- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ohh ne güzel sporunu da yapmışsın cnm tebrıkler :)Slm kizlar..sabah 1 saat bisiklet surdum..sonra sohbete gittim..guzeldi..cok guzel seyler anlatti hoca..
evett mubarek ramazaninda sonuna geldik..ins bizden razi olarak ayriliyordur..
Ceco ne demis oyle o gorumce..gercekten kalbi fesat bazi insanlarin..gunahi sevabi bilmeyip kendine uyarlayanlara cok kiziyorum...makarna icinde simdiden afiyet olsun..bende yaptim bugun ama yemedim:)
Kuranin icinde alkis..benim cok var ama ins sali yada carsamba temizlenip devam yapicam motoru hizliya takip:))
Yasmincim hakkinda hayirlisi olsun canim..o yaslarda ask bambaska bise...
ayyuzlum nasilsin hemsom..4, bebe icin az daha bekle tatlim acele etme..yipranan biz oluyoruz...
Kizlarrr selam vallahi ben cok fenayim. Belim agrisi artti yillar önce fitik baslangicindakine benziyoor cok korkuyorum ameliyattan beri bi sorun yoktu. Bu gun acilde igne yaptirdim o derece fenayim bi faydasida olmadi napacam şoktayım. Haber vereyim dedim. Menude yazayim
Sabah kkk kahvalti 2 dlm ekmek
Ara seftali
Aksam sac kavurma az pirinc pilav salata
Spor yok belim iglesene kadar da yapamicam sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay geçmiş olsun CNm ya geçmezse doktora git bence cok fena bir ağrı demekki iğne vurduğuna göre
Iphone dan gönderildi
Ay yazık olmus yaa daha ilk soruda elenmiş kız :)
Hımmm demek sevmedin kızları o zaman Allah yardımcın olsun cnm :)
Hahahaha aynen ablaa yaiste o kizda burda kendini bisi zanedior :)) hepsi miymiy ya, kactim onlardan odamda bebisimi uyutuom. Konusulmuuyo onlarla wallah, ilgileniorum onlar birbirileriyle konusuyor, bende gittim artik napim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
:)
Iftara ne kadar kaldı cnm sende
Iphone dan gönderildi
1 saat. Saat 11 de gidecekler enistem geleck :)) 2 saat katlanmaliyim. Ben misafire bayilirimmm. Ama bunlarla konusulmuyo inanki
Ablamin arkadaslari geldi iftara ayyy ben genelde cok severim misafirleri ama bunlara biturlu kanim isinmadi yillardir. Yapmacik boyle miymiymiy konusmalar. Sosyeteye ozenenler ayy:s fena dayanilmz kizlarrr :)) cekilmez
Slm kizlar..sabah 1 saat bisiklet surdum..sonra sohbete gittim..guzeldi..cok guzel seyler anlatti hoca..
evett mubarek ramazaninda sonuna geldik..ins bizden razi olarak ayriliyordur..
Ceco ne demis oyle o gorumce..gercekten kalbi fesat bazi insanlarin..gunahi sevabi bilmeyip kendine uyarlayanlara cok kiziyorum...makarna icinde simdiden afiyet olsun..bende yaptim bugun ama yemedim:)
Kuranin icinde alkis..benim cok var ama ins sali yada carsamba temizlenip devam yapicam motoru hizliya takip:))
Yasmincim hakkinda hayirlisi olsun canim..o yaslarda ask bambaska bise...
ayyuzlum nasilsin hemsom..4, bebe icin az daha bekle tatlim acele etme..yipranan biz oluyoruz...
