- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum.. diyet yaparken ortam değiştirmek iyi olabilir mi? yani hani derler ya tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya, psikolojik olarak daha olumlu mu olur diye düşünüyorum?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabahın köründe yatınca ancak 12yi geçe uyanabildim
Hemen çamaşırı makineme atıp çalıştırdım ve mutfağa girişmeden sizlere bir bakayım dedim
İşlerim bitince anneme geçiceğim inşallah ( kadir gecesi eşimin amcasına iftara gideceğimiz için annemlerede bu akşam gidelimde gönlü olsun dedik) tutturmuş bugün için börek yapacağım diye bari yardımcı olayım dedim
Kızkardeşimde çocuklarla erken gelecekmişartık akşama kadar kafamız olur davul çocukların gürültüsünden ama neyse dayanacağız işte
Canım hakkında Rabbim hayırlısını verir inşallah en kısa zamandane güzel 85e düşmüşsünn inşallah daha da aşağı rakamları görürsün ve belkide mucizen kendiliğinden gelir
Bu arada yeni evinizde güle güle oturunRabbim ağız tadıyla, huzurlu ve sağlıklı birşekilde oturmayı nasip eder inşallah ...Aminnn
Canım belki kasgevşetici iğne yaparsa doktorun bir iki güne toparlarsın inşallahen azından sonuna doğruda olsa birşeyler yaparsınız kuzenle
Canım cicilerini güle güle kullan
Anam sen diyince bak benimde jeton düştüben bu bayram ne giyeceğimmmmm şurda kalmış bir hafta bari şu dolabımı bir daha dökeyim ortayada belki birşey almadan bu bayramda atlatırım
Eşime kalsa ille birşeyler al kendine diyor ( hani her zaman söyler bayrama özel değil) bende ulen ben alışveriş yaptıkca var kıyafetim nasılsa diye rahat davranırım o yüzden kıyafete para vermek yerine kilo vermek için çabalamam lazım diyorum sonuçta dolapta dar olan bir sürü pantalonda var üst de var zayıfladıkça giyebilirim ama işte tık yok henüz
Neyse inşallah bayramdan sonra iyice kendimi sıkacağım en azından bu bayrama yetişmediysede kurbana biraz daha zayıf olurum inşallah :34.
İnşallah canımo zaman okullarda açılmış olur herkes biraz daha düzenine dönmüş olur
Ah bide benim cimcimeyi anaokuluna alsalardı diyeceğim ama onu birde her gün götürüp getirmek varneyse artık seneye mecbur çekilecek
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Sıralama[/TD]
[TD="align: center"]Üye İsmi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç[/TD]
[TD="align: center"]Geçen Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Bu Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Giden[/TD]
[TD="align: center"]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD="align: center"]Hedef[/TD]
[TD="align: center"]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1.Eki Görüntüle 1194765 [/TD]
[TD="align: center"]makres76[/TD]
[TD="align: center"]93,1[/TD]
[TD="align: center"]73,8[/TD]
[TD="align: center"]72,1[/TD]
[TD="align: center"]1,7[/TD]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]%2,30[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[TD="align: center"]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD="align: center"]ayyüzlüm[/TD]
[TD="align: center"]93,5[/TD]
[TD="align: center"]81,5[/TD]
[TD="align: center"]80,5[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]%1,23[/TD]
[TD="align: center"]80[/TD]
[TD="align: center"] uc gun plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1194766 [/TD]
[TD="align: center"]Sindi[/TD]
[TD="align: center"]90[/TD]
[TD="align: center"]81,2[/TD]
[TD="align: center"]80,2[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]9,8[/TD]
[TD="align: center"]%1,23[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3.Eki Görüntüle 1194767 [/TD]
[TD="align: center"]yildiz[/TD]
[TD="align: center"]85[/TD]
[TD="align: center"]80,3[/TD]
[TD="align: center"]0,9[/TD]
[TD="align: center"]4,7[/TD]
[TD="align: center"]%1,11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4.Eki Görüntüle 1194768 [/TD]
[TD="align: center"]Eylül sıla[/TD]
[TD="align: center"]89[/TD]
[TD="align: center"]66,8[/TD]
[TD="align: center"]66,5[/TD]
