ellerine sağlık bende elmalı kurabiye yaptım canım akşama misafir var iftara inşallah onlarla birlikte çok yemem
Slm fıstıklarsabahtan beri koştur koştur bittim su aktı heryerimden sabah memleketten teyzem aradı yarın dr kontrolü varmış akşama bize geliyorlar yemekler hazır evden yıldızlar çıkıyor sadece salata ev cacığım kaldı teyzem rahatsız oruç tutamıyor gerçide eniştem hiç kaçırmaz 7 gibi gelecekler buz gibi suyla duş aldım kendime geldimm ama saçımı tarayacak mecalim kalmadı çeneye daldım saçımı kurudu neredeyse ben hala tarayacağım
elbette şaşırtacaksınnnsnei görüğünc dili tutulup konuşaamayacak bence
bitanemm ramazandayız oruç tutuyoruz o yüzden kurabiyelerin minikse 1 tane değilse yarım yemende sorun yok fazlasına ceza veririm ona göreellerine sağlık kuzumm
ellerine sağlık bızıdkımmmm 1 minik dilimden fazla yememeye çalış lütfennkurabiye iyi olur elmaları değerlendirirsin kaldır buzluğa ortada durmasınn
eskiden bu sorunum vardı cnmm özellikle yazın malesef sürtüyor bacaklar bu yüzdne sürekli şort veya capri giyerdimm fakat kilo verdikten sonra ve spor yapınca bu sorundan kurtuldum şükür spor mutlaka yapmalısın bızıdıkımm
gayet güzel anlatmışsın tatlımm peki diyetisyenle devam et bakalım o zaman cnmm fakat liste dışına çıkma lütfen 1 ay sonra en az 3 kilo veremezsennn karataya geçiyoruz anlaştıkmıen az yarım saatde olsa sporunu da ihmal etme cnm bnm
içimi kaldırdın Gülayım diğer taraftada yazdım gerçi allah korumuş diloşumuzu çok dikkatli olman lazım:26:
bunu çok beğendimmmmmm doğru söze ne denir ramazandan sonra da sözünü tutmazsa konuşmayalım cecoşla
Hoşgeldin cnmmm beğenmene sevindimmm evet bu hafta açık ara afrkla ahkettin birinciliği ramazanda hepimiz sporumuzu düzenli yapamadık sıkma canını bayram sonu hep birlikte başlarız inş ohhh enişteyi şok etmeye devam o zamann
tatlım migren olunca sana hak veriyorum ne kadar çocukları sevsende başın götürmez
dinlene dinlene yapsan eylülümmm :26:
Gülayın dedikleirni duydum cecommmm hakikaten sözünü tutmazsan ben küseceğim gülay dövecekona göre bitanemmm
ortam değişikliği derken tam neyi kastettin anlayamadım bitanemm :44::44: diyet yaparken asosyal olamayız mutlaka bizlere de gelecekler bizlerde gideceğiz önemli olan doğru seçimleri yapabilmek ben kendi yaptığımı söyleyeyim gezmede çok ısrar edilirse midem rahatsız filan diyorum pembe yalan ama napim çok cıslı birşeyse yutup sonra pişman olmak istemiyorum yada tabağımı çaktırmadan mutfaga götürüp her gidişte azaltıyorum bunu evdede yapıyorum glen misafirler yanlış anlamasın diye
aleyküm selam cecommmm iftara annendesin ama börekten 1 dilimden fazlası yasak ne olur dikkat et cnm benimm
iyiyiz cnmmm tşkler hoşgeldin evine tekrarhayılrı olsun netinn çok gzüel vermişsin cnm tbrk ederimm boma moralini rabbim elbet bebiş nasip edecek sadece ol demesi lazım yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur inşş
15 bin iyiymişş ama iç aksesuarları dahil değildir sanırımm :44::44: nasip artık cnmmm inş bir gün çok paramız olurda alırız sen alırsan hepimizi ziyaret edersinTürkiye turu yaparsın ne güzel olur
Oh gule gule giy tatlim