Ablamin o miymiy arkadaslarindan biriturkeyden geldi, ev dolu genc kiz biride kafa dengim degil bu youtubedaki kizda burda ya miymiy insanlardan hic hoslanmam gece arkadasima gidip orda kalsaydim bugun ablamida arkadaslariyla biraksaydim
http://youtu.be/kvDi4QoxTS0
ceco 3leme süpermıs ama kılo verınce kırılıyo gaalıba
Kizlar kactim o kizlardan bebisimin yaninda uzanmisim. Ayy tahammul edemiyorum nebuya.. Evden gitmek istiyom. Bi kiz var 17 yasinda benim gibi. Cocuk gibii ve hic sicak kanli degil.
Kizlarrr selam vallahi ben cok fenayim. Belim agrisi artti yillar önce fitik baslangicindakine benziyoor cok korkuyorum ameliyattan beri bi sorun yoktu. Bu gun acilde igne yaptirdim o derece fenayim bi faydasida olmadi napacam şoktayım. Haber vereyim dedim. Menude yazayim
Sabah kkk kahvalti 2 dlm ekmek
Ara seftali
Aksam sac kavurma az pirinc pilav salata
Spor yok belim iglesene kadar da yapamicam sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok kız iftar vaktini sordum misafirlerin gitme vaktini değil :) bende son yarım saat sonra iftar yapcam :)
Iphone dan gönderildi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:
Tüğ gibi hafif ceco geldiiiiiiiiiiii
YOk yok bir iki saat içinde erimedimama çok şükür Rabbim bana Kadir Gecesinden evvel ve regl olmadan hatmimi bitirmeyi nasip etti Onun vermiş olduğu hafiflikle geldim
Biraz evvelde hemen anneme telefon açıp müjdeyi verdimoda geçenlerde diyordu yetiştiremezsen Kadir gecesine bir kaç gün geç biter falan diye Onu kapattıktan sonrada kızkardeşimi aradım kızzzzzzzz benden evvel Yasine geldim diye hava atıyordun ben senden evvel bittirdim diye makara yaptım onada nasıl gülüyor ulen bir şaka yaptım o gazla anında bitirdin kuranı diye
Aslında hırs falan değil tabi bugün bütün gün kuran okumamın sebebibir iki güne kadar regl olursam yetişmez korkusu sebep oldu iyikide oldu çünkü bende bu şans varken kesin kadir gecesi regl geçiririm olsun bittiya bağışlamasınıda artık olmadı anam yapıverir
Dün eşimin anannesine uğradığımızdada mevzu oldu hatta KV oğluna sordu sen hiç kuran okuyormusun diyeYine sağ olsun eşim evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun diye sallayıp durdu ve dün sanırım biraz bocalarım okursam harflerin bir kısmını unutmuş olabilirim dedi :26:
O zaman hemen ilk fırsatta eve iki kuran daha alıyoruz ( iki taneydi de birini annemlere vermiştim) ve bayramdan sonra her hafta sonu kızın, sen ve ben oturup 5 - 10 sayfada olsa kuran okuyoruz ve bir sonraki Ramazana kadar acele etmeden hatim başlıyoruz dedim
İtiraz etme hakkınız yok baba kız kuranı unutmanıza asla müsaade etmiyorum büyük günah dedim ve sağ olsunlar ikiside kabul etti
Tabi ben yine ayrı bir hatım başlamayı düşünüyorumSonuçta ev içinde ne kadar kuran okunursa okadar iyi
Anam hiç sevmem öyle yapmacık insanları
ARtık ablanın hatrına mecbur idare edeceksinMübarek Ramazan günü onlara iyi davranarak sevaba girdiğini düşün belki o zaman biraz daha çekilir hale gelir o ortam
Bu sene resmen kendimi aştımRamazanın ya 2.ci yada 3.cü günüydü hatmime başladım ve çok şükür bugün bitti
Kızın şansına bakyarışmaya katıl ama seyirci yüzünden elen demekki kısmet değilmiş
Evet benim doktorumda öyle demişti ama işte o kırılma noktasını ben bir yakalasamikiye ayracağım o üçgenide yakalayadım bu güne kadar
Geçen gün aklıma geldi bir ara puan hesabı yapıyordum ( karbonhirdrat değerine puan verilmiş günde 50 puanı geçmemeye çalışıyorsun hatta ne kadar az yersen okadar güzel gidiyor kilo) o dönem sanki kilo vermeye başlamıştım yanlıış hatırlamıyorsam :44: Bakalım bayramdan sonra onu tekrar denemeyi düşünüyorum tabi karatayla birlikte ondan sonrada kırılmasın o üçgende göreyim
