pşşşşşttttt kızlarrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz
Bir sürü misafir var ama bir yazan yok
hoşbulduk canımTekrar hoşgeldin canım
Üzülme inşallah hepbirlikte o 8 kilonun çok daha fazlasını vereceğiz tekrar
Kız buraya girmeye yüzü olmayacak biri olması gerekirse o kişi benimneredeyse kendi kendime topik kurup hadi birlikte kilo alalım moduna sokacağım milleti bari topiğin başlığına uygun olayım hesabı ama kesinlikle bir yere gitmiyorum ve bundan sonra sende bizimlesin fırsat buldukça
hoş bulduk beyazcanımhoşgeldinn evinee
aşk olsun ne demek yüzüm yok..sanki biz kilo almadıkmı,işallah verirsin o 8 kiloyu.
hoş bulduk canımSonunda gelebildim kızlar nabersiniz prenses hoşgeldin Burdan uzaklaşmak bize yaramıyo bende uzaklaştım 90 olup geri dönmüştüm :)
Iphone dan gönderildi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Eşimin kuzeni oturmaya geldibir yandan sohbet ederken bir yandan size bakayım dedim
Nasılsa onlarda oyun konsolunda
Valla Allah yardımcın olsun Canım gerçekten zor bir durum
Geçen gün eşimde Bayram tatilinde ziyaretler bitince 3cü gün falan Tekirdağa küfte yemeğe mi gitsek dedi annemlerdeyken
Annemleride davet etti ama annem arabayla uzun yolu sevmediğinden kabul etmeditabi gezenti babam ( ona çekmişim ) aaa gidelim bizde diye tutturdu
Sen gelmezsen ben giderim onlarla deditabi büyük ihtimal annem salmaz ne işin var bırak ailece gitsinler diye
Eve gelince eşime dedim ulen benim ailemde olsa her yere çağırma valla alışırlarsa yarın öbür gün her yere babamla gitmek zorunda kalırsın diyetabi onun için fark etmiyor olsun gelsin ne olucak diyor aslında bir düşünse yarın öbür gün anası başta bozulacak beni gezdirmiyorsun karının tarafını gezdiriyorsun diye
İnşallah işin içinden çıkmayı başarırsınız
Sonuçta seni çok ihtiyacın var öyle bir kaçamağa
İnşallah herşey gönlünce olurda sende hem zayıf hemde bol bol gezebileceğin bir Türkiye tatili yaparsın
Aramıza hoşgeldin( daha evvel demişmiydim hatırlayamadımda )
Valla benim nacizane fikrim ilk önce şu uykunu bir düzene sokman sonuçta o bile metabolizmanın hızını etkiliyorHeee Ramazanda hepimiz sapıtıyoruz ( başta ben ) ama bayramdan sonra bende kesinlikle erken yatıp erken kalkmaya çalışacağım
Erken kalkıp güzel bir kahvaltı yapabilirsek ara öğüne bile gerek kalmadan 3 ana öğünle güzelce zayıflarız inşallah
Ben acıkınca genelde ayran yada yoğurt tüketmeye çalışıyorumgece ne kadar acıkırsam acıkayım sadece su içmeyi düşünüyorum bayramdan sonra birde tabi yeşil çay
Ayy beyazcanım ben okurken içim daraldı resmen cnm ya Allah sabır versin hakikaten 40 yılın başı Eşinle çocuklarınla birkac günlük bir tatil yapmaya çalısıyosun onuda burnundan getirecekler inşallah bi çözüm bulabilirsinizde peşinize kimse takılmadan gider yaparsınız tatilinizi o görümcenide Allah ıslah etsin
Iphone dan gönderildi
Cnm birkac gün sabah 8-9 gibi uyancanım benim için sadece ramazanda olan bisey değil kaç yıdır böyleyim en erken 3 dfe yatarım ha erken kalkcağm zamanlar bile o zaman gündüz 2 saat bi kestiriyorum düzene sokmam imkansız bu şekilde bu yo bulamaz mıyım ? mesala şuan çok açım ama bişi yiyemiyorm :) 7 de akşam yemeği yemiştim :)
Gerçekten yaa ne zor insanlar kendilerine helal başkasına haram hesabıamiinnn canımmm...
