- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Nerelerdesniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne güzel bu gece uzun uzun sohbet ederim diye düşünürken kimsecikler yok meydandaRamazanın son haftası diye artık herkes gece uykuya yenikmi düşüyor
Desteğiniz için teşekkürler sweetdimple ve ceco34 :)
Evet ilk menümü paylaşayım o zamanregl döneminin sonlarına yaklastım artık
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi 1 domates 1 salatalık 4 zeytin beyaz peynir çay
ara ögün 1 dilim karpuz
ögle 1 köfte 2 dilim ekmek 1 kase çorba salata ayran
ara ögün 2 kasık gevrek 2 kayısı
aksam 1 alabalık salata sehriye corbası
ara ogün 2 hurma
ve bugünü tamamlamş bulunuyorum
top secret ceco
YOk kız aklıma gelmemiştir başka şeyleri uzun uzun anlatınca
Efenim kendimden eccük bahsedeyim
34 yaşında biri 13.5 diğeri 3.5 yaşında iki cadının annesiyim o malum zaten
Doğma büyüme almanyalıyım aslında hatta alman vatandaşıyım18 yaşında eşimle İstanbula tatil için geldiğimde tatilimin son 10 günü tanışıp çıkmaya başladık 1 hafta sonra adama galiba sana aşık oluyorum dedim ve adamı tabi dumura uğrattım sonuçta benden önce çıktığı kızlar hep ondan beklemiş ilk kez benim gibi acık sözlü ve rahat birini tanıdı tabi adam o zaman
10 gün sonra ben Almanyaya döndüm tabi mecbur okullar açılacak diye ( Yabancı dil üzere Meslek kollejine gitmiştim)
Sonra sadece telefon ve mesajla görüştük ve 1 ay sonra eşim bana evlenme teklif etti
Tabi o yüz yüze olduğumuz zaman ben bıdı bıdı konuşurken adam beni neresiyle dinlediyse son gün bak yarın dönüyorum diyince bizimki aşkım ben her ay seni görmeye gelirim diyince bir şaşırdımulen nereye geliyorsun Almanyaya dedim ( hem uçak parası hem vize sonuçta var )
Bizim aptal aşık bir şaşırdıneeeee Almanyamı ben Alanya anladım hep dedi
Kendi kendine her hafta olmaz ama ayda bir Antalyaya giderim hatunu görmeye diyormuş
Neyse uzatmimTekliften 3 ay sonra ben babamı zorla İstanbula tatile getirdim ve nişan yaptık ondan 6 ay sonrada evlendik
19 yaşındayken evlenmiş oldum yani20 yaşında anne oldum tabi büyük kızımla birlikte büyüdük diyebilirim çünkü kızım yokkende doğduktan sonrada ben eşim işteyken kapı önünde mahalledeki çocuklarla Volleybol oynuyordum bazen eşime yakalanıyordum tabi oda muzuluk olsun diye kulağımdan tutup sen yinemi sokakta top oynuyorsun diye eve götürüyordu beni mahalledeki çocuklar gülmekten kırılıyorlardı tabi biliyorlardı şaka olduğunu
Bir kaç kere çalışmaya niyetlenmiş olsamda çocukta yaparım kariyerde diyemedimevhanımıyım
Her fırsatta kızçelerimide arabaya atıp gezmeyi çok seviyorum ama tabi artık arabadanda ufak ufak vazgeçsem iyi olucak yoksa zor gider bu kilolar
Evlendiğimde 52 kgdumbir dönem yaşadığım sıkıntılar ( eşimin ailesiyle alakalı ve tabi eccükte maddi ) ve girdiğim depresyon sonuçu 70lere kadar çıkıp birde hamilelikte 23 kilo alınca benim obezite maceram başlamış oldu
Tabi o dönem kilo aldığımın farkındaydım ama nasıl bir gözse benimki çok hafif aldım gibime geliyordu ( tartıya çıkmak aklıma gelmiyordu bile)
