80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iki simi birden söyleyince ikinizinde alarm düdükleir çalıyor demekkiii

Yok yok bundan sonra ellemiyeceğim zaten yamukta olsa yapsın nasılsa eli alışınca düzgünde yapar

Beyazcanımmmmm gülüm nerelerdesin merak ettin seni
Hoşgeldin inşallah bir yaramazlık yoktur

hepimiz böyle böyle öğrendik cecommmm zxzamanla kalem gibi sarar meleğim nerdekiii:44::44:

anam kacak gelmıs beyazcanım hosgeldın nerdeyse polıse haber vercektık kız nerelerdeydın bbenım aklım hem sende hem su böreğinde kaldı

bak ya hala su böreği diyorrr

bu arada kızlar birşeye çok üzüldüm içimde kalmasınn dün 88prenses geldi bende sevindim merak etmiştim gerçekten ama meğerse kk ya gireli çok olmuş bir selam bile vermedii ne bilim zoruma gitti yazmak istedimm prensesimmm özlemedinmi cnm bizi hiç

Canım bende gördüm nikini dün ama belki netinde sorun vardır yada eşi KKya girmesinden rahatsız oluyor olabilir ( sonuçta çoğumuzun eşi benimkide dahil buradaki kızlara olan düşkünlüğümüzü dönem dönem kıskanıyor )
Eminim acil bir durum olmasaydı mutlaka oda yazardı sonuçta burada kimseyle bir kırgınlığı falan olmadı çok şükür ve hepimiz onu çok özledik dediğin gibi
İnşallah en geç bayramdan sonra oda aramıza döner

kızlar günaydın. sabah plates esneme yaptın 10dk belim için sanki dünden azdaha iyiyim. voltaren krem aldım sürdüm dünden beri oda iyi geldi sanırım.
hepinize teşekkürler öneri ve ilginiz için.iyiki varsınız.

Slm kizlar..nihayet bugun orucuma ve hatimime basladim..dun cok yorulmustum..oturma odasini vitrini doktum yerlerini degistirdim felan cok yorgundum davetten gelince biraz su icip yattim..sabah zor uyandim..simdide 1 cuz okudum uyku hali var ustumde...
gorusurz yine aksama ins..

günaydın kızlarr

sizi çokk özledimm,ama azmattim geçmişi bitirmedende gelmedim..
annemlerde 2gün kaldım,pazar günde benim meşhur görümce geldikocamda yolsan geldi,arada bi girdim kk ya ama yazmaya fırsat bulamadım maalesef..

bu arada kocamla konuşmuştuk bayramdaki tatilde 4 günde olsa kaplıcaya gidelim diye..oda tamam ama evdekilere söyleme kaçalım dedi..

bende kaçarsak dönünce başıma geleekleri bildiğimden usulen görümceye sordum.hani gidersede arkadaşı var onun herzaman gittiği ,onunla bir odada kalır bize pek bulaşmaz diye düşündüm..
bu gelmeden telde söyledim biz 3 günlüğüne bayramda hamama gidicez istersen senide arkadaşınla birliktte götürelim diye..buda kocası vardı yanında ,kocasının yanında pekbi resmi konuşur benle..yok biz sizi rahatsız etmeyelim siz karı koca rahat edersiniz ,hem bayramda gitmem dedi..beklediğim cevapdı bayramda 3 günlük az onun için en on gün kalr gittimi..

bizde derin bir oh çektik karı koca rahat edecez diye.ama gelir gelmez bende gidecem sizle dedi..hemde arkadaşıda yok..hani arkadaşı olsa ayrı yer ayrı içerler süreki tepede olmaz..

annemide götürelim diye söylüyor birde...ayy kırk yılın başı bir yere gitmeye kalktık ama ağız tadıyla gidemeycez...nasıl kıvırırım bu işten diye düşünürken...hadii bu seferde benim taraf düştü peşimize..babaannemler,halam da bizde sizin arabayla gidelim orda herkes ayrı ayrı oda tutar size zararımız olmaz dedi..

hadii yukarı tükürsem bıyık aşaı tükürsem sakal..görümceyi götüsem orda asla yakamdan düşmiycek..herşeye karışacak..zaten bi işin ucundanda tutmaz aşçı işçi olacam..hadi oluyum oda mühim değilde şimdiden başldı,orda yemek yemiycen,çay içmiycen.sürekli çorba içicen onuda az falan diye..biz yıllarca gittik hiçde öyle şartarı yok ama bunun biraz değişik halleri olduğundan şimdiden başladı karışmaya..yaa ben çocuklarımla biraz

keyif yapmak istiyorum orucu zaten ramazanda tuttuk,orda oruçmu tutucam..