bi görsen bi haller bi haller..şimdi yukarıdaydım..evdeki görümceyi övüyor bana..neymişde yine işini yapıyormuş bulaşığını yıkıyormuş bana iş bırakmıyormuş..
bulaşığınıda yıkamasın barii,ioff işim var bunlarla,tutturdu kv lere 4 milyara koltuk takımı alıcakmışız..ben gelin geldim geleli bu 3. eskidi..zaten şimdiki kullandıklarıda benimdi hiç kimseyi oturtmadılar o zamanlar üstünde ,neymiş nazar değermiş,evden kiraya ayrılmıştık ,o zaman zorbalıkla vermediler,taş gibi istikbalen koltuklarının anasını bellediler,çocuk yok çoluk yok ,bundan öncede kanepeleri daha öncede koltuk tarzı bişeyleri vardı..ben gelinleriyim benim yok,10 senedir aynı kanepede hem misafir ağırlıyom hem kendim oturuyom..utanmıyorda anamgile koltuk alın deken..salonlarında gıcır gıcır yenileri var üstelik..öfffff ben nasıl para yetirecem nasıl sanır edecem bunlaraaa..
allahım şu mübarek gecenin hürmetine kendime bi ev verse bu kadar bulaşamazmı acaba diyorum..:26::26:
Koca bir bardak Kıvamlı ayran işini görür cnm :) tok tutarkızlar saat bese kadar uyanık olcam ve acıktım :) en son saat 7 de yemiştim canım bişiler istiyor ne yemeliyim :2:
Bu arada aramıza hoş gelsin kendini tanıttın mı bilmiyorum ama benim için tanıtır mısın kendinicanım benim için sadece ramazanda olan bisey değil kaç yıdır böyleyim en erken 3 dfe yatarım ha erken kalkcağm zamanlar bile o zaman gündüz 2 saat bi kestiriyorum düzene sokmam imkansız bu şekilde bu yo bulamaz mıyım ? mesala şuan çok açım ama bişi yiyemiyorm :) 7 de akşam yemeği yemiştim :)
Bu arada aramıza hoş gelsin kendini tanıttın mı bilmiyorum ama benim için tanıtır mısın kendini
ben sindi yaş 24 evliyim 2 yıl 9 aylık bir oğluşum var ev hanımıyım
Bende cnm memnun oldum ama şu uyku düzenine bir çözüm lazım :)Hoş buldukbende 22 yaşındayım öğrenciyim hala üniversitede bu yıl son :) muğladayım şuanda :) çok memnun oldum sindi
iki simi birden söyleyince ikinizinde alarm düdükleir çalıyor demekkiii
hepimiz böyle böyle öğrendik cecommmm zxzamanla kalem gibi sararmeleğim nerdekiii:44::44:
bak ya hala su böreği diyorrr
bu arada kızlar birşeye çok üzüldüm içimde kalmasınn dün 88prenses geldi bende sevindim merak etmiştim gerçekten ama meğerse kk ya gireli çok olmuş bir selam bile vermedii ne bilim zoruma gittiyazmak istedimm prensesimmm özlemedinmi cnm bizi hiç
Canım bende gördüm nikini dün ama belki netinde sorun vardır yada eşi KKya girmesinden rahatsız oluyor olabilir( sonuçta çoğumuzun eşi benimkide dahil buradaki kızlara olan düşkünlüğümüzü dönem dönem kıskanıyor )
Eminim acil bir durum olmasaydı mutlaka oda yazardı sonuçta burada kimseyle bir kırgınlığı falan olmadı çok şükür ve hepimiz onu çok özledik dediğin gibi
İnşallah en geç bayramdan sonra oda aramıza döner
kızlar beni sormuşsunuz çok özledim sizigünaydın kızlarr
sizi çokk özledimm,ama azmattim geçmişi bitirmedende gelmedim..
annemlerde 2gün kaldım,pazar günde benim meşhur görümce geldikocamda yolsan geldi,arada bi girdim kk ya ama yazmaya fırsat bulamadım maalesef..
