80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum.. diyet yaparken ortam değiştirmek iyi olabilir mi? yani hani derler ya tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya, psikolojik olarak daha olumlu mu olur diye düşünüyorum?

merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum.. diyet yaparken ortam değiştirmek iyi olabilir mi? yani hani derler ya tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya, psikolojik olarak daha olumlu mu olur diye düşünüyorum?

Valla ben kendi adıma bir müddet beni sabote edebilecek insanlardan ve ortamlardan uzak durmayı düşünüyorum en azından bir müddet iyice beynimi şartlandırıp hayır demeyi öğrenene kadar
Birde herkese baştan diyetteyim deme hiç bu sefer en ufak kaçamağında sırıtarak vayyyy ne iş yine diyet yalan oldu modunda insanı sinir eden bakışlara maruz kalıyor insan
Ben Bayramdan sonra inşallah o şekilde yeni ve son bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah karşılığınıda alırım bir an önce

slm kızlar yenı yenı kendıme gelıyorum acaıp uykumvar halsızım ıs yapasım yook ama evımın işyapılmaya ıhtıyacı var offf

ceco senın bu yegenler cok yaramaz galıba annelerı frenlemıyormu onları bazı anneler pek rahattır karısmaz ben o annelerden degılım oyuzden fazla gurultuye gelemem gercı bunda mıgrenımınde etkısı var.bız abımlerle ve ablamla aynı apartmanda oturuyoruz ev zıyaretlerınden uzak duruyorum dusun kafam kaldırmıyo cocukları

Selam kızlar. Herkes iyidir inşallah. Sabah iş yeri biraz yoğundu ama atlattım çok şükür.

Canım benim bende çok istiyorum ana okulunu ama benim kızım hala bez bağlıyor maalesef. 3,5 yalında ve tuvalet eğitiminde başarısız olduk ne yazıkki. Eylülde kreşe verecektim ama bu şekilde almazlar. Yakın zamanda işten sırf bunun için bir hafta izin alacam. Yoksa sadece hafta sonları olacak iş değil. Bir bez koy bir çıkar o da alıştı artık hiç umursamıyor.

Canım ellerine sağlık yine harika bir liste olmuş. Çiçekler için teşekkür ederim canım Sonunda birinci olabildim Tek sorun spor yapamadım ve sıkılaşma olmadı ne yazıkki. Bayramdan sonra sıkı bir spora başlayacam Allahın izniyle. Sende deprem korkusu yaşamışsın geçmiş olsun canım.

Hoş geldin canım. İnşallah hep beraber gidecek kilolar.

Hoş geldin canım. Diyet yaparken ortam değişikliği gerçekten işe yarıyor. Ben ortam değiştirmedim ama eşim bir kaç aydır şehir dışında çalışıyor ayda bir geliyor. Onun olmayışına üzüldüm ama diyetimi de güzel yapabildim. Çünkü onun yanında spor yapamayacaktım sürekli lafla sinirlerimi bozacaktı şevkim kırılacaktı. Bir de ayda bir gelip beni kilo vermiş görünce hatta bana inanmazken şaşkın bana bakınca benim yağlarım daha bir eridi Hatta Ramazanın ilk günü geldi tam 1,5 ay üzerine yüz ifadesini unutamıyorum. Beni şaşırttın dedi. Kendi çok zayıftır. Çok dalga geçerdi kilomla. Bende sinirlenirdim sürekli kafama takardım. Bu gelişinde artık nereme kusur bulacaksın bakalım dedim. Bir şey diyemedi. Bir ay sonra geldiğinde Allah nasip ederse 6 lı rakamlarda olurum inşallah daha bir şaşırır. Bide bu ortamdan ayrılma derim. Banunun yorumlarına kulak ver mutlaka. Ben çok olamıyorum burda ama yazdığın herşeye arkadaşlar mutlaka cevap verir.

canım inşallah her şey istediğin gibi olur. ama şunu da söylemeden geçemeyecem sürekli tarihleri öteliyosun. tatil dedin olmadı ramazan dedin şimdide kurban diyosun. kusura bakma dost acı söyler dayaklıksın dartık

ay az önce dilayı diğer çocukların byanına koydum. mutfağa girdim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya sen tut onu çek. üstüne düştü allahtan boşlukta kalmış bişe olmadı.

hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah

evet canım diyetisyenin listesi sabah kahvaltısında yumurta da yiyebilirim aslında ama yumurta yerine beyaz peyniri 2 ölçü yiyerek dengelemiş oldum öğle ve akşam yemeklerinde pilav makarna gibi şeyler yemezsem 3 dilim ekmek hakkım var ama beyaz ekmek yok ben tam buğday kullanıyorum seviyorum tadını ben 3 dilim ekmek yememek için 1 kase çorba içiyorum böylece 2 dilim ekmek yiyorum 1 dilim yemem için de ya 1 kase çorba içmem 2 kaşık pilav ya da makarna yemem gerekiyor ya da 2 kase çorba içmem gerekiyor biraz karışık yazdım ama umarım anlatabilmişimdir

Kizlar sizde benim gibi rahatsizmisiniz baldirlardan:s kilo daha cok alt bolgemde oldugunicin ozellikle bacaklarimda:s cokcabuk pisik oluyorumm:s uff:s zayiflayinca nasil oluyor ? Pisik olunuyormu hala kilolari verdikten sonra.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu arada yalanci tavuk gogsu tatlisini yaptim :)) oyalaniyorum mutfaga verdim kendimi cok severim mutfakta ilgilenmeyi. Simdide elmali kek yapmak istiomm elmalar curuyor yenilmiyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ellerine sağlık bende elmalı kurabiye yaptım canım akşama misafir var iftara inşallah onlarla birlikte çok yemem

Merhaba, süper olmuş! erkek arkadaşım yurt dışında oda aynı şekilde hem dalga geçyor hemde artık ciddi ciddi bu konuda baskı yapıyor sonrada nasılsa yapamazsın ana geliyor iş.. İnşallah bende onu şaşırtıcam.. Bakalım o zaman da konuşabilecek mi :)

Merhaba, çok haklısın hemen laf söylerler.. Boşu boşuna moralin bozulur.. İnşallah istediğin kiloya hemen ulaşırsın.. Hayal ettiğin her şeyi giyersin :)

Slm fıstıklar sabahtan beri koştur koştur bittim su aktı heryerimden sabah memleketten teyzem aradı yarın dr kontrolü varmış akşama bize geliyorlar yemekler hazır evden yıldızlar çıkıyor sadece salata ev cacığım kaldı teyzem rahatsız oruç tutamıyor gerçide eniştem hiç kaçırmaz 7 gibi gelecekler buz gibi suyla duş aldım kendime geldimm ama saçımı tarayacak mecalim kalmadı çeneye daldım saçımı kurudu neredeyse ben hala tarayacağım

elbette şaşırtacaksınnn snei görüğünc dili tutulup konuşaamayacak bence

ellerine sağlık bende elmalı kurabiye yaptım canım akşama misafir var iftara inşallah onlarla birlikte çok yemem
bitanemm ramazandayız oruç tutuyoruz o yüzden kurabiyelerin minikse 1 tane değilse yarım yemende sorun yok fazlasına ceza veririm ona göre ellerine sağlık kuzumm

ellerine sağlık bızıdkımmmm 1 minik dilimden fazla yememeye çalış lütfenn kurabiye iyi olur elmaları değerlendirirsin kaldır buzluğa ortada durmasınn

eskiden bu sorunum vardı cnmm özellikle yazın malesef sürtüyor bacaklar bu yüzdne sürekli şort veya capri giyerdimm fakat kilo verdikten sonra ve spor yapınca bu sorundan kurtuldum şükür spor mutlaka yapmalısın bızıdıkımm

gayet güzel anlatmışsın tatlımm peki diyetisyenle devam et bakalım o zaman cnmm fakat liste dışına çıkma lütfen 1 ay sonra en az 3 kilo veremezsennn karataya geçiyoruz anlaştıkmı en az yarım saatde olsa sporunu da ihmal etme cnm bnm

içimi kaldırdın Gülayım diğer taraftada yazdım gerçi allah korumuş diloşumuzu çok dikkatli olman lazım:26:

bunu çok beğendimmmmmm doğru söze ne denir ramazandan sonra da sözünü tutmazsa konuşmayalım cecoşla