Sık dişini canım ablan için sonuçta gece yatısına kalmayacaklardır sanırımkalırlarsada sende bir arkadaşına o zaman kaçarsın yeni söyledi çok ısrar etti kusura bakmayın hesabı sonuçta ablan için gelmişler sonradan gitmene birşey demezler sanırım ( tabi yatıya kalacaklarsa kaç yoksa idare et )
Çok çok geçmiş olsunİNşallah bir daha yaşamassın o ağrıyı...Aminnn
Umarım şu anda daha iyisindirbel ağrısı berbat birşey yaaa bende fıtık yok ( bildiğim kadarıyla ) ama yatağım yine çökmüş herhalde ( bu kiloya iyi bile dayandı 4.5 senedir ) sabah felaket ağrıyla uyandım :26: 1 saat sonra ancak kendime geldim ama o bir saat bile yetti bana
Eşim de diyor senin tarafında yatınca bende öyle oluyorum diyedemekki yataktan
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İki dakikalığına da olsa bir bakayım ne var ne yok dedim
Bugün öğleden beri kuran okuyorumtutuştum ya yetiştiremezsem yada ertesi gün regl olursam diye
Veeeeeeeee tammmmm 35 sayfam kalmış bitirmem için
Bİraz mola verip tekrar abdest alıp devam etmeyi düşünüyorum ki akşama kadar bitmiş olur Allahın izniyle sonrada bu gece hem hatmimi bitirmiş olmanın rahatlığı hemde sizlere sohbet edebilmenin mutluğuyla sahur sohbetinde hazır ve nazır bulunacağım
Eşim sağ olsun bugün beni hiç ellemeyeceğini söyledi ( yani birşey istemeycek) hatta akşamlıkta bir çorba bir makarna yeter dedi Aslında makarna zararda işte en az 4 aydır ağzımıza sürmedik canı çekmiş
Valla sabah eşimede anlattım ablanın görümcesi böyle böyle dedi yahu ne saçma diye eşim bile şaşırdı öyle şeymi olur insana iftirağ atmış gibi olur sonuçta karşı taraftan namussuzluk beklemek anlamına gelir o dedi
Beğenmediğim bir yemek dahi olsa ( eski bir komşum pek beceremezdi ama yinede Allah razı olsun bizede kokmuştur diye uzatırdı ) yiyemiyecek gibiysem ayrı bir poşete koyardım eşimede tembihlerdim kedi köpeklere ver diye ( çöpe atmış olmayalım diye ) ama kadın ne zaman sorsa nasıl olmuş diye ay ablacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık derdim sırf kırılmasın diyeAllahtan çok sık uzatma huyu yoktu
Banada çok saçma geldi ama işte insan inatlaşmak dahi istemiyor öyle okumuş cahillerleBOşuna günaha sokarlar adım ve Allah korusun dinden soğuturlar
Aramıza hoşgeldinİNşalalh birlikte çok güzel kilolar veririz
Buradaki bayanların çoğunda pko illeti var maalesefama inşallah kilo verdikçe ondanda kurtulacağız ( pkoda kiloyla alakalı birşyemiş aslında ben şeytan üçkeni diyorum kilo = pko ; pko = insülin direnci; insülin direnci = kilo ama çabalarak o şeytan üçgenini kıracağız inşallah .34:
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canımAdaşım banununda dediği gibi sabır Kaderinde ne varsa onu yaşarsın
Aynen abla ablam icin dayaniyorum ya abla ablam icin geldilerde ablam davet etmediki kendi agizlariyla teklif ettiler iftaragelelim diye. Cok ayib bence insan once sorar musaitmisiniz diye:)
Uf daraldim wallah daha yeni 10 dk ligina oturdum yine bebisle. Simdi uyutuom bebisi odamda. Odamdan sanirim 1 saat sonra cikaeim bebek uyumadi bahenesiyle halbuki simdi uyudu ayagimda, canimmmsinn sennn abla seni cooooooooook seviyorummm hepiniziiiin yeri ayri bu aradaa :)) hihhi cansinnnnn tatlimmmbenim sen nerde kaliyorsunnnnn :)) ve nerelisin hic bi bilgi bilmiorum hakkinizda,
Bu arada evin melegisin senn. Masha Allah ablaa neguzel ewe daha cok Quraan aldiriosunnn.