İkinci kızıma 108 kgla hamile kalmiştım ( doktorum bile iyi cesaret 10 sene aradan sonra demiştisağ olsun kiloyla hiç sorun yapmamıştı )
9 ayın sonunda 5 kg vermiştim ve 103 kgla doğuma girdim
2 sene emzirme dönemlinde de 120 kgya çıkmayı başardı bu aptal kafam
Bir ara ne güzel 96lara kadar düşmüştüm geçen sene ama sonra yine bir ipin ucunu kaçırdım hooop gerisin geriye 120lere ( +/- 2.5 kg )
PKO ve insülin direncim var ( Rabbim beterinden saklasın ...aminnn )
İnşallah bayramdan sonrada bir güzel silkelenip tekrar bir başlangıç yapacağımbüyük kızımda biraz fazlası var oda bana eşlik edecek ( kendi isteğiyle malum bu sene mezuniyet var ortaokuldan ve baloda abiye giyecekmiş )
Ana kız inşallah bir sonraki yaza kadar ( kızım 3 ay sonraki doğum gününe kadar vermek istiyor birazo zamanda elbise istiyormuş sonrada mezuniyete kadar verebildiğim kadar veririm diyor ) baya bir fark yaratırız inşallah aminnnnnnnnnnnnnn
Allahtan kısaca bahsettim
Canım inşallah herşey çok daha güzel olucak
Bence kendini suçlama sonuçta hepimiz zaman zaman aynı hatayı yapıyoruzPsikoloğun dediği gibi kollamayı bir öğrensek zaten herşey süper olucak
Rabbim evlatlarımızı her türlü kaza, bela ve kötü niyetli insanlardan esirgesin....aminnnnnnnnnnnn
Bencede sık sık kızınla birşeyler yapın
Biz artık planları kızlara göre yapıyoruz inan yeterki mutlu ve huzurlu olsunlar
Çok şükürbu ara benimkininde neşesi yerinde Umarım hepimizin evlatları hep öyle olur
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:
Tüğ gibi hafif ceco geldiiiiiiiiiiii
YOk yok bir iki saat içinde erimedimama çok şükür Rabbim bana Kadir Gecesinden evvel ve regl olmadan hatmimi bitirmeyi nasip etti Onun vermiş olduğu hafiflikle geldim
Biraz evvelde hemen anneme telefon açıp müjdeyi verdimoda geçenlerde diyordu yetiştiremezsen Kadir gecesine bir kaç gün geç biter falan diye Onu kapattıktan sonrada kızkardeşimi aradım kızzzzzzzz benden evvel Yasine geldim diye hava atıyordun ben senden evvel bittirdim diye makara yaptım onada nasıl gülüyor ulen bir şaka yaptım o gazla anında bitirdin kuranı diye
Aslında hırs falan değil tabi bugün bütün gün kuran okumamın sebebibir iki güne kadar regl olursam yetişmez korkusu sebep oldu iyikide oldu çünkü bende bu şans varken kesin kadir gecesi regl geçiririm olsun bittiya bağışlamasınıda artık olmadı anam yapıverir
Dün eşimin anannesine uğradığımızdada mevzu oldu hatta KV oğluna sordu sen hiç kuran okuyormusun diyeYine sağ olsun eşim evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun diye sallayıp durdu ve dün sanırım biraz bocalarım okursam harflerin bir kısmını unutmuş olabilirim dedi :26:
O zaman hemen ilk fırsatta eve iki kuran daha alıyoruz ( iki taneydi de birini annemlere vermiştim) ve bayramdan sonra her hafta sonu kızın, sen ve ben oturup 5 - 10 sayfada olsa kuran okuyoruz ve bir sonraki Ramazana kadar acele etmeden hatim başlıyoruz dedim
İtiraz etme hakkınız yok baba kız kuranı unutmanıza asla müsaade etmiyorum büyük günah dedim ve sağ olsunlar ikiside kabul etti