bu arada kocamla konuşmuştuk bayramdaki tatilde 4 günde olsa kaplıcaya gidelim diye..oda tamam ama evdekilere söyleme kaçalım dedi..
bende kaçarsak dönünce başıma geleekleri bildiğimden usulen görümceye sordum.hani gidersede arkadaşı var onun herzaman gittiği ,onunla bir odada kalır bize pek bulaşmaz diye düşündüm..
bu gelmeden telde söyledim biz 3 günlüğüne bayramda hamama gidicez istersen senide arkadaşınla birliktte götürelim diye..buda kocası vardı yanında ,kocasının yanında pekbi resmi konuşur benle..yok biz sizi rahatsız etmeyelim siz karı koca rahat edersiniz ,hem bayramda gitmem dedi..beklediğim cevapdı bayramda 3 günlük az onun için en on gün kalr gittimi..
bizde derin bir oh çektik karı koca rahat edecez diye.ama gelir gelmez bende gidecem sizle dedi..hemde arkadaşıda yok..hani arkadaşı olsa ayrı yer ayrı içerler süreki tepede olmaz..
annemide götürelim diye söylüyor birde...ayy kırk yılın başı bir yere gitmeye kalktık ama ağız tadıyla gidemeycez...nasıl kıvırırım bu işten diye düşünürken...hadii bu seferde benim taraf düştü peşimize..babaannemler,halam da bizde sizin arabayla gidelim orda herkes ayrı ayrı oda tutar size zararımız olmaz dedi..
hadii yukarı tükürsem bıyık aşaı tükürsem sakal..görümceyi götüsem orda asla yakamdan düşmiycek..herşeye karışacak..zaten bi işin ucundanda tutmaz aşçı işçi olacam..hadi oluyum oda mühim değilde şimdiden başldı,orda yemek yemiycen,çay içmiycen.sürekli çorba içicen onuda az falan diye..biz yıllarca gittik hiçde öyle şartarı yok ama bunun biraz değişik halleri olduğundan şimdiden başladı karışmaya..yaa ben çocuklarımla biraz
keyif yapmak istiyorum orucu zaten ramazanda tuttuk,orda oruçmu tutucam..
offfffff görümceyi ekebilirsek bizimkiler çıkıcak bu seferde,orda sıkıntı yaratmazlar ama arabada sıkış tepiş gidicez..arabamız 6 kişilik..arka tarafı boş ancak yere minder falan atarsak ki zaten bi sürü eşyamız olacak 3 ailenin..nasıl sığıcaz diyen yok.10 kişi olacaz..4,5 saat yok sonuçta,birdepolis durdurursa mülteci kampı gibi arabanın içi çok ceza yazar ,olan bize olucak
off vazgemek istiyorum eşim gidelim diyor..ama herkesten kaçarak..olmaz bizi çiğ çiğ yer bunlar..ne halt edecem bilemedim..:26::44::44::26:
hoş buldum kızlarr
su böreği çok yemedim canım..kızz ben ağır yemek yerim ,misafirler ışık hızıyla yiyor..
biz de yer sofrasında otradan yenir genelde,tabii masada ayrı ayrı yiyenlerde çok..
bizim davet yer sofrasında ortadan yenildiği için ben onların hızona yetişemedim..hoca ezanı bitirmeden yemek biticekti nerdeyse.. çok hızlılar..ben çorbadayken onlar böreği geçmiş bamyaya başlamıştı..1 dilim yiyebildim börekden o yüzden.. ama evimde yapıcam su böreği gözüm kaldı ama utandım yiyemedim..
geçmiş olsun nesihan...
neyseki hafiflemiş ağrısı..
allahh allahhh bi sürü alıntı yapmıştm ama nere gitmişler..:44::44:
BANUCUMM meleğimm geçmiş olsun deprem olmuş..neyseki hasar vermemiş rabbim korumuş..
GÜLAYY sanada geçmiş oldun dilacık kaza atlatmış..gözünde aydın ayaklanmış prenses..
SEVİLCANIM gelmiş....hoş geldin canımm..özledik senii,evin hayırlı olsun.