Gulaycim bizim kilo ayni ama beden cok farkli demekki. Ben 44 bedendeydim simdi bol geliyo kemer kullaniyom ama 42 de olmuyoo tam ara bedende asili kaldimsanirim 78 de 42 beden olurum 70 kende 40 beden oluyom zaten . Ha gayret az kaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol canimm seninde ellerine saglik elmali kurabiye yapmadim onun yerine waffle yaptimm :)) yarin yaparim belki. Sonrada yemege baslayacam iftar 3,5 saat sonra.. Misafirlerle yemek cok zevkli ben sahsen kendimi kontrol edemiyorum o anda insha Allah sen fazla kacirmazsinn cnimm
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Sagol canım seninde ellerine saglıkben çok yemeden kurtardım bakalım
yok yok gizlemiştim bilgisayar başından kalkınca az da olsa site depiği basıyor bana anında
Bİrazdan sahur hazırlığımı yapacağımnerden aklıma düşdüyse yine türk kahvesi geldi aklıma sahurdan sonramı içsem şimdimi içsem karar veremedim ( Allahtan uykusuzluk yapmıyor bana içip yatsamda anında uyurum )
İnşallah canım valla kesinlikle insülinin kafasını gözünü patlatacağım
Bu ara yine İNsülin direnci için içmem gereken hapı ihmal ediyordumartık bayramdan sonra onada başlarım ( bir iki gün malum cırcır yapıyor ) BOl su, bol sebze, yoğurt ve proteinle inşallah tekrar bir başlangıç yaparım
hee tam tencere kapak olayı bizimkisi
Allahtan eşimde benim gibi deli dolu ( dışarda ciddi görünsede)
Tabi benim kadar deli değil
Bazen büyük kızım bile diyor ya Alemsiniz hee sakın dışarda arkadaşlarımın yanında da böyle yapmayın diyeOkula gittiğimde bile bütün arkadaşları dibime gelir analarına söylemediklerini bana söylerler hepside kızıma diyorlarmış ya gerçekten annen sana hiç bir şey için kızmıyormu diye oda diyormuş annem bana doğruyu söyle yeterki der her zaman kötü not aldığında bile sırıtarak gelir anneeee bugün şu notu aldım diye bende canın sağ olsun ama bak bir dahakine daha iyi olucak derim hep arkadaşlarıda ya banu abla biz annemize nasıl söyleyeceğimizi şaşırıyoruz sen nasıl rahat tepki veriyorsun diye
Hayattan zevk almak için biraz deli dolu davranmak lazım benceyoksa bütün gün insanın beyni yorulur dertleri sıkıntıları düşünmekten
Hep diyorum kesin biz yaşlanınca bile karı koca torunlarla delilik peşinde koşarız diye ( Süper Ananne hesabı)
15 sene oldu evleneli ama hala arada birbirimizi yesektebirbirimize çok düşkünüz eşimle eğlenmeyi ve gezmeyi çok severiz ve şimdiden emekli olunca bir karavan alıp tüm türkiyeyi gezelim diyoruz
Büyük kız bende geleceğim diyor bende diyorum degett seni kocaya vereceğim o zaman nereye geliyorsun diyeoda banane kocayı bırakır takılırım peşinize yada olmadı kocamda gelir diyor
Eşimle hep diyoruz bu çocuklar bumerang gibi atsakta kesin bunlar geri gelir ama tabi bu sefer kocalarıda alır gelir bunlar ve bizim baş başa romantik anlar yine yalan olur
İnşallah canım
Valla ödüm koptu iki gündür ya regl olursam diye sonuçta 4 gün sürdüğünü düşünürsem zor yetişirdi ağırdan alsaydım
Rabbim hepimizin hatimlerini şimdiden kabul etsin inşallah ....Aminnnnn
Valla bende merak ettim :44:
Acaba misafiri falanmı var yoksa mutlaka uğrardı
selam kızlar. sizleri ihmal ettim farkındayım ama ne yapıyım. zafer sarhoşluğu içindeydim kaç zamandır. verdiğim kilor sayesinde o magaza senin bu mağaz abenim yeni ğardolabı yapıyorum kendime.75 oldum. daha var.10 kilo kadar ama benki 17 kilo vermişim. o 10 kiloyuda veririm 3 ayda. teyyyy teyyy teyyyy...