Tabi ben yine ayrı bir hatım başlamayı düşünüyorumSonuçta ev içinde ne kadar kuran okunursa okadar iyi
Anam hiç sevmem öyle yapmacık insanları
ARtık ablanın hatrına mecbur idare edeceksinMübarek Ramazan günü onlara iyi davranarak sevaba girdiğini düşün belki o zaman biraz daha çekilir hale gelir o ortam
Bu sene resmen kendimi aştımRamazanın ya 2.ci yada 3.cü günüydü hatmime başladım ve çok şükür bugün bitti
Kızın şansına bakyarışmaya katıl ama seyirci yüzünden elen demekki kısmet değilmiş
Evet benim doktorumda öyle demişti ama işte o kırılma noktasını ben bir yakalasamikiye ayracağım o üçgenide yakalayadım bu güne kadar
Geçen gün aklıma geldi bir ara puan hesabı yapıyordum ( karbonhirdrat değerine puan verilmiş günde 50 puanı geçmemeye çalışıyorsun hatta ne kadar az yersen okadar güzel gidiyor kilo) o dönem sanki kilo vermeye başlamıştım yanlıış hatırlamıyorsam :44: Bakalım bayramdan sonra onu tekrar denemeyi düşünüyorum tabi karatayla birlikte ondan sonrada kırılmasın o üçgende göreyim
Sık dişini canım ablan için sonuçta gece yatısına kalmayacaklardır sanırımkalırlarsada sende bir arkadaşına o zaman kaçarsın yeni söyledi çok ısrar etti kusura bakmayın hesabı sonuçta ablan için gelmişler sonradan gitmene birşey demezler sanırım ( tabi yatıya kalacaklarsa kaç yoksa idare et )
Çok çok geçmiş olsunİNşallah bir daha yaşamassın o ağrıyı...Aminnn
Umarım şu anda daha iyisindirbel ağrısı berbat birşey yaaa bende fıtık yok ( bildiğim kadarıyla ) ama yatağım yine çökmüş herhalde ( bu kiloya iyi bile dayandı 4.5 senedir ) sabah felaket ağrıyla uyandım :26: 1 saat sonra ancak kendime geldim ama o bir saat bile yetti bana
Eşim de diyor senin tarafında yatınca bende öyle oluyorum diyedemekki yataktan
Sorma hemde ne agri ne oturtuyo ne yatiriyoo bu gun fena oldum sabah ise gidemem sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ablamin arkadaslari geldi iftara ayyy ben genelde cok severim misafirleri ama bunlara biturlu kanim isinmadi yillardir. Yapmacik boyle miymiymiy konusmalar. Sosyeteye ozenenler ayy:s fena dayanilmz kizlarrr :)) cekilmez
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
top secret ceco
YOk kız aklıma gelmemiştir başka şeyleri uzun uzun anlatınca
Efenim kendimden eccük bahsedeyim
34 yaşında biri 13.5 diğeri 3.5 yaşında iki cadının annesiyim o malum zaten
Doğma büyüme almanyalıyım aslında hatta alman vatandaşıyım18 yaşında eşimle İstanbula tatil için geldiğimde tatilimin son 10 günü tanışıp çıkmaya başladık 1 hafta sonra adama galiba sana aşık oluyorum dedim ve adamı tabi dumura uğrattım sonuçta benden önce çıktığı kızlar hep ondan beklemiş ilk kez benim gibi acık sözlü ve rahat birini tanıdı tabi adam o zaman
10 gün sonra ben Almanyaya döndüm tabi mecbur okullar açılacak diye ( Yabancı dil üzere Meslek kollejine gitmiştim)
Sonra sadece telefon ve mesajla görüştük ve 1 ay sonra eşim bana evlenme teklif etti
