80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma canım ya haftasonu misafirim vardı e düzen değişiyor ben de kaçamak yapmaya bahane arıyorum zaten :mymeka::mymeka: ama bugün toparlamaya çalışıyorum kendimi
bir çok şiş hissediyorum kendimi geçen hafta bol gelen pantolonlarım ancak oldu üzerime iki günde bu kadar kilo almış olamam herhalde fisfisfis

çok ozr bir diyet o canım ya nasıl yapacaksın bence onu yaptın mı herşeye saldırırsın bitince bendne söylemesi şekerim:)

kaçamaklardan dolayı çok kızıyorum kendime :mymeka:
mazoşistliğim tuttu kendime eziyet edesim var biraz haddimi bileyim dimi öyle uslu uslu diyet yapmak varken al sana isveç diyeti gör günün :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile3

canım benim de misafirlerim vardı tiramisu,fırında dolma,makrna salatası, mercimekli köfte,tırtıl kurabiye,mantarlı sosisli börek yaptım..ne yedim dersin bir dolma 2 servis kaşığı da makarna salatası..1 çatal da tiramisunun tadına batım..c.tesş de arkadaşa gittim herkes pasta börek yerken ben şekersiz çayımı içtim yaaaa demek ki istendi mi kaçaksız olabiliyor..:hulya:

kendine eziyet etme bence canım normal diyetini yap paşalar gibi kg veriresen de kendini ödüllendir..ben geçen hafta beşi biyerde çaya başladım sanırım şeker ihtiyacımı o kesti..regl olmama rağmen canım fazla tatlı istemedi..ama ben aralarda meyve de yiyorum..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrik ediyorum seni canım darısı başıma inş :Saruboceq:

ben geldimmmmm

kusura bakmayin yaaa halen rejim moduna girmis degilim. bugün basladim bakalim ne olacak.
yine 89 civari oldum hic sormayin ya (((

alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler canım

sunshine canım ne zaman başlıyorsun aynı gün başlayalım bakalım ne kadar kilo vereceğiz bende uzun zamandır başlıycam birtürlü olmadı bir arkadaşım bu diyetle 10 kilo verdi tabi yanında yürüyüşte yaparak ben o kadar vereceğimi sanmıyorum ama 3 5 kilo gider sanırım başladığında haberim olsunvereliniortak

napalım selmacım bi önerisi olan varmı?

merhaba ablam, yine sopa yicem senden biliyorum...
hic ugrayamadim. kilo da aldim yine :gitme: 89 civariyim :gitme: mafoldumben
cumaya kadar rejimdeyim, tartilip beni listeye tekrar alirsan sevinirim.
yakinda kosu bandi aliyoruz eve. ozaman siz 2010 da yeni aylini görün buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis insallah ozaman kilomu hep korucam. 5 kilo al ver olmicak ozaman. cok yedigim billah yarim saat kosu :lepi:
beni motive edin nolur...... (bu kacinci deyisim demi) :a015::kedi:

hoşgeldinnnnnnnnn kayıpp nerelerdesin senlmaz:

sorma ablam yaa, hic oruc tutamadim, calistim. orda hergün kahveydi ögle yemegi dönerdi suydu buydu tatli seylerdi yine 89 ciktim yaaa :gitme:
busefer olacak ins

selam kaçak hoşgeldin de sefa gelmedin ne öyle yine alınmış kilollar..hemen veriyorsun aylincim onları...klava:klava:yoksa elimdne çekeceğin var...

kızlar ilterimin yazdıklarını okuyalım...çok yararlı bir yazı...

sorma ablam yaa, hic oruc tutamadim, calistim. orda hergün kahveydi ögle yemegi dönerdi suydu buydu tatli seylerdi yine 89 ciktim yaaa :gitme:
busefer olacak ins
hemen toparlanıyorsun canım yoksa bütün kg vermek için çektiklerin boşa gidecek bizdende sana oklavalar gelecekklava:klava:

yağmurgözlü ne dedi dr canım??koşturmaktan soramadım kusura bakma..

slm canım iyiym çok şükür 2 ay çektim ama ameliyata gerek kalmadan iyileşti cumartesi dizlikten kurtuldum bir süre daha dikkat etmem gerekiyor bu hafta yürüyüşlere başlayabilirim doktorum bir sakınca yok dedi gel görki iyice tembellik çöktü üzerime evde yürüme bandıyla aramızdaki ilişki sadece birbirmize bakışmadan ibaret :roflol::roflol::roflol:gaza gelmem lazım nasıl olcak bilmiyorum bayrama kadar biraz daha vermek istiyorum

aman canım senin istediğin gaz olsun ben veririm sana..öyle uzaktan bakışmakla ilişkiye geçemezsiniz bayansın falan ama ilk adımı ben at diyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…