ceco senın bu yegenler cok yaramaz galıba annelerı frenlemıyormu onları bazı anneler pek rahattır karısmaz ben o annelerden degılım oyuzden fazla gurultuye gelemem gercı bunda mıgrenımınde etkısı var.bız abımlerle ve ablamla aynı apartmanda oturuyoruz ev zıyaretlerınden uzak duruyorum dusun kafam kaldırmıyo cocukları
Canım benim bende çok istiyorum ana okulunu ama benim kızım hala bez bağlıyor maalesef. 3,5 yalında ve tuvalet eğitiminde başarısız olduk ne yazıkki. Eylülde kreşe verecektim ama bu şekilde almazlar. Yakın zamanda işten sırf bunun için bir hafta izin alacam. Yoksa sadece hafta sonları olacak iş değil. Bir bez koy bir çıkar o da alıştı artık hiç umursamıyor..
canım inşallah her şey istediğin gibi olur. ama şunu da söylemeden geçemeyecem sürekli tarihleri öteliyosun. tatil dedin olmadı ramazan dedin şimdide kurban diyosun. kusura bakma dost acı söyler dayaklıksın dartık
ay az önce dilayı diğer çocukların byanına koydum. mutfağa girdim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya sen tut onu çek. üstüne düştü allahtan boşlukta kalmış bişe olmadı.
bunu çok beğendimmmmmm doğru söze ne denir ramazandan sonra da sözünü tutmazsa konuşmayalım cecoşla
aleyküm selam cecommmm iftara annendesin ama börekten 1 dilimden fazlası yasak ne olur dikkat et cnm benimm......
......15 bin iyiymişş ama iç aksesuarları dahil değildir sanırımm :44::44: nasip artık cnmmm inş bir gün çok paramız olurda alırız sen alırsan hepimizi ziyaret edersinTürkiye turu yaparsın ne güzel olur
selam kızlar. sizleri ihmal ettim farkındayım ama ne yapıyım. zafer sarhoşluğu içindeydim kaç zamandır. verdiğim kilor sayesinde o magaza senin bu mağaz abenim yeni ğardolabı yapıyorum kendime.75 oldum. daha var.10 kilo kadar ama benki 17 kilo vermişim. o 10 kiloyuda veririm 3 ayda. teyyyy teyyy teyyyy...
Hahaha :)) abla bencede cok iyi yapiosun arkadas gibisin kizinla neguzel birsey:)
Ewet neguzel delidolu olmak hic stres bisi kafana takmazsin:))
Hahahah superananne cidden beklenir zaten senden abla. Bende hep kankimle diyoruzz biz yaslaninca hala boyle delii kalirmiyiz diyehahah bakma boyle olduguma gercekte cok deliyimdirrr
Masha Allah Allah daha cok yillar gecirmeyi nasip etsin birlikte! Ay ne iyi fikir karavanla tum turkey gezmek wauwwcilginca insha Allah istedigin gibi olurrr askos. Hahaha buyuk kizi kocaya verek sen rahat gezinn kocaciginlaa 😝☺🙊 gercii cocukluyken romantik anlar oluyomu daha abla merak ettimbak yada ask sevgi nasil oluyoo
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Geçte olsa yine damladım
Bugün annemlerde de dedim ben bir tek öleceğim günü bilmiyorum diyeyine abdala malum oldu ve ben iftardan sonra regl olmaya başladım
Yani Ramazanı bitirdim sayılıriyiki bir gün önce oturup kendimi az kasıp bitirmişim hatmimi yoksa kesin şu an oturur ağlardım
Annem biz gittikten sonra börek yapmaya başladı ve bu sefer benim kız yardım etti ona öğrensin diye
Ufak bezelerin hepsini o açtıdaha sonrasını annem tek başına halletti sağ olsun
Çok güzel olmuştu börek ama sizlere söz verdiğim gibi sadece 2 parmak kadar birşey yedimtabi anacığım az yediniz hesabı büyük bir kaba doldurmuş kalan börekten ( bir kısmını buzluğa atmayı düşünüyorum yoksa yenir )
Bugünki iftar menüm
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kısır ( bir ona dayanamam)
2 parmak patatesli börek
Bol su
