- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
sanriirm aramiza yeni katildin hosgeldin umarim sende guzel kilolar verirsin cnmçook güzel bir liste olmuş çok beğendim
kız baktım baktım aradaki farkı göremedim. şey varya tv lerde çıkıyo farkı bulun 500 euro yu alın ona benzadibiz bucadayız cnmmm ama karabağlar yakın hakikaten çok korkutucuydu o değilde o kadar deprem tatbikatları yaptık güya hazırız değilmi ama yok donduk kaldıkkkalabalık aileye bende bayılıyorummmm
resme dikkatli bakmadınız sanırımmmm
canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun. preeklempsi benimde başımın belası. bende üç çocuk var ve hepsinde yaşadım bu sorunu. sadece biri erken doğdu şükür hayattalar. kendine çok dikkat edersen kilo verebilirsin eğer yapabilirsen karatayı kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. gıdım gıdım yemeden bol keseden kilo veriyorsun. eğer yukardaki listeye bakarsan benim verdiğim kilonun 90 dan sonraki kısmı karatayla gitti hemde çok fazla bir zaman almadı. yaklaşık 4 ay oldu ama hep kaçamaklarla dolu 4 ayÇok güzel kilo vermişsiniz maşallah :) darısı başıma. geçen yıl ağustos ayında preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım oğlum 5 gün yaşadıstres ve sıkıntıdan şiştikçe şiştim. Aynı zamanda tiroid kanserinden ameliyat oldum. Metabolizma tam calışmadıgı için kilo veremıyorum. Pko hastasıymışım bırde. Yenı cıktı buda. Dr. Bı ılac verdı 2 ayda yaklaşık 7 kilo verdim. 81'e düştüm çok şükür. Tekrar hamile kalan bilmem için 70 kilo olmalıymışım. İnşallah desteğinizle hedefime ulaşacağım. 🙏
kız bana daha erken dila az bebeklikten çıksın ben öyle düşünüyorum. gerçi benim işim belli olmaz birde baktın sana özendim başladım çalışmayaınsallah evlenıncede bu fıkırde kalırsında dogurursun 4 5 tane
ellerıne saglık canım ama eksıklkerımız var
aslında cok guzel 2 kız 2 erkek ama ben bakamam cok cesaretlısın masallah dogur ozaman kız esınde ıstıyosa neguzel.hatta dur ben 58ı görunce ıstıyom ucuncuyu ozamana kadar sende hedefıne ulasırsın kesın bende erkek ıstıyorum hayırlısıyla sende kkda arastırıp beraber nıyetlenelım cocuga
burda var öyle topıkler erkek bebek yapma formulu kız bebek yapma formulu falantakdır allahın tabı ama denemekten zarar gelmez
yok 5 çok 4 kararında. beşe bakamam gözüm yemiyor hemde sağlık durumum müsade etmez hepsi sezeryan çünkü.hoşbuldum gerçekten hoşbuldumçok samimi burdaki herkes inşallah güzel bir şekilde kilolardan kurtuluruz bende çok memnun oldum daha yaşın da gençmiş düşünebilirsin 4. çocuğu kalabalık aileler güzel oluyor ama bence 5 i geçme derim yinede evlenince bende yaparım sanırım 5 e kadar
kız benim hala kızı da izmirde aradım bize çok yakın merkez üssü dedi. acaba aynı yerde mi yaşıyorsunuz siz:44::44::44:
offff gazze dekilerin allah yardımcısı olsun onları gördükçe yaşadığım için utanıyorum. derdimize bak zayıflamak çamaşır bulaşık ev işi kp kv onların ki yaşamak
ayyy hiç sorma büyümüş ki ne büyümüş daha dün doğdu bu gün zıpırlık yapıyo hele diğerleri allahım kızım anasınıfına başlayacak oğlum 3, sınıf oldu
senin kızı acaba kurslara falan mı göndersen gitar gibi spor dalları gibi sosyalleşmeleri artar böyle durumlarda. ben memleketten dönünce oğlanı gitar kursuna göndermeyi düşünüyorum
kız yooook 4. olsun yaş gitmeden. allah gecinden versin biz ölürsek bir başlarına kalmasın güzellerim birbirlerine destek olsunlar inşallah.