[TD="align: center"]0,3[/TD]
[TD="align: center"]22,5[/TD]
[TD="align: center"]%0,45[/TD]
[TD="align: center"]58[/TD]
[TD="align: center"]yuruyus mekık plates allah neverdıyse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5.Eki Görüntüle 1194769 [/TD]
[TD="align: center"]neslihank4[/TD]
[TD="align: center"]88,7[/TD]
[TD="align: center"]0,3[/TD]
[TD="align: center"]7,5[/TD]
[TD="align: center"]%0,37[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6.Eki Görüntüle 1194767 [/TD]
[TD="align: center"]ukalasey[/TD]
[TD="align: center"]81,,5[/TD]
[TD="align: center"]0[/TD]
[TD="align: center"]0[/TD]
[TD="align: center"]%0,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7.Eki Görüntüle 1194771 [/TD]
[TD="align: center"]Beyazcan[/TD]
[TD="align: center"]86[/TD]
[TD="align: center"]78,5[/TD]
[TD="align: center"]%[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"]Eki Görüntüle 1194772 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7.Eki Görüntüle 1194774 [/TD]
[TD="align: center"]Ceco[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7.Eki Görüntüle 1194773 [/TD]
[TD="align: center"]Yaseminn[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yaşım 22 boyum 170 ama kilomu 75 sanıyordum ama 81 mişim diyetisyene gittim onun tartısına göre 81.5 çıktım çok mutsuzum şuan 2.5 3 ay sonra erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağız beni görmeye gelecekler evliliğe adım sanırım üniversite son sınıftayım ziraat mühendisi çıkacağım inşallah samsunluyum canım diyet konusunda yazsam kitap olur yaptıklarım diyemeyeceğim 2 sene öncesine kadar hiç kilo vermek istemedim 86 kiloydum bir takım diyetler yaptım 65 e kadar indim geçen yaz bu zamanlarda 65 tim 1 yılda aldım geri bütün kiloları tatlıya çok düşkünüm tatlı olsun çamurdan olsun çok şükür bir rahatsızlığım da yok hormonel açıdan tahlillerimi herşeyimi yaptrdım biraz hareketsiz yaşam aşırı tatlı oldum 81 kilo
merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum.. diyet yaparken ortam değiştirmek iyi olabilir mi? yani hani derler ya tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya, psikolojik olarak daha olumlu mu olur diye düşünüyorum?
canım inşallah her şey istediğin gibi olur. ama şunu da söylemeden geçemeyecem sürekli tarihleri öteliyosun. tatil dedin olmadı ramazan dedin şimdide kurban diyosun. kusura bakma dost acı söyler dayaklıksın dartıkSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hemen çamaşırı makineme atıp çalıştırdım ve mutfağa girişmeden sizlere bir bakayım dedim
İşlerim bitince anneme geçiceğim inşallah ( kadir gecesi eşimin amcasına iftara gideceğimiz için annemlerede bu akşam gidelimde gönlü olsun dedik) tutturmuş bugün için börek yapacağım diye bari yardımcı olayım dedim
Kızkardeşimde çocuklarla erken gelecekmişartık akşama kadar kafamız olur davul çocukların gürültüsünden ama neyse dayanacağız işte
Canım hakkında Rabbim hayırlısını verir inşallah en kısa zamandane güzel 85e düşmüşsünn inşallah daha da aşağı rakamları görürsün ve belkide mucizen kendiliğinden gelir
Bu arada yeni evinizde güle güle oturunRabbim ağız tadıyla, huzurlu ve sağlıklı birşekilde oturmayı nasip eder inşallah ...Aminnn
Canım belki kasgevşetici iğne yaparsa doktorun bir iki güne toparlarsın inşallahen azından sonuna doğruda olsa birşeyler yaparsınız kuzenle
Anam sen diyince bak benimde jeton düştüben bu bayram ne giyeceğimmmmm şurda kalmış bir hafta bari şu dolabımı bir daha dökeyim ortayada belki birşey almadan bu bayramda atlatırım
Eşime kalsa ille birşeyler al kendine diyor ( hani her zaman söyler bayrama özel değil) bende ulen ben alışveriş yaptıkca var kıyafetim nasılsa diye rahat davranırım o yüzden kıyafete para vermek yerine kilo vermek için çabalamam lazım diyorum sonuçta dolapta dar olan bir sürü pantalonda var üst de var zayıfladıkça giyebilirim ama işte tık yok henüz
Neyse inşallah bayramdan sonra iyice kendimi sıkacağım en azından bu bayrama yetişmediysede kurbana biraz daha zayıf olurum inşallah :34.