1 bardak annemin yaptığı az şekerli vişne suyu
3 çay
Yaramaz kelimesi yanlarında hafif kalırtam ayaklı felaketler
Kız kardeşim sağ olsun hiç onlara sınır koymadı ( neymiş oğlan çok hashasmışda içine kapanırmış mazallahkızıda ayrımcılık yapmamış olmak için hiç ellemez ) Hani bazı çocuklar için denir ya Totomu açıkta görse parmak atar diye bizimkilerde o hesap
Yapma dersin inadına yapar birde karşına geçer dik dik bakar sıkıyorsa bir şey de der gibi
Bazen ben dayanamıyorum bağırıyorum ama bu seferde kızkardeşim üzülüyor o yüzden ses etmemeye çalışıyorum ama çok zor
Okadar yaramazlarki bir keresinde balkonun demirlerine çıkmış oğlan ve resmen demirin üzerindeyken annem son anda yakaladı eşşeği
Kız desen felaket ukalabenim büyük kızla bir tutuyor kendini ve ona bile Beyza diyip duruyor tabi benimkide hemen yapışıyor koluna sıkıyorsa bir daha de bana abla diyeceksin diye hadiiii hemen kızkardeşim araya girer Teyzeciğim o daha ufak işte boşver abla demesede olur faian diye tabi benim kız doğal olarak sinirleniyor adlerini bilmiyorlar diye haklı olarak
Bugün kız mesela duruyor duruyor bize saygılı davranmak zorundasınız falan diyor hem benim kızlara hemde annemle banabir iki derken ( çünkü o arada istediklerini yapıyorlar ) dayanamadım bana bak paçoz yollarım senin o tiftik saçlarını saygılı davranmak zorundasınız diye bize direktif vereceğine sen saygılı davran ki saygıyı hak et dedim şaşırdı bir an ama annem öyle dedi diyor surat asık dedim anan size onu söylerken sizinde herkese saygılı davranmanız gerektiğini söylemiştir de sizin işinize gelmemiştir kardeşim göz kırpıyor tabi bana o an
Ne anne ne baba ceza vermezler aksine çok sinirlendiğinde poposunu okşar gibi elini deydirir ( hesapta şaplak atıyor) aradan 1 dakika geçmeden hemen ay kuzum çok mu canın yandı işte özür dilerim der kızkardeşim ( çocuklar anında timsah gözyaşı döküp çığlıklarla apartmanı ayağa kaldırdıkları için ) hatta bana hep der Alman dadıları gibisin çocuklara bazen çok sert davranıyorsun diye
Ne olursa olsun çocukları duracakları yeri bilmek zorundalar ve iki kızımda bilir çok yakınız ama sınırı aştıkları an ceza veririmBüyüğün ikinci emre kadar isteklerinin hepsi red edilir ufaklığada cizgi film ve tablet yasağı konur
Ses tonumdan bile sinirlenip sinirlenmediğimi bilirlerona göre bazen ikisi bir olur anam annemin heyheyleri tepesinde biz odamıza kaçalım derler ve benim heyheyler gidene kadar çıkmazlar
Canım kızlarımız yaşıt sayılır ( benimki önümüzdeki ayın sonunda 4e girecek )
Kızlar aslında çok daha erken öğrenebiliyor ama dediğin gibi haftasonlarıyla olacak iş değilŞöyle bir hafta en azından izin alırsan çok daha kolay olucak ama bezini çıkardığın an kesinlikle bir daha takmaman lazım ( gecede dahil )
Gerekirse 15 dakika arayla hadi lazımlığa oturalım diyeceksinbiz bazen tuvaletten bile çıkmaya fırsat bırakmıyorduk yada lazımlığı salona TV önüne alıyorduk 1.5 yaşında başladık tuvalet eğitimine ve şükür 1 hafta içinde alıştı ( o aralar kızkardeşimde 3.5 yaşındaki ikizlere öğretiyordu benimkide onları fesatlanıp bezini istememişti )
Seninki artık laftan anlıyacak yaştaöncesinde oturup bir güzel konuşup izah et hele birde sen genç kız oldun diye gaz verirsen ( benimki o gazla herşeyi yapar ) eminim bir kaç günde kurtulursunuz
Şimdiden kolay gelsin
KIzzzzz yanlışmı anladınız yoksa benmi yanlış yazdım