biz üç kardeştik ama çok kalabalık kuzen topluluğu içinde büyüdük. ve çooook mutluyduk. bende kalabalık aile seviyorum ve allah nasip ederse bir tane daha oğlum olsun hayırlısıyla. 2 oğlan 2 kız ayyyy ne güzel. tabi benim sağlığım da önemli azıcık gebeliklerim sorunlu geçiyor bu yüzden zayıflayıp jübileyi sağlıklı yapmak istiyorum
kız düşün me bence allah nasip ederse en kısa sürede getir. inan bana kardeşleri çok yardımcı olacak sana
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok geç olsada bir uğrayayım dedim
Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı
Çok kalabalık değilde ve güzel geçti sayılır
Tabi kendi görümceside geldi
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali)
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş
Kulaklarıma inanamadımUlen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin hadi benim herif sapık diyelim ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsunben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu
Allahım benimi sınıyorsun diye düşündüm durdum bütün gece
Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı
Gece 12de ancak geldik hatta biraz geçiyordu
Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildimtabi o arada bilgisayarada el konmuştu
Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim
Canım inşallah şu anda daha iyidir diş eti
Bu arada gözünüz aydın yakında cimcime tay tay durmalarada başlarasıl ondan sonra koşturmaca başlıyor
şey kem küm
Akılsız başım gitmeden bildirim yapmayı akıl erdiremedi ama geçen haftayla aynı kilodayım şükür
Valla dondurmayıda çok yemedim üstelik hakikiydi ve sırf meyveli aldım en azından oradan az da olsa kurtarayım diye
Canım valla oruçluyken ben değilde eşim benim yerime sapıtıyoreeee çoğunlukta tamam diyince bende onlara uydum ama söz bayrama kadar gram kaçamak yapmayacağım ( bayramdada yapmam büyük ihtimal çünkü anam henüz çok şükür baklava yapalım demedi gittiğimiz yerlerde de hatunlar hep tembel tatlı yapmıyorlar bile hazırıda ben pek sevmiyorum ( ancak çok nadiren ama sana söz veriyorum bayramda da tatlı yok bana )
Çok geçmiş olsun adaşım
Valla bugün burada da öyle böyle bir yağmur yağmadı :26: sonrasındada aynı 99 depreminde de olduğu gibi felaket bir sıcak bastı :26: Rabbim korusun ama bu havalar bile bir tuhaf ve aklıma geldikçe hep Allahım hayırlara çıkar diye dua ediyoruM
Canım bol bol nas ve felak oku ( eminim okuyorsundur)
Belkide nazara geldin
Bizim bir abi ( hocadır kendisi ) bana bir ara çok daraldığım için bir bardağa 7 tane ayetel kürs-i okuduktan sonra evin her yerine o sudan serpiştir demişti özelliklede yatak odama ( girmek dahi istemiyordum o dönem)
Belki piskolojik diye düşünenler olacaktır ama gerçekten o gün onu yaptıktan sonra inanılmaz rahatladım ve hayatımda ilk kez o gece uzun bir aradan sonra deliksiz ve rahat bir uyku uyudumsıkıntılarımda baya bir azaldı şükürler olsun
RAbbim kimseye sıkıntı vermesin...Aminnnnnnnn
Canım okadar içten anlatmışsın ki duygularını sanki çok güzel bir aşk hikayesi okuyormuşum gibi hissettim