Selam kızlar. Herkes iyidir inşallah. Sabah iş yeri biraz yoğundu ama atlattım çok şükür.
Canım benim bende çok istiyorum ana okulunu ama benim kızım hala bez bağlıyor maalesef. 3,5 yalında ve tuvalet eğitiminde başarısız olduk ne yazıkki. Eylülde kreşe verecektim ama bu şekilde almazlar. Yakın zamanda işten sırf bunun için bir hafta izin alacam. Yoksa sadece hafta sonları olacak iş değil. Bir bez koy bir çıkar o da alıştı artık hiç umursamıyor.
Canım ellerine sağlık yine harika bir liste olmuş. Çiçekler için teşekkür ederim canımSonunda birinci olabildim Tek sorun spor yapamadım ve sıkılaşma olmadı ne yazıkki. Bayramdan sonra sıkı bir spora başlayacam Allahın izniyle. Sende deprem korkusu yaşamışsın geçmiş olsun canım.
Hoş geldin canım. İnşallah hep beraber gidecek kilolar.
Hoş geldin canım. Diyet yaparken ortam değişikliği gerçekten işe yarıyor. Ben ortam değiştirmedim ama eşim bir kaç aydır şehir dışında çalışıyor ayda bir geliyor. Onun olmayışına üzüldüm ama diyetimi de güzel yapabildim. Çünkü onun yanında spor yapamayacaktım sürekli lafla sinirlerimi bozacaktı şevkim kırılacaktı. Bir de ayda bir gelip beni kilo vermiş görünce hatta bana inanmazken şaşkın bana bakınca benim yağlarım daha bir eridiHatta Ramazanın ilk günü geldi tam 1,5 ay üzerine yüz ifadesini unutamıyorum. Beni şaşırttın dedi. Kendi çok zayıftır. Çok dalga geçerdi kilomla. Bende sinirlenirdim sürekli kafama takardım. Bu gelişinde artık nereme kusur bulacaksın bakalım dedim. Bir şey diyemedi. Bir ay sonra geldiğinde Allah nasip ederse 6 lı rakamlarda olurum inşallah daha bir şaşırır. Bide bu ortamdan ayrılma derim. Banunun yorumlarına kulak ver mutlaka. Ben çok olamıyorum burda ama yazdığın herşeye arkadaşlar mutlaka cevap verir.
ne demek cnm benimmm naptıkki ama hani menülerrrböyle nasıl destek olacağız kuzummm
sabahları yumurta yemeye çaış cnm benim yumurtanın her türlüsünü ekle kahvaltına ekmekleirde biraz alatalımmmııı
öğlen mesela mümkün 1 dilim ekmek yeterli bence birde önce şunu sorayım bu diyetisyeninin listesimi:26: alabalıktan sonra bir parça tatlı yemek gerekir bunu hurmayla yapmışsın afiyetolsun cnmmm yeterli su içtiysen süper
tbrk ederim cecoşum allah kabul etsin cnm benimm maşallah sanakırmızı kart görmeden bitirdin şükür hep birlikte kuran okumanız süper olur ne mutlu size enişteyle tanuışma ve evlenme hikayende süper bir solukta okudum yazık almanya lafını okuyunca dumura uğramışş
inş bayram sonunda dikkat edeceksin cecom söz verdinnn şu inbsülin direnci piko miko kalmayacak allahın izniyle prensesde sana eşlik eder destek olursunuz birbirinize meleğim nerelerdeki dünde yoktu:26:
neslim voltaren jel sür cnmm bira zolsun hafifletir:26:
misafir misafirdir bitanem birazcık katlanman lazım en azından ablanın hatırı için değilmi
Bu arada yalanci tavuk gogsu tatlisini yaptim :)) oyalaniyorum mutfaga verdim kendimi cok severim mutfakta ilgilenmeyi. Simdide elmali kek yapmak istiomm elmalar curuyor yenilmiyor
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Selam kızlar. Herkes iyidir inşallah. Sabah iş yeri biraz yoğundu ama atlattım çok şükür.