Tabi o yüz yüze olduğumuz zaman ben bıdı bıdı konuşurken adam beni neresiyle dinlediyse son gün bak yarın dönüyorum diyince bizimki aşkım ben her ay seni görmeye gelirim diyince bir şaşırdımulen nereye geliyorsun Almanyaya dedim ( hem uçak parası hem vize sonuçta var )
Bizim aptal aşık bir şaşırdıneeeee Almanyamı ben Alanya anladım hep dedi
Kendi kendine her hafta olmaz ama ayda bir Antalyaya giderim hatunu görmeye diyormuş
Neyse uzatmimTekliften 3 ay sonra ben babamı zorla İstanbula tatile getirdim ve nişan yaptık ondan 6 ay sonrada evlendik
19 yaşındayken evlenmiş oldum yani20 yaşında anne oldum tabi büyük kızımla birlikte büyüdük diyebilirim çünkü kızım yokkende doğduktan sonrada ben eşim işteyken kapı önünde mahalledeki çocuklarla Volleybol oynuyordum bazen eşime yakalanıyordum tabi oda muzuluk olsun diye kulağımdan tutup sen yinemi sokakta top oynuyorsun diye eve götürüyordu beni mahalledeki çocuklar gülmekten kırılıyorlardı tabi biliyorlardı şaka olduğunu
Bir kaç kere çalışmaya niyetlenmiş olsamda çocukta yaparım kariyerde diyemedimevhanımıyım
Her fırsatta kızçelerimide arabaya atıp gezmeyi çok seviyorum ama tabi artık arabadanda ufak ufak vazgeçsem iyi olucak yoksa zor gider bu kilolar
Evlendiğimde 52 kgdumbir dönem yaşadığım sıkıntılar ( eşimin ailesiyle alakalı ve tabi eccükte maddi ) ve girdiğim depresyon sonuçu 70lere kadar çıkıp birde hamilelikte 23 kilo alınca benim obezite maceram başlamış oldu
Tabi o dönem kilo aldığımın farkındaydım ama nasıl bir gözse benimki çok hafif aldım gibime geliyordu ( tartıya çıkmak aklıma gelmiyordu bile)
İkinci kızıma 108 kgla hamile kalmiştım ( doktorum bile iyi cesaret 10 sene aradan sonra demiştisağ olsun kiloyla hiç sorun yapmamıştı )
9 ayın sonunda 5 kg vermiştim ve 103 kgla doğuma girdim
2 sene emzirme dönemlinde de 120 kgya çıkmayı başardı bu aptal kafam
Bir ara ne güzel 96lara kadar düşmüştüm geçen sene ama sonra yine bir ipin ucunu kaçırdım hooop gerisin geriye 120lere ( +/- 2.5 kg )
PKO ve insülin direncim var ( Rabbim beterinden saklasın ...aminnn )
İnşallah bayramdan sonrada bir güzel silkelenip tekrar bir başlangıç yapacağımbüyük kızımda biraz fazlası var oda bana eşlik edecek ( kendi isteğiyle malum bu sene mezuniyet var ortaokuldan ve baloda abiye giyecekmiş )
Ana kız inşallah bir sonraki yaza kadar ( kızım 3 ay sonraki doğum gününe kadar vermek istiyor birazo zamanda elbise istiyormuş sonrada mezuniyete kadar verebildiğim kadar veririm diyor ) baya bir fark yaratırız inşallah aminnnnnnnnnnnnnn
Allahtan kısaca bahsettim
Canım inşallah herşey çok daha güzel olucak
Bence kendini suçlama sonuçta hepimiz zaman zaman aynı hatayı yapıyoruzPsikoloğun dediği gibi kollamayı bir öğrensek zaten herşey süper olucak
Rabbim evlatlarımızı her türlü kaza, bela ve kötü niyetli insanlardan esirgesin....aminnnnnnnnnnnn
Bencede sık sık kızınla birşeyler yapın
Biz artık planları kızlara göre yapıyoruz inan yeterki mutlu ve huzurlu olsunlar
Çok şükürbu ara benimkininde neşesi yerinde Umarım hepimizin evlatları hep öyle olur
ne demek cnm benimmm naptıkki ama hani menülerrrböyle nasıl destek olacağız kuzummm