CECOO hatmini allah kabul etsin ,yetirdin maşşallah..bizide duada unutma..
YASEMİNN aşk acısı çekiyorsun biiyorum canım..allah hakkında hayırlı olanı versin..
EYLÜLSILAA su böreğini yapar yeriz kızzz ..1 günlük banu izin verir nasılsa..
YILDIZ üzülme kendini suçlama.baz çocuklar içine kapanık oluyor..ben ikisinde anasıyım ama iki kızda farklı..biri içine kapanık biri daha sıcak kanlı daha çabuk alışır çevreye..birazda çocuğun yapısıyla alakalı..
MİNİĞİM GELMEMİŞ...YENİ GELİNLER YOK.. PRENSESİ BENDE GÖRÜYORUM ARASIRA :44::44:TUTUYUM GETİRİYİMMİ..
Benim arkadasımda Muğla'da okuyodu mezun oldu bu yıl cok guzel dimi oralar :)Hoş buldukbende 22 yaşındayım öğrenciyim hala üniversitede bu yıl son :) muğladayım şuanda :) çok memnun oldum sindi
Ay geçmiş olsun benim kaynanamda var migren çok zordur yaaa Allah şifa versinkızlar beni sormuşsunuz çok özledim sizi
dedim ya yazacak yüzüm yoktu
diyet yapmakta istemiyordum
artık istiyorum çünkü her tartı benim için bir hüsran oluyor
size niye küsüp niye darılayım ki
bir de bu aralar felaket baş ağrısı çekiyorum
dr gittim uzun zamandır çektiğim baş ağrımın sebebi migrenmiş
Benim arkadasımda Muğla'da okuyodu mezun oldu bu yıl cok guzel dimi oralar :)
birgün gelip görmek isterim muglayı komple :)
kızlar saat bese kadar uyanık olcam ve acıktım :) en son saat 7 de yemiştim canım bişiler istiyor ne yemeliyim :2:
Ay geçmiş olsun benim kaynanamda var migren çok zordur yaaa Allah şifa versin
Cnm birkac gün sabah 8-9 gibi uyan
çöpleri vakti uyuma bak akşam nasıl erken yatıyosun en fazla 1 haftanı alır alışman sonra normale döner zaten insanın 10 buck 11 gibi yatması gerek vücut leptin hormonu salgılıyo o hormon kilo vermemizi sağlıyo cnm
Gerçekten yaa ne zor insanlar kendilerine helal başkasına haram hesabı
allah sana sabır versin inşallah Allah sana bir ev nasip ederde rahatlarsın biraz ama sakın yakın bi yerde oturma ona göre yoksa aynı tas aynı hamam olacak cnm
Koca bir bardak Kıvamlı ayran işini görür cnm :) tok tutar
yada 1 yumurta haşla ekmeksiz ye
burdayımm..
benim herifi yolcu ettim ve görümcelerle baş başa kalıcam yarın..
canım benim için sadece ramazanda olan bisey değil kaç yıdır böyleyim en erken 3 dfe yatarım ha erken kalkcağm zamanlar bile o zaman gündüz 2 saat bi kestiriyorum düzene sokmam imkansız bu şekilde bu yo bulamaz mıyım ? mesala şuan çok açım ama bişi yiyemiyorm :) 7 de akşam yemeği yemiştim :)
amiinnn canımmm...
bi görsen bi haller bi haller..şimdi yukarıdaydım..evdeki görümceyi övüyor bana..neymişde yine işini yapıyormuş bulaşığını yıkıyormuş bana iş bırakmıyormuş..
bulaşığınıda yıkamasın barii,ioff işim var bunlarla,tutturdu kv lere 4 milyara koltuk takımı alıcakmışız..ben gelin geldim geleli bu 3. eskidi..zaten şimdiki kullandıklarıda benimdi hiç kimseyi oturtmadılar o zamanlar üstünde ,neymiş nazar değermiş,evden kiraya ayrılmıştık ,o zaman zorbalıkla vermediler,taş gibi istikbalen koltuklarının anasını bellediler,çocuk yok çoluk yok ,bundan öncede kanepeleri daha öncede koltuk tarzı bişeyleri vardı..ben gelinleriyim benim yok,10 senedir aynı kanepede hem misafir ağırlıyom hem kendim oturuyom..utanmıyorda anamgile koltuk alın deken..salonlarında gıcır gıcır yenileri var üstelik..öfffff ben nasıl para yetirecem nasıl sanır edecem bunlaraaa..