Canım benim bende çok istiyorum ana okulunu ama benim kızım hala bez bağlıyor maalesef. 3,5 yalında ve tuvalet eğitiminde başarısız olduk ne yazıkki. Eylülde kreşe verecektim ama bu şekilde almazlar. Yakın zamanda işten sırf bunun için bir hafta izin alacam. Yoksa sadece hafta sonları olacak iş değil. Bir bez koy bir çıkar o da alıştı artık hiç umursamıyor.
Canım ellerine sağlık yine harika bir liste olmuş. Çiçekler için teşekkür ederim canımSonunda birinci olabildim Tek sorun spor yapamadım ve sıkılaşma olmadı ne yazıkki. Bayramdan sonra sıkı bir spora başlayacam Allahın izniyle. Sende deprem korkusu yaşamışsın geçmiş olsun canım.
Hoş geldin canım. Diyet yaparken ortam değişikliği gerçekten işe yarıyor. Ben ortam değiştirmedim ama eşim bir kaç aydır şehir dışında çalışıyor ayda bir geliyor. Onun olmayışına üzüldüm ama diyetimi de güzel yapabildim. Çünkü onun yanında spor yapamayacaktım sürekli lafla sinirlerimi bozacaktı şevkim kırılacaktı. Bir de ayda bir gelip beni kilo vermiş görünce hatta bana inanmazken şaşkın bana bakınca benim yağlarım daha bir eridiHatta Ramazanın ilk günü geldi tam 1,5 ay üzerine yüz ifadesini unutamıyorum. Beni şaşırttın dedi. Kendi çok zayıftır. Çok dalga geçerdi kilomla. Bende sinirlenirdim sürekli kafama takardım. Bu gelişinde artık nereme kusur bulacaksın bakalım dedim. Bir şey diyemedi. Bir ay sonra geldiğinde Allah nasip ederse 6 lı rakamlarda olurum inşallah daha bir şaşırır. Bide bu ortamdan ayrılma derim. Banunun yorumlarına kulak ver mutlaka. Ben çok olamıyorum burda ama yazdığın herşeye arkadaşlar mutlaka cevap verir.
Valla ben kendi adıma bir müddet beni sabote edebilecek insanlardan ve ortamlardan uzak durmayı düşünüyorumen azından bir müddet iyice beynimi şartlandırıp hayır demeyi öğrenene kadar
Birde herkese baştan diyetteyim deme hiçbu sefer en ufak kaçamağında sırıtarak vayyyy ne iş yine diyet yalan oldu modunda insanı sinir eden bakışlara maruz kalıyor insan
Ben Bayramdan sonra inşallah o şekilde yeni ve son bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah karşılığınıda alırım bir an önce
Merhaba, süper olmuş! erkek arkadaşım yurt dışında oda aynı şekilde hem dalga geçyor hemde artık ciddi ciddi bu konuda baskı yapıyor sonrada nasılsa yapamazsın ana geliyor iş.. İnşallah bende onu şaşırtıcam.. Bakalım o zaman da konuşabilecek mi :)
bitanemm ramazandayız oruç tutuyoruz o yüzden kurabiyelerin minikse 1 tane değilse yarım yemende sorun yok fazlasına ceza veririm ona göreellerine sağlık bende elmalı kurabiye yaptım canım akşama misafir var iftara inşallah onlarla birlikte çok yemem
Bu arada yalanci tavuk gogsu tatlisini yaptim :)) oyalaniyorum mutfaga verdim kendimi cok severim mutfakta ilgilenmeyi. Simdide elmali kek yapmak istiomm elmalar curuyor yenilmiyor
Kizlar sizde benim gibi rahatsizmisiniz baldirlardan:s kilo daha cok alt bolgemde oldugunicin ozellikle bacaklarimda:s cokcabuk pisik oluyorumm:s uff:s zayiflayinca nasil oluyor ? Pisik olunuyormu hala kilolari verdikten sonra.
