- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
sağol tatlım...ya bir de spor yapabilsem ahhh ne güzel olucak..ama durmak yok çok gaza geldim kurbanda bisürü yere gidicez biçok kişi beni yeni görecek eşimin sülalesinden ondan hızlanmam gerek dedim yoksa hızlı kilo vermek istemiyorum dediğin gibi çabuk alınıyor sonra..sende durumlar ne??
çok ozr bir diyet o canım ya nasıl yapacaksın bence onu yaptın mı herşeye saldırırsın bitince bendne söylemesi şekerim:)
sorma canım ya haftasonu misafirim vardı e düzen değişiyor ben de kaçamak yapmaya bahane arıyorum zaten :mymeka::mymeka: ama bugün toparlamaya çalışıyorum kendimi
bir çok şiş hissediyorum kendimi geçen hafta bol gelen pantolonlarım ancak oldu üzerime iki günde bu kadar kilo almış olamam herhalde fisfisfis
kaçamaklardan dolayı çok kızıyorum kendime :mymeka:
mazoşistliğim tuttu kendime eziyet edesim var biraz haddimi bileyim dimi öyle uslu uslu diyet yapmak varken al sana isveç diyeti gör günün :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile3
canım benim de misafirlerim vardı tiramisu,fırında dolma,makrna salatası, mercimekli köfte,tırtıl kurabiye,mantarlı sosisli börek yaptım..ne yedim dersin bir dolma 2 servis kaşığı da makarna salatası..1 çatal da tiramisunun tadına batım..c.tesş de arkadaşa gittim herkes pasta börek yerken ben şekersiz çayımı içtim yaaaa demek ki istendi mi kaçaksız olabiliyor..:hulya:
canım benim de misafirlerim vardı tiramisu,fırında dolma,makrna salatası, mercimekli köfte,tırtıl kurabiye,mantarlı sosisli börek yaptım..ne yedim dersin bir dolma 2 servis kaşığı da makarna salatası..1 çatal da tiramisunun tadına batım..c.tesş de arkadaşa gittim herkes pasta börek yerken ben şekersiz çayımı içtim yaaaa demek ki istendi mi kaçaksız olabiliyor..:hulya:
günaydın yağmurgözlüm kaçamaklarla dolu bir haftasonunun vicdan azabını yaşıyorum şuanda onun dışında iyiyim.
Kendime ceza olarak isveç diyetine gireceğim kaydirigubbakcemile3 biraz nefsimi terbiye etmeme ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmm
kusura bakmayin yaaa halen rejim moduna girmis degilim. bugün basladim bakalim ne olacak.
yine 89 civari oldum hic sormayin ya(((
napalım selmacım bi önerisi olan varmı?
hoşgeldinnnnnnnnn kayıpp nerelerdesin senlmaz:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrik ediyorum seni canım darısı başıma inş :Saruboceq:
merhaba ablam, yine sopa yicem senden biliyorum...
hic ugrayamadim. kilo da aldim yine :gitme: 89 civariyim :gitme: mafoldumben
cumaya kadar rejimdeyim, tartilip beni listeye tekrar alirsan sevinirim.
yakinda kosu bandi aliyoruz eve. ozaman siz 2010 da yeni aylini görün buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis insallah ozaman kilomu hep korucam. 5 kilo al ver olmicak ozaman. cok yedigim billah yarim saat kosu :lepi:
beni motive edin nolur...... (bu kacinci deyisim demi) :a015::kedi:
kızlar sizlere bir hikaye anlatıcam hepinizin okumasını istiyorum
kurtuluş savaşında ülkemizde kıtlık hat safadaymış askerlerimizin yeyecek yemeği kalmamış sadece ekmek ile karnını doyuruyormuş askerler
1 askere her öğün için bir somun ekmek veriliyormuş
asker 1 somon ekmeği suya banıp öğle karnını doyuruyor ve savaşa gidiyormuş
alman bilim adamlarının bu durum dikkatini cekmiş
bukadar az yemek yemelerine karşı enerjilerinden bir gram eksilme yok diye bir araştırma yapmışlar
ve araştırmanın sonuçunda şunu anlamışlar
vücut nekadar az kalori alıyorsa bir müttet o kaloriyi tamamlamak için depolardan kullanıyormuş ve kilo vermeye başlıyormuş depolar tükemenmemesi içinde vucut kendini savunmaya alıyor ve dışarıdan gelen kaloriye kendini adapte ediyormuş böylelikle kilo verme duruyor aldığı besinle yetinmeye başlıyormuş
hani hep deriz ya kilo vermem durdu diye
esasında kilo verme işine şu acıdan bakmamızda yarar var ilk başta birden kilo vermektense yavaş yavaş vücudumuzu şaşırtarak vermek çok daha mantıklı yani ilk diete başladığımızda vucudumuz normalde 2000 kalori alıyorsa 1750 kaloriye düşürmeli daha sonra 1500 ve daha sonrada 1250 düşürmeliyizki vucudumuz savunmaya geçmesin böylelikle kalıcı kilo verelim
şimdi diyelimki biz şok diete başladık günde 500 kalori alıyoruz 2 haftada 10 kilo verdik diyelim
3 hafta kilo vermemiz durduğu gibi 1000 kalori yediğimiz anda kilo almaya tekrar başlarız
o yüzden diet yaparken bunları göz önüne alıp o şekilde beslenmemizde yarar olduğunu düşünüyorum
birde ben diet yaptığımı düşünmüyorum kızlar ben sağlıklı besleniyorum artık sağlıklı olmak istiyorsam sağlıklı beslenmem gerektiğini ve spor yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum
ben hep kilo ile savaştım 18 yaşımdaykende 80 kiloydum 20 yaşıma geldiğimde 60 kiloya düştüm hemde 2 ay gibi kısa bir sürede ama sonra hepsini geri aldım bilinçsizce kilo vermiştim çünki kilo vermek düşündüğünüzden çok daha kolay esasında ama önemli olan geri almamak onun içinde sağlıklı beslenmek şart
selam kaçak hoşgeldin de sefa gelmedin ne öyle yine alınmış kilollar..hemen veriyorsun aylincim onları...klava: klava:yoksa elimdne çekeceğin var...
hemen toparlanıyorsun canım yoksa bütün kg vermek için çektiklerin boşa gidecek bizdende sana oklavalar geleceksorma ablam yaa, hic oruc tutamadim, calistim. orda hergün kahveydi ögle yemegi dönerdi suydu buydu tatli seylerdi yine 89 ciktim yaaa :gitme:
busefer olacak ins
yağmurgözlü ne dedi dr canım??koşturmaktan soramadım kusura bakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?