Bu yaşta bu denli yoğun duygular yaşaman beni gerçekten mutlu etti
Geçende de demiştim ben şahsen yapamam ama yapana gerçekten saygım vardediğin gibi bazı şeylerden vazgeçebilmek gerekir, belki çevrende de tepki yada övgü alacağın insanlar olacaktı ama dediğim gibi çok iyi düşünülmesi gereken bir karar
Hayatını paylaşmasını istediğin kişi bu durumu biliyormu :44: acaba bu durummu onu biraz korkuttu çünkü erkeklerin çoğu her ne kadar eşim sadece bana güzel görünsün desede farklı açılardanda düşünebiliyorlar
Hani dün demiştin ya elini dahi tutmadım diye o an gerçekten helal olsun dedim çünkü genele baktığın zaman o yaşta en azından bir el ele durumu kesin olmuş oluyor hatta minnak da olsa bir öpcük
Dediğin gibi çok çalışmamız lazım çooookÖğrenecek ve araştıracak çok şey var ve eminim sen gerekeni araştırıp ondan sonra kararını verirsin
Mutlu ve huzurlu nasıl olacaksan o şekilde yaşarsın inşallah ...Aminnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
İNşallah birlikte çok çok gzüel kilolar veririz
BU son devamsızlığım olsun adaşımaffet beni şekerim
Bu arada iftardada hiç zararlı birşey yemedim
1 kase çorba ( az )
BOl salata
2 çiğköfte ( sırf marulla oda çigköfte bile değildi bulgur köftesi gibi birşey)
1 parça fırın TAvuk ( ufak )
2 ufak parça patates
1 bardak limonata
Ekmek ağzıma sürmedim çiğköfte yedim diye
İnşallah bayramdan sonra dahada güzel menüleri paylaşacağım
Ablaaa cok saoll ewet said bu dusuncemi biliyor hatta icimdeki o iman aski o disa vurmami saglattirdi. O cok dindar ve bana okadar cok sey ogrettiki abla.. Beni bambaska bir insan yaptirdi tabiki Allah im sayesinde daha bilgili oldum, Allah bana yolunu gosterdi alhamdulillah, o aski tattirdi birdahada vazgecmem o icimdeki iman Askindan. Saide zaten Allaha divane asik oldugu icin asik oldum ona,:)) oda cok olgun, ben ondan baskasiyla evlenmek istemiom cunku herseyimiz ayni, ben carsaf giymek istesem dunyalar onun olur, bizim hayalimiz zaten dinimizle cok mesgul olmak evlendigimizde. Abla ne yazikki el ele tutustuk sarildik optuk ( dudaktan degil tabi) dindariz ama nefsimize hakim olamadik, birbirimize deliler gibi asiktik ki hala oyle, ama bibirimize dokunurken bile yasak oldugunu biliyordukicimiz aciyordu pismanlik duygusu.. Sonra birgun elimi tutmadigini gordum, yapma boyle uzuluyorum dedim elini tuttum.. Elimi o an birakmadi gozleri kalbi benden vazgecemiordu oda bana dokunmak istiyor tabi. O an bu yaptigimiz zina gunah, biz birbirimizin helali degiliz diye anlatiyordu bunu evlendikten sonra yapalim yani el ele tutusmalar felan, ama biyandsn elimide birakamiyordu. Seni seviyorum ama bu yaptigimiz dogru degil diordu. o erkek oldugu halde bunu yapmamamizi anlatiordu.. Ona baktim ewet haklisin dedimm,, elini biraktim.. Bi kac dk sonra yinr elini tutmak istedim. Oda yapma bunu cok zor benim icin diyorduu. Yani okadar asikken benden uzak durmak istiordu gunah diye. Her bulustugumuzda bu son diyorduk birdaha dokunmicaz