evet canım diyetisyenin listesi sabah kahvaltısında yumurta da yiyebilirim aslında ama yumurta yerine beyaz peyniri 2 ölçü yiyerek dengelemiş oldum öğle ve akşam yemeklerinde pilav makarna gibi şeyler yemezsem 3 dilim ekmek hakkım var ama beyaz ekmek yokben tam buğday kullanıyorum seviyorum tadını ben 3 dilim ekmek yememek için 1 kase çorba içiyorum böylece 2 dilim ekmek yiyorum 1 dilim yemem için de ya 1 kase çorba içmem 2 kaşık pilav ya da makarna yemem gerekiyor ya da 2 kase çorba içmem gerekiyor biraz karışık yazdım ama umarım anlatabilmişimdir
ay az önce dilayı diğer çocukların byanına koydum. mutfağa girdim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya sen tut onu çek. üstüne düştü allahtan boşlukta kalmış bişe olmadı.
canım inşallah her şey istediğin gibi olur. ama şunu da söylemeden geçemeyecem sürekli tarihleri öteliyosun. tatil dedin olmadı ramazan dedin şimdide kurban diyosun. kusura bakma dost acı söyler dayaklıksın dartık
ceco senın bu yegenler cok yaramaz galıba annelerı frenlemıyormu onları bazı anneler pek rahattır karısmaz ben o annelerden degılım oyuzden fazla gurultuye gelemem gercı bunda mıgrenımınde etkısı var.bız abımlerle ve ablamla aynı apartmanda oturuyoruz ev zıyaretlerınden uzak duruyorum dusun kafam kaldırmıyo cocukları
slm kızlar yenı yenı kendıme gelıyorum acaıp uykumvar halsızım ıs yapasım yook ama evımın işyapılmaya ıhtıyacı var offf
Valla ben kendi adıma bir müddet beni sabote edebilecek insanlardan ve ortamlardan uzak durmayı düşünüyorumen azından bir müddet iyice beynimi şartlandırıp hayır demeyi öğrenene kadar
Birde herkese baştan diyetteyim deme hiçbu sefer en ufak kaçamağında sırıtarak vayyyy ne iş yine diyet yalan oldu modunda insanı sinir eden bakışlara maruz kalıyor insan
Ben Bayramdan sonra inşallah o şekilde yeni ve son bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah karşılığınıda alırım bir an önce
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
nasılsınız görüşmeyelei kızlar şükür kavuşturana anca neti alabildik hemen sizlere geldim
umarım herkes kg vermiştir bu arada ben 1. ay gibi tüp bebek yapmıştım tutmadı psokoloji olarak çökmüştüm bi ay öncesine kadar anca toparlanabildim
ve 94 kg olmuştum tedaviyle 5 kg aldım sonra yine 5 kg aldım sonra 1 ay diytisyene gittim ortalama 10 kg kadar verdim su an 85 kiloyum evi tasıdık diyetisyenii bıraktım ve şükür aranızdayım durum bundan ibaret sizleri çok özledim inş bir yaramazlık yoktur hepinize kucak dolusu slmlar
CAnım evet karavanlar pahalıymış hatta vergiside çokmuş ama geçenlerde haberlerde gösterdiler eski model bir araçı 15 000 liraya karavana çeviriyorlarmış( Transporter tarzı nakliye araçlarından 95 model bir araçı bir yapmışlar inan karavandan çok daha güzel olmuştu üstelik ruhsatada işleniyor ama vergisi normal büyük araç diye ödeniyormuş o eski araçlardanda en fazla 10 000 liraya alınır diyor eşim karavanlar 70 000den falan başlıyor yani acayip var arada )
Bakalım Rabbim hayırlısıysa nasip eder inşallah ...Aminnn
Neyse bende kaçayımdaha yemeğimi yiyip kahvemi içeceğim
Slm fıstıklarsabahtan beri koştur koştur bittim su aktı heryerimden sabah memleketten teyzem aradı yarın dr kontrolü varmış akşama bize geliyorlar yemekler hazır evden yıldızlar çıkıyor sadece salata ev cacığım kaldı teyzem rahatsız oruç tutamıyor gerçide eniştem hiç kaçırmaz 7 gibi gelecekler buz gibi suyla duş aldım kendime geldimm ama saçımı tarayacak mecalim kalmadı çeneye daldım saçımı kurudu neredeyse ben hala tarayacağım