sabahları yumurta yemeye çaış cnm benim yumurtanın her türlüsünü ekle kahvaltına ekmekleirde biraz alatalımmmııı
öğlen mesela mümkün 1 dilim ekmek yeterli bence birde önce şunu sorayım bu diyetisyeninin listesimi:26: alabalıktan sonra bir parça tatlı yemek gerekir bunu hurmayla yapmışsın afiyetolsun cnmmm yeterli su içtiysen süper
tbrk ederim cecoşum allah kabul etsin cnm benimm maşallah sanakırmızı kart görmeden bitirdin şükür hep birlikte kuran okumanız süper olur ne mutlu size enişteyle tanuışma ve evlenme hikayende süper bir solukta okudum yazık almanya lafını okuyunca dumura uğramışş
inş bayram sonunda dikkat edeceksin cecom söz verdinnn şu inbsülin direnci piko miko kalmayacak allahın izniyle prensesde sana eşlik eder destek olursunuz birbirinize meleğim nerelerdeki dünde yoktu:26:
neslim voltaren jel sür cnmm bira zolsun hafifletir:26:
misafir misafirdir bitanem birazcık katlanman lazım en azından ablanın hatırı için değilmi
Aynen abla oyle yaptim zatenn :)) misafiri cok severim basimin ustunde tasirim ama bunlar bi baskaydi garib yani yapmacik. herneyse atlattik coksukur
allah kabul etsın hatımını canım benımkı bıtmedı daha ınsallah kadırgecesıne yetıstırcem bendeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:
Tüğ gibi hafif ceco geldiiiiiiiiiiii
YOk yok bir iki saat içinde erimedimama çok şükür Rabbim bana Kadir Gecesinden evvel ve regl olmadan hatmimi bitirmeyi nasip etti Onun vermiş olduğu hafiflikle geldim
Biraz evvelde hemen anneme telefon açıp müjdeyi verdimoda geçenlerde diyordu yetiştiremezsen Kadir gecesine bir kaç gün geç biter falan diye Onu kapattıktan sonrada kızkardeşimi aradım kızzzzzzzz benden evvel Yasine geldim diye hava atıyordun ben senden evvel bittirdim diye makara yaptım onada nasıl gülüyor ulen bir şaka yaptım o gazla anında bitirdin kuranı diye
Aslında hırs falan değil tabi bugün bütün gün kuran okumamın sebebibir iki güne kadar regl olursam yetişmez korkusu sebep oldu iyikide oldu çünkü bende bu şans varken kesin kadir gecesi regl geçiririm olsun bittiya bağışlamasınıda artık olmadı anam yapıverir
Dün eşimin anannesine uğradığımızdada mevzu oldu hatta KV oğluna sordu sen hiç kuran okuyormusun diyeYine sağ olsun eşim evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun diye sallayıp durdu ve dün sanırım biraz bocalarım okursam harflerin bir kısmını unutmuş olabilirim dedi :26:
O zaman hemen ilk fırsatta eve iki kuran daha alıyoruz ( iki taneydi de birini annemlere vermiştim) ve bayramdan sonra her hafta sonu kızın, sen ve ben oturup 5 - 10 sayfada olsa kuran okuyoruz ve bir sonraki Ramazana kadar acele etmeden hatim başlıyoruz dedim
İtiraz etme hakkınız yok baba kız kuranı unutmanıza asla müsaade etmiyorum büyük günah dedim ve sağ olsunlar ikiside kabul etti
Tabi ben yine ayrı bir hatım başlamayı düşünüyorumSonuçta ev içinde ne kadar kuran okunursa okadar iyi
Anam hiç sevmem öyle yapmacık insanları
ARtık ablanın hatrına mecbur idare edeceksinMübarek Ramazan günü onlara iyi davranarak sevaba girdiğini düşün belki o zaman biraz daha çekilir hale gelir o ortam