Benim kurbana kadar ertelediğim falan yokRamazan bayramının 3.cü gündünden itibaren ( ilk iki gün ziyaretler falan var kaçırmam ama düzensiz olabilir saatlerim ) kesinlikle çok dikkatli olacağım
Büyük kızımla birlikte gün aşırı sporumuzuda yapacağız Allahın izniyle
Daha evvel karbonhidrat sayımı yapmıştım ve yanlış hatırlamıyorsam güzel kilo vermiştim o döneminşallah Karataya uygun beslenip bir yandanda karbonhidrat sayımı yapacağım
Rabbim yardımcım olucaktır inşallah ve sizlerinde desteğiyle bir sonraki bayrama kadargüzel bir fark göreceğim demek istemiştim geçen seferde tabi bir sonraki yazada inşallah bomba gibi gireceğim ( her sene aynı şeyi söyler gibi oldum ama bu sefer ya gidecek ya gidecek çünkü ameliyat masasına yatmayı yemiyor bu ceco )
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim korumuş ama sen yinede o masayı kaldır yada sağlamla ne olur ne olmazsonuçta artık oda ayaklandı sayılır
Adaşım merak etme sözümde duracağımİnstagramda da buradada yediklerimin resimi bile paylaşırım Aslında instagram daha kolay oluyor resim paylaşmak o yüzden geçen gün demiştim bizim buradaki kızlar açsakmı diye en azından sadece yediklerimizin resmini birbirimizle paylaşırdık Olmadı orada paylaştıktan sonra bilgisayardan KKyı ve instagramı açar resmi oradan kayıt edip buraya kopyalarım eğer cepten olmazsa kkya resim eklemek
Yediklerimi görsel paylaşamasamda kesinlikle yazacağım
Börekten şükür fazla yemedim hatta annem bile şaşırdı
Valla bizim izlediğimiz haberde iç aksesuarlarda dahildio yüzden zaten eşime okadar cazip geldi ya
İnşallah ilerde imkan olurda tüm türkiyeyi gezerimo zaman kesin tek tek herkese uğrarım
Harikasın valla
Bu işin sırrını bizede açıkla barineler yaptın neler yedin bizde bileim
Bu motivasyonla kesinlikle o kalan 10 kiloda geçer gider
Aminnn canım o güzel dileklerin ve dualarn için teşekkür ederim fıstığım
Valla çocuk olunca romantizm biraz daha zor oluyor ama biz azimliyizAnnemler türkiyeye geldikleri için arada çocuklar onlarda kalabiliyor hatta annemler almanyadayken arada kardeşimde kalıyorlardı ( büyük kız tekken daha rahattı ama iki cadı olunca biri uyusa diğeri nöbetci )
Özel günlerde sağ olsun annemler kendileri der çocuklar bizde kalsın baş başa gidip gezin diye
Ev içinde de genelde hep kaçak göçek oluyoruzbazen ufaklık babasını işe uğurlarken uyanıyor ve hemen bağırıyor babacığımmm beni öpmedenmi gideceksin diye koltukta yan yana otursak hemen biri zoraki popişini araya sıkıştırır
Annenler neguzel anlayisli super.hahaha ayyy anladim ya ben sanirim cocuklarimin yaninda kocama sarilirim basimi kucagina koyarim. Ama tabi opusmem okadarda degill :d annem babam tvde bile opusme sahnesi ciktiginda degistirirlerdi. Ayibb diyee hahah :)) cocuk olunca hayat baskaa oluyo yaa,, bu arada okudum yukarda kizkardssinin cocuklari aaayyyy ne fenAaa iyi demissin amaa saygi hakkinda , kizinin adi beyzami bu arada aayy ne tesaduf hani komik teyzsmden bahsettim ya seninle yasit olan onunda kizinin adi beyza :))
Oyle bi yaziosunki abla insan keyifle okuyor inanki
Aslında büyük kızımın adı Beyza NurBeyza kuranda geçmiyor diye Nurda olsun dedim
Ufaklığında Buse Cerenhem ikiside cift isim olsun dedik hemde İleride kendileri hangi ismi istiyorsa onu kullansın tabi büyük nuru çok zor kabul etti ufaklık her iki isimlede seslenince benimsemiş anında döner bakar
