80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aramıza hoşgeldin o zaman
Çoğumuzda PKO var maalesef ama inşallah birlikte herşeyin üstesinden geleceğiz ve kilolardan kurtulacağız

Genelde her gün paylaşmaya çalışıyoruz çoğunlukla ama ben arada kaytarıyorum tabi ramazan var diye yoksa bayramdan sonra düzenli paylaşım yapacağıma söz verdim

Aminnnnnnnn canım Aminnnnn

Kız biz kız anaları olarak direk Cici Anne oluyoruz zaten evlatlarımızın mutluluğu ve huzuru için yeri geldiğinde görmeyeceğiz duymayacağız
Aslında oğlumuzda olsa aynı olurdu bence sonuçta bizim KVler böyle yaptıkları halde biz terbiyesizlik yapmıyoruz aksine herşeylerine koşuyoruz birde güzel davransalar herhalde sırtımızda taşıyacağız

Bunun KV yada Cici Annelikle alakası yok bence yürekle alakalı bir şey Sen güzel gözlerle bakarsan karşı tarafta dünyanın en nemrut gelini dahi olsa zamanla ya bu kadın beni gerçekten seviyor der ( ki baştan işgüzarlık yapılmasa zaten böyle tatsızlıklar olmayacak )
Hee aynı şey Kv içinde geçerli değilmi diye düşünen olacaktır belki ama dedim ya gelin KV fark etmez yürek işi bu sonuçta bilenler bilir benim KVme KPme ( yada buradaki diğer KV maduru gelinler ) yaptığımızı başkalarına yapsaydık valla kim olsa vicdana gelirdi ama benimkinin demekki yüreği bu ( Rabbimden gelene razıyım artık ve sabretmeye çalışıyorum bazen bende dayanamayıp iki laf soksamda )

Ahhh ahhhh ya nasıl içimize oturduysa birimiz başladık sonu gelmedi şu mübarek gecede Allah razı olsun dedirtmediler kendileriyle ilgili
Neyse canım bu dünyada görmesek bile öbür dünyada karşılığını görürüz inşallah ...aminnnnnnnn
Daha fazla konuştukca sinirlerimiz bozuluyor üstelik böyle bir gecede onların günahlarını kendi üzerimize geçirmeyelim sayemizde yoksa Cennette VİPden giriş yapıp en öne dizilecekler

Kızlarrrrrrrrrrr Starda Fatih ÇItlak ile sahur bereketini izleyen varmı

Bu sene Ramazanda hep onu dinledim ( Allah razı olsun hem basit hemde örneklerle çok güzel anlatıyor herşeyi )
Biraz evel kıymet bilinmemeyle ilgili konuştu ( sanki bizi duydu )
Siz kıymetinizi bilmeyenler varsa hiç kaderinize isyan etmeyin evladınıza bile bir bardak su verirken Allah rızası için verin o kıymet bilmezse sahibi ( yani Allah c.c. ) kıymet bilir dedi
Aslında o açıdan hep düşünebilsek belki herşey biraz daha kolay olur

KVlerimize KPlerimize yada Görümcelerimize yapsakta kıymet bilmedikleri açıkca ortada ama Rabbim bilecek inşallah ....Aminnnnnnnnnn
Mükafatını sabrımızın misliyle alacağız Allahın izniyle

Benki seneler önce KP ölsün oh çekeceğim derdim ( o zaman KVnin de süngüsü düşer diye düşünürdüm ) ama inanın eşimden sonra benden başka kimse onu okadar sık düşünmüyordur ( tabi kardeşleri hariç )
Hep düşünürüm deydimi yaptığına, şimdi acaba ne alemde, acaba Rabbim ona o olaydan bu olaydan ( aklıma olaylar geldikçe ) nasıl bir muamele yapacak, acaba kabir azabı yaşıyormu falan diye :44:
Aynı şeyleri vakti geldiğinde bizlerde yaşayacağız ve o gün geldiğinde Rabbimizin karşısında olabildiğince temiz ve günahsız çıkmak için elimizden geleni yapmak zorundayız

Bazen kendime bile şaşırıyorum ama şu son bir iki senedir kendimi bu konuda baya bir değişiyor görüyorum ya yaşlanıyorum ( ki bunu asla kabul etmem evet diyeninde ağzına tuvalet terliğiyle vururum ) yada Rabbim bir şekilde gönlüme doğru olanı hayırlı olanı verdi ( bu ihtimal daha yüksek çünkü gerçekten boş işler artık zevk vermiyor ve bana olsun aileme olsun faydalı ne yapabilirim diye düşünür oldum )