elbette şaşırtacaksınnnsnei görüğünc dili tutulup konuşaamayacak bence
bitanemm ramazandayız oruç tutuyoruz o yüzden kurabiyelerin minikse 1 tane değilse yarım yemende sorun yok fazlasına ceza veririm ona göreellerine sağlık kuzumm
ellerine sağlık bızıdkımmmm 1 minik dilimden fazla yememeye çalış lütfennkurabiye iyi olur elmaları değerlendirirsin kaldır buzluğa ortada durmasınn
eskiden bu sorunum vardı cnmm özellikle yazın malesef sürtüyor bacaklar bu yüzdne sürekli şort veya capri giyerdimm fakat kilo verdikten sonra ve spor yapınca bu sorundan kurtuldum şükür spor mutlaka yapmalısın bızıdıkımm
gayet güzel anlatmışsın tatlımm peki diyetisyenle devam et bakalım o zaman cnmm fakat liste dışına çıkma lütfen 1 ay sonra en az 3 kilo veremezsennn karataya geçiyoruz anlaştıkmıen az yarım saatde olsa sporunu da ihmal etme cnm bnm
içimi kaldırdın Gülayım diğer taraftada yazdım gerçi allah korumuş diloşumuzu çok dikkatli olman lazım:26:
bunu çok beğendimmmmmm doğru söze ne denir ramazandan sonra da sözünü tutmazsa konuşmayalım cecoşla
Hoşgeldin cnmmm beğenmene sevindimmm evet bu hafta açık ara afrkla ahkettin birinciliği ramazanda hepimiz sporumuzu düzenli yapamadık sıkma canını bayram sonu hep birlikte başlarız inş ohhh enişteyi şok etmeye devam o zamann
tatlım migren olunca sana hak veriyorum ne kadar çocukları sevsende başın götürmez
dinlene dinlene yapsan eylülümmm :26:
Gülayın dedikleirni duydum cecommmm hakikaten sözünü tutmazsan ben küseceğim gülay dövecekona göre bitanemmm
ortam değişikliği derken tam neyi kastettin anlayamadım bitanemm :44::44: diyet yaparken asosyal olamayız mutlaka bizlere de gelecekler bizlerde gideceğiz önemli olan doğru seçimleri yapabilmek ben kendi yaptığımı söyleyeyim gezmede çok ısrar edilirse midem rahatsız filan diyorum pembe yalan ama napim çok cıslı birşeyse yutup sonra pişman olmak istemiyorum yada tabağımı çaktırmadan mutfaga götürüp her gidişte azaltıyorum bunu evdede yapıyorum glen misafirler yanlış anlamasın diye
aleyküm selam cecommmm iftara annendesin ama börekten 1 dilimden fazlası yasak ne olur dikkat et cnm benimm
iyiyiz cnmmm tşkler hoşgeldin evine tekrarhayılrı olsun netinn çok gzüel vermişsin cnm tbrk ederimm boma moralini rabbim elbet bebiş nasip edecek sadece ol demesi lazım yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur inşş
15 bin iyiymişş ama iç aksesuarları dahil değildir sanırımm :44::44: nasip artık cnmmm inş bir gün çok paramız olurda alırız sen alırsan hepimizi ziyaret edersinTürkiye turu yaparsın ne güzel olur
gunaydin kizlar dun ugrayamadim. malum cuma gunu memleket yolu gorundu. bende arabada dinlemek icin guncel sarkilardan olusan cd hazirlayayim dedim. bir cocuk bir is bir sarkilar aksama kadar dondum durdum. aksam yemekten sonra cocuklara bayramlik alalim dedik lcw ya gittik anam mahser yeri gibi sanirsiniz bedava dagitiyolar esime dedim cikalim ben nefes bile alamiyom. gunduz bi vkit geliriz dedim. sonra yururken armine magazasin gordum yeni acilmis bakalimmi dedim esime. gittim bir tunik bir elbise begendim. ama ates pahasi. 350 tuttu. pazarlikla 300 yaptik. v aldik. 44 beden hemde. pantolonda alacaktim ama acik dugmeleri kavusmadi. sanirim alt beden hala 46 istiyo gibi. ilk defa elbise aldim aslinda guzel durdu dedi terzi bile ama ne bileyim alisik degilim. almasina almazdimda o kadar para veripte su babalar gunu meselesi vardi ya o yuzden aldim o a o kadar para doktu bana da doksun dedim. hemde azicik sık gezeyim. uzerlerine birertane sal alirsam olur bu is:)))
