80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh ne güzel sporunu da yapmışsın cnm tebrıkler :)

Kizlarrr selam vallahi ben cok fenayim. Belim agrisi artti yillar önce fitik baslangicindakine benziyoor cok korkuyorum ameliyattan beri bi sorun yoktu. Bu gun acilde igne yaptirdim o derece fenayim bi faydasida olmadi napacam şoktayım. Haber vereyim dedim. Menude yazayim
Sabah kkk kahvalti 2 dlm ekmek
Ara seftali
Aksam sac kavurma az pirinc pilav salata
Spor yok belim iglesene kadar da yapamicam sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay geçmiş olsun CNm ya geçmezse doktora git bence cok fena bir ağrı demekki iğne vurduğuna göre

Iphone dan gönderildi

Ay geçmiş olsun CNm ya geçmezse doktora git bence cok fena bir ağrı demekki iğne vurduğuna göre

Iphone dan gönderildi

Sorma hemde ne agri ne oturtuyo ne yatiriyoo bu gun fena oldum sabah ise gidemem sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay yazık olmus yaa daha ilk soruda elenmiş kız :)

Hımmm demek sevmedin kızları o zaman Allah yardımcın olsun cnm :)

Hahahaha aynen ablaa ya iste o kizda burda kendini bisi zanedior :)) hepsi miymiy ya, kactim onlardan odamda bebisimi uyutuom. Konusulmuuyo onlarla wallah, ilgileniorum onlar birbirileriyle konusuyor, bende gittim artik napim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

:)
Iftara ne kadar kaldı cnm sende

Iphone dan gönderildi

Ya boyle kendini becerikli gosteren kizlardan nefret ediom. Kalkmis ablama yemek yapmayi ogretiyo hemde pilavi. Sanki cok zormus gibi. Hayir oyle degil bunun altini kis felan ablama dior orda agzimi acipta laf soylemek istiyordum sen bunlari ablamami ogretiorsun o hergun yemek yapior demek istedim ama ablam icin katlandim sesimi cikarmadim bide ayib olur. Sanki ablam yemek yapmasini bilmiormus gibi davrandi iste oyle tipleri hic sevmiorum. Off iyiki benim boyle arkadaslarim yok. :)) onlar sonucta miymiy yapmacikdegil oldugu gibi davraniolar gercekci.

1 saat. Saat 11 de gidecekler enistem geleck :)) 2 saat katlanmaliyim. Ben misafire bayilirimmm. Ama bunlarla konusulmuyo inanki

Yok kız iftar vaktini sordum misafirlerin gitme vaktini değil :) bende son yarım saat sonra iftar yapcam :)

Iphone dan gönderildi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:

Tüğ gibi hafif ceco geldiiiiiiiiiiii

YOk yok bir iki saat içinde erimedim ama çok şükür Rabbim bana Kadir Gecesinden evvel ve regl olmadan hatmimi bitirmeyi nasip etti Onun vermiş olduğu hafiflikle geldim
Biraz evvelde hemen anneme telefon açıp müjdeyi verdim oda geçenlerde diyordu yetiştiremezsen Kadir gecesine bir kaç gün geç biter falan diye Onu kapattıktan sonrada kızkardeşimi aradım kızzzzzzzz benden evvel Yasine geldim diye hava atıyordun ben senden evvel bittirdim diye makara yaptım onada nasıl gülüyor ulen bir şaka yaptım o gazla anında bitirdin kuranı diye
Aslında hırs falan değil tabi bugün bütün gün kuran okumamın sebebi bir iki güne kadar regl olursam yetişmez korkusu sebep oldu iyikide oldu çünkü bende bu şans varken kesin kadir gecesi regl geçiririm olsun bittiya bağışlamasınıda artık olmadı anam yapıverir

Dün eşimin anannesine uğradığımızdada mevzu oldu hatta KV oğluna sordu sen hiç kuran okuyormusun diye Yine sağ olsun eşim evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun diye sallayıp durdu ve dün sanırım biraz bocalarım okursam harflerin bir kısmını unutmuş olabilirim dedi :26:
O zaman hemen ilk fırsatta eve iki kuran daha alıyoruz ( iki taneydi de birini annemlere vermiştim ) ve bayramdan sonra her hafta sonu kızın, sen ve ben oturup 5 - 10 sayfada olsa kuran okuyoruz ve bir sonraki Ramazana kadar acele etmeden hatim başlıyoruz dedim
İtiraz etme hakkınız yok baba kız kuranı unutmanıza asla müsaade etmiyorum büyük günah dedim ve sağ olsunlar ikiside kabul etti
Tabi ben yine ayrı bir hatım başlamayı düşünüyorum Sonuçta ev içinde ne kadar kuran okunursa okadar iyi

Anam hiç sevmem öyle yapmacık insanları
ARtık ablanın hatrına mecbur idare edeceksin Mübarek Ramazan günü onlara iyi davranarak sevaba girdiğini düşün belki o zaman biraz daha çekilir hale gelir o ortam

Bu sene resmen kendimi aştım Ramazanın ya 2.ci yada 3.cü günüydü hatmime başladım ve çok şükür bugün bitti