offfffff görümceyi ekebilirsek bizimkiler çıkıcak bu seferde,orda sıkıntı yaratmazlar ama arabada sıkış tepiş gidicez..arabamız 6 kişilik..arka tarafı boş ancak yere minder falan atarsak ki zaten bi sürü eşyamız olacak 3 ailenin..nasıl sığıcaz diyen yok.10 kişi olacaz..4,5 saat yok sonuçta,birdepolis durdurursa mülteci kampı gibi arabanın içi çok ceza yazar ,olan bize olucak

off vazgemek istiyorum eşim gidelim diyor..ama herkesten kaçarak..olmaz bizi çiğ çiğ yer bunlar..ne halt edecem bilemedim..:26::44::44::26:

Yok yok bundan sonra ellemiyeceğim zaten yamukta olsa yapsın nasılsa eli alışınca düzgünde yapar

Beyazcanımmmmm gülüm nerelerdesin merak ettin seni
Hoşgeldin inşallah bir yaramazlık yoktur

anam kacak gelmıs beyazcanım hosgeldın nerdeyse polıse haber vercektık kız nerelerdeydın bbenım aklım hem sende hem su böreğinde kaldı

hoş buldum kızlarr

su böreği çok yemedim canım..kızz ben ağır yemek yerim ,misafirler ışık hızıyla yiyor..
biz de yer sofrasında otradan yenir genelde,tabii masada ayrı ayrı yiyenlerde çok..
bizim davet yer sofrasında ortadan yenildiği için ben onların hızona yetişemedim..hoca ezanı bitirmeden yemek biticekti nerdeyse..çok hızlılar..ben çorbadayken onlar böreği geçmiş bamyaya başlamıştı..1 dilim yiyebildim börekden o yüzden..ama evimde yapıcam su böreği gözüm kaldı ama utandım yiyemedim..

geçmiş olsun nesihan...
neyseki hafiflemiş ağrısı..

allahh allahhh bi sürü alıntı yapmıştm ama nere gitmişler..:44::44:

BANUCUMM meleğimm geçmiş olsun deprem olmuş..neyseki hasar vermemiş rabbim korumuş..

GÜLAYY sanada geçmiş oldun dilacık kaza atlatmış..gözünde aydın ayaklanmış prenses..

SEVİLCANIM gelmiş....hoş geldin canımm..özledik senii,evin hayırlı olsun.

CECOO hatmini allah kabul etsin ,yetirdin maşşallah..bizide duada unutma..

YASEMİNN aşk acısı çekiyorsun biiyorum canım..allah hakkında hayırlı olanı versin..

EYLÜLSILAA su böreğini yapar yeriz kızzz ..1 günlük banu izin verir nasılsa..

YILDIZ üzülme kendini suçlama.baz çocuklar içine kapanık oluyor..ben ikisinde anasıyım ama iki kızda farklı..biri içine kapanık biri daha sıcak kanlı daha çabuk alışır çevreye..birazda çocuğun yapısıyla alakalı..

MİNİĞİM GELMEMİŞ...YENİ GELİNLER YOK..PRENSESİ BENDE GÖRÜYORUM ARASIRA :44::44:TUTUYUM GETİRİYİMMİ..

Aynen abla fazla yemedim ama yedim yani

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu aralar Ramazan dolayısıyla biraz sakin buralar ama olsun nasılsa birileri gelir

Ben Ramazanı dün bitirdim regl olmaya başlıyorum
Hazır oruçluda değilken uyanır uyanmaz kendime gelip işlere giriştim
Mutfağımı bir güzel temizledim
O arada benim büyük kuzu uyandı bende o oruçlu yorulmasın diye ufak kuzuya bir verdim çoşkuyu; hadi aşkım sen şimdi salondaki oyuncaklarını bir topla salonumuz tertemiz olsun bak ablan beceremiyor toparlamayı o beceriksiz sen daha güzel yaparsın hadi toplada görsün oda nasıl temizlik olurmuş diye verdim çoşkuyu
Ablasınada göz kırparak sen beceriksizsin Buse Ceren kadar güzel iş yapamıyorsun git odanda otur sonra bitince seni çağırırız temizlik nasıl olurmuş bir gör dedim Tabi onunda nasıl hoşuna gidiyor oruçluyken bir işin ucundan tut demiyorum diye

