80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Desteğiniz için teşekkürler sweetdimple ve ceco34 :)

ne demek cnm benimmm naptıkki ama hani menülerrr böyle nasıl destek olacağız kuzummm

sabahları yumurta yemeye çaış cnm benim yumurtanın her türlüsünü ekle kahvaltına ekmekleirde biraz alatalımmmııı

öğlen mesela mümkün 1 dilim ekmek yeterli bence birde önce şunu sorayım bu diyetisyeninin listesimi:26: alabalıktan sonra bir parça tatlı yemek gerekir bunu hurmayla yapmışsın afiyetolsun cnmmm yeterli su içtiysen süper

tbrk ederim cecoşum allah kabul etsin cnm benimm maşallah sana kırmızı kart görmeden bitirdin şükür hep birlikte kuran okumanız süper olur ne mutlu size enişteyle tanuışma ve evlenme hikayende süper bir solukta okudum yazık almanya lafını okuyunca dumura uğramışş
inş bayram sonunda dikkat edeceksin cecom söz verdinnn şu inbsülin direnci piko miko kalmayacak allahın izniyle prensesde sana eşlik eder destek olursunuz birbirinize meleğim nerelerdeki dünde yoktu:26:

Sorma hemde ne agri ne oturtuyo ne yatiriyoo bu gun fena oldum sabah ise gidemem sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neslim voltaren jel sür cnmm bira zolsun hafifletir:26:

misafir misafirdir bitanem birazcık katlanman lazım en azından ablanın hatırı için değilmi

menum
sahur peynır zeytın 1yumurta az ekmek
iftar
akase tarhana salata 1 parca pide 1kola bardagı ayran
3kasık pudıng:26::26: kızımdan tırtıkladım
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

30dk plates 100mekık

Hahahahahaha ablaaaa senn warya film gibisinnnnnn yerimseni acaip insani gulduruosunn sen benim teyzemde asiri komedi film gibi senin yaslarinda sadet teyzm :)) ya enisteye baksenn alanya saniyormus hahahah :)). Hahaha volleybolmi oynuordun cocuklarla enistede sende bayaa komedisinizzz tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali :))))
Aaa hamilelik sirasinda nasil kilo verdinnnn ? Bu arada abla bence 3uncuyude getir :))! Gencsinnn 40tan sonra getirme ama. :))
Abla sorun etme kiloyu rakamlara hic takma kafani sonucta kilo verilir alinir biz sadece azimle istemeliyiz zayiflamayi, gerci bendede yok bu aralar bahsettigimden lop lop goturuyorum tatlilari cikolatalari dondurmalari bide yuzum yok menuyu yazmaya hahaha:))) yarin baslicam ama tekrar aayy dahayeni inceince kizlar iftardaydi ablamin arkadaslari. En sismani bendim insan kendini nasilda cirkin hisediyor...
Amieen abla Allah im beterinden saklasin tum musluman kardeslerimi..
Aynen abla kizinda biraz kilosu varsa mutlaka versin ileride sorun cekmesinn benimgibi:s
Aynen bende kisa kadar kendime zayiflama suresi verdim yani 5 ay kadar insha Allah ozaman turkey gidecem tatile yilbasindann1 hafta once ocagin ortasina kadar insha Allah. Sıkınti etme abla yaza kadar ayda 5 kilo versen bu 60 kilo yapar rahatlikla verirsin insha Allah, stresten uzak dur bide ❤💜

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aynen abla oyle yaptim zatenn :)) misafiri cok severim basimin ustunde tasirim ama bunlar bi baskaydi garib yani yapmacik. herneyse atlattik coksukur

Aynen abla oyle yaptim zatenn :)) misafiri cok severim basimin ustunde tasirim ama bunlar bi baskaydi garib yani yapmacik. herneyse atlattik coksukur

olsun bitanemm geldi geçti bakkk bereketlerini bırakıp gittiler

Sweetdimple*, yildiz, 88prenses22+, EYLÜL SILA+

gözlerime inanamıyorum prensesim gelmişşşş hoşgeldin cnm benim nerelerdeydinnn iyimisin herşey yolundamıı

allah kabul etsın hatımını canım benımkı bıtmedı daha ınsallah kadırgecesıne yetıstırcem bende

Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörek otu

menemen
ceviz ve yer fıstığı
1 bardak kefir
1 tabak salata
2 dilim peynir
bol zeytin
1 şeftali

İFTAR
mercimek çorbası
soğanlı ciğer
salata
1 çatal muhallebili kadayıf

Spor
sabah 17x5 tibet yogası
öğleden sonra
60 dk koşu bandında hafif tempolu yürüyüş

Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+
1 bardak çay
1 maden suyu
1 bardak kefir
1 bardak ayran

geldimmm adaşımmmmm dur kaçma addiiii gitmiştikkk

yok yok gizlemiştim bilgisayar başından kalkınca az da olsa site depiği basıyor bana anında
Bİrazdan sahur hazırlığımı yapacağım nerden aklıma düşdüyse yine türk kahvesi geldi aklıma sahurdan sonramı içsem şimdimi içsem karar veremedim ( Allahtan uykusuzluk yapmıyor bana içip yatsamda anında uyurum )

İnşallah canım valla kesinlikle insülinin kafasını gözünü patlatacağım
Bu ara yine İNsülin direnci için içmem gereken hapı ihmal ediyordum artık bayramdan sonra onada başlarım ( bir iki gün malum cırcır yapıyor ) BOl su, bol sebze, yoğurt ve proteinle inşallah tekrar bir başlangıç yaparım

hee tam tencere kapak olayı bizimkisi
Allahtan eşimde benim gibi deli dolu ( dışarda ciddi görünsede )
Tabi benim kadar deli değil
Bazen büyük kızım bile diyor ya Alemsiniz hee sakın dışarda arkadaşlarımın yanında da böyle yapmayın diye Okula gittiğimde bile bütün arkadaşları dibime gelir analarına söylemediklerini bana söylerler hepside kızıma diyorlarmış ya gerçekten annen sana hiç bir şey için kızmıyormu diye oda diyormuş annem bana doğruyu söyle yeterki der her zaman kötü not aldığında bile sırıtarak gelir anneeee bugün şu notu aldım diye bende canın sağ olsun ama bak bir dahakine daha iyi olucak derim hep arkadaşlarıda ya banu abla biz annemize nasıl söyleyeceğimizi şaşırıyoruz sen nasıl rahat tepki veriyorsun diye
Hayattan zevk almak için biraz deli dolu davranmak lazım bence yoksa bütün gün insanın beyni yorulur dertleri sıkıntıları düşünmekten

Hep diyorum kesin biz yaşlanınca bile karı koca torunlarla delilik peşinde koşarız diye ( Süper Ananne hesabı )
15 sene oldu evleneli ama hala arada birbirimizi yesekte birbirimize çok düşkünüz eşimle eğlenmeyi ve gezmeyi çok severiz ve şimdiden emekli olunca bir karavan alıp tüm türkiyeyi gezelim diyoruz
Büyük kız bende geleceğim diyor bende diyorum degett seni kocaya vereceğim o zaman nereye geliyorsun diye oda banane kocayı bırakır takılırım peşinize yada olmadı kocamda gelir diyor
Eşimle hep diyoruz bu çocuklar bumerang gibi atsakta kesin bunlar geri gelir ama tabi bu sefer kocalarıda alır gelir bunlar ve bizim baş başa romantik anlar yine yalan olur

allah kabul etsın hatımını canım benımkı bıtmedı daha ınsallah kadırgecesıne yetıstırcem bende

İnşallah canım
Valla ödüm koptu iki gündür ya regl olursam diye sonuçta 4 gün sürdüğünü düşünürsem zor yetişirdi ağırdan alsaydım
Rabbim hepimizin hatimlerini şimdiden kabul etsin inşallah ....Aminnnnn

Bende 2 gündür kayıppp:26::26::26:

Valla bende merak ettim :44:
Acaba misafiri falanmı var yoksa mutlaka uğrardı

dokunmuyorsa sahurdan sonra iç bitanemmm rabbim aile saadetiniz hiç bozmasın inşallah kuzumm prenseslerin hakikaten çok şanslı arkadaş gibisinn

karavan fikrini bende çok severimmm kaplumbağa gibi nerde istersenn orda kal ama fiyatları fazla uçuk cecommm inş ilerde nasip olur alırsınız

evet mutalak uğrardı tek hasta olmasında:26:

CAnım evet karavanlar pahalıymış hatta vergiside çokmuş ama geçenlerde haberlerde gösterdiler eski model bir araçı 15 000 liraya karavana çeviriyorlarmış ( Transporter tarzı nakliye araçlarından 95 model bir araçı bir yapmışlar inan karavandan çok daha güzel olmuştu üstelik ruhsatada işleniyor ama vergisi normal büyük araç diye ödeniyormuş o eski araçlardanda en fazla 10 000 liraya alınır diyor eşim karavanlar 70 000den falan başlıyor yani acayip var arada )
Bakalım Rabbim hayırlısıysa nasip eder inşallah ...Aminnn