Heee ben dellenince cift isim + soy adınıda eklerim anında anlarlar sınıra geldikleriniabow anam soyadınıda ekledi kaç moduna girerler tabi çok nadiren olur oda ama yinede bilirler
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Geçte olsa yine damladım
Bugün annemlerde de dedim ben bir tek öleceğim günü bilmiyorum diyeyine abdala malum oldu ve ben iftardan sonra regl olmaya başladım
Yani Ramazanı bitirdim sayılıriyiki bir gün önce oturup kendimi az kasıp bitirmişim hatmimi yoksa kesin şu an oturur ağlardım
Annem biz gittikten sonra börek yapmaya başladı ve bu sefer benim kız yardım etti ona öğrensin diye
Çok güzel olmuştu börek ama sizlere söz verdiğim gibi sadece 2 parmak kadar birşey yedimtabi anacığım az yediniz hesabı büyük bir kaba doldurmuş kalan börekten ( bir kısmını buzluğa atmayı düşünüyorum yoksa yenir )
Bugünki iftar menüm
1 kepçe mercimek çorbası
2 parmak patatesli börek
Bol su
3 çay
Kız kardeşim sağ olsun hiç onlara sınır koymadı ( neymiş oğlan çok hashasmışda içine kapanırmış mazallahkızıda ayrımcılık yapmamış olmak için hiç ellemez ) Hani bazı çocuklar için denir ya Totomu açıkta görse parmak atar diye bizimkilerde o hesap
Yapma dersin inadına yapar birde karşına geçer dik dik bakar sıkıyorsa bir şey de der gibi
Bazen ben dayanamıyorum bağırıyorum ama bu seferde kızkardeşim üzülüyor o yüzden ses etmemeye çalışıyorum ama çok zor
Okadar yaramazlarki bir keresinde balkonun demirlerine çıkmış oğlan ve resmen demirin üzerindeyken annem son anda yakaladı eşşeği
Kız desen felaket ukalabenim büyük kızla bir tutuyor kendini ve ona bile Beyza diyip duruyor tabi benimkide hemen yapışıyor koluna sıkıyorsa bir daha de bana abla diyeceksin diye hadiiii hemen kızkardeşim araya girer Teyzeciğim o daha ufak işte boşver abla demesede olur faian diye tabi benim kız doğal olarak sinirleniyor adlerini bilmiyorlar diye haklı olarak
Bugün kız mesela duruyor duruyor bize saygılı davranmak zorundasınız falan diyor hem benim kızlara hemde annemle banabir iki derken ( çünkü o arada istediklerini yapıyorlar ) dayanamadım bana bak paçoz yollarım senin o tiftik saçlarını saygılı davranmak zorundasınız diye bize direktif vereceğine sen saygılı davran ki saygıyı hak et dedim şaşırdı bir an ama annem öyle dedi diyor surat asık dedim anan size onu söylerken sizinde herkese saygılı davranmanız gerektiğini söylemiştir de sizin işinize gelmemiştir kardeşim göz kırpıyor tabi bana o an
Ne anne ne baba ceza vermezler aksine çok sinirlendiğinde poposunu okşar gibi elini deydirir ( hesapta şaplak atıyor) aradan 1 dakika geçmeden hemen ay kuzum çok mu canın yandı işte özür dilerim der kızkardeşim ( çocuklar anında timsah gözyaşı döküp çığlıklarla apartmanı ayağa kaldırdıkları için ) hatta bana hep der Alman dadıları gibisin çocuklara bazen çok sert davranıyorsun diye
Ne olursa olsun çocukları duracakları yeri bilmek zorundalar ve iki kızımda bilir çok yakınız ama sınırı aştıkları an ceza veririmBüyüğün ikinci emre kadar isteklerinin hepsi red edilir ufaklığada cizgi film ve tablet yasağı konur
Ses tonumdan bile sinirlenip sinirlenmediğimi bilirlerona göre bazen ikisi bir olur anam annemin heyheyleri tepesinde biz odamıza kaçalım derler ve benim heyheyler gidene kadar çıkmazlar
Kızlar aslında çok daha erken öğrenebiliyor ama dediğin gibi haftasonlarıyla olacak iş değilŞöyle bir hafta en azından izin alırsan çok daha kolay olucak ama bezini çıkardığın an kesinlikle bir daha takmaman lazım ( gecede dahil )