O gazla benim cimcime nasıl salonu topladı anlatamam resmen bir süpürge tutmam kaldı misafir bile kabul edebilir hale geldik
Şimdide tam kahve molası vereyim dedim Ablamız dışarı çıkayımmı diye sordu tabi ufaklıkta peşinden bende geleceğim diye ağlamasın diye hemen aaa yinemi dersini almayı unuttun çabuk git arkadaşından dersini al gel sana ceza dışarda kal biraz aklın başına gelsin dedim
Anam benim ufak fettan nasıl çabuk gaza geliyorsa hıhhhh al sana ceza sokakta kal seni eve almayacağız diye arkasından sesleniyor
Allahtan sadece bir anlık gaza geliyor yoksa valla başka bir çocuğa böyle yapılsa kesin kendini daha önemli birşey sanıp ablasını küçümser ama bizimki 5 dakika sonra unutup anneciğim ablacığımı çok seviyorum ben diyip duruyor hiç kıyamıyorlar birbirlerine arada kapışsalarda
Hani derler ya kardeş kardeşin ne olduğunu ister ne öldüğünü gerçekten öyle bir şey sanki

Sağ olsun eşim akşamlık birşeyler yapma ben kız ne istiyorsa onu alırım dedi ve iftar için sadece çorba ve salata yapmam gerekecek
Bir iki saat sonrada evi süpürdümmü tamamdır

Hadi Allah kabul etsin
Benimde genelde kuran okurken 1 cüzü geçince uykum gelir hep derim şeytan git başımdan diye çünkü o an kuran okumaktan alı konmaya çalıştığımı hissediyorum ve bir 5 dakika mola verip tekrar abdest alıp devam ederdim eğer daha fazla okumaya niyetlendiysem ( abdestide sırf lavabo molası verdiğimden alıyordum tabi birde uykum açılsın yüzüme su vurunca diye )
Bu arada eminim evin çok güzel olmuştur Rabbim huzurla ve mutlulukla zaman geçirmeyi nasip etsin Aminnnnnn

Canım valla eşin başınıza gelecekleri bildiği için bence kaçalım demiştir adam kardeşini tanıyor sonuçta
Valla yine sen bilirsin ama siz resti çekmediğiniz sürece onlar her yere peşinize takılır ( büyük araba olunca işte takılan çok olur bir ara eşim minibüs diye tutturuyordu hani annemlerde gelince kızkardeşimin o dönem arabası yoktu hep birlikte gezmek için lazım hesabı bedava verseler almam dedim çünkü bu sefer nasılsa araçta yer var diye Annemler gelmese eşimin anası babası gelir diye korkuyordum Rahmetli maşallah ne zaman bir yere gitme planı yapsak bize emrivaki yapar hadi orayı boşverin diyip sabahın 8de telefon açardı hadi biz hazırız başka yere gidiyoruz derdi )
Bakma benim KV şimdi anası yüzünden peşimize takılamıyor ( ki hep derim keşke çok iyi olsakta ben davet etseydim ama oda yok ) yoksa eminim sırf benim keyfimi kaçırmak için gelirdi

Yine sen bilirsin ama eşinle oturup konuş
Ben kırk yılın başı nasılsa bir yerlere gidiyorum ne benimkilerden ne seninkilerden kimseyi istemiyorum en güzeli ağız birliği yapıp görümcenin yanında eşin sana seninkilerin gelmesiyle ilgili bir mevzu açsın ve haksızlığa gerek yok madem öyle ne seninkilerden ne benimkilerden kimse gelmeyecek diye rest çeksin şakacıktan
Hee onu yapamaz dersende senin görümcenin hiç istemediği bir yer söyleyin yada ne bileyim bir aile ( arkadaşlarından görümcenin pek haz etmediği birini söyle ) daha bizimle gelecekler diyin
Onuda yemez dersen o zaman en güzeli eşinin dediği gibi direk onlara görünmeden sabah ezanında çaktırmadan kaçmak hatta eşyalarınızıda bir gece evvelden eşin karanlıkta onlara duyurmadan arabaya yerleştirsin hemen bir tek kapıyı kitler kaçarsınız öyle yada böyle zehir edecekler nasılsa en azından bir kaç gün eşinle baş başa kalın en azından orada rahat et sonuçta en fazla gelince surat asarlar sende ne yapayım kocam öyle istedi diyip çekil kenara Ailene nasılsa izah edersin yada onlarada son anda karar verdik anında çıktık gittik dersin

