- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese merhabalar
Sakıncası yoksa bende aranıza katılmak istiyorum, hem güzel muhabbetlerinize ortak olup hemde bu kilolardan olabildiğince erken kurtulmak istiyorum. 20 yaşındayım 84 kiloyum, 17 yaşımdan beri kilo problemleri ile cebelleşiyorum. PKO hastasıyım bu sebeple hızlı kilo artışı yaşadım üzerine geçen ay safra kesesi ameliyatı geçirdim ki doktor olabildiğince kilo vermeye odaklanmalısın 2 hastalıkta kilo almana yönelik bu yüzden elinden geleni yapmalısın dedi. Ancak bu zamana kadar ne kadar kilo verdiysem 2 katını aldım. Ama doktorun ne demek istediğini geçen gün çok net bir şekilde anladım, ameliyattan bu yana 5 kilo almışım!
Neyse ahh ahh, umarım beni de bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak görürsünüznerdeyse demeyi unutuyordum hergün mü yediklerinizi yazıyorsunuz? pek çok konuşma geçtiği için emin olamadım k.bakmayın :44: :)
Aramıza hoşgeldin o zaman
Çoğumuzda PKO var maalesef ama inşallah birlikte herşeyin üstesinden geleceğiz ve kilolardan kurtulacağız
Genelde her gün paylaşmaya çalışıyoruz çoğunlukla ama ben arada kaytarıyorum
ya nıye bu kaynanaların hepsı aynı yokmu bunların ıyı modelıolanda bıze denk gelmez tabı ceco beyazcan üçümüzünde oglu yook kötu kaynana olmıycazyanı damatlara yapmayız kötu kaynanalık dımı kızlar
allah göruyo canım herkesın kalbıne göre versın ınsallah .
Aminnnnnnnn canım Aminnnnn
Kız biz kız anaları olarak direk Cici Anne oluyoruz zaten
Aslında oğlumuzda olsa aynı olurdu bence
Bunun KV yada Cici Annelikle alakası yok bence
Hee aynı şey Kv içinde geçerli değilmi diye düşünen olacaktır belki ama dedim ya gelin KV fark etmez yürek işi bu sonuçta bilenler bilir benim KVme KPme ( yada buradaki diğer KV maduru gelinler
anamm elde aramayla bizde arabayla
bize akıllı gelmiycek ben iyi biliyorum..senin kp de gelinin arabasını hem kullanacak heöde fırça kayıyor ..
bursaya şeftali almaya gitmekde çok akıllıcaymıştabii benzin bedava ya. bursada ucuz olunca karlı olacak..
kız ne baklavanın cevizini alacaklar..rüyanda gör istersen..ben yıllarca gönlümle onlara her ihtiyaşlarını aldırdım kocama..perde eskir hadi herif alalalım,halı eskir ben alırım,aklına ne gelirse..bayramlrda kendime bişey almam ,fırsat yok zaten.çocularla kv kp görümce onlara alırım..zaten kp görsün çocuların bayramlığını çocuk gibi ylandan ağlar bende istiyom hani bana diye ,kv desen söylenir niye alınmış çocuklara..
sanki üvey torunu..bende nerde ucuz var onu alırım birde ,,anlatmakla bitmez cecomm..benim yüzümün yumuşaklığından..sert çıkmayı bilemiyorum..bu gün kocamda diyor..herkese iyi davranmak zorunda değilsin herkesin gönlünü yapmak zorunda değilsin .asıver suratını gerekirse bağır çağır yüz verme şunlara diye..
adamcağız daha 2 günlük evliyken beni tenbihlediydi..bunlara çok yüz verme,her dediklerini yapma,bu ikizleri sem bilmezsin diye..ama ben iyi niyetimden zararlı çıktım..halada alkıllanmadım..
Ahhh ahhhh ya nasıl içimize oturduysa birimiz başladık sonu gelmedi
Neyse canım bu dünyada görmesek bile öbür dünyada karşılığını görürüz inşallah ...aminnnnnnnn
Daha fazla konuştukca sinirlerimiz bozuluyor üstelik böyle bir gecede onların günahlarını kendi üzerimize geçirmeyelim