Slm fıstıklarsabahtan beri koştur koştur bittim su aktı heryerimden sabah memleketten teyzem aradı yarın dr kontrolü varmış akşama bize geliyorlar yemekler hazır evden yıldızlar çıkıyor sadece salata ev cacığım kaldı teyzem rahatsız oruç tutamıyor gerçide eniştem hiç kaçırmaz 7 gibi gelecekler buz gibi suyla duş aldım kendime geldimm ama saçımı tarayacak mecalim kalmadı çeneye daldım saçımı kurudu neredeyse ben hala tarayacağım
elbette şaşırtacaksınnnsnei görüğünc dili tutulup konuşaamayacak bence
bitanemm ramazandayız oruç tutuyoruz o yüzden kurabiyelerin minikse 1 tane değilse yarım yemende sorun yok fazlasına ceza veririm ona göreellerine sağlık kuzumm
ellerine sağlık bızıdkımmmm 1 minik dilimden fazla yememeye çalış lütfennkurabiye iyi olur elmaları değerlendirirsin kaldır buzluğa ortada durmasınn
eskiden bu sorunum vardı cnmm özellikle yazın malesef sürtüyor bacaklar bu yüzdne sürekli şort veya capri giyerdimm fakat kilo verdikten sonra ve spor yapınca bu sorundan kurtuldum şükür spor mutlaka yapmalısın bızıdıkımm
gayet güzel anlatmışsın tatlımm peki diyetisyenle devam et bakalım o zaman cnmm fakat liste dışına çıkma lütfen 1 ay sonra en az 3 kilo veremezsennn karataya geçiyoruz anlaştıkmıen az yarım saatde olsa sporunu da ihmal etme cnm bnm
içimi kaldırdın Gülayım diğer taraftada yazdım gerçi allah korumuş diloşumuzu çok dikkatli olman lazım:26:
bunu çok beğendimmmmmm doğru söze ne denir ramazandan sonra da sözünü tutmazsa konuşmayalım cecoşla
Hoşgeldin cnmmm beğenmene sevindimmm evet bu hafta açık ara afrkla ahkettin birinciliği ramazanda hepimiz sporumuzu düzenli yapamadık sıkma canını bayram sonu hep birlikte başlarız inş ohhh enişteyi şok etmeye devam o zamann
tatlım migren olunca sana hak veriyorum ne kadar çocukları sevsende başın götürmez
dinlene dinlene yapsan eylülümmm :26:
Gülayın dedikleirni duydum cecommmm hakikaten sözünü tutmazsan ben küseceğim gülay dövecekona göre bitanemmm
ortam değişikliği derken tam neyi kastettin anlayamadım bitanemm :44::44: diyet yaparken asosyal olamayız mutlaka bizlere de gelecekler bizlerde gideceğiz önemli olan doğru seçimleri yapabilmek ben kendi yaptığımı söyleyeyim gezmede çok ısrar edilirse midem rahatsız filan diyorum pembe yalan ama napim çok cıslı birşeyse yutup sonra pişman olmak istemiyorum yada tabağımı çaktırmadan mutfaga götürüp her gidişte azaltıyorum bunu evdede yapıyorum glen misafirler yanlış anlamasın diye
aleyküm selam cecommmm iftara annendesin ama börekten 1 dilimden fazlası yasak ne olur dikkat et cnm benimm
iyiyiz cnmmm tşkler hoşgeldin evine tekrarhayılrı olsun netinn çok gzüel vermişsin cnm tbrk ederimm boma moralini rabbim elbet bebiş nasip edecek sadece ol demesi lazım yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur inşş
15 bin iyiymişş ama iç aksesuarları dahil değildir sanırımm :44::44: nasip artık cnmmm inş bir gün çok paramız olurda alırız sen alırsan hepimizi ziyaret edersinTürkiye turu yaparsın ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?