Sakın yufka yürekli davranıp hepsini takma peşine evde kalmaktan farkı olmaz aksine daha çok sinir olursun onlar kaplıcada keyif yaparken sen yemek yapmak zorunda kalırsın baksana hatun şimdiden ne yiyip yemeyeceğine karışıyor soraydın hanıma günde kaç kere tuvalete çıkmama izin var diye tövbe tövbe mübarek gün insanı sinir eder ( Allahtan benimkiler benle tuvalete bile gitmez yoksa eminim bizde çok kapışırdık )

Meraba kizlar
Bende yeni üye oldum
Araniza katilmak isterim
Ben 68 ile hamile kaldim
Ve 95 ile doguma gittim
Suan 84 kiloyum
Hedefim 65 kilo olmak
Ama tabiki kolay olmayacak cok azimli olmam sart..
Yarfin baslayacam kucuk sporlar ekmek yememek..gibi bakalim sonuc alirsam paylasacam:)

kızz cecommm

inanmazsın tuvalete bile kaç kere çıktığımı sorar yeminle bak..nasıl değişik bir tipse herşeye maydanoz..biz 4 yıl beraber oturduk sanırım onun verdiği rahatlıkmı yok yok o herkese aynı..kime gitse illaki orda geceliycek..elin evinde yatmakdan çok mutlu olur..

hatta biz yeni evliyken annemlere gittik beraber..buda oralarda eski okul arkadaşını görmüş..dedi ben arkadaşıma gidiyorum,hata anneme hediye olsun diye aldığımız meyveleride anamdan geri istedi..arkadaşıma götürecem diye..bu gittiii arkadaşı kimdir nedir hiç bilmem..ben anamlarda kaldım..buda arkadaşında kalmış..taaaaa bilmem nerelerde,bu o zaman bekar,arkadaşıda evliymişki arkadışını evdende tanıyan çıkmadı..samimi değillermiş yani..

evde kocamla aramızı bozdu,2 gün sonra eve geldim görümce yok...nerde bu ,evdekiler senin yanında değilm diye soruyor.i..

bu hanım eve geldi birde beni suçladı, biz onu kabul etmemişizde gitmiş arkadaşında kalmış..göz göre göre yalan söylüyor..hadii benim kocada ona inandı ,ki salak adam hadi biz kabul etmesek bile gel evine yat..taaa cehennemin dibinde ne işin var..kocamla aramızı bozdu kendi suçlıyken üstelik..

yalan dolan entirika bol keseden..oralarda burnumdan gelecek..
birde tuhafbi kızı var 9 yaşında ama çığlık çığlığa bağırıp durur hep..oralarda çocuklarda geçinmiycek..zaten bu benim suyumu çıkarasıya uğraşır suda çok kal para verdik diye..ayy benim kalbim dayanmaz daralırım..

kaçsam gelince burnumdan getiricek,evim ayrı gibi değilki..gelicem kucaklarına düşecem..kavga kıyamet..bunlar öyle tavur yapmayla yetinecek tipler değiller cecomm,çirkeflik var biraz..mübarek günde dedikodu yapıyorum ama öyleler..

şöye demeyi düşünüyorum..bayramdan sonra işleri o tarafa düşmüş,şimdi annemle sen gelirsen kız kardeşinle baban yalnız kalamaz bayramda,gelen gidenede ayıp olur..siz şimdi bayramda kalınbiz zaten çok kalmıycaz,biz geldikden sonrada siz hep beraber gidin..para vermişken boşa gitmesin koca oda 2 kişi kalmayın..annem baban kardeşin sen 4ünüz gidin,nasılsa araba gidicek oraya iş için ...tabii razı gelirse..

aslında mantıklı olanıda bu..bayramda evde bi yaşlı adamla hasta kız evde yalnız kalamaz...onlar gidincede evi biz beklemiş oluruz,evi çalmazlar

bilmiyorum bu dediğime gelirse gelsin gelmezse bende gitmiycem kimsede gitmiycek..
bizimkilerin gideceğinden bunların haberi yok..haberleri olsa inadına giderler,,aaa benim tarafımı kocam bir yere götürecek haaa sıkar bizi..kıyamet kopar..girelersede saklı gizli olucak bu..yoksa bir kavga daha..

kocamda bende aslında kimseyii istemiyoruz..ama bize danışan yokki,bizde geleliyoz dediler benimkiler..

