80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canım
ben de verip verip alıyorum
artık hep burdayım inşallah
hoşgeldinn evinee

aşk olsun ne demek yüzüm yok..sanki biz kilo almadıkmı,işallah verirsin o 8 kiloyu.
hoş bulduk beyazcanım
inş verebilirim
Sonunda gelebildim kızlar nabersiniz prenses hoşgeldin Burdan uzaklaşmak bize yaramıyo bende uzaklaştım 90 olup geri dönmüştüm :)

Iphone dan gönderildi
hoş bulduk canım
malesef öyle

canım benim için sadece ramazanda olan bisey değil kaç yıdır böyleyim en erken 3 dfe yatarım ha erken kalkcağm zamanlar bile o zaman gündüz 2 saat bi kestiriyorum düzene sokmam imkansız bu şekilde bu yo bulamaz mıyım ? mesala şuan çok açım ama bişi yiyemiyorm :) 7 de akşam yemeği yemiştim :)

amiinnn canımmm...

bi görsen bi haller bi haller..şimdi yukarıdaydım..evdeki görümceyi övüyor bana..neymişde yine işini yapıyormuş bulaşığını yıkıyormuş bana iş bırakmıyormuş..

bulaşığınıda yıkamasın barii,ioff işim var bunlarla,tutturdu kv lere 4 milyara koltuk takımı alıcakmışız..ben gelin geldim geleli bu 3. eskidi..zaten şimdiki kullandıklarıda benimdi hiç kimseyi oturtmadılar o zamanlar üstünde ,neymiş nazar değermiş,evden kiraya ayrılmıştık ,o zaman zorbalıkla vermediler,taş gibi istikbalen koltuklarının anasını bellediler,çocuk yok çoluk yok ,bundan öncede kanepeleri daha öncede koltuk tarzı bişeyleri vardı..ben gelinleriyim benim yok,10 senedir aynı kanepede hem misafir ağırlıyom hem kendim oturuyom..utanmıyorda anamgile koltuk alın deken..salonlarında gıcır gıcır yenileri var üstelik..öfffff ben nasıl para yetirecem nasıl sanır edecem bunlaraaa..

allahım şu mübarek gecenin hürmetine kendime bi ev verse bu kadar bulaşamazmı acaba diyorum..:26::26:

Cnm birkac gün sabah 8-9 gibi uyan
çöpleri vakti uyuma bak akşam nasıl erken yatıyosun en fazla 1 haftanı alır alışman sonra normale döner zaten insanın 10 buck 11 gibi yatması gerek vücut leptin hormonu salgılıyo o hormon kilo vermemizi sağlıyo cnm
Gerçekten yaa ne zor insanlar kendilerine helal başkasına haram hesabı
allah sana sabır versin inşallah Allah sana bir ev nasip ederde rahatlarsın biraz ama sakın yakın bi yerde oturma ona göre yoksa aynı tas aynı hamam olacak cnm
kızlar saat bese kadar uyanık olcam ve acıktım :) en son saat 7 de yemiştim canım bişiler istiyor ne yemeliyim :2:
Koca bir bardak Kıvamlı ayran işini görür cnm :) tok tutar
yada 1 yumurta haşla ekmeksiz ye

Bu arada aramıza hoş gelsin kendini tanıttın mı bilmiyorum ama benim için tanıtır mısın kendini
ben sindi yaş 24 evliyim 2 yıl 9 aylık bir oğluşum var ev hanımıyım

Bu arada aramıza hoş gelsin kendini tanıttın mı bilmiyorum ama benim için tanıtır mısın kendini
ben sindi yaş 24 evliyim 2 yıl 9 aylık bir oğluşum var ev hanımıyım

Hoş bulduk bende 22 yaşındayım öğrenciyim hala üniversitede bu yıl son :) muğladayım şuanda :) çok memnun oldum sindi

kızlar beni sormuşsunuz çok özledim sizi
dedim ya yazacak yüzüm yoktu
diyet yapmakta istemiyordum
artık istiyorum çünkü her tartı benim için bir hüsran oluyor
size niye küsüp niye darılayım ki
bir de bu aralar felaket baş ağrısı çekiyorum
dr gittim uzun zamandır çektiğim baş ağrımın sebebi migrenmiş

Ay geçmiş olsun benim kaynanamda var migren çok zordur yaaa Allah şifa versin

Benim arkadasımda Muğla'da okuyodu mezun oldu bu yıl cok guzel dimi oralar :)
birgün gelip görmek isterim muglayı komple :)