Neyse bende kaçayım daha yemeğimi yiyip kahvemi içeceğim

nasılsınız görüşmeyelei kızlar şükür kavuşturana anca neti alabildik hemen sizlere geldim
umarım herkes kg vermiştir bu arada ben 1. ay gibi tüp bebek yapmıştım tutmadı psokoloji olarak çökmüştüm bi ay öncesine kadar anca toparlanabildim
ve 94 kg olmuştum tedaviyle 5 kg aldım sonra yine 5 kg aldım sonra 1 ay diytisyene gittim ortalama 10 kg kadar verdim su an 85 kiloyum evi tasıdık diyetisyenii bıraktım ve şükür aranızdayım durum bundan ibaret sizleri çok özledim inş bir yaramazlık yoktur hepinize kucak dolusu slmlar

kızlar günaydın. acayip alıntı birikmiş okuyamadım kusura bakmayın hepsini. geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. az önce ofise geldim biraz takılıp iğne olup eve gidecem tekrar. akşamdan daha iyiceyim ama sanırım bu hafta kuzenim üstüne fazlaca eğlence plan yaptım şimdi kaldım böle kıpırdayamadan.kızda ne hevesle geldi tüh en çok ona üzüldüm. umarım o gitmeden bir iki planı gerçekleştiririz. şimdilik kaçtım görüşürüz.

hoşgeldiniz evinize ozaman. kararınız için tebrik ederim

gunaydin kizlar dun ugrayamadim. malum cuma gunu memleket yolu gorundu. bende arabada dinlemek icin guncel sarkilardan olusan cd hazirlayayim dedim. bir cocuk bir is bir sarkilar aksama kadar dondum durdum. aksam yemekten sonra cocuklara bayramlik alalim dedik lcw ya gittik anam mahser yeri gibi sanirsiniz bedava dagitiyolar esime dedim cikalim ben nefes bile alamiyom. gunduz bi vkit geliriz dedim. sonra yururken armine magazasin gordum yeni acilmis bakalimmi dedim esime. gittim bir tunik bir elbise begendim. ama ates pahasi. 350 tuttu. pazarlikla 300 yaptik. v aldik. 44 beden hemde. pantolonda alacaktim ama acik dugmeleri kavusmadi. sanirim alt beden hala 46 istiyo gibi. ilk defa elbise aldim aslinda guzel durdu dedi terzi bile ama ne bileyim alisik degilim. almasina almazdimda o kadar para veripte su babalar gunu meselesi vardi ya o yuzden aldim o a o kadar para doktu bana da doksun dedim. hemde azicik sık gezeyim. uzerlerine birertane sal alirsam olur bu is:)))

hoşgeldiniz evinize ozaman. kararınız için tebrik ederim
teşekkürler canım hoşbuldum geçmiş olsun inş çabucak toparlanırsın iğne mutlaka ol yarına kadar kendini iyi hissetmeye başlarsın inş
ayyüzlüm haklısın dün bende lcw gireym dedim bizimki yok o kalabalıgı çekemem dedi sinamaya girip cıktık bayram agzı biryere gidilmiyor erkenden halletmek lazım alışverişleri bu arada güle güle kullan elbiseni canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabahın köründe yatınca ancak 12yi geçe uyanabildim
Hemen çamaşırı makineme atıp çalıştırdım ve mutfağa girişmeden sizlere bir bakayım dedim
İşlerim bitince anneme geçiceğim inşallah ( kadir gecesi eşimin amcasına iftara gideceğimiz için annemlerede bu akşam gidelimde gönlü olsun dedik ) tutturmuş bugün için börek yapacağım diye bari yardımcı olayım dedim
Kızkardeşimde çocuklarla erken gelecekmiş artık akşama kadar kafamız olur davul çocukların gürültüsünden ama neyse dayanacağız işte

Canım hakkında Rabbim hayırlısını verir inşallah en kısa zamanda ne güzel 85e düşmüşsünn inşallah daha da aşağı rakamları görürsün ve belkide mucizen kendiliğinden gelir
Bu arada yeni evinizde güle güle oturun Rabbim ağız tadıyla, huzurlu ve sağlıklı birşekilde oturmayı nasip eder inşallah ...Aminnn

Canım belki kasgevşetici iğne yaparsa doktorun bir iki güne toparlarsın inşallah en azından sonuna doğruda olsa birşeyler yaparsınız kuzenle

Canım cicilerini güle güle kullan
Anam sen diyince bak benimde jeton düştü ben bu bayram ne giyeceğimmmmm şurda kalmış bir hafta bari şu dolabımı bir daha dökeyim ortayada belki birşey almadan bu bayramda atlatırım
Eşime kalsa ille birşeyler al kendine diyor ( hani her zaman söyler bayrama özel değil ) bende ulen ben alışveriş yaptıkca var kıyafetim nasılsa diye rahat davranırım o yüzden kıyafete para vermek yerine kilo vermek için çabalamam lazım diyorum sonuçta dolapta dar olan bir sürü pantalonda var üst de var zayıfladıkça giyebilirim ama işte tık yok henüz
Neyse inşallah bayramdan sonra iyice kendimi sıkacağım en azından bu bayrama yetişmediysede kurbana biraz daha zayıf olurum inşallah :34.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…