birbirmize zaten ayda 1 x felan bulusuyorduk. Sonunda iste tartismalar basladi. Ama ben biliyorum niye.. Cunku biz Allah in istemedigi birsey yaptik zina :) iliski degil ama el zinasi goz zinasi, ve hernekadar o beni nekadar bilgilendirdiyse islam hakkinda bu sonsuz olacagini zanediyorduk, halbuki hersey Allah in elinde. Biz boyle mutlu olamazdikki olamayizda, tek care herseyi bitirip beklemk ve bi kac yil sonra evlenmek, insha Allah. Oda bana diyordu bu yaptigimiz dogru degil bizimki iliski degil diordu. Sen benim sevdigimsin ama boyle devam ederek hayirli olmaz bizim icin. Hersey biter. En iyisi normal konusmak ve bi kac yil sonra icin beklemek. O benden daha dindar ve bilgili oldugu icin ona daha kolay geliordu tabi, ama ben cok aci cekiordum hala onu cok seviyorum hersey eskisi gibi olsun istiyorum icimden halbuki istedigim sey cok gunah.. Kendime geldim sonunda. Yapacagimiz tek sey helal olacagimiz gune kadar mesafeli olmak. Yoksa evliligimizde hayirli olmaz, Allah in yasak ettigini yapmak ve sonra evlenmek tovbe etmek olurmu oyle sey.. Allah huzur verirmi hayirli yaparmi o evliligi.. Zor gercekten sabir lazimmm. Inan cook zor benim icin abla icim aciyo ama beklicem. O boyle oldugu icin Allah a divane asik oldugu icin ben o yuzden israrla onu istiyorum birtek. Kaynana cadoloz olsada umrumda degil. Ve o bukadar olgun bu yasta!! Benden 11 ay kucuk oldugu halde. 25 yasindaki adamdan daha olgun. O bana namazi ogretti biliomusun. Bulustugumuzda namaz saati gelince ceketini cikarip namaz kiliyordu yanimda. Hem benden vazgecemiordu nefsine hakim olamiordu hemde islamdan vazgecemiordu, beni birakti tabi ama anliyorum onu, bu tartismalarda zaten bu yuzdendi sadece bahane lazimdi :)) ve o kalbimi cok kirdi birsuru seyler dedi bende tabi o yuzden aldirmiorum yasimiz daha kucuk. Hayirlisi olsun .. Umarim oda benden vazgecmez ileride baskasiyla evlenmez. Istedigim sey bana bekleeee demesi. Seni bi kac yil sonra isteyecem dese. Garanti veriyor ozmn ve onu olumlu beklerim.. Bunu nasil sagliyacam ben??
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
kız baktım baktım aradaki farkı göremedim. şey varya tv lerde çıkıyo farkı bulun 500 euro yu alın ona benzadi
canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun. preeklempsi benimde başımın belası. bende üç çocuk var ve hepsinde yaşadım bu sorunu. sadece biri erken doğdu şükür hayattalar. kendine çok dikkat edersen kilo verebilirsin eğer yapabilirsen karatayı kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. gıdım gıdım yemeden bol keseden kilo veriyorsun. eğer yukardaki listeye bakarsan benim verdiğim kilonun 90 dan sonraki kısmı karatayla gitti hemde çok fazla bir zaman almadı. yaklaşık 4 ay oldu ama hep kaçamaklarla dolu 4 ay
kız bana daha erken dila az bebeklikten çıksın ben öyle düşünüyorum. gerçi benim işim belli olmaz birde baktın sana özendim başladım çalışmaya
yok 5 çok 4 kararında. beşe bakamam gözüm yemiyor hemde sağlık durumum müsade etmez hepsi sezeryan çünkü.