Bencede sende annem gibi kaynana anne olursun benim eşim bizimkilerle birlikte olmayı daha cok seviyo düğün yaptığımız sene geldi kaldı dedi ki sizin evde insan aile olduğunu anlıyo huzur var demişti
kesin sende öyle olursun cnm ceco da öyle
Evet cnm gecen annesi konuşmak istedi eşim konuşmadı bence eşim yanlış yaptı Ramazan günü ama işte diyo şimdi bit konuşsam yine hergün para lazım diye yakınacaklar şu hediye istiyoruz demeye başlarlar
ama onlar benim babamdan da korkarlar :) babam asla hakkımı yedirmez birşey olacak olsa ki bende hakkımı yedirmem elimden geldiğince uygun dille anlatırım. Çirkefleşmeden
ilk sürtüşmemi düğüne 1 hafta kala yaşadım arabadaydık cümbür cemaat onaların cok yakın bi tanıdığı eşimin kızkardeşleri annem kızkardeşim erkek kardeşim biryerden dönüyorduk
bizim adetlerde herseyi erkek tarafı yapar söz yapılınca kız tarafı yemekti falan ilgilenir kaynanamda gelinim yabancı yani bizden değil ve sizin adetlerde kına geçsin kız tarafı yapıyo onlarda öyle yapmış kaynanamda anneme diyo ki çerezleri almanıza gerek yok biz alcaz yemeğide biz yapcaz dedi ben bir döndüm zaten sizin yapmanız gerek dedim adetler böyle biliyosun teyze dedim o da hayr biz Eltindede öyle oldu bende dedim ki biliyosun adetlerimiz aynı değil
sonra yanındaki kadın için al filan teyzeye sor oğullarının düğünlerinde kim yapmış bunları gel sizin evin orda istediğin bir akrabayı sen göster gidip soralım dedim herkes aynı şeyi söylicek dedim sonra bu bana karşı cıkıyo ben ona en son eşim tamam yeter ben alcam zaten dedi bende dedimki hayır zaten almanız gerek senin kızkardeşlerin evlenınce damat tarafı yapmadı mı öyle kapandı gitti ama Benim kolay lokma olmadığımı ilk o gün anladılar sanırım sanki cok büyük birşey yapıyo gibi birde almayın diyo zaten kendi öz oğlunu yolduda yoldu düğün zamanı ayyy neyse o günlere gidince tepem atıyo susayım en iyisi yine çenem düştü

Ütü geceler cnm

Kızzzzzzzz ütünmü var yoksa iyi geceler diyeceğine ütü geceler yazmışsın
Benimde aklımda ütüler olunca dedim heh bir dene ütü maduru daha inşallah perşembe günü yapacağım bende ütülerimi

Olmaz mı yaa valla işkence gibi geliyo bana ütü
bugun oturdum buzluk için içli köfte gibi köfte yaptım
yarın gözleme yapmayı düşünüyorum
belkş sonra lahmacunda yaparım
eşim ameliyat olursa gelen giden için pratik birşeyler daha olsun evde dedim
ama ütüye üşeniyorum valla

Al benden de o kadar
Yıkadım yıkadım ( çoğuda eşimin eşyaları ) ütülemeye üşendim bu gece eşim yatarken dedi hatta sana zahmet bana ince bir tshirt ütüleyiver bari diye diğerleri kalınmış diye giymiyor
yatmadan tek bir tane ütülerim artık kalanı perşembe

Son düzenleme:

sagol sındım ama senınde benım gıbı senı bekleyen utulerın var galıbautumasamı aldım yapcaktım dedım platesmı utumu sonra platese karar verdım pılates bıtıncede utuye usendım.artık yarın ıftardan sonraya kaldı.ceconunda utulerı meshurdurya ben daha cumartesı aksamı utu yaptım bı dunya

Ay benim Allah'tan giyeceği kadarını ütülerin ama daha çok var bitmiyor ki gıcık şey hadi bitti diyorum tekrar hooop yeni ütüler başlıyo
Boşver bugun dinlen yarına yaparsın artık cnm kadın olmak cok zor herseye yetiş üstüne kendine bak enerjin bitmeyecek yüzün düşmeyecek