Bu sene resmen kendimi aştımRamazanın ya 2.ci yada 3.cü günüydü hatmime başladım ve çok şükür bugün bitti
Kızın şansına bakyarışmaya katıl ama seyirci yüzünden elen demekki kısmet değilmiş
Evet benim doktorumda öyle demişti ama işte o kırılma noktasını ben bir yakalasamikiye ayracağım o üçgenide yakalayadım bu güne kadar
Geçen gün aklıma geldi bir ara puan hesabı yapıyordum ( karbonhirdrat değerine puan verilmiş günde 50 puanı geçmemeye çalışıyorsun hatta ne kadar az yersen okadar güzel gidiyor kilo) o dönem sanki kilo vermeye başlamıştım yanlıış hatırlamıyorsam :44: Bakalım bayramdan sonra onu tekrar denemeyi düşünüyorum tabi karatayla birlikte ondan sonrada kırılmasın o üçgende göreyim
Sık dişini canım ablan için sonuçta gece yatısına kalmayacaklardır sanırımkalırlarsada sende bir arkadaşına o zaman kaçarsın yeni söyledi çok ısrar etti kusura bakmayın hesabı sonuçta ablan için gelmişler sonradan gitmene birşey demezler sanırım ( tabi yatıya kalacaklarsa kaç yoksa idare et )
Çok çok geçmiş olsunİNşallah bir daha yaşamassın o ağrıyı...Aminnn
Umarım şu anda daha iyisindirbel ağrısı berbat birşey yaaa bende fıtık yok ( bildiğim kadarıyla ) ama yatağım yine çökmüş herhalde ( bu kiloya iyi bile dayandı 4.5 senedir ) sabah felaket ağrıyla uyandım :26: 1 saat sonra ancak kendime geldim ama o bir saat bile yetti bana
Eşim de diyor senin tarafında yatınca bende öyle oluyorum diyedemekki yataktan
ama ben beyazcanı özledımbukadar aravermezdı acep bısemı oldu
geldimmm adaşımmmmm dur kaçma addiiii gitmiştikkk
tbrk ederim cecoşum allah kabul etsin cnm benimm maşallah sanakırmızı kart görmeden bitirdin şükür hep birlikte kuran okumanız süper olur ne mutlu size enişteyle tanuışma ve evlenme hikayende süper bir solukta okudum yazık almanya lafını okuyunca dumura uğramışş
inş bayram sonunda dikkat edeceksin cecom söz verdinnn şu inbsülin direnci piko miko kalmayacak allahın izniyle prensesde sana eşlik eder destek olursunuz birbirinize meleğim nerelerdeki dünde yoktu:26:
Hahahahahaha ablaaaa senn warya film gibisinnnnnn yerimseni acaip insani gulduruosunn senbenim teyzemde asiri komedi film gibi senin yaslarinda sadet teyzm :)) ya enisteye baksenn alanya saniyormus hahahah :)). Hahaha volleybolmi oynuordun cocuklarla enistede sende bayaa komedisinizzz tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali :))))
Aaa hamilelik sirasinda nasil kilo verdinnnn ? Bu arada abla bence 3uncuyude getir :))! Gencsinnn 40tan sonra getirme ama. :))
Abla sorun etme kiloyu rakamlara hic takma kafani sonucta kilo verilir alinir biz sadece azimle istemeliyiz zayiflamayi, gerci bendede yok bu aralar bahsettigimden lop lop goturuyorum tatlilari cikolatalari dondurmalari bide yuzum yok menuyu yazmaya hahaha:))) yarin baslicam ama tekrar aayy dahayeni inceince kizlar iftardaydi ablamin arkadaslari. En sismani bendiminsan kendini nasilda cirkin hisediyor...
Amieen abla Allah im beterinden saklasin tum musluman kardeslerimi..