ayyuzlum yeni gordum listeyi anam bu haftayi cok merak ediyorum yaaa ne guzel ayni dereceyi almisiz sweetcim ellerine saglik cnm
bakalim ayyuzlum mu ben mi bu hafta kim daha cok 79 lu rakami gorcek ne durumdasin cnm bu hafta da iddali rakam verdik ama hakkindan gelcez insallah
çook güzel bir liste olmuş çok beğendim
hoşbuldum gerçekten hoşbuldumçok samimi burdaki herkes inşallah güzel bir şekilde kilolardan kurtuluruz bende çok memnun oldum daha yaşın da gençmiş düşünebilirsin 4. çocuğu kalabalık aileler güzel oluyor ama bence 5 i geçme derim yinede evlenince bende yaparım sanırım 5 e kadar
ınsallah evlenıncede bu fıkırde kalırsında dogurursun 4 5 tane
ellerıne saglık canım ama eksıklkerımız var
aslında cok guzel 2 kız 2 erkek ama ben bakamam cok cesaretlısın masallah dogur ozaman kız esınde ıstıyosa neguzel.hatta dur ben 58ı görunce ıstıyom ucuncuyu ozamana kadar sende hedefıne ulasırsın kesın bende erkek ıstıyorum hayırlısıyla sende kkda arastırıp beraber nıyetlenelım cocuga
burda var öyle topıkler erkek bebek yapma formulu kız bebek yapma formulu falantakdır allahın tabı ama denemekten zarar gelmez
Çok güzel kilo vermişsiniz maşallah :) darısı başıma. geçen yıl ağustos ayında preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım oğlum 5 gün yaşadıstres ve sıkıntıdan şiştikçe şiştim. Aynı zamanda tiroid kanserinden ameliyat oldum. Metabolizma tam calışmadıgı için kilo veremıyorum. Pko hastasıymışım bırde. Yenı cıktı buda. Dr. Bı ılac verdı 2 ayda yaklaşık 7 kilo verdim. 81'e düştüm çok şükür. Tekrar hamile kalan bilmem için 70 kilo olmalıymışım. İnşallah desteğinizle hedefime ulaşacağım. 🙏
Aleyküm selam cecoşummm hoşgeldinnn hakikaten çok saçma bir laf etmiş birde herşeye günah demiyorlarmı böyle bir günah olduğunu da ilk kez duyuyorumm tövbe yarabbim bence onun aklına başka şeyler gelmiştirher zaman komşularımıza veririzde alırız da hiç böyle birşey duymadım
peki bu seferlikte kıaymadım sana ama söz verdin bak devamsızlık yok meleğimd ebir ara göründü kayboldu çok yoruldu sanırımm bayramda tatlı yemeyeceğiz dersek büyük yalan olur kuuzummm ama en azından günde 1 taneyi veya 2 çatalı geçmeyelimm
menün gayet güzel afiyetolsun cnmmm limonata yerine ayran süper olurdu ama malum ramazandayız için yandı sanırımeniştede artık destek olsun sabote etmesin seniii bu arada en masum dondurma sade dondurma cecoşummm
Çok güzel kilo vermişsiniz maşallah :) darısı başıma. geçen yıl ağustos ayında preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım oğlum 5 gün yaşadıstres ve sıkıntıdan şiştikçe şiştim. Aynı zamanda tiroid kanserinden ameliyat oldum. Metabolizma tam calışmadıgı için kilo veremıyorum. Pko hastasıymışım bırde. Yenı cıktı buda. Dr. Bı ılac verdı 2 ayda yaklaşık 7 kilo verdim. 81'e düştüm çok şükür. Tekrar hamile kalan bilmem için 70 kilo olmalıymışım. İnşallah desteğinizle hedefime ulaşacağım. ��
Ablaaa cok saoll ewet said bu dusuncemi biliyor hatta icimdeki o iman aski o disa vurmami saglattirdi. O cok dindar ve bana okadar cok sey ogrettiki abla.. Beni bambaska bir insan yaptirdi tabiki Allah im sayesinde daha bilgili oldum, Allah bana yolunu gosterdi alhamdulillah, o aski tattirdi birdahada vazgecmem o icimdeki iman Askindan. Saide zaten Allaha divane asik oldugu icin asik oldum ona,:)) oda cok olgun, ben ondan baskasiyla evlenmek istemiom cunku herseyimiz ayni, ben carsaf giymek istesem dunyalar onun olur, bizim hayalimiz zaten dinimizle cok mesgul olmak evlendigimizde. Abla ne yazikki el ele tutustuk sarildik optuk ( dudaktan degil tabi) dindariz ama nefsimize hakim olamadik, birbirimize deliler gibi asiktik ki hala oyle, ama bibirimize dokunurken bile yasak oldugunu biliyordukicimiz aciyordu pismanlik duygusu.. Sonra birgun elimi tutmadigini gordum, yapma boyle uzuluyorum dedim elini tuttum.. Elimi o an birakmadi gozleri kalbi benden vazgecemiordu oda bana dokunmak istiyor tabi. O an bu yaptigimiz zina gunah, biz birbirimizin helali degiliz diye anlatiyordu bunu evlendikten sonra yapalim yani el ele tutusmalar felan, ama biyandsn elimide birakamiyordu. Seni seviyorum ama bu yaptigimiz dogru degil diordu. o erkek oldugu halde bunu yapmamamizi anlatiordu.. Ona baktim ewet haklisin dedimm,, elini biraktim.. Bi kac dk sonra yinr elini tutmak istedim. Oda yapma bunu cok zor benim icin diyorduu. Yani okadar asikken benden uzak durmak istiordu gunah diye. Her bulustugumuzda bu son diyorduk birdaha dokunmicaz birbirmize zaten ayda 1 x felan bulusuyorduk. Sonunda iste tartismalar basladi. Ama ben biliyorum niye.. Cunku biz Allah in istemedigi birsey yaptik zina :) iliski degil ama el zinasi goz zinasi, ve hernekadar o beni nekadar bilgilendirdiyse islam hakkinda bu sonsuz olacagini zanediyorduk, halbuki hersey Allah in elinde. Biz boyle mutlu olamazdikki olamayizda, tek care herseyi bitirip beklemk ve bi kac yil sonra evlenmek, insha Allah. Oda bana diyordu bu yaptigimiz dogru degil bizimki iliski degil diordu. Sen benim sevdigimsin ama boyle devam ederek hayirli olmaz bizim icin. Hersey biter. En iyisi normal konusmak ve bi kac yil sonra icin beklemek. O benden daha dindar ve bilgili oldugu icin ona daha kolay geliordu tabi, ama ben cok aci cekiordum hala onu cok seviyorum hersey eskisi gibi olsun istiyorum icimden halbuki istedigim sey cok gunah.. Kendime geldim sonunda. Yapacagimiz tek sey helal olacagimiz gune kadar mesafeli olmak. Yoksa evliligimizde hayirli olmaz, Allah in yasak ettigini yapmak ve sonra evlenmek tovbe etmek olurmu oyle sey.. Allah huzur verirmi hayirli yaparmi o evliligi.. Zor gercekten sabir lazimmm. Inan cook zor benim icin abla icim aciyo ama beklicem. O boyle oldugu icin Allah a divane asik oldugu icin ben o yuzden israrla onu istiyorum birtek. Kaynana cadoloz olsada umrumda degil. Ve o bukadar olgun bu yasta!! Benden 11 ay kucuk oldugu halde. 25 yasindaki adamdan daha olgun. O bana namazi ogretti biliomusun. Bulustugumuzda namaz saati gelince ceketini cikarip namaz kiliyordu yanimda. Hem benden vazgecemiordu nefsine hakim olamiordu hemde islamdan vazgecemiordu, beni birakti tabi ama anliyorum onu, bu tartismalarda zaten bu yuzdendi sadece bahane lazimdi :)) ve o kalbimi cok kirdi birsuru seyler dedi bende tabi o yuzden aldirmiorum yasimiz daha kucuk. Hayirlisi olsun .. Umarim oda benden vazgecmez ileride baskasiyla evlenmez. Istedigim sey bana bekleeee demesi. Seni bi kac yil sonra isteyecem dese. Garanti veriyor ozmn ve onu olumlu beklerim.. Bunu nasil sagliyacam ben??
