutlaka kilonu verip tekrar kucağına alırsın inş bebeğini 2 ayda 7 kilo çok güzel vermişsin cnmm gelmiş geçmiş olsun inşş kötü hastalığıda yenmişsin her zaman yanındayız bitanemm menğüleirni sporunu paylaşırsan yardımcı olabiliriz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

İki dakikalığına da olsa bir bakayım ne var ne yok dedim
Bugün öğleden beri kuran okuyorum tutuştum ya yetiştiremezsem yada ertesi gün regl olursam diye
Veeeeeeeee tammmmm 35 sayfam kalmış bitirmem için

Bİraz mola verip tekrar abdest alıp devam etmeyi düşünüyorum ki akşama kadar bitmiş olur Allahın izniyle sonrada bu gece hem hatmimi bitirmiş olmanın rahatlığı hemde sizlere sohbet edebilmenin mutluğuyla sahur sohbetinde hazır ve nazır bulunacağım
Eşim sağ olsun bugün beni hiç ellemeyeceğini söyledi ( yani birşey istemeycek ) hatta akşamlıkta bir çorba bir makarna yeter dedi Aslında makarna zararda işte en az 4 aydır ağzımıza sürmedik canı çekmiş

Valla sabah eşimede anlattım ablanın görümcesi böyle böyle dedi yahu ne saçma diye eşim bile şaşırdı öyle şeymi olur insana iftirağ atmış gibi olur sonuçta karşı taraftan namussuzluk beklemek anlamına gelir o dedi
Beğenmediğim bir yemek dahi olsa ( eski bir komşum pek beceremezdi ama yinede Allah razı olsun bizede kokmuştur diye uzatırdı ) yiyemiyecek gibiysem ayrı bir poşete koyardım eşimede tembihlerdim kedi köpeklere ver diye ( çöpe atmış olmayalım diye ) ama kadın ne zaman sorsa nasıl olmuş diye ay ablacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık derdim sırf kırılmasın diye Allahtan çok sık uzatma huyu yoktu

Banada çok saçma geldi ama işte insan inatlaşmak dahi istemiyor öyle okumuş cahillerle BOşuna günaha sokarlar adım ve Allah korusun dinden soğuturlar

Aramıza hoşgeldin İNşalalh birlikte çok güzel kilolar veririz
Buradaki bayanların çoğunda pko illeti var maalesef ama inşallah kilo verdikçe ondanda kurtulacağız ( pkoda kiloyla alakalı birşyemiş aslında ben şeytan üçkeni diyorum kilo = pko ; pko = insülin direnci; insülin direnci = kilo ama çabalarak o şeytan üçgenini kıracağız inşallah .34:

Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım Adaşım banununda dediği gibi sabır Kaderinde ne varsa onu yaşarsın

Son düzenleme:

Hoşgeldin adaşımm ooo maşallahın varrrr çok az kalmışşş

aklın yolu bir kuzum bak eniştem de bizim gibi düşünüyor bu arada şeytan üçgeni formülü süperdiiii:13::13::13: elbette üçgen kırılana kadar devammm

makarnayı domatesli veya sade ye cecoşummm yanına da bol salata yeki makarnaya yer kalmasın madem enişte özlemişş yapacak birşey yok

sade yerim ben zaten genelde ketchup falan bile sevmem tadını bozuyor diye eskiden yapardım yanına soslar falan ama bugün uğraşamam yoğurtla yesinler
Salatamda var evde dediğin gibi yanında salatayı doldururum makarna pek yer kalmasın

ne yalan söyliyim ben sarımsaklı yoğurtlu kıymalı çok severimm ama karbonhidrat protein birleşince hoppppp kalçama yapışıyor o yüzden uzak durmak lazımmm 6 ayda 1 kez yedim sanırımmm:26:

Ablamin arkadaslari geldi iftara ayyy ben genelde cok severim misafirleri ama bunlara biturlu kanim isinmadi yillardir. Yapmacik boyle miymiymiy konusmalar. Sosyeteye ozenenler ayy:s fena dayanilmz kizlarrr :)) cekilmez

Aayy kizlar okadar zayifki kiskandimm... 6 tane genckiz var, hepsi incecikkkk. Yarindan itibaren basliyorum kizlar!!!!! Bittiii.

Slm kizlar..sabah 1 saat bisiklet surdum..sonra sohbete gittim..guzeldi..cok guzel seyler anlatti hoca..
evett mubarek ramazaninda sonuna geldik..ins bizden razi olarak ayriliyordur..
Ceco ne demis oyle o gorumce..gercekten kalbi fesat bazi insanlarin..gunahi sevabi bilmeyip kendine uyarlayanlara cok kiziyorum...makarna icinde simdiden afiyet olsun..bende yaptim bugun ama yemedim:)
Kuranin icinde alkis..benim cok var ama ins sali yada carsamba temizlenip devam yapicam motoru hizliya takip:))
Yasmincim hakkinda hayirlisi olsun canim..o yaslarda ask bambaska bise...
ayyuzlum nasilsin hemsom..4, bebe icin az daha bekle tatlim acele etme..yipranan biz oluyoruz...

Amien abla hayirlisi

Ablamin o miymiy arkadaslarindan biri turkeyden geldi, ev dolu genc kiz biride kafa dengim degil bu youtubedaki kizda burda ya miymiy insanlardan hic hoslanmam gece arkadasima gidip orda kalsaydim bugun ablamida arkadaslariyla biraksaydim
http://youtu.be/kvDi4QoxTS0

Son düzenleyen: Moderatör:

ceco 3leme süpermıs ama kılo verınce kırılıyo gaalıba

Kizlar kactim o kizlardan bebisimin yaninda uzanmisim. Ayy tahammul edemiyorum nebuya.. Evden gitmek istiyom. Bi kiz var 17 yasinda benim gibi. Cocuk gibii ve hic sicak kanli degil.

Ay yazık olmus yaa daha ilk soruda elenmiş kız :)
Hımmm demek sevmedin kızları o zaman Allah yardımcın olsun cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…