Sorma yaa son ütücü olaydım hiç fark olmazdı en azından ay başında maaş alırdım
Kız geçen anneme bile dedim yahu iki günde bir posta çamaşır çıkıyor renklerinide bekleyince bazen aynı gün iki posta yıkamak zorunda kalıyorum eeee nerede bunun çarşafı, yatak örtüsü yada diğer örtüler onlarda bir posta ( sağ olsun cadı kurabiye canavarı gibi etrafa dökmeden yemez )
Tam hadi ütüledim bitti derken yine bir posta çamaşır çıkıyor
Birde huyum kurusun küçük cadının atletlerine kadar ütülüyorum eskiden pek ütülemeden katlar koyardım ama şimdi alerjik astım olunca ölsüm mikroplar moduna girdim donlarını bile ütülüyorum eee bu durumda ütümü biter diye anneme dert yanarken normaldır kızım 4 kişisiniz bakma biz almanyada pek okadar yıkamazdık toz pislik yok diye burada camdan toz yağıyor sanki içeriye diyor
Hakikaten haklı çok sıcak değil havalar ki ter koksun, çok tozlu değil yollar ki üzerimize toz yapışsın birde evin içinde bile temizlik yaparken çok terledim hesabı kıyafet değiştirdiğim bile oluyor benim ütüm olmayacakda kimin olucak

Ay benim Allah'tan giyeceği kadarını ütülerin ama daha çok var bitmiyor ki gıcık şey hadi bitti diyorum tekrar hooop yeni ütüler başlıyo

Al bir şeytan üçgeni daha yıka, as, ütüle tam kaldırdım oh çekeceğim derken yine aynısı sil baştan
Eşimin aslında bir sürü şeyi var ütülü ama gıcık ille gider ütülenmemişi ister neymiş o thirtleri daha inceymiş öbür yakalıları sevmiyormuş ( ne aldın o zaman lennnn diyemiyor insan ttabi onları sonbaharda giyiyor genelde )

Hadi canlar ben kaçtım ok iyi geceler Allah rahatlık versin

Sağ ol canım
Rabbim sanada rahatlık versin bende ufaktan yatayım kız yaptı sahurunu adamcağıza bir tshirtüde ütüleyip anında yatağa atarım kendimi ::

Herkese hayırlı sabahlar

aynen öyle oldu canım
ben istesem çok kısa sürede çok kilo alıyorum malesef
inş giderler
bursaya şeftali almaya gitmek..............çok güldüm çok
off çok kötü ya gerçekten hayatı zorlşaştırıyo
keşke dinleseymişsin kocanı
ne sinir insanlar var yahuuu
biliyorum canım bir ara yaptım karatayı
ekmek tüketmiyorum fakat pilav ve hamur işinden vaz geçemem gibi

Tamam canım ramazan bitse kilolar da çok güzel gidecek şimdi mecburen çok dikkat edemiyosun

Selam hanımlar dün giremedim kalabalık misafirimiz vardi son misafiri de agirladık baska yoktur insallah dünkü menümü paylasıp cıkacagm

iftar : 1kase tarhana çorbası
3 kaşık nohutlu pilav
1 kepçe et yemegi
1 kepce patlıcanlı sebze yemegi
2 kasık semizotu salatası
6 kasık çoban salata
vee 1 porsiyon dondurma

Sahur : 2 dilim ekmekle domateslı peynirli tost
Yarım domates salatalık
3 yesil zeytin

Ya kızlar bir de benim iştahım çok açık :-( iştah kesici bir şeyler var mı önerebileceginiz ?

tabi bide fotolari duz ekleyebilseydim daha iyi olacakti da.anam ben teknoloji ozurluyum. album olusturmayi beceremedim ya nasil oluyo o is biri bana anlatsin lutfen.

kızlar günaydın
yağ savar değil sadece bel fıtığı savar plates egzersizleri ( plates esneme) sayesinde bu gün çok daha iyiyim. şükrolsun.
dün menu yazamadım utandım.yazmaya elim varmaz mümkün değil yazamam. o kadar berbat banum.ama söz bidaha asla olmayacak. sen dünki menumu olarak işaretleyebilirsin :)

Eki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya

tabi bide fotolari duz ekleyebilseydim daha iyi olacakti da.anam ben teknoloji ozurluyum. album olusturmayi beceremedim ya nasil oluyo o is biri bana anlatsin lutfen.

tatlım profilime gir.orada albumleri tıkla yeni album oluştur de.bi başlık yaz aşağıda "özel" kutusunu işaretle,değişiklikleri kaydet de,çıkan sayfada resim yüklemeye bas sonra ilerlersin zaten

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bugünde hazır işim yokken kendimi yine buraya attım