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İki dakikalığına da olsa bir bakayım ne var ne yok dedim
Bugün öğleden beri kuran okuyorumtutuştum ya yetiştiremezsem yada ertesi gün regl olursam diye
Veeeeeeeee tammmmm 35 sayfam kalmış bitirmem için
Bİraz mola verip tekrar abdest alıp devam etmeyi düşünüyorum ki akşama kadar bitmiş olur Allahın izniyle sonrada bu gece hem hatmimi bitirmiş olmanın rahatlığı hemde sizlere sohbet edebilmenin mutluğuyla sahur sohbetinde hazır ve nazır bulunacağım
Eşim sağ olsun bugün beni hiç ellemeyeceğini söyledi ( yani birşey istemeycek) hatta akşamlıkta bir çorba bir makarna yeter dedi Aslında makarna zararda işte en az 4 aydır ağzımıza sürmedik canı çekmiş
Valla sabah eşimede anlattım ablanın görümcesi böyle böyle dedi yahu ne saçma diye eşim bile şaşırdı öyle şeymi olur insana iftirağ atmış gibi olur sonuçta karşı taraftan namussuzluk beklemek anlamına gelir o dedi
Beğenmediğim bir yemek dahi olsa ( eski bir komşum pek beceremezdi ama yinede Allah razı olsun bizede kokmuştur diye uzatırdı ) yiyemiyecek gibiysem ayrı bir poşete koyardım eşimede tembihlerdim kedi köpeklere ver diye ( çöpe atmış olmayalım diye ) ama kadın ne zaman sorsa nasıl olmuş diye ay ablacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık derdim sırf kırılmasın diyeAllahtan çok sık uzatma huyu yoktu
Banada çok saçma geldi ama işte insan inatlaşmak dahi istemiyor öyle okumuş cahillerleBOşuna günaha sokarlar adım ve Allah korusun dinden soğuturlar
Aramıza hoşgeldinİNşalalh birlikte çok güzel kilolar veririz
Buradaki bayanların çoğunda pko illeti var maalesefama inşallah kilo verdikçe ondanda kurtulacağız ( pkoda kiloyla alakalı birşyemiş aslında ben şeytan üçkeni diyorum kilo = pko ; pko = insülin direnci; insülin direnci = kilo ama çabalarak o şeytan üçgenini kıracağız inşallah .34:
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canımAdaşım banununda dediği gibi sabır Kaderinde ne varsa onu yaşarsın
Hoşgeldin adaşımm ooo maşallahın varrrr çok az kalmışşş
aklın yolu bir kuzum bak eniştem de bizim gibi düşünüyor bu arada şeytan üçgeni formülü süperdiiii:13::13::13: elbette üçgen kırılana kadar devammm
makarnayı domatesli veya sade ye cecoşummm yanına da bol salata yeki makarnaya yer kalmasın madem enişte özlemişş yapacak birşey yok
sade yerim ben zaten genelde ketchup falan bile sevmem tadını bozuyor diye eskiden yapardım yanına soslar falan ama bugün uğraşamam yoğurtla yesinler
Salatamda var evde dediğin gibi yanında salatayı doldururummakarna pek yer kalmasın
Slm fıstıklarrrr
hakkınızda hayırlısı olsun bızdıkımmm allah yazdıysa inşallah ilerde mutlu bir yuva kuararsınız cnmm şimdilik sabretmen lazımm
merak edin bakalım ilk kim farkedeceksöylemiycemmm 4 kararında bitanemmm 5 çok aslında çok çocuk çok güzel fakat günümüz şartlarında çocuk büyütmek hakikaten zor özellikle eğitim olayı gerçi sen dershane yönünden şanslı olacaksın
rica ederim cnm benimmm siz egüveniyorummm başabaş mücadele devam ediyor
beğenmene sevindim bitanemmm