allahım şu mübarek gecenin hürmetine kendime bi ev verse bu kadar bulaşamazmı acaba diyorum..:26::26:
kızlar saat bese kadar uyanık olcam ve acıktım :) en son saat 7 de yemiştim canım bişiler istiyor ne yemeliyim :2:
ayyyy kızzzzzzzz senin yerinde olsam herifin peşine takılırdım onla oturacağımaama çocuklarla oda imkansız birde nereye gidiyorsun sonuçta adamcağız işe gidiyor ama işte insanın kaçıp gidesilir gelir o görümcelerle
Allah yardımcın olsun bak yarın Kadir Gecesi sen dua etbizde ederiz belki birimizden birinin duası kabul olurda kurtulursun bunlardan
Oyyy kıyamam yaa kız böylede günün yarısı bitmiş oluyor öğlen kalkınca :26: senin için çok zor olmalı
Valla madem öyle gidiyor senelerdir o zaman yeme düzeninide ona göre ayarlıyacaksınakşam yemeğini biraz daha geçe alacaksın ( tabi ona göre hafif birşeyler yemen lazım ızgara, salata ve yoğurt yada ayran gibi birşeyler ) Sabahla öğle yemeği mecbur bir gibi olucak ve akşam yemeğine kadar 2 yada 3 ara öğün sokucaksın ki metabolizman çalışsın ve aç gezme
Hani diyetisyen değilim ( diğer arkadaşlarda fikrini söyler eminim ) ama başka çare gelmiyor aklımaMümkünse iki günde bir en azından bir spor yapma imkanın varsa ( plates, Jillian mıdır ne karın ağrısıdır onları akşam yemeğinden sonra geç saatte de yapabilirsin hem metabolizma hızlanır hemde yediğini yakmış olursun üstelik alt komşuda rahatsız olmaz nasılsa gürültülü değil onlar )
bir benim Kv birde senin Görümceler tam yolunmalık
Yok birde evinin işinide sen yapacaktınkafayı yemişler sanırım
Benim Kvde miras zamanı ( bize hesapta ev düşcekti ya eşimin babannesinden) gitti daha ortada para yokken kendine bütün evi yeniledi ki ben evlendiğimde oturma odasıyla yatak odasını yenilemişti ( onları bile değiştirdi ) geçen gittiğimde baktım bu seferde üzerlerine tekrar kılıf gibi kaplama diktirmiş birde gitmiş kızının koltuk örtülerinin deseninden almış hala koltuk diyor bide ulen Cem Yılmazın deyimizyle öleceksin ama hala neyin kafasını yaşıyorsun
Seninkilerde o hesapbu yaştan sonra ne yapacak yeni mobilyayı üstelik 4 milyarlık heleki birde kendinde yok oğluna ödetecek
Kız keşke deseydin ay bizdede yok artık iki kız kardeş ortaklaşa alırsınız nasılsa artık 36 taksit bile yapıyorlar diye
Seninde sonuçta evlatlarını düşünmen lazım ( akıl edemiyorlar demiyeceğim işlerine gelmiyor)
Çocuklar bak göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorbunların yarın öbür gün masrafları artıcak, istekleri daha pahalı olucak, üniversite parasıydı çeyizdi derken dünya paralar harçayacağız hepimiz bir babanne olarak , hala olarak hangi biri şuda bizden olsun al at kenara demiş ( aynı şey bizimkiler için geçerli tabi )
Benim KV içinde hep dediğim gibi beni itin totoşuna sokar genelde ( artık pek cesaret edemesedeeminim fırsat bulsa yine yapar ) ama kızları herşeyin en iyisine laik ( hep öyle der zaten )