Bu arada kızlar sabaha karşı acayip birşey oldu
Sabah ezanından sonra TVde birşeye takılınca uykumda yoktu zaten saat 04:30 gibi benim cebim bir kere çaldı kapandı
Bİr an ulen bu kim diye panik yaptım ( hani gece gelen telefon olunca hep panik yaparım birşeymi oldu diye )
Numarayı tanımadığımdan herhalde yanlış cevirdi biri diyip önemsemedim.
Zınk iki dakika bile aradan geçmeden bu seferde mesaj

Mesajda;
Bilmiyorum kızmısın erkekmisin ama biri senin numaranı facebooka yazmış haberin olsun, 3 - 4 gün telefonunu kapat istersen birde paylaşandan şikayetci ol

Kendi kendime Allah Allah benim numaramı çoğu insan bilmez nasıl olur, üstelik hat eşimin adına
Bir an eşimi uyandırsammı diye düşündüm ama o an lavaboya gideyim önce dedim
Türkün aklı ya kaçarken ya..... derler ya benimkide o hesap önce o kişiye mesaj atıp bana hangi facesayfasında yazılı linkini atarmısın demek geldi aklıma ama sonra acaba sırf telefona virüs göndermek için bir oyun olabileceğini düşündüm ve hiç bir şey yazmamaya karar verdim
Tam yahu numaraya tekrar bakayım dedim ( tanımadığım numaranın nesini tanıyacaksam ) baktım bir mesaj daha

2.ci mesajda;
Ya kusura bakmayın numarayı yanlış girmişim. Sizide sabah sabah boşuna telaşlandırdım özür dilerim hayırlı sabahlar

Bir an çok güldüm ama sonrada kendi kendime dedim ulen piskopat bir kocayla evli olan bir bayana bu mesaj gitse kocada eşinden evvel mesajı okusa cinayet bile çıkabilirdi
Düşünsenize eşim çok kıskanç biri olmuş olsa kavga sebebi, dayakçı koca olsa belkide bir iki kırık

İçimden aslında o kişiye kardeşim sen kafayımı yedin böyle dikkatsizce çağrı atıp mesaj gönderilirmi nelere sebep olabileceğinin farkındamısın diye mesaj atmak geldi ama dedim belli olmaz belki o kişide sonra benim numarama takar falan Allah korusun
Sabah eşime anlattım bak böyle böyle oldu diye iyiki uyandırmamışsın beni sabaha karşı yoksa o kişinin kesin sülalesinin hatrını sorardım dedi
Kızkardeşimlede konuştukta oda diyor valla benimki olsa sabaha karşıda olsa kıyameti koparırdı ( sessiz görünür ama sinirlendiğinde heleki akraba değilse karşısındaki kaç )

Ya kızlar bir de benim iştahım çok açık :-( iştah kesici bir şeyler var mı önerebileceginiz ?

Canım menün gayet sağlıklı İftarda ekmeksiz yediysen sorun yok bence ama adaşım Banu gelince daha ayrıntıya girer
Bu arada Yeşil çay iştah kesiyor diye biliyorum Tatlı krizlerini tarcınlı süt önlüyor
İştahın açıkta olsa zararsız şeyler tüketirsen zamanla azalacaktır iştah ( beyinde bitiyormuş ya o hesap nasılsa işime geleni yemiyor bari sağlıklı besleniyor bende fazla tüketmim moduna girer inşallah )

Eki Görüntüle 1198809 Eki Görüntüle 1198810
kizlar cok mu kotu olmuslar. komsularim icime kurt dusurdu ya

Canım valla hiç üşenmeden laptobu tepe taklak getirdim
Bence ikiside çok şık durmuş hiç içine kurt düşürme
O komşuların kendileri zevksizse yada hafifde olsa fesatlık varsa senin içine kurt düşürmüşlerdir Sen kimseye bakma aynaya baktığında senin hoşuna gittiyse ve en önemlisi enişte beğendiyse tamamdır

Güle güle kullan canım kıyafetlerini

Son düzenleme:

Aleyküm selam çok ilginç bir olay yaşamışsın belki de öyle mesaj atıp geri cevap verirsen seninle sohbete falan girmeye çalışacaklardır kim bilir cevap vermedigin iyi olmuş
Ekmek yemedim canım pilav yiyince , evet onun da yorumlarını bekliyorum yeşil çay icerim normalde ama ramazanda hiç icmedim tarcınlı sütü de deneyecegim ise yarar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…