Hoşgeldin cnmmm beğenmene sevindimmm evet bu hafta açık ara afrkla ahkettin birinciliği ramazanda hepimiz sporumuzu düzenli yapamadık sıkma canını bayram sonu hep birlikte başlarız inş ohhh enişteyi şok etmeye devam o zamann

tatlım migren olunca sana hak veriyorum ne kadar çocukları sevsende başın götürmez

slm kızlar yenı yenı kendıme gelıyorum acaıp uykumvar halsızım ıs yapasım yook ama evımın işyapılmaya ıhtıyacı var offf

dinlene dinlene yapsan eylülümmm :26:

Gülayın dedikleirni duydum cecommmm hakikaten sözünü tutmazsan ben küseceğim gülay dövecek ona göre bitanemmm

ortam değişikliği derken tam neyi kastettin anlayamadım bitanemm :44::44: diyet yaparken asosyal olamayız mutlaka bizlere de gelecekler bizlerde gideceğiz önemli olan doğru seçimleri yapabilmek ben kendi yaptığımı söyleyeyim gezmede çok ısrar edilirse midem rahatsız filan diyorum pembe yalan ama napim çok cıslı birşeyse yutup sonra pişman olmak istemiyorum yada tabağımı çaktırmadan mutfaga götürüp her gidişte azaltıyorum bunu evdede yapıyorum glen misafirler yanlış anlamasın diye

aleyküm selam cecommmm iftara annendesin ama börekten 1 dilimden fazlası yasak ne olur dikkat et cnm benimm

iyiyiz cnmmm tşkler hoşgeldin evine tekrar hayılrı olsun netinn çok gzüel vermişsin cnm tbrk ederimm boma moralini rabbim elbet bebiş nasip edecek sadece ol demesi lazım yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur inşş

15 bin iyiymişş ama iç aksesuarları dahil değildir sanırımm :44::44: nasip artık cnmmm inş bir gün çok paramız olurda alırız sen alırsan hepimizi ziyaret edersin Türkiye turu yaparsın ne güzel olur

aslında şöyle bir durum var.. İstanbul'da diyet yapmaya çalıştıkça herkes artık konuşmaya moralimi bozmaya başladı.. Herkesin bir fikri var bu konuda ne zaman diyet desem biri illa ki laf söylüyordu.. Ben de kalktım yazlığa geldim.. En azından ilk düzenim oturana kadar, o ortamdan uzak durmak iyi olur diye düşündüm.. Ne kadar doğru bir seçim yaptım bilemiyorum :)

Kizlar selam

Sindim bende her sabah 10-15 dk plates esneme yapmazsam gun ici bedenim geriliyor. 
Banu sukuati duvarda deneyecegim tatlım 
Erken erken menumu yazayim
Sabah kkk ya ek 1 dlm ekmek ama ceviz yok
Ogle yogurt badem 1 seftali
Aksam salata izgara kofte
Belime iyi gelen plates egzersizlerinden sabah aksam yaptim biraz spor sayilirsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oh gule gule giy tatlim
Gulaycim bizim kilo ayni ama beden cok farkli demekki. Ben 44 bedendeydim simdi bol geliyo kemer kullaniyom ama 42 de olmuyoo tam ara bedende asili kaldim sanirim 78 de 42 beden olurum 70 kende 40 beden oluyom zaten . Ha gayret az kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım elmalı pastalarım minik 1 tane yiyebilirim o zaman anlaştık tatlım 1 ay sonra en az 3 kilo veremezsem karataya başlayacagm ama verecegimi düsünüyorum cünkü yengemde aynı diyetsyene gitti 76 kilodan 62 ye düştü onu görünce ben gttim zaten bakalım

selam kızlar. sizleri ihmal ettim farkındayım ama ne yapıyım. zafer sarhoşluğu içindeydim kaç zamandır. verdiğim kilor sayesinde o magaza senin bu mağaz abenim yeni ğardolabı yapıyorum kendime.75 oldum. daha var.10 kilo kadar ama benki 17 kilo vermişim. o 10 kiloyuda veririm 3 ayda. teyyyy teyyy teyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…