Buralar çok güzel tabi :) ben sadece yazları geliyorum Ankarada okuyorm ailem burada :) uyku düzene gircek gibi değil canım alışkanlık hep geceleri ders başındayımdır :)

off dertlerim depreşti yineee

beni hattan bezdirip yanlarından kaçar gibi ayrıldığımız zamanda rahat bırakmadılar bunlar..
evimiziayırıp kiraya çıkmıştık 10 sene önce .çarşıdan ev tuttuk..benimkininde iş yeri evin altındaydı..

buunlar hiç göz açtırmadılarki..paçaları tolpar kavga etmeye gelirledi,oğlumuz senin ev kiranı vermeye mecburmu çaışda kendi kiranı kendin öde diye..

sık sık gelir 1 haftada yanımda kalır öyle giderlerdi,zaten kp her allahın günü bendeydi..sabah kahaltıyı kple yerdik banyo bile yapamaz oldum kapıyı yumruklardı kp..zaten kaynımda benim yanımda kaldı 2 yıl..ona oda verdik ütüsü çamaşırı yemeği bana ait..şimdi düşman nankör..

yani ayrıldım o zamanda rahat vermediler..kendileri yetmez gibi mahalledeki kadınları bana haber vermeden toplar toplar gelirdi ,varmı yokmu demeden..
şimdi eltimin evine misafir olarak gidemiyorlar ama ona laf yok çünki gözümüzü baştan kokuttu..

yaa bu gün dertlerim depreşti,ama yaptıklarını unutamıyorum bunların..yediğim ekmeği bile başıma kalkarlardı bunlar..çok şükür biri gelin oldu gitti ama her yaz gelir 2 ay kalır..bu yıl 1 ay kalabiecek şükür..allah yardımcım olsun..

burdayımm..

benim herifi yolcu ettim ve görümcelerle baş başa kalıcam yarın..

ayyyy kızzzzzzzz senin yerinde olsam herifin peşine takılırdım onla oturacağıma ama çocuklarla oda imkansız birde nereye gidiyorsun sonuçta adamcağız işe gidiyor ama işte insanın kaçıp gidesilir gelir o görümcelerle
Allah yardımcın olsun bak yarın Kadir Gecesi sen dua et bizde ederiz belki birimizden birinin duası kabul olurda kurtulursun bunlardan

Bencede en güzeli ya koyu bir ayran yada haşlanmış yumurta
Evde leblebin varsa 1 avuçta sarı leblebi olur
TAtlı krizin tuttuğunda da tarçınlı süt

Oyyy kıyamam yaa kız böylede günün yarısı bitmiş oluyor öğlen kalkınca :26: senin için çok zor olmalı
Valla madem öyle gidiyor senelerdir o zaman yeme düzeninide ona göre ayarlıyacaksın akşam yemeğini biraz daha geçe alacaksın ( tabi ona göre hafif birşeyler yemen lazım ızgara, salata ve yoğurt yada ayran gibi birşeyler ) Sabahla öğle yemeği mecbur bir gibi olucak ve akşam yemeğine kadar 2 yada 3 ara öğün sokucaksın ki metabolizman çalışsın ve aç gezme
Hani diyetisyen değilim ( diğer arkadaşlarda fikrini söyler eminim ) ama başka çare gelmiyor aklıma Mümkünse iki günde bir en azından bir spor yapma imkanın varsa ( plates, Jillian mıdır ne karın ağrısıdır onları akşam yemeğinden sonra geç saatte de yapabilirsin hem metabolizma hızlanır hemde yediğini yakmış olursun üstelik alt komşuda rahatsız olmaz nasılsa gürültülü değil onlar )

bir benim Kv birde senin Görümceler tam yolunmalık
Yok birde evinin işinide sen yapacaktın kafayı yemişler sanırım
Benim Kvde miras zamanı ( bize hesapta ev düşcekti ya eşimin babannesinden ) gitti daha ortada para yokken kendine bütün evi yeniledi ki ben evlendiğimde oturma odasıyla yatak odasını yenilemişti ( onları bile değiştirdi ) geçen gittiğimde baktım bu seferde üzerlerine tekrar kılıf gibi kaplama diktirmiş birde gitmiş kızının koltuk örtülerinin deseninden almış hala koltuk diyor bide ulen Cem Yılmazın deyimizyle öleceksin ama hala neyin kafasını yaşıyorsun
Seninkilerde o hesap bu yaştan sonra ne yapacak yeni mobilyayı üstelik 4 milyarlık heleki birde kendinde yok oğluna ödetecek