Yapılacak iş olunca gelin yapsın ama millete kızlarını öv yok Allah razı olsun hep arar, yok çok saygılıdır, yok çok hamarattır
Ulennnnnn ben daha nişanlıyken ne mantılar açtım, yeni evliyken ne baklavalar yaptım misafire değil bunuda gelinim yaptı desinortaya çıkarmadı bile en son yaptığımda eşim aşkım senin yaptığın baklavadan getirsene diyince birde bozuldu neymiş benim yüzümden kimse onun yaptığı tatlıya bakmıyormuş bile ulen adam akıllı birşey yapsaydın yada 40 senede baklava börek açmayı öğrenseydin benim ne suçum
Valla şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah Rabbim seni bunların şerrinden kurtarırAminnnnnnnn
Ama ben bunları senin anlatmandan bile tanıdıysam kesin her fırsatta koş oğlum baban fenalaştı, koş abi anam kötü oldu falan diye ha bire bahane uydurup ayağına çağırır sonrada hazır yakalamışken bir güzel yolmak için bahane üretirler
Eşinde yufka yürekli ne kadar sinirlensede hayır diyemez bence
İnşallah ben yanılıyorumdur da sen ömür billah hep çok mutlu ve huzurlu olursunAminnnnnnnnnnnn
Hımm bakalım sweetcim gelsin belki sana bi öneride bulunur cnmBuralar çok güzel tabi :) ben sadece yazları geliyorum Ankarada okuyorm ailem burada :) uyku düzene gircek gibi değil canım alışkanlık hep geceleri ders başındayımdır :)
Biz artık karataycı olduğumuz için meyveyi gece tüketmiyoruz cnm ya sabah ya öğlesüt ve bir meyve de yiyebilirsin tok tutar
Allah onlardan senin hakkını alsın inşallah yaa bunlar hiç bu günün yarını da var diye düşünmüyo yaa sadece bugüne odaklı yaşıyolaroff dertlerim depreşti yineee
beni hattan bezdirip yanlarından kaçar gibi ayrıldığımız zamanda rahat bırakmadılar bunlar..
evimiziayırıp kiraya çıkmıştık 10 sene önce .çarşıdan ev tuttuk..benimkininde iş yeri evin altındaydı..
buunlar hiç göz açtırmadılarki..paçaları tolpar kavga etmeye gelirledi,oğlumuz senin ev kiranı vermeye mecburmu çaışda kendi kiranı kendin öde diye..
sık sık gelir 1 haftada yanımda kalır öyle giderlerdi,zaten kp her allahın günü bendeydi..sabah kahaltıyı kple yerdik banyo bile yapamaz oldum kapıyı yumruklardı kp..zaten kaynımda benim yanımda kaldı 2 yıl..ona oda verdik ütüsü çamaşırı yemeği bana ait..şimdi düşman nankör..
yani ayrıldım o zamanda rahat vermediler..kendileri yetmez gibi mahalledeki kadınları bana haber vermeden toplar toplar gelirdi ,varmı yokmu demeden..
şimdi eltimin evine misafir olarak gidemiyorlar ama ona laf yok çünki gözümüzü baştan kokuttu..
yaa bu gün dertlerim depreşti,ama yaptıklarını unutamıyorum bunların..yediğim ekmeği bile başıma kalkarlardı bunlar..çok şükür biri gelin oldu gitti ama her yaz gelir 2 ay kalır..bu yıl 1 ay kalabiecek şükür..allah yardımcım olsun..