Gerekirse 15 dakika arayla hadi lazımlığa oturalım diyeceksinbiz bazen tuvaletten bile çıkmaya fırsat bırakmıyorduk yada lazımlığı salona TV önüne alıyorduk 1.5 yaşında başladık tuvalet eğitimine ve şükür 1 hafta içinde alıştı ( o aralar kızkardeşimde 3.5 yaşındaki ikizlere öğretiyordu benimkide onları fesatlanıp bezini istememişti )
Seninki artık laftan anlıyacak yaştaöncesinde oturup bir güzel konuşup izah et hele birde sen genç kız oldun diye gaz verirsen ( benimki o gazla herşeyi yapar ) eminim bir kaç günde kurtulursunuz
Şimdiden kolay gelsin
Benim kurbana kadar ertelediğim falan yokRamazan bayramının 3.cü gündünden itibaren ( ilk iki gün ziyaretler falan var kaçırmam ama düzensiz olabilir saatlerim ) kesinlikle çok dikkatli olacağım
Daha evvel karbonhidrat sayımı yapmıştım ve yanlış hatırlamıyorsam güzel kilo vermiştim o döneminşallah Karataya uygun beslenip bir yandanda karbonhidrat sayımı yapacağım
Rabbim yardımcım olucaktır inşallah ve sizlerinde desteğiyle bir sonraki bayrama kadargüzel bir fark göreceğim demek istemiştim geçen seferde tabi bir sonraki yazada inşallah bomba gibi gireceğim ( her sene aynı şeyi söyler gibi oldum ama bu sefer ya gidecek ya gidecek çünkü ameliyat masasına yatmayı yemiyor bu ceco )
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim korumuş ama sen yinede o masayı kaldır yada sağlamla ne olur ne olmazsonuçta artık oda ayaklandı sayılır
Adaşım merak etme sözümde duracağımİnstagramda da buradada yediklerimin resimi bile paylaşırım Aslında instagram daha kolay oluyor resim paylaşmak o yüzden geçen gün demiştim bizim buradaki kızlar açsakmı diye en azından sadece yediklerimizin resmini birbirimizle paylaşırdık Olmadı orada paylaştıktan sonra bilgisayardan KKyı ve instagramı açar resmi oradan kayıt edip buraya kopyalarım eğer cepten olmazsa kkya resim eklemek
Valla bizim izlediğimiz haberde iç aksesuarlarda dahildio yüzden zaten eşime okadar cazip geldi ya
İnşallah ilerde imkan olurda tüm türkiyeyi gezerimo zaman kesin tek tek herkese uğrarım
Harikasın valla
Valla çocuk olunca romantizm biraz daha zor oluyor ama biz azimliyizAnnemler türkiyeye geldikleri için arada çocuklar onlarda kalabiliyor hatta annemler almanyadayken arada kardeşimde kalıyorlardı ( büyük kız tekken daha rahattı ama iki cadı olunca biri uyusa diğeri nöbetci )
Özel günlerde sağ olsun annemler kendileri der çocuklar bizde kalsın baş başa gidip gezin diye
Ev içinde de genelde hep kaçak göçek oluyoruzbazen ufaklık babasını işe uğurlarken uyanıyor ve hemen bağırıyor babacığımmm beni öpmedenmi gideceksin diye koltukta yan yana otursak hemen biri zoraki popişini araya sıkıştırır
Hihhi elmali kurabiye yapmadim onun yerine waffle yaptim :)) bugun tatli olarak yalanci tavuk gogsu ve waffle var menude :)) buzluga koyariz bizde aynen her yaptigimizda cok kolay oluyo hemenck misafirin onune koyuluoo. Of cok yoruldumm sonrada baharatli patatesli yumurta yapacagim. Aslinda firinda patlican kebabi yapmak istedimde yarin yaparim artik insha Allah,
Anladim abla tek care zayiflamak ozamann :))
Evet canım elmalı pastalarım minik 1 tane yiyebilirim o zamananlaştık tatlım 1 ay sonra en az 3 kilo veremezsem karataya başlayacagm ama verecegimi düsünüyorum cünkü yengemde aynı diyetsyene gitti 76 kilodan 62 ye düştü onu görünce ben gttim zaten bakalım