Kız keşke deseydin ay bizdede yok artık iki kız kardeş ortaklaşa alırsınız nasılsa artık 36 taksit bile yapıyorlar diye
Seninde sonuçta evlatlarını düşünmen lazım ( akıl edemiyorlar demiyeceğim işlerine gelmiyor )
Çocuklar bak göz açıp kapayıncaya kadar büyüyor bunların yarın öbür gün masrafları artıcak, istekleri daha pahalı olucak, üniversite parasıydı çeyizdi derken dünya paralar harçayacağız hepimiz bir babanne olarak , hala olarak hangi biri şuda bizden olsun al at kenara demiş ( aynı şey bizimkiler için geçerli tabi )

Benim KV içinde hep dediğim gibi beni itin totoşuna sokar genelde ( artık pek cesaret edemesede eminim fırsat bulsa yine yapar ) ama kızları herşeyin en iyisine laik ( hep öyle der zaten )
Yapılacak iş olunca gelin yapsın ama millete kızlarını öv yok Allah razı olsun hep arar, yok çok saygılıdır, yok çok hamarattır
Ulennnnnn ben daha nişanlıyken ne mantılar açtım, yeni evliyken ne baklavalar yaptım misafire değil bunuda gelinim yaptı desin ortaya çıkarmadı bile en son yaptığımda eşim aşkım senin yaptığın baklavadan getirsene diyince birde bozuldu neymiş benim yüzümden kimse onun yaptığı tatlıya bakmıyormuş bile ulen adam akıllı birşey yapsaydın yada 40 senede baklava börek açmayı öğrenseydin benim ne suçum

Valla şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah Rabbim seni bunların şerrinden kurtarır Aminnnnnnnn
Ama ben bunları senin anlatmandan bile tanıdıysam kesin her fırsatta koş oğlum baban fenalaştı, koş abi anam kötü oldu falan diye ha bire bahane uydurup ayağına çağırır sonrada hazır yakalamışken bir güzel yolmak için bahane üretirler
Eşinde yufka yürekli ne kadar sinirlensede hayır diyemez bence
İnşallah ben yanılıyorumdur da sen ömür billah hep çok mutlu ve huzurlu olursun Aminnnnnnnnnnnn

kızlar saat bese kadar uyanık olcam ve acıktım :) en son saat 7 de yemiştim canım bişiler istiyor ne yemeliyim :2:

Son düzenleme:

Çok teşekkürer canım öyle yapayım en iyisi yürüyüşede başladım

Buralar çok güzel tabi :) ben sadece yazları geliyorum Ankarada okuyorm ailem burada :) uyku düzene gircek gibi değil canım alışkanlık hep geceleri ders başındayımdır :)
Hımm bakalım sweetcim gelsin belki sana bi öneride bulunur cnm
süt ve bir meyve de yiyebilirsin tok tutar
Biz artık karataycı olduğumuz için meyveyi gece tüketmiyoruz cnm ya sabah ya öğle
bence sende karataya başla derim
Allah onlardan senin hakkını alsın inşallah yaa bunlar hiç bu günün yarını da var diye düşünmüyo yaa sadece bugüne odaklı yaşıyolar

yarın öbür gün Allah'a nasıl hesap veririz diye düşünmüyorlar anlaşılan el kızı sizin oyuncağınız mı yaa

Hoş bulduk bende 22 yaşındayım öğrenciyim hala üniversitede bu yıl son :) muğladayım şuanda :) çok memnun oldum sindi

kızz inan senden korktumm..

sanki bizim evdesin..falcı gibi bildin biliyormusunn

ayyyy yemin ederim aynısını yapıyorlardı, biz bir yere gitmeye görelim..hemmenn ardımızdan telefon..çabuk gel babam hasta...

biannemlere yemeğe gidelim,çabuk gelin anem fenalaştı...heryerde burnumuzdan getirirler..bayramda bile kv lerin işini gücünü yaparım baklavası böreği temizliği ilk günde küçük görümceyi beklerim,tabii ben anasıyım ya.benim elimi öpecek..onunda keyfi yetip gelene kadar bekle babam bekle..ee bende gencim yani küçük görümceden küçüğüm yaş olarak aslında ama anası sanıyor beni kadın...bazen bekler bekler hadi gidelim bari sonuçta benimde anam bekler ve burda görümcemin anasının evi ayrı ,hem kv kp görümce kaynım evde,hazırladığım yemekleri ısıtp yiycekler bu kadar basit..

ama yokkk olurmuu,bayramda bile huzur vermezler,bi telefon hadi gelin ayşe geldi...hadi gelin Fatma geldi..ülen geldiyse geldi bayram sonuçta bu gün bari rahat bırakın ,ama yokkk ..garezleri bize..

öbür eltime ayy o rahatsız olmasın yatsıni ayyy o rahat etsin biz gitmesekde olur.

bende bişey var orası kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…