Aynen abla kizinda biraz kilosu varsa mutlaka versin ileride sorun cekmesinn benimgibi:s
Aynen bende kisa kadar kendime zayiflama suresi verdim yani 5 ay kadar insha Allah ozaman turkey gidecem tatile yilbasindann1 hafta once ocagin ortasina kadar insha Allah. Sıkınti etme abla yaza kadar ayda 5 kilo versen bu 60 kilo yapar rahatlikla verirsin insha Allah, stresten uzak dur bide❤💜
allah kabul etsın hatımını canım benımkı bıtmedı daha ınsallah kadırgecesıne yetıstırcem bende
Bende 2 gündür kayıppp:26::26::26:
yok yok gizlemiştim bilgisayar başından kalkınca az da olsa site depiği basıyor bana anında
Bİrazdan sahur hazırlığımı yapacağımnerden aklıma düşdüyse yine türk kahvesi geldi aklıma sahurdan sonramı içsem şimdimi içsem karar veremedim ( Allahtan uykusuzluk yapmıyor bana içip yatsamda anında uyurum )
İnşallah canım valla kesinlikle insülinin kafasını gözünü patlatacağım
Bu ara yine İNsülin direnci için içmem gereken hapı ihmal ediyordumartık bayramdan sonra onada başlarım ( bir iki gün malum cırcır yapıyor ) BOl su, bol sebze, yoğurt ve proteinle inşallah tekrar bir başlangıç yaparım
hee tam tencere kapak olayı bizimkisi
Allahtan eşimde benim gibi deli dolu ( dışarda ciddi görünsede)
Tabi benim kadar deli değil
Bazen büyük kızım bile diyor ya Alemsiniz hee sakın dışarda arkadaşlarımın yanında da böyle yapmayın diyeOkula gittiğimde bile bütün arkadaşları dibime gelir analarına söylemediklerini bana söylerler hepside kızıma diyorlarmış ya gerçekten annen sana hiç bir şey için kızmıyormu diye oda diyormuş annem bana doğruyu söyle yeterki der her zaman kötü not aldığında bile sırıtarak gelir anneeee bugün şu notu aldım diye bende canın sağ olsun ama bak bir dahakine daha iyi olucak derim hep arkadaşlarıda ya banu abla biz annemize nasıl söyleyeceğimizi şaşırıyoruz sen nasıl rahat tepki veriyorsun diye
Hayattan zevk almak için biraz deli dolu davranmak lazım benceyoksa bütün gün insanın beyni yorulur dertleri sıkıntıları düşünmekten
Hep diyorum kesin biz yaşlanınca bile karı koca torunlarla delilik peşinde koşarız diye ( Süper Ananne hesabı)
15 sene oldu evleneli ama hala arada birbirimizi yesektebirbirimize çok düşkünüz eşimle eğlenmeyi ve gezmeyi çok severiz ve şimdiden emekli olunca bir karavan alıp tüm türkiyeyi gezelim diyoruz
Büyük kız bende geleceğim diyor bende diyorum degett seni kocaya vereceğim o zaman nereye geliyorsun diyeoda banane kocayı bırakır takılırım peşinize yada olmadı kocamda gelir diyor
Eşimle hep diyoruz bu çocuklar bumerang gibi atsakta kesin bunlar geri gelir ama tabi bu sefer kocalarıda alır gelir bunlar ve bizim baş başa romantik anlar yine yalan olur
İnşallah canım
Valla ödüm koptu iki gündür ya regl olursam diye sonuçta 4 gün sürdüğünü düşünürsem zor yetişirdi ağırdan alsaydım
Rabbim hepimizin hatimlerini şimdiden kabul etsin inşallah ....Aminnnnn
Valla bende merak ettim :44:
Acaba misafiri falanmı var yoksa mutlaka uğrardı
dokunmuyorsa sahurdan sonra iç bitanemmm rabbim aile saadetiniz hiç bozmasın inşallah kuzumm prenseslerin hakikaten çok şanslı arkadaş gibisinn
karavan fikrini bende çok severimmm kaplumbağa gibi nerde istersenn orda kal ama fiyatları fazla uçuk cecommm inş ilerde nasip olur alırsınız
evet mutalak uğrardı tek hasta olmasında:26:
nasılsınız görüşmeyelei kızlar şükür kavuşturana anca neti alabildik hemen sizlere geldim
umarım herkes kg vermiştir bu arada ben 1. ay gibi tüp bebek yapmıştım tutmadı psokoloji olarak çökmüştüm bi ay öncesine kadar anca toparlanabildim