elbette kurtulacaksın hiç şüphen olmasın menülerini paylaşmaya başlarsan yardımcı olabiliriz bitanemm
malesef eksiklerimiz var Eylülüm yaz dönemi geçsin kışa doğru yine toparlanırız inşşsiz deneyin bakalım formülleri
hoşgeldin aramıza bitanemmallah rahmet eylesin bebeğini çok zor günler geçirmişsindir mutlaka kilonu verip tekrar kucağına alırsın inş bebeğini 2 ayda 7 kilo çok güzel vermişsin cnmm gelmiş geçmiş olsun inşş kötü hastalığıda yenmişsin her zaman yanındayız bitanemm menğüleirni sporunu paylaşırsan yardımcı olabiliriz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İki dakikalığına da olsa bir bakayım ne var ne yok dedim
Bugün öğleden beri kuran okuyorumtutuştum ya yetiştiremezsem yada ertesi gün regl olursam diye
Veeeeeeeee tammmmm 35 sayfam kalmış bitirmem için
Bİraz mola verip tekrar abdest alıp devam etmeyi düşünüyorum ki akşama kadar bitmiş olur Allahın izniyle sonrada bu gece hem hatmimi bitirmiş olmanın rahatlığı hemde sizlere sohbet edebilmenin mutluğuyla sahur sohbetinde hazır ve nazır bulunacağım
Eşim sağ olsun bugün beni hiç ellemeyeceğini söyledi ( yani birşey istemeycek) hatta akşamlıkta bir çorba bir makarna yeter dedi Aslında makarna zararda işte en az 4 aydır ağzımıza sürmedik canı çekmiş
Valla sabah eşimede anlattım ablanın görümcesi böyle böyle dedi yahu ne saçma diye eşim bile şaşırdı öyle şeymi olur insana iftirağ atmış gibi olur sonuçta karşı taraftan namussuzluk beklemek anlamına gelir o dedi
Beğenmediğim bir yemek dahi olsa ( eski bir komşum pek beceremezdi ama yinede Allah razı olsun bizede kokmuştur diye uzatırdı ) yiyemiyecek gibiysem ayrı bir poşete koyardım eşimede tembihlerdim kedi köpeklere ver diye ( çöpe atmış olmayalım diye ) ama kadın ne zaman sorsa nasıl olmuş diye ay ablacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık derdim sırf kırılmasın diyeAllahtan çok sık uzatma huyu yoktu
Banada çok saçma geldi ama işte insan inatlaşmak dahi istemiyor öyle okumuş cahillerleBOşuna günaha sokarlar adım ve Allah korusun dinden soğuturlar
Aramıza hoşgeldinİNşalalh birlikte çok güzel kilolar veririz
Buradaki bayanların çoğunda pko illeti var maalesefama inşallah kilo verdikçe ondanda kurtulacağız ( pkoda kiloyla alakalı birşyemiş aslında ben şeytan üçkeni diyorum kilo = pko ; pko = insülin direnci; insülin direnci = kilo ama çabalarak o şeytan üçgenini kıracağız inşallah .34:
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canımAdaşım banununda dediği gibi sabır Kaderinde ne varsa onu yaşarsın
Ay yazık olmus yaa daha ilk soruda elenmiş kız :)Ablamin o miymiy arkadaslarindan biriturkeyden geldi, ev dolu genc kiz biride kafa dengim degil bu youtubedaki kizda burda ya miymiy insanlardan hic hoslanmam gece arkadasima gidip orda kalsaydim bugun ablamida arkadaslariyla biraksaydim
http://youtu.be/kvDi4QoxTS0
Hımmm demek sevmedin kızları o zaman Allah yardımcın olsun cnm :)Kizlar kactim o kizlardan bebisimin yaninda uzanmisim. Ayy tahammul edemiyorum nebuya.. Evden gitmek istiyom. Bi kiz var 17 yasinda benim gibi. Cocuk gibii ve hic sicak kanli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?