Kızın şansına bak yarışmaya katıl ama seyirci yüzünden elen demekki kısmet değilmiş

ceco 3leme süpermıs ama kılo verınce kırılıyo gaalıba

Evet benim doktorumda öyle demişti ama işte o kırılma noktasını ben bir yakalasam ikiye ayracağım o üçgenide yakalayadım bu güne kadar
Geçen gün aklıma geldi bir ara puan hesabı yapıyordum ( karbonhirdrat değerine puan verilmiş günde 50 puanı geçmemeye çalışıyorsun hatta ne kadar az yersen okadar güzel gidiyor kilo ) o dönem sanki kilo vermeye başlamıştım yanlıış hatırlamıyorsam :44: Bakalım bayramdan sonra onu tekrar denemeyi düşünüyorum tabi karatayla birlikte ondan sonrada kırılmasın o üçgende göreyim

Sık dişini canım ablan için sonuçta gece yatısına kalmayacaklardır sanırım kalırlarsada sende bir arkadaşına o zaman kaçarsın yeni söyledi çok ısrar etti kusura bakmayın hesabı sonuçta ablan için gelmişler sonradan gitmene birşey demezler sanırım ( tabi yatıya kalacaklarsa kaç yoksa idare et )

Çok çok geçmiş olsun İNşallah bir daha yaşamassın o ağrıyı...Aminnn
Umarım şu anda daha iyisindir bel ağrısı berbat birşey yaaa bende fıtık yok ( bildiğim kadarıyla ) ama yatağım yine çökmüş herhalde ( bu kiloya iyi bile dayandı 4.5 senedir ) sabah felaket ağrıyla uyandım :26: 1 saat sonra ancak kendime geldim ama o bir saat bile yetti bana
Eşim de diyor senin tarafında yatınca bende öyle oluyorum diye demekki yataktan

Aynen abla ablam icin dayaniyorum ya abla ablam icin geldilerde ablam davet etmediki kendi agizlariyla teklif ettiler iftaragelelim diye. Cok ayib bence insan once sorar musaitmisiniz diye:)
Uf daraldim wallah daha yeni 10 dk ligina oturdum yine bebisle. Simdi uyutuom bebisi odamda. Odamdan sanirim 1 saat sonra cikaeim bebek uyumadi bahenesiyle halbuki simdi uyudu ayagimda, canimmmsinn sennn abla seni cooooooooook seviyorummm hepiniziiiin yeri ayri bu aradaa :)) hihhi cansinnnnn tatlimmmbenim sen nerde kaliyorsunnnnn :)) ve nerelisin hic bi bilgi bilmiorum hakkinizda,

Bu arada evin melegisin senn. Masha Allah ablaa neguzel ewe daha cok Quraan aldiriosunnn.

Aynen abla amieeeennn

Neslihancim gecmis olsun...
Ceco cok sevindim senin adina rabbim kabul etsin ins..
yasmincim kizda guzelmis ama ilk soruda komik olmus az:) hayirlisi..herkesin arkadasikendine gore oluyo canim..bazen herkesin kafasi uyusmuyor malesef...
Kizlar kizim icin tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim..cok arastirdim..ins bu isinde ustesinden gelicez..biraz yapisiyla alakali gerci..bende cok icine kapaniktim..ama sanirim benle alakali sorun birazda..kendi hatalarimla yuzlestim gibi oldum psikolog yazilarini okuyunca..fazla koruyuculuk yapiyorum ama artik kendimi duzeltme yoluna gitmeye calisicam..napim zaman cok kotu..birde yurtdisinda yasayinca daha bi psikopata bagladim brn galiba...
bir psikolog sozu ..
"Cocuklarinizi korumayin , kollayin"
Cok anlamli bence..uygulamaya koyulucam ins...
birde benim esim cocuklara karsi biraz ilgisiz ..herseyleriyle ben ilgileniyorum butun sorumluluk bende..ama artik onuda durtuyorum..adam ailesinden hic sevgi gormemis cocuklarinada gosteremiyo..bugun bisiklet aldi kendine artik kizimla cikip gezicez bisiklet turu yapicaz diyo..beraber kaliteli vakit gecirmekte cok onemli cocuklarin hayatinda..
ayy cok uzattim icimi dokup rahatladim biraz...