ve 94 kg olmuştum tedaviyle 5 kg aldım sonra yine 5 kg aldım sonra 1 ay diytisyene gittim ortalama 10 kg kadar verdim su an 85 kiloyum evi tasıdık diyetisyenii bıraktım ve şükür aranızdayım durum bundan ibaret sizleri çok özledim inş bir yaramazlık yoktur hepinize kucak dolusu slmlar
teşekkürler canım hoşbuldum geçmiş olsun inş çabucak toparlanırsın iğne mutlaka ol yarına kadar kendini iyi hissetmeye başlarsın inşhoşgeldiniz evinize ozaman. kararınız için tebrik ederim
ayyüzlüm haklısın dün bende lcw gireym dedim bizimki yok o kalabalıgı çekemem dedi sinamaya girip cıktık bayram agzı biryere gidilmiyor erkenden halletmek lazım alışverişleri bu arada güle güle kullan elbiseni canımgunaydin kizlar dun ugrayamadim. malum cuma gunu memleket yolu gorundu. bende arabada dinlemek icin guncel sarkilardan olusan cd hazirlayayim dedim. bir cocuk bir is bir sarkilar aksama kadar dondum durdum. aksam yemekten sonra cocuklara bayramlik alalim dedik lcw ya gittik anam mahser yeri gibi sanirsiniz bedava dagitiyolar esime dedim cikalim ben nefes bile alamiyom. gunduz bi vkit geliriz dedim. sonra yururken armine magazasin gordum yeni acilmis bakalimmi dedim esime. gittim bir tunik bir elbise begendim. ama ates pahasi. 350 tuttu. pazarlikla 300 yaptik. v aldik. 44 beden hemde. pantolonda alacaktim ama acik dugmeleri kavusmadi. sanirim alt beden hala 46 istiyo gibi. ilk defa elbise aldim aslinda guzel durdu dedi terzi bile ama ne bileyim alisik degilim. almasina almazdimda o kadar para veripte su babalar gunu meselesi vardi ya o yuzden aldim o a o kadar para doktu bana da doksun dedim. hemde azicik sık gezeyim. uzerlerine birertane sal alirsam olur bu is:)))
nasılsınız görüşmeyelei kızlar şükür kavuşturana anca neti alabildik hemen sizlere geldim
umarım herkes kg vermiştir bu arada ben 1. ay gibi tüp bebek yapmıştım tutmadı psokoloji olarak çökmüştüm bi ay öncesine kadar anca toparlanabildim
ve 94 kg olmuştum tedaviyle 5 kg aldım sonra yine 5 kg aldım sonra 1 ay diytisyene gittim ortalama 10 kg kadar verdim su an 85 kiloyum evi tasıdık diyetisyenii bıraktım ve şükür aranızdayım durum bundan ibaret sizleri çok özledim inş bir yaramazlık yoktur hepinize kucak dolusu slmlar
kızlar günaydın. acayip alıntı birikmiş okuyamadım kusura bakmayın hepsini. geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. az önce ofise geldim biraz takılıp iğne olup eve gidecem tekrar. akşamdan daha iyiceyim ama sanırım bu hafta kuzenim üstüne fazlaca eğlence plan yaptım şimdi kaldım böle kıpırdayamadan.kızda ne hevesle geldi tüh en çok ona üzüldüm. umarım o gitmeden bir iki planı gerçekleştiririz. şimdilik kaçtım görüşürüz.
gunaydin kizlar dun ugrayamadim. malum cuma gunu memleket yolu gorundu. bende arabada dinlemek icin guncel sarkilardan olusan cd hazirlayayim dedim. bir cocuk bir is bir sarkilar aksama kadar dondum durdum. aksam yemekten sonra cocuklara bayramlik alalim dedik lcw ya gittik anam mahser yeri gibi sanirsiniz bedava dagitiyolar esime dedim cikalim ben nefes bile alamiyom. gunduz bi vkit geliriz dedim. sonra yururken armine magazasin gordum yeni acilmis bakalimmi dedim esime. gittim bir tunik bir elbise begendim. ama ates pahasi. 350 tuttu. pazarlikla 300 yaptik. v aldik. 44 beden hemde. pantolonda alacaktim ama acik dugmeleri kavusmadi. sanirim alt beden hala 46 istiyo gibi. ilk defa elbise aldim aslinda guzel durdu dedi terzi bile ama ne bileyim alisik degilim. almasina almazdimda o kadar para veripte su babalar gunu meselesi vardi ya o yuzden aldim o a o kadar para doktu bana da doksun dedim. hemde azicik sık gezeyim. uzerlerine birertane sal alirsam olur bu is:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?