Neslihancim gecmis olsun...
Ceco cok sevindim senin adina rabbim kabul etsin ins..
yasmincim kizda guzelmis ama ilk soruda komik olmus az:) hayirlisi..herkesin arkadasikendine gore oluyo canim..bazen herkesin kafasi uyusmuyor malesef...
Kizlar kizim icin tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim..cok arastirdim..ins bu isinde ustesinden gelicez..biraz yapisiyla alakali gerci..bende cok icine kapaniktim..ama sanirim benle alakali sorun birazda..kendi hatalarimla yuzlestim gibi oldum psikolog yazilarini okuyunca..fazla koruyuculuk yapiyorum ama artik kendimi duzeltme yoluna gitmeye calisicam..napim zaman cok kotu..birde yurtdisinda yasayinca daha bi psikopata bagladim brn galiba...
bir psikolog sozu ..
"Cocuklarinizi korumayin , kollayin"
Cok anlamli bence..uygulamaya koyulucam ins...
birde benim esim cocuklara karsi biraz ilgisiz ..herseyleriyle ben ilgileniyorum butun sorumluluk bende..ama artik onuda durtuyorum..adam ailesinden hic sevgi gormemis cocuklarinada gosteremiyo..bugun bisiklet aldi kendine artik kizimla cikip gezicez bisiklet turu yapicaz diyo..beraber kaliteli vakit gecirmekte cok onemli cocuklarin hayatinda..
ayy cok uzattim icimi dokup rahatladim biraz...
Slm fıstıklarrrr
hakkınızda hayırlısı olsun bızdıkımmm allah yazdıysa inşallah ilerde mutlu bir yuva kuararsınız cnmm şimdilik sabretmen lazımm
merak edin bakalım ilk kim farkedeceksöylemiycemmm 4 kararında bitanemmm 5 çok aslında çok çocuk çok güzel fakat günümüz şartlarında çocuk büyütmek hakikaten zor özellikle eğitim olayı gerçi sen dershane yönünden şanslı olacaksın
rica ederim cnm benimmm siz egüveniyorummm başabaş mücadele devam ediyor
beğenmene sevindim bitanemmm
elbette kurtulacaksın hiç şüphen olmasın menülerini paylaşmaya başlarsan yardımcı olabiliriz bitanemm
malesef eksiklerimiz var Eylülüm yaz dönemi geçsin kışa doğru yine toparlanırız inşşsiz deneyin bakalım formülleri
hoşgeldin aramıza bitanemmallah rahmet eylesin bebeğini çok zor günler geçirmişsindir mutlaka kilonu verip tekrar kucağına alırsın inş bebeğini 2 ayda 7 kilo çok güzel vermişsin cnmm gelmiş geçmiş olsun inşş kötü hastalığıda yenmişsin her zaman yanındayız bitanemm menğüleirni sporunu paylaşırsan yardımcı olabiliriz
Desteğiniz için teşekkürler sweetdimple ve ceco34 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?