top secret ceco
YOk kız aklıma gelmemiştir başka şeyleri uzun uzun anlatınca

Efenim kendimden eccük bahsedeyim
34 yaşında biri 13.5 diğeri 3.5 yaşında iki cadının annesiyim o malum zaten
Doğma büyüme almanyalıyım aslında hatta alman vatandaşıyım 18 yaşında eşimle İstanbula tatil için geldiğimde tatilimin son 10 günü tanışıp çıkmaya başladık 1 hafta sonra adama galiba sana aşık oluyorum dedim ve adamı tabi dumura uğrattım sonuçta benden önce çıktığı kızlar hep ondan beklemiş ilk kez benim gibi acık sözlü ve rahat birini tanıdı tabi adam o zaman
10 gün sonra ben Almanyaya döndüm tabi mecbur okullar açılacak diye ( Yabancı dil üzere Meslek kollejine gitmiştim )
Sonra sadece telefon ve mesajla görüştük ve 1 ay sonra eşim bana evlenme teklif etti
Tabi o yüz yüze olduğumuz zaman ben bıdı bıdı konuşurken adam beni neresiyle dinlediyse son gün bak yarın dönüyorum diyince bizimki aşkım ben her ay seni görmeye gelirim diyince bir şaşırdım ulen nereye geliyorsun Almanyaya dedim ( hem uçak parası hem vize sonuçta var )
Bizim aptal aşık bir şaşırdı neeeee Almanyamı ben Alanya anladım hep dedi
Kendi kendine her hafta olmaz ama ayda bir Antalyaya giderim hatunu görmeye diyormuş
Neyse uzatmim Tekliften 3 ay sonra ben babamı zorla İstanbula tatile getirdim ve nişan yaptık ondan 6 ay sonrada evlendik

19 yaşındayken evlenmiş oldum yani 20 yaşında anne oldum tabi büyük kızımla birlikte büyüdük diyebilirim çünkü kızım yokkende doğduktan sonrada ben eşim işteyken kapı önünde mahalledeki çocuklarla Volleybol oynuyordum bazen eşime yakalanıyordum tabi oda muzuluk olsun diye kulağımdan tutup sen yinemi sokakta top oynuyorsun diye eve götürüyordu beni mahalledeki çocuklar gülmekten kırılıyorlardı tabi biliyorlardı şaka olduğunu

Bir kaç kere çalışmaya niyetlenmiş olsamda çocukta yaparım kariyerde diyemedim evhanımıyım
Her fırsatta kızçelerimide arabaya atıp gezmeyi çok seviyorum ama tabi artık arabadanda ufak ufak vazgeçsem iyi olucak yoksa zor gider bu kilolar
Evlendiğimde 52 kgdum bir dönem yaşadığım sıkıntılar ( eşimin ailesiyle alakalı ve tabi eccükte maddi ) ve girdiğim depresyon sonuçu 70lere kadar çıkıp birde hamilelikte 23 kilo alınca benim obezite maceram başlamış oldu
Tabi o dönem kilo aldığımın farkındaydım ama nasıl bir gözse benimki çok hafif aldım gibime geliyordu ( tartıya çıkmak aklıma gelmiyordu bile )
İkinci kızıma 108 kgla hamile kalmiştım ( doktorum bile iyi cesaret 10 sene aradan sonra demişti sağ olsun kiloyla hiç sorun yapmamıştı )
9 ayın sonunda 5 kg vermiştim ve 103 kgla doğuma girdim
2 sene emzirme dönemlinde de 120 kgya çıkmayı başardı bu aptal kafam

Bir ara ne güzel 96lara kadar düşmüştüm geçen sene ama sonra yine bir ipin ucunu kaçırdım hooop gerisin geriye 120lere ( +/- 2.5 kg )
PKO ve insülin direncim var ( Rabbim beterinden saklasın ...aminnn )
İnşallah bayramdan sonrada bir güzel silkelenip tekrar bir başlangıç yapacağım büyük kızımda biraz fazlası var oda bana eşlik edecek ( kendi isteğiyle malum bu sene mezuniyet var ortaokuldan ve baloda abiye giyecekmiş )
Ana kız inşallah bir sonraki yaza kadar ( kızım 3 ay sonraki doğum gününe kadar vermek istiyor biraz o zamanda elbise istiyormuş sonrada mezuniyete kadar verebildiğim kadar veririm diyor ) baya bir fark yaratırız inşallah aminnnnnnnnnnnnnn

Allahtan kısaca bahsettim

Canım inşallah herşey çok daha güzel olucak
Bence kendini suçlama sonuçta hepimiz zaman zaman aynı hatayı yapıyoruz Psikoloğun dediği gibi kollamayı bir öğrensek zaten herşey süper olucak
Rabbim evlatlarımızı her türlü kaza, bela ve kötü niyetli insanlardan esirgesin....aminnnnnnnnnnnn

Bencede sık sık kızınla birşeyler yapın
Biz artık planları kızlara göre yapıyoruz inan yeterki mutlu ve huzurlu olsunlar
Çok şükür bu ara benimkininde neşesi yerinde Umarım hepimizin evlatları hep öyle olur

Evet ilk menümü paylaşayım o zaman regl döneminin sonlarına yaklastım artık

sabah 2 dilim tam bugday ekmegi 1 domates 1 salatalık 4 zeytin beyaz peynir çay
ara ögün 1 dilim karpuz
ögle 1 köfte 2 dilim ekmek 1 kase çorba salata ayran
ara ögün 2 kasık gevrek 2 kayısı
aksam 1 alabalık salata sehriye corbası
ara ogün 2 hurma
ve bugünü tamamlamş bulunuyorum

Merhaba paylaştım menümü bakalım neler düşüneceksıniz

Nerelerdesniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ne güzel bu gece uzun uzun sohbet ederim diye düşünürken kimsecikler yok meydanda Ramazanın son haftası diye artık herkes gece uykuya yenikmi düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…