Kizlar oyle bi ozledimki turkeyi, kendime diyorum:) ya bu yil zayiflarim yada bu yil!! İnsha Allah, zayiflayacam ve bunu bu yil bitirecem insha Allah, artik keyifle zayif zayif gezmek istiyorum rahat rahat.. Oefff :)) o restaurantlara gitmek incecik.

kızlar ara öğün gibi bi alışkanlığım yok öğlen 2 de kalkıyorum kahvaltı yapıyorm bide 8 de yemek yiyorum başkada gece acıkınca salatalık çorba yiyorum sabahın 5 ine kadar uyanığım ne yapmalıyım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Eşimin kuzeni oturmaya geldi bir yandan sohbet ederken bir yandan size bakayım dedim
Nasılsa onlarda oyun konsolunda

Valla Allah yardımcın olsun Canım gerçekten zor bir durum
Geçen gün eşimde Bayram tatilinde ziyaretler bitince 3cü gün falan Tekirdağa küfte yemeğe mi gitsek dedi annemlerdeyken
Annemleride davet etti ama annem arabayla uzun yolu sevmediğinden kabul etmedi tabi gezenti babam ( ona çekmişim ) aaa gidelim bizde diye tutturdu
Sen gelmezsen ben giderim onlarla dedi tabi büyük ihtimal annem salmaz ne işin var bırak ailece gitsinler diye

Eve gelince eşime dedim ulen benim ailemde olsa her yere çağırma valla alışırlarsa yarın öbür gün her yere babamla gitmek zorunda kalırsın diye tabi onun için fark etmiyor olsun gelsin ne olucak diyor aslında bir düşünse yarın öbür gün anası başta bozulacak beni gezdirmiyorsun karının tarafını gezdiriyorsun diye

İnşallah işin içinden çıkmayı başarırsınız
Sonuçta seni çok ihtiyacın var öyle bir kaçamağa

İnşallah herşey gönlünce olurda sende hem zayıf hemde bol bol gezebileceğin bir Türkiye tatili yaparsın

Aramıza hoşgeldin ( daha evvel demişmiydim hatırlayamadımda )
Valla benim nacizane fikrim ilk önce şu uykunu bir düzene sokman sonuçta o bile metabolizmanın hızını etkiliyor Heee Ramazanda hepimiz sapıtıyoruz ( başta ben ) ama bayramdan sonra bende kesinlikle erken yatıp erken kalkmaya çalışacağım
Erken kalkıp güzel bir kahvaltı yapabilirsek ara öğüne bile gerek kalmadan 3 ana öğünle güzelce zayıflarız inşallah
Ben acıkınca genelde ayran yada yoğurt tüketmeye çalışıyorum gece ne kadar acıkırsam acıkayım sadece su içmeyi düşünüyorum bayramdan sonra birde tabi yeşil çay

Merhaba kızlar bayadir yokum çünkü diyet işini tamamen saldim ve 90 kiloya ciktim çok üzgünüm 8 kilo aldım.ama yeniden aranizdayim ve inşallah düzenli menü bildirimi yapicam .
Her ne kadar gelip yazmaya yüzüm yoksada arada sizi okuyordum ve hepinizi tebrik ediyorum azminiz hep böyle devam etsin
Telden girdiğim için yazmak zor oluyor o nedenle fazla yazamiyorum

Tekrar hoşgeldin canım
Üzülme inşallah hepbirlikte o 8 kilonun çok daha fazlasını vereceğiz tekrar
Kız buraya girmeye yüzü olmayacak biri olması gerekirse o kişi benim neredeyse kendi kendime topik kurup hadi birlikte kilo alalım moduna sokacağım milleti bari topiğin başlığına uygun olayım hesabı ama kesinlikle bir yere gitmiyorum ve bundan sonra sende bizimlesin fırsat buldukça

Amieeen abla

pşşşşşttttt kızlarrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz

Bir sürü misafir var ama bir yazan yok

Ayy beyazcanım ben okurken içim daraldı resmen cnm ya Allah sabır versin hakikaten 40 yılın başı Eşinle çocuklarınla birkac günlük bir tatil yapmaya çalısıyosun onuda burnundan getirecekler inşallah bi çözüm bulabilirsinizde peşinize kimse takılmadan gider yaparsınız tatilinizi o görümcenide Allah ıslah etsin

Iphone dan gönderildi

hoşgeldinn evinee

aşk olsun ne demek yüzüm yok..sanki biz kilo almadıkmı,işallah verirsin o 8 kiloyu.

Sonunda gelebildim kızlar nabersiniz prenses hoşgeldin Burdan uzaklaşmak bize yaramıyo bende uzaklaştım 90 olup geri dönmüştüm :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…