Hoş buldukbende 22 yaşındayım öğrenciyim hala üniversitede bu yıl son :) muğladayım şuanda :) çok memnun oldum sindi
ayyyy kızzzzzzzz senin yerinde olsam herifin peşine takılırdım onla oturacağımaama çocuklarla oda imkansız birde nereye gidiyorsun sonuçta adamcağız işe gidiyor ama işte insanın kaçıp gidesilir gelir o görümcelerle
Allah yardımcın olsun bak yarın Kadir Gecesi sen dua etbizde ederiz belki birimizden birinin duası kabul olurda kurtulursun bunlardan
Oyyy kıyamam yaa kız böylede günün yarısı bitmiş oluyor öğlen kalkınca :26: senin için çok zor olmalı
Valla madem öyle gidiyor senelerdir o zaman yeme düzeninide ona göre ayarlıyacaksınakşam yemeğini biraz daha geçe alacaksın ( tabi ona göre hafif birşeyler yemen lazım ızgara, salata ve yoğurt yada ayran gibi birşeyler ) Sabahla öğle yemeği mecbur bir gibi olucak ve akşam yemeğine kadar 2 yada 3 ara öğün sokucaksın ki metabolizman çalışsın ve aç gezme
Hani diyetisyen değilim ( diğer arkadaşlarda fikrini söyler eminim ) ama başka çare gelmiyor aklımaMümkünse iki günde bir en azından bir spor yapma imkanın varsa ( plates, Jillian mıdır ne karın ağrısıdır onları akşam yemeğinden sonra geç saatte de yapabilirsin hem metabolizma hızlanır hemde yediğini yakmış olursun üstelik alt komşuda rahatsız olmaz nasılsa gürültülü değil onlar )
bir benim Kv birde senin Görümceler tam yolunmalık
Yok birde evinin işinide sen yapacaktınkafayı yemişler sanırım
Benim Kvde miras zamanı ( bize hesapta ev düşcekti ya eşimin babannesinden) gitti daha ortada para yokken kendine bütün evi yeniledi ki ben evlendiğimde oturma odasıyla yatak odasını yenilemişti ( onları bile değiştirdi ) geçen gittiğimde baktım bu seferde üzerlerine tekrar kılıf gibi kaplama diktirmiş birde gitmiş kızının koltuk örtülerinin deseninden almış hala koltuk diyor bide ulen Cem Yılmazın deyimizyle öleceksin ama hala neyin kafasını yaşıyorsun
Seninkilerde o hesapbu yaştan sonra ne yapacak yeni mobilyayı üstelik 4 milyarlık heleki birde kendinde yok oğluna ödetecek
Kız keşke deseydin ay bizdede yok artık iki kız kardeş ortaklaşa alırsınız nasılsa artık 36 taksit bile yapıyorlar diye
Seninde sonuçta evlatlarını düşünmen lazım ( akıl edemiyorlar demiyeceğim işlerine gelmiyor)
Çocuklar bak göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorbunların yarın öbür gün masrafları artıcak, istekleri daha pahalı olucak, üniversite parasıydı çeyizdi derken dünya paralar harçayacağız hepimiz bir babanne olarak , hala olarak hangi biri şuda bizden olsun al at kenara demiş ( aynı şey bizimkiler için geçerli tabi )
Benim KV içinde hep dediğim gibi beni itin totoşuna sokar genelde ( artık pek cesaret edemesedeeminim fırsat bulsa yine yapar ) ama kızları herşeyin en iyisine laik ( hep öyle der zaten )
Yapılacak iş olunca gelin yapsın ama millete kızlarını öv yok Allah razı olsun hep arar, yok çok saygılıdır, yok çok hamarattır
Ulennnnnn ben daha nişanlıyken ne mantılar açtım, yeni evliyken ne baklavalar yaptım misafire değil bunuda gelinim yaptı desinortaya çıkarmadı bile en son yaptığımda eşim aşkım senin yaptığın baklavadan getirsene diyince birde bozuldu neymiş benim yüzümden kimse onun yaptığı tatlıya bakmıyormuş bile ulen adam akıllı birşey yapsaydın yada 40 senede baklava börek açmayı öğrenseydin benim ne suçum
Valla şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah Rabbim seni bunların şerrinden kurtarırAminnnnnnnn
Ama ben bunları senin anlatmandan bile tanıdıysam kesin her fırsatta koş oğlum baban fenalaştı, koş abi anam kötü oldu falan diye ha bire bahane uydurup ayağına çağırır sonrada hazır yakalamışken bir güzel yolmak için bahane üretirler
Eşinde yufka yürekli ne kadar sinirlensede hayır diyemez bence
İnşallah ben yanılıyorumdur da sen ömür billah hep çok mutlu ve huzurlu olursunAminnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?