aslında şöyle bir durum var.. İstanbul'da diyet yapmaya çalıştıkça herkes artık konuşmaya moralimi bozmaya başladı.. Herkesin bir fikri var bu konuda ne zaman diyet desem biri illa ki laf söylüyordu.. Ben de kalktım yazlığa geldim.. En azından ilk düzenim oturana kadar, o ortamdan uzak durmak iyi olur diye düşündüm.. Ne kadar doğru bir seçim yaptım bilemiyorum :)
hoşgeldin adaşımmm reglinin zamanlaması hakikaten süper dün bitirdin bugün geldiii temizkalplisin cnm benimm annende tadımlık börek yediğin için çokkk tşk ederimmkısır bol bol ye sakıncası yok heleki yeşilliği salatası bolsa afiyetolsun cnmm
bak sen prensese aferimmm öğrensin şimdidennn minik minik aça aça alışır gider:46 hadi bakalım bayram sonunu iple çekiyorum sana güveniyorum hem kızınla birlikte daha iyi olur birbirinize destek olursunuz unut ameliyat işini cnm benimm
resim paylaşmak cepten zor oluyor kk ya orda paylaşırsın burda yazarsın cnm nasıl istersen
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin
Valla hanım pek meraklı hatta anneme şikayet etti beni ananne sarma sararken annem sen bol sarıyorsun diye sardırmıyor bana diyeama onada dedim bayramdan sonra bir ara izmirden ( anamların orada üzüm bağı var ) yaprak gönderek ilgilenen akraba o zaman oturup sarıcağız bol bol buzluğa atacağız dedim şimdiden seviniyor
Dediğin gibi bol yeşillikli kısırdıuzun zamandırda yememiştim iyi geldi
Yarın oruç falanda yok tabi ama kız tek başına tutacağı için onunla sahura kadar yine ayaktayım
ayy kızkardesın gıbı annelere hep sınır olmusumdur.emın ol bızım yaptıgımızdaha dogru cocuk sınırını bılmelı cezayı anlamalı herzaman allah sıze sabır versın ben olsam pek katlanamam buyuk kızında haklı ufacık veledın kaprısınımı cekcekSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Geçte olsa yine damladım
Bugünki iftar menüm
1 kepçe mercimek çorbası
2 parmak patatesli börek
Bol su
3 çay
Şimdiden kolay gelsin
Çok geçmiş olsun canım
Harikasın valla
benımde kızlarım cıft ısımlı buyuk kızım eylül sıla küçük kızım sümeyye gülce benden baska cıft ısımlı cagıran pek olmaz ben kullanıyorum ama buyuge genelde eylül dıyorum ama eylül sıla dıye bagırınca alarm sınırlıyım demekkı o bıle anlıyoAslında büyük kızımın adı Beyza NurBeyza kuranda geçmiyor diye Nurda olsun dedim
Ufaklığında Buse Cerenhem ikiside cift isim olsun dedik hemde İleride kendileri hangi ismi istiyorsa onu kullansın tabi büyük nuru çok zor kabul etti ufaklık her iki isimlede seslenince benimsemiş anında döner bakar
Heee ben dellenince cift isim + soy adınıda eklerim anında anlarlar sınıra geldikleriniabow anam soyadınıda ekledi kaç moduna girerler tabi çok nadiren olur oda ama yinede bilirler
hoşbuldum cecomm hevesini kırma cecommm tam öğrenme zamanı eli kırılır (mecazi tabiki) yaptığı sana öğrendiği kendine ilerde rahat eder prensese eşlik etmen iyi olur cnmm
ayy kızkardesın gıbı annelere hep sınır olmusumdur.emın ol bızım yaptıgımızdaha dogru cocuk sınırını bılmelı cezayı anlamalı herzaman allah sıze sabır versın ben olsam pek katlanamam buyuk kızında haklı ufacık veledın kaprısınımı cekcek
benımde kızlarım cıft ısımlı buyuk kızım eylül sıla küçük kızım sümeyye gülce benden baska cıft ısımlı cagıran pek olmaz ben kullanıyorum ama buyuge genelde eylül dıyorum ama eylül sıla dıye bagırınca alarm sınırlıyım demekkı o bıle anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?